Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Η εποικοδομητική κριτική είναι χρήσιμη αυτό το Σάββατο το πρωί, καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει μια διήμερη παραμονή στην Παρθένο και στον έκτο οίκο των συστημάτων και των λεπτομερειών σας. Βάλτε όμως και λίγη θετική ενίσχυση στα λόγια σας. Οι άνθρωποι θα είναι πιο δεκτικοί σε αυτά που θα τους πείτε αν δεν αισθάνονται ότι βρίσκονται σε θέση άμυνας. Ευτυχώς, η διπλωματική σας πλευρά αναδύεται αργότερα το απόγευμα, καθώς η Σελήνη γλιστρά στον Ζυγό και τον τομέα των συνεργασιών σας. Δεν θα δυσκολευτείτε να είστε χρήσιμοι και θετικοί για τους άλλους!

Η Κυριακή είναι ιδανική για επανασύνδεση με την παλιά σας παρέα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Ερμή. Η μόνη προειδοποίηση; Ο Ερμής είναι ανάδρομος, γεγονός που μπορεί να θολώσει τις γραμμές επικοινωνίας και να διαταράξει τα δρομολόγια, οπότε κρατήστε τα σχέδιά σας απλά. Αυτή η μεγαλόψυχη ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε, αλλά μην πατάτε πάνω σε συγκρούσεις αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει πλήρως την ένταση. Ίσως θα ήταν καλύτερο να αφήσετε ορισμένα άτομα εκτός της λίστας των καλεσμένων μέχρι να είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε.

Ταύρος

Πριν εκφράσετε ένα κακοπροαίρετο σχόλιο το πρωί του Σαββάτου, σκεφτείτε πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να βλάψει το πρόσωπο το οποίο απευθύνεστε. Όλοι έχουν ελαττώματα, οπότε προσέξτε να μην κάνετε κήρυγμα ή να παρουσιάζεστε ως ανώτερος. Αγκαλιάστε τους άλλους γι’ αυτό που είναι, με τις ατέλειες και όλα τους τα ελαττώματα. Και αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, καλύτερα να σιωπήσετε. Ευτυχώς, η διπλωματία έρχεται πιο εύκολα αργότερα μέσα στην ημέρα, καθώς η Σελήνη μετατοπίζεται στον λογικό Ζυγό. Προσεγγίστε τις όποιες δύσκολες συζητήσεις με ταπεινότητα και αντισταθείτε στην παρόρμηση να κάνετε συγκαταβατικές δηλώσεις. Η ευγένεια είναι το κλειδί της επιτυχίας!

Την Κυριακή, ο ανάδρομος Ερμής συνδέεται με τον Ήλιο στον δέκατο οίκο της καριέρας σας. Ενώ είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα πρωτοβουλία, κάντε μια παύση! Δημιουργήστε ένα στρατηγικό σχέδιο πριν αναλάβετε δράση. Αποκλείστε οποιεσδήποτε παρακάμψεις, συντομεύσεις ή περικοπές. Βρείτε τον αγωνιστικό σας ρυθμό και δουλέψτε για να κερδίσετε τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στον κλάδο σας ή στο γραφείο. Θα είναι προετοιμασμένοι για την εισήγησή σας μετά την ορθή πορεία του Ερμή στις 3 Φεβρουαρίου.

Δίδυμοι

Τα επίπεδα ενέργειάς σας μπορεί να φτάσουν από το μηδέν στο εκατό αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη αφήνει τη χαμηλών τόνων, οικιακή σας ζώνη και εισέρχεται στον εορταστικό σας τομέα αργότερα μέσα στην ημέρα. Από τώρα μέχρι τη Δευτέρα, θα είστε μια ασταμάτητη δύναμη της φύσης! Απαντήστε θετικά στις προσκλήσεις που θα λάβετε για τις εκδηλώσεις που υπόσχονται συναντήσεις με συγγενικά πνεύματα. Οι ερωτικές δονήσεις είναι έντονες, οπότε μπείτε στο παιχνίδι και κάντε ρομαντικά σχέδια. Είστε ελεύθεροι; Συνδεθείτε με τα χαρισματικά πρόσωπα που συναντάτε στο περιβάλλον ή τις εξόδους σας. Αν είστε σε σχέση, οργανώστε ένα αυθόρμητο ραντεβού αντί για τις συνηθισμένες κοινές σας στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

Πριν δράσετε παρορμητικά αυτή την Κυριακή, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα αληθή γεγονότα. Ο ανάδρομος Ερμής φωτίζεται από τις ακτίνες του Ήλιου, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να πέσετε σε μια απάτη ή να μεταδώσετε κάποια παραπληροφόρηση. Αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να ανατρέψει τα ταξιδιωτικά σχέδια του Σαββατοκύριακού σας. Αν αυτά τα σχέδια γίνουν πιο περίπλοκα από ό,τι αντέχετε να ασχοληθείτε, αναζητήστε τη διασκέδαση σε τοπικό επίπεδο.

Καρκίνος

Γιορτάστε την ομάδα σας! Κάθε μία από τις πολύτιμες διασυνδέσεις σας φέρνει κάτι διαφορετικό στο τραπέζι, γι’ αυτό και τις αγαπάτε όλες. Προγραμματίστε μερικές προσωπικές συναντήσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους το Σάββατο ή συνδεθείτε μαζί τους διαδικτυακά. Και αν μια νέα γνωριμία σας μεταδίδει την ενέργεια ενός συγγενικού πνεύματος, αφιερώστε χρόνο για μια εκ βαθέων συζήτηση! Αργότερα μέσα στην ημέρα, η ενέργεια γίνεται σαφώς οικιακή. Προσκαλέστε την παρέα σας για ένα δείπνο ή οργανώστε μια βραδιά αυτοφροντίδας.

Αποφύγετε να στείλετε μηνύματα στον πρώην σας την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής λούζεται από τις ακτίνες του Ήλιου. Αυτό που ξεκινάει ως κάτι διακριτικό μπορεί γρήγορα να γίνει έντονο, καθώς οι ανεπίλυτες συγκρούσεις επανέρχονται αναπόφευκτα στην επιφάνεια. Αποφύγετε να ρομαντικοποιείτε τους τύπους που ξέρετε ότι δεν ενδιαφέρονται για κάτι σοβαρό. Μπορεί να είστε γοητευτικοί και ακαταμάχητοι, όμως αυτό δεν θα είναι αρκετό για να τους κάνετε να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν τις σχέσεις!

Λέων

Ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες που έχετε στη λίστα με τις εργασίες σας το Σάββατο, όπου η Σελήνη παραμένει στον παραγωγικό δεύτερο οίκο σας. Το βράδυ θα είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά της κοινωνικής σας πεταλούδας, καθώς η Σελήνη μετακινείται στον Ζυγό και στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και της σύνδεσής σας. Συγκεντρώστε την παρέα σας για μια επικά διασκεδαστική βραδιά! Προτείνετε μερικές πρωτότυπες ιδέες, αλλά αντισταθείτε στην παρόρμηση να αναλάβετε εσείς τα ηνία. Κάτω από αυτούς τους αυθόρμητους ουρανούς, θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι αν ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και αφήσετε κάποιον άλλον να σκηνοθετήσει την συνάντησή σας.

Αποφύγετε κάθε δεσμευτική απόφαση την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής αναστατώνεται από τις λαμπερές ακτίνες του Ήλιου. Από παρερμηνευμένες προθέσεις μέχρι υποσχέσεις που δόθηκαν μετά από μια βραδινή έξοδο, αυτή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να δεσμευτείτε. Μια παλιά φλόγα θα μπορούσε επίσης να επανεμφανιστεί, ή ίσως να βρείτε τον εαυτό σας να νοσταλγεί έναν πρώην εραστή. Άλλα να θυμάστε, αν το ταίρι σας ήταν τοξικό, η σχέση σας θα συνεχίσει να είναι εξίσου εύφλεκτη.

Παρθένος

Η συμβουλή μερικών έμπιστων φίλων ή συναδέλφων είναι χρήσιμο πράγμα, αλλά μην στραφείτε σε όλο τον κόσμο για την άποψή του σχετικά με μια σημαντική απόφαση αυτό το Σάββατο. Αν αρχίσετε να ρωτάτε όλους όσους γνωρίζετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπερδευτείτε. Η καλύτερη στρατηγική κάτω από αυτούς τους ανεξάρτητους ουρανούς, είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Στο κάτω κάτω, αυτή είναι δική σας επιλογή… και κανενός άλλου. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο.

Η τήρηση του γράμματος του νόμου θα είναι η καλύτερη πολιτική για να ακολουθήσετε τώρα, οπότε παρακάμψτε τις συντομεύσεις και κάντε τη δουλειά που έχετε σωστά με την πρώτη. Ένα θέμα υγείας θα μπορούσε επίσης να απαιτήσει την προσοχή σας. Αν χρειάζεται να προγραμματήσετε μια θεραπεία ή μια χειρουργική επέμβαση, κάντε ό,τι μπορείτε για να το αναβάλλετε μέχρι ο Ερμής να διορθώσει την ανάδρομη πορεία του στις 3 Φεβρουαρίου. Αν όχι, μην αγχώνεστε, απλά φροντίστε να ενημερωθείτε. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο καλύτερα εξοπλισμένοι θα είστε για να διευκολύνετε τη διαδικασία της επούλωσης!

Ζυγός 

Γιατί είστε τόσο πεισματάρης, Ζυγέ; Αν έχετε εγκλωβιστεί σε μια σύγκρουση, μια διπλωματική συζήτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια θεραπευτική κατάληξη το Σάββατο… αν το αφήσετε να συμβεί. Το κόλπο είναι να επικεντρωθείτε στην εξεύρεση κοινού εδάφους -ακόμη κι αν γνωρίζετε ότι έχετε δίκιο (και εκείνοι έχουν άδικο). Ίσως χρειαστούν μερικοί συμβιβασμοί για να συμφιλιωθείτε στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλά η ψυχική ηρεμία που θα επιτύχετε μέσω αυτής της συμφωνίας θα αξίζει τις λίγες παραχωρήσεις που χρειάστηκε να κάνετε στην πορεία. Αργότερα το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον ελεύθερο Ζυγό μέχρι τη Δευτέρα.

Αγκαλιάστε αυτές τις απελευθερωτικές δονήσεις! Θα αισθανθείτε την ενέργεια του παλιού Χόλιγουντ την Κυριακή, καθώς ο ρομαντικός Ήλιος συγχωνεύεται με τον Ερμή που αγαπάει την ρετρό αισθητική στον θεατρικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας. Πριν καν φάτε το δεκατιανό σας, μπορεί να έχετε οργανώσει μια καλλιτεχνική φωτογράφιση! Εφόσον έχετε τόσο καλή ενέργεια τη σημερινή ημέρα, αφήστε τυχόν παρασκηνιακές εργασίες για αύριο και αξιοποιήστε αυτή την εξωστρέφεια για να συνδεθείτε με παλιούς και νέους φίλους!

Σκορπιός

Τα αστέρια σας δίνουν μια ώθηση στα κίνητρά σας το Σάββατο το πρωί, καθώς η Σελήνη φωτίζει τον ενδέκατο οίκο της δικτύωσης και της καινοτομίας σας. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τυχόν συμμάχους που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε πιο γρήγορα στη γραμμή του τερματισμού. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι: Μπορεί να ξεμείνετε από δυνάμεις αργότερα το απόγευμα, καθώς η Σελήνη γλιστράει στον Ζυγό και στον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης και της θεραπείας σας. Αντί να εξαντλήσετε τις δυνάμεις σας, μειώστε την ισχύ σας. Φροντίστε τον εαυτό σας για τις επόμενες δύο και πλέον ημέρες!

Μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι απ’ ό,τι νομίζετε αυτή την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο επίκεντρο του Ήλιου και τον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας. Αντί να αφήνετε να σας οδηγούν στα συναισθήματά σας, παραχωρήστε στον εαυτό σας επαρκή χρόνο για να μείνετε μόνοι και να ηρεμήσετε. Κάποιο οικογενειακό δράμα θα μπορούσε να κλιμακωθεί, οπότε ξεκαθαρίστε τις συμφωνίες σας με συγγενείς και συγκάτοικους για να περιορίσετε στο ελάχιστο τις συγκρούσεις.

Τοξότης

Συνεχίστε να προχωράτε μπροστά, Τοξότη! Είστε τόσο κοντά στο στόχο σας, γι’ αυτό μην τα παρατάτε τώρα. Το σύμπαν ενισχύει την ενέργειά σας το Σάββατο, καθώς η Σελήνη παραμένει στη φιλόδοξη Παρθένο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Τακτοποιήστε όλες τις εκκρεμότητες σε αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Θα νιώσετε μια απίστευτη αίσθηση ολοκλήρωσης μόλις τελειώσετε με όλα. Αργότερα το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον κοινωνικό Ζυγό, δίνοντάς σας το πράσινο φως να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας – και σίγουρα όχι μόνοι σας.

Κρατήστε σε όσο πιο ήσυχο τόνο μπορείτε τις πιθανές εκρήξεις σας αυτή την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Ήλιου. Και μην εκτοξεύετε μεγαλεπήβολους ισχυρισμούς χωρίς να προσκομίζετε αποδεικτικά στοιχεία. Ψάξτε τα δεδομένα που υποστηρίζουν τις ιδέες σας προτού τις ανακοινώσετε στον κόσμο.

Αιγόκερως

Με ειλικρινή αιτήματα θα ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη φωτίζει τον ένατο οίκο της αλήθειας σας. Τούτου λεχθέντος, σκεφτείτε τη στρατηγική σας προτού προσεγγίσετε κάποιον. Οι έντονες απαιτήσεις δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά -στην πραγματικότητα, μια επιθετική στάση μπορεί να αποξενώσει τους ίδιους τους ανθρώπους που προσπαθείτε να πείσετε. Ακόμα παλεύετε να πάρετε αυτό που θέλετε; Απευθυνθείτε σε έναν παράγοντα εξουσίας στον τομέα σας. Λίγη δικτύωση με ένα άτομο με επιρροή μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας.

Μην βάλετε στην άκρη τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας αυτή την Κυριακή. Η εργατική συνάντηση του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή σας δίνει τη δύναμη να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμείς εργασίες σας. Και θα νιώσετε τεράστια ανακούφιση καθώς θα διαγράφετε κάθε μια από αυτές στη λίστα! Επιπλέον, ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία λίγο πιο διασκεδαστική έχοντας κάποιον για παρέα; Σίγουρα υπάρχει κάποιος φίλος που θα θέλει να σας συνοδεύσει στα ψώνια σας στη λαϊκή αγορά ή να σας κάνει παρέα σε μια εξωτερική υποχρέωση.

Υδροχόος

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να είναι κοινωνικός από νωρίς αυτό το Σάββατο, καθώς τότε η Σελήνη θα βρίσκεται στον εσωστρεφή όγδοο οίκο σας. Κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, χαλαρώστε και φυλάξτε την ενέργειά σας για το βράδυ, όταν η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, φωτίζοντας τον ένατο οίκο της διασκέδασής σας μέχρι τη Δευτέρα. Κάντε συναρπαστικά βραδινά σχέδια! Κλείσετε εισιτήρια για μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ή προγραμματίσετε ένα επικό ομαδικό δείπνο με την παρέα σας. Αν αισθάνεστε ανήσυχοι, το να μείνετε στο σπίτι μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Όταν δείτε κάτι, πρέπει να το πείτε, Υδροχόε;

Αυτή ίσως να μην είναι η πιο έξυπνη κίνηση την Κυριακή, καθώς ο μπερδεμένος ανάδρομος Ερμής και ο φωτεινός Ήλιος συγχρονίζονται στο ζώδιό σας και ενεργοποιούν τον πρώτο οίκο του αυθορμητισμού σας. Το ένστικτό σας θα είναι υψηλό, αλλά η διακριτικότητα και ο συγχρονισμός σας όχι και τόσο. Μην αφήνετε τις ερωτήσεις σας αναπάντητες, Υδροχόε. Απλώς βάλτε τα δυνατά σας για να τις διατυπώσετε διπλωματικά, μιας και αυτή είναι μια από τις υπερδυνάμεις του ζωδίου σας. Επιπλέον φροντίστε να τις εκφράσετε όταν όλοι είναι ήρεμοι και συγκεντρωμένοι.

Ιχθύες

Οι συμμαχίες-κλειδιά λαμβάνουν μια ώθηση το πρωί του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη υπερφορτίζει τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας. Αυτή η ενέργεια που ενισχύει τους δεσμούς εντείνεται ιδιαίτερα καθώς η μέρα συνεχίζεται, και η Σελήνη μετατοπίζεται στον όγδοο οίκο των συγχωνευμένων ενεργειών σας. Αγκαλιάστε αυτό το κύμα έντονης σύνδεσης, αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας. Θα μπορούσατε εύκολα να χάσετε την αίσθηση του εαυτού σας, ειδικά αν το άλλο άτομο διαθέτει μια ισχυρή προσωπικότητα.

Αν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις σκέψεις σας, κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να διαλογιστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας χαλαρώνοντας. Ελαφρύνετε την ατζέντα σας Ιχθύες, και ορίστε λίγο χρόνο στην Κυριακή σας, στον οποίο δεν θα χρειάζετε να ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να συναντιούνται στον ψυχικό δωδέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε να έχετε μεγάλη έπνευση ενώ γράφετε ημερολόγιο ή διαβάζετε και ερευνάτε ήσυχα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διαλείμματος. Αναζητάτε βραδινή διασκέδαση; Επικοινωνήστε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και δείτε αν έχουν κάτι στο μυαλό τους για το αποψινό βράδυ.