Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Με την αγάπη σας για την ποικιλία και τις νέες εμπειρίες, ο φόβος μήπως χάσετε κάτι μπορεί εύκολα να σας παρασύρει. Αλλά το να προσπαθείτε να βρεθείτε παντού μπορεί να σας προκαλέσει βραχυκύκλωμα. Η υποστηρικτική γωνία του Σαββάτου μεταξύ του Ήλιου και του αφοσιωμένου Κρόνου σας προκαλεί να παραμείνετε σε ένα σημείο και να συνεχίσετε να ασχολείστε με την αποστολή σας. Η αίσθηση της ικανοποίησης που θα κερδίσετε από την ολοκλήρωση ενός έργου; Θα ξεπεράσει κατά πολύ τη στιγμιαία συγκίνηση, που θα σας δώσει το κυνήγι του τελευταίου λαμπερού πράγματος που τράβηξε το βλέμμα σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι και θα είστε περήφανοι για ακόμα ένα επίτευγμα πριν τελειώσει η μέρα!

Γίνετε οι χαρούμενοι βοηθοί την Κυριακή για την Ημέρα της Μητέρας. Προσφερθείτε να πάρετε την τούρτα και να βοηθήσετε στην οργάνωση της γιορτής και το πλύσιμο των πιάτων. Εάν είστε εσείς οι εορτάζουσες, μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο να μπείτε στον βασιλικό ρόλο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι η βασίλισσα για την ημέρα. Σας ταιριάζει, Κριοί! Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να σας εμποδίσει να καθαρίσετε και να οργανώσετε λίγο μεταξύ των εορτασμών. Προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε πολλές δουλειές ταυτόχρονα.

Ταύρος

Προσοχή στο επιφανειακό σύνδρομο αυτό το Σάββατο, Ταύροι. Κάτω από ένα ισχυρό τρίγωνο Ηλίου – Κρόνου, θα πρέπει να κάνετε περισσότερα από το να εμφανιστείτε και να είστε θαυμάσιοι. Παρόλο που διασπάστε εύκολα από παιχνιδιάρικες ή ερωτικές συνομιλίες, όταν έρθει η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας, ενεργήστε σαν αφεντικό. Απλά θυμηθείτε ότι η ανάληψη της ευθύνης δεν σημαίνει ότι θα κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Αναθέστε!

Την Κυριακή, η Σελήνη κατευθύνεται στην Παρθένο και στον γοητευτικό, γιορτινό πέμπτο οίκο σας. Καθώς γιορτάζετε τις μητέρες στη ζωή σας (και τον εαυτό σας εάν είστε μαμά), κάντε την μια ημέρα πολυτέλειας και περιποίησης. Σίγουρα μια μαμά θα εκτιμούσε την παρέα σας για πεντικιούρ στο σπα, για ψώνια και ένα πολυτελές μπραντς. Τι λέτε για μια εμπνευσμένη βόλτα στο μουσείο ή σε μια γκαλερί; Δημιουργικό μπλοκάρισμα, τέλος!

Δίδυμοι

Συναισθήματα, τίποτα άλλο από συναισθήματα; Μην αγνοείτε τη διαίσθησή σας αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι. Οι ψυχικοί σας αισθητήρες είναι σε εγρήγορση και είστε σε θέση να διαβάσετε την ενέργεια του δωματίου. Εάν νιώθετε ότι κάτι είναι παράξενο, κάντε τον ντετέκτιβ μια λίγη ανεξάρτητη έρευνα. Μπορεί να αποκαλύψετε κάποιες δυσάρεστες πληροφορίες, αλλά δεν είναι πολύ αργά για να διορθώσετε τα πράγματα ή να κάνετε την έξοδό σας εάν ανακαλύψετε ότι η κατάσταση δεν ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και το όραμά σας.

Η Ημέρα της Μητέρας δεν θα μπορούσε να έρθει σε πιο κατάλληλη στιγμή για σας, καθώς η Σελήνη περνά στον μητρικό τέταρτο οίκο σας την Κυριακή. Είτε γιορτάζετε τη γυναίκα που σας μεγάλωσε είτε απολαμβάνετε τον ρόλο σας ως το αστέρι των εορτασμών, αυτή θα είναι μια συναισθηματική ημέρα. Βυθιστείτε στη νοσταλγία, σε παλιές φωτογραφίες ή αναμνήσεις από τις στιγμές που έχετε μοιραστεί. Ή επισκεφτείτε ξανά ένα μαγικό μέρος από το κοινό σας παρελθόν. Δεν μπορείτε να συναντηθείτε με τη μητέρα σας; Μαζέψτε τις αγαπημένες σας κυρίες και κάντε την Κυριακή σημαντική.

 Καρκίνος

Χρειάζεται πολλή βοήθεια για να διατηρήσετε μια σχέση σε πορεία αυτό το Σάββατο, Καρκίνοι. Μήπως η διάθεση έχει βαρύνει σε μία από τις πιο σημαντικές συνδέσεις σας; Αντί να κοιτάτε ο ένας τον άλλο στο δείπνο, περάστε χρόνο με μια παρέα κοινών φίλων. Θα διαπιστώσετε ότι η ζωή κανενός δεν είναι τέλεια. Στην πραγματικότητα, ίσως να φύγετε εκτιμώντας πολύ περισσότερο τη δική σας σχέση. Κάτι ενεργητικό και αθλητικό μπορεί να δώσει κάποια πολύ αναγκαία ελαφρότητα. Παίξτε τένις ή κάντε ένα μάθημα Spin μαζί.

Ελεύθεροι; Η τύχη σας περιμένει σε μια βραδινή εκδήλωση που θα σας επιτρέψει να ανακατεύετε με τον κόσμο και να συνομιλήσετε με πνευματικά συντονισμένους ανθρώπους. Η ελαφρότητα επιστρέφει την Κυριακή, όταν η Σελήνη περνά από τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Κάντε μία εκδρομή με τις σημαντικές μητέρες στη ζωή σας. Μια μέρα αγορών ή μπραντς σε ένα γραφικό μέρος μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσετε. Με την περιέργεια σας να έχει κεντριστεί, μπορεί να εγγραφείτε σε ένα μονοήμερο εργαστήριο, π.χ. για DIY αναστήλωση επίπλων ή ένα μάθημα γαλλικής μαγειρικής.

 Λέων

Μου ξύνεις την πλάτη, σου ξύνω τη δική σου; Στραφείτε σε φίλους με επιρροή αυτό το Σάββατο, ενώ η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει τη γοητεία σας. Δεν είναι κακό να βάλετε ένα καλά συνδεδεμένο άτομο να κινήσει μερικά νήματα για σας, ειδικά αν μπορεί να επιταχύνει μια μακρά και παρατραβηγμένη διαδικασία. Και αν ανησυχείτε ότι θα σκεφτούν ότι χρησιμοποιείτε τη φιλία τους, υποστηρίξτε τη δουλειά τους και δείξτε τους ότι ο δρόμος είναι δύο κατευθύνσεων.

Γιορτάζετε την Ημέρα της Μητέρας αυτή την Κυριακή; Με τη Σελήνη να περνά στην Παρθένο και στον πρακτικό δεύτερο οίκο σας, ίσως χρειαστεί να σχεδιάσετε κάτι την τελευταία στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι κάθε ποτήρι είναι γεμάτο και ότι το επιδόρπιο θα παραληφθεί από το ζαχαροπλαστείο. Είστε η μαμά που γιορτάζει; Αφήστε τα πλούσια σχέδια που απαιτούν μεγάλη προσπάθεια, όπως μαγείρεμα και καθαριότητα. Κάντε ένα γκουρμέ πικ-νικ στο πάρκο ή πηγαίνετε για μπραντς σε ένα φανταχτερό μπιστρό. Μπορείτε να κάνετε και μερικά ψώνια ενώ περιμένετε για το τραπέζι σας!

Παρθένος

Υπάρχει καλός λόγος να αισθάνεστε αισιόδοξοι για μια ρομαντική κατάσταση αυτό το Σάββατο, Παρθένοι, αλλά μπορεί να βραχυκυκλώσετε την πρόοδό σας αν είστε πολύ μυστηριώδεις. Ενώ κανείς δεν σας λέει να πείτε το κάθε μυστικό σας, μπορείτε να μοιραστείτε λίγα περισσότερα για την προσωπική σας ιστορία. Ο δεσμευμένοι Παρθένοι μπορεί να νιώθουν ανυπόμονοι να κλείσουν ένα μελλοντικό σχέδιο. Βαθιές ανάσες! Προσπαθήστε να πλησιάζετε τις συζητήσεις με παιχνιδιάρικη περιέργεια αντί να ρίχνετε ολόκληρο το άγχος σας στον διάλογο. Η ανησυχία προκαλεί ανησυχία, η περιέργεια γεννά την περιέργεια.

Την Κυριακή, η Σελήνη περνά στην Παρθένο για δύο συν μέρες και σας βάζει πίσω στους δικούς σας ρυθμούς. Κλείστε το σταθμό επικύρωσης και επικεντρωθείτε στη γνώμη που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: τη δική σας! Θα είναι δύσκολο να απομακρυνθείτε από ένα έργο που σας παθιάζει, αλλά προσπαθήστε να μην χαθείτε την Ημέρα της Μητέρας. Αφιερώστε τουλάχιστον δυο ώρες στις μητέρες της ζωής σας ή, αν είστε το τιμώμενο πρόσωπο, απολαύστε την αγάπη και την εκτίμηση που σας δίνεται.

Ζυγός

Μην κυνηγάτε, Ζυγοί. Αντ’ αυτού, προσελκύστε. Γνωρίζετε ήδη ότι η υπερβολική προσπάθεια ή η πίεση σπάνια λειτουργεί. Γιατί να μην ελκύσετε τους άλλους, λοιπόν, δημιουργώντας μια ακαταμάχητη προσφορά; Κάντε τον εαυτό σας τόσο γοητευτικό, που οι άλλοι θα θέλουν να κλωτσήσουν τον εαυτό τους αν σας απορρίψουν.

Το Σάββατο μπορείτε να καλλιεργήσετε την αυτοπεποίθησή σας, περνώντας χρόνο με ανθρώπους που βλέπουν τη λαμπρότητά σας και φυλάνε τα νώτα σας. Δεν είναι ότι δεν μπορείτε να αντέξετε την κριτική, αλλά γιατί να μην κάνετε πρώτα τον εαυτό σας να νιώσει λίγο καλύτερα;

Την Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στον ανανεωτικό δωδέκατο οίκο σας: Πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι θα κατευθύνετε τα σχέδια για την Ημέρα της Μητέρας στο πλησιέστερο σπα. Μασάζ, ατμόλουτρα, μανι-πεντι: Οτιδήποτε σας βοηθά να χαλαρώσετε θα είναι επωφελές.

Ή ξεφύγετε με την τέχνη! Πάρτε εισιτήρια για μια παράσταση ή συναντηθείτε για ένα ραντεβού στο μουσείο. Όχι σε οικογενειακή διάθεση; Κάντε την Κυριακή σαν μονοήμερη απόδραση. Ακυρώστε τα σχέδια με όλους και χαλαρώστε όσο θέλετε!

Σκορπιός

Οι συνεργασίες γεμίζουν με υπόσχεση αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος και ο σταθεροποιητικός Κρόνος δημιουργούν συνέργειες. Σας αρέσει να είστε το μισό ενός έντονου και δυναμικού διδύμου, αλλά μην κολλήσετε με κάποιον που ψάχνει μόνο για διασκέδαση. Με τον Κρόνο να προσθέτει βαρύτητα, ψάξτε τον σύντροφο που θα αντέξει την απόσταση. Έτοιμοι να κλείσετε τη συμφωνία με κάποιον που γνωρίζετε ήδη; Εάν βλέπετε πράσινα φώτα αντί για κόκκινες σημαίες, διευκρινίστε τους όρους σας. Ένα ήπιο τελεσίγραφο μπορεί τελικά να πείσει το άλλο σας μισό να σταματήσει τις υπεκφυγές.

Την Κυριακή, όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο: Η Σελήνη περνά στην Παρθένο και στον χαλαρό, κοινοτικό ενδέκατο οίκο σας. Μπορείτε να συγχωνεύσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Μητέρας με μια άλλη οικογένεια. Γιορτάστε το πνεύμα της στοργής σε όλες τις μορφές του. Το σπιτικό φαγητό θα μπορούσε να είναι ένας άμεσος παράγοντας σύνδεσης για την ομάδα Σκορπιός – ειδικά αν φτιάξετε μια συνταγή μιας μητρικής φιγούρας της οικογένειάς σας.

Τοξότης

Ανάψτε τη λάμψη από μέσα σας εμπλέκοντας την ευεξία στα σχέδια του Σαββάτου. Πιείτε πράσινο τσάι ή ετοιμάστε latte αν χρειάζεστε την τόνωση. Παραγγείλτε σαλάτα αντί για πατάτες και προσθέστε φέτες αβοκάντο στην κορυφή. Κάντε ασκήσεις διαλογισμού και βαθιών αναπνοών όλη την ημέρα και πηγαίνετε για περιπάτους. Το οξυγόνο επαναφορτίζει τη δύναμη του εγκεφάλου σας! Η κεντραρισμένη ενέργεια σάς βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ευτυχώς, γιατί μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση πριν τελειώσει η ημέρα.

Η Κυριακή θα μπορούσε να σας βρει στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων για την Ημέρα της Μητέρας. Είτε γιορτάζετε τη δική σας μαμά, φίλες που είναι μητέρες είτε τον εαυτό σας, μπείτε σε ρόλο διοργανωτή. Οι σχεδιαστικές σας δυνάμεις έχουν επιστρέψει και μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματα εντός ορίων ή εκτός χάους.

Αιγόκερως

Το σούπερ σταρ στάτους είναι δικό σας το Σάββατο, Αιγόκεροι. Αλλά με τον κυβερνήτη σας, τον σεμνό Κρόνο, να βρίσκει τον Ήλιο που ενισχύει τον εγώ, απολαύστε τη νίκη σας με μια δόση ταπεινότητας. Ναι, έχετε κερδίσει το δικαίωμα περηφάνιας. Χρησιμοποιήστε τα για να κάνετε τον εαυτό σας ηγέτη και να βρείτε τρόπους να συμπεριλάβετε τους άλλους στην επιτυχία σας. Εάν δυσκολεύεστε να προωθήσετε τον εαυτό σας, αυτή είναι η ημέρα για να αναζητήσετε εκπροσώπηση ή ακόμα και να ζητήσετε από έναν φίλο να σας δώσει φωνή στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Μπορείτε να επιστρέψετε την χάρη χαρίζοντας αγάπη σε μια από τις τελευταίες του αποστολές.

Η Κυριακή είναι η Ημέρα της Μητέρας και αν δεν έχετε σχέδια, γιατί να μην μεταφέρετε τους εορτασμούς στον δρόμο; Αν τα εστιατόρια που θέλετε να πάτε δεν έχουν χώρο, επιλέξτε μια εκδρομή και πικνίκ. Προειδοποίηση: Με τη Σελήνη να ρίχνει σε όλους τον ορό της αλήθειας το μεσημέρι, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ακουμπήσετε ένα ευαίσθητο θέμα. Μην το κάνετε! Για το μόνο που πρέπει να είστε διάφανοι σήμερα είναι πόσο πολύ λατρεύετε τις μαμάδες της οικογένειάς σας!

Υδροχόος

Συναγερμός συναισθηματικής λαιμαργίας! Όταν βρεθείτε να ονειρεύεστε τηγανητές πατάτες ή μια φέτα κέικ σοκολάτας, πιάστε το ημερολόγιό σας και γράψτε για τα συναισθήματά σας. Δεν είναι κακό να χαρίσετε στον εαυτό σας μια παραδεισένια πολυτέλεια. Αλλά με τον σκληρό Κρόνο σε μια περιοριστική γωνία με τον Ήλιο αυτό το Σάββατο, μπορεί να τρώτε την πραγματική απόκρισή σας σε μια δύσκολη κατάσταση. Αφήστε τον εαυτό σας να έχει μια συνεδρία εκτόνωσης με ένα συμπονετικό τρίτο μέρος. Μπορείτε να την επαναλάβετε με έναν πιο παραγωγικό διάλογο αργότερα, αλλά ελάτε, Υδροχόοι, κι εσείς είστε άνθρωποι!

Οι ουρανοί της Κυριακής είναι λίγο έντονοι καθώς η Σελήνη ταξιδεύει στην Παρθένο και στον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Οργανώστε μια γιορτή στο σπίτι για την Ημέρα της Μητέρας. Πηγαίνετε στον φούρνο για να πάρετε κρουασάν, καφέ και φρούτα είναι πολύ λιγότερο αγχωτικό από το φωνάζετε για να ακουστείτε πάνω από τις φωνές άλλων οικογενειών σε ένα πολυσύχναστο εστιατόριο. Προσπαθήστε να περάσετε λίγο τετ-α-τετ χρόνο με τη μαμά σας ή μια αγαπημένη κυρία στη ζωή σας πριν τελειώσει η μέρα. Έπειτα μιλήστε για τα πράγματα που πραγματικά θέλετε να συζητήσετε, τα οποία θα είναι καθαρτικά και για τους δυο σας.

Ιχθύες

Η αυξανόμενη σας δημοτικότητα σάς έχει κάνει πολυάσχολες μέλισσες, Ιχθύες, αλλά μήπως έχετε αφήσει μια σημαντική φιλία στο πίσω κάθισμα; Βρείτε χρόνο για ένα VIP του κύκλου σας αυτό το Σάββατο. Βρεθείτε για δείπνο, συζητήστε στο τηλέφωνο, οτιδήποτε χρειάζεται για να συνδεθείτε και πάλι. Προειδοποίηση: Ο φίλος σας μπορεί να έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες να σας παρουσιάσει και πριν το καταλάβετε, μπορεί να συζητάτε μια κοινή επιχείρηση. Παρόλο που θέλετε να συνεργαστείτε, προσέξτε να μην δώσετε υποσχέσεις που θα γεμίσουν περισσότερο το ήδη παραγεμισμένο πρόγραμμά σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη περνά στην Παρθένο και στη ζώνη των σχέσεων σας. Παρόλο που είναι η Ημέρα της Μητέρας, λαχταράτε την τετ-α-τετ ώρα. Αφού δώσετε ανθοδέσμες και απολαύσετε το μεσημεριανό, βρεθείτε με τους κολλητούς σας ή με το ταίρι σας. Αφήστε τα σχέδιά σας χαλαρά και αυθόρμητα και την ημέρα να ξεδιπλωθεί σαν παραμύθι.