Αστρολογία – Ζώδια: Το τέλος του μήνα φέρνει ειδήσεις από τα παλιά

Αστρολογία – Ζώδια: Το τέλος του μήνα φέρνει ειδήσεις από τα παλιά

Κριός

Δεν θα καταντήσετε, να παρακαλάτε κανέναν. Ξέρετε τι έχει τελικά συμβεί μέσα στον δεσμό σας. Δεν φταίγατε…ας πράξει λοιπόν ή άλλη πλευρά πρώτη!

Προσοχή με – Σκορπιός και Ιχθείς

Ταύρος

Δεν θα αποφύγετε την συνάντηση και τις εξηγήσεις που θέλει να σας δώσει, το άτομο που….ξέρετε! Μπορεί να μην συμφωνήσετε αλλά τουλάχιστον θα δικαιωθείτε!

Προσοχή με – Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Κρατήστε τα μυστικά σας, ακόμη πιο βαθιά, μέσα στην ψυχή σας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό, το πιο πιθανόν είναι και να μην καταλάβουν τίποτα οι άλλοι.

Προσοχή με – Καρκίνος και Ζυγός

Καρκίνος

Ένας όμορφος περίπατος, θα πρέπει να είναι η αισθηματική σας σχέση, και όχι όλο αυτό που απλά, ούτε και εσείς δεν πιστεύετε….ότι το υπηρετείτε ακόμη.

Προσοχή με – Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Δεν έχει νόημα για εσάς, και την πολλή έντονη σας προσωπικότητα, να αναμένετε απαντήσεις, που ξέρετε ότι θα είναι ίδιες με αυτές που έχετε και ξανα-ακούσει.

Προσοχή με – Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος

Θα πρέπει μέσα στην καρδιά σας, να γράψετε μόνο ένα αρχικό ονόματος! Οτιδήποτε άλλο με τον κυβερνήτη σας στον Σκορπιό , θα είναι λάθος.

Προσοχή με – Κριός και Λέων

Ζυγός

Δεν έχετε χρόνο, για να ασχοληθείτε με τις ιστορίες, που έρχονται κατά καιρούς και σας βρίσκουν! Ξέρετε από τώρα το αποτέλεσμα, άρα κοιτάξτε το μέλλον σας.

Προσοχή με – Ταύρος και Ιχθείς

Σκορπιός

Πολλές και όμορφες οι προτάσεις, που έχει να σας κάνει το ταίρι σας, καθώς τώρα μπορείτε και οι δύο να προγραμματίσετε ανέμελα το προσεχές διάστημα.

Προσοχή με – Καρκίνος και Τοξότης

Τοξότης

Όσα και να έχουν γίνει, από την μεριά σας δεν δείχνουν ότι συγκινούν τον σύντροφο σας ιδιαίτερα. Ίσως και να πρέπει να πατήσετε φρένο….δείχνετε δεδομένοι.

Προσοχή με – : Καρκίνος και Λέων

Αιγόκερως

Σκεφτείτε πολλές φορές, πριν δώσετε απαντήσεις αυτόν τον καιρό σε εργασία και προσωπικές καταστάσεις. Ίσως και να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο.

Προσοχή με – Παρθένος και Ζυγός

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρχουν διάφορες δελεαστικές καταστάσεις γύρω σας, αλλά δεν υπάρχει κάποια που να μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή, από το παρελθόν σας.

Προσοχή με – Σκορπιός και Ιχθείς

Ιχθείς

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, αυτό το διάστημα! Δώστε χρόνο για να έρθουν οι καταστάσεις στους ρυθμούς τους.

Προσοχή με – Λέων και Σκορπιός