Αστρολογία – Ζώδια: Σεπτέμβριος – Νέα Σελήνη και έντονη ενέργεια Ζυγού

Αστρολογία – Ζώδια: Σεπτέμβριος – Νέα Σελήνη και έντονη ενέργεια Ζυγού

Ζώδια Σεπτέμβριος 2022 – Η Στιγμή Για Να Πραγματοποιήσετε Όλες Τις Φαντασιώσεις Σας

Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα και ας προετοιμαστούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι μπαίνουμε επίσημα στο τελευταίο τρίτο του 2022.

Μεταξύ των τελευταίων λάμψεων του καλοκαιριού και των πρώτων τρεμοπαιγμάτων του φθινοπώρου, ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος σημαντικές αλλαγές και περιλαμβάνει μια ανάδρομη περίοδο του Ερμή.

Ξεκινάμε τον μήνα στη μέση της σεζόν της Παρθένου 2022 και αυτή η πρακτική ενέργεια θέτει το τέλειο σκηνικό για μια δουλειά καθαρισμού στο τέλος του καλοκαιριού.

Είτε αυτό σημαίνει να καθαρίσετε την ντουλάπα σας για να αφήσετε χώρο για τα φθινοπωρινά είτε να καθαρίσετε τη ζωή σας από τυχόν τοξικούς εχθρούς, αυτή η ζωδιακή επιρροή μπορεί να εμπνεύσει έναν λαμπρό καθαρισμό.

Αναμένετε μια αλλαγή ατμόσφαιρας μόλις ο ήλιος μπει στον Ζυγό, προαναγγέλλοντας τόσο την εποχή του Ζυγού όσο και τη φθινοπωρινή ισημερία. Όπως ο ήλιος έτσι και ο ρομαντικός πλανήτης μας η Αφροδίτη θα διέρχεται επίσης από την Παρθένο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και μετά θα βυθίζεται στον Ζυγό τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Μπαίνουμε επίσης στον μήνα με πολλή ανάδρομη ενέργεια, η οποία θα γίνεται πιο έντονη όσο περνούν οι μέρες. Ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας ήδη γυρίζουν ανάδρομα και ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής θα συμμετάσχει στο πάρτι στις 9 Σεπτεμβρίου. Επίσης αργά αλλά σταθερά οδεύουμε προς τον ισχυρό ανάδρομο Άρη που θα κυριαρχήσει τους τελευταίους δύο μήνες του τρέχοντος έτους .

Αν και αυτή η ανάδρομη περιστροφή δεν ξεκινά πριν από τις 30 Οκτωβρίου, ο Άρης θα εισέλθει επίσημα στην προ-ανάδρομη σκιώδη περίοδο του στις 3 Σεπτεμβρίου — που σημαίνει ότι μερικά από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται . Το καλοκαίρι φτάνει επίσημα στο τέλος του, αλλά κάθε είδους συναρπαστικές κοσμικές αλλαγές μόλις ξεκινούν.

Οι πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου αποτελούν την πλειοψηφία της σεζόν της Παρθένου 2022, η οποία μας έχει επικεντρώσει στην οργάνωση, τη συνολική ευεξία και την εμβάθυνση στις λεπτομέρειες της ρουτίνας μας. Καθώς ολοκληρώνουμε το καλοκαίρι, η ενέργεια της εποχής της Παρθένου μπορεί να μας εμπνεύσει να τακτοποιήσουμε τα σπίτια μας, να καθαρίσουμε τα ημερολόγιά μας ή να καθαρίσουμε τον εαυτό μας από σχέσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ηλιακή ατμόσφαιρα ως δικαιολογία για να σκουπίσετε κάθε γωνιά της ζωής σας . Δεν είναι μόνο ο ήλιος που φωτίζει το κομμάτι του ζωδιακού κύκλου της Παρθένου αυτόν τον μήνα. Στις 5 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης Αφροδίτη με προσανατολισμό στην αγάπη και την αξία θα ενωθεί με τον ήλιο στην Παρθένο, προσθέτοντας λίγη κομψότητα και φινέτσα στο τρέχον κοσμικό κοκτέιλ.

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο για μερικές εβδομάδες, θα νιώθουμε λίγο πιο απαιτητικοί για τις ρομαντικές μας κατακτήσεις – οι οποίες θα μπορούσαν να φαίνονται σαν να αναβαθμίζουμε τα στάνταρ μας σε μια τρέχουσα σχέση ή απλώς να είμαστε πιο επιλεκτικοί για το ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος μας.

Ο Ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στις 9 Σεπτεμβρίου, οπότε προετοιμαστείτε για τρεισήμισι εβδομάδες ανάδρομων παρανο’ι’κών καταστάσεων. Ο Ερμής κυβερνά υλικοτεχνικά ζητήματα όπως η επικοινωνία, η τεχνολογία, ο χρόνος και πολλά άλλα – έτσι οι ανάδρομες περίοδοι του μπορεί να είναι ιδιαίτερα αντιπαθητικές, καθώς μπορούν να προκαλέσουν καθυστερήσεις και να μας ζητήσουν να επιβραδύνουμε για να αναθεωρήσουμε τα πράγματα σε όλους αυτούς τους τομείς.

Το ανάδρομο μονοπάτι ξεκινά στον κοινωνικά προοδευτικό Ζυγό, που μας δίνει μια πρώιμη γεύση από την ενέργεια της εποχής του Ζυγού . Αυτή είναι μια στιγμή για να επανεξεταστούν θέματα που σχετίζονται με συνεργασίες – είτε αυτό σημαίνει αντιμετώπιση παλαιών ζητημάτων σε ρομαντικές σχέσεις είτε επαναδιαπραγμάτευση συμβάσεων στις επιχειρήσεις.

Λάβετε υπόψη ότι δύο εβδομάδες αργότερα, στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα επαναλάβει τα βήματά του πίσω στην Παρθένο, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ενοχλητικές εμπλοκές στα προγράμματά μας ή μπερδέματα όταν πρόκειται για λεπτομέρειες.

Το μυστικιστικό φεγγάρι της συγκομιδής στις 10 Σεπτεμβρίου

Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο αιθέριο και συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων. Τυχαίνει επίσης να είναι το φετινό φεγγάρι της συγκομιδής μία πανσέληνος που εμφανίζεται σε κοντινή απόσταση από τη φθινοπωρινή ισημερία. Αυτή είναι η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού, επομένως είναι μια όμορφη στιγμή για να πραγματοποιήσετε όλες τις φαντασιώσεις της σεζόν και να «θερίσετε» τη μαγεία των εκδηλώσεών σας.

Στη μυστικιστική ενέργεια θα προσθέτει η σύνοδος της πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, ο οποίος ρίχνει μια ονειρική ομίχλη πάνω από αυτό το σεληνιακό φαινόμενο. Μια θετική σύνδεση με τον απρόβλεπτο πλανήτη Ουρανό θα μπορούσε να σκορπίσει μερικές ξαφνικές κορυφώσεις ή αποκαλύψεις στις σεληνιακές μας εμπειρίες, οπότε περιμένετε το απροσδόκητο.

Η εποχή του φθινοπώρου και του ζυγού στις 22 Σεπτεμβρίου

Ετοιμαστείτε να φέρετε λίγη ισορροπία στη ζωή σας —ή να προσπαθήσετε, τέλος πάντων— επειδή ο ήλιος αφήνει το ρεαλιστικό ζώδιο της Γης Παρθένο και εισχωρεί στην περιοχή του Ζυγού που αγαπά την αρμονία. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή της εποχής του Ζυγού, που είναι γενικά μια όμορφη στιγμή για να είστε κοινωνικοί, να επικεντρωθείτε στις ατομικές σας συνεργασίες και να προσπαθήσετε να βρείτε ένα χαρούμενο μέσο σε οποιονδήποτε τομέα που αισθάνεστε ακατάλληλος.

Η ζωδιακή ενέργεια του Ζυγού αγαπά την ειρήνη, τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη, γι’ αυτό αγκαλιάστε τον εσωτερικό διπλωμάτη σας και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να εξομαλύνετε τυχόν αναπόφευκτα ανάδρομα δράματα του Ερμή.

Αυτή η ηλιακή είσοδος συμπίπτει επίσης με την ημερομηνία της φθινοπωρινής ισημερίας – που είναι η πρώτη επίσημη ημέρα του φθινοπώρου. Κατά τη διάρκεια της ισημερίας, η ώρα του φωτός της ημέρας και της νύχτας είναι απολύτως ίσες, κάτι που ευθυγραμμίζεται όμορφα με τις ισορροπημένες δονήσεις της εποχής του Ζυγού. Καθώς οδεύουμε προς τους ψυχρότερους μήνες του χρόνου, αυτή είναι μια υπενθύμιση για να βρείτε την ισορροπία σας .

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ώρας της ισημερίας, θα πραγματοποιηθεί μια ειδική ευθυγράμμιση μεταξύ του ανάδρομου Ερμή και του ήλιου . Αυτό σηματοδοτεί μια βασική στιγμή στον τρέχοντα ανάδρομο κύκλο του Ερμή και το γεγονός ότι εμφανίζεται στο χείλος μιας νέας αστρολογικής και μετεωρολογικής εποχής τον κάνει εξαιρετικά έντονο.

Νέα Σελήνη & Έντονη Ενέργεια Ζυγού .

Η εποχή του Ζυγού μπορεί να μόλις ξεκίνησε, αλλά οι πλανήτες μας πάνε στα βαθιά αμέσως – καθώς η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου 2022 στον Ζυγό φέρνει κοντά τον ήλιο και τη σελήνη στο βασίλειο αυτού του εγκάρδιου ζωδίου του αέρα. Ενώ η διπλωματική ενέργεια του Ζυγού μάς ωθεί προς την ειρήνη, αυτό το Νέο φεγγάρι θα μας προκαλέσει να βρούμε μιά άνετη ισορροπία .

Το να καταλάβουμε που βρίσκεται το σημείο ισορροπίας μας μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια από ό,τι συνήθως, καθώς ορισμένες δύσκολες όψεις με τον μπερδεμένο Ποσειδώνα και τον επεκτατικό Δία θα μπορούσαν να θολώσουν την κρίση μας ή να κάνουν τα συναισθήματα να φαίνονται μεγαλύτερα . Λίγες μέρες αργότερα, στις 29 Σεπτεμβρίου, ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό.

Ο Ζυγός είναι ένα από τα ζώδια που κυβερνάται από την Αφροδίτη, οπότε αυτό σηματοδοτεί μια υπέροχη επιστροφή στο σπίτι για τον πλανήτη του ρομαντισμού. Αυτή η διέλευση ενισχύει την αίσθηση της διπλωματίας και της καλλιτεχνικής μας αισθητικής και δίνει έμφαση στις συνεργασίες μας.

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ανακατεύει τα πράγματα στις σχέσεις, αυτή η ενέργεια μπορεί να μας βοηθήσει να φέρουμε κάποια αναγκαία αρμονία στην ερωτική μας ζωή και να αυξήσουμε τον παράγοντα γοητείας μας επίσης.