Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός 

Μπορεί να είναι Σαββατοκύριακο, αλλά το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδέεται με τον μεταμορφωτικό Ουρανό στον οίκο των χρημάτων σας, θα έχετε την ευκαιρία για σημαντική επαγγελματική πρόοδο. Ακόμα και καθώς ανεβαίνετε τη σκάλα της επιτυχίας, μπορείτε να τραβήξετε και άλλους μαζί σας. Διεκδικήστε με κάθε τρόπο αυτά που επιθυμείτε, όμως να έχετε στο μυαλό σας πως δεν φτάσατε μόνος σας σε αυτό το επίπεδο, Κριέ, οπότε καθώς ανεβαίνετε, κοίταξε γύρω σας και δείτε σε ποιον μπορείτε να ανταποδώσετε την βοήθεια που σας πρόσφερε.

Αν υπάρχει ένα μικρό πράγμα που δεν τελειώσατε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τακτοποιήστε το την Κυριακή! Καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει τη μηνιαία επίσκεψή της στον σταθερό Αιγόκερω και τον επαγγελματικό σας τομέα, θα νιώσετε άβολα αν αγνοήσετε αυτό το έργο. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με φίλους και δείτε τι συναρπαστικά απογευματινά σχέδια ετοιμάζονται. Μέχρι τότε, η Σελήνη θα έχει μεταβεί στον αισιόδοξο Υδροχόο και στον ενδέκατο οίκο της κοινωνικής σας δραστηριότητας, όπου θα περάσει τις επόμενες δύο και πλέον ημέρες. Ποιος έχει όρεξη για μια μικρή εξόρμηση για ψώνια ή για ένα χαλαρό δείπνο;

Ταύρος

Το Σάββατο είναι μια καταπληκτική μέρα για να δοκιμάσετε τα όρια της ζώνης άνεσής σας (η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα!). Με τη Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, σε συνδυασμό με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιό σας, το να μείνετε απλώς ανοιχτοί σε νέες ιδέες και τρόπους να κάνετε τα πράγματα θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια επιφοίτηση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Οτιδήποτε εκτός από τα συνηθισμένα θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και ενδεχομένως θα φέρει μια νέα τολμηρή ιδέα ή ένα νέο συναρπαστικό πρόσωπο στην τροχιά σας.

Μια αυθόρμητη απόδραση θα μπορούσε να φέρει απροσδόκητα οφέλη και περιπέτεια την Κυριακή. Σταματήστε να αγχώνεστε για τη διαδρομή. Απλά πάρτε το αυτοκίνητο και φύγετε! Ακόμα και η εξερεύνηση ενός νέου μέρους της πόλης θα μπορούσε να σας ανανεώσει και να σας γεμίσει με ενθουσιασμό. Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, η Σελήνη πλέει στον Υδροχόο και στη ζώνη της καριέρας σας για τις επόμενες δύο και πλέον ημέρες. Όχι, Ταύρε, δεν “χάνετε το Σαββατοκύριακο”, αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε την επόμενη μεγάλη επαγγελματική σας κίνηση. Αλλά αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με έναν επιτυχημένο φίλο.

Δίδυμοι

Το Σάββατο είναι μια από εκείνες τις σπάνιες ημέρες, που οι εγκεφαλικοί Δίδυμοι θα ηρεμήσουν το μυαλό τους και θα αφουγκραστούν τυχόν εσωτερικές αναταράξεις. Με μια μεταφυσική Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, που συνδυάζεται με τον ιδιόρρυθμο Ουρανό στον δωδέκατο οίκο της ενδοσκόπησής σας, κάντε ό,τι μπορείτε για να δημιουργήσετε ένα μίνι “καταφύγιο”. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από μια ολοήμερη ψηφιακή αποτοξίνωση μέχρι και να αφιερώσετε όλη σας την ημέρα ώστε να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα. Η απλή αποσύνδεση για 24 ώρες θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκπληκτικές συνειδητοποιήσεις!

Πιθανότατα δεν θα θέλετε να πεταχτείτε από το κρεβάτι το πρωί της Κυριακής, είτε είστε μόνοι είτε με τον σύντροφό σας. Με τη γειωμένη Σελήνη στον Αιγόκερω να παραμένει στον όγδοο οίκο της οικειότητας και των έντονων συναισθημάτων σας, λαχταράτε μια σαγηνευτική συγχώνευση ψυχών ή έναν προσωπικό διαλογισμό που διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο. Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στον ιδιόρρυθμο Υδροχόο και τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Το μυαλό σας θα επιστρέψει σε πλήρη ταχύτητα πλεύσης και θα είναι πρόθυμο να βγει έξω και να εξερευνήσει. Απλά πηγαίνετε κάπου! Τα καλύτερα ταξίδια είναι συνήθως τα αυθόρμητα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σας υπενθυμίζει πως οι σχέσεις δεν χρειάζεται να είναι δύσκολες ή γεμάτες δράμα. Και αυτό το Σάββατο, καθώς η προσγειωμένη Σελήνη στον Αιγόκερω και τη ζώνη των δυναμικών ντουέτων σας συναντιέται με τον μεταμορφωτικό Ουρανό στον γαλήνιο Ταύρο, μπορείτε να οδηγήσετε το πλοίο σας σε πιο ήρεμα νερά. Αν τα πράγματα έχουν ταλαντευτεί λίγο σε μια ένωση, μιλήστε για τα μεγάλα ζητήματα χωρίς να βυθιστείτε σε μικροπράγματα. Αυτή η διέλευση είναι επίσης καλός οιωνός για τους ελεύθερους Καρκίνους, οι οποίοι θα μπορούσαν να γνωρίσουν κάποιον μέσω μιας κοινωνικής σχέσης ή ακόμη και μέσω διαδικτύου.

Ξεκινήστε την Κυριακή σας με την παρέα ενός αγαπημένου συντρόφου σας, είτε πρόκειται για έναν κολλητό είτε για ένα ξεχωριστό πρόσωπο στην αγκαλιά του οποίου ξυπνάτε. Βγείτε έξω και περάστε χρόνο μαζί, γιατί η κοινή σας ενέργεια θα σας γεμίσει ζωντάνια. Είστε ελεύθεροι; Μόλις η Σελήνη περάσει στον Υδροχόο και τον οικείο όγδοο οίκο σας το μεσημέρι, θα μπορούσατε να μαγνητίσετε κάποιον με προοπτική. Απλά να είστε προετοιμασμένοι ότι η κοινωνική σας ενέργεια θα μειωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιωτικής σεληνιακής μετατόπισης. Έχετε έτοιμη μια σίγουρη δικαιολογία σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σας δελεάσει να μείνετε έξω, ενώ εσείς θέλετε να επιστρέψετε στο κρησφύγετό σας.

Λέων

Μην περιμένετε από κανέναν να σας πει τι να κάνετε το Σάββατο, Λέων. Είναι πιο πιθανό να έχετε μια στιγμή ιδιοφυούς έμπνευσης ακολουθώντας τη δική σας διαίσθηση. Χάρη στην αρμονική σύνδεση μεταξύ της ρεαλιστικής Σελήνης στον Αιγόκερω και του επαναστατικού Ουρανού στους επαγγελματικούς σας τομείς, θα μπορούσατε να βιώσετε ένα κύμα ισχύος στην παραγωγικότητά σας – και στη δημιουργικότητά σας!

Νωρίς την Κυριακή, η σταθερή Σελήνη στον Αιγόκερω διασχίζει τον έκτο οίκο της οργάνωσης, της υγείας και της αυτοφροντίδας σας. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τους σκληροπυρηνικούς σας φίλους της power-yoga και να δυσκολέψετε τον εαυτό σας με περίπλοκες ασκήσεις, αν αυτό δεν είναι το φόρτε σας. Τι θα λέγατε για ένα μάθημα φυσικής αποκατάστασης ή για έναν μακρύ, αργό περίπατο που θα ακολουθηθεί από ένα φρέσκο βιολογικό δεκατιανό; Το μεσημέρι, η Σελήνη μπαίνει στον ζωηρό Υδροχόο και τη ζώνη των δυναμικών ντουέτων σας. Ένα πικάντικο ραντεβού -με ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή με τον επί χρόνια αγαπημένο σας- μπορεί να σας δώσει ρομαντική διάθεση!

Παρθένος

Αυτό το Σάββατο, Παρθένε, μη φοβάστε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Με τη Σελήνη στη ζώνη της δημιουργικότητάς σας ευθυγραμμισμένη με τον επαναστατικό Ουρανό, η καλύτερη πηγή καθοδήγησής σας είναι η εσωτερική σας γνώση. Τολμήστε κάτι στο οποίο πιστεύετε και μην ανησυχείτε αν σας ακολουθήσουν οι άλλοι. Έτσι λειτουργούν οι πρωτοπόροι!

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να δημιουργεί διασκεδαστικές και ερωτικές δονήσεις νωρίς την Κυριακή, μπορείτε να περιμένετε σχεδόν τα πάντα – εκτός από το να είναι τα πράγματα βαρετά! Αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόσκληση για να παρασυρθείτε ή να απορροφηθείτε στο δράμα κάποιου. Σίγουρα, όλοι περνούν κάτι, οπότε δεν χρειάζεται να επηρρεάζεστε από αυτό. Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο και τον έκτο οίκο της υγείας σας. Μπορεί αυθόρμητα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε μερικές στάσεις γιόγκα ή να φτιάξετε ένα θρεπτικό ρόφημα. Ετοιμαστείτε να κάνετε υγιεινές επίλογες καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που έρχεται!

Ζυγός 

Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στο κέντρο της οργάνωσής σας συνδέεται με τον μετασχηματιστικό Ουρανό, μπορεί να σας έρθει μια δημιουργική ιδέα για να μετατρέψετε μια μικρή γωνιά της κατοικίας σας σε έναν χώρο για διαλογισμό ή γιόγκα. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να συνδεθείτε με έναν στενό φίλο ή συγγενή σε ένα βαθύτερο από το συνηθισμένο επίπεδο. Η καρδιά σας θα είναι ανοιχτή, βοηθώντας σας να φτάσετε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο οικειότητας.

Με τη Σελήνη να ολοκληρώνει τη μηνιαία αργή πορεία της μέσα από τον τέταρτο οίκο της οικίας σας νωρίς την Κυριακή, ετοιμάστε καφέ και επικοινωνήστε με έναν φίλο που έχετε καιρό να δείτε. Αν υπάρχουν σωροί από πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε, βάλτε μια λίστα τραγουδιών που σας γεμίζουν έμπνευση και ξεμπερδέψτε με όσες περισσότερες δουλειές μπορείτε! Θα ξεκινήσετε το απόγευμά σας χωρίς να έχετε κάτι να σας απασχολεί. Με τη Σελήνη να περνάει στον Υδροχόο αργότερα, θα έχετε διάθεση για φλερτ, οπότε ντυθείτε καλά και ετοιμαστείτε να περάσετε καλά όπου κι αν βρεθείτε.

Σκορπιός

Υπάρχει αναμφισβήτητη δύναμη στους αριθμούς, Σκορπιέ, και τα αστέρια του Σαββάτου σας ενθαρρύνουν να συνεργαστείτε για τη νίκη. Με τη Σελήνη στον κοινωνικό και καινοτόμο τρίτο οίκο σας σε ευθυγράμμιση με τον απρόβλεπτο Ουρανό στη ζώνη των δυναμικών ζευγαριών σας, η σωστή σύνδεση θα μπορούσε να αποδειχθεί ζωτική -και κερδοφόρα! Αλλά μην προσπαθήσετε να πιέσετε τίποτα. Απλά βρεθείτε μαζί και δείτε πού θα σας οδηγήσει η συνέργεια. Αφήστε τον κοινό σας ενθουσιασμό να σας πάει πιο μακριά απ’ ό,τι θα μπορούσε ο καθένας σας μόνος του.

Πραγματοποιήστε τις δουλειές σας και τις συναναστροφές σας από νωρίς την Κυριακή, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και τον τρίτο οίκο της τοπικής σας δράσης. Προσκαλέστε έναν νέο φίλο να σας ακολουθήσει σε μια βόλτα για ψώνια και δεθείτε με ένα γεύμα που θα πραγματοποιήσετε αργότερα. Ποιες εκδηλώσεις γίνονται στη γειτονιά σας και μπορείτε να περάσετε από εκεί στο δρόμο για το σπίτι; Προγραμματίστε τις περιπέτειές σας για το μεσημέρι, γιατί μόλις η Σελήνη διακτινιστεί στον Υδροχόο και τον τέταρτο οικιακό σας οίκο το μεσημέρι, μπορεί να χάσετε την όρεξή σας για κουβεντούλα και δράματα, προτιμώντας να είστε μόνοι ή παρέα με τον στενότερο κύκλο σας.

Τοξότης

Αν έχετε θέματα με τα οικονομικά σας τον τελευταίο καιρό, μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε τα πράγματα στα χέρια σας αυτό το Σάββατο, εφόσον είστε πρόθυμοι να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας. Με τη γειωμένη Σελήνη στον Αιγόκερω και τη ζώνη των χρημάτων σας, σε συνδυασμό με τον μετασχηματιστικό Ουρανό στον έκτο οίκο των υγιεινών συνηθειών σας, μπορεί να καταλήξετε σε μια λύση που απαιτεί λίγες θυσίες. Πιθανότατα θα πρέπει να είναι ένας συνδυασμός περικοπής των εξόδων σας και αύξησης των κερδών -όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται αυτό, είναι πραγματικά ο δρόμος προς την ευημερία για εσάς τώρα.

Νωρίς την Κυριακή, η Σελήνη περνά από τον σταθερό Αιγόκερω και τον εργατικό δεύτερο οίκο σας. Ξεκινήστε αυτό το έργο που αναβάλλετε συνεχώς και θέστε την πρόθεση να το κάνετε μια και καλή! Αργότερα, όταν η Σελήνη μετατοπιστεί στον κοινωνικό Υδροχόο και τον εκφραστικό τρίτο οίκο σας για τις επόμενες ημέρες, συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και οργανώστε μερικές διασκεδαστικές εξόδους ή καλέστε μερικούς φίλους στο σπίτι.

Αιγόκερως

Το Σάββατο, η Σελήνη συγχρονίζεται γλυκά με τον μεταμορφωτικό Ουρανό στον δημιουργικό και ρομαντικό οίκο σας. Επικεντρωθείτε σε φιλοδοξίες που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την επιτυχία της καριέρας σας, Αιγόκερε! Ποιο είναι το επόμενο βήμα -ή το πρώτο βήμα- που ελπίζατε να κάνετε με ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο; Πώς μπορείτε να προωθήσετε αυτό το παιχνίδι χωρίς να αισθάνεστε ότι είστε υπερβολικά προωθητικοί; Μην αναστοχάζεστε για πολύ καιρό, ωστόσο. Απαιτείται δράση!

Αυτή την Κυριακή, με τη Σελήνη να περνάει από το ζώδιό σας, αντισταθείτε στην παρόρμηση να ρωτήσετε τους φίλους σας για τη γνώμη τους. Πάρτε το χρόνο σας και μην απολογηθείτε. Αν αξίζει να το κάνετε, αξίζει να εξετάσετε κάθε λεπτομέρεια! Ο εαυτός σας είναι πάντα η μεγαλύτερη πηγή καθοδήγησής σας. Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο και τον γειωμένο δεύτερο οίκο σας, ορίζοντας ένα οικονομικό θέμα ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Αντιμετωπίστε το γρήγορα και ολοκληρώστε το, ακόμα κι αν τελικά χρειαστεί να ξοδέψετε ένα μεγάλο ποσόν.

Υδροχόος

Ακόμα και το φαινομενικά ψυχρό ζώδιό σας έχει μια τρυφερή πλευρά, Υδροχόε, και τα άστρα του Σαββάτου μπορεί να την ενεργοποιήσουν σε πρωτοφανή βαθμό! Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον οίκο της συγχώρεσής σας να ευθυγραμμίζεται με τον αυθόρμητο Ουρανό στον συναισθηματικό σας τομέα, το να κάνετε ανακωχή μπορεί να σας φανεί πολύ πιο σημαντικό από το να εμμείνετε στη στάση σας. Επιλέξτε τη συμπόνια έναντι των “αρχών” και δείτε τι θα συμβεί όταν επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι ειλικρινής και ευάλωτος.

Με τη Σελήνη να φτάνει στον γήινο Αιγόκερω και τον υπναρά δωδέκατο οίκο σας για το πρώτο μέρος της Κυριακής, καλείστε να λειτουργήσετε με τη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα. Σε μια σχεδόν διαλογιστική κατάσταση, φτιάξτε το τσάι ή τον καφέ σας, κεράστε τον εαυτό σας ένα αγαπημένο σας πρωινό και περάστε με την ησυχία σας από τα εισερχόμενά σας, διαβάζοντας πραγματικά τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν αντί να τα αφήνετε να συσσωρεύονται. Όταν έρθει το απόγευμα και η Σελήνη έχει μετακινηθεί στο υπερκινητικό σας ζώδιο, θα έχετε άφθονη συσσωρευμένη ενέργεια για να καταναλώσετε!

Ιχθύες

Το Σάββατο, το μυαλό σας παίρνει φωτιά καθώς η Σελήνη στον εφευρετικό ενδέκατο οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό που αλλάζει τα δεδομένα. Και επειδή και οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε οίκους σχετικούς με τους ανθρώπους, θα είστε πρόθυμοι να στείλετε μερικά μηνύματα ή να μπείτε σε ομαδικές συνομιλίες. Είστε ελεύθεροι; Να είστε προετοιμασμένοι για ένα διακριτικό φλερτ. Ένα πιθανό πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας έχει βάλει στο μάτι!

Καθώς ξημερώνει η Κυριακή, η Σελήνη ολοκληρώνει τη μηνιαία πορεία της στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο των ομαδικών σας δραστηριοτήτων, ωθώντας σας ουσιαστικά να ενεργοποιηθείτε. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, απολαύστε την ημέρα σας, αλλά κρατήστε τα απογευματινά σας σχέδια λίγο ρευστά, καθώς η Σελήνη θα εισέλθει στον απρόβλεπτο Υδροχόο και τον δωδέκατο οίκο της χαλάρωσής σας. Πιθανότατα δεν θα έχετε όρεξη για ένα δείπνο μέχρι αργά, αλλά μια ήσυχη βραδιά με ένα πολύ ξεχωριστό άτομο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!