Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Αποσυνδεθείτε και εξερευνήστε το πιο ενδιαφέρον μέρος του κόσμου: τη φαντασία σας! Το Σάββατο φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση του πολυμήχανου Ήλιου και του επεκτατικού Δία στον δωδέκατο οίκο σας, τον οίκο της ενδοσκόπησης και της έμπνευσης. Βρείτε χρόνο για μια εξαιρετική περιπέτεια εντός του εαυτού σας. Συντονιζόμενοι με το υποσυνείδητό σας, θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική επιφοίτηση ή μια τεράστια δημιουργική ανακάλυψη – ή να απελευθερώσετε κάτι τοξικό ή κάτι που σας κρατούσε πίσω.

Η Κυριακή είναι μια πρωτοποριακή ημέρα για τον έρωτα, καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης αλλάζουν ταχύτητα, μετακινούμενοι στον Υδροχόο (μέχρι τις 5 και 14 Απριλίου αντίστοιχα) και το πειραματικό, ελεύθερο πνεύμα του ενδέκατου οίκου σας. Κάποιος που αιωρείται στη φιλική σας ζώνη μπορεί να σας αποκαλύψει ρομαντική προοπτική, ή μπορεί να είστε έτοιμοι να αφήσετε τους φίλους να σας γνωρίσουν νέα άτομα. Οι ζευγαρωμένοι Κριοί θα πρέπει να κοινωνικοποιούνται περισσότερο μαζί με τον σύντροφό τους. Τι θα λέγατε να διοργανώσετε μαζί ένα πάρτι ή μια βραδιά παιχνιδιού για να ενώσετε τις παρέες σας;

Ταύρος

Το Σάββατο είναι μια σπάνια και σημαντική ημέρα για ένα ομαδικό έργο, οπότε μην κάθεστε και περιμένετε κάποιον άλλο να το κάνει! Η σύνοδος του δημιουργικού Ήλιου και του επεκτατικού Δία προσγειώνεται στους Ιχθύες, τροφοδοτώντας τον ενδέκατο οίκο των ομαδικών στόχων σας. Αν συνεργάζεστε ήδη με μια καινοτόμο ομάδα, πάρτε τα ηνία και καθοδηγήστε τους πάντες προς την επίτευξη του στόχου σας. Αργότερα μέσα στην ημέρα, διατηρήστε το ηθικό ψηλά ή γιορτάστε τη νίκη της ομάδας σας, συγκεντρώνοντας τους πάντες στο αγαπημένο σας στέκι.

Τα άστρα της Κυριακής φέρνουν ενθαρρυντικά νέα για τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ο κυβερνήτης σας, η γοητευτική Αφροδίτη, και ο καβαλιέρος της, ο Άρης, μπαίνουν στον Υδροχόο (μέχρι τις 5 και 14 Απριλίου αντίστοιχα), πλημμυρίζοντας τον δέκατο οίκο της επιτυχίας σας με επιρροή και αστρική δύναμη. Μοιραστείτε τις ιδέες σας ή χρησιμοποιήστε αυτή την ομαδική ενέργεια για να αναπτύξετε μια αποστολή με άλλους οραματιστές. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια επίτευξης στόχων για να καθορίσετε ένα σημαντικό ορόσημο με τον σύντροφό σας ή αναζητήστε κάποιον που θέλει να δημιουργήσει τα ίδια πράγματα με εσάς.

Δίδυμοι

Το Σάββατο φέρνει μια σπάνια και σημαντική συγχώνευση του εντυπωσιακού Ήλιου και του ευοίωνου Δία στον δέκατο οίκο σας, τον οίκο των επαγγελματικών φιλοδοξιών και της επιτυχίας. Επιτέλους, μπορείτε να ξεπεράσετε κάποιο εμπόδιο ή να επεκταθείτε προς ό,τι κι αν ονειρευόσασταν. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα αυτή τη στιγμή, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε σημαντικά βήματα από σήμερα που θα σας οδηγήσουν σύντομα στη δική σας εκδοχή του κύκλου των νικητών. Έχετε όλο τον κόσμο στα χέρια σας -και στην καρδιά σας- την Κυριακή, καθώς οι ερωτικοί πλανήτες Αφροδίτη και Άρης μεταβαίνουν στον Υδροχόο και στον παγκόσμιο ένατο οίκο σας μέχρι τις 5 και 14 Απριλίου αντίστοιχα.

Οι συνδυασμένες κοσμικές τους δυνάμεις μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε ελεύθεροι και ανεμπόδιστοι, οπότε μην αποκλείετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον από απόσταση. Ένα ταξίδι μπορεί να βοηθήσει τους ζευγαρωμένους Διδύμους να ξαναβρούν το ρυθμό τους. Ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για μια διανυκτέρευση, μια μίνι απόδραση είναι η συνταγή για να ανεβάσετε την ανοιξιάτικη διάθεσή σας στα ύψη.

Καρκίνος

Βγείτε από το καβούκι σας και δοκιμάστε τις δυνάμεις σας, Καρκίνε! Αν φοβάστε να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, εκμεταλλευτείτε τα αστέρια του Σαββάτου, που θα δώσουν πολύ αέρα στα πανιά σας και θα σας βοηθήσουν να πετάξετε ψηλά. Μια σπάνια συνάντηση του δυναμικού Ήλιου και του άφθονου Δία στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας ωθεί προς την κατεύθυνση ενός υψηλού στόχου. Και αυτά τα ουράνια σώματα σας προτρέπουν να κάνετε μεγάλα όνειρα! Τι είναι αυτό που έχετε στην καρδιά σας; Οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα είναι πιθανά τώρα! Ο μαγνητισμός σας φτάνει σε κορυφαία επίπεδα την Κυριακή, καθώς οι κοσμικοί συγκυβερνήτες Αφροδίτη και Άρης εισέρχονται στον Υδροχόο (μέχρι τις 5 και 14 Απριλίου αντίστοιχα), πυροδοτώντας τον όγδοο οίκο της αποπλάνησης και της ακαταμάχητης γοητείας σας.

Αφού θα έχετε την δυνατότητα της επιλογής, να είστε επιλεκτικοί. Περιμένετε κάποιον που μπορεί να ταυτιστεί μαζί σας στα επίπεδα του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Αν είστε σε σχέση, ξεκουραστείτε. Θα χρειαστείτε την ενέργειά σας για να την αφιερώσετε στο χρόνο που περνάτε οι δυό σας πριν ξεκινήσει επίσημα η άνοιξη. Με την επιθυμία σας για συγχώνευση να είναι εντονότερη, αρχίστε να συζητάτε το ενδεχόμενο για το επόμενο μεγάλο κοινό σας βήμα.

Λέων

Το Σάββατο είναι μια ξεχωριστή μέρα για κάθε είδους σχέση, από τις κοινές επαγγελματικές σας συνδέσεις μέχρι τις πιο αγαπημένες σας ενώσεις. Η ετήσια συγχώνευση του Ήλιου και του επεκτατικού Δία στους Ιχθύες -ή αλλιώς “η Ημέρα των Θαυμάτων”- πυροδοτεί τον όγδοο οίκο των κοινών πόρων, του ερωτισμού και της οικειότητάς σας, και θα είστε πολύ τυχεροί αν μπορέσετε να πετύχετε το τρίπτυχο αυτό!

Για όσους φοβόντουσαν ότι η υπερβολική συσχέτιση με κάποιον θα σας κοστίσει την ανεξαρτησία ή τα χρήματά σας, αυτή η σύνοδος μπορεί να σας προσδώσει αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να το δοκιμάσετε. Μπορείτε να διατηρήσετε το δικαίωμα να αποχωρήσετε αργότερα. Αλλά μάλλον δεν θα το θελήσετε την Κυριακή, και να γιατί: Το κοσμικό ζευγάρι, η Αφροδίτη και ο Άρης περιφέρονται στον Υδροχόο, ερχόμενοι σε επαφή με τον έβδομο οίκο της δέσμευσής σας.

Με την Αφροδίτη εδώ μέχρι τις 5 Απριλίου και τον Άρη μέχρι τις 14 Απριλίου, θα έχετε παραπάνω από αρκετή ενθάρρυνση για να τα δώσετε όλα. Ποντάρετε όλες τις μάρκες σας σε μια πολλά υποσχόμενη προοπτική -ή αν δεν έχετε έναν αξιόλογο αριθμό στο τηλέφωνό σας, εξερευνήστε νέα μέρη και χώρους αναζητώντας το ταίρι σας.

Προτάσεις γάμου και άλλες συν-δημιουργημένες περιπέτειες είναι στα σκαριά για πολλούς Λέοντες αυτό το μήνα. Αλλά μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας: Όλα τα φιλιά του κόσμου δεν μπορούν να μετατρέψουν έναν ταπεινό βάτραχο σε βασιλικό λιοντάρι!

Παρθένος

Το Σάββατο, η υπέροχη συνένωση του φωτεινού Ήλιου και του τυχερού Δία στον έβδομο οίκο των δυναμικών ντουέτων σας μπορεί να σας ωθήσει να πείτε το ναι μετά από έναν γύρο εξαντλητικών αναλύσεων. Είτε σκέφτεστε ένα ερωτικό ταίριασμα είτε μια επαγγελματική συνεργασία, η σωστή σύνδεση μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σας με βαθύτατους τρόπους.

Από την άλλη πλευρά, αν προσπαθούσατε να ξεφύγετε από μια ένωση, ο Δίας σας δίνει τα κότσια να το τερματίσετε. Ευνοούνται επίσης υπό αυτή την όψη οι σχέσεις εξ αποστάσεως. Ίσως κάποιος από εσάς να είναι επιτέλους έτοιμος να κάνει τη μεγάλη κίνηση!

Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι όποιες ενώσεις χαρακτηρίζονται “υγιείς” σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα, Παρθένε, γιατί η Κυριακή φέρνει μια σπάνια και ζωηρή συγχώνευση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο και στον έκτο οίκο της ευημερίας σας. Με την Αφροδίτη να παραμένει εδώ μέχρι τις 5 Απριλίου και τον Άρη μέχρι τις 14 Απριλίου, σχεδιάστε να ορίσετε τυχόν άβολες γκρίζες περιοχές -όπως το πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και τι σημαίνει “δέσμευση” και για τους δυο σας!

Αν και αυτό μπορεί να μην είναι το πιο συναρπαστικό κεφάλαιο, η δημιουργία περισσότερης βεβαιότητας μπορεί να είναι βάλσαμο για την ανήσυχη ψυχή σας. Κάτι τόσο απλό όσο ο συγχρονισμός των προγραμμάτων σας μπορεί να έχει βαθιά θετική επίδραση στην ποιότητα των σχέσεών σας.

Ζυγός 

Η μαγική συνάντηση του Ήλιου και του αισιόδοξου Δία στον έκτο οίκο σας, τον οίκο της ευεξίας, της αυτοφροντίδας και της οργάνωσης, το Σάββατο δίνει το έναυσμα για μια νέα προσέγγιση των συνηθειών σας που αφορούν την υγεία και την καθημερινότητά σας. Αυτή η συγχώνευση συμβαίνει μόνο μια φορά το χρόνο, αλλά θα νιώσετε τις ισχυρές επιδράσεις της για αρκετό καιρό. Ο Δίας σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές. Εγγραφείτε σε ένα νέο γυμναστήριο ή σε ομαδικά μαθήματα γιόγκα. Μπορεί επίσης να θελήσετε να δεσμευτείτε να τρέξετε στον ημιμαραθώνιο ή να πάρετε μια πιστοποίηση διδασκαλίας για κάτι που γνωρίζετε καλά. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για κάθε είδους στοχοθεσία: Απλά προσέξτε να μην είστε υπερβολικά φιλόδοξοι.

Η καρδιά σας γεμίζει με πάθος από την Κυριακή, όταν ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, συνδέεται με τον καβαλίερο της, τον Άρη, στον Υδροχόο και τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού, της αυτοέκφρασης και της αχαλίνωτης δημιουργικότητάς σας. Οι δύο πλανήτες θα πλέουν πλάι-πλάι σε αυτή τη ζώνη μέχρι τις 5 Απριλίου (ο Άρης θα παραμείνει μέχρι τις 14 Απριλίου), κάνοντάς σας έτοιμους για τα πάντα! Κινητοποιήστε τα προσωπικά σας σχέδια, στις ερωτικές σας υποθέσεις και σε ό,τι σας ξεσηκώνει. Σίγουρα, μπορεί να υπάρξουν κάποιες δραματικές ανατροπές, αλλά όσον αφορά εσάς, αυτό απλά κάνει την όλη εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική.

Σκορπιός

Δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε από τον κόσμο αυτό το Σάββατο, Σκορπιέ. Ο Ήλιος σχηματίζει μια τολμηρή συγχώνευση με τον πληθωρικό Δία στους Ιχθύες, και τον πέμπτο οίκο της λάμψης, του πάθους και της φήμης σας. Χωρίς καν να προσπαθήσετε, θα αποπνέετε ακαταμάχητο μαγνητισμό, με τον φυσικό σας αισθησιασμό να προσελκύει ορδές θαυμαστών. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν, γι’ αυτό επιλέξτε με σύνεση. Τα ζευγάρια μπορούν να αναζωπυρώσουν το πάθος ανάμεσά τους με λίγη ώρα που θα περάσουν μόνοι τους χωρίς περισπασμούς.

Το να περιποιήστε την οικία σας θα μπορούσε να γίνει μια απόλυτη εμμονή από την Κυριακή, καθώς η λαμπερή Αφροδίτη και ο δραστήριος Άρης συνεργάζονται στον Υδροχόο και την οικιακή σας ζώνη. Θα παραμείνουν εδώ μέχρι τις 5 και 14 Απριλίου αντίστοιχα, αποκαλύπτοντας τις χαρές τόσο της διακόσμησης όσο και μιας εκπληκτικά ισορροπημένης αναλογίας βιβλίων προς αξεσουάρ στα ράφια σας. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον έρωτα και ο Άρης το πάθος αναμένεται να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφό σας αυτή τη μέρα. Οι συζητήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σχέδια για μια συγκατοίκηση ή μια επίσκεψη για να γνωρίσετε τους γονείς τους. Είστε ελεύθεροι; Αφήστε τους φίλους και τους γνωστούς σας να σας συστήσουν σε νέα άτομα με ρομαντική προοπτική. Οι επιλογές τους θα σας εντυπωσιάσουν.

Τοξότης

Ίσως είναι δύσκολο να βγείτε από τη ζεστή σας κατοικία το Σάββατο, Τοξότη, χάρη στη συνάντηση του πληθωρικού Ήλιου με τον κυβερνήτη σας, τον άφθονο Δία στον οικιακό τέταρτο οίκο σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάθεστε όλη την ημέρα. Η σημερινή ενέργεια μπορεί να σας κινητοποιήσει για κάτι που θέλατε να κάνετε εδώ και καιρό. Και τι θα λέγατε να οργανώσετε ένα δείπνο στο σπίτι σας; Ξεκινήστε να στέλνετε μηνύματα και να προσκαλείτε τους αγαπημένους σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία να ανοίξετε το καλό μπουκάλι με κρασί που φυλάγατε!

Το ανοιξιάτικο ξύπνημά σας αρχίζει με μια δυναμική κινητοποίηση αυτή την Κυριακή, καθώς η σαγηνευτική Αφροδίτη πραγματοποιεί μια στενή σύνδεση με τον ερωτικό Άρη στον Υδροχόο και τον πειραματικό τρίτο οίκο σας, και δεν θα σταματήσει εκεί! Με την Αφροδίτη εδώ μέχρι τις 5 Απριλίου και τον Άρη μέχρι τις 14 Απριλίου, οι συζητήσεις θα είναι φορτισμένες με υπονοούμενα.

κρυσταλλομαντείαΜην αποφεύγετε τα “δύσκολα” θέματα, γιατί αυτή είναι η ευκαιρία σας να είστε απόλυτα ειλικρινείς για το τι θέλετε και τι χρειάζεστε από έναν εραστή. Είστε σε σχέση; Βάλτε περισσότερα ραντεβού για παιχνίδι στο ημερολόγιό σας, αμέσως! Η ποικιλία και η δραστηριότητα είναι μπαχαρικά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αφειδώς.

Αιγόκερως

Το Σάββατο, Αιγόκερε, δεν θα χάσετε τα λόγια σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θέσετε μια πρόθεση, και να αρχίσετε να την εκφράζετε. Μπορείτε να ευχαριστήσετε το μαγικό συνονθύλευμα του σίγουρου Ήλιου και του ευθύ Δία στους Ιχθύες, και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, για αυτό το γενναίο χάρισμα του λέγειν.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, και παρουσιάστε αυτή την ιδιοφυή ιδέα που σας απασχολεί. Ο εικονικός διάλογος υποστηρίζεται επίσης σήμερα, οπότε αν περιμένατε την ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια αποτελεσματική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή είναι τώρα!

Η λαχτάρα σας για πολυτέλεια εντείνεται από την Κυριακή, καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, συναντιέται με τον δυναμικό Άρη στον Υδροχόο και τον υλικό δεύτερο οίκο σας. Αυτό σηματοδοτεί επίσης το τέλος του παρατεταμένου, τετράμηνου περάσματος της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, το οποίο περιελάμβανε μια ανάδρομη πορεία από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου.

Κατεβείτε από το τρενάκι του τρόμου στον έρωτα και εγκατασταθείτε στην προσγειωμένη θέση που μάλλον προτιμάτε. Μην ανησυχείτε! Ο ευερέθιστος Άρης κρατάει τα “καθημερινά” ενδιαφέροντα μέχρι τις 14 Απριλίου -και η Αφροδίτη παραμένει εδώ μέχρι τις 5 Απριλίου. Βρείτε τη μαγεία της στιγμής, Αιγόκερε. Θα είναι ακριβώς μπροστά σας, αν την αναζητήσετε!

Υδροχόος

Το Σάββατο φέρνει τον ιδιαίτερα σημαντικό συνδυασμό του διεκδικητικού Ήλιου και του ευοίωνου Δία, αυτή τη φορά στους Ιχθύες και τον οίκο των χρημάτων σας. Ακόμα καλύτερο για εσάς, είναι το γεγονός ότι ο Δίας θα παραμείνει σε αυτό το τμήμα του χάρτη σας μέχρι τις 10 Μαΐου (και ξανά από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου), βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες και να φυτέψετε τους σπόρους για μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια.

Πιθανώς μπορείτε να αντιληφθείτε μόνοι σας τις σπουδαίες προοπτικές εργασίας, αλλά για να αυξήσετε το κομπόδεμά σας με τον πιο έξυπνο τρόπο, ίσως θελήσετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία οικονομικό σύμβουλο. Ή ίσως να γίνετε εσείς το “προϊόν”, προσελκύοντας πελάτες με τα διδακτικά σας εργαλεία ή το ταλέντο σας στη σκηνή!

Σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε από την Κυριακή, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης, που ενισχύουν το στοιχείο σας, μετακινούνται και οι δύο στο ζώδιό σας, μέχρι τις 5 και 14 Απριλίου αντίστοιχα. Ακόμα καλύτερο, είναι το γεγονός ότι κάνουν μια ακριβή σύνδεση την Κυριακή, η οποία θα μπορούσε να σας δώσει μια σοβαρή δόση κινητήριας δύναμης.

Ας αρχίσει η καλλιτεχνική και ρομαντική αναγέννηση! Θυμηθείτε: Η αυτοαγάπη είναι η προϋπόθεση σε αυτά τα παιχνίδια. Πόσο καλά φέρεστε στον εαυτό σας αυτές τις μέρες; Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, γι’ αυτό κλείστε μια θεραπεία σπα ή μίνι διακοπές, το συντομότερο δυνατόν.

Ιχθύες

Αυτό το Σάββατο φέρνει μια εκθαμβωτική και ενδυναμωτική ευθυγράμμιση του σίγουρου Ήλιου και του άφθονου Δία στους Ιχθύες. Αυτή η “Ημέρα των Θαυμάτων” έχει να συμβεί στο ζώδιό σας από το 2010 -και δεν θα ξανασυμβεί για άλλα 12 έτη- οπότε θέλετε πραγματικά να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο!

Πού αισθανθήκατε μπλοκαρισμένοι – ή έτοιμοι να εκτοξευθείτε σε ένα νέο επίπεδο; Τα αστέρια σας υποστηρίζουν στο να ρισκάρετε και να ποντάρετε σε εσάς. Χρειάζεστε μια εμψυχωτική ομιλία; Τηλεφωνήστε σε έναν φίλο που ξέρει ότι είστε ικανοί για οτιδήποτε θελήσετε. Αν μπορείτε να πιστέψετε έστω στα μισά από αυτά που θα σας πει, θα είστε ασταμάτητοι. Από την Κυριακή, θα είστε επίσης έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε την τράπουλα από οτιδήποτε δεν είναι σε ευθυγράμμιση με τον ανώτερο εαυτό σας.

Καθώς οι κοσμικοί συγκυβερνήτες Αφροδίτη και Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο, θα προσδώσουν τις διαισθητικές, ικανές για δράση δονήσεις τους στον δωδέκατο οίκο των ολοκληρώσεών σας. Πάρτε το ψυχικό σας ψαλίδι και κόψτε κάθε αρνητική εμπλοκή με άτομα που σας εξαντλούν. Ίσως να έχετε εμπλακεί βαθιά στο άλυτο δράμα κάποιου άλλου. Αν και δεν χρειάζεται να διαγράψετε από τους φίλους σας ανθρώπους που αγαπάτε, πάρτε κάποια απόσταση από σχέσεις στις οποίες χάνετε την αίσθηση του εαυτού σας. Μέχρι την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες -στις 5 και 14 Απριλίου αντίστοιχα- βάλτε στόχο να είστε ευτυχισμένα προσγειωμένοι στο δικό σας κέντρο.