Αστρολογία: Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη

Αστρολογία: Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη

Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει στα ωροσκόπια πληροφορίες και αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις απόψεις μας.

Δεν θα λείψουν οι συνειδητοποιήσεις που θα δημιουργήσουν μία καινούργια συναισθηματική δομή, ενώ προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις αποφάσεις που θα παρθούν. Αλλάζει η οπτική και γενικότερα ο τρόπος αντίληψης, κάποιοι δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση να τερματίσουν σχέσεις ή να απομακρυνθούν από πρόσωπα που τους δημιουργούν αρνητισμό.

Ηλιακή έκλειψη 14/12 : Ευτυχισμένη Νέα Σελήνη κι ευτυχισμένη Ηλιακή Έκλειψη! Αυτή η ολική έκλειψη θα είναι ορατή στη νοτιοδυτική Αφρική, στο μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Αμερικής και την Ανταρκτική.

Οι κάτοικοι της κεντρικής / νότιας Αργεντινής και της Χιλής, θα έχουν την καλύτερη θέα. Οι ηλιακές εκλείψεις, σημαίνουν συναισθηματική αναγέννηση.

Το φεγγάρι καταπίνει τον ήλιο – η καρδιά καταπίνει το «εγώ». Θαυμάστε αυτό το αλχημικό πεπρωμένο! Το πνεύμα υποτάσσεται… μετατρέπεται.

Αυτό συμβαίνει στον θαυμαστό αστερισμό του Τοξότη, το τελευταίο πύρινο ζώδιο της τριλογίας. Η πιο πρόσφατη Ηλιακή Έκλειψη ήταν στο θερινό ηλιοστάσιο, στο ζώδιο του Καρκίνου. Μια έκλειψη δεν έρχεται ποτέ μόνη.

Μια Ηλιακή Έκλειψη φτάνει πάντα δύο εβδομάδες πριν ή μετά από μια Σεληνιακή Έκλειψη. Δύο εβδομάδες πριν από την ηλιόλουστη έκλειψη του Τοξότη, έχουμε μια σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου στους Δίδυμους.

Αν ο Τοξότης ήταν μαγικό φίλτρο… θα αποτελείτο από ένα μέρος περιέργειας…ένα μέρος περιπέτειας κι ένα τελευταίο μέρος επιπολαιότητας.

Ο Τοξότης λατρεύει να ταξιδεύει με το σώμα και το μυαλό. Ο Κένταυρος κυβερνά την πνευματικότητα και τη φιλοσοφία, ή οτιδήποτε διευρύνει τη συνείδηση. Ο Τοξότης εκπέμπει επίσης τη δύναμη της γενναιοδωρίας, η οποία επεκτείνει την καρδιά!

Ο Τοξότης είναι εορταστικός και γεμάτος ενέργεια. Ασχοληθείτε με τη σωματική άσκηση για να απελευθερώσετε τη νευρικότητά σας. Πηγαίνετε κάπου που δεν είχατε πάει ποτέ πριν. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί στο μέλλον, καθώς περπατάτε. Ο Τοξότης γεμίζει το μυαλό με νέα σχέδια και ιδέες. Για ποιο πράγμα θέλετε να μάθετε περισσότερα; Τι προκαλεί το ενδιαφέρον σας;

Συνήθως είναι μια εποχή του χρόνου που μαζευόμαστε και γιορτάζουμε. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον, περισσότερο από ποτέ. Φέρνουμε στη θύμησή μας, τι έκαναν οι πρόγονοί μας κάθε χειμώνα! Ανάψτε κι εσείς όπως κι εκείνοι… μια φωτιά και συγκεντρωθείτε γύρω της.

Στην καρδιά του χειμώνα, θυμόμαστε τι είναι πιο σημαντικό, τι θρέφει την ψυχή μας. Καθώς το φως γλιστρά μέσα από τα δάχτυλά μας, φτάνουμε στο φως της ψυχής μας. Η ζεστασιά και το γέλιο, μας συντροφεύουν σε κάθε σκοτεινή μέρα. Ο Τοξότης μας προσκαλεί να βάλουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή μας και να βιώσουμε μεγαλύτερες απολαύσεις.

Η φύση μαραίνεται και όλα έχουν πάρει ένα γκρίζο χρώμα…Εμείς τυλίγουμε το σώμα μας με ζακέτες από φούξια και χρυσό. Ενεργοποιούμε τις δονήσεις με τις αποχρώσεις του φούξια, του βιολετί και του μανταρινί.

Ζεσταίνουμε το σώμα μας, με κίνηση…. και πυροδοτούμε το μυαλό μας με εμπνευσμένες συζητήσεις. Αυτή είναι η εποχή που μπορείτε να κάνετε συζητήσεις που αφορούν ηθικά και φιλοσοφικά ζητήματα.

Το βράδυ, όταν ανάβει η φωτιά και έχουμε καθίσει γύρω της, ένας σοφός πρεσβύτερος καθαρίζει το λαιμό του για να μιλήσει.

Αυτή είναι η βαθιά τέχνη της πνευματικής εξερεύνησης που ο Τοξότης φέρνει στο τραπέζι κάθε χρόνο.

Τι θα μάθουμε στη συνέχεια; Οι φωτιές του Τοξότη… μας βοηθούν να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή. Ρίξτε τα όλα στις φλόγες. Αφήστε τα να εξαφανιστούν στον ουρανό. Ας είμαστε καλοί μεταξύ μας. Αφήστε αυτό το ζεστό χειμερινό φως να γεμίσει την ύπαρξή σας.

Καλά νέα: αυτή η Ηλιακή Έκλειψη / Νέα Σελήνη, θα δημιουργήσει ένα φιλικό τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό. Ο Ήλιος στον Τοξότη, θα σχηματίσει το ίδιο τρίγωνο, λίγες μέρες νωρίτερα… στις 10 Δεκεμβρίου. Αυτή η έντονη πολεμική ώθηση φέρνει επιλύσεις διαφορών και φιλικότητα…. αλλά με λίγο θράσος και τσαγανό.

Η Νέα Έκλειψη Σελήνης/ Ηλιακή Έκλειψη, έχει να κάνει με το να προχωρήσουμε μπροστά.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι… κάντε αλλαγές. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Πάντα μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, αλλά η Ηλιακή έκλειψη/ έκλειψη Νέας Σελήνης είναι η ιδανική ευκαιρία. Παρακολουθήστε τις αλλαγές στη διάθεσή σας και την ασταθή ενέργεια. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο ιερό τσάκρα.