Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε πλήρως το Σαββατοκύριακο σας; Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα και τον εορταστικό πέμπτο οίκο σας νωρίς το Σάββατο, θα εκφράσετε πολύ πρόθυμα την κοινωνική σας πλευρά.

Στη συνέχεια της ημέρας, η Σελήνη θα μετακινηθεί στην Παρθένο και τον έκτο οίκο της υγείας σας όπου θα παραμείνει για δυόμισι ημέρες.

Έτσι, αντί να συναντηθείτε με την παρέα σας σε κάποιο μπαρ για ποτό, επισκευθείτε όλοι μαζί το νέο χορτοφαγικό εστιατόριο της πόλης σας. Είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα έργο ανακαίνισης του σπιτιού σας. Αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε κάπου τα χρήματά σας, Κριέ, η Κυριακή θα μπορούσε να φέρει μια τεράστια επανάσταση στο δημοσιονομικό μέτωπο κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά σπάνιας σύνδεσης του βόρειου Σεληνιακού δεσμού και του καινοτόμου Ουρανού στον Ταύρο και τον δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας.

Αναλάβετε δράση, κάνοντας ακόμη και κάτι λίγο “ανατρεπτικό” ή απροσδόκητο που θα τραβήξει την προσοχή. Αλλά προσέξτε την ανταπόκριση που θα έχετε καθώς το κάνετε. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να δηλώσετε τις επιθυμίες σας και στο να προκαλέσετε αναστάτωση στους άλλους.

Ταύρος

Χαλαρώστε αυτό το πρωινό του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα θα παραμείνει στον τέταρτο οίκο του σπιτιού σας. Αλλά μην αρνείστε κάθε πρόσκληση! Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και τον παιχνιδιάρικο, παθιασμένο πέμπτο οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Αφήστε στον εαυτό σας περιθώρια να είναι αυθόρμητος – και μην εκπλαγείτε όταν νιώσετε μια έκρηξη ζωηρής ενέργειας.

Αν υπάρχει χρόνος, κάντε ένα εντυπωσιακό χτένισμα ή ένα αξιοπρόσεκτο ντύσιμο. Με τον ρομαντισμό να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα σημερινά αστέρια, μπορεί να έχετε άφθονες ευκαιρίες για να ρίξετε τα βέλη σας. Ίσως να ξυπνήσετε την Κυριακή έτοιμοι να κάνετε μια ριζική αλλαγή σε ολόκληρη τη ζωή σας, αλλά κάντε μια μικρή παύση, Ταύρε! Αυτή η επείγουσα ανάγκη έρχεται χάρη στον βόρειο Σεληνιακό δεσμό και τον ταραχοποιό Ουρανό, οι οποίοι πραγματοποιούν μια εξαιρετικά σπάνια σύνδεση στο ζώδιό σας σήμερα.

zwdia-tarw-zodia-19Η διάθεσή σας είναι έντονη, και νιώθετε σχεδόν σαν να μπορείτε να δείτε 15 χρόνια μπροστά στον μέλλον σας, ενώ αισθάνεστε ότι πρέπει να φτάσετε εκεί, αμέσως. Η τολμηρή δράση μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά αν προσπαθήσετε να τα αλλάξετε όλα μαζί, θα καταλήξετε καταβεβλημένοι. Κοιτάξτε την προσωπική σας ατζέντα και διαλέξτε έναν μόνο τομέα για να ασχοληθείτε στη συνέχεια. Ενώ βρίσκεστε σε αυτή τη διαδικασία, ποια είναι μια δραστηριότητα από την οποία θα μπορούσατε να απαλλαγείτε ώστε να δημιουργήσετε προσωπικό χώρο και να χαλαρώσετε;

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον πολυπράγμονα τρίτο οίκο σας νωρίς το Σάββατο, θα μπορούσατε να ξυπνήσετε έτοιμοι να χειριστείτε ένα εκατομμύριο σχέδια και προσκλήσεις. Αλλά τα φτερά της κοινωνικής σας πεταλούδας θα μπορούσαν να κλείσουν νωρίς το απόγευμα, όταν η Σελήνη θα πέσει στον ψυχρό τέταρτο οίκο σας. Ξαφνικά, ο καναπές σας μοιάζει πολύ πιο φιλόξενος από κάποιο γεμάτο μπαρ δίπλα στην πισίνα. Φυλάξτε αυτό το εντυπωσιακό ντύσιμο για κάποια άλλη βραδιά και φορέστε κάτι άνετο.

Η ανάγκη σας για απομόνωση μπορεί να σας φανεί πιο επείγουσα παρά γαλήνια αυτή την Κυριακή, χάρη σε μια εξαιρετικά σπάνια σύνοδο μεταξύ του ανατρεπτικού Ουρανού και του μοιραίου βόρειου Σεληνιακού δεσμού στον Ταύρο και τον δωδέκατο οίκο της θεραπείας σας. Το πιθανότερο είναι ότι απλά θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να απομονωθείτε από τον κόσμο.

Αντ’ αυτού, ασχοληθείτε με αναζωογονητικές δραστηριότητες όπως η γιόγκα, η δημιουργική γραφή και ο διαλογισμός. Η διάθεσή σας θα μπορούσε να είναι ανησυχητική, αλλά μέσα από όλη αυτή την πιθανή ψυχική αναταραχή, θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε επιτέλους να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Καλωσορίστε την επανάσταση, Δίδυμε! Η ευτυχία σας περιμένει όταν καταφέρετε να δημιουργήσετε το χώρο γι’ αυτήν μέσα στην πολυάσχολη ζωή σας.

Καρκίνος

Μην βιάζεστε να χαλαρώσετε εν όψει του Σαββατοκύριακου, Καρκίνε. Με τη Σελήνη στον παραγωγικό δεύτερο οίκο σας μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, θα μπορούσατε να σημειώσετε σημαντική πρόοδο σε ένα έργο που εκκρεμεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως ακόμη και να καταφέρετε αυτόν τον δύσκολο πελάτη να σας συναντήσει. Την Κυριακή, ο επαναστατικός Ουρανός συνδέεται με τον μοιραίο βόρειο Σεληνιακό δεσμό στον Ταύρο και τον ενδέκατο οίκο της ομαδικής δραστηριότητας και της συνεργασίας σας.

Η ανάγκη να συνδεθείτε σε όλα τα επίπεδα θα μπορούσε να σας φανεί έντονα επείγουσα. Κάτω από αυτή την ομαδική επιρροή, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε απίστευτα και ευφυή βήματα σε ένα ομαδικό έργο. Το πιθανό εμπόδιο σε όλα αυτά; Μερικοί συνεργάτες που φοβούνται τις αλλαγές και μπορεί να έχουν μια ανησυχητική αντίσταση στα σχέδιά σας. Κάντε ένα βήμα τη φορά, Καρκίνε, αλλά μην υποχωρείτε.

Λέων

Φροντιστε να ξυπνήσετε νωρίς το πρωί του Σαββάτου Λέων. Ο μεγαλύτερος θρίαμβος της εβδομάδας θα μπορούσε να έρθει νωρίς μέσα στην ημέρα, ενώ η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας. Με αυτή την έκρηξη ενέργειας που μπορεί να συμβεί, κινητοποιηθείτε γύρω από ένα προσωπικό σας εγχείρημα ή κλείστε μερικές συναρπαστικές συναντήσεις για την επόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή, ο βόρειος Σεληνιακός δεσμός που τροφοδοτεί το πεπρωμένο ευθυγραμμίζεται με τον επαναστατικό Ουρανό στον Ταύρο και τον δέκατο οίκο της επαγγελματικής σας αναγνώρισης.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη φλόγα πίσω από όλες τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες – βλέπετε τις δυνατότητες και είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Αν παλεύατε εδώ και καιρό, θα μπορούσατε να έχετε μια μεγάλη ανακάλυψη -ίσως μια φιγούρα εξουσίας σας προσφέρει μια ηγετική θέση ή έχετε μια ιδέα γύρω από το ποια θα πρέπει να είναι η τελική σας πορεία. Θα μπορούσατε επίσης να νιώσετε κάποια αντίσταση, ωστόσο, ενδεχομένως από έναν σύντροφο. Αφήστε την ένταση να ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας. Θα βγείτε νικητές, Λέων.

Παρθένος

Φυλάξτε την ενέργειά σας το πρωί του Σαββάτου, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον ληθαργικό δωδέκατο οίκο σας. Αν και το οργανωτικό σας ζώδιο απεχθάνεται να αφήνει οτιδήποτε μισοτελειωμένο, σας αξίζει λίγος χρόνος χαλάρωσης. Είτε αφήστε το εντελώς για σήμερα, είτε αναθέστε το σε έναν ικανό συνεργάτη. Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη θα μετακινηθεί στην Παρθένο για το Σαββατοκύριακο, επανεκκινώντας την ενέργειά σας και βάζοντας σας σε διάθεση για περιπέτεια.

Τι μπορείτε να καταφέρετε απολαμβάνοντας παράλληλα ένα οδικό ταξίδι ή χρόνο με έναν φίλο; Σήμερα, η επιθυμία για μια ελεύθερη περιπέτεια αναζωπυρώνεται ως την Κυριακή, καθώς ο επαναστατικός Ουρανός συγχωνεύεται με τον επεκτεινόμενο βόρειο Σεληνιακό δεσμό στον Ταύρο και τον ένατο οίκο των διαπολιτισμικών συνδέσεων και των παγκόσμιων αποδράσεών σας.

Αυτή η εξαιρετικά σπάνια σύνδεση έχει ένα μήνυμα για εσάς: Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και να εξερευνήσετε τον ευρύτερο κόσμο ή απλώς να κάνετε την καθημερινότητά σας να μοιάζει πολύ μεγαλύτερη και διασκεδαστική. Θα μπορούσατε να δεσμευτείτε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να εγγραφείτε σε ένα εμπνευσμένο μάθημα ή να δοκιμάσετε τα νερά σε μια νέα επιχείρηση. Καθώς ετοιμάζεστε για αυτό το μεγάλο άλμα, μπορεί να συναντήσετε κάποια γραφειοκρατία. Μην αφήνετε τις μικρές αναποδιές να εκτροχιάζουν τα όνειρά σας!

Ζυγός 

Δώστε ενέργεια στην ομάδα σας! Η Σελήνη περνάει το πρωί του Σαββάτου στον Λέοντα και τον οίκο των ομαδικών δραστηριοτήτων σας, και με λίγη ώθηση, μπορείτε να παρακινήσετε την ομάδα σας να φτάσει μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

Αλλά πριν κάνετε σχέδια για ένα βραδινό ξεφάντωμα, να γνωρίζετε το εξής: Από νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη θα βυθιστεί στην Παρθένο και τον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασής σας. Θα μπορούσατε να εξαντληθείτε από όλη την παροχή ενέργειας την εβδομάδας που πέρασε ή η συναισθηματική σας υποστήριξη μπορεί να χρειαστεί κάπου αλλού.

Βρεθείτε με την παρέα σας για μια χαλαρή έξοδο, και επιστρέψτε νωρίς πίσω στο σπίτι. Η οικειότητά σας σε μια ένωση ανεβαίνει σε νέα επίπεδα έντασης την Κυριακή, και αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άβολα. Χάρη στον φλογερό Ουρανό που πραγματοποιεί μια σπάνια σύνδεση με τον βόρειο Σεληνιακό δεσμό ο οποίος τροφοδοτεί το πεπρωμένο, μια “ξαφνική” στροφή σε μια σχέση μπορεί να σας βγάλει από την ισορροπία σας.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι τα θέλετε όλα στη ζωή σας: το σπίτι των ονείρων σας, την ιδανική σχέση, και διαρκή αφοσίωση. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, η προοπτική μιας πραγματικής, διαρκούς ένωσης μπορεί να σας φοβίζει όσο και να την επιδιώκετε. Ξεκινήστε να εντοπίζετε τους φόβους σας γύρω από το πόσο ευάλωτοι είστε μέσα στην σχέση αυτή, ώστε να μπορέσετε να έχετε (ή να διατηρήσετε) την αγάπη που επιθυμείτε!

Σκορπιός

Κάντε μια κίνηση εξουσίας το πρωί του Σαββάτου, Σκορπιέ. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας μέχρι σήμερα νωρίς το απόγευμα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε τους βασικούς παράγοντες της εργασίας σας με την επαγγελματική σας συμπεριφορά. Παρόλο που είναι Σαββατοκύριακο, υποβάλετε μια παρουσίαση για τη μεγάλη σας ιδέα, περιγράφοντας την κερδοφορία της και ένα καλά διατυπωμένο σχέδιο.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και τον ενδέκατο κοινωνικό σας οίκο, πυροδοτώντας ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο διασκέδαση. Υιοθετήστε την πολιτική “όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο” και θα μπορούσατε να κάνετε μερικές νέες επαφές. Την Κυριακή, μια σχέση θα μπορούσε να έχει μια ταχεία, εξωπραγματική εξέλιξη, καθώς ο αυθόρμητος Ουρανός και ο μοιραίος βόρειος Σεληνιακός δεσμός κάνουν μια εξαιρετικά σπάνια σύνδεση στον Ταύρο και στον έβδομο οίκο των προσωπικών σας ενώσεων.

Αν παλεύατε με έναν αγαπημένο φίλο ή ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο, μπορεί να έχετε μια μεγαλοπρεπή ανακάλυψη σήμερα, πιθανώς ξεπερνώντας ένα ζήτημα που κατά τα άλλα φαινόταν δυσεπίλυτο. Η παγίδα σε αυτό, είναι πως θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο σκληρά για να διατηρήσετε τις συζητήσεις σας ενεργητικές. Δεν πειράζει να διαφωνείτε και να εκφράζετε την απογοήτευσή σας για τη μέχρι τώρα πορεία. Αλλά αντί να κολλήσετε εκεί, παραμείνετε επικεντρωμένοι στον κοινό στόχο της αποστολής σας.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον επεκτατικό ένατο οίκο σας, το πρωινό του Σαββάτου είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων. Μην εγκλωβίζετε τον εαυτό σας σε τίποτα μέχρι να εντοπίσετε περισσότερες επιλογές. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε πιο ενδιαφέρουσες οδούς από αυτή που θα ακολουθούσατε. Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη μετακινείται στην Παρθένο και τον προσανατολισμένο στην επιτυχία δέκατο οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Μέχρι τότε μπορεί να είστε έτοιμοι να καταστρώσετε το γενικότερο σχέδιό σας, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από τις πρωινές ανακαλύψεις!

Μηνύματα σχετικά με την ευεξία σας θα μπορούσαν να φτάσουν με τη μορφή σωματικών συμπτωμάτων την Κυριακή, καθώς ο φρενήρης Ουρανός έχει μια εξαιρετικά σπάνια συνάντηση με τον βόρειο Σεληνιακό δεσμό στον Ταύρο και τον έκτο οίκο της υγείας και της ευεξίας σας. Αν, ας πούμε, ένας πονοκέφαλος σας χτυπήσει ξαφνικά, μην πανικοβληθείτε.

Αυτό είναι απλά ένα σημάδι από το σώμα σας, που σας λέει ότι πρέπει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας και ίσως να δημιουργήσετε ένα καλύτερο, και πιο αποδοτικό σύστημα γύρω από την αυτοφροντίδα σας. Διακόψτε συνήθειες που δεν σας κάνουν καλό, όπως το να πίνετε καφέδες για ενέργεια – και κρασί για να χαλαρώσετε. Αν αισθάνεστε εκτός ισορροπίας εδώ και καιρό, κανονίστε μια επίσκεψη στον γιατρό και αντιμετωπίστε σωστά αυτούς τους πόνους και τις ενοχλήσεις.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον έντονο όγδοο οίκο σας νωρίς το Σάββατο, μπορείτε να κάνετε μεγαλειώδη έργα αν καταφέρετε να φιλτράρετε τους περισπασμούς. Σήμερα το πρωί, πρέπει να μπείτε κατευθείαν στο θέμα σας. Αν κάποιος αδιαφορεί υπερβολικά ή αν δεν σας αρέσει η κατεύθυνση προς την οποία κινείται η σχέση σας, πείτε το. Με το να είστε “ευγενικοί” απλώς θα σπαταλήσετε τον χρόνο όλων σας. Σήμερα το απόγευμα, η Σελήνη πλέει στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Ανταμείψτε τον εαυτό σας με μια ημερήσια εκδρομή ή αρχίστε να σχεδιάζετε τις επόμενες μακρινές σας διακοπές! Ελέγξτε όμως τις τιμές πριν δεσμευτείτε για οτιδήποτε!

Την Κυριακή, ο Ουρανός που ενισχύει τη δημοτικότητα συνδέεται με τον βόρειο Σεληνιακό δεσμό που διευρύνει τους ορίζοντες στον Ταύρο, καθιστώντας αδύνατο το να εξασθενίσει η λάμψη σας! Με τη ζώνη της φήμης σας να φωτίζεται από τα σημερινά άστρα, ίσως ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσετε την τελευταία σας δουλειά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να λάβετε την πολυπόθητη επιβεβαίωση και τον θαυμασμό.

Υδροχόος

Φροντίστε τις σχέσεις σας αυτό το Σάββατο, Υδροχόε. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και τον οίκο των συνεργασιών σας μέχρι νωρίς το απόγευμα, αποκαθιστώντας την ισορροπία στους στενότερους δεσμούς σας. Βρείτε τον τρόπο να βρεθείτε σε κοινό έδαφος με τον/την ερωτικό σας σύντροφο ή συναντήστε έναν καλό φίλο για δεκατιανό αντί να μείνετε όλο το πρωί στο κρεβάτι. Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη μετακομίζει στον οικείο όγδοο οίκο σας.

Αυτή τη στιγμή έχετε γεμίσει από την ενέργεια των άλλων, οπότε αφιερώστε λίγο προσωπικό χρόνο για να αποσυμπιεστείτε. Μη διστάσετε να προσκαλέσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για να χαλαρώσετε παρέα! Την Κυριακή, ο ταραξίας Ουρανός συνδέεται με τον βόρειο Σεληνιακό δεσμό που τροφοδοτεί το πεπρωμένο σας στον Ταύρο και τον τέταρτο οίκο της νοικοκυροσύνης και των προσωπικών σας θεμελίων. Όλοι λαχταράμε την ασφάλεια, Υδροχόε, αλλά με ποιο κόστος;

μελλοντολόγοςΑφήστε τους ανέμους της αλλαγής να πνεύσουν στη ζωή σας. Θα μπορούσατε να κάνετε μια πολυαναμενόμενη μετακόμιση, ίσως λόγω μιας οικογενειακής αλλαγής ή για να ενισχύσετε την καριέρα σας. Ή ίσως αρχίσετε να επανασχεδιάζετε τον τωρινό σας χώρο, ώστε να λειτουργεί για εσάς. Το να αλλάξετε τις παλιές σας ρουτίνες μπορεί να σας ακούγεται φοβιστικό, αλλά θα τα καταφέρετε, Υδροχόε!

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον έκτο οίκο της τακτικότητάς σας το Σάββατο το πρωί, βοηθώντας σας να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες της εργάσιμης εβδομάδας. Φτιάξτε τη λίστα σας και τηρήστε την, προσέχοντας να μην ξεφύγετε από τα καθήκοντά σας. Πριν ξεκινήσετε, καθορίστε πόσο χρόνο θα αφιερώσετε σε κάθε έργο. Στη συνέχεια, ρυθμίστε το ξυπνητήρι στο τηλέφωνό σας για να μην χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Η ανταμοιβή σας για την προσοχή σας στις λεπτομέρειες; Σήμερα το απόγευμα, η Σελήνη μετατοπίζεται στην Παρθένο και τον οίκο των σχέσεών σας. Με όλα σας τα έργα έτοιμα και τελειοποιημένα, μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με ένα ξεχωριστό άτομο.

Οι ιδέες πέφτουν βροχή αυτή την Κυριακή, καθώς ο ανατρεπτικός Ουρανός υποδέχεται τον επεκτατικό βόρειο Σεληνιακό δεσμό στον Ταύρο και τον τρίτο οίκο της διανόησής σας.

Πάρτε ένα καλό πρωινό και προσέξτε την κατανάλωση καφεΐνης, μιας και το μυαλό σας θα τρέχει ήδη με ιλιγγιώδεις ταχύτητες.

Καταγράψτε τις σκέψεις σας ώστε αυτές οι λαμπρές ιδέες να μην σας ξεφύγουν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ευθυγραμμίζεστε με την πνευματική σας ιδιοφυΐα, κάποια παλιά ένστικτα αυτοσαμποτάζ μπορεί να αναδυθούν. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέψετε να σας καταβάλλουν.