Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Κριός 

Αφιερώστε το πρώτο μισό του Σαββάτου σας για την επικοινωνία σας με τους ανθρώπους, είτε συναντήσετε φίλους είτε συνομιλήσετε μέσω μηνυμάτων. Αλλά μην περιμένετε ότι αυτή η κοινωνική διάθεση θα παραμείνει. Αργά το πρωί, η Σελήνη κινείται στον οικιακό τέταρτο οίκο σας και μπορεί να καταλήξετε να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας στο σπίτι. Το ιδανικό σας Σαββατόβραδο μπορεί να περιλαμβάνει το να κουλουριαστείτε στον καναπέ για να φάτε κάτι νόστιμο και να παρακολουθήσετε τη νέα σεζόν της αγαπημένης σας σειράς.

Αν κανονίσετε να βγείτε έξω, κατευθυνθείτε σε έναν χώρο που δεν είναι πολυσύχναστος και ενδείκνυται για προσωπικές συζητήσεις. Την Κυριακή, ο ισχυρός Πλούτωνας ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, αποκαλύπτοντας τις κρυφές σας δυνάμεις. Η ηγεσία είναι στο κοσμικό σας DNA, οπότε μην ντρέπεστε να πάρετε το τιμόνι αν ένα σχέδιο παρεκκλίνει από την πορεία του. Ωστόσο, αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να είστε αδίστακτοι, οπότε μην προσπαθήσετε να πείσετε τον εαυτό σας ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Βεβαιωθείτε ότι ένας στόχος ευθυγραμμίζεται πραγματικά με τις αξίες σας και μην ξεχνάτε να φέρεστε πάντα με ευγένεια.

Ταύρος

Με τη Σελήνη να παραμένει στον δεύτερο οίκο σας μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, αφιερώστε το πρωινό σας στο να φροντίσετε τις εκκρεμότητές σας και να βάλετε σε τάξη την οικία σας. Στη συνέχεια, θα μπορέσετε να απολαύσετε πλήρως το Σαββατοκύριακο, χωρίς να σας ανησυχεί κάτι. Το βράδυ, αποφύγετε τους ανθρώπους που είναι υπερβολικοί. Ένας φίλος με τέτοιου είδους χαρακτήρα θα μπορούσε να προκαλέσει συγκρούσεις στον στενό σας κύκλο. Επίσης, συγκρατήστε τον εαυτό σας από το να κάνετε φασαρία. Οι διακριτικές υπόνοιες θα μπορούσαν να χτυπήσουν έναν φίλο εκεί που πονάει.

Αυτή την Κυριακή έχετε ταχύτατα αντανακλαστικά, αλλά τα λόγια σας έχουν μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι νομίζετε. Κάντε μια παύση πριν μπείτε σε μια συζήτηση ή πριν πείτε την άποψή σας χωρίς να σας ζητηθεί. Με τον φλογερό Ήλιο και τον διαπεραστικό Πλούτωνα ευθυγραμμισμένους στον Αιγόκερω -και τον αιχμηρό ένατο οίκο σας- θα μπορούσατε να φανείτε κακοί χωρίς να το θέλετε, ενώ απλά “λέτε τα πράγματα με το όνομά τους”. Να ξέρετε ότι σήμερα θα εκνευρίζεστε και θα προκαλείτε εύκολα, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει στο να ξεκινήσετε διαφωνίες με ανθρώπους που θα έπρεπε να θεωρούνται αθώοι μέχρι να αποδειχθεί πραγματικά η ενοχή τους.

Δίδυμοι

Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να ηγηθείτε με καλοσύνη αντί για σκληρότητα; Είστε εξαιρετικά ελκυστικοί το πρωί του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους. Φροντίστε να είστε προσιτοί, ειδικά εκεί που έχετε εξουσία. Οι άνθρωποι που εργάζονται, ή ζουν μαζί σας μπορεί να έχουν πολύτιμα σχόλια να μοιραστούν. Γιατί να μην αξιοποιήσετε τις μοναδικές τους γνώσεις; Η συντροφικότητα που δημιουργείται με αυτόν τον τρόπο θα σας φανεί χρήσιμη αργά το πρωί, όταν η Σελήνη εισέλθει στον εργατικό δεύτερο οίκο σας και χρειαστείτε τη βοήθεια των άλλων ανθρώπων. Όταν τελειώσει η δουλειά, ένα καταπληκτικό γεύμα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να νιώσετε ολοκλήρωση το βράδυ του Σαββάτου.

Την Κυριακή, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα, φωτίζοντας τα δυσάρεστα χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Μήπως συμβαίνουν σκοτεινά πράγματα στο παρασκήνιο; Αν η διαίσθησή σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για κάτι φροντίστε να το ερευνήσετε. Αλλά μην ξεσπάσετε προτού να έχετε μπροστά σας όλα τα γεγονότα. Προσέξτε να μην αφήσετε να βγεί στην επιφάνεια ο κακός σας εαυτός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνθρωποι μπορούν σίγουρα να φερθούν με ενοχλητικό τρόπο σήμερα, αλλά η αποδοκιμασία και τα καυστικά σας σχόλια θα είναι δυσάρεστα.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε αφηρημένοι καθώς αρχίζει το Σαββατοκύριακο, γεγονός που μπορεί να σας αφήσει ένα σωρό εργασίες στη λίστα με τις εκκρεμότητες μετά το σαββατιάτικο πρωινό σας. Αλλά μην ανησυχείτε. Η Σελήνη θα περάσει κατευθείαν στο ζώδιό σας αργά το πρωί, δίνοντάς σας την ενέργεια να τα φέρετε όλα εις πέρας μέχρι να ελέγξετε και την τελευταία λεπτομέρεια. Στη συνέχεια, γιορτάστε την πρόοδό σας μετά τη δύση του ηλίου. Επισκεφθείτε ένα καινούριο μαγαζί ή συναναστραφείτε με διαφορετικούς ανθρώπους – ή απλώς κάντε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν.

Η κτητική σας τάση αναδεικνύεται με την ευθυγράμμιση του Ήλιου και του δυναμικού Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεών σας την Κυριακή. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να συμπεριφέρεται μυστικοπαθώς, αλλά ξέρετε τον πραγματικό λόγο; Θέστε τους ερωτήσεις, και να είστε άμεσοι. Κατανικήστε όμως και εσείς οι ίδιοι κάθε ύπουλη συμπεριφορά, εκτός αν έχετε πραγματικά λόγους να είστε καχύποπτοι με κάποιον. Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, και δεν θέλετε να σας πιάσουν στα πράσα να ψαχουλεύετε την προσωπική τους ζωή. Αν κάποιος σας πλήγωσε πρόσφατα είναι λογικό να σκέφτεστε πως θα πάρετε εκδίκηση, απλά σταματήστε τον εαυτό σας πριν το κάνετε πράξη!

Λέων

Ποιος λέει ότι οι ώρες εργασίας σας πρέπει να μένουν αποκλειστικά στο γραφείο; Καθώς η Σελήνη φτάνει στη ζώνη καινοτομίας σας το πρωί του Σαββάτου, πηγαίντε στο ιδανικό μέρος για να δημιουργήσετε νέες ιδέες. Περάστε από ένα βιβλιοπωλείο ή μια εμπνευσμένη βιτρίνα καθώς επιστρέφετε στο σπίτι σας από τον πρωινό σας καφέ. Αφιερωθείτε στις σκέψεις σας το απόγευμα, καθώς η Σελήνη κατεβαίνει στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας. Μια αναζωογονητική νύχτα στο σπίτι (ή στο σπα) σας καλεί. Επιπλέον, αν πάρετε έναν υπνάκο μέσα στην ημέρα μπορεί να αναζωογονηθείτε πολύ μετά το σούρουπο.

Την Κυριακή, ο φωτεινός Ήλιος κάνει άμεση σύνδεση με τον Πλούτωνα, εντείνοντας τα κακόβουλα χαρακτηριστικά του πλανήτη. Αυτό που ξεκινάει ως πρόθεση υποστήριξης μπορεί να καταλήξει να σας παρασύρει σε μια μπερδεμένη περιπέτεια. Πέρα από το να ξεστομίσετε ένα σχόλιο που περισσότερο πληγώνει παρά βοηθάει, θα μπορούσατε να απορροφηθείτε βαθιά στα προβλήματα των άλλων. Σκεφτείτε το δύο φορές πριν εμπλακείτε. Σύμφωνα με αυτόν τον αστερισμό, η αθωότητα είναι ευδαιμονία.

Παρθένος

Το Σάββατό σας ξεκινά με νέα κίνητρα, χάρη στη Σελήνη που φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Μην αφήσετε το Σαββατοκύριακο να περάσει χωρίς να αρπάξετε αυτή την ευκαιρία για τον εαυτό σας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε την ευθύνη και να αναθέσετε καθήκοντα σε φιλικούς συνεργάτες ή συγκατοίκους. Αλλά μην επιλέξετε απλά τα αγαπημένα σας άτομα – αναθέστε στον καθένα εργασίες που ταιριάζουν με τα δυνατά τους σημεία.

Πάνω στην ώρα για το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη μετακινείται στον φιλόξενο ενδέκατο οίκο σας και θα βγείτε από το πνεύμα των καθηκόντων για να μπείτε σε κατάσταση διασκέδασης. Διευρύνετε τις επιλογές σας σε φίλους φίλων και δείτε ποιοι θα εμφανιστούν! Σκεφτείτε το διπλά πριν δημοσιεύσετε μια αποκαλυπτική selfie την Κυριακή, καθώς το ύπουλο μείγμα του Ήλιου και του Πλούτωνα θολώνει την κρίση σας. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν εξομολογητικές αναρτήσεις. Πριν τις ανεβάσετε, σκεφτείτε πόσο έτοιμοι είστε για να δεχτείτε έναν κατακλυσμό από σχόλια.

Ζυγός 

Οι ευκαιρίες φαίνονται άπειρες το πρωί του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη κινείται γρήγορα στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Πριν οριστικοποιήσετε οποιαδήποτε απόφαση, κάντε μερικές ακόμα συγκρίσεις. Μπορεί να ανακαλύψετε μια πιο αποτελεσματική επιλογή ή να λάβετε επιβεβαίωση ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Αργά το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και στον δεκατο οίκο σας που είναι εστιασμένος στους στόχους σας. Δεν είναι ακριβώς ο καλύτερος συγχρονισμός για Σάββατο, αλλά με την πρόοδο που κάνετε, ίσως έχει νόημα να κρατήσετε λίγο χρόνο για μια δημιουργική ώρα εργασίας.

Κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά απόψε. Υπάρχει κάποιο εταιρικό πάρτι στο οποίο θα μπορούσατε να περάσετε; Όσο φιλικοί κι αν είστε, πρέπει επίσης να είστε έντονα προστατευτικοί με τον στενό σας κύκλο. Η ένωση του Ήλιου και του κτητικού Πλούτωνα την Κυριακή θα μπορούσε να σημάνει συναγερμό -ιδιαίτερα όταν αισθάνεστε ότι ένας “ξένος” προσπαθεί να διεισδύσει στην προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα σας. Δεν χρειάζεται να είστε επιθετικοί Ζυγοί. Αλλά να είστε ειλικρινείς με την ομάδα σας αν επιθυμείτε πιο οικείες συγκεντρώσεις ή αν δεν θέλετε να προσθέσετε άλλο ένα άτομο σε ένα προσεχές σχέδιο.

Σκορπιός

Ιδιωτικότητα , παρακαλώ! Καθώς η Σελήνη το πρωί του Σαββάτου ενεργοποιεί τον αποπνικτικό όγδοο οίκο σας, θα κάνετε την καλύτερη δουλειά σας πίσω από κλειστές πόρτες. Αλλά μην αρχίσετε να κάνετε σχέδια για να μείνετε σπίτι απόψε. Αργά το πρωί, η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και στον περιπετειώδη και αισιόδοξο ένατο οίκο σας. Μια νύχτα στην πόλη -ή εκτός πόλης- θα αναζωπυρώσει γρήγορα τη χαρά της ζωής σας. Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε ανατολίτικο φαγητό στο νέο εστιατόριο της περιοχής σας; Σε μια τέτοια βραδιά, ίσως ανεβείτε στο μπαρ για να χορέψετε μαζί με τους φίλους σας. Κάντε κάθε λέξη να μετράει την Κυριακή, Σκορπιοί.

Ο κυβερνών πλανήτης σας, ο Πλούτωνας, ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στον οίκο της επικοινωνίας σας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας και βοηθώντας σας να μιλήσετε από το βαθύτερο σημείο της ψυχής σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, αν σας καθοδηγεί να εκφραστείτε. Θα μπορούσατε να επηρεάσετε τους ανθρώπους κάτω από αυτούς τους ουρανούς. Μην πείτε τίποτα, ωστόσο, αν οι σκέψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες. Το να μιλάτε με θυμό ή να προσπαθείτε να πείτε την τελευταία λέξη θα μπορούσε να ξεκινήσει μία διαμάχη.

Τοξότης

Δεν μπορείτε να βγάλετε κάποιο άτομο από το μυαλό σας, Τοξότες; Πλησιάστε τους το Σάββατο το πρωί, ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια από τότε που επικοινωνήσατε. Με τη Σελήνη στους Διδύμους να αιωρείται στον έβδομο οίκο σας, που έχει ως προτεραιότητα τους ανθρώπους, ίσως τελικά να έχετε την εκ των υστέρων γνώση για να δειτε αυτή τη σχέση με περισσότερη διαύγεια. Μπορεί να μην πήγε ακριβώς όπως ελπίζατε, αλλά ξαφνικά μπορείτε να εκτιμήσετε τι κερδίσατε από αυτή την εμπειρία. Αργά το πρωί, η Σελήνη γλιστρά στον Καρκίνο και στον οικείο όγδοο οίκο σας. Ποιος είναι το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο σας;

Προσφέρετε του ένα δείπνο για να το ευχαριστήσετε για όσα κάνει για εσάς. Τα χρήματα θα μπορούσαν να γίνουν παράξενα την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος συνεργάζεται με τον ύποπτο Πλούτωνα. Να είστε προσεκτικοί με οποιεσδήποτε συμφωνίες που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα ή φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Τουλάχιστον, διαβάστε την πολιτική επιστροφής και τα ψιλά γράμματα (και, αν χρειαστεί, ζητήστε δικηγόρο) για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι νόμιμα. Μην μοιράζεστε τα εμπορικά σας μυστικά με τους συναδέλφους σας τόσο ελεύθερα. Ενώ απλά προσπαθείτε να είστε χρήσιμοι, μπορεί να καταλήξετε να παραδώσετε σε έναν ανταγωνιστή αυτά που με κόπο κερδίσατε.

Αιγόκερως

Κάντε μια πρωινή βόλτα στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσετε χυμό, Αιγόκεροι, ή βάλτε μπροστά τον αποχυμωτή στον πάγκο της κουζίνας σας. Με τη Σελήνη στη ζώνη ευεξίας σας το πρωί του Σαββάτου, η έξτρα δόση σκούρων φυλλωδών λαχανικών και ζεστού τζίντζερ θα είναι το τέλειο καύσιμο για να σας τροφοδοτήσει με ενέργεια στις υποχρεώσεις του Σαββατοκύριακου. Αν θέλετε να συγκεντρωθείτε, ξεγλιστρήστε για ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε έναν δεκάλεπτο διαλογισμό σε μια ζεστή γωνιά. Ορίστε μερικά κίνητρα για να τα καταφέρετε. Αργά το πρωί, η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ρομαντικό δείπνο το βράδυ του Σαββάτου ή μια ζωντανή έξοδο με ένα στενό φίλο σας.

Η ευθυγράμμιση του Ήλιου και του σκοτεινού Πλούτωνα την Κυριακή (στο ζώδιό σας) αναδεικνύει τα λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά του καθενός. Θα μπορούσατε να αναπτύξετε κι εσείς το σύνδρομο “ή ο δικός μου τρόπος ή τίποτα”, επιμένοντας ότι ξέρετε τι είναι καλύτερο. Και ας είμαστε ειλικρινείς, μάλλον το κάνετε. Δυστυχώς, το να πιέζετε τους ανθρώπους να ακολουθήσουν την ατζέντα σας δεν θα κρατήσει τους συμμάχους στην ομάδα σας για πολύ. Χαμηλώστε τους τόνους ή υποχωρήστε και εργαστείτε ανεξάρτητα για λίγες ημέρες.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη να περιφέρεται στον υπερβολικό πέμπτο οίκο σας το πρωί του Σαββάτου, θα μπορούσατε να βρεθείτε στο θρόνο της βασίλισσας του δράματος. Μη διστάσετε να ξεσπάσετε, αλλά μην αγνοείτε πώς αυτό επηρεάζει τους κοντινούς και αγαπημένους σας ανθρώπους. Τα συναισθηματικά σας κύματα θα μπορούσαν να τους κάνουν να αγχωθούν και να ανησυχήσουν για εσάς. Μήπως θα ήταν σοφότερο να ζητήσετε συμβουλές από κάποιον που δεν έχει επενδύσει τελικά τόσο πολύ στην ευτυχία σας; Καθως η Σελήνη κινείται στον έκτο οίκο της υγιεινής ζωής σας αργά το πρωί, μια προπόνηση θα μπορούσε να καθαρίσει το μυαλό σας. Καθώς γιορτάζετε το βράδυ του Σαββάτου, ίσως προτιμήσετε ακόμη και ένα ποτήρι νερό από το αφρώδες κρασί. Έχετε φίλους σε υψηλές και χαμηλές θέσεις, Υδροχόοι.

Αλλά με τον Ήλιο και τον ύπουλο Πλούτωνα να συγχρονίζονται την Κυριακή, το να εμπιστεύεστε τους λάθος ανθρώπους μπορεί να σας βάλει σε σοβαρούς μπελάδες. Όχι μόνο μπορεί να γίνετε ένοχος λόγω συσχέτισης με κάποιον, αλλά θα μπορούσατε επίσης να μπλεχτείτε σε υποθέσεις που αμαυρώνουν τη φήμη σας. Θέστε όρια! Όταν πρόκειται να μοιραστείτε μυστικά ή να αναθέσετε σημαντικά καθήκοντα, ασχοληθείτε μόνο με ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αφοσίωση και την αξιοπιστία τους.

Ιχθείς

Παρόλο που είναι βέβαιο ότι θα πατήσετε το κουμπί της αναβολής όταν σηκωθείτε το Σάββατο το πρωί, αυτό δεν αποτελεί ένδειξη για το τι σας επιφυλάσσει η υπόλοιπη μέρα. Η Σελήνη εισέρχεται στον εορταστικό πέμπτο οίκο σας αργά το πρωί, δίνοντας τον εορταστικό τόνο για το βράδυ του Σαββάτου. Πάρτε μια αλλαξιά ρούχα πριν φύγετε από το σπίτι. Τα απογευματινά σας σχέδια απαιτούν περισσότερη λάμψη και γοητεία από ό,τι θα προβλέψετε το πρωί. Και ενώ απολαμβάνετε τον εαυτό σας, ο Έρωτας μπορεί να ρίξει μερικά βέλη προς το μέρος σας.

Η ευθυγράμμιση του Ήλιου και του δυναμικού Πλούτωνα την Κυριακή στον οίκο της συνεργασίας σας, σας προειδοποιεί να κρατήσετε τα στάνταρ σας ψηλά, αλλά όχι απρόσιτα. Η ιδιότητα ενός μέλους έχει τα προνόμιά της, αλλά μήπως η λέσχη των Ιχθύων έχει γίνει υπερβολικά αποκλειστική; Προτού διώξετε οποιονδήποτε υποψήφιο από τη ζωή σας, μάθετε ποιοι πραγματικά είναι. Αυτή είναι μια μέρα όπου το να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του δεν είναι σωστή κίνηση. Αφεθείτε στις διεισδυτικές δυνάμεις του Πλούτωνα για να μάθετε τι έχουν να σας προσφέρουν οι άνθρωποι. Οι ήσυχοι τύποι θα σας εκπλήξουν.