Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Τα χρηματικά ζητήματα μπορεί να γίνουν λίγο περίεργα αυτό το Σάββατο, Κριέ, γι’ αυτό δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτά που ξοδεύετε. Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να συγκρούονται στους οικονομικούς σας τομείς, μπορεί να εμφανιστεί ένα απροσδόκητο έξοδο ή το τραπεζικό σας υπόλοιπο να μειωθεί σημαντικά. Μια έξοδος για ψώνια ίσως οδηγήσει σε κάποια απερίσκεπτη αγορά, γι’ αυτό προσέξτε τις παρορμητικές κινήσεις.

Προτού ξοδέψετε τα χρήματά σας, αφήστε την ημέρα να περάσει. Αν ξυπνήσετε και εξακολουθείτε να θέλετε αυτό το αντικείμενο ή την υπηρεσία, τότε μάλλον είναι ασφαλές να κάνετε την αγορά. Με τη Σελήνη στον Κριό για το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής, θα έχετε στραμμένη επάνω σας την προσοχή των ανθρώπων, και οποιοδήποτε μήνυμα θέλετε να μοιραστείτε, θα τύχει ευρείας αποδοχής. Έχετε εξελιχθεί και αποκτήσει επίγνωση του εαυτού σας, και αυτό είναι κάτι με το οποίο μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους. Μια επιφοίτηση σχετικά με την επόμενη μεγάλη σας κίνηση μπορεί να έρθει σήμερα – συντονιστείτε με τις σκέψεις σας!

Ταύρος

Μήπως η ευδαιμονία σας έχει χαθεί, Ταύρε; Καθώς ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη πραγματοποιεί την ετήσια αντίθεσή της με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας αυτό το Σάββατο, μπορεί ξαφνικά να νιώσετε ότι είναι δύσκολο -ή σχεδόν αδύνατο- να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι πιέζεστε ή ότι χάνετε την ανεξαρτησία σας με το να είστε μέσα σε μια σχέση. Αυτή η αίσθηση θα κρατήσει μόνο για σήμερα, οπότε ξεπεράστε το. Αλλά αν χρειαστεί να εφαρμόσετε κάποιες αλλαγές, κάντε μια ήρεμη, ειλικρινή συζήτηση για να δημιουργήσετε λίγο περισσότερο χώρο και να αναπνεύσετε εντός της ένωσής σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και τον δωδέκατο οίκο της θεραπευτικής σας απελευθέρωσης. Σταματήστε να σπαταλάτε ενέργεια σε ανθρώπους ή προσπάθειες που δεν προσφέρουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Ζητήστε βοήθεια ή ξεσπάστε τα έντονα συναισθήματά σας αν χρειαστεί, και έπειτα αποφασίστε να επικεντρωθείτε στον νέο και βελτιωμένο σας εαυτό!

Δίδυμοι

Κάντε ό,τι μπορείτε για να κατανικήσετε το άγχος σας. Η σύγκρουση του Σαββάτου μεταξύ της ειρηνικής Αφροδίτης στη ζώνη ευεξίας σας και του διασπαστικού Ουρανού στον ασυνείδητο δωδέκατο οίκο σας μπορεί να ανασύρει κάποια θαμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να σας εκνευρίσει. Αυτό θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας, γι’ αυτό αποφύγετε τους ανθρώπους που σας προκαλούν εκνευρισμό και κάντε πράγματα που θα κρατήσουν την πίεσή σας υπό έλεγχο, όπως ένα μασάζ ή ένα μάθημα γιόγκα.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό μπορεί να σας προσφέρει μια ακόμα θεραπευτική ευκαιρία – την έκρηξη θετικών συναισθημάτων που προέρχεται από την συνάντηση με τους πιο αληθινούς και διασκεδαστικούς φίλους σας. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, γι’ αυτό μην χαραμίσετε την Κυριακή σας σε ένα αδιάφορο brunch. Συναντήστε τους φίλους σας στη φύση, σε ένα λούνα παρκ ή στο σινεμά για να ξεδιπλώσετε τα μπλοκαρισμένα σας συναισθήματα.

Καρκίνος

Το να είστε κυκλοθυμικοί είναι χαρακτηριστικό σας γνώρισμα ως Καρκίνος, αλλά με τα αντικρουόμενα άστρα του Σαββάτου, τα συναισθήματά σας μπορεί να αλλάξουν ριζικά μέσα σε μια ώρα. Η Αφροδίτη στη ρομαντική σας ζώνη δέχεται ένα άμεσο χτύπημα από τον ανατρεπτικό Ουρανό, καθιστώντας δύσκολο το να αποφασίσετε αν είστε ερωτευμένοι, ενθουσιασμένοι ή έτοιμοι να χωρίσετε. Αν έχετε παρασυρθεί σε μια δραματική κατάσταση, οι αντιλήψεις σας θα είναι θολές. Αντί λοιπόν να λάβετε μια παρορμητική απόφαση, κάντε ένα βήμα πίσω και ανασυνταχθείτε. Η ψυχραιμία θα επικρατήσει αργότερα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καθώς η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό ενεργοποιεί την επαγγελματική σας ζώνη, μπορεί να έχετε μια επιφοίτηση σχετικά με μια αλλαγή καριέρας που θα θέλατε να κάνετε. Μπορεί να είστε έτοιμοι να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες ή να εργαστείτε σκληρότερα για να αποδείξετε πώς αξίζετε να εξελιχθείτε. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να αποδείξετε τις ικανότητές σας και, στη συνέχεια, υποβάλλετε το αίτημά σας για την προαγωγή που σας αξίζει.

Λέων

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να εκφράζετε τις δυσκολίες σας σε κάποιον και στο να ξεσπάτε επάνω του τα προβλήματά σας. Φροντίστε να μην τα μπερδέψετε αυτά τα δύο το Σάββατο, καθώς ο διασπαστικός Ουρανός συγκρούεται με την αρμονική Αφροδίτη. Ενώ έχετε ανάγκη να ξεσπάσετε, σεβαστείτε το χρόνο των άλλων. Δεν σας χρωστάνε το να σας ακούσουν σε έναν μακροσκελή μονόλογο, οπότε φροντίστε να τους ευχαριστήσετε και να ρωτήσετε για τα δικά τους ζητήματα επίσης. Ιδανικά εκφράστε τους την ανάγκη που έχετε να σας ακούσουν και προγραμματίστε μια συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα όταν θα έχουν τον απαιτούμενο χρόνο.

Αυτή την Κυριακή βρείτε το απαραίτητο θάρρος και ξεκινήστε αυτή την τόσο σημαντική συζήτηση. Με τη Σελήνη στον Κριό να ακτινοβολεί στον εξαιρετικά αυθεντικό ένατο οίκο σας, δεν μπορείτε να ζήσετε μέσα στην αυταπάτη (ή στη σύγχυση) ούτε λεπτό ακόμα. Μια εξ αποστάσεως επαφή θα μπορούσε να σας προσεγγίσει με μια ευκαιρία – ή μπορεί να είστε εσείς αυτός που θα αναζητήσει κάποιον συνεργάτη. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Λέων. Όταν κάποιος αιωρείται στο μυαλό σας, μπορεί να υπάρχει κάτι σημαντικό να συζητήσετε μαζί του.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στη γωνιά της επικοινωνίας σας έχει ένα μήνυμα να μεταφέρει αυτό το Σάββατο, όμως μια νευρική αντίθεση από τον επαναστατικό Ουρανό θα μπορούσε να δώσει μια αιχμηρή αίσθηση στα λόγια σας, και αν δεν είστε προσεκτικοί, θα μπορούσατε να προσβάλλετε ένα άτομο που θέλετε να κρατήσετε στο πλευρό σας. Να θυμάστε ότι προσπαθείτε να καταλάβετε κάτι μέσα από τις συζητήσεις σας, και όχι να πληγώσετε τα συναισθήματά τους. Μην το αφήσετε να μετατραπεί σε αγώνα μνησικακίας. Αν δεν μπορείτε να πείτε κάτι διπλωματικά, αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια δοκιμασία πίστης αυτή την Κυριακή, αλλά είστε πραγματικά έτοιμοι να την περάσετε με άριστα; Κάποιος θα μπορούσε να σας δώσει τα εφεδρικά του κλειδιά ή να σας προσκαλέσει να εισέλθετε βαθύτερα στον κόσμο του. Σε περίπτωση που δεχτείτε αυτό το “δώρο”, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιες είναι οι προσδοκίες τους. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό το να υπάρξουν δεσμεύσεις μεταξύ σας- αρκεί να σας ενδιαφέρει αυτή η δεσμευτική συμφωνία.

Ζυγός 

Το μικρόβιο της ζήλιας μπορεί να σας πιάσει απροετοίμαστους αυτό το Σάββατο, χάρη στην ανατρεπτική σύγκρουση της ευγενικής Αφροδίτης με τον επαναστατικό Ουρανό στον όγδοο οίκο των έντονων συναισθημάτων σας. Μήπως η έπαρσή σας προέρχεται από την επιβεβαίωση των άλλων αντί για μια γνήσια αίσθηση αυτοεκτίμησης; Λάβετε διορθωτικά μέτρα. Οι σχέσεις είναι χρήσιμοι καθρέφτες. Αν κάτι σε έναν φίλο ή συνάδελφο προκαλεί τον φθόνο ή την οργή σας, μετατρέψτε αυτή την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια, εμπνεόμενοι από την επιτυχία τους και κάνοντας βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Με τη Σελήνη στον Κριό αυτή την Κυριακή, μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε μια παθιασμένη σχέση ή διαφορετικά θα μπορούσατε να συναντήσετε τον τέλειο συνεργάτη για ένα έργο, του οποίου τα ταλέντα “συμπληρώνουν” απόλυτα τα δικά σας. Γενικά είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε πράγματα με τους άλλους, αλλά μήπως κάποιος που λατρεύετε δεν κινείται στην ίδια ταχύτητα με εσάς; Κάντε ένα βήμα πίσω και δείξτε τους ότι είστε σε θέση να χειριστείτε τον εαυτό σας ανεξάρτητα. Αυτό θα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση -και να τους φέρει πιο κοντά σας!

Σκορπιός

Μια τεταμένη αντίθεση μεταξύ της φλογερής Αφροδίτης και του επαναστατικού Ουρανού στη γωνιά των σχέσεών σας θα μπορούσε να ταράξει τα νερά στον ερωτικό σας τομέα αυτό το Σάββατο. Ως συγκροτημένος Σκορπιός, θα προτιμούσατε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αποκαλύψετε το ισχυρό σας κεντρί, αλλά ο Ουρανός θα μπορούσε να σας κάνει πιο ζωηρούς από ό,τι συνήθως. Αν και μπορεί να νιώθετε πιο εύκολο το να ξεκινήσετε μια διαμάχη και να κατηγορήσετε το άλλο άτομο παρά να διεκδικήσετε γενναία τις ανάγκες σας, αντισταθείτε! Βρείτε έναν τρόπο να θίξετε το θέμα πριν ο καταπιεσμένος θυμός σας εκραγεί σαν ηφαίστειο – και ακόμα καλύτερα, κάντε ένα μικρό διάλειμμα μέχρι να επικρατήσει η ψυχραιμία.

Το σώμα σας είναι ο ναός σας, Σκορπιέ, και η Σελήνη της Κυριακής στη ζώνη ευεξίας σας, σας δίνει κίνητρο να αλλάξετε συνήθειες. Γεμίστε το ψυγείο σας με φθινοπωρινές υπερτροφές, όπως μήλα, λάχανο, γλυκοπατάτες και ρόδια, και θα αναζωογονηθείτε. Αν έχετε βαρεθεί τη ρουτίνα της γυμναστικής σας, ένα ομαδικό μάθημα θα μπορούσε να είναι η τέλεια επανεκκίνηση. Εξάλλου, η γυμναστική είναι πιο διασκεδαστική όταν την κάνετε με παρέα!

Τοξότης

Μην τρελαίνεστε Τοξότη! Φυσικά, αυτό είναι πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε κάτω από την ανατρεπτική αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ του ζωηρού Ουρανού και της ειρηνικής Αφροδίτης, η οποία απλά προσπαθεί να χαλαρώσει στον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασής σας. Θα μπορούσατε να νιώσετε το άγχος να συσσωρεύεται από το πουθενά. Θα είναι δύσκολο να μην αντιδράσετε υπερβολικά, αλλά ξεσπώντας προς όλες τις κατευθύνσεις δεν θα καταφέρετε να πάρετε τις πληροφορίες που θέλετε. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, διοχετεύοντας τη νευρική σας ενέργεια σε μια γυμναστικη προπόνηση. Βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ώστε να μην χρειαστεί να ξεσπάσετε στους φίλους ή τους γονείς σας.

Με την ελκυστική Σελήνη της Κυριακής στον Κριό, θα έχετε τα βλέμματα των ανθρώπων στραμμένα επάνω σας. Ή ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια επαγγελματική συζήτηση κατά τη διάρκεια μια εξόδου με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε κάποιες χρήσιμες πόρτες. Ντυθείτε ανάλογα με το ύφος που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω σήμερα.

Αιγόκερως

Αυτό το Σάββατο, μην απευθυνθείτε σε κανέναν γνωστό που του αρέσει το κουτσομπολιό για συμβουλές ή υποστήριξη, όσο απελπισμένοι κι αν είστε. Οι φίλοι που είναι μόνο για τα εύκολα, είναι πιθανό να είναι ακόμη λιγότερο χρήσιμοι από ό,τι συνήθως, χάρη στην τεταμένη αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης στην κοινωνική σας γωνιά και του διασπαστικού Ουρανού στον δραματικό πέμπτο οίκο σας. Και κάτω από αυτά τα αστέρια, είστε ικανοί να παρασυρθείτε στην υστερία των άλλων. Μείνετε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί και αποφύγετε τις υπερβολές.

Η Σελήνη της Κυριακής στην οικιακή σας ζώνη σας καλεί πίσω στη βάση σας. Ελάτε σε επαφή με την οικογένειά σας και τους πιο στενούς σας φίλους. Μπορεί να χρειάζονται βοήθεια ή το είδος της ηθικής υποστήριξης που μόνο εσείς μπορείτε να τους προσφέρετε. Μπορεί επίσης να έχουν ενοχληθεί από την πρόσφατη αμέλειά σας. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, πρέπει να αφήσετε τους ανθρώπους να πουν τη γνώμη τους.

Υδροχόος

Πρώτα η οικογένεια! Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να αφήσετε οτιδήποτε να μπει εμπόδιο στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, αλλά η χαοτική αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ της ευσυνείδητης Αφροδίτης στη γωνία της καριέρας σας και του διασπαστικού Ουρανού στη ζώνη του σπιτιού σας θα μπορούσε να προκαλέσει ένα οικογενειακό δράμα. Να είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε το πρόγραμμά σας για να εξυπηρετήσετε έναν συγγενή ή συγκάτοικο με έναν πραγματικά ατυχή συγχρονισμό.

Στο κάτω κάτω, αυτόι θα είναι πάντα εκεί για εσάς. Απελευθερώστε το πνεύμα σας την Κυριακή, είτε συμμετέχετε σε μια κοινωνική συζήτηση είτε επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Η Σελήνη στον Κριό προσελκύει συγγενικά πνεύματα που εκτιμούν το χιούμορ και τις ευαισθησίες σας. Μήπως σας άρεσε πρόσφατα ένας συνάδελφος ή ένας κοινός φίλος; Αδράξτε τη μέρα και προσκαλέστε τους για έναν καφέ!

Ιχθύες

Το να κάνετε τον συνήγορο του διαβόλου είναι φυσικό για το πολυδιάστατο ζώδιό σας- στην πραγματικότητα, σας αρέσει να προκαλείτε τους ανθρώπους να “σκέφτονται διαφορετικά”. Απλά προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια κάτω από την προκλητική αντίθεση της διπλωματικής Αφροδίτης και του αντισυμβατικού Ουρανού το Σάββατο. Μπορείτε να καταθέσετε την άποψή σας και να διασκεδάσετε χωρίς να γίνετε εριστικοί ή να επισημάνετε τα ελαττώματα των άλλων. Ελέγξτε τη νοοτροπία σας αυτή την Κυριακή. Επικεντρώνεστε στην ευημερία σας ή σας ανησυχεί το πόσο γρήγορα εξαντλείτε τον μισθό σας;

Οι αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να ξαναγεμίσουν τους λογαριασμούς σας, αλλά η σημερινή Σελήνη στον Κριό καλεί έναν έλεγχο της πραγματικότητας σχετικά με τις απαραίτητες αλλαγές στον προϋπολογισμό σας. Ίσως χρειαστεί να περιορίσετε τα έξοδά σας για μερικές εβδομάδες για να ξαναβρείτε τις ισορροπίες, αλλά σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να πληθύνετε με κάποιον τρόπο τα κέρδη σας. Η αύξηση του εισοδήματός σας μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο η εκμάθηση ενός νέου λογισμικού, η παρακολούθηση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που προσφέρει η εταιρεία σας ή η έναρξη μιας παράλληλης δραστηριότητας στο διαδίκτυο.