Αστρολογία- Ζώδια: Προβλέψεις για όλο το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία- Ζώδια: Προβλέψεις για όλο το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Όλοι για έναν και ένας για όλους; Αυτό μπορεί να αποδειχθεί λίγο δύσκολο για σας το Σάββατο, Κριοί. Ενώ έχετε ένα όραμα για το πώς θέλετε να είναι οι επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σας, ένα τετράγωνο ανάμεσα στον εγωιστή Ήλιο και τον σκιώδη Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τον έλεγχο. Η γνώμη όλων μετράει, αλλά μερικές φορές είναι εύκολο να αγνοείς τις σιγανότερες φωνές. Κοιτάξτε αν συμπεριφέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που θα θέλατε να σας συμπεριφέρονται. Αν όχι, κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές αμέσως!

Οι οικείοι τέσσερις τοίχοι σας μπορεί να μοιάζουν λιγότερο οικείο παρά περιοριστικοί την Κυριακή. Με τον Ήλιο στον Κριό σε μια ευνοϊκή γωνία με τον μεγάλο Δία, στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών και της περιπέτειας, λαχταράτε το νέο. Τι μπορείτε να κάνετε για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας; Ενώ πιθανώς δεν μπορείτε να επιβιβαστείτε στο επόμενο αεροπλάνο, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε τα σχέδια για το επόμενο ταξίδι σας. Ή να εγγραφείτε σε ένα μάθημα ή εργαστήριο ώστε να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας ή τουλάχιστον να μάθετε για ένα θέμα που σας συνεπαίρνει!

Ταύρος

Μια δύσκολη γωνία ανάμεσα στον δυναμικό Ήλιο και τον χειριστικό Πλούτωνα, μπορεί να σας πιέσει να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη σχέση το Σάββατο. Μέχρι τώρα μπορούσατε να αγνοήσετε τα προβλήματα, αλλά ξαφνικά αποκαλύπτονται τα ελαττώματα στα θεμέλια. Μην ψάχνετε το φταίξιμο, Ταύροι: Μερικές φορές το πρόβλημα είναι λάθος συγχρονισμός. Κάντε μια ανοιχτή συζήτηση και, αν είναι απαραίτητο, ζητήστε βοήθεια από ένα ουδέτερο τρίτο πρόσωπο. Αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας πιο αυθεντικής σχέσης!

Συντονιστείτε με το ένστικτό σας την Κυριακή και εμπιστευτείτε τις αισθήσεις που σας δίνει. Ένα σπάνιο τρίγωνο που συμβαίνει μία φορά το χρόνο, ανάμεσα στον Ήλιο στον Κριό και στον διαισθητικό δωδέκατο Οίκο σας και τον επεκτατικό Δία στον όγδοο Οίκο σας των μυστηρίων, εντείνει την εσωτερική γνώση σας. Τα απτά στοιχεία μπορεί να κάνουν μια ημέρα (ή εβδομάδα) να εμφανιστούν, αλλά αυτή η πρώτη γεύση σας δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αν αποφασίσετε να αποκαλύψετε αυτές τις πληροφορίες, κάντε το επιλεκτικά! Δεν θέλετε να βρεθείτε στη θέση να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας ενάντια στους σκεπτικιστές.

Δίδυμοι

Βγείτε για παιχνίδι, Δίδυμοι! Το Σάββατο, καθώς ο ακτινοβόλος Ήλιος στον κοινωνικό τομέα σας προκαλείται από τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον όγδοο Οίκο σας των δυνατών συναισθημάτων και της οικειότητας, δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε στις σκιές. Αποδεχτείτε τις επίμονες προσκλήσεις κάποιου φίλου για βόλτα και φροντίστε να ντυθείτε για τον ρόλο. Οι άνθρωποι θα σας προσέξουν. Και αν είστε ελεύθεροι, ο Πλούτωνας φέρνει τα πάνω κάτω και προκαλεί μια μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σας κατάσταση. Τα μεγάλα πνεύματα μπορεί να συναντηθούν την Κυριακή, μια υπενθύμιση του ότι οι εκπλήξεις κρύβονται σε κάθε γωνία.

Ένα τρίγωνο που ανανεώνει τις σχέσεις, ανάμεσα στον αισιόδοξο Ήλιο (στον κοινωνικό τομέα σας) και στον Δία στη ζώνη της συνεργασίας σας, επιταχύνει τις αναπτυσσόμενες σχέσεις. Απολαύστε το κομμάτι της γνωριμίας και τον ενθουσιασμό των νέων συζητήσεων. Αλλά κρατήστε υπό έλεγχο και τον ενθουσιασμό και τις προσδοκίες σας και αφήστε τα πράγματα να εκτυλιχτούν μόνα τους. Αν σκέφτεστε να γίνετε μέρος μιας οργάνωσης, περάστε περισσότερο χρόνο μαζί τους πριν υπογράψετε για πλήρη συμμετοχή.

 Καρκίνος

Η οικογένεια πρώτα; Από την αρχή της σεζόν του Κριού (20 Μαρτίου), μπορεί να ανακατεύετε τα χαρτιά και να βάζετε προτεραιότητα την καριέρα σας αντί για φίλους και αγαπημένους. Είχατε καλή δικαιολογία, έντονες απαιτήσεις στη δουλειά, αλλά οι άνθρωποί σας μπορεί να νιώθουν πληγωμένοι ή εγκαταλελειμμένοι. Μπορείτε να επανορθώσετε τώρα και να τους δείξετε πόσα σημαίνουν για σας το Σάββατο: Ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας στη σφαίρα των σχέσεών σας, στέλνει μια εξισορροπητική ακτίνα στον Ήλιο στη ζώνη της καριέρα σας.

Υπάρχει τρόπος να κάνετε τα πάντα, ακόμα κι αν πρέπει να θυσιάσετε λίγα κι απ’ τις δύο πλευρές για το πετύχετε. Την Κυριακή, επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες. Καθώς ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τον τυχερό Δία, μπορεί να βρεθείτε στη θέση του οδηγού στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι άλλοι σας προσέχουν, έτσι μην διστάζετε να σταθείτε στη σκηνή. Αν μη τι άλλο, κάντε το δουλειά σας να συνδεθείτε με τα άτομα που έχουν επιρροή.

Λέων

Με τον Ήλιο να περνά από τον διεθνή ένατο Οίκο σας από τις 20 Μαρτίου, μπορεί να νιώθετε την έλξη μακρινών, μεγαλύτερων οραμάτων. Αλλά καθώς σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον έντονο Πλούτωνα στον επικεντρωμένο έκτο Οίκο σας το Σάββατο, πιθανώς δεν μπορείτε να επιβιβαστείτε στο επόμενο αεροπλάνο και να εξαφανιστείτε. Κάντε το, λοιπόν, εικονικά! Δείτε μερικές ξένες ταινίες και ντοκιμαντέρ, μαγειρέψτε κάτι από διαφορετική κουζίνα, διαβάστε ταξιδιωτικά μπλογκ. Και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μικρές, οικονομικές αποδράσεις!

Θέλετε λίγο χρόνο απομόνωσης την Κυριακή, Λέοντες; Μην το υπονοήσετε, απαιτήστε το! Αν οι άλλοι θέλουν να δώσετε το καλύτερό σας, πρέπει τότε να σεβαστούν τις «δημιουργικές απαιτήσεις» σας. Όχι, δεν ζητάτε οδηγό και προσωπικό σεφ. Αλλά αν χρειάζεστε να κλείσετε την πόρτα και να μην σας ενοχλεί κανείς κάθε 15 λεπτά, αυτό είναι απολύτως λογικό. Όσο κι αν μπείτε στον πειρασμό να μάθετε τις παρατηρήσεις κάποιου στη μέση αυτού, αντισταθείτε! Κανείς δεν κρίνει καλύτερα τη δουλειά σας από σας.

 Παρθένος

Το να δαμάσετε τα συναισθήματά σας το Σάββατο, μπορεί να μοιάζει με το να προσπαθείτε να ανεβείτε σε άγριο άλογο. Είστε πάνω – κάτω και γενικά νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Μπορεί να μην τον έχετε, αλλά δεν πειράζει, Παρθένοι. Τα συναισθήματα δεν είναι εξημερωμένα κατοικίδια που μπορείτε να εκπαιδεύσετε και να χειριστείτε όλη την ώρα. Όταν προκύπτουν κάποια πράγματα, το σημαντικό είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα νιώσει. Με τον Ήλιο και τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα σε αντιπαράθεση, μπορεί να γίνει δυσάρεστο. Αλλά αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να μην κάνει τίποτα, μπορεί να μάθετε μερικά πράγματα για σας.

Την Κυριακή φίλοι ή συγγενείς μπορεί να «χρειάζονται» την προσοχή σας. Είναι στο χέρι σας να τους πείτε ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Ο μόνος τρόπος να κρατήσετε τους άλλους σε απόσταση, είναι να πείτε καθαρά ότι δεν έχετε χρόνο για αυθόρμητα κουτσομπολιά ή θεραπευτικές συναντήσεις και να κρατήσετε ιερά τα όριά σας! Ευτυχώς, με τον Ήλιο στη ζώνη της οικειότητάς σας να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον περιπετειώδη Δία, έχετε μεγάλα σχέδια για το βράδυ. Αν θέλουν πολλοί να δουν τη δράση, επιμείνετε στη δική σας ιστορία και στην παρέα που επιλέξατε.

Ζυγός

Αν δίνατε και δίνατε και είτε δεν ζητούσατε αυτό που χρειάζεστε είτε δεν το δεχόσασταν όταν σας προσφερόταν, κάντε λίγο πίσω, Ζυγοί. Αν στρέφεστε προς τη μία κατεύθυνση για πολύ καιρό, μπορεί να σας αφήσει στραβωμένους στο τέλος. Το Σάββατο, μια διορθωτική γωνία ανάμεσα στον Ήλιο στη σφαίρα των σχέσεων σας και στον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον οικιακό τομέα σας, εξισορροπεί τη ζυγαριά. Μην βιάζεστε τόσο να προσφέρετε τη βοήθειά σας… Και όταν αλληλεπιδράτε με αγαπημένους, ελέγξτε τον εαυτό σας και μην τους μεταδίδετε τον εκνευρισμό σας.

Οι παραγωγικές συνεργασίες είναι το θέμα της ημέρας την Κυριακή, είτε πρόκειται για ερωτικές σχέσεις ή δημιουργικούς συνεργάτες. Ο καινοτόμος Ήλιος στη ζώνη των δυναμικών σχέσεων συντονίζεται γλυκά με τον επεκτατικό Δία. Είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια σχέση: Είτε σχηματίζοντας μια επίσημη συνεργασία, είτε βαθαίνοντας τον δεσμό σας συζητώντας για συγκατοίκηση. Κάτω από αυτή τη διέλευση, ακόμα και οι μικρές συμβολικές κινήσεις έχουν σημασία.

Σκορπιός

Η ψυχραιμία και η λογική μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθούν το Σάββατο, Σκορπιοί, γι’ αυτό επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι καλά με ό,τι προκύψει. Είστε συνήθως σε επαφή με τα συναισθήματά σας, που σπάνια είναι ανάλαφρα και εύκολα. Μέσα στην ημέρα, κάντε τη συνειδητή προσπάθεια να παρατηρείτε αυτά που νιώθετε και πώς αντιδράτε ενστικτωδώς. Αλλά κάντε ό,τι μπορείτε για να κρατηθείτε: Φύγετε απ’ το δωμάτιο, μετρήστε ως το δέκα, γράψτε ή μιλήστε με έναν φίλο. Το να καταλάβετε ακριβώς τι σας ενοχλεί είναι το βασικό βήμα της επεξεργασίας του.

Την Κυριακή μια δουλειά χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας, έτσι απορρίψτε αυτά που κάνουν τη σκέψη σας να ξεφεύγει. Κλείστε το κινητό σας, κρατήστε κλειστές τις μη απαραίτητες σελίδες στο διαδίκτυο, μέχρι να φτάσετε στο πρώτο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς. Χάρη σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στη ζώνη των λεπτομερειών και τον ευνοϊκό Δία στον Οίκο των χρημάτων σας, το να τα καταφέρετε θα αποδώσει καλά.

Τοξότης

Δεν είναι όλοι τόσο ευθείς και διάφανοι όσο εσείς, Τοξότες: Έτσι μην βιάζεστε να αντιμετωπίζετε όλους καλή τη πίστει. Το Σάββατο, καθώς ο λαμπερός Ήλιος συγκρούεται με τον σκιώδη Πλούτωνα, η κρυφή πλευρά κάποιου μπορεί να αποκαλυφθεί. Το πώς θα το χειριστείτε αυτό είναι σημαντικό. Μην μπείτε σε κατάσταση άρνησης. Πρέπει να απομακρυνθείτε από αυτό το άτομο… Αλλά πριν το κάνετε, δώστε του την ευκαιρία να επανορθώσει Αντιμετωπίστε το ευθέως και να είστε σταθεροί σε αυτό που αναζητάτε. Δεν θέλετε οι άσχημες πράξεις του να αντικατοπτρίζουν αρνητικά πάνω σας.

Την Κυριακή ο ευνοϊκός Δίας (και κυβερνήτης σας) στο ζώδιό σας, χαιρετά τον σίγουρο Ήλιο στη σφαίρα του ερωτισμού. Μήπως διστάζετε να κάνετε ένα βήμα σε μια νέα (ή παλιά και καλή) σχέση; Καθώς η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, εκτεθείτε, τουλάχιστον λίγο. Μπορεί το άλλο άτομο να είναι τόσο διστακτικό όσο εσείς. Ελεύθεροι: Δείξτε σε αυτό το άτομο ότι ενδιαφέρεστε ή βγείτε και γνωρίστε ανθρώπους σαν να είναι η τελευταία σας μέρα. Μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική ημέρα!

 Αιγόκερως

Δεν είναι κακό να είστε ευαίσθητοι, Αιγόκεροι! Αγαπάτε τον ρόλο του πρακτικού, έμπιστου ατόμου στον κοινωνικό κύκλο σας. Αλλά μερικές φορές, ακόμα και οι προσγειωμένοι Αιγόκεροι περνούν στιγμές έντονων συναισθημάτων και ευαισθησίας. Το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος στον ιδιωτικό τέταρτο Οίκο σας προσκρούει πάνω στον σκιώδη Πλούτωνα στο ζώδιό σας, ανοίξτε τις σιδερένιες πύλες και παραδεχτείτε τις συναισθηματικές ανάγκες σας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια κουβέντα με έναν στενό φίλο ή ερωτικό σύντροφο. Πλησιάστε με στοργή και θα έχετε την υποστήριξή τους.

Οικογενειακά θέματα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα την Κυριακή, ενώ το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να δουλέψετε! Ακόμα κι αν υποστηρίζετε το ένα άτομο, κάντε το κρυφά. Μείνετε ουδέτεροι και βοηθήστε τους άλλους να δουν την άποψη του απέναντι. Ο φιλοσοφικός Δίας στη ζώνη της ενδοσκόπησής σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στον τομέα του σπιτιού σας: Εμπνεύστε τους άλλους να αφήσουν τα μούτρα και να πάρουν το μονοπάτι της ανωτερότητας. Μόνο μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να οδηγήσετε το άλογο στην πηγή αλλά δεν μπορείτε να το αναγκάσετε να πιει το νερό.

 Υδροχόος

Κάντε ένα διάλειμμα από το σύνηθες γρήγορο πνεύμα σας και την επιπολαιότητά σας και δείξτε την ικανότητά σας να ακούτε. Το Σάββατο οι ουρανοί φέρνουν πιο βαριά ενέργεια, χάρη σε ένα τεταμένο τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον σκιώδη Πλούτωνα στη ζώνη του υποσυνείδητού σας. Το να προσπαθήσετε να κρατήσετε τα πράγματα ελαφριά, μπορεί να στραφεί εναντίον σας. Οι άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποια σοβαρά θέματα και είναι καλύτερο να τους πλησιάσετε με συμπόνια παρά με σαρκασμό.

Ψάχνετε κάποιον να σας βοηθήσει σε μια δουλειά; Δεν χρειάζεται να ψάξετε μακριά την Κυριακή. Ο καλύτερος συνεργός μπορεί να είναι ένας από τους φίλους σας, συνεργάτες ή ακόμα κι ένας γείτονας ή αδελφός. Κάτω από ένα ευνοϊκό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, μπορεί να δείτε κάποιον γνωστό σας πολύ διαφορετικά. Προσεγγίστε τους με την ιδέα σας, δώστε έμφαση στα πιθανά οφέλη που θα τους επιφέρει. Μιλώντας για οφέλη, μπορεί να αποφασίσετε ότι θέλετε να προσφέρετε αυτά τα «παραπάνω» σε έναν πλατωνικό φίλο. Συναρπαστικό, σίγουρα. Αλλά προσέξτε.

 Ιχθύες

Αν πέσετε σε αδιέξοδο με έναν φίλο ή ερωτικό ενδιαφέρον, μην πατήσετε το κουμπί πανικού! Το ότι δεν συμφωνείτε, δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου, Ιχθύες. Για την ακρίβεια, ο ουρανός του Σαββάτου φέρνει τα πάνω κάτω: Το να αντιμετωπίσετε τις διαφορές σας, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να πάει η σχέση σας στο επόμενο, πιο ειλικρινές επίπεδο. Με τον σίγουρο Ήλιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον κοινωνικό τομέα σας, θα έχετε την υποστήριξη για να εξετάσετε μερικές αιχμηρές γωνίες σε μια συγκεκριμένη σχέση. Αυτό που απαιτείται είναι ίσα μέρη ειλικρίνειας και συμπόνιας.

Βρείτε έναν σταθερό ρυθμό την Κυριακή: Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος στον Οίκο των χρημάτων σας, σχηματίζει ένα φλεγόμενο τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία στη ζώνη της καριέρα σας. Ξαφνικά δεν βλέπετε εμπόδια, μόνο ευκαιρίες και αγωνιάτε να τρέξετε. Αλλά το «γρηγορότερα» δεν σημαίνει πάντα «καλύτερα». Πάρτε χρόνο την Κυριακή κάνοντας μερικές κινήσεις και επιτρέψτε στους άλλους να απαντήσουν με τις δικές τους. Θέλετε να λειτουργήσει αυτό και να είναι βιώσιμο και γι’ αυτόν το μεγάλο στόχο, αξίζει να κόψετε ταχύτητα και να κάνετε ανάλυση ποιότητας.