Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο
Κριός 

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, Κριέ, και για τις επόμενες επτά εβδομάδες, εσείς είστε το φλέγον άτομο στο περιβάλλον σας! Το Σάββατο, ο παθιασμένος Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου και αναζωογονεί το ζώδιό σας. Μαγνητισμός; Γοητεία; Αδιαμφισβήτητο σεξαπίλ; Ναι, τα διαθέτετε όλα. Ενώ ο Άρης στον Σκορπιό γεννά τα πάθη, θα σας κάνει επίσης να αναζητάτε την μονιμότητα. Προσπαθήστε να μην ραγίσετε πολλές καρδιές καθώς ψάχνετε μια αδελφή ψυχή αντί για μια εφήμερη περιπέτεια.

Στον τομέα των οικονομικών σας, θα τα πάτε περίφημα στην απόκτηση νέων πηγών εισοδήματος. Μην κολλάτε στις δοκιμασμένες τακτικές αυτή την Κυριακή. Ενώ η ασφάλεια του να ξέρετε τι να περιμένετε είναι καθησυχαστική, δεν κάνει τίποτα για τη δημιουργική σας πλευρά. Η νέα τεχνολογία και τα νέα λογισμικά μπορούν να σας δώσουν το προβάδισμα και να σας προσφέρουν μερικές επιπλέον ανέσεις. Γι΄αυτό κάντε την έρευνά σας σχετικά με τα τελευταία τεχνολογικά γκάτζετς.

Ταύρος

Το κλείσιμο μιας συμφωνίας γίνεται μια απόλυτη εμμονή από αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και στη ζώνη των συνεργασιών σας μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Δύο μυαλά είναι σίγουρα καλύτερα από ένα κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης των επτά εβδομάδων, αλλά το να διατηρήσετε αυτά τα μυαλά ψύχραιμα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Πέρα από τις συνθήκες στις σχέσεις σας – και αυτό μπορεί να σημάνει πως θα έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα. Να είστε υπομονετικά διεκδικητικοί με τους συντρόφους σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αλλά να θυμάστε ότι αυτό δεν σημαίνει πως και εκείνοι θα είναι δεκτικοί με ό,τι τους ζητήσετε. Την Κυριακή, μην απορρίπτετε τους ανθρώπους που δεν αποτελούν τη συνηθισμένη σας παρέα. Ακόμα κι αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους τρόπους τους, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε. Δώστε τους μια ευκαιρία και θα σας βγεί σε καλό.

Δίδυμοι

Δουλειά η γυμναστική; Τι θα λέγατε να τα συνδυάσετε, Δίδυμε; Με τον φιλόδοξο Άρη να μπαίνει στον Σκορπιό αυτό το Σάββατο, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και θα έχετε κίνητρο μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Είστε εξίσου ενθουσιασμένοι με τα οικονομικά σας ζητήματα όσο και με τα ομαδικά τμήματα γυμναστικής. Πριν στοχεύσετε στα αστέρια, όμως, βεβαιωθείτε ότι οι δεξαμενές σας είναι γεμάτες με καύσιμα. Τραφείτε με καθαρό, πλούσιο σε βιταμίνες φαγητό και εξοικονομήστε αρκετά χρήματα για να υλοποιήσετε το σχέδιό σας.

Είστε έμπειροι στην διαχείριση έργων και είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε με ακεραιότητα. Την Κυριακή, έχετε την κοσμική άδεια να κάνετε μια μικρή παύση από τα σχέδιά σας. Σκεφτείτε το έτσι: Αν δεν βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να επαναφορτιστείτε τώρα, η εξάντληση θα επιβραδύνει την πρόοδό σας. Χαλαρώστε στη μπανιέρα σας και προσέξτε τον εαυτό σας -ειδικά αν ξενυχτήσατε το προηγούμενο βράδυ.

Καρκίνος

Βγαίνετε από το καβούκι σας με επικό τρόπο αυτό το Σάββατο, Καρκίνε, καθώς ο παθιασμένος Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και τον πέμπτο οίκο της φήμης, του πάθους και του ρομαντισμού σας, μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Σε θέματα αγάπης, έχετε την τάση να προτιμάτε τις αποκλειστικές σχέσεις, αλλά αυτή θα μπορούσε να είναι η στιγμή που επιτέλους θα ανακαλύψετε τη χαρά των περιστασιακών ραντεβού. Ντυθείτε καλά όσο πιο συχνά μπορείτε, έστω και μόνο για να νιώσετε όμορφα εσείς οι ίδιοι.

Η απόκτηση ενός παιδιού μπορεί να γίνει στόχος για κάποιους Καρκίνους τώρα, και αν στην αρχή δεν τα καταφέρετε, ο Άρης σας δίνει τη δυναμική να προσπαθήσετε μέχρι να συμβεί. Οι διασυνδέσεις εισρέουν στη ζωή σας αυτή την Κυριακή, και μάλιστα από τα πιο απίθανα μέρη. Αν αισθάνεστε συνέργεια με κάποιον, δείτε πού οδηγεί! Δεν χρειάζεται να γίνετε αμέσως κολλητοί -στην πραγματικότητα, με τον απρόβλεπτο Ουρανό να βρίσκεται σε τρίγωνο με τη Σελήνη, είναι έξυπνο προσαρμόζετε τους ρυθμούς σας. Μετά από μερικές εξόδους και συζητήσεις, θα δείτε αν υπάρχουν καλές προοπτικές ή όχι.

Λέων

Το οικιακό σας μέτωπο θα είναι ιδιαίτερα θερμό για τις επόμενες επτά εβδομάδες, καθώς ο ανήσυχος Άρης θα κινείται στον Σκορπιό και στον οικιακό σας τομέα μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Ξεκινώντας από το Σάββατο, οι πιέσεις και οι απαιτήσεις της οικογένειάς σας θα μπορούσαν να σας κάνουν να αναζητάτε μια διέξοδο. Ίσως ήρθε η ώρα να αναδιαμορφώσετε το σπίτι σας, δημιουργώντας περισσότερη ιδιωτικότητα για τον εαυτό σας ή φτίαχνοντας ένα δωμάτιο το οποίο θα φιλοξενεί μόνο εσάς. Αν είστε από τους Λέοντες που αγαπούν τη διασκέδαση, ο Άρης θα δημιουργήσει μια ζωντανή -και σέξι- ατμόσφαιρα για κάθε συγκέντρωση που μπορεί να διοργανώσετε.

Είστε έτοιμοι να ανεβείτε στο επόμενο σκαλοπάτι στη διαδρομή προς τους στόχους σας; Το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού της Κυριακής παρέχει λίγη παραπάνω δύναμη στην προσπάθειά σας. Αλλά μιας και είναι Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς, ο ελεύθερος και πειραματικός Ουρανός ξέρει πώς να κάνει τη δουλειά να μοιάζει με παιχνίδι. Αφήστε τα τετριμμένα ζητήματα για τη Δευτέρα και αφιερώστε μερικές ώρες στην αναζήτηση εμπνευσμένου υλικού το οποίο θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε όταν επιστρέψετε στη δουλειά σας.

Παρθένος

Το Σάββατο, καθώς ο τολμηρός και φλογερός Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και στη ζώνη των επικοινωνιών σας μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, θα είστε εύστροφοι και ετοιμόλογοι. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή όμως, καθώς ο Άρης προσθέτει ένταση στις επικοινωνίες σας. Αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο όταν χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αλλά θα μπορούσε να σας απομακρύνει από κάποιους ανθρώπους αν το συνεχίσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αν είστε συγγραφέας ή δάσκαλος, αυτή η φάση του Άρη μπορεί να αποτελέσει καύσιμο υψηλής απόδοσης για την παραγωγικότητά σας. Οι φιλίες σας θα είναι ζωηρές, αλλά θα είστε ξεκάθαροι σχετικά με το ποιον μπορείτε να συναναστραφείτε και ποίος σας δημιουργεί νευρικότητα. Αν ο στενός σας κύκλος μικρύνει, δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Τουλάχιστον οι άνθρωποι που θα παραμείνουν κοντά σας θα σας παρέχουν αυθεντικά συναισθήματα.

Η Σελήνη της Κυριακής σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τον καινοτόμο Ουρανό, φέρνοντας στην επιφάνεια το περιπετειώδες πνεύμα σας. Αν έχετε όρεξη να βγείτε από το σπίτι, ξεκινήστε ένα αυθόρμητο οδικό ταξίδι ή ακόμα και μια ολονύκτια απόδραση στη γιορτή ενός φίλου. Αισθάνεστε περισσότερο επικεντρωμένοι στην καριέρα σας αυτό το Σαββατοκύριακο; Διοχετεύστε αυτή εξερευνητική την ενέργεια στη δουλειά σας, οραματιζόμενοι ένα έργο που μπορείτε να παρουσιάσετε τη Δευτέρα.

Ζυγός 

Ο στόχος σας για τις επόμενες επτά εβδομάδες είναι να αυξήσετε τα κέρδη σας, καθώς ο έξυπνος Άρης διαπερνά τον οικονομικό σας οίκο από αυτό το Σάββατο. Αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει προς την ευημερία. Πάρτε περισσότερα ρίσκα στη δουλειά, ξεκινήστε νέα έργα, και αδράξτε τη μέρα. Απλά μην γίνεστε πολύ μονόπλευροι στην προσπάθειά σας να κερδίσετε χρήματα, Ζυγέ. Μπορεί να είστε ο υλιστής του ζωδιακού κύκλου, αλλά οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους έχουν μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο. Με αυτό το σκεπτικό, τι θα λέγατε να καταστρώσετε ένα σχέδιο που θα βοηθήσει και τους φίλους σας να επωφεληθούν;

Την Κυριακή, μια εναρμονιστική γωνία μεταξύ της συναισθηματικής Σελήνης και του μεταμορφωτικού Ουρανού θα μπορούσε να φέρει στο επίκεντρο μια ιδιαίτερη σχέση. Παίρνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από αυτή τη σχέση ή βλέπετε κάποια περιθώρια βελτίωσης; Χωρίς να ρίξετε ευθύνες σε κάποιον, μιλήστε για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να στηρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Εκτός από την έκφραση κάποιων σκληρών φράσεων από μέρους σας, ίσως ακούσετε και εσείς μερικά πράγματα για τον εαυτό σας που θα είναι δύσκολο να τα αποδεχτείτε. Μην τα παίρνετε προσωπικά!

Σκορπιός

Ο φλογερός Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό αυτό το Σάββατο, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία, το πάθος και τον μαγνητισμό σας στα ύψη. Αδράξτε τη μέρα! Αυτός ο πλανήτης επισκέπτεται το ζώδιό σας μόνο κάθε δύο χρόνια και θα έχετε την ενεργητική του παρουσία στη διάθεσή σας μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Θα έχετε επίσης αρκετή δυναμική για ένα προσωπικό σχέδιο, αρκεί να βρείτε την κατάλληλη στιγμή και να το θέσετε σε εφαρμογή.

Ακόμη και αν δεν είχατε προηγούμενα σχέδια στα οποία εργάζεστε, η Κυριακή θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντική μέρα, καθώς η Σελήνη έρχεται σε επαφή με τον αυθόρμητο Ουρανό. Αλλά μην κάνετε πράγματα που δεν σας εκφράζουν. Οι ανέμελοι φίλοι μπορεί να σας προσκαλέσουν σε μια βραδινή έξοδο ή ένα πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Δεδομένου ότι αυτό που χρειάζεστε την δεδομένη χρονική στιγμή είναι κάποιου είδους πνευματική διέγερση, ένα εμπνευσμένο τηλεφώνημα ενώ κάνετε πεζοπορία σε ένα πανέμορφο μονοπάτι μπορεί να είναι η τέλεια κοινωνική συναναστροφή για εσάς.

Τοξότης

Το Σάββατο, με τον Άρη να κινείται χωρίς όρια στον δωδέκατο οίκο των μεταβάσεών σας, μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, είστε έτοιμοι να αποτοξινωθείτε και να ανανεωθείτε. Από το να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στην αποθήκη του σπιτιού σας μέχρι να διώξετε έναν ψεύτικο φίλο από τον εσωτερικό σας κύκλο, ολοκληρώστε αυτή την εποχή με μια νέα αρχή. Όμως κινηθείτε με ηρεμία, καθώς με τον αυθόρμητο Άρη να σας παρακινεί, θα μπορούσατε να δράσετε βιαστικά.

Αν πρέπει να πείτε αντίο, κάντε το με συμπόνια -ακόμη κι αν τελειώσατε οριστικά. Την Κυριακή, είστε ιδιαίτερα πιεσμένοι για να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες και να ξεφορτωθείτε το άγχος μιας της εκκρεμότητας. Εστιάστε σε ένα πράγμα τη φορά. Ξεκαθαρίστε και οργανώστε κάτι συγκεκριμένο πριν καταπιαστείτε με κάτι άλλο. Αφού τακτοποιήσετε τους χώρους εργασίας σας στο γραφείο και στο σπίτι, δείτε πού μπορείτε να περιορίσετε και το πρόγραμμά σας. Ίσως ακόμη και χρειάζεται να εγκαταλείψετε έναν πελάτη ή ένα έργο που δεν αποδίδει επιτυχώς.

Αιγόκερως

Από το Σάββατο έως τις 13 Δεκεμβρίου, ο κινητήριος Άρης ενεργοποιείται στον Σκορπιό και τον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας. Και με όλα τα φιλόδοξα σχέδια που έχετε καταστρώσει από την αρχή του φθινοπώρου, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λίγη επιπλέον βοήθεια. Εργαστείτε πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά, αναθέτοντας μερικά καθήκοντα ή μετατρέποντας τα ατομικά σας σχέδια σε κοινά εγχειρήματα. Έτσι θα καταφέρετε να αποκτήσετε περισσότερο χρόνο για τα προσωπικά σας ζητήμτα. Μια μεγάλη εξέλιξη θα μπορούσε να έρθει από το πουθενά την Κυριακή, καθώς ο αυθόρμητος Ουρανός συναντά την Σελήνη.

Παρόλο που αυτό που θα συμβεί μπορεί να σας φανεί σαν κάτι πολύ βιαστικό, μην το απορρίψετε χωρίς ενδελεχή διερεύνηση. Θα μπορούσατε να κληθείτε να μιλήσετε δημόσια για ένα θέμα, να εξασφαλίσετε έναν σημαντικό συνεργάτη ή να σας πάρουν μια συνέντευξη. Δεδομένου ότι ο οίκος του ρομαντισμού σας είναι φωτισμένος, κάποιο ενδιαφέρον άτομο θα μπορούσε να σας ζητήσει να βγείτε, ή θα μπορούσατε ακόμη και να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα τεστ εγκυμοσύνης που θα κάνετε στο σπίτι. Θα είναι σίγουρα συγκλονιστικό, αλλά δώστε στον εαυτό σας χρόνο να τα σκεφτεί όλα αυτά.

Υδροχόος

Το φθινόπωρο θα κλείσει με μια αισιόδοξη νότα, χάρη στην άφιξη του φιλόδοξου Άρη στον Σκορπιό και τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Αξιοποιήστε τις επόμενες επτά εβδομάδες για να επιτύχετε στρατηγική δικτύωση. Το να στείλετε μήνυμα σε ένα άτομο με επιρροή θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Είστε έτοιμοι για να εξελιχθείτε, οπότε εμπιστευτείτε τα μοναδικά σας χαρίσματα -και επενδύστε στην περαιτέρω ανάπτυξή τους. Μια ηγετική θέση θα μπορούσε να παρουσιαστεί για εσάς.

Είναι σίγουρα κολακευτικό, αλλά προτού πείτε το ναι, βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά έτοιμοι για τις ευθύνες που συνεπάγεται. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσετε τα σχέδια για το δικό σας εγχείρημα. Μια δική σας εταιρία θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα το 2022. Συνήθως δεν είστε ο ευαίσθητος τύπος ανθρώπου, αλλά την Κυριακή είναι διαφορετικά. Με την συναισθηματική Σελήνη να συναντά τον ριζοσπαστικό Ουρανό, τον κυβερνήτη σας, η πιο ευάλωτη πλευρά σας θα μπορούσε να ξεπηδήσει από το πουθενά. Μην το πολεμήσετε.

Η αποκάλυψη της ευαισθησίας σας δεν είναι ένδειξη αδυναμίας- είναι ζωτικής σημασίας για την εδραίωση υγιών σχέσεων. Αν και σας αρέσει να κρατάτε μια σαφή γραμμή μεταξύ των επαγγελματικών και των προσωπικών σας θεμάτων, αυτός ο κοσμικός συνδυασμός σας ενθαρρύνει να άρετε αυτόν τον περιορισμό. Μη φοβηθείτε να ανοιχτείτε σε έναν συνάδελφο -ιδιαίτερα σε κάποιον που σας έχει εμπιστευτεί ευαίσθητες λεπτομέρειες της ζωής του στο παρελθόν.

Ιχθύες

Το Σάββατο, ο παθιασμένος Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και στον νομαδικό ένατο οίκο σας μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Με την περιπλανητική φύση σας να έχει φουντώσει, οι συνεχόμενες μέρες στο σπίτι μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε κλειστοφοβικοί. Ψάξτε στις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και κάντε μερικά τηλεφωνήματα, ακόμα κι αν η ιστοσελίδα λέει ότι το μέρος είναι πλήρως κλεισμένο για την περίοδο των διακοπών.

Μπορείτε να μπείτε στη λίστα αναμονής. Κάτω από αυτό το αυθόρμητο κλίμα, το να ταξιδέψετε με μια πτήση της τελευταίας στιγμής δεν θα είναι και τόσο απρόσιτο. Αυτή η επιχειρηματική φάση του Άρη θα μπορούσε να φέρει την επόμενη μεγάλη ιδέα σας για μια παράλληλη δραστηριότητα στο προσκήνιο. Η γωνία της Κυριακής μεταξύ της ευαίσθητης Σελήνης στον οίκο των σχέσεών σας και του απρόβλεπτου Ουρανού στη γωνιά των επικοινωνιών σας θα μπορούσε να σας παρουσίασει κάποια εμπόδια.

Το κόλπο για να τα αντιμετωπίσετε; Σκεφτείτε, μην αντιδράτε. Ακόμη και αν κάποιος κοντινός σας άνθρωπος σας πιάσει απροετοίμαστους, αντισταθείτε στην παρόρμηση να απαντήσετε αμέσως -ιδιαίτερα αν δεν ξέρετε ακριβώς πώς αισθάνεστε. Πείτε τους ότι χαίρεστε που εξέφρασαν τα συναισθήματά τους. Στη συνέχεια, αφιερώστε τη μέρα για να τα επεξεργαστείτε όλα και επανέλθετε την επόμενη!