Αστρολογία – Ζώδια: Το παρελθόν θα μας τραβήξει

Αστρολογία – Ζώδια: Το παρελθόν θα μας τραβήξει

Κριός 

Είσαι πολύ απασχολημένη για ν’ ασχοληθείς με τον έρωτα? Αν έτσι πιστεύεις, πιθανόν να είναι θέμα επιλογής. Θα ωφεληθείς όμως περισσότερο αν είσαι ευέλικτη και ανοιχτόμυαλη τώρα, απέναντι στην ικανοποίηση και την άνεση που μπορούν να σου προσφέρουν τα θέματα της καρδιάς και της σάρκας.

Γνωρίζεις πως αν θέλεις να βρεις χρόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμά σου, μπορείς. Όπως επίσης γνωρίζεις, πως μπορείς να ασχοληθείς και με πολλά άλλα απολαυστικά πράγματα!

Ταύρος

Μπορεί να σου φαίνεται πως πρέπει να δημιουργήσεις μια λίστα προτεραιοτήτων σχετικά με τις ρομαντικές ανάγκες και τις παθιασμένες επιθυμίες σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί να χρειαστεί να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια πόσα απ’ αυτά που επιθυμείς να ζήσεις είναι ρεαλιστικά και τι περιορίζεται στη σφαίρα της φαντασίας.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτός που αγαπάς πιθανόν να θέλει να ακούσει για τις φαντασιώσεις… που μπορείτε να εξερευνήσετε μαζί.

Δίδυμοι

Η συνεργασία είναι το εισιτήριό σου για να ενισχύσεις υπέροχα το δεσμό σου ή για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σου αρέσει. Ναι, η συνεργασία με κάποιον που έχεις στο μυαλό σου ή αγαπάς με όλη σου την καρδιά θα διευκολύνει ένα έργο. Θα δημιουργήσει επίσης έναν ισχυρότερο δεσμό εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Κάνοντας κάτι σόλο μπορεί να σου ταίριαζε στο παρελθόν. Άφησε όμως τώρα την συνεργασία, να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο!

Καρκίνος

Ό, τι προκύπτει απροσδόκητα στην ερωτική σου ζωή, δεν πρέπει να το θεωρήσεις σαν θεϊκό εμπόδιο σε οποιοδήποτε παθιασμένο σου σχέδιο. Αν και μπορεί να νιώσεις πως δοκιμάζεσαι μ’ αυτό που προκύπτει αυθόρμητα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι κάτι ευχάριστο ή συγκινητικό. Με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, θα μπορέσεις να εντοπίσεις μια ευκαιρία που αξίζει να αδράξεις.

Λέων

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση μπορεί αυτό που δεν λέγεται ανάμεσα σε εσένα και κάποιον.. να κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο γρήγορα. Αυτή η γοητεία του Λέοντα θα μπορούσε να ενισχυθεί θαυμάσια, οπότε άφησέ την να σε βοηθήσει να νιώσεις λιγότερο εγκρατής απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σου. Μια αναζωογονητική στιγμή σε περιμένει… κι αυτή μπορεί να είναι η στιγμή που περίμενες!

Παρθένος

Μπορεί να έχεις πολλές φιλοδοξίες τόσο στα ερωτικά όσο και στα προσωπικά σου. Ωστόσο, γνωρίζεις πως μπορεί να σου λείπει η ενεργητικότητα ή η πρωτοβουλία για να μεταφέρεις με έμπνευση τα σέξι οράματά σου, σε ένα νέο επίπεδο. Έχεις όμως την κοσμική υποστήριξη για να αποτινάξεις συνήθειες ή ρουτίνες που δεν λειτουργούν για σένα πλέον. Το να είσαι πιο ευφάνταστη σε θέματα καρδιάς ή σάρκας θα σου προσφέρει ένα νέο κύμα ενθουσιώδους ενέργειας!

Ζυγός

Τις εμπνευσμένες ρομαντικές ιδέες δεν χρειάζεται να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Μπορείς να τις μοιραστείς με το άτομο που σε ενθουσιάζει ή ακόμη καλύτερα, που σε ενεργοποιεί. Λες και δεν ξέρεις τις επιλογές που έχεις… για να το κάνεις. Είτε προφορικά, γραπτά ή με οποιονδήποτε άλλο μοναδικό ή ευφάνταστο τρόπο, καλύτερα να εκφραστείς – τώρα και πάντα!

Σκορπιός

Το θέμα της ευημερίας επηρεάζει τη σχέση σου, εκκολαπτόμενη ή μόνιμη. Αν έχεις σκεφτεί να συνεργαστείς μ’ αυτόν που αγαπάς, τότε ένα σχέδιο που ξεκίνησε τώρα, θα μπορούσε να έχει όλα τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας. Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να γίνει βιαστικά. Γι’ αυτό κάνε μαζί του τις απαραίτητες συζητήσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί το περιβάλλον που θα ανθίσει ο έρωτάς σου να είναι το εργασιακό.

Τοξότης

Ανεξάρτητα από το τι συναντάς αυτήν τη στιγμή στην ερωτική σου ζωή, έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ένα προσωπικό όνειρο. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσεις λιγότερη προσοχή στο παρόν. Ωστόσο, το ρομαντικό σου μέλλον κι αυτό που λαχταρά να βιώσει η καρδιά σου, είναι συνυφασμένα. Ξεκαθάρισε πρώτα μέσα σου τις επιθυμίες που έχεις και μετά προχώρησε με ενθουσιασμό.

Αιγόκερως

Το παρελθόν θα σε τραβήξει, δημιουργώντας άχρηστες και αδικαιολόγητες αμφιβολίες σχετικά με το παθιασμένο παρόν σου. Θα σου άρεσε να κλωτσάς τον εαυτό σου για κάποια λάθη και να νιώθεις απαισιόδοξα. Έχεις όμως τον πλήρη έλεγχο της επιρροής του παρελθόντος επάνω σου. Με τόσα πολλά που σε περιμένουν στο μέλλον, μάλλον δεν θα δυσκολευτείς να επιστρέψεις την προηγούμενη συσκευασία!

Υδροχόος

Αγαπάμε τους ανθρώπους που μας κάνουν να γελάμε. Αν ο κόσμος μας είναι θολός και γκρίζος, κάποιος που φέρνει ένα κύμα ηλιοφάνειας και ελαφρότητας είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Μια διπλή δόση επιπολαιότητας, μπορεί να σε επηρεάσει τώρα. Όχι μόνο μπορείς να φωτίσεις τον κόσμο των άλλων, αλλά μπορούν να κάνουν το ίδιο για σένα. Γι’ αυτό μοιράσου τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα όνειρά σου, με εκείνους που τα εκτιμούν και τα υποστηρίζουν.

Ιχθύες

Προσπάθησε να μην αφήσεις ένα προκλητικό ρομαντικό θέμα να σε κάνει να αγνοήσεις την ανάγκη για φροντίδα του εαυτού σου. Μπορεί να εκπλαγείς από το πώς η ενίσχυσή του, σε κάνει πιο ανθεκτική σε οτιδήποτε συμβαίνει στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Όσο περισσότερα φύλλα βγάζει κάποιος από το βιβλίο σου, τόσο πιο γρήγορη και διαχειρίσιμη θα είναι μια χαώδης κατάσταση.