Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Πρακτικότητα ή φαντασία; Το Σάββατο θα συγκρουστούν τα δύο, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, δημιουργεί τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό. Ίσως υπάρχει ένα οικονομικό χάσμα με το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ανισότητα που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Μήπως ο σύντροφός σας είναι υπερβολικά ρεαλιστής και σας ενοχλεί, γιατί θα τον προτιμούσατε πιο άνετο για το τι θα πουν οι άλλοι; Αυτή η τάση απελευθέρωσης δείχνει ότι πρέπει να εκφραστείτε. Απλώς επιλέξτε τη σωστή στιγμή, διαφορετικά ο ειλικρινής σας χαρακτήρας μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δραματικό πέμπτο οίκο σας θα επηρεάσει σημαντικά τα συναισθήματά σας: Θα ρέουν ελεύθερα και άφθονα – και ίσως αυτό σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι. Αλλά είστε άνθρωποι και κρύβοντας όσα νιώθετε, δεν προστατεύετε τον εαυτό σας. Απλώς εμποδίζετε τις σχέσεις σας να φτάσουν στην ανώτερη δυναμική τους. Ρίξτε τις άμυνές σας, αφήστε τα γνήσια συναισθήματα να βγουν προς τα έξω!

Ταύρος

Έχετε ανάγκη μια επανάσταση; Αυτό το Σάββατο μπορεί να κάνετε τη δική σας, ειδικά στον οικιακό τομέα: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον τέταρτο οίκο σας της εστίας, σχηματίζει τετράγωνο με τον αντισυμβατικό Ουρανό. Εάν ένας συγκάτοικος σας έχει τρελάνει ή ένα αγαπημένο πρόσωπο σας στέλνει απανωτά μηνύματα, ίσως φτάσετε σε σημείο να εκραγείτε. Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι ίσως αναρωτηθούν γιατί είστε τόσο οξύθυμοι… Αλλά θα είστε απασχολημένοι να προγραμματίσετε την απελευθέρωσή σας για να δώσετε σημασία σε αυτό!

Προσοχή: Περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να κάνετε σημαντικές δηλώσεις. Αν έχετε παραμελήσει την οικογενειακή ζωή, την Κυριακή μπορεί να αποκατασταθεί η ισορροπία. Αρχικά κάντε το σπίτι σας μια ήρεμη και χαλαρωτική όαση, τακτοποιώντας την ακαταστασία και αερίζοντάς το. Καθαρίστε επίσης τις δονήσεις σε άλλα επίπεδα, Ταύρε: O τέταρτος οίκος κυβερνά και τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας, οπότε διευθετήστε τα πράγματα με έναν συγκάτοικο ή συγγενή που έχετε διαφωνήσει τελευταία.

Δίδυμοι

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, Δίδυμοι. Το Σάββατο μπορεί να ξεστομίσετε παράξενα η σοκαριστικά πράγματα, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Μπορεί να μην έχετε απόλυτο έλεγχο σε όλα, όσο κι αν προσπαθείτε. Άρα καλύτερα να αφήσετε κάποιες σημαντικές συνομιλίες για αύριο. Αν πρέπει να γίνουν σήμερα, να είστε πολύ προσεκτικοί σε μεγάλες αποφάσεις.

Την Κυριακή, η Σελήνη σας βοηθά να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ της βοήθειας και της ανάμειξης. Παρά την προθυμία να επέμβετε για να «σώσετε» έναν φίλο από ένα πρόβλημα, έτσι δεν τον βοηθάτε πραγματικά. Παραμείνετε σωστοί ακροατές, προσφέρετε συμβουλές εάν και όταν σας τις ζητήσει. Κυρίως δώστε απλά την υποστήριξή σας και αφήστε να καταλάβει μόνος του τι πρέπει να κάνει.

Καρκίνος

Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Ίσως μπείτε στον πειρασμό για πολλές παρορμητικές αγορές το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον δεύτερο οίκο σας των οικονομικών, σχηματίζει ένα ανησυχητικό τετράγωνο με τον δύσκολο Ουρανό. Ίσως ένας σπάταλος φίλος να είναι κακή επιρροή, να ωθεί να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Είτε μια εθελοντική αποστολή να είναι πολύ ελκυστική για να την απορρίψετε, παρόλο που δεν μπορείτε πρακτικά να αντεπεξέλθετε. Ο ένοχος, φυσικά, είναι η δική σας διάθεση να ξοδέψετε: Είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές ή όμορφες εμπειρίες, που είναι καλό να γίνουν αρκεί να ελέγχετε πάντα την τιμή!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Λέοντα κλονίζει τον δεύτερο οίκο σας της ασφάλειάς. Ίσως κάποιος σας βάλει σε θέση άμυνας, προκαλώντας να αντιδράσετε άσχημα. Ελέγξτε τις αλληλεπιδράσεις σας: Μήπως ήσασταν λίγο σκληροί, σκόπιμα ή όχι; Εάν ναι, πάρτε την πρωτοβουλία και ζητήστε συγγνώμη. Αλλά μην προσπαθήσετε απλώς να εξομαλύνετε την κατάσταση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να εκφράσετε την εκτίμησή σας για αυτό που προσπαθούσε να κάνει αυτό το άτομο.

Λέων

Το Σάββατο μπορεί να έχετε αψιμαχίες με την εξουσία: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον πρώτο οίκο σας της ταυτότητας και διεκδίκησης, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό. Εσείς και ένας προϊστάμενος ή αφεντικό μπορεί να μην καταφέρνετε να συμφωνήσετε. Ακόμα κι αν έχετε δίκιο, διαχειριστείτε το όσο το δυνατόν πιο διακριτικά. Διαφορετικά θα φανείτε ξερόλες και θα επηρεάσετε αρνητικά την μεταξύ σας σχέση. Μην αφήσετε μια έκρηξη να εκτροχιάσει όσα έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να επιτύχετε!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Λέοντα θα βοηθήσει να εξισορροπήσετε τις ανάγκες σας με όλων των άλλων. Ο δημιουργικός σας εαυτός δεν θα ακμάσει, αν δεν εκφραστείτε με ειλικρίνεια και πληρότητα. Επομένως για να επιτευχθεί συναίνεση στην ομάδα σας, κάντε έναν γύρο συζητήσεων με τον δικό σας τρόπο. Χωρίς να την εγκαταλείψετε, αφήστε το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να καταλάβετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Εάν είναι γραφτό να προχωρήσετε μαζί, θα συνειδητοποιήσετε τα οφέλη αφού έχετε δώσει λίγο χώρο στον εαυτό σας.

Παρθένος

Τρυφερά συναισθήματα σας κατακλύζουν αυτό το Σάββατο. Ίσως θέλετε να χαλαρώσετε παρέα με ένα βιβλίο και το αγαπημένο σας ποτό, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και τον δωδέκατο οίκο σας της ευαισθησίας σχηματίζει τετράγωνο με τον ανήσυχο Ουρανό. Ακριβώς όταν ονειρεύεστε αυτά που επιθυμείτε, η εσωτερική φωνή της άρνησής σας υψώνεται. Μια τάση να σαμποτάρετε τον εαυτό σας αυξάνεται, οπότε προσπαθήστε να μην είστε πολύ σκληροί… Τόσο με εσάς όσο και με τους γύρω σας. Οι ενέργειές σας μπορεί να απορρέουν από μια προσωπική απογοήτευση ή ένα συναισθηματικό πλήγμα. Καλύτερα να αφήσετε τους άλλους να κάνουν τα πράγματα όπως θέλουν, αντί να φανείτε βάναυσα ειλικρινείς με ένα ανυποψίαστο άτομο.

Είστε οι αναλυτές του ζωδιακού κύκλου, Παρθένοι… Αλλά δικαιούστε να ενδίδετε σε λίγη ονειροπόληση μια στο τόσο. Την Κυριακή, η Σελήνη στον δημιουργικό Λέοντα θα κάνει τη φαντασία σας να καλπάσει. Όμως είστε ακόμα ο εαυτός σας, άρα θα διατηρήσετε αυτούς τους οραματισμούς σε πρακτικό επίπεδο. Μην ανησυχείτε αν τα όνειρά σας είναι “ακατάστατα” ή μη ρεαλιστικά. Σε τελική ανάλυση, έτσι γεννιούνται οι μεγαλύτερες ιδέες σας!

Ζυγός

Ένας φίλος ή συνεργάτης μπορεί πραγματικά να σας κάνει έξω φρενών το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικότητας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό. Αν αισθάνεστε μια βαθιά ανησυχία, η ευθιξία σας από έναν φίλο ή η απογοήτευση για ένα ομαδικό έργο, μπορεί να οφείλετε σε εσάς. Ίσως λαχταράτε περισσότερη ανεξαρτησία, να αισθάνεστε στριμωγμένοι από μια συγκεκριμένη ένωση – προσωπική ή επαγγελματική. Αφεθείτε στην αυθόρμητη πλευρά σας, χωρίς μεγάλες και σαρωτικές εξόδους προς το παρόν.

Θα είστε έτοιμοι να διαμαρτυρηθείτε έντονα την Κυριακή, αν κάτι δεν είναι δίκαιο κατά τη γνώμη σας: Η Σελήνη στον οίκο σας της συνεργασίας, απαιτεί από όλους να συμβάλουν εξίσου. Το να μιλάτε για αδικίες είναι γενικά καλή ιδέα, αρκεί μην είστε άκαμπτοι ή υπερβολικοί. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη, οπότε εξετάστε το θέμα εις βάθος προτού ξεκινήσετε μια κουβέντα. Προσφέρετε δημιουργικές λύσεις πριν εκφράσετε παράπονα, οι άνθρωποι είναι εκπληκτικά συνεργάσιμοι με αυτό τον τρόπο!

Σκορπιός

Το Σάββατο, η Σελήνη στον Λέοντα και τον δέκατο οίκο σας της φιλοδοξίας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ανήσυχο Ουρανό. Θα προκαλέσει κάποια ενόχληση ή λογομαχία με ένα αφεντικό, σε σημείο να θέλετε να υποβάλλετε παραίτηση τη Δευτέρα. Μην το κάνετε ακόμα! Ίσως προτείνουν στο ταίρι σας μια δουλειά που απαιτεί μετεγκατάσταση, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση για δική σας καριέρα. Οι τόνοι μπορεί να ανέβουν αλλά η καταιγίδα θα περάσει. Αφήστε τα πράγματα να ηρεμήσουν πριν λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις!

Μην περιμένετε να σας ζητηθεί κάτι την Κυριακή, Σκορπιοί. Εάν αισθάνεστε ότι τα πράγματα πρόκειται να βγουν εκτός ελέγχου, επέμβετε και βοηθήστε την κατάσταση. Εάν δεν υπάρχει χρόνος να συζητήσετε το σχέδιο δράσης σας με όλους, κάντε ό,τι πρέπει και εξηγήστε το μετά την κρίση. Θα αισθανθείτε άνετα σε έναν ηγετικό ρόλο, οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ξεπεράστε την αναπόφευκτη ανατροπή. Οι άνθρωποι θα σας ευχαριστούν αργότερα, όταν όλα τελειώσουν με μια ομαδική νίκη!

Τοξότης

Ίσως βρεθείτε σε μια άβολη συζήτηση αυτό το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον ένατο οίκο σας της ευθύτητας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον άτακτο Ουρανό. Ίσως έχετε κουραστεί να μην μπορείτε να εκφράσετε όσα σκέφτεστε. Ήρθε η ώρα να είστε ειλικρινείς! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα λόγια σας μπορεί να παρερμηνευθούν ή να οδηγήσουν σε παρατεταμένη και άσκοπη λογομαχία. Μην πείτε πράγματα που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω, πείτε την αλήθεια που αισθάνεστε. Οτιδήποτε λιγότερο θα σας είναι πολύ δύσκολο!

Επιλέξτε την συμπόνια αντί της ανεξέλεγκτης ειλικρίνειας την Κυριακή, Τοξότες. Είστε οι ειλικρινείς του ζωδιακού κύκλου και δεν έχετε πρόβλημα να εκφράσετε τις απόψεις σας. Αλλά η Σελήνη στον αφιλτράριστο ένατο οίκο σας, ενθαρρύνει να σκεφτείτε το αντίκτυπο των “φιλικών” πυρών σας. Δεν είναι όλοι ικανοί να διαχειριστούν την βάναυση ειλικρίνειά σας. Ίσως πληγώσετε κάποιον περισσότερο από όσο αντιλαμβάνεστε, που δεν είναι ο στόχος σας. Το να παραμείνετε ειλικρινείς είναι καλή πολιτική, χωρίς οι φίλοι σας τελικά να πληγωθούν!

Αιγόκερως

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν έντονα αυτό το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον όγδοο οίκο σας της ψυχολογίας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό. Όχι μόνο τα συναισθήματά σας εντείνονται, μπορεί να γίνετε ανυπόμονοι και να έρθετε σε ρήξη με τον καλύτερό σας φίλο ή το ταίρι σας. Ενώ αισθάνεστε την ανάγκη να πείτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας, δεν θέλετε να τρομάξετε κάποιον. Έχετε περισσότερη δύναμη από όση γνωρίζετε!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον συναισθηματικό τομέα οίκο σας, βοηθά να υποχωρήσουν τα θυελλώδη συναισθήματα. Ίσως έχετε εξιδανικεύσει κάποιον τόσο, ώστε να μην έχει άλλη επιλογή παρά να σας απογοητεύσει – μόνο επειδή είναι άνθρωπος. Μειώστε τις προσδοκίες σας και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, αν όσα κάνουν οι άλλοι δεν σας ικανοποιούν. Μπορεί να είναι απλώς ένα σημάδι, για να συνδεθείτε ξανά με τα δικά σας ανεξάρτητα συμφέροντα. Από την άλλη πλευρά, αν κάποιος εξαφανίστηκε χωρίς εξηγήσεις, σταματήστε να τον περιμένετε και διαγράψτε τον αριθμό του.

Υδροχόος

Το Σάββατο μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι για μια σχέση σας: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον έβδομο οίκο σας των δεσμών, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό. Ίσως λατρεύετε κυριολεκτικά τα πάντα που αφορούν το ταίρι σας, εκτός από ένα μικρό πρόβλημα που σας κάνει να θέλετε να τα παρατήσετε όλα! Μήπως ένας φίλος δημιουργεί προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, με ανεπιθύμητες απόψεις και συμβουλές; Η ανησυχία και η απογοήτευση θα περάσουν. Αναπνεύστε βαθιά και μην κάνετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, τουλάχιστον όχι πριν τις σκεφτείτε καλά.

Την Κυριακή, η εξισορροπητική Σελήνη στη γωνιά σας των δεσμεύσεων βοηθά να αναγνωρίσετε τις διαρκείς αρετές ενός συντρόφου. Ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή σε σχέση, επικεντρωθείτε στα ιδιαίτερα πολύτιμα χαρακτηριστικά που αποτελούν την κόλλα για τη σχέση σας. Βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση; Εκφράστε την εκτίμησή σας για οτιδήποτε κάνει ο σύντροφός σας, που κάνει τη ζωή σας πιο ικανοποιητική!

Ιχθύες

Μια κοσμική καμπύλη θα μπορούσε να ταρακουνήσει τη ρουτίνα σας αυτό το Σάββατο: Η Σελήνη στον Λέοντα και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό. Το να παραμείνετε οργανωμένοι μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς το χάος διαβρώνει τον έλεγχό σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε σκέψεις που σας κρατάνε πίσω, ειδικά αν έχουν ρίζες στην τελειομανία. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, Ιχθύες!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον πρακτικό έκτο οίκο σας βοηθά να εκτιμήσετε τόσο τους στόχους σας όσο και την πρόοδό σας. Στον σχεδιασμό σας, μπορεί να έχετε θέσει ιδιαιτέρως ψηλά κριτήρια. Αν και είναι σημαντικό να έχετε φιλοδοξίες που σας επεκτείνουν και σας εξελίσσουν, πρέπει να είναι και εφικτές… Αλλιώς θα καταλήξετε να εγκαταλείψετε το όνειρο. Ίσως χρειαστεί να μειώσετε λίγο τις προσδοκίες σας, ενώ ταυτόχρονα θα διπλασιάσετε το κίνητρό σας!