Αστρολογία – Ζώδια – Προβλέψεις: Ιδανική μέρα για σωστές αποφάσεις

Αστρολογία – Ζώδια – Προβλέψεις: Ιδανική μέρα για σωστές αποφάσεις

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, με τη συντροφιά του Πλούτωνα. Από εκεί παράσχει σοφία σε όλα τα «συστήματα», κάνοντας τις απαραίτητες αναβαθμίσεις. Ο Δίας θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου.

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο. Από εκεί θα σχηματίσει αίσιες όψεις, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε τα πράγματα σωστά!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 Κριός 

Μειώστε ταχύτητα για να μην προσπεράσετε τα καλύτερα, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη από τον Ταύρο σχηματίζει μια ονειρική όψη με τον Ποσειδώνα της φαντασίας… Μαζί σας καλούν να αλλάξετε τους συνήθως υπερηχητικούς ρυθμούς σας. Αν νιώσετε ανυπόμονοι, πάρτε μια βαθιά ανάσα αντί να πιέσετε τους άλλους να αποδώσουν. Με την ατμόσφαιρα που επικρατεί, θα είναι εύκολη η κλιμάκωση και η κορύφωση των συναισθημάτων… Όπως αντιστοίχως έχει σημασία και η διαδρομή, εκτός από τον προορισμό. Εκτιμήστε όσα έχετε και καταγράψτε αυτά για τα οποία είστε ευγνώμονες: Μπορεί να γεμίσετε πολλές σελίδες!

Ταύρος

Μπορείτε να στήσετε φιλίες ακόμα και την εποχή της σωματικής αποστασιοποίησης, αγαπητοί Ταύροι! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δίνετε όλη την προσοχή σας σε όποιες επαφές κάνετε. Δεν γίνεται να έχετε μια διαδικτυακή συνομιλία και ταυτόχρονα να κοιτάτε φωτογραφίες από το περσινό καλοκαίρι. Η Σελήνη στα εδάφη σας τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και μπορεί να ενισχύσει την αλληλεπίδραση με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Αλλά και πάλι δεν πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα: Με τον Ποσειδώνα της φαντασίας στο προσκήνιο, μια τάση να εξιδανικεύετε τους άλλους θα εμποδίσει να δείτε τη συνολική εικόνα!

Δίδυμοι

Ταλαντεύεστε ανάμεσα στις ανάγκες σας και την ομαδικότητα, αγαπητοί Δίδυμοι; Ζυγίστε τη βαρύτητα κάθε περίπτωσης! Αν θέλετε να γιορτάσετε όλοι μαζί έναν θρίαμβο, φυσικά και θα μετάσχετε. Αλλά αν πρέπει να κάνετε κάτι επιπλέον που θα σας εξαντλήσει, καλύτερα να το αναλάβει άλλος. Δεν έχει μεγαλείο η αυτοθυσία, εξάλλου συνήθως κανείς δεν εκτιμά τους «μάρτυρες»… Και ίσως και οι ίδιοι να καταλήγουν πικραμένοι και μετανιωμένοι

Καρκίνος

Προσέξτε τι και πόσα υπόσχεστε, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη Σελήνη στον 11ο Οίκο σας της συνεργασίας, θα θέλετε να αποδεχθείτε κάθε πρόσκληση ή πρόταση που θα σας γίνει. Αλλά κάτι τέτοιο συγκρούεται με τον Ποσειδώνα, που προκαλεί τα όρια και τη φήμη σας. Σκεφτείτε το πρακτικά: Παρά την καλή σας προαίρεση, δεν πρέπει να πιεστείτε και να δεσμευτείτε για πολλά. Είναι καλύτερο να είστε ειλικρινείς με τους φίλους σας. Πείτε ότι θα κάνετε κάτι μόνο αν προλάβετε. Κανείς δεν θίγεται με την ασάφεια!

Λέων

Μπορείτε να στηρίξετε τα λόγια σας με πράξεις, αγαπητοί Λέοντες; Μπορεί να ζητηθούν αποδείξεις για τις σπουδαίες δηλώσεις σας! Θα έπρεπε να ξέρετε ότι οι υπερβολές και οι διαστρεβλώσεις των γεγονότων, φέρνουν μπελάδες. Σταματήστε άμεσα να κάνετε διαλέξεις για τις πρόσφατες εμμονές σας, χαλαρώστε. Όσο κι αν οι φίλοι σας δεν σας πιστεύουν πλέον, δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται… Καλύτερα να κάνετε τις προσεγγίσεις σας αργά και σταθερά, για να είστε βέβαιοι ότι δεν αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε!

Παρθένος

Ελέγξτε διπλά τα στοιχεία πριν κάνετε δηλώσεις ή διεκδικήσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Μια νεφελώδης όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας κάνει εύκολα υπερβολικούς… Είτε να σας γοητεύσουν τα λόγια κάποιου που δεν θα τα κάνει πράξη. Αν κάτι φαντάζει υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό, τις περισσότερες φορές δεν είναι. Να κάνετε πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις πριν συμφωνήσετε για κάτι, μην πάρετε καμία βιαστική απόφαση!

Ζυγός

Μήπως έχετε παραμελήσει τις στενές σας σχέσεις, αγαπητοί Ζυγοί; Όσο κι αν σας αρέσει να είστε πολυπράγμονες, τα πολλά ανοικτά μέτωπα δεν σας αφήνουν περιθώριο για προσωπικές στιγμές. Πρέπει άμεσα να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, είτε συμβιώνετε είτε όχι. Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε κάποιους επιπλέον δραστικούς συμμάχους, που θα εξελίξουν τα εγχειρήματά σας αντί να περιμένουν αμέτοχοι!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είστε μπροστά σε ένα δίλλημα: Να εστιάσετε στον εαυτό σας και μόνο ή να κάνετε μια θυσία για το καλό της ομάδας; Τα άστρα σας συστήνουν να κάνετε και τα δύο! Ας είστε δεκτικοί σε κάποιους συμβιβασμούς, αρκεί να μην ξεπεράσουν το όριό σας. Δεν θέλετε να μετανιώσετε αργότερα, γιατί παραμερίσατε κάτι πραγματικά σημαντικό. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν τρόποι να προσφέρετε στήριξη στις συμπράξεις που σας ενδιαφέρουν!

Τοξότης

Η γη σας καλεί, αγαπητοί Τοξότες! Φαίνεται ότι τελευταία έχετε απομακρυνθεί από την πραγματικότητα… Γι’ αυτό η Σελήνη στον Ταύρο θα λειτουργήσει ως κάλεσμα επιστροφής στις υποχρεώσεις σας της καθημερινότητας. Σε αυτό δεν βοηθά η ανάμιξη του ονειρικού Ποσειδώνα, που θα σας βυθίζει πιο πολύ στο συναίσθημα. Μπορείτε να κατευνάσετε λίγο αυτή τη διάθεση, αν ασχοληθείτε με κάτι που σας προσγειώνει. Από την κηπουρική και τις ασκήσεις αναπνοών, μέχρι τη γραφή και ένα τονωτικό τσάι από βότανα. Οι αισθητικές απολαύσεις έχουν τη δυναμική να σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα με ηρεμία, πριν βάλετε τις μηχανές στο φουλ!

Αιγόκερως

Μπορείτε να κάνετε άλματα στη ρομαντική αρένα αν πάρετε τα ηνία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό δεν σημαίνει να γίνετε επιθετικοί ή απαιτητικοί προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ένα μήνυμα του τύπου «πρέπει να μιλήσουμε» ποτέ δεν προδιαθέτει ευχάριστα την άλλη πλευρά. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που θα ευνοεί την επικοινωνία και την προσέγγιση, για να χαλαρώσετε και να είστε όλοι δεκτικοί. Αν η επαφή σας είναι διαδικτυακή, μην βιάζεστε. Αν συμβιώνετε, ετοιμάστε ένα όμορφο δείπνο με ένα καλό κρασί!

Υδροχόος

Η ενστικτώδης φύση σας αγαπά την προσφορά, αγαπητοί Υδροχόοι! Αλλά αν περνάτε μια φάση εξάντλησης – σύνηθες αυτή την περίοδο, αποφύγετε τις εθελοντικές δράσεις. Χρειάζεστε μια ανάπαυλα, για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε την ενέργειά σας. Και αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, καθώς τα άστρα σας συστήνουν να ζητήσετε στήριξη. Σίγουρα αποτελεί πρόκληση για εσάς, που υπερηφανεύεστε για την αυτάρκειά σας. Ωστόσο, όλοι ωφελούνται με τη βοήθεια από φίλους. Αυτή είναι η δική σας στιγμή, να λάβετε πίσω τη γενναιοδωρία που έχετε δείξει!

Ιχθύες

Έκπληξη: Όσο κι αν θεωρείτε ότι είστε αόρατοι παρατηρητές, αγαπητοί Ιχθύες, οι άλλοι σας βλέπουν! Και τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι η παρουσία σας είναι πιο φανερή απ’ όσο νομίζατε. Μην υποτιμάτε τη δύναμή σας μέσα στο σύνολο, η ενέργειά σας γίνεται αισθητή ακόμα κι αν παραμένετε σιωπηλοί. Όσο κι αν κρατιέστε να μην πείτε κάτι δυνατά, οι άλλοι το νιώθουν. Είναι στο χέρι σας να λέτε αυτά που σκέφτεστε, απλώς πιο ευγενικά και ήρεμα