Αστρολογία: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Βάλτε το πόδι στο γκάζι, αγαπητοί Κριοί! Είστε έτοιμοι να πορευτείτε στην υλοποίηση των στόχων σας, χωρίς να αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας εμποδίσει. Η Σελήνη θα βρίσκεται στα δικά σας εδάφη μέχρι το απόγευμα, γι’ αυτό απαλλαγείτε από κάθε είδους περισπασμό. Θα πετύχετε πολύ περισσότερα μόνοι σας. Μετά θα έχετε τον χρόνο να δείτε τις πρακτικές πτυχές των σχεδίων σας, όπως νούμερα και χρονοδιαγράμματα. Με το φεγγάρι να περνά στον Ταύρο αργότερα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας!

Ταύρος

Ήσασταν αρκετά άτακτοι τις τελευταίες μέρες, αγαπητοί Ταύροι! Τι να γίνει, χρειάζεται και αυτή η ευχάριστη νότα στη ζωή. Με τη Σελήνη στον Κριό το πρώτο μισό της μέρας, μην παραμερίσετε ακόμη ό,τι κεντρίζει το πάθος σας. Αλλά αργότερα θα μπει στα δικά σας εδάφη και θα μειώσει την έντασή σας. Επανέρχεστε στη συνήθη ταχύτητά σας: Τώρα μπορείτε να καλύψετε όσα κενά αφήσατε, για να μην σας πιέσουν κατά το σαββατοκύριακο!

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τη συνεργατική σας διάθεση στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στον ανάλαφρο και επικοινωνιακό 11ο Οίκο σας, μπορείτε να διαπρέψετε στους ρόλους στήριξης. Δείξτε πόσο αγαπάτε και εμπιστεύεστε τους δικούς σας ανθρώπους. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον νωχελικό 12ο Οίκο σας – και η ενέργειά σας θα κατακαθίσει. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για μια ανάπαυλα, προκειμένου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ξεκουραστείτε και προετοιμαστείτε για τα σχέδια του σαββατοκύριακου!

Καρκίνος

Στοχεύστε στα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη θα φωτίζει ακόμη τον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας της επιτυχίας. Και μπορεί να βοηθήσει να βάλετε σε σειρά όλα τα εγχειρήματά σας, που χρειάζονται περισσότερη προσοχή και εστίαση. Αλλά αργότερα, η Σελήνη θα περάσει στη ζώνη σας της ομαδικής εργασίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσετε εκείνους που μπορούν να σας παράσχουν βοήθεια και στήριξη. Έτσι θα τελειώσετε τις υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα, με πολύ κερδισμένο χρόνο για να διασκεδάσετε το σαββατοκύριακο!

 Λέων

Προσθέστε λίγο ορό αλήθειας στον πρωινό σας καφέ, αγαπητοί Λέοντες! Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πρακτική για να προωθήσετε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας μακροπρόθεσμα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 9ο Οίκο σας, που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αλλά αργότερα θα περάσει στον 10ο Οίκο σας της ηγεσίας: Ίσως βρεθείτε σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε φιλόδοξα βήματα!

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να εκραγείτε, αγαπητοί Παρθένοι; Κάποιοι άνθρωποι προκαλούν την υπομονή σας, πριν καν ασχοληθείτε με τα καθήκοντά σας. Για να αντεπεξέλθετε, πρέπει να «φορέσετε» το ανέκφραστο προσωπείο σας και να πάρετε βαθιές ανάσες. Ως το απόγευμα θα έχει αλλάξει το κλίμα, αν διατηρήσετε την ψύχραιμη στάση σας. Μια ειλικρινής συζήτηση με αυτά τα άτομα θα ξεκαθαρίσει το κλίμα… Και δεν αποκλείεται να ανοίξει δρόμους για σημαντικές αλλαγές!

 Ζυγός

Η Γη σας καλεί, αγαπητοί Ζυγοί! Είστε αφηρημένοι ή ονειροπολείτε, με επίκεντρο μια συγκεκριμένη σχέση σας; Το πέρασμα της Σελήνης στον 8ο Οίκο σας των διεκδικήσεων το απόγευμα, θα βοηθήσει να βάλετε σε σειρά τα προσωπικά σας θέματα. Αν σας έχει ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία, πρέπει να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε. Αν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε με σύνεση όσα θα θίξετε στις συζητήσεις σας… Έχει σημασία η σύμπνοια, μιας και τα καλύτερα έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν!

Σκορπιός

Μείνετε στα γεγονότα και μόνο, αγαπητοί Σκορπιοί! Μιας και έχετε την τάση να υπογραμμίζετε τα λάθη των άλλων, τι γίνεται με τα δικά σας; Η Σελήνη θα βρίσκεται στον αναλυτικό 6ο Οίκο σας το πρωί. Αυτό θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τις αδυναμίες σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Μπορείτε να γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές και να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αργότερα που η Σελήνη θα μπει στον 7ο Οίκο σας των συμφωνιών, συζητήστε τα όνειρά σας με ένα ιδιαίτερο άτομο. Δεν αποκλείεται να είναι η πιο αποδοτική συζήτηση που έχετε κάνει!

Τοξότης

Φυσικά και βγαίνετε από το σπίτι με την εμφάνιση και τον αέρα μοντέλου, αγαπητοί Τοξότες! Το πρώτο μισό της ημέρας είναι ιδανικό για συζητήσεις με διεκδικήσεις, που θα επιφέρουν πολλά οφέλη. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτό το υπέροχο συναίσθημα, γιατί αργότερα θα μειώσετε τους εργασιακούς σας ρυθμούς. Η Σελήνη θα περάσει στον 6ο Οίκο σας της υγείας, για να εστιάσετε στον εαυτό σας. Η εξάσκηση και η προσεγμένη διατροφή θα πρωταγωνιστήσουν καθ’ όλο το σαββατοκύριακο. Είναι η ιδανική ευκαιρία να διαλέξετε σαλάτες για γεύμα, ίσως και μια σύντομη επίσκεψη σε ένα σπα. Να πάτε νωρίς για ύπνο, προκειμένου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας για το σαββατοκύριακο!

Αιγόκερως

Ίσως να μην θέλετε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί, αγαπητοί Αιγόκεροι. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, γι’ αυτό ενδέχεται να είστε κυκλοθυμικοί και βαριεστημένοι. Αλλά το απόγευμα η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο ανέμελη, το φεγγάρι περνά στον 5ο Οίκο σας της λάμψης. Τώρα αξιοποιήστε τις αίσιες δονήσεις, για να βρείτε ξανά το κέφι και το πάθος σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στήσετε ψυχαγωγικά σχέδια για το σαββατοκύριακο, με την καλύτερη παρέα σας!

Υδροχόος

Η εστίασή σας δεν θα είναι στα καλύτερά σας σήμερα το πρωί, αγαπητοί Υδροχόοι. Γι’ αυτό επιλέξτε να ασχοληθείτε με τις κοινωνικές πτυχές της δουλειάς σας, όπως να βγάλετε για καφέ έναν συνεργάτη ή πελάτη. Αργότερα όμως, θα είστε απόλυτα εστιασμένοι στα σχέδιά σας με ένα ιδιαίτερο άτομο. Καλέστε το για δείπνο και κουβεντούλα… Αλλά μην παρασυρθείτε τόσο από τον διάλογο, που να μην δείτε τις σπίθες στην ατμόσφαιρα!

Ιχθύες

Δώστε προσοχή στις υποχρεώσεις σας στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό απαιτεί η Σελήνη, που ολοκληρώνει σταδιακά την παραμονή της στον παραγωγικό 2ο Οίκο σας. Μπορείτε ακόμη να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας, για να μην σας προβληματίζουν το σαββατοκύριακο. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον κοινωνικό σας τομέα, δεν θα τις σκεφτείτε καν. Θα ασχοληθείτε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, για να αναπληρώσετε όσο χρόνο έχετε απουσιάσει. Κάντε ευχάριστα σχέδια με τους δικούς σας ανθρώπους, για το βράδυ και το διήμερο ξεκούρασης που έπεται.