Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το 1ο 10ήμερο Απριλίου .

Η Άνοιξη συνεχίζεται και κάνει όλα τα ζώδια πολύ πιο ενθουσιώδη για την ερωτική και την επαγγελματική τους ζωή ακόμα και κατω απο αυτές τις συνθήκες.

Κριός: Μουντζουρ – Το Μαύρο Άλογο του Εβένου

Χάρη μόνο στις δικές σας, τις προσπάθειες θα δείτε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στον ερωτικό σας δεσμό. Αυτό σίγουρα θα ταρακουνήσει και τον αγαπημένο σας, που σίγουρα πια, δεν θα σας θεωρεί δεδομένους και σίγουρους.

Ταύρος: Μπεντές – Το Τζαν του Σμαραγδιού

Οι κινήσεις που κάνει κάποιος πρώην εραστή σας, ήδη έχουν γίνει κατανοητές και αντιληπτές από εσάς. Θέλει άμεσα και εύκολα να του πείτε το ΝΑΙ, στην πρόταση του για επανασύνδεση. Σίγουρα και δεν πρόκειται να το κάνετε. Ζητήστε χρόνο και αποδείξεις αισθημάτων.

Δίδυμοι: Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Αν μπορείτε να μείνετε λίγο μόνοι σας, αυτό το διάστημα, που βιώνετε κάποιες τρίτες δυσκολίες, από θέματα οικογενειακών και οικονομικών, θα ήταν ιδεατό. Οι έρωτες και οι σχέσεις μπορούν να περιμένουν, μέχρι εσείς να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία.

Καρκίνος: Η Άγκυρα

Ο άνθρωπος σας, έχει κάνει κάποια λάθη, που όμως ακόμη και στο τώρα σας δίνουν προβλήματα μέσα στην σχέση σας. Ωστόσο, αυτό που έχει για εσάς, την μέγιστη αγάπη που σας βλέπει σαν μόνιμο πλέον ταίρι του…είναι πιο σημαντικό από όλα. Οι λύσεις θα βρεθούν.

Λέων: Ο Δρόμος

Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν άνθρωπο που σας έχει κάνει πολλές φορές μέχρι στιγμής ερωτικές κρούσεις, που όμως δεν τις δεχτήκατε. Τώρα, στα χέρια του κρατά και θα σας κάνει κάποιες προτάσεις που σίγουρα θα σας γοητεύσουν…πολύ!

Παρθένος: Σελτσουκσασσα – Η Χανούμισσα του Ρουμπινιού

Με πολλά καλά και αγαπημένα σας πρόσωπα, σας βρίσκει η είσοδος του Απριλίου…και μια ψυχολογία στο ζενίθ. Εσείς που είστε σε μια φάση χωρισμού, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δώσετε κάποια περιθώρια χρόνου – συζητήσεων, που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Ζυγός: Η Αλεπού

Ένας ερωτικός χωρισμός, δεν είναι ποτέ τελικός, αν σε αυτό δεν συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές. Στην δική σας την περίπτωση, έχουν συντελεστεί πολλές λάθος συμπεριφορές, που όμως από τον νέο μήνα, μπορούν να γίνουν πρόταση για συμφιλίωση.

Σκορπιός: Τα Άστρα

Μάλλον πια θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να αποσυμφορήσετε την προσωπική σας ζωή, από άτομα που δεν έχουν πια κάτι καλό να σας προσφέρουν. Εσείς πάντα θα είστε η πηγή της χαράς τους, αλλά αυτό είναι και κάτι που δεν μπορεί να λειτουργήσει μονόπλευρά.

Τοξότης: Ζάρα –Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια δεν είναι για εσάς και την προσωπικότητα σας. Εσείς είστε για σοβαρές αισθηματικές υποθέσεις, που έχουν αρχή μέση και συνέχεια. Αυτό είναι και κάτι που ο σύντροφος σας το έχει καταλάβει σε όλο του το εύρος…και θα σας δείξει αλλαγές.

Αιγόκερως: Το Ερωτικό Γράμμα

Ευθύνεστε και εσείς για όλα τα αυτά τα μπλοκαρίσματα που έχουν προέλθει, μέσα στην σχέση σας. Η μόνιμη σας αγωνία και ανασφάλεια για να μην χάσετε την ισορροπία, σας έχει οδηγήσει σε υποχωρήσεις και ανεκτικότητα, που δεν συνάδει με τον γήινο ζώδιο σας.

Υδροχόος: Τα Άνθη

Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα πλησιάσει περισσότερο από τον Απρίλιο, και θα σας κάνει πιο ξεκάθαρες τις ερωτικές του προθέσεις. Αν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, δώστε τις απαντήσεις που επιθυμείτε. Αν είστε ακόμη μέσα σε τρίτες – ιδιαίτερες δεσμεύσεις, μην το τολμήσετε.

Ιχθείς: Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Η στάση η δύσκολη και η απόμακρη που κρατάτε, για το άτομο που σας θέλει, θα το κάνει τελικά, να σας πλησιάσει με προτάσεις που μπορούν να σας βάλουν μέσα σε μια ποιοτική και επίσημη σχέση. Κάποιοι ίσως και να σκεφτούν τον γάμο – οικογένεια.