Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις – Μία ιδιαίτερη ευκαιρία

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις – Μία ιδιαίτερη ευκαιρία

Κριός 

Κάποιες φορές χάνετε την επαγγελματική σας έμπνευση, αγαπητοί Κριοί… Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τη συγκυρία, είναι να επιλέξετε δράσεις που εμπεριέχουν πρόκληση και κίνητρο! Χρειάζεστε πάθος, για να ανανεωθεί η καινοτόμα σκέψη σας και να στήσετε τα επόμενα σχέδιά σας. Με λίγο επιπλέον κόπο, μπορείτε να σημειώσετε σημαίνουσα πρόοδο άμεσα. Αν διατηρήσετε αυτό το ρυθμό για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα βιώσετε σημαντικές νίκες!

Ταύρος

Κινηθείτε με τους ρυθμούς που θέλετε εσείς, αγαπητοί Ταύροι! Η ανεξάρτητη φύση κεντρίζεται, καθώς η επεκτατική Σελήνη συγκρούεται με τον ατομιστή Ουρανό. Αν ακολουθούσατε τις διαθέσεις των άλλων, αλλάξτε άμεσα διαδρομή. Το όραμά σας είναι πολύ ισχυρό, για να το περιορίζετε από τους κανόνες και των προσδοκίες τρίτων. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις εξαιτίας όλης αυτής της ορμής σας!

Δίδυμοι

Χρειάζεστε πιο κοντά τους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν υπάρχει λόγος να παλεύετε μόνοι, ακόμα κι αν σας φαντάζει πιο εύκολο να απομονώνεστε από όλους… Το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να επιμηκύνετε μια αχρείαστη ταλαιπωρία. Προτιμήστε να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας καταλαβαίνουν και εμπιστεύεστε απόλυτα. Μια συζήτηση μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας, γι’ αυτό μην σκέφτεστε ότι ίσως «απασχολείτε» τους άλλους. Υπάρχει το δούναι και λαβείν, άρα κι εσείς έχετε κάνει ή θα κάνετε το ίδιο για εκείνους!

Καρκίνος

Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη στον διπλωματικό 7ο Οίκο σας, λαμβάνει ώθηση από τον αεικίνητο Ουρανό. Μπορείτε τώρα να επιλύσετε τα πάντα, με διακριτικότητα και μια δόση από το χιούμορ σας. Η κατανοητική φύση σας θα κάνει τους πάντες να σας ανοιχτούν. Αν η δυναμική μιας ομάδας έχει χάσει την ορμή της, μην συγκαλέσετε σύσκεψη… Προτιμήστε να μιλήσετε ιδιαιτέρως με το κάθε μέλος, φτάνοντας στην καρδιά κάθε θέματος!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μην επιτρέψετε στον αυθορμητισμό να σας βγάλει εκτός πορείας τώρα! Το ζητούμενό σας είναι να πετύχετε, όχι να σαρώσετε. Όσο καλοί κι αν είστε στους αυτοσχεδιασμούς, θα μειώσετε το άγχος σας αν στήσετε ένα πρόγραμμα. Εκεί μπορείτε να εντάξετε και όλο το πνεύμα και τη γοητεία σας… Αρκεί να έχετε βρει τις αρχικές κατευθυντήριες, που θα προχωρήσουν αισθητά τα σχέδιά σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η ζωή θα σας παράσχει μια ιδιαίτερη ευκαιρία τώρα… Από αυτές που δεν αντιλαμβάνεστε αμέσως τη σημασία τους! Αδράξτε τη, ακόμα κι αν δεν δείχνει την κατεύθυνση που είχατε φανταστεί να δώσετε στην πορεία σας. Πρέπει να τη διερευνήσετε, παραμερίζοντας τον γνωστό προγραμματισμό σας και τις απόψεις κάποιων συντηρητικών φίλων σας. Αν νιώθετε ένα κέντρισμα στην ψυχή σας, προχωρήστε – χωρίς να δεσμευτείτε άμεσα για κάτι!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ευχάριστες ειδήσεις για εσάς! Τα άστρα σας δίνουν την άδεια να βουτήξετε σε εκείνα τα «μικρά πράγματα», που ουσιαστικά έχουν σημασία για την αισθητική φύση σας. Διαθέστε χρόνο για τις λεπτομέρειες, που θα μετατρέψουν ένα εγχείρημά σας από αδιάφορο σε ιδιαίτερο. Η ανάγκη σας για ισορροπία μπορεί να αποτρέψει να φορτωθείτε με περισσότερα από όσα πρέπει. Και οι προσωπικές σας σχέσεις μπορούν να ωφεληθούν από τη συγκυρία: Δώστε περισσότερη προσοχή στους αγαπημένους σας όσο είστε μαζί τους, που σημαίνει να απομακρύνετε το τηλέφωνο από το τραπέζι!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή είναι η στιγμή που η αλήθεια θα σας απελευθερώσει! Ακόμα και οι πιο μυστικοπαθείς από εσάς, θα νιώσετε αυθόρμητα εκφραστικοί. Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό ένα εξωστρεφές τρίγωνο, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό στους τομείς σας της επικοινωνίας και των σχέσεων. Θα είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε ακόμα και τα μυστικά σας, γι’ αυτό πρέπει να συγκρατηθείτε λίγο… Να είστε επιλεκτικοί στα άτομα που θα μιλήσετε, να είναι δοκιμασμένα στο χρόνο για την εχεμύθειά τους!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αναζητήστε τη μεγάλη εικόνα και μην χάνεστε στις ασήμαντες λεπτομέρειες! Η πραγματιστική Σελήνη στον Αιγόκερω συναντά τον καινοτόμο Ουρανό, προκαλώντας σας να πιστέψετε ότι τα πάντα είναι εφικτά. Δεν έχει καμία λογική να ασχολείστε με τα «μικρά», όταν δεν έχετε στήσει ακόμη ένα αρχικό πλαίσιο. Αρχίστε με μια ανταλλαγή απόψεων, χωρίς να σκέφτεστε πώς θα υλοποιηθεί το κάθε σχέδιο. Αυτό θα το βρείτε αργότερα, τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με την γενική ιδέα!

Αιγόκερως

Οι τολμηρές ρομαντικές κινήσεις είναι πολλά υποσχόμενες τώρα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μην κάθεστε άπραγοι, αναμένοντας τα βέλη του Έρωτα… Αυτό επιτάσσει μια συνάντηση της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον τεχνοκράτη Ουρανό, που φορτίζει την ερωτική σας εύνοια. Οι φίλοι μπορεί να είναι πηγή νέων γνωριμιών, γι’ αυτό μην διστάσετε να τους το ζητήσετε. Οι δεσμευμένοι να θυμάστε ότι το πάθος κάνει πιο δυνατό το συναίσθημα, όχι η απουσία!

Υδροχόος

Τραβήξτε γραμμή, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα «βαμπίρ» της ενέργειάς σας θα δοκιμάσει να παραβιάσει τα όριά σας – και δεν πρέπει να ενδώσετε στις απαιτήσεις του. Αν πρόκειται για πραγματικό φίλο, θα κατανοήσει την ανάγκη σας για λίγη αποστασιοποίηση. Αλλά αν επιμένει να απαιτεί την προσοχή σας, είναι μια ένδειξη ότι δεν τον χρειάζεστε στον κύκλο σας. Ένα απελευθερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό που σας κυβερνά, θα σας υποδείξει την έξοδο κινδύνου!

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέα κοινωνικά εδάφη, αγαπητοί Ιχθύες! Θα σας βοηθήσει επί αυτού ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον επαναστάτη Ουρανό. Θα νιώσετε πραγματική ανακούφιση από την ανεμελιά που θα σας κατακλύσει, χωρίς να χάνετε την επαφή με τον ρεαλισμό. Δεν αποκλείεται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που διαφέρουν τελείως από εσάς, εκεί που δεν το περιμένετε. Αναδείξτε τη γοητευτική πτυχή σας και θα δείτε τους ανθρώπους να σας πλησιάζουν σαν πεταλουδίτσες τη φωτιά!