Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο
Κριός 

Ενώ αισθάνεστε ότι είστε το αφεντικό, πρόσεξε να μην παρασύρεστε από την εξουσία σας αυτό το Σάββατο, Κριέ. Η εξουσία είναι μεθυστική και είναι εύκολο ακόμα και για τον πιο συγκροτημένο χαρακτήρα να κάνει κατάχρηση των προνομίων του. Καθώς ο εγωιστικός Ήλιος ευθυγραμμίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη στην ηγετική σας ζώνη, μπορεί να σας διαφεύγει κάτι σημαντικό που δεν είχατε κατά νου. Ίσως να νομίζετε ότι είστε δίκαιοι απέναντι σε όλους, αλλά προσπαθήστε να ελέγξετε τον τόνο σας. Αν δεν είστε περήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο φέρεστε, κάντε μια επανεκκίνηση και ξεκινήστε από την αρχή.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό υποστηρίζει τους στόχους σας και θα χρειαστεί προσπάθεια από την υπόλοιπη ομάδα που προσπαθεί να σας ακολουθήσει. Είστε λίγο πιο μπροστά από τους άλλους; Οι άνθρωποι μπορεί να μην καταλαβαίνουν καν για τι πράγμα μιλάτε. Αλλά μη σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργειά σας προσπαθώντας να τους το εξηγήσετε, Κριέ. Απλά συνεχίστε να δουλεύετε, να πειραματίζεστε και να βελτιώνεστε μέχρι να βρείτε το ιδανικό!

Ταύρος

Η οραματική σας σκέψη γίνεται αντιληπτή από τους γύρω σας, Ταύρε, γι’ αυτό μην προσπαθείτε να το κρύψετε! Δεν χρειάζεται να φερθείτε εγωιστικά – ειδικά με τον Ήλιο να προσκρούει στον κυβερνήτη σας, την ανάδρομη Αφροδίτη. Αντ’ αυτού, δείξτε ότι ξέρετε πώς να εξισορροπήσετε τις ανάγκες μιας ομάδας. Κάντε περισσότερη έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως ενημερωμένοι πάνω σε αυτό που προτείνετε. Δεν χρειάζεται να έχετε όλες τις απαντήσεις, αλλά αν προβλέψετε τις πιο συχνές ερωτήσεις, μπορείτε πιθανώς να τους πείσετε όλους να συμφωνήσουν μαζί σας.

Μήπως τα μικρά πράγματα που αφήνατε στην άκρη για αργότερα έχουν γίνει ένα βουνό από υποχρεώσεις, Ταύρε; Μπορεί να αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε μια δυσάρεστη κατάσταση την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον μαχητικό Κριό ενεργοποιεί τον ασυνείδητο δωδέκατο οίκο σας. Αυτό όμως δεν είναι κάτι κακό. Αν και ίσως να μην είναι διασκεδαστικό, είναι απαραίτητο. Το πιθανότερο είναι πως σήμερα θα χρειαστείτε λίγο περισσότερο συμβιβασμό.

Δίδυμοι

Πόσο βαθιά είναι η αγάπη σας – ή ο πόθος σας; Θα μπορούσατε να το ανακαλύψετε αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος συνδέεται με την φλογερή Αφροδίτη, η οποία είναι ανάδρομη στον όγδοο οίκο της αποπλάνησης και του ερωτισμού σας. Δεν θα ικανοποιηθείτε με τίποτα λιγότερο από μια σύνδεση που θα ενώσει τις ψυχές σας, οπότε θέστε τις προθέσεις σας και μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτές. Αν είστε σε σχέση, βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχετε περισπασμούς απόψε το βράδυ. Είστε ελεύθεροι;

Καταγράψτε τις ιδιότητες που αναζητάτε από τον σύντροφό σας είτε όσον αφορά το χαρακτήρα είτε σχετικά με την εμφάνισή του. Μην παρασυρθείτε από την ομαδική σκέψη την Κυριακή, Δίδυμε. Η Σελήνη στον ενδέκατο οίκο των συνεργασιών σας θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να κάνετε μεγάλες ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να προσκαλέσετε ανθρώπους να συμμετάσχουν σε ένα μεγάλο έργο. Πριν παρασυρθείτε όμως, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τον κατάλληλο συνδυασμό ανθρώπων και δεξιοτήτων για να τα καταφέρετε. Είναι σπουδαίο να έχετε οραματιστές δίπλα σας, αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε σκληρή δουλειά και επιμονή!

Καρκίνος

Θα νιώσετε μια αίσθηση δεσίματος με τους γύρω σας κάτω από τον αισθησιακό ουρανό του Σαββάτου. Αλλά να είστε ξεκάθαροι στις διαφορές μεταξύ συμπάθειας, αγάπης και πόθου. Η Αφροδίτη δεν είναι μόνο ανάδρομη, αλλά ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στη ζώνη των σχέσεών σας, γεγονός που μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Πριν διακηρύξετε την ατελείωτη αφοσίωσή σας, βεβαιωθείτε ότι νοιάζεστε πραγματικά γι’ αυτό το άτομο.

Δεν είναι κακό να αφήνετε τα πράγματα να κυλούν φυσικά και να βλέπετε πού σας πάει το ρεύμα -κάτι που ισχύει τόσο για τα ζευγάρια όσο και για τους ελεύθερους Καρκίνους. Η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό ενεργοποιεί τη ζώνη της καριέρας σας, προτρέποντάς σας να επαναλάβετε τυχόν φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια. Αν δεν έχετε σκεφτεί τους στόχους σας για το 2022, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Εξετάστε τις επιλογές που θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε ανεξάρτητα αλλά και να είστε μέλος μιας δημιουργικής ομάδας. Τι μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε για αυτές τις αλλαγές εδώ και τώρα;

Λέων

Έχετε αρκετή δημιουργική ελευθερία στη δουλειά σας; Το Σάββατο, καθώς ο πνευματώδης Ήλιος θα ενωθεί με την αισθητική ανάδρομη Αφροδίτη στον έκτο οίκο της εργασίας σας, θα μπορέσετε να ρίξετε μια αντικειμενική ματιά στο επίπεδο της επαγγελματικής σας ικανοποίησης. Αν κάποιος τομέας υπολείπεται, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το ανατρέψετε. Μπορείτε να μιλήσετε με το αφεντικό σας, να παρακολουθήσετε ένα μάθημα βελτίωσης δεξιοτήτων ή ίσως να συνεργαστείτε με έναν σύμβουλο ή προπονητή.

Μην περιμένετε κάποιον άλλο να το διορθώσει για εσάς, κάντε το μόνοι σας. Η Σελήνη της Κυριακής στον ελεύθερο Κριό εμπλέκει τον ένατο οίκο της επέκτασης και της εκπαίδευσής σας. Είναι μια ιδανική μέρα για μάθηση, ανάπτυξη και, αν μπορέσετε να τα καταφέρετε, μια μικρή περιπέτεια. Για ποιο πράγμα είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε, Λέων; Ή δείτε το αντίστροφα: Πού στη ζωή σας κρατιόσασταν πίσω από φόβο μήπως ντροπιαστείτε; Αν θέλετε πραγματικά να επιφέρετε αλλαγές, θα πρέπει να ξεπεράσετε τη ζώνη άνεσής σας… ξεκινώντας από τώρα!

Παρθένος

Το Σάββατο, ο σίγουρος Ήλιος ευθυγραμμίζεται με την γοητευτική Αφροδίτη, η οποία είναι ανάδρομη στον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητας και της φήμης σας. Αν βρισκόσασταν στα πρόθυρα να κάνετε κάτι πραγματικότητα, η σημερινή μέρα θα μπορούσε να φέρει το σημείο καμπής. Αναλαμβάνετε μια θέση μεγαλύτερης ευθύνης; Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι αναμένεται από εσάς. Δεν είναι ντροπή να ζητάτε διευκρινίσεις, όμως δεν θα σας βγει σε καλό αν προσπαθήσετε να προσποιηθείτε μέχρι να τα καταφέρετε.

Ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε; Αυτό είναι το σημαντικότερο ερώτημα της Κυριακής, Παρθένε, καθώς η Σελήνη στον Κριό κάνει απογραφή του όγδοου οίκου των μυστικών σας. Θα μπορούσατε κατά λάθος ή εκ προθέσεως να ξεθάψετε θαμμένες πληροφορίες με τις οποίες δεν νιώθετε και τόσο ευχαριστημένοι. Αυτά τα αστέρια έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση της ισορροπίας, οπότε μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεφύγει. Διεξάγετε με ηρεμία και στρατηγική τη δέουσα επιμέλεια – μπορεί να υπάρχουν διάφορες εκδοχές της “αλήθειας” εδώ και πρέπει να τις λάβετε όλες υπόψη σας.

Ζυγός 

Θέλετε πιστά άτομα γύρω σας, Ζυγέ, αλλά να θυμάστε ότι η πίστη είναι αμφίδρομη. Το Σάββατο, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη συναντιέται με τον λαμπερό Ήλιο στον τέταρτο οίκο των στενών φίλων και της οικογένειάς σας, βεβαιωθείτε ότι δίνετε κι εσείς με τη σειρά σας τα καλά πράγματα που λαμβάνετε. Απαιτείτε αφοσίωση από τον στενό σας κύκλο, αλλά μήπως έχετε λείψει όταν κάποιος σας χρειαζόταν; Μην περιμένετε να έρθουν αυτοί σε εσάς: Μπορεί να έχουν πληγωθεί ή να ντρέπονται πολύ για να ζητήσουν βοήθεια. Εδώ είναι που η γενναιοδωρία σας θα είναι πιο πολύτιμη.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό αποκαθιστά την ισορροπία στον τομέα των συνεργασιών σας, επαναφέροντας την ισορροπία στους δεσμούς σας. Μια συζήτηση που είχε πυροδοτηθεί πριν από τις γιορτές θα μπορούσε να ανοίξει ξανά. Αν διαπραγματευόσασταν μια εργασιακή ευκαιρία, ίσως λάβετε ένα σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Διαφορετικά, αν όλοι εξακολουθούν να είναι απασχολημένοι με τα δικά τους ζητήματα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέρα για να ξεκαθαρίσετε τι θα θέλατε εσείς από αυτή τη συμφωνία.

Σκορπιός

Μη διστάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας αυτό το Σάββατο, Σκορπιέ, ειδικά αν νιώθετε ιδιαίτερα παθιασμένοι με κάτι. Καθώς ο Ήλιος συγχωνεύεται με την ανάδρομη Αφροδίτη στη γωνιά των επικοινωνιών σας, μπορεί να έχετε την ικανότητα να αναφερθείτε σε δύσκολα θέματα χωρίς να χάσετε το ακροατήριό σας. Αν όμως δεν είστε σίγουροι για το πού βρίσκεστε, μάλλον είναι καλύτερα να μη μιλήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευγενική διέλευση για να βοηθήσετε κάποιον άλλον που χρειάζεται υποστήριξη, προσφέροντας τη γνώμη σας μόνο όταν σας ζητηθεί.

Την Κυριακή, μια εξισορροπητική Σελήνη στον ανεξάρτητο Κριό ενεργοποιεί τη ζώνη της υγείας σας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της προληπτικής ιατρικής. Φορτίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με τη βοήθεια της βιταμίνης C, με ένα φλιτζάνι τσάι τζίντζερ και λίγη εχινάκεια. Είτε σας ενθουσιάζουν αυτές οι γεύσεις είτε όχι, η διατήρηση της υγείας σας αξίζει τον κόπο!

Τοξότης

Με την αισθητική Αφροδίτη να βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον εγωκεντρικό Ήλιο στον δεύτερο οίκο των χρημάτων και της πολυτέλειάς σας αυτό το Σάββατο, ίσως χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ μιας επιθυμίας και μιας ανάγκης. Για εσάς, οι απαιτήσεις σας μπορεί να σας φαίνονται τόσο απαραίτητες όσο ο αέρας που αναπνέετε, αλλά ξανασκεφτείτε το, ειδικά εφόσον η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Πάρτε μια απόφαση για την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση: Μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αγοράσετε κάτι που δεν περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό σας χωρίς να διαταράξετε τα ταμειακά σας αποθέματα; Αν τα χρήματα είναι περιορισμένα, καταρτίστε ένα σχέδιο αποταμίευσης για αυτές τις απρόσμενες αλλά “απαραίτητες” προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σας.

Ως ζώδιο της φωτιάς, δεν σας είναι άγνωστο το ρίσκο, και η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό σας προτρέπει να κάνετε κάτι τολμηρό. Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω της προηγούμενης εβδομάδας ήταν σαρωτική και σας ενέπνευσε για μια νέα ιδέα που θα σας αποφέρει χρήματα. Παρ’ όλα αυτά ένα πιεστικό θέμα μπορεί να έχει στρέψει την προσοχή σας αλλού. Γι΄αυτό, τώρα θα έχετε ένα κύμα ενθουσιασμού για να επιστρέψετε σε αυτή την υπόθεση. Προχωρήστε σε μια δημιουργική προσέγγιση και κάντε το μεγάλο βήμα -δεν είναι ώρα να χάσετε το θάρρος σας!

Αιγόκερως

Η ακτινοβολία σας είναι αναμφισβήτητη αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος πραγματοποιεί την ετήσια σύνδεσή του με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Με το φυσικό σας χάρισμα να έχει ανέβει στα ύψη, δεν θα δυσκολευτείτε να πάρετε τους ανθρώπους με το μέρος σας. Όμως, με την ανάδρομη Αφροδίτη, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία πριν μοιραστείτε τις λεπτομέρειες ενός έργου ή προτείνετε μια νέα ιδέα. Όσο εσείς απλώς φλυαρείτε, οι άλλοι μπορεί να δημιουργούν προσδοκίες. Πριν ολοκληρώσετε αυτά που έχετε να πείτε, σιγουρευτείτε ότι οι άλλοι έχουν καταλάβει τις προθέσεις σας. Σπίτι μου σπιτάκι μου!

Η εξισορρπητική Σελήνη της Κυριακής βρίσκεται στην οικιακή σας ζώνη, γεγονός που θα φέρει ηρεμία και γαλήνη στην προσωπική σας ζωή. Αλλά δεν μπορείτε να συνεχίσετε να κρύβετε ορισμένα θέματα κάτω από το χαλί, ειδικά κάτι που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών. Αν η ένταση έχει συσσωρευτεί, αυτό θα μπορούσε να φέρει τα πράγματα στο ζενίθ. Ίσως να μην μπορείτε να το αγνοείτε και να το εξαφανίζετε άλλο, Αιγόκερε. Μιλήστε με τους συγκατοίκους, τους συγγενείς ή τον σπιτονοικοκύρη σας και βγάλτε τα όλα στη φόρα. Το πρώτο βήμα για να διορθώσετε τα πράγματα είναι η ανοιχτή επικοινωνία.

Υδροχόος

Επιβραδύνετε και δώστε προσοχή στην ομορφιά που σας περιβάλλει Υδροχόε! Με τον Ήλιο και την αισθητική Αφροδίτη ευθυγραμμισμένους στον Αιγόκερω και τον ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας, μπορεί πραγματικά να αισθανθείτε το μεγαλείο όλων όσων βλέπετε. Βγάλτε τις πιο επείγουσες δουλειές από τη μέση νωρίς μέσα στην ημέρα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε έναν ωραίο, μακρύ περίπατο πριν από τη δύση του ηλίου – και προκαλέστε τον εαυτό σας να ανακαλύψει πράγματα που δεν είχατε προσέξει ποτέ πριν. Διαφορετικά, δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, κάντε μια νοσταλγική βόλτα σε ένα από τα αγαπημένα σας μονοπάτια των αναμνήσεων.

Οι φίλοι, οι γείτονες και τα αδέλφια μπαίνουν στο μικροσκόπιο την Κυριακή, καθώς η Σελήνη του ισοζυγιστικού τριμήνου στον γεμάτο αυτοπεποίθηση Κριό κάνει μια απογραφή αυτών των δεσμών. Αγαπάτε τους ανθρώπους – με την προϋπόθεση ότι δεν προσπαθούν να ταράξουν τα νερά σας. Αν είστε πολύ φορτισμένοι για να το συζητήσετε, πηγαίνετε για τρέξιμο ή στο γυμναστήριο και αποσυμπιεστείτε. Στη συνέχεια, βρείτε τον τρόπο να θίξετε διπλωματικά οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

Ιχθύες

Τα ηγετικά σας ταλέντα θα είναι περιζήτητα αυτό το Σάββατο, Ιχθύες. Με τον χαρισματικό Ήλιο σε ευθυγράμμιση με τη δίκαιη, ανάδρομη, Αφροδίτη στον τομέα των ομαδικών δραστηριοτήτων σας, οι άνθρωποι μπορεί να περιμένουν από εσάς να αναλάβετε και να καλύψετε ένα κενό εξουσίας. Ένα πλοίο δεν μπορεί να οδηγηθεί μόνο του, Ιχθύες. Αν γνωρίζετε αυτό το έργο ή το πρόγραμμα καλύτερα από τον καθένα, δεν είναι εγωιστικό να ανέβετε στο πηδάλιο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι θα παίξετε υπολογίζοντας τις δυνάμεις όλων, και δεν θα πάρετε μια μονομερή απόφαση χωρίς να την έχετε πρώτα ανακοινώσει στους άλλους.

Η Σελήνη του εξισορροπητικού τριμήνου της Κυριακής στον Κριό κάνει μια απογραφή των οικονομικών σας. Παρόλο που ο τραπεζικός σας λογαριασμός μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κοιτάξετε, είναι πάντα καλό να γνωρίζετε πού βρίσκεστε οικονομικά. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε αν είστε λίγο χαμηλότερα από ό,τι περιμένατε. Η ανάγκη είναι η μητέρα της εφεύρεσης, άλλωστε. Αφήστε αυτό να σας εμπνέει να γίνετε δημιουργικοί με μια παράλληλη δραστηριότητα ή να μειώσετε τις σπάταλες συνδρομές και τα περιττά έξοδα το νέο έτος.