Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Μια φαινομενικά προβλέψιμη συνεργασία μπορεί να βρεθεί σε αχαρτογράφητα νερά αυτό το Σάββατο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο στον Ζυγό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Οι υποθέσεις και οι προσδοκίες μπορούν να αφαιρέσουν τη χαρά από τη διαδικασία της γνωριμίας μεταξύ σας. Κάντε μερικά βήματα πίσω και επαναπροσδιορίστε τις σχέσεις σας. Η αλλαγή ρόλων μπορεί να είναι καλύτερη και για τους δυο σας.

Την Κυριακή, ο σκληροτράχηλος Κρόνος ξυπνάει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών και προχωρά δυναμικά μέσα από τη ζώνη των συνεργασιών σας. Η αφοσίωση έχει τα όριά της και μπορεί να έχετε αμφιβολίες για το αν πρέπει ή όχι να παραμείνετε σε μια συγκεκριμένη ομάδα. Αν οι αξίες σας στρέφονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι πρέπει να αποχωρήσετε με ψυχραιμία. Αλλά πρώτα, αναρωτηθείτε το εξής: Θα μπορούσε αυτή η κοινή προσπάθεια να διασωθεί με μια πιο έξυπνη δόμηση;

Ταύρος

Οι βιαστικές κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, Ταύρε, γι’ αυτό βασιστείτε στην υπομονή σας. Με τον ανάδρομο Ερμή να συνδέεται με τον ευθύ Ήλιο στον συστηματικό έκτο οίκο σας αυτό το Σάββατο, είστε τουλάχιστον πέντε βήματα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Και ενώ ανυπομονείτε να κατακτήσετε την πρωτιά, δεν θέλετε να χάσετε τη χαρά του ίδιου του ταξιδιού. Επιβραδύνετε, ακολούθησε τα κατάλληλα βήματα και πρωτόκολλα και απόλαυσε τη διαδρομή!

Την Κυριακή, θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα από όλη την προσπάθειά σας, καθώς ο Κρόνος γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία. Εργάζεστε πολύ σκληρά φέτος, Ταύρε, αλλά από τότε που ο καρμικός πλανήτης έγινε ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σας στις 23 Μαΐου, είχατε να αντιμετωπίσετε απογοητευτικές καθυστερήσεις, σταματημένη πρόοδο, ακόμη και μερικές αναποδιές. Παρηγορηθείτε με το γεγονός ότι τα μαθήματα που σας παρέχει ο Κρόνος δεν είναι ποτέ επιπόλαια. Τις επόμενες ημέρες, ίσως τελικά λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει – ενδεχομένως και με προνόμια!

Δίδυμοι

Αυτό το Σάββατο ο φλογερός Ήλιος συνδέεται με τον πνευματικό Ερμή, ο οποίος είναι ανάδρομος στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Ενώ είστε πρόθυμοι να βουτήξετε σε μια δημιουργική πρωτοβουλία ή να κάνετε ένα σημαντικό επόμενο βήμα στον έρωτα, υπάρχουν μερικοί ακόμη παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Πώς αισθάνεται ο στενός σας κύκλος, ο σύντροφός σας και η οικογένειά σας για τα σχέδιά σας; Και αν συμφωνούν με αυτά, έχετε εξασφαλίσει την κατάλληλη υποστήριξη; Αφιερώστε χρόνο για να βάλετε τις τελικές τελικές πινελιές και να διασταυρώσετε τυχόν λεπτομέρειες.

Τα εμπόδια αρχίζουν να διαλύονται την Κυριακή, καθώς ο Κρόνος ξυπνάει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Από τις 23 Μαΐου, τα μεγάλα σας σχέδια έχουν ακυρωθεί ή ίσως έπρεπε να ακολουθήσετε μια συγκρατημένη προσέγγιση σε μια συναρπαστική κατάσταση. Στοχεύστε ξανά στα αστέρια – και βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε τα διδάγματα που πήρατε από την όλη πορεία. Αυτός ο τριετής κύκλος του Κρόνου (που διαρκεί μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023) είναι σαν ένα μάθημα μάστερ στην επιτυχία, γεγονός που σας να αποκτήσετε την αντοχή που χρειάζεστε για να φτάσετε στο στόχο σας.

Καρκίνος

Όσο πρόθυμοι κι αν είστε να προχωρήσετε, αυτό μάλλον δεν θα είναι εφικτό το Σάββατο. Χάρη σε ένα ταραχώδες συνονθύλευμα ανάμεσα στον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή, τα σχέδια που είχαν πάρει το πράσινο φως μπλέκονται λόγω γραφειοκρατίας. Η επιβράδυνση αυτή είναι εκνευριστική, αλλά ξέρετε τι είναι χειρότερο; Το να πρέπει να αναιρέσετε αργότερα όλη τη σκληρή δουλειά σας επειδή δεν πήρατε τις κατάλληλες άδειες ή υπογραφές. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε, Καρκίνε, αφοσιωθείτε στη διαδικασία!

Τα θέματα εμπιστοσύνης αρχίζουν να διαλύονται την Κυριακή, καθώς ο καρμικός κριτής Κρόνος βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου. Έκτοτε, μια μικρή φωνή στο κεφάλι σας μπορεί να αμφισβητεί τις δυνατότητες μιας επαγγελματικής ή ερωτικής σχέσης -παρά τις ενδείξεις για το αντίθετο. Τώρα, αντί να ανησυχείτε για το μέλλον, μπορείτε να επιστρέψετε στη θέση του οδηγού και να αρχίσετε να συν-δημιουργείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ορίστε αμοιβαία συμφωνημένους βασικούς κανόνες και προσδοκίες για να εξασφαλίσετε τη μακροβιότητα αυτής της ένωσης.

Λέων

Το Σαββατιάτικο συνονθύλευμα του εγωιστικού Ήλιου και του αναλυτικού ανάδρομου Ερμή ρίχνει φως σε μια μεταμφιεσμένη ευλογία. Μερικές φορές τα μεγαλύτερα μαθήματα δεν προέρχονται από τις επιτυχίες σας αλλά από τα λάθη σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να ακούσει ένας Λέων, αλλά είστε άνθρωπος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αναπόφευκτο ότι δεν θα πετυχαίνετε πάντα. Δείτε ποίο πολύτιμο μαθήμα μπορεί να αποκομίσετε από μια πρόσφατη αναποδιά.

Την Κυριακή, ο στωικός Κρόνος τερματίζει μια ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου στον Υδροχόο και στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας. Από τότε, μπορεί να νιώσατε αμήχανοι ή πιεσμένοι σχετικά με μια δέσμευση. Ίσως είχατε να αντιμετωπίσετε το δράμα μιας παλιάς ερωτικής φλόγας ή απροσδόκητες διακυμάνσεις από άτομα με τα οποία βγαίνατε. Καθώς ο Κρόνος διορθώνει την πορεία του, οι συνεργασίες βυθίζονται ξανά σε μια πιο προβλέψιμη οδό. Θα χαρείτε γι’ αυτό, αρκεί η διαμόρφωση τους να μην σας φαίνεται ασφυκτική. Προγραμματίστε τα ραντεβού σας, αλλά αφήστε λίγο χώρο για αυθορμητισμό! Όσο για κάποιον ερωτικό σύντροφο ή πρώην που συνεχίζει να σας κοροϊδεύει; Αγνοήστε τον! Σας περιμένουν καλύτερες επιλογές.

Παρθένος

Είναι δύσκολο να μετρήσετε το επίπεδο του ενθουσιασμού σας αυτό το Σάββατο, καθώς ο ενθουσιώδης Ήλιος και ο αναλυτικός ανάδρομος Ερμής συναντιούνται στον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας. Πάρτε λίγο παραπάνω χρόνο για να σκεφτείτε πραγματικά την επόμενη κίνησή σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε ξεκαθαρίσει εντελώς το θέμα, ωστόσο μια τελευταία ανασκόπηση μπορεί να αποκαλύψει πού έχετε παραβλέψει μια σημαντική λεπτομέρεια. Αν το ξαναελέγξετε και εξακολουθείτε να μην βλέπετε τίποτα, ζητήστε από ένα ενημερωμένο άτομο να ρίξει μια τελευταία μάτια. Καλύτερα να είστε σίγουροι παρά να το μετανιώσετε αργότερα!

Έχουν παρεισφρήσει ανθυγιεινές συνήθειες στη ζωή σας αυτό το καλοκαίρι, Παρθένε; Με τον αφέντη των καθηκόντων Κρόνο να κοιμάται στη ζώνη ευεξίας σας από τις 23 Μαΐου, η όρεξή σας για γλυκό μπορεί να έχει μετατραπεί σε νυχτερινή συνήθεια, ενώ το πρόγραμμα γυμναστικής σας κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Καθώς ο πλανήτης της πειθαρχίας διορθώνει την πορεία του την Κυριακή, είστε έτοιμοι να κάνετε μερικές μεγάλες αλλαγές. Εφοδιάστε το ψυγείο με φρέσκα προϊόντα και ροφήματα πρωτεΐνης και βγάλτε στην επιφάνεια τα αθλητικά σας ρούχα. Θα επιστρέψετε στον σωστό δρόμο πολύ σύντομα.

Ζυγός 

Παραδώστε το μήνυμά σας προσεκτικά αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μπαίνει στο στόχαστρο του ανάδρομου Ερμή. Δεν είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε αυτό που έχετε να πείτε. Αλλά σκεφτείτε πώς θα ακουστεί σε άτομα που είναι καινούργια στο θέμα ή μπορεί να μην έχουν την προϊστορία για το πώς καταλήξατε στο συμπέρασμά σας. Το να μοιραστείτε το “γιατί” πίσω από το συναίσθημά σας μπορεί να είναι ένα σπουδαίο εργαλείο μετάφρασης.

Οι σχέσεις σας με τους πάντες -συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας δημιουργικής έμπνευσης- έχουν γίνει τεταμένες και δοκιμάστηκαν από τότε που ο περιοριστικός Κρόνος έγινε ανάδρομος στις 23 Μαΐου. Έτσι, θα χαρείτε να ακούσετε ότι την Κυριακή, ο Κρόνος διορθώνει την πορεία του και κινείται προς τα εμπρός στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασής σας. Η επιβλητικότητά σας θα επιστρέψει αργά αλλά σταθερά και σύντομα θα αναζωπυρώσετε το βαθύ πάθος του ζωδίου σας που σας ήταν πιο δύσκολο να αξιοποιήσετε από την άνοιξη. Η δομή είναι η λέξη-κλειδί του Κρόνου. Βάλτε σε εφαρμογή κάποιες τελετουργίες για να υποστηρίξετε τις επιθυμίες σας, όπως κάποιες εβδομαδιαίες συναντήσεις με την ομάδα σας.

Σκορπιός

Η πραγματικότητα μπλέκεται με τη μυθοπλασία αυτό το Σάββατο, χάρη σε ένα μπερδεμένο συνονθύλευμα του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας. Ειλικρινά, μπορεί να μη σας νοιάζει αν βρίσκεστε στην πραγματικότητα ή όχι – αρκεί να απολαμβάνετε τη διαδρομή! Προχωρήστε και κάντε μια μικρή παράκαμψη, Σκορπιέ: απλά μην πάρετε αμετάκλητες αποφάσεις μέχρι να πατήσετε και τα δύο πόδια σας σε στέρεο έδαφος. Μπορεί να προσγειωθείτε εκεί λίγο απότομα την Κυριακή, όταν ο δομημένος Κρόνος βγει από την ανάδρομη πορεία του και προχωρήσει στον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας.

Δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε τις όποιες ενδοοικογενειακές διαμάχες έχουν ξεκινήσει από τις 23 Μαΐου. Ένας φιλοξενούμενος που έχει παρατείνει τη διαμονή του θα μπορούσε να ανακοινώσει την αποχώρησή του, ή πιθανόν να βρείτε επιτέλους έναν υδραυλικό που θα μπορέσει να αναλάβει την επισκευή που χρειάζεστε εδώ και καιρό. Κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα, Σκορπιέ: συγκεντρωθείτε στην αποστολή σας και κάντε το καλύτερο δυνατό!

Τοξότης

Το Σάββατο, με τον εγωκεντρικό Ήλιο και τον πνευματικό ανάδρομο Ερμή στον ενδέκατο οίκο των συνεργασιών σας, θα μπορούσε να προκληθεί απογοήτευση από μια ομαδική προσπάθεια. Κάποιος μπορεί να φαίνεται να χαλαρώνει, αλλά ίσως να μην είναι ξεκάθαρος για το έργο που προσφέρει. Επιλέξτε να φερθείτε με ανωτερώτητα και δώστε τους την ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη τους. Κρατήστε τους υπόλογους, ενώ ενισχύετε την αυτοπεποίθησή τους με χρήσιμες συμβουλές και λόγια επιβεβαίωσης. Αν η ζωή σας είναι λίγο παράξενη από τότε που ο Κρόνος, ο πλανήτης του κάρμα και των ορίων, έγινε ανάδρομος στις 23 Μαΐου, ώρα να πάρετε θάρρος.

Οι προσπάθειές σας να καταστρώσετε ένα στρατηγικό σχέδιο δεν θα μένουν πλέον στη σφαίρα της φαντασίας σας, καθώς ο Κρόνος αλλάζει την πορεία του στον Υδροχόο την Κυριακή. Αυτή η θετική στροφή απελευθερώνει την καρδιά και το μυαλό σας για να θέσετε στόχους και προθεσμίες και να τα αντιμετωπίσετε με αποτελεσματικότητα και πειθαρχία. Έχετε κάνει την απαιτούμενη εργασία και έχετε ό,τι χρειάζεται για να διαπρέψετε σε ένα συγγραφικό, διδακτικό ή δημοσιογραφικό έργο που θα μπορούσε να οδηγήσει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα το Σάββατο, αλλά προτού πέσετε με τα μούτρα σε κάτι που είναι πάνω από τις οικονομικές σας δυνατότητες, σταματήστε και ενημερωθείτε για την κατάσταση. Δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με το όραμά σας – καθώς αυτό είναι ακλόνητο. Αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε ένα σχέδιο πορείας για την υλοποίησή του. Συν τοις άλλοις , το να απευθυνθείτε σε άλλους για την απαραίτητη υποστήριξη δεν είναι σημάδι αδυναμίας αλλά σοφίας. Τα πολλά χέρια θα κάνουν ελαφρύτερη τη δουλειά – ενώ παράλληλα θα κάνουν το έργο πολύ πιο διασκεδαστικό! Ο πειθαρχημένος Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία στον δεύτερο οίκο σας, αυτόν της εργασίας και των χρημάτων, την Κυριακή, μετά την ανάδρομη πορεία του στις 23 Μαΐου.

Ώρα να επαναφέρετε τη δημοσιονομική σας φυσική κατάσταση, Αιγόκερε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ζείτε πέρα από τις δυνατότητές σας ή ότι απλά θέλετε να κερδίζετε περισσότερα -ή να κάνετε περισσότερα με τον μισθό σας. Με τον κυρίαρχο πλανήτη σας να επανέρχεται σε ευθεία τροχιά, ήρθε η ώρα να καταστρώσετε μια στρατηγική οικοδόμησης πλούτου. Χρησιμοποιήστε όσα μάθατε τους τελευταίους τέσσερις και πλέον μήνες για να προχωρήσετε στην καριέρα σας και να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Ζητήστε συμβουλές από έναν οικονομικό σύμβουλο που μπορεί να δει τις ευκαιρίες που εσείς ίσως χάνετε.

Υδροχόος

Το Σάββατο, η συνδυαστική εμφάνιση του δημιουργικού Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά να δείτε πολύ πέρα από τις υποθέσεις σας και να προσεγγίσετε ένα βαθύτερο όραμα. Οι άνθρωποι μπορεί να σας εκπλήξουν, αν τους δοθεί μια μικρή ευκαιρία. Προσεγγίστε τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό και να είστε προετοιμασμένοι να ανακαλύψετε κάτι εντελώς εκτός των προσδοκιών σας. Η ζωή αρχίζει να σταθεροποιείται την Κυριακή, καθώς ο Κρόνος τερματίζει μια δύσκολη ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας.

Από τις 17 Δεκεμβρίου 2020, ο Κρόνος, ο πλανήτης της καρμικής δικαιοσύνης, έχει σταθμεύσει στον Υδροχόο, αναγκάζοντάς σας να εξετάσετε και να αρχίσετε να ξαναχτίζετε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Αυτή η επανεφεύρεση δεν ήταν εύκολη, και η αναδρομή του Κρόνου, που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου, δεν την έκανε ευκολότερη. Ακόμα κι αν υπήρξαν στιγμές που νιώθατε ότι τα σχέδια σας δεν θα γίνονταν ποτέ πραγματικότητα, μπορείτε να εκπνεύσετε και να αποτινάξετε αυτή τη μαυρίλα. Θα φιλοξενείτε τον κοσμικό στρατηγό Κρόνο μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, ο οποίος σας διδάξει ένα μάστερ μάθημα αντοχής. Συνεχίστε να προσπαθείτε, γιατί, με αφοσίωση και επιμονή, σας περιμένουν τα δώρα του Κρόνου -εμπιστοσύνη, σταθερότητα και επιτυχία!

Ιχθύες

Ο κανόνας του Σαββάτου: Όχι άλλα μυστικά! Μπορεί να νομίζετε ότι είστε έξυπνοι ή ότι με την πονηριά παρακάμπτετε ένα εμπόδιο, αλλά στην πραγματικότητα, οτιδήποτε δεν είναι 100% τίμιο μπορεί να σας στοιχειώσει. Με τον πνευματικό ανάδρομο Ερμή να υποδέχεται τον Ήλιο στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, είναι προτιμότερο να σφίξετε τα δόντια και να “υποστείτε” τις συνέπειες παρά να ρισκάρετε να θεωρηθείτε ανήθικοι. Όταν δεν είστε σίγουροι αν είστε ύπουλοι ή στρατηγικοί, σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν εσείς αν αντιστρεφόταν η κατάσταση.

Την Κυριακή, ο Κρόνος -ο πλανήτης που μας δείχνει πού πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε- ολοκληρώνει μια ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου. Από τώρα και μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο της θεραπείας και της ολοκλήρωσής σας, βοηθώντας σας να τακτοποιήσετε οριστικά κάποιες εκκρεμότητες και να κάνετε τη βαθύτερη θεραπεία της ζωής σας. Μην υποφέρετε σιωπηλά και μην αφήνετε τη δυσαρέσκεια να φουντώνει. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε ένα Σαββατοκύριακο με διαλογισμό στη φύση ή κάποιου άλλου είδους αναζήτηση οράματος. Κανονίστε εβδομαδιαίες συνεδρίες με έναν προπονητή ή θεραπευτή και τακτοποιήστε όλα τα ιατρικά σας θέματα.