Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Το Σάββατο μια ισχυρή και καθοριστική νέα Σελήνη στον Τοξότη τροφοδοτεί τον ένατο οίκο σας, αυτόν της περιπέτειας, γι’ αυτό θα χρειαστεί να βρείτε έναν τρόπο να εκπληρώσετε την επιθυμία σας για εξερεύνηση. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάποιο ταξίδι, αυτή η σεληνιακή ανύψωση θα μπορούσε να θέσει σε κίνηση τους τροχούς για άλλους τύπους επέκτασης.

Εγγραφείτε σε μαθήματα για κάτι που σας ενδιαφέρει, ξεκινήστε ένα νέο έργο ή παρακολουθήστε ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να έρθετε ξανά σε επαφή με φίλους σε μακρινά μέρη ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος για όταν θα να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας.

Αυτή την Κυριακή με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε να κυριαρχήσει η συντηρητική σας πλευρά. Αν δεν ρισκάρετε, δεν θα έχετε κέρδη. Αν και δεν πρέπει να αφήσετε εντελώς στην άκρη τη λογική σας, ένα υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να αποφέρει μεγάλες απολαβές. Χρειάζεστε λίγη παραπάνω καθοδήγηση; Απευθυνθείτε σε έναν πιο υψηλόβαθμο συνάδελφο ή σε ένα μέλος της οικογένειας που έχει ήδη καταφέρει να αντιμετωπίσει μια παρόμοια αναζήτηση.

Ταύρος

Ετοιμαστείτε για κάποιου είδους ψυχική σύνδεση τώρα, καθώς η ηλιακή έκλειψη (νέα σελήνη) του Σαββάτου στον Τοξότη προσγειώνεται στον όγδοο οίκο του ερωτισμού, της οικειότητας και της συγχώνευσής σας. Μπορεί να πρόκειται για το σπάσιμο των ορίων σε ένα επίπεδο. Αλλά μπορεί εξίσου να αποκαλυφθεί πού πρέπει να θέσετε ισχυρότερα όρια, ώστε να μη χάσετε τον εαυτό σας σε μια σχέση. Ψάχνετε το ταίρι σας; Τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι τολμηρές ενέργειες μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποιον με πραγματικές δυνατότητες. Αυτό το σεληνιακό κύμα ισχύος θα στρέψει επίσης τις σκέψεις σας στην οικονομική ασφάλεια, ιδίως στις μακροπρόθεσμες επενδύσεις και τους κοινούς πόρους.

Αν τα πράγματα χρειάζονται βελτίωση, μιλήστε με τα κατάλληλα άτομα για να μπούν όλα στο σωστό δρόμο. Αυτή την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να εκτοξεύει τις ακτίνες της στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, δεν θα μπορούσατε να ωραιοποιήσετε τα πράγματα ακόμα κι αν το προσπαθούσατε. Αλλά μην βάλετε όλη τη συμπόνια σας στην άκρη. Η κριτική σας θα μπορούσε να φτάσει σε λάθος αυτιά, πυροδοτώντας μια διαμάχη. Περιμένετε πριν δημοσιεύσετε ή σχολιάσετε κάτι στο διαδίκτυο με θυμό και βιασύνη. Λίγη αυτοσυγκράτηση μπορεί να σας γλιτώσει από ώρες ανούσιων διαφωνιών με άλλα άτομα.

Δίδυμοι

Αυτό το Σάββατο μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη (νέα σελήνη) προσγειώνεται στον Τοξότη και πυροδοτεί τον έβδομο οίκο των δεσμευμένων συνεργασιών σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο έως τεσσάρων εβδομάδων – την περίοδο αιχμής της εκδήλωσης αυτής της έκλειψης – η κατάσταση της σχέσης σας θα μπορούσε να κινηθεί γρήγορα προς την κατεύθυνση μιας πραγματικής συμφωνίας. Οι δημιουργικές και οι επιχειρηματικές συνεργασίες θα ξεκινήσουν επίσης σήμερα.

Αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε για τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον. Δεδομένου ότι αυτή είναι η τελευταία έκλειψη σε μια σειρά εκλείψεων στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση σε αυτά που αισθάνεστε ότι ενεργοποιούν περισσότερο την ψυχή σας. Την Κυριακή είστε απλά ακαταμάχητοι χάρη στη Σελήνη στον Αιγόκερω. Είναι δική σας απόφαση, Δίδυμε, αλλά μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να φέρετε κάποιον πιο κοντά σας.

zwdia-tarw-zodia-19Είτε πρόκειται για ρομαντισμό είτε για κάτι άλλο, μπορεί να αποκτήσετε την πρόθεση να εμβαθύνετε αυτή την σύνδεση. Απλά φροντίστε να φερθείτε έξυπνα. Πόσα πραγματικά γνωρίζετε για την ιστορία και την αξιοπιστία αυτού του ατόμου; Η συνεργασίες μπορεί να είναι συναρπαστικές, αλλά δεν θα είναι και πολύ διασκεδαστικό αν δεσμευθείτε με κάποιον που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Καρκίνος

Οι παρασπονδίες των διακοπών μπορεί να είναι αναπόφευκτες -και ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ ευχάριστες! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε τους στόχους ευεξίας σας. Το Σάββατο, η νέα Σελήνη στον Τοξότη φορτίζει τον έκτο οίκο της υγείας και της αυτοφροντίδας σας, φέρνοντας μια έκρηξη κοσμικής υποστήριξης. Το ζώδιο του ευκίνητου Τοξότη, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις αποφάσεις σας και να απολαύσετε τη γυμναστική και την καλή διατροφή τους επόμενους έξι μήνες.

Η ολιστική θεραπεία του σώματος, η ήπια γιόγκα και το μπάνιο με άλατα μπορούν να εξουδετερώσουν το στρες και να σας κρατήσουν σε φόρμα. Η Σελήνη της Κυριακής στον Αιγόκερω ρίχνει τις ακτίνες της στον οίκο των σχέσεών σας, βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με έναν επαγγελματικό ή ερωτικό σύντροφο.

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να μπείτε σε έναν αγώνα γεμάτο πάθος- στην πραγματικότητα, απολαμβάνετε μια καλή συζήτηση. Αλλά ορισμένοι άνθρωποι δεν αισθάνονται τόσο άνετα με αυτό το είδος ωμού επικοινωνιακού στυλ. Να θυμάστε ότι οι απόψεις σας δεν είναι συνώνυμες με τα γεγονότα. Αντί να κάνετε γενικόλογες δηλώσεις, κάντε ερωτήσεις ανοιχτού τύπου. Και παραμείνετε ταπεινοί! Μερικές από τις μακροχρόνιες υποθέσεις σας μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες.

Λέων

Η κοσμική πρόβλεψη του Σαββάτου είναι πράγματι μια τεράστια υπόθεση: η μοναδική νέα Σελήνη στον Τοξότη του έτους – και ταυτόχρονα μια δυναμική ηλιακή έκλειψη – ανάβει φωτιά στον δημιουργικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αν κρυβόσασταν στα παρασκήνια, βγείτε έξω και πάρτε τη θέση σας στην κεντρική σκηνή. Δεν χρειάζεται κυριολεκτικά να είστε καλλιτέχνης ή ερμηνευτής για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτά τα σεληνιακά οφέλη (αν και οι δημιουργικοί τύποι θα λάβουν ιδιαίτερη ώθηση).

Οποιαδήποτε έκφραση του αληθινού σας εαυτού θα έχει μια μαγική αύρα τώρα και για τους επόμενους μήνες. Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη αποκάλυψη του έργου σας, Λέων! Και οπωσδήποτε βάλτε τον ρομαντισμό στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας. Ο έρωτας θα μπορούσε να στείλει μια ενδιαφέρουσα προοπτική από το “πουθενά” μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Την Κυριακή, μπορεί να αναπτύξετε επιλετική διάθεση, απορροφημένοι με την παραμικρή λεπτομέρεια. Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη εικόνα και βάλτε προτεραιότητες. Δεν υπάρχουν αρκετές ώρες στην ημέρα για να ασχοληθείτε με τα πάντα. Στην πραγματικότητα, το να προσθέσετε πάρα πολλές λεπτομέρειες θα μπορούσε να καταλήξει να είναι υπερβολικό. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του μινιμαλισμού. Μια κομψή και απλουστευμένη παρουσίαση είναι το ιδανικό.

Παρθένος

Ποιό είναι το επόμενο θέμα στην ατζέντα σας για το σπίτι και την οικογένεια, Παρθένε; Θα νιώσετε μια ισχυρή παρόρμηση να φροντίσετε το σπιτικό σας -ή να επαναπροσδιορίσετε εντελώς την πυξίδα σας- κάτω από την ηλιακή έκλειψη (νέα σελήνη) του Σαββάτου στον Τοξότη και τον οικιακό τέταρτο οίκο σας. Ένα νέο κασμιρένιο ριχτάρι, κρεμαστά φυτά ή μια χορταστική σούπα: οτιδήποτε κάνει το χώρο σας πιο άνετο θα είναι ιδανικό. Αν το σπίτι σας δεν έχει ανανεωθεί εδώ και χρόνια, ετοιμαστείτε για μερικές αναβαθμίσεις. Μην ανησυχείτε για το κόστος, μπορείτε να το κάνετε με χαμηλό προϋπολογισμό.

Αυτή η λαμπερή σεληνιακή ανύψωση μπορεί να προμηνύσει μια μετακόμιση για κάποιους Παρθένους, οπότε ετοιμαστείτε για άλματα! Με μια ταχύτατα κινούμενη έκλειψη στο τιμόνι, η ιδανική αγγελία θα μπορούσε να εμφανιστεί πιο γρήγορα από το αναμενόμενο!

Ο πολεμιστής του Σαββατοκύριακου σας είναι σε πλήρη ισχύ την Κυριακή, καθώς η Σελήνη ενεργοποιεί τον εορταστικό πέμπτο οίκο σας. Ενώ μπορεί να είστε ικανοποιημένοι με το να ξεφορτωθείτε τις όποιες υποχρεώσεις σας καθυστερούν, να έχετε επίγνωση του γεγονότος ότι οι φίλοι σας μπορεί να έχουν κάποιες δουλειές να διεκπεραιώσουν ενόψει των διακοπών.

Αν μια ρομαντική κατάσταση καταλαμβάνει όλες σας τις σκέψεις, σταματήστε να τρελαίνετε τον εαυτό σας με τα “τι θα γινόταν αν”. Κανονίστε μια ώρα για να συνομιλήσετε όταν θα είστε και οι δύο ελεύθεροι -και προσπαθήστε να μην κατσουφιάζετε αν πρέπει να περιμένετε μέχρι το βράδυ!

Ζυγός 

Το Σάββατο, μια ηλιακή έκλειψη (νέα σελήνη) τροφοδοτεί τον τρίτο οίκο της κοινωνικοποίησής σας και των εκδηλώσεων της πόλης σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να υποστηρίξετε τις επιχειρήσεις της περιοχής σας καθώς ψωνίζετε για τα δώρα των εορτών.

Επιπλέον δημιουργικές ιδέες θα μπορούσαν να αρχίσουν να στριφογυρίζουν στο μυαλό σας. Ο τρίτος οίκος κυβερνά την επικοινωνία.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ασχοληθείτε σοβαρά με την ανάπτυξη μιας ιδέας και ενδεχομένως επενδύστε σε ψηφιακό εξοπλισμό για να δώσετε μορφή στα όνειρά σας. Χάρη στην κυκλοθυμική Σελήνη της Κυριακής, τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να είναι πολύ “σκοτεινά και θυελλώδη” για να κρυφτούν πίσω από ένα χαμόγελο.

Δεν σας προτείνουμε να δείξετε αρνητισμό στον κόσμο. Αλλά αν αισθάνεστε θλιμμένοι, πληγωμένοι ή αναστατωμένοι, το μόνο που θα κάνετε είναι να το επιδεινώσετε αν προσπαθήσετε με το ζόρι να είστε θετικοί. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να απομονωθεί και αφήστε αυτό το συναισθηματικό ξέσπασμα να περάσει μέσα σας. Χρειάζεστε βοήθεια; Απευθυνθείτε σε μια συμπονετική γυναίκα στο περιβάλλον σας. Η υποστήριξή της θα είναι βάλσαμο για την ψυχή σας.

Σκορπιός

Το Σάββατο, η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στον Τοξότη -που είναι επίσης μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη- προσγειώνεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών και της ασφάλειάς σας. Αυτή η σεληνιακή ανύψωση θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες και τα μέρη που “διαρρέουν” τα χρήματα που με κόπο κερδίσατε. Αν θέλετε να αυξήσετε τα έσοδά σας, τελειοποιήστε το προφίλ σας και αρχίστε να κυκλοφορείτε. Ενημερώστε τους φίλους ή το αφεντικό σας ότι είστε σε αναζήτηση. Η ευκαιρία μπορεί να κρύβεται οπουδήποτε Ποιος έχει χρόνο για ψιλοκουβέντες υπό την κινητήριο Σελήνη της Κυριακής στον Αιγόκερω; Όχι εσείς,

Σκορπιέ, γι’ αυτό μην σπαταλάτε καθόλου το χρόνο σας με ανθρώπους που δεν μπορούν να πάνε πιο βαθιά από μια επιφανειακή κουβέντα. Από την άλλη, είστε σίγουροι ότι εκεί βρίσκονται τα όριά τους; Μην κάνετε υποθέσεις για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Είναι πιθανό να περιμένουν απλώς να κάνετε κάποιες ουσιαστικές ερωτήσεις πριν σας αποκαλύψουν το πως είναι στην πραγματικότητα. Προχωρήστε με τη δημοσιογραφική σας περιέργεια αντί για την κρίση σας. Ένας από τους ήσυχους τύπους μπορεί να σας εκπλήξει!

Τοξότης

Το Σάββατο, η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στον Τοξότη κάνει διπλή δουλειά ως σεληνιακή έκλειψη, κάνοντάς σας να νιώθετε ολοκαίνουργιοι από κάθε άποψη. Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη κατά μήκος του άξονα Διδύμων-Τοξότη που τροφοδοτεί το ζώδιό σας από τις 5 Ιουνίου 2020. Οι αποσταθεροποιητικές προκλήσεις που αντιμετωπίσατε από τότε είναι τώρα τροφή για το επόμενο εκπληκτικό στάδιο της ανάπτυξής σας.

Τέρμα οι δισταγμοί! Ακολουθήστε τη φωτιά που φουντώνει κάτω από τα πόδια σας και κάντε μια βόλτα προς τη γενναία νέα κατεύθυνση που καλεί το όνομά σας. Η Σελήνη της Κυριακής στον ρεαλιστικό Αιγόκερω μπορεί να σας φανεί αρχικά σαν αγγαρεία. Παραδοθείτε όμως στον πειθαρχημένο σκοπό της και θα νιώσετε τη χαρά που προέρχεται από την ολοκλήρωση. Αντί να διαλέγετε τα μικρά αντικείμενα της λίστας σας, ασχοληθείτε με μια από τις μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Δεν είχατε ιδέα πόσο σας βάραινε η ύπαρξή της. Θα νιώσετε γλυκιά ανακούφιση μόλις ολοκληρωθεί!

Αιγόκερως

Ο ουρανός του Σαββάτου περιλαμβάνει μια ηλιακή έκλειψη (νέα Σελήνη) στον Τοξότη και στον δωδέκατο οίκο σας, που είναι ο οίκος της ενδοσκόπησης, της χαλάρωσης και της θεραπείας. Μπορεί να μην είναι εύκολη η μετάβαση από τον κανονικό ρυθμό της ζωής σας στον αργό και εύκολο, αλλά προσπαθήστε το! Ξεκινήστε κάνοντας μια μικρή ψηφιακή αποτοξίνωση, ενημερώνοντας τους ανθρώπους ότι δεν θα σας βρίσκουν πλέον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, επιλέξτε μερικά βιβλία ή δημιουργικά έργα για να αφιερωθείτε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Επιπλέον, προσκαλέστε την έμπνευσή σας να σας βοηθήσει να θέσετε κάποιους προσωπικούς στόχους για το επόμενο έτος, και στη συνέχεια κυνηγήστε τους μεθοδικά!

Την Κυριακή, έχετε την κοσμική άδεια να αγνοήσετε το 90% αυτών, καθώς η Σελήνη σταματά στον Αιγόκερω και τον πρώτο οίκο της εστίασης στον εαυτό σας. Αν χρειάζεται να διεκδικήσετε τα όριά σας, κάντε το πριν καταπατηθούν. Αλλά με το μαλακό με αυτό σας το ταμπεραμέντο. Ακόμα και οι “ενοχλητικοί” τύποι μάλλον δεν προσπαθούν να εισβάλουν στο χώρο σας. Γι’ αυτό απλά αρνηθείτε ευγενικά, ώστε να μπορέσετε να χαθείτε σε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους, από ένα δημιουργικό έργο μέχρι το χειμερινό σας μυθιστόρημα.

Υδροχόος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μετρήσατε τον συναισθηματικό παλμό της ομάδας σας, Υδροχόε; Αν εσείς -ή οποιοσδήποτε άλλος από την ομάδα- δεν είστε καθόλου ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλον και τη συλλογική σας επιτυχία, θα έχετε μια χρυσή ευκαιρία να κάνετε κάποιες αναγκαίες προσαρμογές από το Σάββατο. Η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στον Τοξότη -που είναι επίσης μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη- ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο της συνεργασίας και της τεχνολογίας σας. Τί έχετε αγνοήσει τον τελευταίο καιρό- πώς θα μπορούσαν να βελτιωθούν τα πράγματα σε αυτούς τους τομείς;

Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια άβολη συζήτηση με κάποιον, αλλά αν αυτό βοηθήσει όλο το πλήρωμα να ξαναμπεί σε υψηλές ταχύτητες, αξίζει να υπομείνετε μια ή δύο ώρες αμηχανίας. Τα επίπεδα συγκέντρωσής σας θα μπορούσαν να μειωθούν αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνάει από τον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας. Το θετικό είναι ότι αυτή η ρέουσα ενέργεια σας επιτρέπει να συνδεθείτε αβίαστα με την έμπνευσή σας. Θα αναδυθούν οραματικές ιδέες, ακόμη κι αν δεν είναι προφανές το πώς θα τις υλοποιήσετε σε πραγματικό χρόνο. Μην αγχώνεστε για τον τρόπο- απλά ονειρευτείτε αυτό που θα μπορούσε να γίνει.

Ιχθύες

Η εντυπωσιακή σας άνοδος δεν μπορεί να περιμένει άλλο, Ιχθύες! Ο ουρανός του Σαββάτου περιλαμβάνει τη μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στον Τοξότη, και τον δέκατο οίκο σας, ο οποίος αφορά την επιτυχία της καριέρας σας, και επειδή αυτή είναι επίσης μια ηλιακή έκλειψη, μπορεί να τροφοδοτήσει τα μεγαλύτερα όνειρά σας. Αυτό το σεληνιακό κύμα ισχύος μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες ή να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε στην τέλεια προσέγγιση ενός φιλόδοξου επαγγελματικού στόχου.

Στο ρευστό ζώδιό σας αρέσει να πηγαίνει με τη ροή των πραγμάτων, αλλά αυτό απαιτεί από εσάς να ακολουθήσετε μια στρατηγική. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, επικεντρωθείτε στις προθέσεις και τις επιθυμίες σας, οραματιζόμενοι πώς θα μοιάζει στην πραγματικότητα και πως θα αισθάνεστε όταν η ζωή σας φτάσει εκεί.

Στη συνέχεια, κάντε κάτι τολμηρό για να μεταδώσετε το μήνυμα ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με τη Σελήνη να κινείται στον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας την Κυριακή, μια ατομική αποστολή θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κοινή.

Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα για κάθε αγχωμένο Ιχθύ. Φανταστείτε αν δεν χρειαζόταν να το χειριστείτε όλο αυτό μόνοι σας. Αντί να βασίζεστε στους υποστηρικτές σας, στρατολογήστε μερικούς νέους συνεργάτες. Προσκαλέστε ανατροφοδότηση από ανθρώπους που μπορεί να μη συμφωνούν αυτόματα με κάθε ιδέα που προβάλλετε. Μια υγιής συζήτηση μπορεί να ρίξει φως σε νέες λύσεις και στρατηγικές.