Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός 

Το να προσποιείστε ευγενικά ότι δεν θέλετε κάτι πολύ μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο να χάσετε μια φοβερή ευκαιρία. Αντί να κάνετε πίσω, αγκαλιάστε το ανταγωνιστικό σας πνεύμα. Όσο παίζετε δίκαια, κανείς δεν θα σας πάρει αυτό που σας ανήκει δικαιωματικά. Είτε κερδίσετε είτε χάσετε, η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί μόνο και μόνο από την είσοδό σας στο ρινγκ. Συνεχίστε να στέκεστε όρθιοι την Κυριακή, καθώς ο “πληγωμένος θεραπευτής” Χείρωνας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ισχυρό Άρη στον τομέα της δύναμής σας. Κάποιος μπορεί να διαφωνήσει με την άποψή σας σε ένα κρίσιμο θέμα, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να σας σεβαστούν περισσότερο αν υπερασπιστείτε τις προσωπικές σας αξίες. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να χρειαστούν μερικοί μικροσυμβιβασμοί προκειμένου να καταλήξετε σε συμφωνία με το άλλο μέρος. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν ελαφρώς τεταμένα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, αλλά θα τα καταφέρετε. Ο συμβιβασμός είναι προ των πυλών!

Ταύρος

Η τεταμένη αντιπαράθεση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη θα μπορούσε να αποκρύψει σημαντικές πληροφορίες ή να σας κάνει να αγνοήσετε τα κραυγαλέα ελαττώματα μιας κατάστασης. Άλλο πράγμα η αισιοδοξία, Ταύρε, και άλλο η άρνηση. Παρόλο που μπορεί να μην έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τα “δυσάρεστα”, χρειάζεται να πραγματοποιηθεί ένας έλεγχος της πραγματικότητας. Η αναγνώριση ενός προβλήματος θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε μια καλύτερη λύση πριν τα πράγματα χειροτερέψουν ανεπανόρθωτα. Μείνετε σε εγρήγορση την Κυριακή, καθώς ο ευμετάβλητος Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον “πληγωμένο θεραπευτή” κομήτη Χείρωνα.

Η παραδοσιακή ροή των εργασιών σας θα μπορούσε να ανατραπεί κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης διέλευσης, γεγονός που θα μπορούσε να σας κάνει να ξεφύγετε από αυτήν. Αντί να κολλάτε στην απογοήτευσή που νιώθετε, μήπως θα μπορούσατε να κάνετε ένα στιγμιαίο διάλειμμα από τα καθήκοντά σας; Φορτίστε τις μπαταρίες σας με μια χαλαρωτική βόλτα ή με μια συνάντηση με έναν αγαπημένο φίλο. Το μικρό σας διάλειμμα θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να εμπνευστείτε για τη δουλειά σας!

Δίδυμοι

Όσο περισσότεροι, μπορεί να μην είναι τόσο το καλύτερο αυτό το Σάββατο, οπότε μην είστε τόσο άνετοι στο να αφήσετε άλλα άτομα να σας ακολουθήσουν στην ομάδα σας. Ένα μόνο άτομο μπορεί να χαλάσει όλο το κλίμα, τρελαίνοντας τους πάντες με την εγωιστική συμπεριφορά του. Αν κάποιος από την παρέα σχεδιάζει να προσθέσει ένα μέλος, θα πρέπει να το περάσει από όλους για έγκριση. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, και κάτω από τους ευαίσθητους ουρανούς αυτού του Σαββατοκύριακου, θα επηρεαστείτε από τις διαθέσεις των άλλων ανθρώπων.

Ψάξτε βαθιά για τις ικανότητές σας ως ομαδικός παίκτης την Κυριακή. Σίγουρα, μπορεί να νομίζετε ότι έχετε την τέλεια λύση σε ένα κοινό πρόβλημα, αλλά αν εργάζεστε σε ένα ομαδικό έργο, είναι σημαντικό να αισθάνονται όλοι ότι τους βλέπουν και τους ακούνε. Εκφράστε το όραμά σας, αλλά μείνετε ανοιχτοί στις σκέψεις των συνεργατών σας. Είναι πιθανό κάποιος άλλος να μπορεί να βελτιώσει το σχέδιό σας… ή ακόμη και να παρουσιάσει ένα καλύτερο. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να εμποδίζει την πρόοδο! Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι στρωμένος με συμβιβασμούς αυτό το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό μείνετε ταπεινοί.

Καρκίνος

Το Σάββατο, θα μπορούσατε να νιώσετε μια σπίθα με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσω μιας επαγγελματικής γνωριμίας. Όμως, με την Αφροδίτη και τη Σελήνη να βρίσκονται σε μια περίπλοκη γωνία, αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε με απερισκεψία. Το μπέρδεμα της δουλειάς με τα προσωπικά σας θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το κύρος σας στο γραφείο ή ακόμα και να χαλάσει μια συμφωνία. Και αυτό το Σαββατοκύριακο, σκεφτείτε δύο φορές τη συνεργασία σας με άτομα της προσωπικής σας ζωής. Αυτές οι σχέσεις μπορεί να καταπονηθούν όταν αρχίσουν να αλλάζουν μορφή. Ξεκινήστε αργά αν πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα τα νερά.

Η Κυριακή μπορεί να σας βρει να αγωνίζεστε να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, καθώς ο ταραξίας Άρης κλειδώνει σε ένα έντονο τετράγωνο τον κομήτη Χείρωνα, τον “πληγωμένο θεραπευτή”. Οι επαγγελματικές ευθύνες μπορεί να συσσωρεύονται με συντριπτικό ρυθμό, αλλά και οι πιο κοντινοί και αγαπημένοι σας άνθρωποι μπορεί επίσης να διεκδικούν την προσοχή σας. Η στρατηγική ιεράρχηση προτεραιοτήτων θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε, οπότε ας αρχίσει η οργάνωση! Βάλτε τα δυνατά σας για να τακτοποιήσετε τα πάντα, αλλά βρείτε χρόνο για τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Ένα κυριακάτικο δείπνο θα μπορούσε να είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε μια συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λέων

Ποτέ δεν θα κάνατε πίσω για να μην θίξετε τον εύθραυστο εγωισμό κάποιου, Λέων. Αλλά κατά τη διάρκεια του ανησυχητικού τετραγώνου Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου, μην χρησιμοποιείτε τη νοημοσύνη σας για να μειώσετε τους ανθρώπους. Συζητήσεις που μοιάζουν περισσότερο ανταγωνιστικές παρά συνδετικές θα μπορούσαν να βγάλουν στην επιφάνεια τον κακό εαυτό σας, και αν νιώσετε ότι δεν σας σέβονται, προσέξτε! Αντί να απαντάτε επιθετικά σε κάθε δήλωση, κάντε ερωτήσεις και ζητήστε διευκρινίσεις.

Αυτό που ξεκινάει ως απλή συζήτηση μπορεί να μετατραπεί στην καλύτερη συνομιλία που είχατε εδώ και καιρό. Οι απαιτήσεις των ανθρώπων για το χρόνο σας θα μπορούσαν να είναι σοβαρά εξαντλητικές την Κυριακή, χάρη σε ένα τετράγωνο έντασης μεταξύ του Άρη και του “πληγωμένου θεραπευτή” Χείρωνα. Αντί να υπερφορτώσετε το ημερολόγιό σας με εκατομμύρια υποχρεώσεις, επιλέξτε μία ή δύο δραστηριότητες που σας φαίνονται εύκολες και χαρούμενες. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να είναι ο συντονιστής της ομάδας σας. Αφήστε κάποιον άλλον να αναλάβει τα ηνία!

Παρθένος

Αυτό το Σάββατο, Παρθένε, είστε πολύ γοητευτικός και τα σαγηνευτικά σας λόγια θα κάνουν τους ανθρώπους να κρέμονται από τα χείλη σας. Αλλά η εφήμερη σύνδεση της Σελήνης και της Αφροδίτης θα μπορούσε να κάνει τα συναισθήματά σας πιο φευγαλέα απ’ ό,τι περιμένετε. Μην το παρακάνετε σας δίνοντας υποσχέσεις για το μακροπρόθεσμο μέλλον. Η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων δεν είναι αρκετή για να δημιουργήσει ένα επιτυχημένο ταίρι. Δοκιμάστε πρώτα τα νερά για να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να ακολουθήσουν τα λόγια τους.

Μείνετε σε εγρήγορση για προβλήματα που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια την Κυριακή. Χάρη σε ένα έντονο τετράγωνο μεταξύ του ευμετάβλητου Άρη και του θεραπευτικού Χείρωνα, κάποιος θα μπορούσε να προσπαθήσει να σας βάλει με το ζόρι σε μια τοξική κατάσταση. Αποφύγετε τους ανθρώπους που σας προκαλούν, όποτε είναι δυνατόν. Αν καταλήξετε να συγκρουστείτε, αποκλιμακώστε τη διαμάχη το συντομότερο δυνατό. Η υποχώρηση από τη μάχη μπορεί να είναι η καλύτερη τακτική κάτω από τους δύσκολους ουρανούς της Κυριακής, ακόμα κι αν χρειαστεί να παραδεχτείτε προσωρινά την ήττα σας.

Ζυγός 

Αν και δεν συνηθίζετε να το κάνετε, αυτό το Σάββατο ενδέχεται να στηριχτείτε λίγο παραπάνω σε κάποιον άνθρωπο της ζωής σας. Όταν νιώσετε την εθιστική παρόρμηση να στείλετε ένα μήνυμα ή να περάσετε για μια επίσκεψη, κάντε ακριβώς το αντίθετο. Λίγη αυτοσυγκράτηση θα δημιουργήσει περισσότερη χημεία από το να ακολουθήσετε τα αισθήματά σας. Αφήστε τους ανθρώπους να σας λείψουν λίγο! Και μην κάθεστε να μαραζώνετε. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να εξερευνήσετε ένα από τα πάθη σας και να τα πείτε με φίλους που έχετε χαθεί. Γεμίστε την ημέρα σας, Ζυγέ, και δεν θα νιώθετε τόσο απελπισμένοι για την προσοχή κάποιου συγκεκριμένου ατόμου.

Όλοι θέλουν λίγο από το χρόνο σας την Κυριακή, πράγμα που είναι κολακευτικό. Αλλά καθώς ο ταραξίας Άρης σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον “πληγωμένο θεραπευτή” Χείρωνα, χρειάζεστε επίσης χώρο για τις δικές σας ανάγκες. Ένα αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να σπεύσει σε εσάς με το τελευταίο του πρόβλημα, αναζητώντας κάποια από τις σοφές συμβουλές σας. Μην ανατρέψετε ολόκληρη την ημέρα σας. Αντί να επιλύετε ατελείωτα προβλήματα, υποδείξτε τους ενδυναμωτικές πηγές που θα τους βοηθήσουν να το αντιμετωπίσουν μόνοι τους.

Σκορπιός

Θυμηθείτε τη δύναμη της προσωπικής επαφής αυτό το Σάββατο, καθώς η γοητευτική Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με την ευαίσθητη Σελήνη. Όταν συναντάτε νέους ανθρώπους, προσπαθήστε να απομνημονεύσετε το όνομά τους, επαναλαμβάνοντάς το. Όσο για τους ανθρώπους που ανήκουν ήδη στον κύκλο σας; Καταγράψτε τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους, ώστε να μπορέσετε να στείλετε ένα προσεγμένο δώρο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, η ευτυχία σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητα των σχέσεών σας. Φροντίστε τις με ιδιαίτερη προσοχή. Προσέξτε όμως αυτούς που σας καταναλώνουν την ενέργεια!

Κάποιος από τον κύκλο σας μπορεί να εξαντλήσει τα προσωπικά σας αποθέματα την Κυριακή, καθώς ο ασταθής Άρης σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον μάντη Χείρωνα. Η ακραία τους ανάγκη μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα απογοήτευσης αλλά και ενοχής. Μην πείθετε τον εαυτό σας ότι είναι “σκληρό” να θέτετε όρια, Σκορπιέ. Έχετε κι εσείς ανάγκες! Το να αγαπάτε τον εαυτό σας είναι η βασική προϋπόθεση ώστε να είστε πλήρως διαθέσιμοι για τους άλλους.

Τοξότης

Μπορεί η εικόνα να μην είναι το παν, Τοξότη, αλλά μην υποτιμάτε τη σημασία της. Το Σάββατο, επιδιώξτε τη μέση λύση ανάμεσα στην απλότητα και την πολυτέλεια. Ένα ξεχωριστό αξεσουάρ μπορεί να κάνει ένα βασικό ντύσιμο να δείχνει επιμελημένο. Να είστε επιλεκτικοί σε ό,τι αφορά τα πάντα, από τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιείτε για μια παρουσίαση μέχρι τα πιάτα που στρώνετε στο τραπέζι σας. Δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία για να δημιουργήσετε μια πολυτελή εμπειρία, έχετε την ικανότητα να βρίσκετε αξιολογα πράγματα σε πολύ καλές τιμές.

Απομακρύνετε τα ανεπιθύμητα σχόλια αυτή την Κυριακή, καθώς ο νευρωτικός Άρης σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον κομήτη Χείρωνα, τον “πληγωμένο θεραπευτή”. Αν βρίσκεστε ακόμα στα στάδια ανάπτυξης ενός έργου, μην το μοιραστείτε πρόωρα. Η ανατροφοδότηση σε αυτό το πρώιμο στάδιο δεν είναι απαραίτητη… και επιπλέον, θα μπορούσε να μειώσει την αυτοπεποίθησή σας. Κρατήστε τα πράγματα κρυφά για λίγο ακόμα, μέχρι να είστε πλήρως έτοιμοι να απελευθερώσετε το όραμά σας στον κόσμο!

Αιγόκερως

Αισθάνεστε άνετα στο χώρο σας, Αιγόκερε; Η Σελήνη στην οικιακή σας ζώνη ελέγχεται από την αισθητική Αφροδίτη στο ζώδιό σας αυτό το Σάββατο, ζητώντας αλλαγές. Μερικές μικρές αναβαθμίσεις μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά. Ξεκινήστε καθαρίζοντας την ακαταστασία από τις επιφάνειες και, στη συνέχεια, προσθέστε μερικά καλλιτεχνικά κομμάτια στο διακοσμητικό σας σχήμα. Ένα βιβλίο στο γραφείο σας μπορεί να σπάσει τον πάγο με τους συναδέλφους σας- ένας πολυέλαιος ή ένα καινούριο σετ σεντόνια μπορεί να φέρει μια όμορφη ανανέωση στο υπνοδωμάτιό σας.

Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας όταν πρόκειται για νέες σχέσεις την Κυριακή, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας δέχεται ένα προειδοποιητικό φως από τον “πληγωμένο θεραπευτή” κομήτη Χείρωνα. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται όταν πρόκειται για έναν πιθανό συνεργάτη σε ένα έργο ή για μια “πολύ καλή για να είναι αληθινή” συμφωνία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Από την άλλη πλευρά, μην γίνεστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στην εξουσία. Μπείτε σε κάθε διαπραγμάτευση με προθυμία να κάνετε λογικούς συμβιβασμούς.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει κάποιος λόγος για να καλέσετε έναν φίλο ή να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου, είναι καλύτερο να είστε ευθείς αντί να είστε στρατηγικοί. Κάντε ένα κομπλιμέντο σε μια άγνωστη για το ντύσιμό της, ή ρωτήστε τον μπαρίστα που φτίαχνει τον πρωινό σας καφέ κάτι για τον εαυτό του. Σκορπίστε λίγη αγάπη στην κοινότητά σας, στις κριτικές σας και οπουδήποτε αλλού είστε τακτικός πελάτης. Η φιλική σας αύρα κάνει την καθημερινότητα να μοιάζει πιο μαγική.

Μπορεί να υπάρχουν διάφορα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα όσον αφορά τις στενές σας σχέσεις την Κυριακή, καθώς ο ασταθής Άρης σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον θεραπευτή Χείρωνα. Τη μια στιγμή είστε προσκολλημένοι σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό, και την επόμενη στιγμή παρακαλάτε για περισσότερο χώρο. Βαθιές ανάσες, Υδροχόε! Αποκαταστήστε την εσωτερική σας ισορροπία με έναν περίπατο ή διαλογισμό που θα καθαρίσει το μυαλό σας. Μην ξεσπάτε παρορμητικά, μόνο και μόνο επειδή σκανδαλίζεστε στιγμιαία. Πάρτε χρόνο για να βάλετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας σε μια σειρά.

Ιχθύες

Μήπως είστε έτοιμοι να πάρετε μια μονομερή απόφαση που επηρεάζει όλη την ομάδα; Ελέγξτε τον εαυτό σας αυτό το Σάββατο. Παρόλο που μπορεί να σας φαίνεται πιο βολικό να ξεκινήσετε μόνοι, οι αυτόνομες κινήσεις σας μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Ενημερωθείτε πρώτα από τους συμπαίκτες σας και οργανώστε μια ομαδική ψηφοφορία. Η διατήρηση του ηθικού σε υψηλά επίπεδα είναι πιο σημαντική από το να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο!

Αν δυσκολεύεστε να ευθυγραμμίσετε τους πάντες την Κυριακή, μπορείτε να κατηγορήσετε την έντονη σύγκρουση μεταξύ του ευμετάβλητου Άρη και του καρμικού Χείρωνα. Μπορεί να φαίνεται πρακτικά αδύνατο να επιτευχθεί συναίνεση μεταξύ των συνεργατών σας, όσες δημιουργικές λύσεις κι αν βάλετε στο τραπέζι. Αντί να κάνετε κύκλους με το συγκρουσιακό σας πλήρωμα, κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη μεγάλη εικόνα. Μήπως απλά η δυναμική της ομάδας πρέπει να προσαρμοστεί; Ή μήπως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε μερικά μέλη; Κάποιες δύσκολες αποφάσεις μπορεί να βρίσκονται μπροστά σας, αν ένα άτομο με προβληματική συμπεριφορά δημιουργεί θέματα στο σύνολο.