Αστρολογία: Ημέρησιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημέρησιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Το πορτοφόλι σας είναι το επίκεντρο της προσοχής σας, αγαπητοί Κριοί! Έχετε επιλογή ως προς το πού να διοχετεύσετε τα χρήματα που κερδίζετε με κόπο: Υπάρχουν εταιρίες που σέβονται το περιβάλλον και τον καταναλωτή, υπάρχουν μικρές καινοτόμες προσπάθειες από ανεξάρτητα άτομα. Γνωστοποιήστε τις, με μια θετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, η γενναιοδωρία θα φέρει γενναιοδωρία. Ακόμα κι αν διαθέσετε κάπου χρόνο αντί για χρήμα, μπορείτε να προσφέρετε σε άτομα που έχουν ανάγκη!

Ταύρος

Προσγειωθείτε για να μην παρασυρθείτε, αγαπητοί Ταύροι! Όσο κι αν σας σαγηνεύσει η γοητεία ενός ιδιαίτερου ατόμου, είναι πολύ νωρίς για να το εμπιστευθείτε. Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη, γι’ αυτό προσέξτε τις ορμητικές ρομαντικές δονήσεις. Αντισταθείτε στην παρόρμηση για ένα ραντεβού ή την «τυχαία» άφιξή σας εκεί που θα βρίσκεται το άτομο που σας ενδιαφέρει. Απολαύστε τη μαγεία της ατμόσφαιρας, χωρίς να βιαστείτε να παρουσιάσετε το νέο αντικείμενο του πόθου σας σε φίλους. Αν είστε δεσμευμένοι, φορέστε τον καλύτερο εαυτό σας και δημιουργήστε ένα σκηνικό παραμυθιού για εσάς και το ταίρι σας!

Δίδυμοι

Νιώθετε περισσότερο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Δίδυμοι; Οι επαγγελματικές εντάσεις μπορεί να σας εξουθενώσουν, γιατί έχετε ήδη ανάγκη από ξεκούραση. Πρέπει να αποβάλετε μέρος της έντασής σας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση με τον γκρινιάρη Ποσειδώνα. Αποφύγετε τις εριστικές συζητήσεις και προτιμήστε να εργαστείτε όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται. Μια διαφωνία με συναδέλφους μπορεί να καταλήξει σε ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Και αργότερα, θα είναι ιδανική μια συνεδρία γιόγκα αντί ενός πολύβουου πάρτυ!

Καρκίνος

Επιστρατεύστε την ευγένεια και τη διακριτικότητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μόνο έτσι θα καταπνίξετε κάθε πιθανότητα να αφυπνιστούν ανασφάλειες, εξαιτίας της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση με τον υπερευαίσθητο Ποσειδώνα, κάνοντας τους πάντες πιο αμυντικούς απ’ όσο συνήθως. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να μην δώσετε σημασία σε απόψεις άλλων, ειδικά αν εμπεριέχουν αρνητισμό. Ακολουθήστε μοναχική πορεία για τη μέρα, με γνώμονα τη συνέργεια και την κατανόηση!

Λέων

Κλειδώστε το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο νεφελώδης Ποσειδώνας σχηματίζει μια αντίθεση με τη Σελήνη στον οικονομικό τομέα σας. Ίσως προκύψουν εντάσεις σε σχέση με τα χρήματα, τα χρονοδιαγράμματα, τα απαιτητικά σας καθήκοντα. Αποφύγετε να ξεσπάσετε σε συνεργάτες ή πελάτες, ακόμα κι αν τα ζητούμενα είναι παράλογα. Και επειδή στα πάντα χρειάζεται ισορροπία, ρίξτε πρώτα μια ματιά στα οικονομικά σας πριν κάνετε αχρείαστες δαπάνες. Ακόμα κι αν αλλοιωθεί η κρίση σας, το τραπεζικό ισοζύγιο θα δείξει την ρεαλιστική εικόνα. Προτιμήστε την μετριοπάθεια και αρχίστε να στήνετε ένα οικονομικό σχέδιο, που θα επιτρέπει στο μέλλον λίγες παρεκκλίσεις!

Παρθένος

Κλείστε τα μυστικά σας στο πιο ασφαλές σημείο, αγαπητοί Παρθένοι! Συνήθως είναι δύσκολο για την ειλικρινή ιδιοσυγκρασία σας να μην αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία. Όμως μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, μπορεί να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά σας και να ακουστούν όλα λάθος… Είτε μπορεί να μιλήσετε ορθά αλλά το άτομο απέναντί σας να αμφισβητήσει τα κίνητρά σας. Υπό αυτή την επήρεια, τα πολλά λόγια δεν ωφελούν. Αναβάλετε τις συζητήσεις από καρδιάς, μέχρι να καλμάρει η ατμόσφαιρα!

Ζυγός

Μήπως κάποιες σχέσεις ή προθέσεις σας βγήκαν εκτός πορείας, αγαπητοί Ζυγοί; Ως εκπρόσωποι της ισορροπίας, έχετε ευαισθησία σε τέτοιου είδους ασάφειες σε σημείο να χάσετε τον στόχο σας. Μια αντίθεση ευαισθησίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον θεραπευτή Ποσειδώνα, σας καλεί να επιθεωρήσετε ξανά τα δεδομένα σας. Ίσως κάποια εμπόδια να χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Φροντίστε μόνο να μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας σε προβλήματα άλλων!

Σκορπιός

Παραμερίστε τον ιδεαλισμό επί του παρόντος, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα σας ωφελήσει περισσότερο να εκφράσετε τις απόψεις σας, χωρίς να τις συνοδεύσετε με πολλές προσδοκίες. Η υπέρμετρη αισιοδοξία πρέπει να μετριαστεί με μια καλή δόση ρεαλισμού, για να μην χάσετε τελικά τον στόχο σας. Καλύτερα να βουλιάξει η βάρκα, αντί όλοι να πορεύονται προς λάθος κατεύθυνση… Λίγη επιπλέον διαύγεια στο όραμά σας χρειάζεται. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αναμένετε λίγο, μην εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας!

Τοξότης

Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Μια αντίθεση ανάμεσα στον παραπλανητικό Ποσειδώνα και τη συναισθηματική Σελήνη, μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Τίποτα δεν είναι προσωπικό, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να το παίξετε ερασιτέχνες ψυχολόγοι για τη συμπεριφορά των άλλων. Εσείς επιλέξτε να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και θέστε ρεαλιστικούς στόχους. Τραβήξτε τη γραμμή των ορίων σας, για να μην δελεαστείτε να υποκύψετε!

Αιγόκερως

Πόσο μακριά μπορεί να σας φτάσει η ειλικρίνεια, αγαπητοί Αιγόκεροι; Καλή είναι η αυθεντικότητα, αρκεί να μην γίνετε θύμα ύποπτων κινήτρων από άλλους! Ίσως να δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, γι’ αυτό επιλέξτε τις χρυσές τομές… Αποφύγετε την απάντηση στο ερώτημα «μου πάει το καινούργιο χτένισμα;», για να μην πέσετε σε παγίδες. Η διπλωματία και μια πιο ανέμελη αντίδραση, θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση!

Υδροχόος

Πόσο χαμηλά μπορείτε να φτάσετε, αγαπητοί Υδροχόοι; Να εύχεστε να μην το ανακαλύψετε άμεσα, με τη Σελήνη στον καυστικό 8ο Οίκο σας! Ο Γκάντι υποστήριζε ότι «το οφθαλμός αντί οφθαλμού, θα καταλήξει σε έναν κόσμο τυφλών»… Γι’ αυτό προτιμήστε να αποχωρίσετε γρήγορα από κάθε διάλογο που πατά ευαίσθητες χορδές σας. Η σιωπή είναι χρυσός και μιλάει πιο δυνατά από κάθε δηλητηριώδη νύξη!

Ιχθύες

Είστε πιο αποδοτικοί όταν λειτουργήσετε συνεργατικά, αγαπητοί Ιχθύες! Αναζητήστε για συντρόφους στη διαδρομή σας, ανθρώπους που έχουν εμπειρία. Ο συγκυβερνήτης σας, ο δοτικός Ποσειδώνας, σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη και σας ωθεί να προσφέρετε. Αλλά τα φιλόδοξα οράματα μπορεί να πάρουν ελικοειδή και όχι ευθεία πορεία, αν το παρακάνετε. Δεν βοηθάτε κανέναν αν φορτώνεστε τα βάρη του. Όποιος θέλει να λάβει, πρέπει πλέον να αρχίσει και να δίνει!