Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Θέλετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας ή σε ένα ξεχωριστό άτομο; Θέστε το σαν στόχο, ξεκαθαρίστε το πρόγραμμά σας και στη συνέχεια κλείστε μερικά ραντεβού! Καθώς ο φωτεινός Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και στον αισθησιακό όγδοο οίκο σας το Σάββατο, η προτεραιότητά σας για τον επόμενο μήνα είναι να αυξήσετε το πάθος και την οικειότητα στη ζωή σας. Δώστε στον σύντροφό σας την πλήρη προσοχή σας και δεσμευτείτε να είστε όσο πιο ανοιχτοί και αυθόρμητοι απαιτείται. Είστε ελεύθεροι;

Αποφασίστε να μην αποδεχτείτε κάτι που δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες σας. Κάτι τέτοιο θα στείλει μήνυμα στο υποσυνείδητό σας και στο σύμπαν ότι είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, κάτι που δεν ισχύει! Με τη Σελήνη να ταξιδεύει στους περίεργους Διδύμους και τον καινοτόμο τρίτο οίκο σας την Κυριακή, το μυαλό σας θα ενεργοποιηθεί με πρωτότυπες ιδέες και διερευνητικές συζητήσεις. Αλλά μια αντίθεση από την Αφροδίτη θα μπορούσε να θολώσει την πλήρη εικόνα σας. Πριν αναλάβετε νέες δεσμεύσεις, επενδύστε τον απαραίτητο χρόνο για να ψάξετε λίγο βαθύτερα. Κάποιος μπορεί να αποσιωπά κάποιες λεπτομέρειες όταν μοιράζεται μια διαφορετική φιλοσοφία, ή ένα πιθανό σχέδιο ή μια συνεργασία μπορεί να μην είναι τόσο ελκυστικά όταν εξετάζετε τις ατέλειές τους με προσοχή.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε τα δυναμικά ντουέτα της ζωής σας! Από το Σάββατο, θα επικεντρωθείτε περισσότερο στις ομαδικές παρά στις ατομικές δραστηριότητες. Ο θερμός Ήλιος διαγράφει μια πορεία μέσα από τον έντονα εστιασμένο Σκορπιό και το πεδίο των συνεργασιών σας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Αν είστε σε σχέση, δώστε της την προσοχή που της αξίζει, ειδικά αν ήταν είχε παραμεληθεί από εσάς τον τελευταίο καιρό. Το να γνωρίσετε νέες πτυχές του αγαπημένου σας μπορεί να εμβαθύνει τον δεσμό σας. Είστε μόνοι; Μείνετε ανοιχτοί σε τυχαίες γνωριμίες. Δεν μπορείτε να ελέγχετε συνεχώς τα πάντα και ενδεχομένως να συναντήσετε κάποιον με σοβαρές προοπτικές.

Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη έρχεται αντιμέτωπη με τη διπλωματική Αφροδίτη, παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζεστε τα πιστεύω σας ή επιχειρηματολογείτε γι’ αυτά. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να επιμένετε στις αρχές σας και στο να είστε τόσο ξεροκέφαλοι που να αποστρέφετε τους ανθρώπους από τα θετικά στοιχεία του μηνύματός σας. Η λέξη που πρέπει να αποφύγετε είναι το “πρέπει”. Αν προσπαθείτε να μιλήσετε για ένα σημαντικό θέμα, βρείτε τον τρόπο ώστε να εμπνεύσετε τους ανθρώπους να θέλουν να μάθουν περισσότερα.

Δίδυμοι

Μετά από έναν ζωηρό μήνα που φιλοξένησε τον Ήλιο στον πέμπτο οίκο του φλερτ, και της διασκέδασής σας, είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με τα πράγματα που έμειναν στην άκρη όσο ήσασταν απασχολημένοι με το να περνάτε καλά. Το Σάββατο, ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και στον “διοικητικό” έκτο οίκο σας. Θα είστε πρόθυμοι να οργανωθείτε και να εξορθολογιστείτε. Από τώρα και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, γίνετε αποδοτικοί και αποσυμφορήστε τις εκκρεμότητές σας. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υγεία, οπότε χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων για να ενισχύσετε το σώμα σας.

Η εμπνευσμένη Σελήνη της Κυριακής στους Διδύμους μπορεί να σας φέρει ένα σωρό νέες ιδέες, ενδιαφέροντες ανθρώπους και διασκεδαστικές προοπτικές στο κατώφλι σας. Δεν χρειάζεται να τις δοκιμάσετε όλες, αλλά μπορεί να κρύβεται ένας θησαυρός μέσα σε αυτές! Και με την Αφροδίτη να γεννά μια πρόκληση από τον οίκο των συντρόφων σας, γίνετε πιο πειραματικοί στην κοινωνική σας ζωή. Δείτε τι συμβαίνει όταν αλλάζετε σκόπιμα τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε και σχετίζεστε με τους άλλους, ακόμη και με ανθρώπους που γνωρίζετε εδώ και χρόνια.

Καρκίνος

Αναζωπύρωση του πάθους! Σήμερα, ο διεγερτικός Ήλιος εγκαταλείπει τον Ζυγό και τους ήσυχους οικιακούς σας τομείς, και εισέρχεται στον Σκορπιό και τον πέμπτο οίκο του έρωτα και της γοητείας σας, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Θα έχετε περισσότερο δυναμικό μαγνητισμό από ό,τι συνήθως, οπότε δοκιμάστε τα πάντα! Είστε ελεύθεροι; Χαλαρώστε όσο περισσότερο μπορείτε στο κομμάτι του φλερτ, ακόμα κι αν είστε αρχάριοι. Θα καταλάβετε πολύ γρήγορα αν κάποιος είναι αληθινός. Έχετε σχέση; Αυτή η μηνιαία διέλευση θα διεγείρει τα πάθη και θα σας υπενθυμίσει γιατί ερωτευτήκατε εξαρχής τον αγαπημένο σας!

Με τον κυβερνήτη σας, την κυκλοθυμική Σελήνη, στον μυστικοπαθή δωδέκατο οίκο σας την Κυριακή, κάτι μπορεί να σας ενοχλεί, αλλά δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε. Αυτό που δεν θα σας βοηθήσει είναι να προσπαθήσετε να το ξεπεράσετε με τη σκέψη, γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει είναι μάλλον συναισθηματικό. Μήπως είπατε κάτι που μετανιώσατε -ή μήπως κάποιος σας πλήγωσε, σκόπιμα ή με άλλο τρόπο; Αντί να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες αυτής της ρήξης, επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει τη θλίψη στο σώμα σας. Μερικές φορές αρκεί απλώς να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας για να τα απελευθερώσετε στη συνέχεια.

Λέων

Το σπίτι είναι το μέρος όπου βρίσκεται η καρδιά σας και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς ο Ήλιος θα διανύει το Σκορπιό και τον τέταρτο οίκο του σπιτικού σας, το αγαπημένο σας στέκι θα είναι το δικό σας κρησφύγετο! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέσετε σε χειμερία νάρκη. Αυτός ο κύκλος είναι στην πραγματικότητα μια τέλεια δικαιολογία (αν τη χρειάζεστε) για να βγάλετε το καλό σας τραπεζομάντηλο και τα φανταχτερά σας πιάτα και να αρχίσετε να τελειοποιείτε μερικές νέες ή αγαπημένες συνταγές για να οργανώσετε ένα διασκεδαστικό τραπέζι με το μοναδικό στύλ του Λέοντα.

Με την περίεργη Σελήνη στους Διδύμους να ενεργοποιεί τη ζώνη της ομαδικής εργασίας σας την Κυριακή, υπάρχει δύναμη στις συνεργασίες. Πριν βυθιστείτε στη λειτουργία πραγματοποίησης των εργασιών σας, αξιοποιήστε το κοινωνικό σας δίκτυο για λίγες χρήσιμες συμβουλές. Η συλλογική τους βάση γνώσεων είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, είτε πρόκειται για έναν σπουδαίο αρχιτέκτονα για να σχεδιάσει την ανακαίνιση της κουζίνας σας είτε για συμβουλές για ένα επερχόμενο ταξίδι. Η δική σας διαδικτυακή έρευνα μπορεί επίσης να σας γλιτώσει από μερικά επιπλέον βήματα.

Παρθένος

Ως γνώστης των δρώμενων της πόλης σας, ξέρετε οτι μερικές από τις καλύτερες εκδηλώσεις συμβαίνουν σχεδόν έξω από την αυλή σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, δεν χρειάζεται να διασχίσετε όλη την πόλη για να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες (και διασκεδαστικούς) ανθρώπους. Καθώς ο πληθωρικός Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και στον τρίτο οίκο της κοινωνικοποίησης και της δραστηριότητάς σας στη γειτονιά αυτό το Σάββατο, γνωρίστε τους κινητήριους παράγοντες της κοινότητάς σας. Ως Παρθένος, ξέρετε ότι η καλύτερη πρόταση για να σπάσει ο πάγος είναι το “Πώς μπορώ να βοηθήσω;”.

Αν χρειάζεστε μια εμψυχωτική ομιλία για την Κυριακή, θα την έχετε. Με την αφηρημένη Σελήνη των Διδύμων στη ζώνη των στόχων σας πρέπει να συγκρατήσετε τον υπερκινητικό σας εγκέφαλο και να επικεντρωθείτε σε αυτό που χρειάζεται. Κλείστε κάθε παράθυρο του υπολογιστή σας που δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό για να τελειώσετε το έργο που έχετε αναλάβει. Βάλτε στο αθόρυβο όλες τις συσκευές σας και καταπιαστείτε μονομερώς με ένα έργο τη φορά, χωρίς να κάνετε διάλειμμα μέχρι να τελειώσει. Στο τέλος θα εκπλαγείτε με το τι έχετε καταφέρει εγκαίρως για να συναντήσετε τους φίλους σας για το κυριακάτικο δείπνο.

Ζυγός 

Ακόμα και αν τελειώνει η σεζόν των γενεθλίων σας, θα έχετε έναν ακόμα λόγο να γιορτάσετε: Το Σάββατο, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και στον τομέα των χρημάτων σας, δίνοντας προτεραιότητα σε όλα τα θέματα οικονομικών και ασφάλειας. Αυτή είναι η ετήσια, μηνιαία φάση σας για να εξισορροπήσετε τα οικονομικά σας και να βάλετε σε τάξη τις δημοσιονομικές σας υποθέσεις. Μήπως πρέπει να μετριάσετε περισσότερο τα έξοδά σας; Ή μήπως ήσασταν προνοητικοί και εξοικονομήσατε αρκετά χρήματα για να κάνετε στον εαυτό σας το δώρο -ή τις διακοπές- για το οποίο κάνατε οικονομία; Θυμηθείτε: Εν τέλει, τα χρήματα είναι απλά ενέργεια.

Με τη Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας την Κυριακή, δεν υπάρχει όριο για το τι μπορείτε να πετύχετε. Κοιτάξτε πέρα από αυτό που οι άλλοι μπορεί να αποκαλούν “περιορισμούς” και αφήστε τη φαντασία σας να σας ξεναγήσει. Σκεφτείτε πέρα από τους τέσσερις τοίχους που σας περιβάλλουν και το συνηθισμένο δίκτυο των πηγών σας. Διαβάστε μερικές εμπνευσμένες ιστοσελίδες, κάντε μια βόλτα σε μια άγνωστη γειτονιά, ακούστε διαφορετική μουσική για να ξυπνήσετε την έμπνευσή σας. Μην ανησυχείτε για το τελικό αποτέλεσμα – αφήστε το ασυνείδητο μυαλό σας να αρχίσει να δημιουργεί και δείτε τι θα βγάλετε από το πουθενά.

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να ανεβείτε στην κεντρική σκηνή! Το Σάββατο ξεκινά η εποχή του Σκορπιού, ο ετήσιος κύκλος των τεσσάρων εβδομάδων για να βάλετε πάνω απ’ όλα εσάς, τους στόχους σας και τους ανθρώπους σας. Τον προηγούμενο μήνα, μπορεί να είχατε μείνει για λίγο στην αφάνεια, μαζεύοντας τη δύναμη και τη διαύγεια για να προχωρήσετε σε αυτή τη νέα φάση. Αν η ενέργειά σας ήταν στάσιμη, αυτό το κύμα ηλιακής ενέργειας θα πρέπει να επαναφορτίσει όλες τις μπαταρίες σας σε πλήρη ισχύ.

Ολοκληρώστε τυχόν εκκρεμή σχέδια, ώστε να ξεκινήσετε το “νέο έτος” σας με μια καθαρή, λευκή σελίδα! Είστε τόσο κολλημένοι σε κάτι που δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε τις ιδανικές ευκαιρίες ούτε όταν βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας; Την Κυριακή, με τη Σελήνη στον ισχυρογνώμονα όγδοο οίκο σας (ή αλλιώς τον “οίκο του Σκορπιού”), μπορεί να έχετε πάρει μια προστατευτική, αμυντική στάση χωρίς να το καταλάβετε. Ελέγξτε τη στάση του σώματός σας. Είναι χαλαρό και άνετο ή μήπως έχετε ένταση; Αφήστε τα πράγματα απλά να κυλήσουν και δείτε πώς αυτό σας κάνει να αισθάνεστε. Ακόμα κι αν μπορείτε να το διατηρήσετε μόνο για λίγα λεπτά, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης

Ετοιμαστείτε να ρίξετε τους ρυθμούς σας! Συνήθως τρέχετε σε υψηλές ταχύτητες, και αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος βυθίζεται παρασκηνιακά στον Σκορπιό και τον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασής σας, είτε θα το επιλέξετε οι ίδιοι είτε θα “αναγκαστείτε” να πατήσετε φρένο. Από τώρα και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, μπορεί να μην έχετε αυτή την κινητήρια ανάγκη να τα κάνετε και να τα βλέπετε όλα. Μπορεί να κλίνετε φυσικά προς πιο ήσυχες ασχολίες και να προτιμάτε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή με λίγους στενούς φίλους. Απολαύστε την αργή ροή των γεγονότων και μην προσπαθήσετε να πιέσετε τίποτα να ολοκληρωθεί πριν να έρθει η κατάλληλη στιγμή!

Με τη Σελήνη στους ομιλητικούς Διδύμους και το πεδίο των συνεργασιών σας, ίσως απεχθάνεστε την ιδέα να μείνετε μόνοι σας αυτή την Κυριακή. Θα μπορούσατε να κάνετε μια περιπετειώδη ημερήσια εκδρομή με την κολλητή σας. Ή να μείνετε στο σπίτι με τον αγαπημένο σας και να ασχοληθείτε με όλα αυτά για τα οποία δεν έχετε ποτέ χρόνο. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αναλάβετε μερικές εργασίες, κάντε σχέδια για το βράδυ ώστε να βρεθείτε με φίλους. Ίσως νιώθετε πιο άνετα να μοιραστείτε το δείπνο σας στο διαμέρισμα κάποιου παρά σε ένα εστιατόριο με την φασαρία του κόσμου.

Αιγόκερως

Κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων, μπορεί να αποφασίσετε ότι η ποιότητα και όχι η ποσότητα είναι ο στόχος σας όσον αφορά τον στενό σας κύκλο. Το Σάββατο, ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό, το ζώδιο της διάκρισης και της εμπιστοσύνης. Κατά τη διάρκεια αυτής της μηνιαίας διέλευσης, ενεργοποιείται ο ενδέκατος οίκος των ομάδων και της φιλίας σας, βοηθώντας σας να δείτε ορισμένες σχέσεις με νέα ματιά. Αν κάποιος σας πιέζει ή δοκιμάζει τα όριά σας, ίσως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείτε. Ή αν έχετε κρατήσει ένα συγκεκριμένο άτομο σε απόσταση, ίσως να είστε έτοιμοι να γνωριστείτε καλύτερα.

Μια εκκολαπτόμενη συμμαχία σας περιμένει! Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στους ζωηρούς Διδύμους διέρχεται από τη ζώνη της υγείας σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε έναν μη ρεαλιστικό φόρτο εργασίας. Το άγχος είναι ενέργεια, Αιγόκερε, αλλά με τον σκληρά εργαζόμενο τρόπο σας, δεν το αντιλαμβάνεστε πάντα όταν έχετε αναλάβει πολλά πράγματα μαζί. Κάντε μια παύση για έναν συγκεκριμένο σκοπό – και αυτός ο σκοπός είναι η ευημερία και η πνευματική ηρεμία σας! Τι μπορείτε να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες -ή να το αναβάλλετε για λίγες μέρες ακόμα;

Υδροχόος

Είστε διάσημοι για το ότι ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα, αλλά δεν είστε καθόλου επαναστάτες χωρίς αιτία. Και ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο, μπορεί πρακτικά να έχετε εμμονή με την επανεκτίμηση κάποιων στόχων της καριέρας σας. Εξακολουθείτε να είστε γοητευμένοι από το μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε; Τι πρέπει να αλλάξει; Χρειάζεστε περισσότερη οργάνωση; Ή λιγότερη; Καθώς ο Ήλιος διαπερνά τον ενεργητικό Σκορπιό για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν νέο σκοπό ή να επανασυνδεθείτε με τον τρέχοντα στόχο σας, αλλά με περισσότερο πάθος και ένταση από ποτέ!

Την Κυριακή, ρίξτε τις άμυνές σας και αφήστε τους ανθρώπους να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σας. Χρειάζεται πολλή ενέργεια για να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας – ή τα δάκρυά σας, αν αυτό είναι που χρειάζεται να βγει προς τα έξω. Διαλέξτε ένα άτομο με το οποίο νιώθετε άνετα και μοιραστείτε κάτι προσωπικό, ακόμα κι αν το κάνετε ως εξάσκηση. Γίνεται ευκολότερο με τον καιρό και αξίζει τον κόπο!

Ιχθύες

Το Σάββατο, καθώς ο τολμηρός Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και στον ένατο οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειάς σας, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, μπορεί να σας γεννηθεί μια ακατανίκητη επιθυμία για απόδραση! Αυτή η ετήσια διέλευση μπορεί να σας ενεργοποιήσει και να σας ωθήσει να κάνετε κάτι -οτιδήποτε- έξω από τα συνηθισμένα. Αν μπορέσετε να ξεφύγετε μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, αυτό μπορεί να ικανοποιήσει τη λαχτάρα σας. Δεν μπορείτε να τα αφήσετε όλα έτσι απλά; Οτιδήποτε διευρύνει τον κόσμο σας ή ακόμα και μόνο το μυαλό σας θα είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα!

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας την Κυριακή, θα μπορούσατε να αποκτήσετε κακή διάθεση. Αλλά δεν χρειάζεται να παραμείνετε σε αυτήν. Αν και μπορεί να νιώθετε ότι θέλετε να απομονωθείτε, το αντίθετο είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε. Απευθυνθείτε σε έναν ζωηρό φίλο και κάντε σχέδια για να βρεθείτε μαζί για το μεσημεριανό σας γεύμα ή μετά τη δουλειά. Μερικές φορές το να βγάζετε τις σκέψεις σας από μέσα σας και να εμπνέεστε από άλλους ανθρώπους μπορεί να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Ακόμη κι αν την ίδια στιγμή αισθάνεστε τον πόνο μιας απογοήτευσης.