Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Κριός 

Όποια θεραπευτική διαδικασία κι αν εκκινήθηκε με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27 Αυγούστου, θα μπορούσε να παρουσιάσει απτή πρόοδο αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους περνά από τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Αν σκεφτόσασταν διαρκώς το πώς να προσεγγίσετε μια κατάσταση στο μυαλό σας, αφιερώστε λίγη ενέργεια σε αυτό τον σκοπό τώρα για να θέσετε σε κίνηση τους τροχούς της θεραπείας. Το να μοιράζεστε πράγματα και να δείχνετε ευάλωτοι είναι πιο εύκολο θεωρητικά απ’ ότι στην πράξη, αλλά για να προχωρήσουν τα πράγματα, πρέπει να εκφράσετε αυτά που νιώθετε προς τα έξω!

Την Κυριακή, θα μπορούσατε να ξυπνήσετε με μια αποστολή την οποία χρειάζεται να φέρετε εις πέρας, οπότε βάλτε στο αθόρυβο τις συσκευές σας και επικεντρωθείτε στο σχέδιο δράσης σας. Δεν έχετε την πολυτέλεια να αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει να πετύχετε το στόχο σας, ενώ ο Ήλιος συγχρονίζεται αρμονικά με τον ασταμάτητο Πλούτωνα. Δημιουργήστε τη δική σας θεωρητική στρατηγική πριν παρουσιάσετε στους άλλους μια μελλοντική συνεργασία. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε τώρα θα αυξήσει εκθετικά τις πιθανότητες για να πάρει το προσωπικο σας σχέδιο το πράσινο φως!

Ταύρος

Καθώς η Σελήνη στους Διδύμους φωτίζει τον πολυμήχανο δεύτερο οίκο σας αυτό το Σάββατο, μπορεί να προβληματίζεστε για κάποια θέματα σχετικά με την εργασία σας. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27 Αυγούστου θα μπορούσε να έχει φέρει ένα νέο ταλέντο στην ομάδα σας – αλλά μετά από δύο εβδομάδες, είναι σίγουρο ότι οι εργασίες καταμερίζονται σε όλους εξίσου; Το να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εκτιμήσετε πώς να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν καλύτερα για εσάς θα μπορούσε να είναι πραγματικά ωφέλιμο σήμερα, έτσι ώστε τη Δευτέρα να είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε την άποψή σας για κάτι το οποίο σας φαίνεται ως μια δίκαιη ρύθμιση.

Αυτή την Κυριακή θα αισθανθείτε ποιές είναι οι σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνετε χωρίς πολλή προσπάθεια. Το να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας δεν είναι ο συνήθης τρόπος δράσης σας Ταύρε, αλλά μερικές φορές δεν είναι δυνατόν να λάβετε συγκεκριμένες απαντήσεις ή αποδείξεις. Αυτό συμβαίνει λόγω της ηλεκτρισμένης σύνδεσης μεταξύ του ακτινοβόλου Ήλιου της Παρθένου και του μεταμορφωτικού Πλούτωνα . Έχετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά κρατήστε τις υπερδυνάμεις σας για τον εαυτό σας. Σε περίπτωση που νιώσετε ότι πρέπει να καλέσετε κάποιον ή να ακολουθήσετε ένα στοιχείο, απλά κάντε το. Η ετοιμότητά σας να ρισκάρετε μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο συναρπαστικές ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Πώς θα κατακτήσετε τον κόσμο αν παραμελήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, Δίδυμε; Από τη νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου στον οίκο της καριέρας σας, η φιλόδοξη πλευρά σας έχει ενεργοποιήσει αισθητά όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αλλά μετά από όλη αυτή την προσπάθεια, η Σελήνη του Σαββάτου στο δικό σας ζώδιο θα μπορούσε να σας βρει να αισθάνεστε λίγο εξαντλημένοι. Αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε το σώμα σας. Αν αισθάνεστε έξω από τα νερά σας, δεν θα είναι δυνατόν να αποπνέετε ηγετικές ικανότητες στους γύρω σας. Δείτε το ως μια ευκαιρία για να ισορροπήσετε τη δουλειά με τον ελεύθερο χρόνο που τόσο χρειάζεστε.

Έντονα συναισθήματα μπορεί να αναβλύσουν από τα βάθη της ψυχής σας την Κυριακή, οπότε πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να τα διαχειριστείτε. Ένας έντονος συγχρονισμός του Ήλιου και του μετασχηματιστικού Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ένα παλιρροϊκό κύμα συντριπτικών συναισθημάτων, τα οποία, αν και δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα μέσα σας, τότε υποδεικνύουν μια σημαντική αλήθεια που αξίζει να εξεταστεί. Μιλήστε σε έναν θεραπευτή ή ένα έμπιστο άτομο από το περιβάλλον σας ή διαφορετικά καταγράψτε τις σκέψεις σας στο ημερολόγιό σας και δείτε τι θα προκύψει. Αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση για εσάς, αλλά είναι επίσης το πρώτο μεγάλο βήμα στην πορεία προς την εκδήλωση των αλλαγών που επιθυμείτε βαθιά.

Καρκίνος

Το μυαλό σας βρίσκεται σε αναγνωριστική αποστολή τον τελευταίο καιρό, και η Σελήνη του Σαββάτου στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, σας δίνει μια αφορμή να πάρετε τον χρόνο σας, να χαλαρώσετε και να αφομοιώσετε όλα όσα μάθατε. Βρείτε χρόνο για να κοιμηθείτε μέσα στην ημερα, αφήνοντας το υποσυνείδητό σας να οδηγήσει. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα στα όνειρά σας ή κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας διαλογισμού. Μόλις ξεκουραστείτε κατάλληλα, αναλάβετε μια αποστολή αποσυμφόρησης, αλλά μόνο σε έναν τομέα, όχι σε ολόκληρο το σπίτι σας.

Ο έντονος αστρικός χάρτης της Κυριακής θα μπορούσε να οδηγήσει μια σχέση στο σημείο που θα την κάνει να επιδιορθωθεί ή να διακοπεί εντελώς. Γιατί λοιπόν να συνεχίσετε να κρατάτε τα αληθινά σας συναισθήματα κρυφά; Αν βρίσκεστε με το ένα πόδι έξω από την πόρτα, ξεκινήστε μια συζήτηση έχοντας στο μυαλό σας ότι δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Με τον Ήλιο στη γωνιά της επικοινωνίας σας να βρίσκεται συνδεδεμένος με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στο πεδίο των σχέσεών σας, αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να έχει θετικό αποτέλεσμα. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το άτομο μπορεί στην πραγματικότητα να μην έχει ιδέα για το πόσο αναστατωμένοι είστε. Μια βαθύτατα ειλικρινής συζήτηση μπορεί να σας επαναφέρει σε συγχρονισμό.

Λέων

Αν η νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27 Αυγούστου σας έφερε ένα απρόσμενο κέρδος, η Σελήνη του Σαββάτου στον ανθρωπιστικό ενδέκατο οίκο σας, σας βρίσκει σε διάθεση να μοιραστείτε λίγη από την αγάπη που υπάρχει μέσα σας. Ίσως αποφασίσετε να επενδύσετε σε ένα ομαδικό έργο ή να δωρίσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, το να δουλεύετε μαζί με άλλους για την επίτευξη ενός κοινού στόχου μοιάζει ιδιαίτερα ικανοποιητικό σήμερα. Επιπλέον η διασκεδαστική σας φύση εγγυάται ότι όποιος συνεργαστεί μαζί σας θα λατρέψει την συντροφιά σας.

Πατήστε το γκάζι, αυτή την Κυριακή, καθώς είναι μια ιδανική μέρα για να κάνετε πράγματα! Ο εργατικός Ήλιος της Παρθένου ευθυγραμμίζεται με τον αποφασιστικό Πλούτωνα στους οίκους της εργασίας και του χρήματος. Τα ραντεβού σας για διασκέδαση μπορούν να περιμένουν: Έχετε σημαντικές δουλειές να διεκπεραιώσετε και θα είστε σοβαροί και τυπικοί στα καθήκοντά σας. Απομακρύνετε τους περισπασμούς και μην αφήσετε τους καλοπροαίρετους φίλους να επιβραδύνουν την πρόοδό σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι και συνεχίστε να κάνετε αυτό που χρειάζεται. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να κανονίσετε κάτι όμορφο για το βράδι σας. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχετε διάθεση να γιορτάσετε τη σκληρή σας δουλειά!

Παρθένος

Ποιο είναι το μεγάλο σας σχέδιο, Παρθένε; Σας αρέσει να λειτουργείτε οργανωμένα και να δίνετε έμφαση στη λεπτομέρεια, και η Σελήνη του Σαββάτου στον δέκατο οίκο των μακροπρόθεσμων στόχων και φιλοδοξιών σας, σας βρίσκει να θέτετε κάποια μεγάλα ερωτήματα σχετικά με το πώς πρέπει να μοιάζει το μέλλον σας. Μια εργασιακή σχέση ή ένα συγκεκριμένο έργο θα μπορούσε να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας αυτό το μήνα. Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να αναρωτηθείτε αν είναι κάτι που εξυπηρετεί πραγματικά τα συμφέροντά σας. Αν δεν μπορείτε να στρέψετε αυτή την κατάσταση προς μια κερδοφόρα κατεύθυνση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τη διακόψετε και να δημιουργήσετε χώρο για να προκύψει μια καλύτερη ευκαιρία.

Την Κυριακή, ένα υποστηρικτικό τρίγωνο μεταξύ του ελεγκτικού Πλούτωνα και του Ήλιου που κυβερνά τον εγωισμό στο ζώδιό σας εμπνέει μια πιο παιχνιδιάρικη προσέγγιση των πραγμάτων. Όσο περισσότερη πίεση ασκείτε, τόσο περισσότερο οι άνθρωποι θα σας αντιστέκονται, οπότε τι θα λέγατε να τους προσκαλέσετε σε κάτι που νιώθετε πως θα είναι πιο διασκεδαστικό αντ’ αυτού; Ή θα μπορούσατε να διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ένα προσωπικό σχέδιο το οποίο ίσως έχετε αφήσει ανολοκλήρωτο εδώ και καιρό. Αν τους δώσετε χώρο, οι άνθρωποι θα πάρουν την πρωτοβουλία να σας προσεγγίσουν οι ίδιοι.

Ζυγός 

Αισθάνεστε κολλημένοι σε μια ρουτίνα, Ζυγέ; Αν το βαρύ πρόγραμμα που θέσατε σε εφαρμογή στις αρχές του μήνα έχει αρχίσει να σας φαίνεται περιοριστικό, τότε η Σελήνη του Σαββάτου στον επεκτατικό ένατο οίκο σας θα σας δώσει λίγο χώρο να αναπνεύσετε. Μια ημερήσια εκδρομή θα μπορούσε να είναι ό,τι πρέπει για να ανανεωθείτε, αλλά αν δεν μπορείτε να βγείτε από την πόλη, διεγείρετε το πνεύμα σας με πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως ένα κονσέρτο με ζωντανή μουσική ή μια παράσταση που προβάλλεται στο θέατρο της περιοχής σας. Να είστε ανοιχτοί σε τυχαίες συζητήσεις, γιατί μπορεί να προκύψει μια νέα συναρπαστική κοινωνική σχέση!

Η μυστηριώδης συνάντηση του Ήλιου στον στοχαστικό δωδέκατο οίκο σας και του μετασχηματιστικού Πλούτωνα στον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας την Κυριακή μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο εκτός κλίματος όπου κι αν βρεθείτε. Μην προσπαθήσετε να αποτινάξετε αυτό το αίσθημα. Ο Πλούτωνας υποδεικνύει τους τομείς οι οποίοι χρειάζονται αλλαγή – και είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι πάντα για το καλό σας -ακόμα κι αν χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνειδητοποιήσετε. Κοιτάξτε λοιπόν την προσωπική σας ζωή: ποια πράγματα χρειάζονται εξισορρόπηση; Ξεκινώντας από τώρα, κάντε πραγματικές προσπάθειες για να προσαρμοστείτε.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους να πυροδοτεί τον ογδόο οίκο σας, ίσως θα πρέπει να αναπρογραμματίσετε ένα πρωινό ραντεβού ώστε να μείνετε σπίτι και να περάσετε το πρωινό του Σαββάτου με τον σύντροφό σας. Κάτω από αυτή την ερωτική σεληνιακή ανύψωση, είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στο άλλο σας μισό. Όσον αφορά την επικοινωνία με τους φίλους σας, έχετε περιορισμένο χρόνο για συζήτηση, οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να εμβαθύνετε σε συγκεκριμένα θέματα σήμερα. Την Κυριακή, μια φιλία ή ένας αδελφικός δεσμός θα μπορούσε να τεθεί υπό εξέταση, αλλά δεν χρειάζεται να γίνετε πιεστικοί.

Με τον Ήλιο να βρίσκεται συγχρονισμένος με τον κυβερνήτη σας, τον ελεγκτικό Πλούτωνα, μπορεί να αμφισβητήσετε όλα όσα λέει και κάνει αυτό το άτομο. Δώστε του την ευκαιρία να εξηγήσει τις πράξεις του και να επανορθώσει. Αν αυτό δεν συμβεί -για οποιονδήποτε λόγο- θεωρήστε το ως μια ευκαιρία να δώσετε μια μικρή ανάσα στη σχέση σας. Αν αποφασίσετε ότι είστε καλύτερα χωρίς αυτό το άτομο στη ζωή σας, τότε θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια στη διάθεσή σας.

Τοξότης

Ποιούς θεωρείτε μέλη της ομάδας σας, Τοξότη; Η Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους και τη ζώνη των σχέσεών σας μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία αξιολόγησης των βασικών δεσμών που εμπίπτουν σε αυτό το πλαίσιο. Λένε ότι εμαστε ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων με τους οποίους περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας, οπότε τι αποκαλύπτει αυτό για εσάς και την ομάδα σας; Αν έχετε παραμελήσει κάποιον που ασκεί πάντα θετική επιρροή στη ζωή σας, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να τους πλησιάσετε και να αναζωπυρώσετε τη σύνδεσή σας.

Η υπομονή μπορεί να είναι αρετή, αλλά δυστυχώς για εσάς αυτή η αρετή θα βρίσκεται σε έλλειψη την Κυριακή. Με τον αυταρχικό Πλούτωνα στον δεύτερο οίκο των χρημάτων και των περιουσιών σας να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, απαιτείτε τα πράγματα να γίνονται ακριβώς τη στιγμή που τα θέλετε, Τοξότη! Παράλληλα δεν θα έχετε τον καλύτερο έλεγχο των παρορμήσεών σας -ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια πολυτελή αγορά ή για την κράτηση ενός ταξιδιού. Αλλά δεν χρειάζεται να στερηθείτε εντελώς αυτές τις επιθυμίες σας. Αναλύστε τα έξοδά σας. Ίσως μπορείτε να υποστηρίξετε οικονομικά αυτό το αγαθό το οποίο ονειρεύεστε αν είστε πρόθυμοι να κάνετε μερικές θυσίες.

Αιγόκερως

Το σημερινό Σάββατο απαιτεί λιγότερα λόγια και περισσότερη ενεργή δράση. Η Σελήνη στους Διδύμους προσγειώνεται στον αποδοτικό έκτο οίκο σας, προτρέποντάς σας να αφήσετε την θεωρία και να περάσετε στην πράξη. Δεν σας είναι άγνωστη η σκληρή δουλειά, και η εφαρμογή λίγης από την περίφημη πειθαρχία σας τώρα θα μπορούσε να αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα – ειδικά σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης ή εξυπηρέτησης των άλλων ανθρώπων. Το να αφιερωθείτε στην λεπτομερή καθαριότητα του χώρου σας θα μπορούσε να σας φέρει μια τέτοια έκρηξη ενδορφινών που ίσως να μην το θεωρήσετε καν αγγαρεία!

Είστε μια δύναμη της φύσης την Κυριακή, Αιγόκερε, καθώς ο ακαταμάχητος Πλούτωνας στο ζώδιό σας συνδέεται με τον Ήλιο στον οραματιστικό ένατο οίκο σας. Δεν υπάρχει όριο σε ό,τι μπορείτε να πετύχετε, αλλά έχουμε μια συμβουλή για εσάς: Θα καταφέρετε περισσότερα αν αφήσετε τις ατελείωτες συσκέψεις και τη νοοτροπία “η πλειοψηφία κυβερνά” κατά μέρους. Απλά θα πρέπει να συνειδητοποιήστε ότι το να ενεργείτε πολύ ανεξάρτητα μπορεί να έχει επιπτώσεις, οπότε ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε την ομάδα σας πριν αναλάβετε δράση.

Υδροχόος

Η συνεχής δουλειά χωρίς κανένα διάλειμμα για διασκέδαση δεν είναι ο τρόπος ζωής που ταιριάζει σε έναν Υδροχόο! Αυτό είναι το μήνυμα της Σελήνης του Σαββάτου στους Διδύμους, η οποία φωτίζει τον διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας. Αν ένα πλήρες πρόγραμμα εργασίας σημαίνει ότι έχετε παραμελήσει τις ανάγκες ενός σημαντικού προσώπου, οι ρομαντικές δονήσεις αυτού του αστρικού χάρτη δημιουργούν το σκηνικό για ένα φαντασμαγορικό ραντεβού. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα πρέπει να βάλουν τα καλά τους και να συναντήσουν τους φίλους τους σε έναν χώρο όπου τους περιμένει μια συνεχής ροή θαυμαστών!

Η Κυριακή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ασκείτε πιέση ούτε στην ατζέντα σας, ούτε στους φίλους σας, και σίγουρα ούτε και στον σύντροφό σας! Κάποιες μέρες απαιτούν τολμηρές ενέργειες και άλλες, όπως η σημερινή, απαιτούν περισσότερη στρατηγική και φινέτσα. Υπό τον συγχρονισμό του αναλυτικού Ήλιου της Παρθένου και του ισχυρού Πλούτωνα στα πιο εσωστρεφή μέρη του χάρτη σας, η υπερδύναμη σας έγκειται στην ικανότητά σας να βλέπετε όλα όσα συμβαίνουν. Αλλά μην ανοίγετε τα χαρτιά σας πριν την κατάλληλη στιγμή, Υδροχόε. Θα ξέρετε ακριβώς πότε να κάνετε μια κίνηση και θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση όταν χρειαστεί!

Ιχθύες

Κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι απαιτούν την προσοχή σας αυτό το Σάββατο, καθώς η σημερινή Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο της οικίας σας. Βάζετε τακτικά τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων πάνω από τις δικές σας, ιδίως των κυρίαρχων μελών του φιλικού σας κύκλου και της οικογένειάς σας. Και όσο αξιαγάπητη κι αν είναι αυτή η βαθιά συμπονετική σας ροπή, άλλο τόσο σας εξαντλεί! Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να θέσετε κάποια όρια, και όλοι θα επωφεληθούν από αυτό.

Την Κυριακή ασκείτε ακαταμάχητη έλξη στους ανθρώπους γύρω σας, Ιχθύες, χάρη στην ευθυγράμμιση του λαμπερού Ήλιου και του ισχυρού Πλούτωνα στους οίκους των ανθρώπων σας. Εκμεταλλευτείτε την ευχάριστη ενέργεια της ημέρας, στέλνοντας προσκλήσεις σε νέους υποψήφιους φίλους ή εμπλέκοντας φίλους από διαφορετικές παρέες σε ενδιαφέρουσες και συζητήσεις. Μια ομαδική έξοδος θα μπορούσε να γεννήσει σε μια μοιραία φιλία. Παραμερίστε τη ντροπαλή πλευρά σας και συναναστραφείτε (ή φλερτάρετε) με πάθος. Για τους ελεύθερους Ιχθύες, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει