Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Μόνο σοβαρές προοπτικές, Κριέ! Η Αφροδίτη και ο κτητικός Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται το Σάββατο, κάνοντάς σας να επιθυμείτε μόνιμους δεσμούς που είναι φτιαγμένοι για να διαρκέσουν. Μπορεί να εξερευνήσετε την μελλοντική ένωση με κάποιον, είτε πρόκειται για έναν ερωτικό δεσμό είτε για επαγγελματικούς λόγους. Αν κάποια παιδικά σας τραύματα έχουν παρεισφρήσει στις φιλίες σας ή στην ερωτική σας δυναμική, αυτή η διορατική κοσμική συμμαχία σας βοηθά να θεραπευτείτε και να τα αντιμετωπίσετε.

Ο ιδεαλισμός σας είναι μέρος της γοητείας σας, αλλά σύμφωνα με τον αστρικό χάρτη της Κυριακής, θα πρέπει να μετριάσετε την αστείρευτη αισιοδοξία σας με μια γερή δόση ρεαλισμού. Ενώ η έπαρση είναι καλή στον ανταγωνιστικό κόσμο, μπορεί να χάσετε το στόχο σας κατά πολύ αν παρασυρθείτε. Το να προσπερνάτε τα εμπόδια σας βοηθά να εκδηλώνετε μεγάλους στόχους, αλλά οι ευσεβείς πόθοι δεν θα σας φέρουν στη γραμμή του τερματισμού. Καθώς ο Ήλιος συγκρούεται με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, αναγκάστε τον εαυτό σας να καθίσει κάτω, να υπολογίσει τους αριθμούς και να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε το σχέδιό σας.

Ταύρος

Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει… ή μήπως θα σας φέρει πιο κοντά; Υπό την δεσμευτική ένωση Αφροδίτης-Πλούτωνα του Σαββάτου, μια ειλικρινής συζήτηση θα μπορούσε να σφραγίσει τη συμφωνία σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα βαθιάς εμπιστοσύνης. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πότε κρύβετε πράγματα, Ταύρε, γι’ αυτό μην κάνετε καν τον κόπο να το προσπαθήσετε. Ανοιχτείτε και εξομολογηθείτε αυτά που σκέφτεστε. Η ερωτική χημεία θα μπορούσε να αναπτυχθεί με κάποιον από διαφορετική κουλτούρα ή υπόβαθρο. Τα ζευγάρια θα μπορούσαν να αρχίσουν να ψάχνουν για ρομαντικές διακοπές.

Μην κάνετε υποθέσεις όσον αφορά τη δυναμική της ομάδας σας την Κυριακή, Ταύρε. Μια φιλική κουβέντα θα μπορούσε να αποκρύψει τα βαθύτερα, δόλια κίνητρα κάποιου, γι’ αυτό μείνετε σε επιφυλακή. Καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον ασταθή Ποσειδώνα, μπορεί να αποκαλυφθεί ότι κάποιος προσπαθεί κρυφά να προωθήσει τη δική του ατζέντα ή να σας υπονομεύσει πίσω από την πλάτη σας. Κάντε μια μικρή έρευνα και μην υποχωρείτε μπροστά σε δύσκολες ερωτήσεις. Μια σοφή συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι και εσείς οι ίδιοι παίζετε δίκαια.

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για πολύ έντονη ερωτική χημεία αυτό το Σάββατο, Δίδυμε. Και χάρη στη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα μπορούσε να εξελιχθεί ταχύτατα! Οι Δίδυμοι λατρεύουν το φλέρτ, οπότε απολαύστε το παιχνίδι της γνωριμίας με το άτομο που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Συναισθηματικά, θα μπορούσατε να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, και αυτό να σας βγεί σε καλό.

Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να επενδύσετε ή να εξερευνήσετε ένα κοινό οικονομικό εγχείρημα. Δύο άνθρωποι θα λειτουργήσουν πολύ καλύτερα απ’ ότι ένας αυτή την Κυριακή, Δίδυμε, οπότε αντί να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε σε κάποιον που έχει εμπειρία στο ενεργητικό του. Με τον Ήλιο στη ζώνη των συνεργασιών σας να δημιουργεί τετράγωνο με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στη γωνία της καριέρας σας, η μικρότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων μπορεί να είναι μια σπείρα και όχι μια ευθεία γραμμή. Να είστε δημιουργικοί στην προσέγγισή σας σε μια κατάσταση που σας έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Αν είστε έτοιμοι να υπογράψετε μια συμφωνία, διαβάστε τα ψιλά γράμματα -και προσλάβετε έναν καλό δικηγόρο για να ξεκαθαρίσει τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες!

Καρκίνος

Αν θέλετε οι άνθρωποι να σας ανοίγονται αυτό το Σάββατο, δώστε τους το καλό παράδειγμα. Μια ισχυρή συνάντηση Αφροδίτης-Πλούτωνα σας εμπνέει να εκφραστείτε ελεύθερα, είτε με αγνώστους είτε με φίλους που γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον που νιώθετε σαν συγγενικό πνεύμα ή να σας ελκύσει ένας μυστηριώδης, μελαγχολικός τύπος. Υπάρχει κάτι περισσότερο σ’ αυτό το άτομο απ’ ό,τι φαίνεται με την πρώτη ματιά; Αν σας έχει κινήσει την περιέργεια, ερευνήστε το! Δεν υπάρχουν παρακάμψεις αυτή την Κυριακή.

Μια δύσκολη σύνδεση μεταξύ του Ήλιου στον συστηματικό έκτο οίκο σας και του δημιουργικού Ποσειδώνα αναβοσβήνει ένα προειδοποιητικό φως στην πορεία σας. Ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό το να παραλείψετε ένα ή δύο βήματα, μπορεί τελικά να σας γυρίσει μπούμερανγκ και να σας κοστίσει το διπλάσιο χρόνο μακροπρόθεσμα. Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο και να διασταυρώσετε κάθε λεπτομέρεια. Και στην τελική, η μεθοδικότητα μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που θα σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Λέων

Δεν θα είναι εύκολο να καταλάβετε τις προθέσεις κάποιου άγνωστου κάτω από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα του Σαββάτου, η οποία μπορεί να αποκρύψει τα πραγματικά κίνητρα των ανθρώπων. Περιορίστε τις δικές σας παρορμήσεις για γρήγορα συμπεράσματα. Καλύτερα να περιμένετε παρά να κάνετε το λάθος να παρασύρετε τους ανθρώπους σε μια συζήτηση για να τους αποσπάσετε εμπιστευτικές πληροφορίες.

Σίγουρα, θα λάβετε αυτά που ζητάτε, αλλά θα χάσετε την εμπιστοσύνη τους παίζοντας παιχνίδια. Η κολακεία μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε αυτή την Κυριακή, αλλά πόσο επιρρεπής είστε στο να υποκύψετε σε αυτό το τέχνασμα όταν απευθύνεται σε εσάς τους ίδιους; Κάποιο πολύ ελκυστικό άτομο μπορεί να σας φλερτάρει έντονα! Φυσικά και είναι καλή για τον εγωισμό σας αυτή η επιβεβαίωση, αλλά μην αφήσετε να σας παρασύρει κάποιος με κρυφά κίνητρα. Κάτω από την συγκεχυμένη ευθυγράμμιση Ήλιου-Ποσειδώνα, φροντίστε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτόν τον επίδοξο κυνηγό.

Παρθένος

Το Σάββατο, μια έντονη σύνδεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στον ερωτικό σας οίκο ανεβάζει τους δείκτες. Αυτό που ξεκινά ως ένα διασκεδαστικό φλερτ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ βαθύτερο – ίσως και εκεί που δεν το περιμένετε! Αυτή η κοσμική ένωση θα μπορούσε να προσελκύσει κάποιον με δυνατότητες μακροχρόνιας σύνδεσης, αλλά προχωρήστε με προσοχή, Παρθένε. Δεδομένων των εμμονικών τάσεων του Πλούτωνα, θα μπορούσατε να κολλήσετε σε μια φαντασίωση, προβάλλοντας τις ελπίδες και τους φόβους σας επάνω τους. Βρείτε τους ρυθμούς σας. Όλα θα αποκαλυφθούν εν ευθέτω χρόνω.

Μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη προσοχή και στοργή απ’ ό,τι παίρνετε ήδη αυτή την Κυριακή -αλλά ίσως αυτό συμβαίνει επειδή την αναζητάτε σε λάθος μέρη. Κάτω από ένα απογοητευτικό τετράγωνο μεταξύ του μεγαλόκαρδου Ήλιου και του θολού Ποσειδώνα, οι άνθρωποι μπορεί να μην τηρούν τις δεσμεύσεις τους. Είναι επίσης πιθανό οι επιθυμίες σας να σας έκαναν να παρερμηνεύσετε τις προθέσεις κάποιου. Αν κάποιος σας αγνοεί, μετατρέψτε το σε μια ευκαιρία να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Με ανοιχτό μυαλό, θα μπορούσατε να προσελκύσετε κάθε είδους συναρπαστικούς νέους φίλους (ή και κάτι περισσότερο).

Ζυγός 

Το Σάββατο, οι δικοί σας άνθρωποι θα μπορούσαν να χρειαστούν λίγη εστιασμένη προσοχή, καθώς η τρυφερή Αφροδίτη και ο ισχυρός Πλούτωνας συναντιούνται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Περάστε χρόνο με μια γυναίκα συγγενή ή φίλη που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Οι δυο σας θα μπορούσατε να κάνετε μια συζήτηση που θα σας ανοίξει την ψυχή και θα σας κάνει να δακρύσετε. Αφήστε τα συναισθήματα και τις σκέψεις να βγουν από μέσα σας. Ήρθε η ώρα να θεραπευτείτε!

Την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος συγκρούεται με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, κάντε κάτι για να επαναφέρετε τις ισορροπίες σας. Ίσως χρειαστεί να θίξετε ένα δύσκολο θέμα, αλλά θα αξίζει τον κόπο στο όνομα της δικαιοσύνης. Όταν πρόκειται για τα προβλήματα των άλλων, αντισταθείτε στην παρόρμηση να αναμιχθείτε και να προσφέρετε βοήθεια. Τελικά η καλύτερη βοήθεια είναι να τους αφήσετε να βρουν μόνοι τους την άκρη.

Σκορπιός

Ποτέ δεν σας γοήτευαν τα επιφανειακά πράγματα, Σκορπιέ, αλλά ετοιμαστείτε για νέα ρεκόρ εμβάθυνσης αυτό το Σάββατο, καθώς η Αφροδίτη θα συνδεθεί με τον κυβερνήτη σας, τον διεισδυτικό Πλούτωνα. Ανοίξτε μια συζήτηση γύρω από ένα θέμα ταμπού και αναπτύξτε το. Η ειλικρίνεια μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Μπορεί επίσης να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εξετάσετε τη νοοτροπία σας. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με τα αρνητικά και μεταβείτε σε μια λειτουργία προσανατολισμένη στη λύση των ζητημάτων σας.

Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε για μια θαυματουργή μεταμόρφωση! Κάτω από το ύποπτο τετράγωνο της Κυριακής μεταξύ του ασαφούς Ποσειδώνα και του Ήλιου, θα πρέπει να είστε πεντακάθαροι σχετικά με τα έσοδά σας και τα έξοδά σας. Όχι, Σκορπιέ, δεν μπορείτε να τα έχετε όλα δικά σας, αλλά μπορείτε να βρείτε μια ευτυχή ισορροπία ανάμεσα στο πρακτικό και το ευφάνταστο. Φυσικά και σας βάζουν σε πειρασμό όλα τα δελεαστικά πράγματα γύρω σας, αλλά το ζώδιό σας που τα θέλει όλα ή τίποτα μπορεί εύκολα να πάρει τον δρόμο της υπερβολής. Και με τον Ποσειδώνα στη γωνιά του ρομαντισμού σας, δεν θα ήταν κακό να εφαρμόσετε την ίδια έντονη εστίαση και στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Το χρήμα αποτελεί ενέργεια και η μαγνητική σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα του Σαββάτου φέρνει αποδείξεις ότι προσελκύετε ό,τι βγάζετε προς τα έξω. Αν σας κατακλύζουν αισθήματα άγχους, φόβου και συντριβής όταν σκέφτεστε τα οικονομικά σας, κάντε κάτι για να αυξήσετε την εσωτερική σας γαλήνη. Ψάξτε βαθιά και βρείτε τη βασική αιτία αυτών των συναισθημάτων. Θα μπορούσε να είναι μια περιοριστική πεποίθηση ή μια συζήτηση που αποφεύγετε; Ίσως αυτές οι δονήσεις να είναι και το σύνθημά σας ότι ήρθε η ώρα για μια πολύ μεγαλύτερη αλλαγή γύρω από την καριέρα σας -και τις καταναλωτικές σας συνήθειες.

Κάτω από το περίεργο τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα της Κυριακής, μείνετε σε εγρήγορση. Προφανώς, αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα είναι, αλλά προσέξτε τις ψεύτικες υποσχέσεις που ακούγονται από φίλους που δεν έχουν καλή ενέργεια. Οποιοσδήποτε μιλάει άσχημα για τους κοινούς σας φίλους στην παρέα σας, είναι πιθανό να κάνει το ίδιο για εσάς σε αυτούς. Όταν οι άλλοι πέφτουν χαμηλά, κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διατηρήσετε το δικό σας πνεύμα ψηλά!

Αιγόκερως

Οι δυνάμεις της έλξης σας είναι σε πλήρη ισχύ αυτό το Σάββατο, καθώς η αισθησιακή Αφροδίτη ενώνεται με τον διεισδυτικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον πρώτο οίκο της αυτοπεποίθησής σας. Ετοιμαστείτε, γιατί αυτό που θα τραβήξετε προς το μέρος σας μπορεί να μείνει για καιρό. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να οξύνετε την προσοχή σας, Αιγόκερε. Μη χάνετε χρόνο σε περισπασμούς που σας αποσπούν την προσοχή. Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να κυνηγήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε!

Η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα από όλα τα συγκεχυμένα και αντικρουόμενα γεγονότα που διακινούνται την Κυριακή. Μια μπερδεμένη εμπλοκή του Ήλιου στη διαισθητική σας ζώνη, και του οξυδερκούς Ποσειδώνα στη γωνιά της επικοινωνίας σας, σας δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού – αν ακούσετε αυτή τη σοφή φωνή μέσα στο κεφάλι σας και δεν αφήσετε κανέναν να σας κοροϊδέψει με παραπλανητικές πληροφορίες. Ίσως τώρα να μην καταφέρνετε να βρείτε την άκρη του νήματος, αλλά τουλάχιστον θα είστε σε θέση να αποφύγετε να εμπιστευθείτε τα λάθος άτομα.

Υδροχόος

Η έντονη συνάντηση Αφροδίτης-Πλούτωνα του Σαββάτου μπορεί να σας δυσκολέψει να διαχωρίσετε τις ευθύνες σας από τις ευθύνες κάποιου άλλου. Είναι πολύ εύκολο να εκτοξεύετε κατηγορίες, αλλά μήπως είστε λίγο υποκριτής, Υδροχόε; Δεν σας προτείνουμε να αφήσετε τους ανθρώπους να μην σας σέβονται ή να πιστέψετε τα ψέματά τους. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα πρότυπα που θέτετε για τους άλλους είναι αυτά που είστε πρόθυμοι να τηρήσετε και εσείς. Στα θετικά, αυτή είναι μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου για να αφεθείτε σε μια ρομαντική φαντασίωση που σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα!

Τα χρηματικά ζητήματα μπορεί να γίνουν περίεργα αυτή την Κυριακή, καθώς ο ιδιόρρυθμος Ποσειδώνας στον οικονομικό σας τομέα έρχεται αντιμέτωπος με τον Ήλιο στη γωνιά της φιλίας σας. Ενώ σας αρέσει να περιποιείστε την παρέα σας, ένας ή δύο άνθρωποι στον κύκλο σας δεν έχουν ποτέ μετρητά όταν έρχεται η ώρα να πληρώσουν τον λογαριασμό. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Αν και μπορεί να είναι άβολο να το κάνετε αυτή τη στιγμή, η εναλλακτική λύση είναι να αφήσετε το χρέος τους (και τη δυσαρέσκειά σας) να συνεχίσει να συσσωρεύεται.

Ιχθύες

Διαβάζετε το μυαλό των φίλων σας, Ιχθύες; Μπορεί να αισθάνεστε πως κάτι τέτοιο σας συμβαίνει αυτό το Σάββατο, καθώς η Αφροδίτη και ο διαπεραστικός Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται, αυξάνοντας την ενσυναίσθησή σας. (Και ας το παραδεχτούμε, είναι ήδη αρκετά υψηλή!) Απλά προσέξτε να μην απορροφήσετε τόσο πολύ από τις δονήσεις των άλλων ανθρώπων, μιας και θα είστε κάτι σαν συναισθηματικό σφουγγάρι σήμερα. Παρ’ όλα αυτά αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, μιλήστε. Το πιθανότερο είναι ότι το προαίσθημά σας είναι σωστό – και θα χαρείτε που ρωτήσατε.

Ο ορισμός της επιτυχίας σας ήταν πάντα διαφορετικός από εκείνον των άλλων ανθρώπων, αλλά την Κυριακή, καθώς ο κυβερνήτης σας, Ποσειδώνας συγκρούεται με τον λαμπρό Ήλιο, μπορεί να τυφλωθείτε από τις παγίδες της “ευημερίας”. Δεν είναι κακό να θέλετε να βγάλετε χρήματα – απλώς προσέξτε να μην σας απορροφήσει ένα σχέδιο για γρήγορα κέρδη με ασαφείς όρους, ή κάποιος με ανέντιμους σκοπούς.