Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός 

Η αναμέτρηση των σχέσεων είναι η κορυφαία προτεραιότητα στην ατζέντα του Σαββατοκύριακου. Ποιοι είναι οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα σας, και ειδικά στον πολυπόθητο στενό σας κύκλο; Αυτό το Σάββατο σηματοδοτεί τη μοναδική πανσέληνο της χρονιάς στον Ζυγό, η οποία θα ρίξει τις διερευνητικές της ακτίνες στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας.

Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι είτε κάπου ενδιάμεσα, θα αποκτήσετε σαφήνεια σχετικά με το πού οδηγούνται τα πράγματα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Μια επαγγελματική συμμαχία θα μπορούσε να γίνει επίσημη – ή μπορεί να αποφασίσετε να ακολουθήσετε διαφορετική κατεύθυνση και να χωρίσετε τους δρόμους σας.

Αν έχετε αμφιταλαντευτεί, χρησιμοποιήστε αυτές τις σεληνιακές ακτίνες για να χαρτογραφήσετε τις προτεραιότητες και τις ανάγκες σας. Όσο κι αν λατρεύετε κάποιον, αν πρόκειται να ενώσετε τις δυνάμεις σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να είστε ευθυγραμμισμένοι ως προς τους μεγάλους στόχους σας.

Κάντε μια μικρή ενδοσκόπηση για να είστε ξεκάθαροι πρώτα. Ο σίγουρος τρόπος για να πάρετε την απάντησή σας; Μιλήστε γι’ αυτό πρόσωπο με πρόσωπο. Την Κυριακή, η Σελήνη μετατοπίζεται στον Σκορπιό και τον όγδοο οίκο της ιδιωτικής σας ζωής. Απολαύστε να αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε ένα από τα πάθη σας – και μη νιώθετε καμία υποχρέωση να πάρετε μαζί σας κανέναν άλλον.

Ταύρος

Φορέστε τα αγαπημένα σας αθλητικά! Το Σάββατο είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε τη μοναδική πανσέληνο του έτους στον Ζυγό, η οποία ενεργοποιεί τον έκτο οίκο της ευεξίας και της οργάνωσής σας. Αντί να το “σκέφτεστε” όταν πρόκειται για τις προπονήσεις σας και τον προγραμματισμό των γευμάτων σας, οργανώστε το εκ των προτέρων. Ακόμα κι αν σταματήσατε μια προπόνηση λόγω κούρασης ή φορτωμένων υποχρεώσεων, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα.

Μπορείτε να διαθέσετε τον χρόνο ή τα χρήματα για να κλείσετε μερικές ιδιωτικές συνεδρίες με έναν προσωπικό γυμναστή; Τι θα λέγατε για μερικά μαθήματα πιλάτες για να βελτιώσετε την τεχνική σας (και να δυναμώσετε τον κορμό σας); Προγραμματίστε μερικά ιατρικά ραντεβού, είτε με τον γιατρό σας είτε με τον βελονιστή σας -ή και με τους δύο. Την Κυριακή, όταν η Σελήνη εισέλθει στον Σκορπιό και τον οίκο των συντρόφων σας, θα βρείτε τις τέλειες λέξεις για να ξεκινήσετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Μετά την έκρηξη διαύγειας της πανσελήνου, θα χαρείτε που περιμένατε την κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμοι

Μιλήστε από καρδιάς, Δίδυμε! Το Σάββατο, η μοναδική πανσέληνος του έτους στον Ζυγό ηλεκτρίζει τον παθιασμένο, ερωτικό πέμπτο οίκο σας, γεγονός που θα μπορούσε να σας φέρει μια πλήρη έξαρση συναισθημάτων. Με τις επιθυμίες σας να πυροδοτούνται, θα νιώσετε υποστήριξη στο να εκφραστείτε αυθεντικά. Και αν αναζητάτε ένα παθιασμένο και ρομαντικό ειδύλλιο, πρέπει να είστε ειλικρινείς γι’ αυτό! Αυτό το σεληνιακό φως πυροδοτεί κάθε είδους δημιουργικές ορμές, όχι μόνο τις ρομαντικές. Ποια είναι η κρυφή σας φαντασίωση και τι θέλετε να επιτύχετε;

Κρατήστε την εστίασή σας επικεντρωμένη σε αυτό που αισθάνεστε σωστό και όχι στο πώς μπορεί να αντιδράσουν οι άλλοι. Έντονα συναισθήματα μπορεί να ξεσπάσουν κάτω από αυτές τις σεληνιακές ακτίνες, οπότε αν είστε θυμωμένοι ή εκνευρισμένοι, ίσως χρειαστεί να ξεσπάσετε πρώτα σε ένα ουδέτερο ακροατήριο. Την Κυριακή, η Σελήνη γλιστρά στον Σκορπιό και τον προσγειωμένο έκτο οίκο σας. Αν χθες γείρατε υπερβολικά προς το ένα άκρο, μπορείτε να επαναφέρετε τη ζυγαριά τώρα και να επικεντρωθείτε σε μια υγιή και καλά ρυθμισμένη μέρα.

Καρκίνος

Το Σάββατο πραγματοποιείται η μοναδική πανσέληνος του έτους στον Ζυγό, και καθώς προσγειώνεται στον τέταρτο οίκο της οικίας σας, θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Θέλατε να αλλάξετε τα πράγματα στο σπίτι; Αυτή η Σελήνη μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής ή να σας βοηθήσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με την κατάσταση της ζωής σας ή ένα οικογενειακό ζήτημα. Από ανακαινίσεις μέχρι μετακομίσεις και συγκατοικήσεις, η πανσέληνος θα φέρει μεγάλες αλήθειες στο φως.

Αν είστε σε αναζήτηση προσφοράς για μια μετακόμιση, θα μπορούσαν να εμφανιστούν μερικές σπουδαίες επιλογές. Επιπλέον εξετάστε προσεκτικά τον αντίκτυπο των όποιων αλλαγών στον τρόπο ζωής σας σε όλα τα άλλα κομμάτια της. Την Κυριακή, η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και τον δημιουργικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Οι επόμενες δύο ημέρες είναι ιδανικές για να ικανοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες και να μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Εξάλλου η γνώμη τους δεν έχει κανένα αντίκτυπο σε εσάς!

 Λέων

Οι φιλίες σημαίνουν τα πάντα για εσάς, Λέων, αλλά μήπως δυσκολεύεστε με κάποια συγκεκριμένη; Αν κάποιος παίρνει περισσότερα απ’ όσα δίνει ή δεν φαίνεται να μπορεί να βγει από το ψυχικό του αδιέξοδο, όλη η καλοσύνη και η γενναιοδωρία σας δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν. Η πανσέληνος του Σαββάτου στον Ζυγό -η μοναδική της χρονιάς- φορτίζει τον τρίτο οίκο των διαπροσωπικών σας σχέσεων και ρίχνει μια διαφωτιστική ακτίνα στην κατάσταση.

Η πανσέληνος μπορεί να αποκαλύψει αυτό που ήταν κρυμμένο ή να φέρει τα πράγματα στο προσκήνιο. Είστε έτοιμοι να το ερευνήσετε; Αυτό το Σαββατοκύριακο, σας ενθαρρύνουμε να προσεγγίσετε αυτό το άτομο με ανοιχτή καρδιά και μυαλό. Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα μάθετε. Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη προσγειώνεται στον Σκορπιό και τον τέταρτο οίκο της οικίας σας, δώστε προτεραιότητα στην ηρεμία και την αυτοφροντίδα σας. Το να περνάτε χρόνο με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας ανθρώπους είναι το καλύτερο φάρμακο για εσάς αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Η ανοιξιάτικη αφθονία είναι εδώ! Αυτό το Σάββατο σηματοδοτεί τη μοναδική πανσέληνο του έτους στον Ζυγό, η οποία ηλεκτρίζει τον δεύτερο οίκο της εργασίας και των οικονομικών σας, και προετοιμάζει την άντληση της ευημερίας. Η πανσέληνος φέρνει μια εκδήλωση ή ένα σημείο καμπής σε έργα ή εκκολαπτόμενες συμμαχίες που αναπτύξατε τους τελευταίους έξι μήνες.

Θα μπορούσατε να προχωρήσετε από μια δουλειά ή μια πελατειακή σχέση που δεν σας ικανοποιεί πλέον ή μπορεί να σας προσφερθεί μια νέα επικερδής θέση.

Αν νιώθετε τον εαυτό σας να διστάζει, κάντε μια παύση και αξιολογήστε τι πραγματικά συμβαίνει. Μερικοί άνθρωποι φοβούνται την αποτυχία, άλλοι την επιτυχία -και φυσικά η “αλλαγή” είναι τρομακτική για πολλούς.

Χρειάζεστε το ασυνείδητο μυαλό σας να συμφωνεί με τα όνειρά σας, γι’ αυτό εντοπίστε τυχόν περιοριστικές πεποιθήσεις που θα μπορούσαν ενδεχομένως να μπλοκάρουν τις προσπάθειές σας να πετάξετε ψηλά.

Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη διακτινίζεται στον Σκορπιό και τον νοητικό τρίτο οίκο σας, θα έχετε νέες ιδέες για το πώς να προχωρήσετε στρατηγικά. Δεν χρειάζεται να κοπιάσετε υπερβολικά. Μιλήστε με φίλους που έχουν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ζητήστε τη διορατικότητα και τις συμβουλές τους.

 Ζυγός 

Το Σάββατο, η μοναδική πανσέληνος του έτους στον Ζυγό βάζει φωτιά στον πρώτο οίκο της προσωπικότητας και της ταυτότητάς σας, θέτοντας τα πάθη σας στο προσκήνιο. Με την αστρική σας δύναμη σε πλήρη ισχύ, πάρτε την ευκαιρία για κάτι (ή κάποιον) που επιθυμεί βαθιά η καρδιά σας. Έτοιμοι για μια επαγγελματική κίνηση εξουσίας;

Ανεβάστε την αυτοπροβολή και την αυτοπεποίθησή σας! Αυτή η σεληνιακή ανύψωση μπορεί να σας δώσει την έμπνευση που περιμένατε για να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή. Δεν είστε σίγουροι για το ποιο είναι αυτό το επόμενο βήμα; Ακούστε την καρδιά σας -όχι τα σχόλια των άλλων. Το μονοπάτι που συντονίζεται περισσότερο με την ψυχή σας είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε. Την Κυριακή, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και τον προσγειωμένο δεύτερο οίκο σας. Αρχίστε να σκέφτεστε συγκεκριμένα για κάποιες από αυτές τις μεγάλες ιδέες και πώς να τις υλοποιήσετε.

Σκορπιός

Αν και το αποφασιστικό ζώδιό σας μπορεί σίγουρα να παγιδευτεί σε μια συγκεκριμένη οπτική, η πανσέληνος του Σαββάτου στον Ζυγό και τον δωδέκατο οίκο της ολοκλήρωσής σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε. Κάτι σας κρατάει πίσω από το να προχωρήσετε, παρόλο που κατά βάθος είστε έτοιμοι να το αφήσετε να φύγει. Αποφασίστε να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να επικεντρωθείτε σε ολοκαίνουργιες ευκαιρίες.

Η πανσέληνος φέρνει εις πέρας αυτό για το οποίο εργαζόμαστε τους τελευταίους έξι μήνες. Αν πασχίζατε να φύγετε από μια αντιπαραγωγική σχέση ή δουλειά, σταματήστε να το σκέφτεστε υπερβολικά και σχεδιάστε τη στρατηγική της εξόδου σας! Θα έχετε αισθητή κοσμική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για έναν μέντορα που μπορεί να σας οδηγήσει στην άλλη πλευρά. Την Κυριακή, όταν η Σελήνη μετατοπιστεί στο ζώδιό σας, θα είστε στο στοιχείο σας, και θα νιώθετε ενεργοποιημένοι και έτοιμοι να μπείτε με τόλμη στο νέο σας μονοπάτι.

Τοξότης

Όσο περισσότεροι είναι συνήθως τόσο το καλύτερο για το πληθωρικό και επεκτατικό ζώδιό σας, και αυτό το Σάββατο, όταν η μοναδική πανσέληνος του έτους στον Ζυγό ανάψει τον ενδέκατο οίκο των ομάδων και της φιλίας σας, δεν θα σας φτάνουν οι λίγοι και καλοί. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι περιτριγυρισμένοι από τον εσωτερικό σας κύκλο και ίσως και από μερικές επιπλέον παρέες.

Αλλά ενώ περνάτε περισσότερο χρόνο με αυτούς τους ανθρώπους, μπορεί να λάβετε τη διαπίστωση ότι δεν είστε πλέον συγχρονισμένοι με όλους τους. Δεν είναι κακό να αραιώνετε τις παρέες σας περιστασιακά, Τοξότη. Και δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες ανακοινώσεις αν έχετε την πρόθεση να ξεκόψετε από μια συγκεκριμένη παρέα- απλά απομακρυνθείτε σταδιακά.

Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης όλα τα τεχνολογικά πράγματα, καθιστώντας αυτή τη στιγμή ιδανική για να αναπτύξετε μια από τις ψηφιακές σας ιδέες ή να αναβαθμίσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Είστε ελεύθεροι; Κατεβάζοντας μια νέα εφαρμογή γνωριμιών -και δοκιμάζοντας μερικές διαφορετικές στρατηγικές- μπορεί να έχετε μερικές ενδιαφέρουσες προοπτικές.

Την Κυριακή, η Σελήνη φωλιάζει στον Σκορπιό και στον ονειρικό και ξεκούραστο δωδέκατο οίκο σας. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να δεχτείτε προσκλήσεις που δεν επιθυμείτε πραγματικά. Σχεδιάστε να χαλαρώσετε και να κάνετε κάτι που ενεργοποιεί τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

Αιγόκερως

Το Σάββατο πραγματοποιείται η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στον Ζυγό, η οποία για το ζώδιό σας, που είναι προσανατολισμένο στην καριέρα, σημαίνει εξαιρετικά νέα. Αυτή η σεληνιακή ανύψωση προσγειώνεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών φιλοδοξιών και της επιτυχίας σας και μπορεί να εκδηλώσει ένα ορόσημο για το οποίο εργάζεστε εδώ και μήνες. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας προσπεράσει. Κάντε τηλεφωνήματα, απευθυνθείτε σε φίλους και συναδέλφους με καλές διασυνδέσεις, στείλτε το βιογραφικό σας.

Οι άνθρωποι θα είναι δεκτικοί απέναντί σας τώρα, ακόμη και αυτοί που δεν γνωρίζετε! Μια περιστασιακή κουβέντα στην ουρά του σούπερ μάρκετ της γειτονίας σας μπορεί να οδηγήσει σε ένα “διερευνητικό” γεύμα, το οποίο μπορεί να αποφέρει πολλά για την καριέρα σας. Την Κυριακή, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον ενδέκατο κοινωνικό σας οίκο.

Οι φίλοι, οι συνάδελφοι, ακόμη και οι συνδέσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας βοηθήσουν. Απλά θυμηθείτε να κρατήσετε τα πράγματα ανάλαφρα και φιλικά. Το ποιον γνωρίζετε -και πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός σας- είναι το κλειδί για την πρόοδο.

Υδροχόος

Αισθάνεστε ανήσυχοι; Ξεκινήστε να ψάχνετε για ταξίδια, φεστιβάλ και άλλα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Το Σάββατο πραγματοποιείται η μοναδική πανσέληνος του έτους στον Ζυγό, η οποία πυροδοτεί τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας και αναζωπυρώνει την επιθυμία σας για περιπλάνηση. Έχετε την ανάγκη να τα μαζέψετε και να πάτε… κάπου! Αρκεί να είναι ένα μέρος καινούργιο, διαφορετικό και να βρίθει από συναρπαστικούς ανθρώπους, τότε θα είστε στο στοιχείο σας, Υδροχόε.

Είστε μόνοι; Μια αλλαγή σκηνικού θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια ρομαντική σχέση, γι’ αυτό κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξετε τυχόν επιχειρηματικές ιδέες που τριγυρνούν στο δημιουργικό σας μυαλό. Συνομιλήστε με έναν συνεργάτη ή έναν επενδυτή. Το απόγευμα της Κυριακής, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και τον δέκατο οίκο της καριέρας και του μακροπρόθεσμου οράματός σας. Επικεντρωθείτε σε έναν υψηλό στόχο σας, Υδροχόε. Πού θέλετε να βρίσκεστε σε έξι μήνες; Χρησιμοποιήστε αυτές τις ενεργοποιημένες ακτίνες της Σελήνης για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια δομή για το γενικό σας σχέδιο.

Ιχθύες

Πόσο βαθιά είναι η αγάπη σας; Ή ίσως μια πιο κατάλληλη ερώτηση είναι: Πόσο έντονος είναι ο πόθος σας; Το Σάββατο πραγματοποιείται η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στον Ζυγό, η οποία ηλεκτρίζει τον όγδοο οίκο της οικειότητας, των κοινών πόρων και των συναισθηματικών δεσμών σας.

Αν είστε σε μια μόνιμη σχέση, μπορεί να βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι: Ο ένας από εσάς μπορεί να θέλει να κάνει ένα τεράστιο βήμα προς μια μεγαλύτερη δέσμευση, ενώ ο άλλος είναι διστακτικός. Η άμεση συζήτηση δεν είναι πάντα το φόρτε σας, Ιχθύες, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να καταλάβετε πού πάνε τα πράγματα. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει το τι θέλετε εσείς.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα μπορούσαν να φέρουν μια σημαντική καμπή. Είστε ελεύθεροι; Μια έλξη που έχει αρχίσει να φουντώνει το τελευταίο διάστημα, μπορεί να φτάσει σε πλήρη έξαρση. Μπορεί να μην έχετε χρόνο να σκεφτείτε τις πιθανές συνέπειες, γι’ αυτό απλά απολαύστε τη διαδρομή.

Όταν έρθει ο επόμενος μήνας, θα γνωρίζετε πραγματικά αν υπάρχει δυνατότητα να κρατήσετε κάτι στη ζωή σας ή όχι. Την Κυριακή, η Σελήνη περνάει στον εξίσου έντονο Σκορπιό και το βασίλειο των ευρύτερων προοπτικών σας. Μπορεί να αποκτήσετε κάποια εικόνα για τις σχέσεις σας ή να ασχοληθείτε σοβαρά με το σχεδιασμό ενός επικού καλοκαιρινού ταξιδιού.