Αστρολογία – Ζώδια: Προβλεψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλεψεις για το Σαββατοκύριακο

Κριός 

Όταν δείχνετε στους φίλους την εμπιστοσύνη σας, Κριέ, αυτοί ανοίγονται περισσότερο από το συνηθισμένο και μπορεί να μοιραστούν μαζί σας μερικά πολύ προσωπικά πράγματα.

Η Σελήνη του Σαββάτου στον Σκορπιό ενισχύει το χάρισμά σας να βοηθάτε τους ανθρώπους να αποκαλύψουν τα αληθινά τους συναισθήματα.

Τιμήστε αυτή την ιερή εμπιστοσύνη κρατώντας τα μυστικά τους επτασφράγιστα. Αν θέλετε να διατηρήσετε τη φήμη σας ως πιστού φίλου, μην διαδώσετε αυτές τις πληροφορίες από “ανησυχία”.

Μπορεί να δημιουργήσετε προβλήματα αντί να τα λύσετε. Την Κυριακή, καθώς ο εγωιστής Ήλιος συγκρούεται με τον ανυποχώρητο Κρόνο, μπορεί να βρεθείτε να δίνετε εντολές και να επιμένετε ότι οι άνθρωποι πρέπει να ακολουθήσουν το όραμά σας. Παρόλο που το σχέδιό σας είναι πιθανώς το καλύτερο, κάντε λίγη υπομονή στο όνομα της διατήρησης του ηθικού της ομάδας σε υψηλά επίπεδα. Η ευελιξία σας θα κάνει στην πραγματικότητα τους ανθρώπους πιο δεκτικούς στις ιδέες σας.

Ταύρος

Η κοινωνική σας διάθεση φέρνει οφέλη για την ερωτική σας ζωή αυτό το Σάββατο. Αν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε το ταίρι σας, να είστε πιο ανοιχτοί ως προς τα ενδιαφέροντά σας. Οι σπίθες μπορεί να δημιουργηθούν με κάποιον που αγαπά τα ίδια άγνωστα συγκροτήματα με εσάς ή που απολαμβάνει το ίδιο είδος ταινιών. Κανονίστε ένα ραντεβού γι’ αυτό το σαββατοκύριακο για να δοκιμάσετε τη χημεία σας πίνοντας ένα ποτό. Είστε σε σχέση; Σπάστε τη μονοτονία προγραμματίζοντας κάτι διασκεδαστικό για τους δυο σας απόψε, όπως ένα πικνίκ στο ηλιοβασίλεμα. Ή αν περνάτε πολύ χρόνο μαζί, κάντε ένα διάλειμμα και κανονίστε να συναντήσετε φίλους για δείπνο.

Την Κυριακή, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας να ελέγχεται από τον μετριοπαθή Κρόνο, θα μπορούσατε να προκαλέσετε περιττό ανταγωνισμό επιδεικνύοντας τις νίκες σας. Δεν χρειάζεται να υποβαθμίζετε τα ταλέντα σας ή να μένετε στην αφάνεια. Απλά επικεντρωθείτε στο να δώσετε στους άλλους τη δυνατότητα να κάνουν πράγματα και να είναι ο καλύτερός τους εαυτός. Μπορείτε να προσφέρετε μερικές συμβουλές από την εμπειρία σας ή να πάρετε κάποιον αρχάριο υπό την προστασία σας; Γίνε ο καλοπροαίρετος ηγέτης και κανείς δεν θα ζηλέψει την επιτυχία σας.

Δίδυμοι

Το να ασχοληθείτε με μικροπράγματα δεν θα ήταν και η χειρότερη ιδέα αυτό το Σάββατο, Δίδυμε. Υπό την απαιτητική επιρροή της Σελήνης στον Σκορπιό, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Ευτυχώς, αυτές οι εργασίες είναι ακριβώς στο στοιχείο σας. Παρόλο που μπορεί να είναι χρονοβόρα διαδικασία, αξίζει να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά. Χάρη στην τεταμένη γωνία της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας και του σκληροτράχηλου Κρόνου, οι πιο καλοπροαίρετες συμβουλές θα μπορούσαν να σας προσβάλουν.

Βάλτε τα δυνατά σας για να μην αμυνθείτε. Η κριτική, ακόμη και αυτή που δεν θέλετε να ακούσετε, μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την ανάπτυξή σας. Αν αισθάνεστε ότι αντιμετωπίζετε μια ανυπέρβλητη πρόκληση, απομακρυνθείτε από αυτήν για μια μέρα και επιστρέψτε ξανά με φρέσκια ματιά αύριο ή αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Η αλλαγή ταχυτήτων μπορεί να επανεκκινήσει τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσει χώρο για να εισρεύσουν καινοτόμες λύσεις.

Καρκίνος

Ο φωτογραφικός φακός σας λατρεύει αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό λάμπει στον επιδεικτικό πέμπτο οίκο σας. Έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, Καρκίνε, ναι, ακόμα κι αν αυτό σας αγχώνει. Οργανώστε μια φωτογράφιση ή καταγράψτε ένα βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Όταν πρόκειται για προσωπικές αλληλεπιδράσεις, κρατήστε τον πήχη ψηλά. Όταν περιμένετε το καλύτερο, θα δείτε ποιος είναι ικανός να σας το προσφέρει. Απόψε, φέρτε λίγη δημιουργικότητα στο τραπέζι, είτε σερβίρετε ένα λαχταριστό πιάτο ζυμαρικών υπό το φως των κεριών είτε διοργανώνετε ένα πικνίκ με φίλους στο πάρκο.

Η μπερδεμένη γωνία της Κυριακής ανάμεσα στον εγωιστή Ήλιο και τον πειθαρχημένο Κρόνο μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείε γιατί τα άτομα στο περιβάλλον σας δεν φέρονται σαν οι ενήλικες. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε ο μόνος ώριμος στην παρέα ή, αντίθετα, η σκληρή προσέγγιση της εξουσίας από κάποιον μπορεί να υποκινήσει τον εσωτερικό σας επαναστάτη. Να περιμένετε μάχες εξουσίας, Καρκίνε. Με τις ανασφάλειες του καθενός στην επιφάνεια, τα μικρά παράπονα θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε πλήρη αμυντική συμπεριφορά.

Λέων

Οι Λέοντες ζουν για το χειροκρότημα, αλλά αυτό το Σάββατο θα λάμψετε στον ρόλο του καλύτερου υποστηρικτή. Όταν πιστεύετε στους ανθρώπους, είστε ο απόλυτος πρωταθλητής τους! Πώς θα μπορούσατε λοιπόν να βοηθήσετε να επιταχυνθεί η άνοδος ενός ταλαντούχου φίλου σας; Διευκολύνετε τη δημιουργία μιας σημαντικής επαφής ή αναλάβετε μερικές εργασίες για να ελεφρύνετε τον φόρτο τους. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να σας ευχαριστήσει κατάλληλα αυτό το πολυάσχολο άτομο. Αλλά δεν χρειάζεται να ζητάτε εύσημα για τη βοήθειά σας. Η γενναιοδωρία σας θα επιστρέψει με κάποια άλλη μορφή.

Την Κυριακή, ο Ήλιος στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας συγκρούεται με τον κρίσιμο Κρόνο στη ζώνη των συνεργασιών σας. Κάντε μια παύση πριν βάλετε το όνομά σας σε κάποιο το έγγραφο. Ο φόβος και το άγχος μπορεί να θολώσουν τη σκέψη σας όταν πρόκειται να κάνετε μια συμφωνία. Αν αμφισβητείτε την κρίση σας, πατήστε φρένο. Η αναβολή, τουλάχιστον για λίγες ώρες, μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μερικά τηλεφωνήματα και να ερευνήσετε ό,τι σας δημιουργεί αμφιβολίες. Δεν χρειάζεται να υπαναχωρήσετε από τη συμφωνία, αλλά ίσως χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτείτε μερικά σημεία.

Παρθένος

Πριν κάνετε μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, ερευνήστε το, Παρθένε. Το να λάβετε ανατροφοδότηση σχετικά με τα έργα σας που βρίσκονται σε εξέλιξη, όχι μόνο θα σας φέρει ανεκτίμητες συμβουλές, αλλά μπορεί επίσης να σας γλιτώσει από ένα σοβαρό λάθος. Για καλύτερα αποτελέσματα, ζητήστε κριτικές από μια σειρά ανθρώπων. Αν και η τελική απόφαση είναι δική σας, γιατί να μην εξετάσετε ένα πρίσμα δυνατοτήτων; Αν ερευνάτε τους παρόχους κάποιων υπηρεσιών, ζητήστε από τις επαφές σας συστάσεις, καθώς μπορεί να έχουν ήδη βρει τους καλύτερους.

Την Κυριακή, ο ιδεαλιστής Ήλιος δέχεται μια ώθηση από τον εργατικό Κρόνο, εμπνέοντάς σας να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο. Αυτό όμως μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Αντί να απογοητεύεστε από την έλλειψη αποτελεσμάτων, αφήστε την τελειομανία και επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει τη διαδικασία. Μην αφήσετε μια αποθαρρυντική μέρα να σας παρασύρει! Αντιστρέψτε το σενάριο αναγνωρίζοντας πόσο μακριά έχετε ήδη φτάσει.

Ζυγός 

Τα μαθήματα του χθες δεν μπορούν να αναιρεθούν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να μετατρέψετε τη σοφία σας σε ένα απτό έργο. Αν αισθάνεστε ότι μια ιδέα εξακολουθεί να έχει δυνατότητες, προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε αυτό το Σάββατο. Αυτή τη φορά, είστε πιο σοφοί, Ζυγέ. Και γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα του να ακολουθείτε τη δέουσα διαδικασία αντί να παραλείπετε τα απαραίτητα βήματα με μια απερίσκεπτη “παράκαμψη”.

Ένα βήμα τη φορά. Τα φρούτα που κρέμονται χαμηλά δεν θα σας γοητεύσουν την Κυριακή, Ζυγέ. Προτιμάτε να σκαρφαλώσετε στα κλαδιά του δέντρου και να συλλέξετε καρπούς για τους οποίους αξίζει να καυχηθείτε. Αν και η φιλοδοξία σας είναι αξιοθαύμαστη, βεβαιωθείτε ότι το βραβείο που θα λάβετε στο τέλος αξίζει πραγματικά την προσπάθεια.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν περίπλοκα -και μάλιστα γρήγορα- εξαιτίας μιας μπερδεμένης γωνίας μεταξύ του αισιόδοξου Ήλιου και του εκπαιδευτή Κρόνου. Αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε απρογραμμάτιστες ανατροπές, ίσως θα ήταν καλύτερα να μην ασχοληθείτε με αυτό το θέμα. Σύντομα θα έχετε πιο σημαντικές νίκες.

Σκορπιός

Βρίσκεστε στο στοιχείο σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό περιστρέφεται μέσα στον πρώτο οίκο της αυτοεξουσιοδότησής σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που αφιερώσατε λίγες ώρες σε δραστηριότητες που αγαπάτε να κάνετε; Δώστε προτεραιότητα στα ανεξάρτητα σχέδια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναπροσαρμόσετε ένα πλάνο. Όταν πρόκειται για την επικοινωνία, στοχεύστε στο “αυθεντικό” αντί για το “στρατηγικό”. Είναι αλήθεια ότι η γνήσια ανατροφοδότησή σας μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση.

Αλλά στην τελική, είναι καλύτερο να λέτε στους ανθρώπους αυτό που πρέπει να ακούσουν αντί για αυτό που θέλουν να ακούσουν. Πάντως, την Κυριακή, Σκορπιέ, μην είστε τόσο σκληροί με τους άλλους. Θέλετε το καλύτερο για τους ανθρώπους στη ζωή σας -και όταν βλέπετε μια κόκκινη σημαία, κρούετε γρήγορα τον κώδωνα του κινδύνου. Αλλά με την ασταθή σύνδεση μεταξύ του Ήλιου και του αυστηρού Κρόνου, οι συμβουλές σας μπορεί να σας φανούν κηρυγματικές. Αντί να κάνετε σχόλια, θέστε ερωτήσεις. Μπορεί να ανακαλύψετε με χαρά ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα ασχολούνται ήδη με έξυπνες λύσεις!

Τοξότης

Κρατήστε τα θέματα εμπιστευτικά και διακριτικά αυτό το Σάββατο, Τοξότη, έστω και μόνο για να προστατέψετε τον εαυτό σας. Με τη Σελήνη να αιωρείται στον συγκεχυμένο δωδέκατο οίκο σας, δεν θα μπορείτε να διαβάσετε ξεκάθαρα τις προθέσεις κανενός. Άνθρωποι που αποτελούν έναν υποστηρικτικό ακροατή μπορεί επίσης να σας αποσπούν πληροφορίες.

Δεδομένου ότι δεν θα γνωρίζετε με βεβαιότητα, κρατήστε τα εμπορικά μυστικά (και τις δουλειές των άλλων) υπό περιορισμό. Ακόμα και όταν μιλάτε με ένα έμπιστο πρόσωπο, μην συζητάτε σοβαρά θέματα αν υπάρχει περίπτωση κάποιος να ακούσει τη συζήτηση. Η Κυριακή θα μπορούσε να είναι μια μέρα αργής εξέλιξης, ειδικά αν βιαστείτε να προχωρήσετε χωρίς σχέδιο.

Ο Ήλιος που ενισχύει την αυτοπεποίθηση ελέγχεται από τον πλανητικό διαχειριστή των έργων, Κρόνο, κάνοντάς σας να πέσετε ξανά από τα σύννεφα. Αν και αυτό δεν θα σας φαίνεται διασκεδαστικό -στην αρχή- αποδεχτείτε την ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή πρακτικές δομές. Θα είστε πολύ λιγότερο αγχωμένοι μόλις ξεκαθαρίσετε πόσο χρόνο, ενέργεια ή χρήματα θα χρειαστείτε για να υλοποιήσετε οποιαδήποτε μεγάλη ιδέα.

Αιγόκερως

Θα κατορθώσετε περισσότερα με λίγο χιούμορ αυτό το Σάββατο! Απελευθερώστε το διάσημο ευφυολόγημά σας και μετατρέψτε τη βαρετή κουβέντα σε μια διεγερτική συζήτηση. Καθώς τα αστεία σας τείνουν να είναι διακριτικά, αυτή η πλευρά σας μπορεί να αιφνιδιάσει τους ανθρώπους, ειδικά αν έχουν συνηθίσει να έχουν να κάνουν με “επαγγελματίες Αιγόκερους”. Η εγκατάλειψη της αποπνικτικής τυπικότητας είναι μια στρατηγική κίνηση. Όταν χαλαρώνετε, γίνεστε πιο προσιτοί.

Αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με δημιουργικούς φίλους που έχετε καιρό να ακούσετε. Μια χαλαρή κουβέντα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ιδέα για μια λαμπρή συνεργασία. Αν μοιράζετε σχόλια δεξιά και αριστερά, Αιγόκερε, η σύγκρουση της Κυριακής μεταξύ του εγωιστικού Ήλιου και του κριτικού Κρόνου μπορεί να σας κάνει πολύ ευάλωτους σε μια αντιστροφή ρόλων.

Οι χρήσιμες συμβουλές των ανθρώπων ίσως σας πληγώσουν, αλλά μην αμυνθείτε. Αντιθέτως, πάρτε το ως ένα σημαντικό μάθημα συμπόνιας. Με αυτό το σκεπτικό, μήπως οφείλετε σε κάποιον μια συγγνώμη; Καταπιείτε την υπερηφάνειά σας και επανορθώστε.

Υδροχόος

Βάλτε τις ειδοποιήσεις σας σε σίγαση αυτό το Σάββατο. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό που ενισχύει την παραγωγικότητα, θα έχετε επιτέλους μεγαλύτερη εστίαση προσοχής. Αφιερώστε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σε λεπτομερή σχέδια, αυτά που απαιτούν έντονη συγκέντρωση. Για καλύτερα αποτελέσματα, βρείτε ένα ιδιωτικό μέρος όπου μπορείτε να εργάζεστε χωρίς διακοπή. Βάλτε ως αποστολή σας να τελειώσετε εγκαίρως για να μοιραστείτε ένα εορταστικό δείπνο με την αγαπημένη σας ομάδα. Την Κυριακή, ο Ήλιος στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας συγκρούεται με τον περιοριστικό Κρόνο, αυξάνοντας την ένταση.

Έρχεστε αντιμέτωποι συνεχώς με έναν συγγενή ή βρίσκεστε κολλημένοι σε μια επαναλαμβανόμενη συζήτηση; Η απόφαση να θέσετε ορισμένα θέματα εκτός ορίων μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσετε την αγάπη μεταξύ σας αυτή τη στιγμή. Αναζητήστε κοινό έδαφος, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι τόσο απλό όσο το να μαγειρέψετε μαζί ένα γεύμα ή να παρακολουθήσετε τη νέα σεζόν μιας τηλεοπτικής σειράς που αγαπάτε και οι δύο. Τούτου λεχθέντος, μια προσωρινή περίοδος χαλάρωσης μπορεί να είναι η καλύτερη κίνηση, ειδικά σε μια τόσο τεταμένη μέρα όπως αυτή.

Ιχθύες

Το “μειονέκτημα” του να είστε τόσο ευαίσθητοι, Ιχθύες, είναι ότι έχετε την τάση να κολλάτε σε μικρές λεπτομέρειες. Αν δεν πετυχαίνετε τους στόχους σας αρκετά γρήγορα, διευρύνετε την εστίασή σας. Η διορατική Σελήνη του Σαββάτου στον Σκορπιό σας βοηθά να εστιάσετε στα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία, ενώ αφήνετε στην άκρη τα μη ουσιώδη για να ασχοληθείτε αργότερα.

Η επιθυμία να διευρύνετε τις δεξιότητές σας μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν συναρπαστικό δάσκαλο. Υπάρχουν πάντα περισσότερα να μάθετε και ίσως να διδάξετε. Μήπως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό εργαστήριο ως πρόσθετη πηγή εισοδήματος; Αν αισθάνεστε πεσμένοι ή απογοητευμένοι την Κυριακή, μην αποσπάτε την προσοχή σας. Αντιθέτως, κάντε μια παύση και αναγνωρίστε τα συναισθήματά σας.

Γράψτε στο ημερολόγιό σας, πηγαίνετε μια βόλτα, μιλήστε σε έναν φίλο με ενσυναίσθηση. Υπάρχει λόγος που σας ενοχλεί αυτή η κατάσταση, και ο σημερινός Ήλιος στον διευκρινιστικό τρίτο οίκο σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να φτάσετε στην άκρη του νήματος. Μια ώθηση από τον Κρόνο που προσανατολίζεται στις λύσεις μπορεί να σας υποστηρίξει στο να χειριστείτε τα πράγματα προληπτικά. Αλλά μη βιαστείτε να εξομαλύνετε την ένταση. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, πρέπει να βρείτε την πηγή του.