Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Το έντονο τετράγωνο Ερμή-Δία του Σαββάτου μπορεί να σας κάνει να ταλαντεύεστε από την συγκέντρωση στην αφηρημάδα. Αν έχετε μια λίστα με εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε, είναι καλύτερο να δουλέψετε όσο πιο ενεργητικά μπορείτε και στη συνέχεια να κάνετε ένα διάλειμμα για κάτι αναζωογονητικό και διασκεδαστικό. Ίσως κάποιος φίλος να σας στείλει απανωτά μηνύματα ή να λάβετε αναπάντητες κλήσεις. Μην ανησυχείτε όμως ότι θα χάσετε κάποιο σημαντικό γεγονός.

Θα νιώσετε πολύ καλύτερα έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή σας από το να είστε οι πρώτοι που θα ακούσετε τα νέα που έχουν να σας πουν. Την Κυριακή ξεκινά η ετήσια μηνιαία παραμονή του ακτινοβόλου Ήλιου στο ζώδιο της φωτιάς, τον Τοξότη, και στον ένατο οίκο σας, αυτόν των ταξιδιών, της περιπέτειας και της επέκτασής σας. Αν η επιθυμία σας για περιπλάνηση αυξηθεί, βρείτε έναν τρόπο να την ικανοποιήσετε που να λειτουργήσει για εσάς δεδομένων των συνθηκών. Ακόμη και ευκαιρίες που φαίνονται ασήμαντες ή οικείες μπορεί να οδηγήσουν σε εμπειρίες που θα σας ενθουσιάσουν. Συνδεθείτε με κατοίκους του εξωτερικού που γνωρίζετε, ώστε όταν έρθει η ώρα για ένα διεθνές ταξίδι, να είστε προετοιμασμένοι να μπείτε κατευθείαν στη δράση.

Ταύρος

Αφιερώστε λίγο χρόνο στους ανθρώπους της ζωής σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η καριέρα σας ή ένας υπερμεγέθης στόχος έχει καταναλώσει την προσοχή σας τον τελευταίο καιρό, και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι ζητούν λίγη από την προσοχή σας. Προγραμματίστε λίγο ποιοτικό χρόνο για να τον περάσετε μόνοι σας. Από την άλλη πλευρά, αν η καριέρα σας υποφέρει επειδή είστε υπερβολικά δεσμευμένοι, περιορίστε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας. Αν προσπαθείτε πάντα να είστε εκεί για όλους, δεν θα πετύχετε ποτέ τους δικούς σας υψηλούς στόχους.

Από την Κυριακή, το πάθος σας θα είναι μεταδοτικό, καθώς ο φωτεινός Ήλιος θα διανύει τον Τοξότη και τον όγδοο οίκο του ερωτισμού και της οικειότητάς σας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Οι νέες γνωριμίες τραβούν το ενδιαφέρον σας, όμως δεν θα ικανοποιηθείτε από κάτι παροδικό. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα ενεργοποιηθείτε περισσότερο μέσα από βαθιές και ψυχικές διασυνδέσεις. Τα ζευγάρια μπορεί να εκπλαγούν με το που μπορεί να φτάσουν τη σχέση τους, αν παραβλέψουν τα ασήμαντα πράγματα και επανασυνδεθούν σε νέο επίπεδο.

Δίδυμοι

Έχουν ακουστεί πολλά μεγάλα λόγια, αλλά κάνει κανείς πραγματικά κάτι; Το τετράγωνο Ερμή-Δία του Σαββάτου θα αποκαλύψει πού υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ λόγων και έργων. Θέματα ελέγχου μπορεί να εμποδίζουν την πρόοδο, οπότε χαλαρώστε λίγο τη δράση σας για να κινηθούν τα πράγματα φυσικά. Δοκιμάστε να συνεργαστείτε με κάποιον σε ένα μικρό έργο και δείτε αν οι ενέργειές σας ταιριάζουν. Μερικές φορές πρέπει να “δοκιμάσετε πριν αγοράσετε”, οπότε πάρτε ένα υπολογισμένο ρίσκο.

Αυτήν την Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και στον έβδομο οίκο των δεσμευμένων συνεργασιών σας, όπου θα ανοίξει τις πύλες του ρομαντισμού σας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Οι επιτυχημένες σχέσεις δεν “συμβαίνουν” έτσι απλά, Δίδυμε. Απαιτούν αγάπη, προσοχή – και συμβιβασμούς. Είστε δεσμευμένοι; Θα εκπλαγείτε από την απόδοση που μπορεί να σας προσφέρει ένας μήνας αμέριστης, συμπονετικής εστίασης στο σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα πρέπει να δοκιμάσετε νέες στρατηγικές, όπως να συμμετάσχετε σε συναντήσεις με νέα άτομα ή να κατεβάσετε μια νέα εφαρμογή γνωριμιών και να διευρύνετε τις παραμέτρους της αναζήτησής σας.

Καρκίνος

Μήπως προκαλείτε την ίδια την ένταση για την οποία παραπονιέστε; Το τετράγωνο Ερμή-Δία του Σαββάτου αποκαλύπτει τον ρόλο που έχετε παίξει σε κάποια ανατρεπτικά σενάρια. Για παράδειγμα, ίσως πιέζετε κάποιον για να του αποσπάσετε μια αντίδραση ή κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή. Ξεκινήστε να επικοινωνείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας άμεσα, και θα έχετε πολύ διαφορετική ανταπόκριση! Αν είστε αποδέκτης αυτής της συμπεριφοράς, εκφράστε το.

Η ανοιχτή επικοινωνία μπορεί να αποκαταστήσει το δεσμό σας και να επαναφέρει τα συναισθήματα της αγάπης. Με τον Ήλιο να διατρέχει τον Τοξότη και τον έκτο οίκο της ευεξίας σας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, θα έχετε το κίνητρο να περπατήσετε -ή να κάνετε τζόκινγκ ή ποδήλατο- μέσα στην ημέρα σας. Ωστόσο, ένα αναπόφευκτο εορταστικό πλούσιο γεύμα σας περιμένει σύντομα. Τι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό; Κάντε σύνθημά σας την “άκρατη μετριοπάθεια”. Αντί να εστιάζετε σε όλα αυτά που στερείτε από τον εαυτό σας, φορτώστε το πιάτο σας με άπαχη πρωτεΐνη και λαχανικά πριν περάσετε από τον μπουφέ με τα γλυκά – και προγραμματίστε μίνι προπονήσεις σε κάθε ευκαιρία.

Λέων

Με αφορμή το τετράγωνο Ερμή-Δία του Σαββάτου, κάντε ένα βήμα πίσω και κοιτάξτε προσεκτικά τις σχέσεις σας. Το να παριστάνετε συνεχώς τον ψυχολόγο ή να ζητάτε παρηγοριά στους ώμους των άλλων μπορεί να εξαντλήσει τα αποθέματα ενέργιεας όλων. Αν πάντα μοιράζεστε τις λυπητερές σας ιστορίες ή δένεστε μέσω αυτών, πρέπει να κάνετε μια αλλαγή. Δεν χρειάζεται να στραφείτε στην προσποιητή θετικότητα, Λέων. Βρείτε άλλους τρόπους για να καλύψετε την ανάγκη σας για δέσιμο και φροντίδα, όπως ο εθελοντισμός, η καλλιέργεια ενός δημιουργικού ταλέντου ή οι τακτικές εκδρομές σε ένα σπα με φίλους.

Αυτήν την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας, ο βασιλικός Ήλιος, εισέρχεται στον Τοξότη, τροφοδοτώντας τον πέμπτο οίκο σας της λάμψης, του έρωτα, της φήμης και της δημιουργικότητάς σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, προκαλώντας το ερώτημα: Τι θέλετε να κάνετε με όλη αυτή την προσοχή; Να ρίξετε τον εαυτό σας σε ένα έργο πάθους, να επιδιώξετε μια σχέση αγάπης, ή να τελειοποιήσετε το εργασιακό σας στάτους; Όπου κι αν στρέψετε την εκθαμβωτική προσοχή σας, φροντίστε να δώσετε το 200%!

Παρθένος

Το δύσκολο τετράγωνο του Σαββάτου μεταξύ του πνευματικού Ερμή και του μεγαλεπίβολου Δία μπορεί να σας βρει να παλεύετε για τα μικρά πράγματα – ή να πνίγεστε στις λεπτομέρειες. Θέλετε να βάλετε προτεραιότητες, αλλά όλα φαίνονται εξίσου σημαντικά. Καθίστε κάτω, φτιάξτε μια λίστα με όλα τα σχέδιά σας και αναθέστε ό,τι μπορείτε. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα σήμερα, οπότε επιλέξτε όχι περισσότερες από τρεις εργασίες και ολοκληρώστε αυτές. Το να φέρνετε τις εργασίες ως το τέλος ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας για να αντιμετωπίσετε περισσότερες την επόμενη εβδομάδα.

Χαμηλώστε ταχύτητα την Κυριακή, καθώς ο ζωογόνος Ήλιος εισέρχεται αργά στον Τοξότη, ενισχύοντας τα ένστικτό σας για φώλιασμα και την επιθυμία σας για οικιακή ευδαιμονία. Αυτές θα είναι οι κατευθυντήριες αρχές σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς θα απολαμβάνετε τον ετήσιο κύκλο της επαναφόρτισης των μπαταριών σας και της εστίασης στο εσωτερικό σας περιβάλλον. Από τώρα μέχρι σχεδόν τα Χριστούγεννα, αυτό το ηλιακό κύμα θα κάνει το σπίτι σας το ιδανικό μέρος για να βρίσκεστε!

Ζυγός 

Η παρατηρητική, αναλυτική προσέγγισή σας στα πράγματα μπορεί να είναι αναζωογονητική, αλλά κάτω από το τετράγωνο Ερμή-Δία του Σαββάτου, θα μπορούσε να φανεί προς τα έξω ως συγκαταβατική. Αυτό που νομίζετε ότι θα είναι μια χρήσιμη συμβουλή μπορεί να κάνει το ακροατήριό σας να σωπάσει. Ναι, ακόμα και εσείς, ο διπλωμάτης του ζωδιακού κύκλου, πρέπει να σκεφτείτε πριν μιλήσετε, ειδικά αν αυτό το ειλικρινές ξέσπασμα θα μπορούσε να χτυπήσει ένα ανυποψίαστο θύμα σε ένα ευαίσθητο σημείο.

Αυτή την Κυριακή, ο εκδηλωτικός Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και στον εξωστρεφή τρίτο οίκο σας. Από τώρα και μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, θα είστε ακόμα πιο κοινωνικός άνθρωπος από ό,τι είστε ήδη. Φορέστε τώρα τα πιο χαρούμενα ρούχα σας, καθώς ανοίγετε τα φτερά σας ως κοινωνική πεταλούδα – τόσο στο διαδίκτυο όσο και στις κοινωνικές σας εξόδους. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις είναι τέλειες ευκαιρίες δικτύωσης, οπότε να είστε έτοιμοι για τις πρώτες κουβέντες που πρόκειται να ανταλλάξετε.

Σκορπιός

Το διορθωτικό τετράγωνο Ερμή-Δία του Σαββάτου σας υπενθυμίζει ότι είναι εντάξει να θέτετε όρια και να λέτε τη γνώμη σας. Εκφράστε τις απόψεις σας, επιλεκτικά πάντα, αντί να τις κρατάτε στις σκέψεις σας. Αποφύγετε όμως να δώσετε συμβουλές ή να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα προβλήματά των άλλων. Αν παριστάνετε τον ψυχολόγο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ήρθε η ώρα να το αφήσετε να πετάξει ελεύθερο. Έχετε τη δική σας ζωή να ζήσετε!

Την Κυριακή, ο Ήλιος αποχαιρετά το ζώδιό σας, καθώς γυρίζει στον Τοξότη και στον δεύτερο οίκο του πραγματισμού και των χρημάτων σας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, το μυαλό σας έχει πάρει φωτιά, βγάζοντας τη μια λαμπρή ιδέα μετά την άλλη. Ελπίζουμε να τις αποτυπώσατε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γιατί για τον επόμενο μήνα, θα είστε σε θέση να τις επανεξετάσετε και να τις αξιολογήσετε μέσα από ένα πρακτικό πρίσμα. Προφανώς, κάποιες θα αποδειχθούν αδύνατες, αλλά άλλες θα είναι χρυσάφι! Γι’ αυτό συνεχίστε να τις καταγράφετε μέχρι να καταλήξετε στο ιδανικό.

Τοξότης

Όλη η λογική του κόσμου δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που σας φωνάζει η διαίσθησή σας. Παρ’ όλα αυτά, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας, ειδικά για μια σχέση, κάτω από το τετράγωνο Ερμή-Δία του Σαββάτου. Για παράδειγμα, ίσως απλά να μην αισθάνεστε φλογερή έλξη για τον σύντροφό σας -όπως αισθανόσασταν για κάποιο άτομο από το παρελθόν. Σημαίνει όμως αυτό ότι πρέπει να αφήσετε μια σταθερή σχέση για κάτι αβέβαιο; Χρησιμοποιήστε αυτό το τετράγωνο εξισορρόπησης για να ισοσταθμήσετε τη φαντασία με την πραγματικότητα.

Αν ελπίζατε σε μια επανεκκίνηση ολόκληρου του συστήματός σας, πατήστε το ψυχικό κουμπί επαναφοράς σας αυτή την Κυριακή, Τοξότη. Ο Ήλιος εγκαταλείπει τη ζώνη της ενδοσκόπησής σας και εισβάλλει στο ζώδιό σας για τον επόμενο μήνα. Μπορείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας από την αρχή, αν θέλετε – ή να διαγράψετε εντελώς τα πράγματα που σας παρασύρουν ή σας κρατούν πίσω. Καθαρίστε το σπίτι σας από την άσχημη ενέργεια και, στη συνέχεια, μπείτε σε δράση! Αφήστε τον εαυτό σας να κυνηγήσει τα πράγματα που λατρεύετε, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της περιόδου των γενεθλίων σας, δηλαδή μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει ένα μικρό κενό στο ημερολόγιό σας για κάθε ενδεχόμενο.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ερμή-Δία του Σαββάτου σας θέτει ανάμεσα στα υψηλά σας οράματα και στον τεράστιο κατάλογο των υποχρεώσεών σας. Θέλετε να ακολουθήσετε ένα σχέδιο και να κάνετε πράγματα, αλλά συνεχώς παρεκκλίνετε. Αντί να κατηγορείτε τον εαυτό σας, θέστε του το μεγαλύτερο ερώτημα: Κάνετε τη δουλειά που αγαπάτε; Αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα της σύγκρισης με τους γύρω σας. Αλλά αν η απάντηση στην ερώτηση είναι αρνητική, απευθυνθείτε στο δίκτυό σας και αρχίστε να εξερευνάτε νέα μονοπάτια που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας.

Επιβραδύνετε την πορεία σας αυτή την Κυριακή, ακόμα κι αν σας ενοχλεί να μην είστε οι πρώτοι. Καθώς ο Ήλιος γλιστράει στον Τοξότη και στον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασης, του προβληματισμού και της θεραπείας σας, τιμήστε το σώμα σας και αφιερώστε ακόμα περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Διαγράψτε μη απαραίτητες υποχρεώσεις από το ημερολόγιό σας και σίγουρα ακυρώστε τα σχέδια με ανθρώπους που σας εξαντλούν την ενέργεια. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, πέστε στο κρεβάτι νωρίτερα από το συνηθισμένο και αποσυνδέστε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές μια ώρα πριν από αυτό!

Υδροχόος

Το τετράγωνο του Σαββάτου μεταξύ του επεκτατικού Δία στον Υδροχόο και του διανοητικού Ερμή απαιτεί πειθαρχία γύρω από τα όνειρά σας. Κανονικά είστε ο τύπος που καταστρώνει ένα σχέδιο πριν κάνει ένα μεγάλο βήμα, αλλά τελευταία κινείστε αυθόρμητα όλο και πιο συχνά. Παρόλο που αυτό ήταν μια ωραία απομάκρυνση από τη συνήθεια του να σκέφτεστε υπερβολικά, εξακολουθείτε να χρειάζεστε έναν σταθερό οδικό χάρτη προτού εκτοξευτείτε προς τους στόχους σας. Κάντε μια παύση και διορθώστε την πορεία σας ή μιλήστε με έναν έμπειρο επαγγελματία που μπορεί να σας καθοδηγήσει κατά τη διαδικασία.

Την Κυριακή, ο φωτεινός Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη, φορτίζοντας τον ενδέκατο οίκο της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Οι συνεργασίες θα είναι ιδιαίτερα γόνιμες και, αν συνδεθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους, θα είναι επιπλέον παραγωγικές και κερδοφόρες. Προσέξτε όμως να μην πέσετε στην παγίδα της εργασιομανίας. Αυτή είναι η ετήσια περίοδος που μπορείτε να αφιερώσετε την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κύκλο και να συνδέσετε τα κατάλληλα άτομα.

Ιχθύες

Το σαββατιάτικο τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να σας βρει ενθουσιασμένους με ένα μεγάλο όραμα, αλλά εντελώς χαμένους σχετικά με το πώς να το πραγματοποιήσετε. Φοβισμένες σκέψεις ριζωμένες βαθιά στο υποσυνείδητό σας μπορεί να σας μπλοκάρουν. Διαλογιστείτε, γράψτε ημερολόγιο ή απλά συντονιστείτε με τις σωματικές σας αισθήσεις. Όταν φαντάζεστε τον εαυτό σας να κάνει ένα τολμηρό βήμα, νιώθετε ένταση ή χαλάρωση; Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να πετάξετε ψηλά, Ιχθύες. Η συνεργασία με έναν ενεργειακό θεραπευτή, η δημιουργία ενός πίνακα του οράματός σας θα μπορούσε να είναι εκπληκτικά χρήσιμη.

Την Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη, ηλεκτρίζοντας τον δέκατο οίκο της επαγγελματικής σας φιλοδοξίας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Η επιτυχία είναι πρακτικά γραμμένη στα άστρα – αν είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε προσπάθεια, Ιχθύες. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε ως αργά μερικά βράδια, αλλά θα αξίζει τον κόπο όταν υπογραφούν οι επιταγές των μπόνους. Αν είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, πείτε το στον κόσμο τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.