Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Η διαύγειά σας επανέρχεται, καθώς ο ομιχλώδης Ποσειδώνας ξυπνάει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών, θέτοντας ολόκληρη τη ζωή σας σε μεγαλύτερη εστίαση.

Από τις 28 Ιουνίου, μπορεί να έχετε υποπέσει σε μια παλιά συνήθεια που νομίζατε ότι είχατε αφήσει πίσω σας – ή ίσως να ήρθε στην επιφάνεια ένας από τους παλιούς σας δαίμονες. Αντί να κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτή την τροπή στα πράγματα, επικεντρωθείτε στο να ξαναμπείτε σε μια θεραπευτική πορεία.

Η ορθόδρομη αναστροφή του Ποσειδώνα μπορεί επίσης να φέρει περισσότερη ροή σε ένα δημιουργικό εγχείρημα που έχει κολλήσει τους τελευταίους πέντε μήνες.

Η μούσα σας επιστρέφει! Δεν έχετε καμία διάθεση να περιοριστείτε καθώς ο πλανήτης της ευχαρίστησης, Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα την Κυριακή. Αλλά πάρτε τα πράγματα με το μαλακό τώρα, γιατί θα μπορούσατε να καταπατήσετε τα συναισθήματα των άλλων με αυτή την ξεροκέφαλη διάθεση.

Αν και οι καθυστερήσεις πάντα σας απογοητεύουν, επικοινωνήστε και με τους άλλους εμπλεκόμενους πριν απογειωθείτε με αστραπιαία ταχύτητα. Ίσως έχουν να σας προσφέρουν πολύτιμα σχόλια που μπορούν να σας γλιτώσουν από ένα σημαντικό παραστράτημα. Όταν έχετε αμφιβολίες, επικοινωνήστε και λάβετε επιβεβαίωση ότι όλοι όσοι πιστεύετε είναι όντως με το μέρος σας.

Ταύρος

Προσπαθείτε να κάνετε πράξη το ακατόρθωτο, Ταύρε; Τα σήματα που λαμβάνετε είναι ιδιαίτερα μπερδεμένα από τις 28 Ιουνίου, χάρη στην ανάδρομη πορεία του απατηλού Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο των φιλικών σχέσεων και της τεχνολογίας σας. Μη φοβάστε. Το να ξανασυντονιστείτε με τους “δικούς σας ανθρώπους” γίνεται και πάλι εύκολο, καθώς ο Ποσειδώνας ξαναρχίζει σήμερα να κινείται προς τα εμπρός.

Μπορεί να αισθάνεστε πρόθυμοι να επεκτείνετε την κοινότητά σας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχετε ήδη ένα σταθερό δίκτυο υποστήριξης και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθειά τους για να προωθήσετε τους στόχους σας. Την Κυριακή, ίσως χρειαστεί να αποδεχτείτε αυτή την πολύ απογοητευτική πτυχή της φύσης σας: Όταν οι άνθρωποι απομακρύνονται, γίνεστε πιο κτητικοί. Σήμερα, ωστόσο, η πρόκλησή σας είναι να μείνετε ουδέτεροι και να δώσετε χώρο στους απείθαρχους τύπους.

Να θυμάστε: Η απουσία κάνει τα συναισθήματα να εντείνονται περισσότερο. Μην τους κυνηγάτε και μην βρίσκετε δικαιολογίες για να στείλετε μηνύματα για θέματα που μπορείτε ειλικρινά να λύσετε μόνοι σας. Και τι θα λέγατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάλειμμα για λίγη αυτοανάπτυξη; Βυθιστείτε σε ένα από τα πάθη σας που τώρα κοιμούνται και η προσκόλλησή σας σε αυτό το άτομο θα ξεθωριάσει σύντομα.

Δίδυμοι

Το να κυνηγάτε τα κέρδη δεν σας εκφράζει, αλλά από τότε που ο Ποσειδώνας γύρισε ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σας στις 28 Ιουνίου, μπορεί να νιώθετε ότι σας βαραίνουν οι ευθύνες τριών ανθρώπων. Ο αιθέριος πλανήτης διορθώνει σήμερα την πορεία του και ξαναρχίζει να κινείται προς τα εμπρός, βοηθώντας σας να επαναπροσδιορίσετε τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες και να ελαφρύνετε αυτό το φορτίο.

Αποκαταστήστε την ισορροπία σας εκφράζοντας με σαφήνεια τα όριά σας. Επιτέλους, Δίδυμε, οι άνθρωποι θα σας ακούσουν δυνατά και καθαρά. Αν αγωνίζεστε να εξασφαλίσετε μια σταθερή θέση, κάτι πιο μόνιμο θα μπορούσε να σας χτυπήσει την πόρτα.

Έχετε το βιογραφικό σας και τα διαδικτυακά σας προφίλ τελειοποιημένα και έτοιμα! Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα της Κυριακής θα μπορούσε να ξυπνήσει κάποια δύσκολα συναισθήματα από το παρελθόν σας.

Αλλά με το μαλακό θα τα καταφέρετε, Δίδυμε. Θα μπορούσατε να προβάλλετε αυτά τα συναισθήματα σε ένα πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο -καλό ή κακό- πιθανώς δεν αξίζει τόση αυστηρότητα που του ασκείται.

Επαναφέρετε τον εαυτό σας στην πραγματικότητα. Οι άνθρωποι πρέπει να κρίνονται με βάση την αξία τους, όχι με βάση το πρότυπο που έχει θέσει κάποιος άλλος.

Καρκίνος

Τι πραγματικά συντονίζεται με την ψυχή σας, Καρκίνε; Μετά από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών στον οίκο των ανώτερων αληθειών σας, ο ομιχλώδης Ποσειδώνας γίνεται ορθόδρομος, φωτίζοντας τις αυθεντικές σας επιθυμίες.

Από τις 28 Ιουνίου, σας απασχόλησαν τόσο τα όνειρα όσο και οι στέρεες ιδεολογίες σας. Παρά την αναζήτησή σας για ένα ξεκάθαρο μονοπάτι, μπορεί να καταλήξατε πιο μπερδεμένοι, ίσως επειδή δίνατε στις απόψεις των άλλων ανθρώπων μεγαλύτερη βαρύτητα από όση τους αξίζει. Ο Ποσειδώνας σας βοηθά να επικεντρωθείτε στο ένστικτό σας, ώστε να προχωρήσετε με αυτό που νιώθετε σωστό για εσάς και μόνο για εσάς.

Την Κυριακή έχετε πολλή όρεξη να απολαύσετε τη ζωή, Καρκίνε. Αλλά με την ηδονιστική Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που αμφισβητεί τα όρια σε αντιπαράθεση, δεν είναι ώρα για υπερβολές. Θέστε κάποια σαφή όρια για τον εαυτό σας. Και όσον αφορά τα ερωτικά σας, φροντίστε να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις πριν κάνετε την κίνησή σας.

Λέων

Με τον απατηλό Ποσειδώνα ανάδρομο από τις 28 Ιουνίου, σας ήταν δύσκολο να καταλάβετε αν ορισμένοι άνθρωποι είναι αληθινά καλοί ή φέρονται ψεύτικα. Σήμερα, ο θολός πλανήτης κινείται και πάλι προς τα εμπρός, βάζοντας ξανά στο τιμόνι τη σωστή διαίσθησή σας. Αν αγνοούσατε σημαντικές ενδείξεις, τώρα αυτές θα σας κοιτάξουν κατάματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιος που θεωρούσατε σύμμαχο έχει απώτερα κίνητρα. Μην ασχολείστε με τις προδοσίες. Αν δεν μπορείτε να δείτε μια ευκαιρία για συμφιλίωση, βάλτε γρήγορα τέλος στο δεσμό σας.

Την Κυριακή, ωστόσο, θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, καθώς η λαμπερή Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντιπαράθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Σίγουρα θα νιώσετε ότι θέλετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Όμως η προσωπική σας έρευνα είναι επιβεβλημένη προτού διαθέσετε χρόνο και ενέργεια σε μια καθαρά ρομαντική ιδέα. Δεν θα έχετε και πολλή όρεξη να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της ζωής, γεγονός που ενδεχομένως να επιβάλλει αλλαγές στον προγραμματισμό σας. Αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορείτε συνδυάσετε τις υποχρεώσεις με την διασκέδαση;

Παρθένος

Η αγάπη μπορεί να είναι ένα πολύπλευρο πράγμα, αλλά μπορεί επίσης να πληγώσει τους ανθρώπους. Από τις 28 Ιουνίου, ο αιθέριος Ποσειδώνας είναι ανάδρομος στον οίκο των σχέσεών σας, γεγονός που κατά καιρούς βάζει την καρδιά σας σε δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό -και δεν ήταν πάντα όμορφος.

Επειδή ένα άτομο αποδείχθηκε τεράστια απογοήτευση, δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την ελπίδα προς ολόκληρο το ανθρώπινο είδος, και μην κρατάτε αυτό το ένα λάθος, εναντίον κάποιου που λατρεύετε, για πάντα.

Το μήνυμά σας για την Κυριακή: Τα συναισθήματα δεν είναι γεγονότα, Παρθένε – κάτι που ίσως δυσκολεύεστε να θυμηθείτε κάτω από τα σημερινά συναισθηματικά αστέρια. Με την Αφροδίτη στον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας να έρχεται σε αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα στη ζώνη των σχέσεών σας, είναι πολύ εύκολο να πάρετε τα πράγματα προσωπικά και να κατηγορήσετε κάποιον απροκάλυπτα.

Αλλά να θυμάστε: Αν και οι άνθρωποι μπορεί πράγματι να έχουν παρεκτραπεί, ό,τι σπείρετε, θα θερίσετε. Προσαρμόζοντας τον τρόπο με τον οποίο τους προσεγγίζετε, θα μπορούσατε να προκαλέσετε εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις και απαντήσεις.

Ζυγός 

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξαναμπείτε στο βαγόνι της ευεξίας, Ζυγέ. Το να αποφύγετε τον πειρασμό ήταν μια δύσκολη αποστολή από τις 28 Ιουνίου, όταν ο ολισθηρός Ποσειδώνας γύρισε ανάδρομος στον έκτο οίκο της αυτοφροντίδας σας.

Σήμερα, ο θολός πλανήτης διορθώνει την πορεία του, δίνοντάς σας το σθένος να ξεφορτωθείτε αυτά τα εξαντλητικά ελαττώματα και να υιοθετήσετε μια υγιεινή συνήθεια.

Φυσικά, δεν θα είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά με τη σωστή υποστήριξη, μπορείτε να τα καταφέρετε.

Η ρουτίνα της γυμναστικής σας θα μπορούσε επίσης να αποκτήσει δυναμική: Ίσως να είστε έτοιμοι για μια πιο απαιτητική προπόνηση. Μην υποτιμάτε τους ήσυχους ανθρώπους αυτή την Κυριακή, Ζυγέ. Μπορεί να υπάρχει πολύ περισσότερο βάθος στον χαρακτήτρα τους από ό,τι είχατε συνειδητοποιήσει προηγουμένως.

Πλησιάστε αυτή την ενδιαφέρουσα ψυχή και ανακαλύψτε τι συμβαίνει κάτω από τη μυστηριώδη αύρα της. Όσον αφορά την επικοινωνία σας, ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε λίγο αντί να εκτοξεύετε ερωτήσεις σαν ερευνητικός δημοσιογράφος. Μείνετε σε ουδέτερα θέματα στην αρχή και στη συνέχεια μοιραστείτε λίγα πράγματα για τον εαυτό σας. Το να ρωτάτε τους ανθρώπους τη γνώμη τους για κάποια γενικά θέματα μπορεί επίσης να σπάσει τον πάγο – αν και μπορεί να καταλήξετε να ακούσετε κάτι που δεν περιμένατε!

Σκορπιός

Ήταν δύσκολο για εσάς να αποκρυπτογραφίσετε με σαφήνεια τα ερωτικά σας από τις 28 Ιουνίου, όταν ο απατηλός Ποσειδώνας βυθίστηκε στην ετήσια ανάδρομη πορεία του. Τους τελευταίους πέντε μήνες, προτιμήσατε να δείτε τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι, γεγονός το οποίο μπορεί να σας έφερε μερικές αφυπνίσεις. Ο αιθεροβάμων πλανήτης διορθώνει την πορεία του σήμερα και κινείται δυναμικά προς τα εμπρός, δίνοντας ξανά το τιμόνι στο κοφτερό ένστικτό σας. Μην εγκαταλείπετε την αναζήτησή σας για την αληθινή αγάπη, Σκορπιέ.

Τις επόμενες μέρες, θα μπορούσατε να συναντήσετε μια προοπτική που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή σας ή να αναζωογονήσετε την έλξη για τον αγαπημένο σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα της Κυριακής δεν θα σας διευκολύνει να αντιληφθείτε την πραγματικότητα, αλλά κάντε ό,τι μπορείτε για να προσπαθήσετε. Κάποιες από τις επιθυμίες σας είναι εφικτές, αλλά μπορεί να έχετε μερικές προσδοκίες στις οποίες κανένας κοινός θνητός δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος -ή με άψογο παρελθόν. Το ερώτημα είναι: Πώς αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους τώρα;

Τοξότης

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε μηνών, το σπίτι σας δεν ήταν το γαλήνιο μέρος που επιθυμούσατε. Με τον ψευδαισθητικό Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στην οικιακή σας ζώνη από τις 28 Ιουνίου, μπορεί να συγκρουστήκατε με συγγενείς ή συγκάτοικους ή να δυσκολευτήκατε να νιώσετε απόλυτα ήρεμοι στο χώρο σας.

Ο θολός πλανήτης αλλάζει την κατεύθυνση της πορείας του σήμερα, βοηθώντας σας να αποκαταστήσετε την αρμονία της οικίας σας. Αντιμετωπίστε άμεσα τις συγκρούσεις και αφήστε τις πίσω σας. Αν όλα τα σημάδια δείχνουν ότι πρέπει να γίνει μια μετακόμιση, μαζέψτε τα πράγματά σας και προχωρήστε. Η μελλοντική σας κατοικία θα μπορούσε να είναι κοντά στο νερό ή σε μια πιο ήσυχη γειτονιά.

Η Κυριακή έρχεται με μια προειδοποίσηση για την συναισθηματική πρόσληψη τροφής. Ως ζώδιο που αγαπάει το φαγητό, δεν σας είναι άγνωστο το να ανταμείβετε τον εαυτό σας με κάτι λαχταριστό.

Αλλά μήπως χρησιμοποιείτε αυτές τις τροφές για να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας -ή ως υποκατάστατο άλλων μορφών αγάπης;

Σήμερα, προσέξτε τα συναισθήματα που σας διακατέχουν όταν ξαφνικά σας έρχεται η ανάγκη να φάτε ένα σνακ. Μπορεί να υπάρχει κάτι που βράζει κάτω από την επιφάνεια και που πρέπει να το συζητήσετε ή να το αφήσετε να βγει προς τα έξω.

Γράψτε τα συναισθήματά σας στο ημερολόγιό σας ή βγείτε μια βόλτα για να συζητήσετε με έναν συμπονετικό φίλο. Η σωματική άσκηση πριν από το γεύμα μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τι είναι αυτό που λαχταράτε πραγματικά.

Αιγόκερως

Καθώς προσπαθούσατε να σημειώσετε πρόοδο, οι άνθρωποι δοκίμαζαν την υπομονή σας με τη διστακτική

συμπεριφορά τους. Ο λόγος για αυτή την αστάθεια, είναι η ανάδρομη πορεία του νεφελώδη Ποσειδώνα, διάρκειας πέντε μηνών, στον τομέα της επικοινωνίας και της συνεργασίας σας. Σήμερα ο ομιχλώδης πλανήτης διορθώνει την πορεία του, βοηθώντας σας να εξομαλύνετε τα προβλήματα στις αλληλεπιδράσεις σας. Αντί να πιέζετε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε μια από τις μεγαλεπήβολες αποστολές σας, προσπαθήστε να τους εμπλέξετε πρώτα σε ένα πιο χαλαρό πλαίσιο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να νιώσουν οικειότητα μαζί σας σιγά σιγά.

Παρόλο που είστε πρόθυμοι να συμφιλιωθείτε, η προκλητική γωνία της Κυριακής μεταξύ της ρόδινης Αφροδίτης και του επιρρεπούς στην άρνηση Ποσειδώνα σας προειδοποιεί να μην ελαχιστοποιείτε τυχόν ενοχλητικά ζητήματα. Αν στην πραγματικότητα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα βουνό, μην προσποιείστε ότι είναι απλώς ένα λοφάκι! Μείνετε πιστοί στα συναισθήματά σας και αντιμετωπίστε τη σύγκρουση με ειλικρίνεια. Μια διαπραγμάτευση και ένας συμβιβασμός είναι καλό να συμβούν, αλλά αν βιαστείτε να επιλύσετε ένα ζήτημα, μπορεί να καταλήξετε αδικημένοι. Εμμείνετε στις απόψεις σας.

Υδροχόος

Έχει μειωθεί το τραπεζικό σας υπόλοιπο σε επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο -ή ενδεχομένως σε χαμηλότερο απ’ ό,τι θα επιθυμούσατε, Υδροχόε; Από τις 28 Ιουνίου, ο θολός Ποσειδώνας κινείται ανάδρομος στην οικονομική σας περιοχή. Ίσως τα χρήματα να ξεγλιστρούσαν μέσα από τα χέρια σας σαν νερό, ή να προέκυψαν κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Σήμερα, ο νεφελώδης πλανήτης διορθώνει την πορεία του, βοηθώντας σας να αποκτήσετε καλύτερο έλεγχο των χρημάτων που με κόπο κερδίσατε. Δεν υπάρχει λόγος να περάσετε σε κατάσταση στέρησης, αλλά στο όνομα της αποταμίευσης, μερικές θυσίες μπορεί να είναι απαραίτητες. Βάλτε μια δαπανηρή μεγάλη αποστολή σε δεύτερη μοίρα μέχρι να έχετε περισσότερα χρήματα για να την κάνετε πραγματικότητα.

Προκαλέστε τον εαυτό σας να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνει, ειδικά αυτή την Κυριακή, όταν η ηδονιστική Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με τον τολμηρό Ποσειδώνα. Το να δουλέψετε με περιορισμένα κεφάλαια μπορεί να αποτελέσει ένα δημιουργικό πείραμα. Τι θα μπορούσατε να επαναχρησιμοποιήσετε ή να ανακυκλώσετε ή ίσως να ανταλλάξετε αντί να πληρώσετε με μετρητά;

Ιχθύες

Ποιον βλέπετε όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη; Από τις 28 Ιουνίου, η απάντηση σε αυτό το ερώτημα αποτελεί πρόκληση, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας διανύει την ετήσια ανάδρομη πορεία του στον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σας. Οι τελευταίοι πέντε μήνες σας ώθησαν να αναπτύξετε αδρανή κομμάτια της προσωπικότητάς σας, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε μια εσωτερική δύναμη που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι διαθέτετε.

Ο ονειροπόλος πλανητικός προστάτης σας ξαναρχίζει σήμερα την κίνηση προς τα εμπρός, ενθαρρύνοντάς σας να προβάλλετε αυτές τις νεοαποκτηθείσες πτυχές του εαυτού σας. Να είστε σίγουροι για τα χαρίσματα και τις προοπτικές σας, Ιχθύες, το να τα μοιραστείτε με τον κόσμο θα συγκινήσει και θα εμπνεύσει τους άλλους. Αν έχετε θυσιάσει υπερβολικό δημιουργικό έλεγχο, προσέξτε! Η σύγκρουση της Κυριακής ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θέλει να ανακτήσετε τον έλεγχο. Το να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το όραμά σας στα μοντέλα των άλλων μπορεί να το αποδυναμώσει. Ίσως οι ιδέες σας είναι τολμηρές και κάπως εκτός πλαισίου – αλλά αυτό είναι που τις κάνει τόσο λαμπρές! Αν και κάποια εξωτερική κριτική είναι πολύτιμη, μην αφήνετε τους άλλους να έχουν τον τελικό λόγο για το τι θα παράγετε.