Αστρολογία – Ζώδια : Πρωτοχρονιάτικες προβλέψεις

Καλή χρονιά σε όλους

Αστρολογία – Ζώδια : Πρωτοχρονιάτικες προβλέψεις

Κριός 

Έχετε ετοιμάσει τους στόχους σας για το Νέο Έτος, αγαπητοί Κριοί; Η αυθόρμητη ιδιοσυγκρασία σας δεν αγαπά ιδιαίτερα αυτού του είδους τους προγραμματισμούς… Αλλά θα κερδίσετε πολλά αν μπείτε στη διαδικασία, ακόμα κι αν ακολουθήσετε διαφορετική διαδικασία από τους υπόλοιπους.

Η νέα δεκαετία ανοίγει τις πύλες της για εσάς, με τη Σελήνη στους Ιχθύες της φαντασίας και τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Ακολουθήστε τις προσταγές του υποσυνείδητού σας, τολμήστε να περάσετε τα όνειρά σας σε στίχους ή ένα κολάζ εικόνων!

Ταύρος

Νομίζατε ότι ολοκληρώσατε με τους εορτασμούς, αγαπητοί Ταύροι; Μια αίσια συνάντηση της Σελήνης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, σχηματίζεται στους Ιχθύες και τον κοινωνικό 11ο Οίκο σας: Τώρα μεγεθύνεται η διάθεσή σας για «όσο γίνεται περισσότερο»!

Μαζέψτε την παρέα και ετοιμαστείτε για δεύτερο γύρο ξεφαντώματος, ακόμα κι αν δεν έχετε συνέλθει πλήρως από το χθεσινό. Εξάλλου, εκτός από το Νέο Έτος, πρέπει να γιορτάσετε και τη νέα δεκαετία!

Δίδυμοι

Θέλετε κίνητρο για να ορμήσετε στους στόχους για το Νέο Έτος, αγαπητοί Δίδυμοι; Το μέλλον σας διαγράφεται εξαιρετικά αίσιο, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύες ενεργοποιεί τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών! Κατασταλάξτε στα πραγματικά σας ζητούμενα – και σε όσα δεν αξίζει να παλεύετε τόσο σκληρά. Και κάντε τώρα το επιπλέον βήμα, που θα στείλει τους στόχους σας στο σύμπαν. Είναι ένας ακόμη τρόπος για να τους δώσετε ώθηση και θετική ενέργεια!

Καρκίνος

Μπορείτε να τους πείτε στόχους ή και προθέσεις για το 2020, αγαπητοί Καρκίνοι! Όπως κι αν δείτε το θέμα, μην περιορίσετε τη φαντασία σας και οραματιστείτε τα σπουδαία σας σχέδια. Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, έχετε τα φόντα να τα υλοποιήσετε όλα. Η όψη ευνοεί και τα τολμήματα, όπως το πού θέλετε να βρεθείτε για διακοπές… Αν ξεκινήσετε άμεσα μια έρευνα, μπορεί να είστε εκεί πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!

Λέων

Κάντε ένα διάλειμμα από τα γλέντια και τις γιορτές, αγαπητοί Λέοντες… Η Σελήνη από τους Ιχθύες φωτίζει τον 8ο Οίκο σας της ευημερίας! Η μέρα είναι ιδανική για να μελετήσετε τους στόχους σας για το Νέο Έτος – και να τους ξαναγράψετε αν δεν είναι αρκετά φιλόδοξοι. Σκεφτείτε πέρα απ’ όσα μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Ίσως μπορείτε να προχωρήσετε ένα κοινό εγχείρημα, με το ταίρι σας ή έναν επαγγελματικό συνεργάτη. Φροντίστε μόνο να κατοχυρωθείτε για όλα, νομικά και οικονομικά!

Παρθένος

Νιώθετε ακόμα πιο κοντά σε ένα ιδιαίτερο άτομο, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό οφείλεται στην αίσια θέση της Σελήνης, στους Ιχθύες και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Λαχταράτε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί του – ίσως και να κάνετε τολμηρές αποκαλύψεις. Παραμερίστε τις όποιες ανασφάλειες ή δισταγμούς που μπορεί να βλάψουν μια γλυκιά συνεύρεση… Αρκεστείτε στο να νιώσετε!

Ζυγός

Γυρίστε και πάλι την προσοχή σας στον εαυτό σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αρκετά ασχοληθήκατε με την περιποίηση και την φροντίδα των άλλων, είναι ώρα να θέσετε εσάς ως προτεραιότητα. Σας είναι εύκολο να ξεχνιέστε, με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ατόμων γύρω σας. Αλλά επειδή δεν υπολογίζετε το κόστος, τώρα πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας. Δώστε έμφαση σε όσα λαχταράτε εσείς – και μην διστάσετε να ζητήσετε όποια βοήθεια χρειαστείτε!

Σκορπιός

Δεν γίνεται να μην ανοίξετε το Νέο Έτος με ρομαντική διάθεση, αγαπητοί Σκορπιοί! Γι’ αυτό φροντίσει η Σελήνη από τους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας των συναισθημάτων. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν θα αρκεστείτε σε μια εφήμερη εμπειρία. Θέλετε ένα άτομο που να έχει προοπτικές μονιμότητας. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι καλή στιγμή να θίξετε όσα θέματα διστάζατε για το μέλλον σας!

Τοξότης

Συνήθως είστε η ψυχή του πάρτυ, αγαπητοί Τοξότες… Αλλά μάλλον το παρακάνατε στους χθεσινούς εορτασμούς – και σας έμεινε ο πονοκέφαλος! Υπάρχει θετική πτυχή σε αυτή τη συγκυρία, όσο κι αν δεν το πιστεύετε: Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, έχετε την ευκαιρία να παραμείνετε «εντός». Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους και μόνο. Αξιοποιήστε τη, για να στήσετε όλοι μαζί τους στόχους σας για το Νέο Έτος και τη νέα δεκαετία!

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε έτοιμους τους στόχους σας για το Νέο Έτος, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η αποδοτική πλευρά σας θα τους έχει καταγράψει, βάλει σε κατηγορίες και οργανώσει αλφαβητικά. Με τη Σελήνη στον επικοινωνιακό σας τομέα, τώρα θα θυμηθείτε και ότι τίποτα δεν γίνεται από μόνο του. Η ατμόσφαιρα ενδείκνυται για να συζητήσετε τα σχέδιά σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Έτσι θα βρείτε τους ιδανικούς συμμάχους για να τα υλοποιήσετε όλα!

Υδροχόος

Ποιος είναι ο πιο ευφυής τρόπος να ανοίξετε το Νέο Έτος, αγαπητοί Υδροχόοι; Ένας ολοκαίνουργιος και καλά οργανωμένος προϋπολογισμός! Η χρονιά αλλά και η νέα δεκαετία, αρχίζουν με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων. Αν θέλετε μια πιο καλή εισροή χρημάτων, πρέπει να την οραματιστείτε πιο δημιουργικά. Στοχεύστε σε καινούργιους τομείς και αποφασίστε αν θα τους χειριστείτε μόνοι ή με έναν ειδικό σύμβουλο!

Ιχθύες

Έχετε έτοιμους τους στόχους σας για το Νέο Έτος, αγαπητοί Ιχθύες; Αν δεν είναι ξεκάθαροι ή καταγεγραμμένοι, ασχοληθείτε με αυτό σήμερα. Θα έχετε τη στήριξη της διαισθητικής Σελήνης που παραμένει στο ζώδιό σας. Όσο περισσότερα από τον εαυτό σας καταθέσετε, τόσο πιο δυναμικά θα πορευτείτε στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Για να δώσετε μια επιπλέον ώθηση στον εαυτό σας, συζητήστε τα σχέδιά σας με φίλους που εμπιστεύεστε!