Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Οι ηδονιστικές σας τάσεις παίρνουν το τιμόνι αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον φλογερό, επιδεικτικό Λέοντα. Το να θέσετε όρια -και να αποφύγετε τον πειρασμό- θα είναι δύσκολο, ειδικά όταν ο παρορμητικός Δίας μπαίνει στο πλάνο. Κρατήστε έναν ισορροπημένο φίλο κοντά σας για να μην ξεφύγετε από τις δεσμεύσεις σας! Προσοχή και με την τάση σας να θέλετε να ικανοποιείτε τους ανθρώπους.

Η πίεση των γύρω σας μπορεί να σας καταβάλει, οπότε αποφύγετε καταστάσεις που θα αναιρέσουν όλη τη σκληρή σας δουλειά. Το ερωτικό σας παιχνίδι είναι δυνατό αυτή την Κυριακή, καθώς ο θαρραλέος Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον εκφραστικό Ερμή, ο οποίος είναι ανάδρομος στη ζώνη των σχέσεών σας.

Μπορείτε να φτάσετε πολύ μακριά με τη γοητεία σας, αλλά μην μένετε την επιφάνεια. Σίγουρα, μια λαμπερή εξωτερική εμφάνιση είναι ελκυστική, αλλά πρέπει να εμβαθύνετε περισσότερο αν ελπίζετε σε κάτι παραπάνω από μια εφήμερη σχέση. Βαδίστε σε συναισθηματικό έδαφος και φροντίστε να κάνετε πολλές διερευνητικές ερωτήσεις. Μια γνήσια εξομολόγηση από καρδιάς θα μπορούσε να είναι η βάση για κάτι σοβαρό! Είστε ήδη σε σχέση; Συζητήστε σχετικά με τα “επόμενα μεγάλα βήματα”.

Ταύρος

Θέλετε πρωινό στο κρεβάτι σήμερα; Με τη Σελήνη να μπαίνει στον Λέοντα αυτό το Σάββατο, θα είναι έκπληξη αν καταφέρετε να βγείτε καθόλου από το σπίτι! Και το καλό είναι ότι και οι κοντινοί σας άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι χρειάζονται ποιοτικό χρόνο μαζί σας. Δεν χρειάζεται να αγνοήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, απλώς εμπλέξτε και τους δικούς σας ανθρώπους στους συναρπαστικούς στόχους της καριέρας σας. Τούτου λεχθέντος, θέστε όρια σχετικά με το πόση δουλειά είστε διατεθειμένοι να εκτελέσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αν κοιτάτε συνεχώς το κινητό σας, δεν είστε πραγματικά παρόντες με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δώστε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σας αυτή την Κυριακή, καθώς ο Δίας θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της υγείας σας. Μειώστε τα επίπεδα του άγχους σας κάνοντας μια αναζωογονητική προπόνηση, περνώντας το απόγευμα διαβάζοντας ή φτιάχνοντας ένα όμορφο γεύμα αφού προμηθευτείτε υγιεινά τρόφιμα.

Δίδυμοι

Ανοίξτε τα φτερά της κοινωνικής σας πεταλούδας το Σάββατο, καθώς η Σελήνη φτάνει στον Λέοντα και τον φιλόξενο τρίτο οίκο σας. Το έξυπνο πνεύμα σας σας κάνει το επίκεντρο της παρέας – και θα μπορούσατε να βρείτε ενθουσιώδη υποστήριξη για το τελευταίο σας σχέδιο. Απλά βεβαιωθείτε ότι παίρνετε χρόνο και ακούτε τι έχουν να πουν και οι άλλοι. Είναι οι ιδέες σας αρκετά καλά διαμορφωμένες ώστε να τις μοιραστείτε με το ευρύ κοινό;

Η αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του μεγαλοπρεπούς Δία προειδοποιεί κατά των υπερβολικών υποσχέσεων. Πόσο καλά γνωρίζετε το κοινό σας, Δίδυμε; Οι ρομαντικές περιπέτειες θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας την Κυριακή, καθώς ο οραματιστής Δίας στον τομέα της επέκτασής σας ευθυγραμμίζεται με τον παθιασμένο ανάδρομο Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας.

Αν είστε σε σχέση, γεμίστε τις δεξαμενές της αγάπης σας με λίγο ποιοτικό χρόνο για τους δυό σας. Είστε μόνοι; Σταματήστε να μαραζώνετε και ανακαλύψτε αν αυτά τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, απλά δοκιμάστε τα νερά και ελέγξτε την ανταπόκριση που θα λάβετε.

Καρκίνος

Το να αντισταθείτε στον πειρασμό θα είναι δύσκολο αυτό το Σάββατο, καθώς ο παρορμητικός Δίας αντιτίθεται στην ηδονιστική Σελήνη του Λέοντα. Η περιποίηση του εαυτού σας, σας γεμίζει με ευχαρίστηση, και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Απλά μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας. Ένα όμορφο αξεσουάρ μπορεί να προσφέρει την ίδια ποσότητα χαράς με μια τσάντα γεμάτη ρούχα. Και μην χρησιμοποιείτε το shopping therapy για να αποφύγετε να νιώσετε ευάλωτοι συναισθηματικά.

Απολαύστε μια αγνή, ανθρώπινη σχέση – το πιο ανεκτίμητο ψυχοανασταλτικό μέσο απ’ όλα. Τα συναισθήματα εντείνονται την Κυριακή, καθώς ο Δίας συνδέεται με τον ανάδρομο Ερμή στις πιο ευαίσθητες ζώνες του χάρτη σας. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε για να “κρατήσουν χώρο” για τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να είναι θετικός, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να καταπνίγετε την απογοήτευσή σας. Εκφράστε τα αληθινά συναισθήματά σας σε έναν ασφαλή χώρο και θα νιώσετε ανανεωμένοι και ανάλαφροι.

Λέων

Ακολουθήστε την ευτυχία σας! Η Σελήνη του Σαββάτου στον Λέοντα σας ωθεί να προχωρήσετε περισσότερο στην προσωπική σας πορεία. Βυθιστείτε στα αγαπημένα σας σχέδια, ειδικά σε αυτά που έχουν μπεί σε δεύτερη μοίρα. Ο Δίας στον οίκο των σχέσεών σας βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη, γεγονός που θα μπορούσε να ανατρέψει τις προσπάθειές σας να περάσετε όλη σας τη μέρα κάνοντας τα πράγματα που θέλετε εσείς. Αλλά μη θυσιάζετε όλο τον προσωπικό σας χρόνο επειδή κάποιος που αγαπάτε σας παρασύρει από το μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε. Χαρίστε στον εαυτό σας μερικές ώρες αδιάλειπτης μοναξιάς – θα είναι άκρως παραγωγικές.

Δεν θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε την παθιασμένη σας άποψη την Κυριακή, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής (που σήμερα είναι ανάδρομος) σχηματίζει μια ρέουσα ευθυγράμμιση με τον ειλικρινή Δία. Αλλά θίξτε κάθε θέμα με προσοχή. Με τον ανάδρομο Ερμή, ακολουθήστε τη ροή της συζήτησης αντί να προωθήσετε μια προσχεδιασμένη οδό. Κάντε παύσεις και βρείτε τρόπους να εκφραστείτε διπλωματικά. Κάτω από αυτούς τους εύγλωττους ουρανούς, οι συζητήσεις θα μπορούσαν να φέρουν θεραπευτικές ανακαλύψεις.

Παρθένος

Θωρακίστε τον εαυτό σας, Παρθένοι! Η αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του σκληρού Δία θα μπορούσε να σας αφήσει ευάλωτους σε κάποιον επιτήδειο. Αν και θέλετε να διατηρήσετε το κλίμα φιλικό, μπορεί να πέσετε στην παγίδα τους. Και δεν θα είναι εύκολο να σπάσετε μια συμφωνία εφόσον βάλετε την υπογραφή σας. Κάντε μια παύση μερικών ωρών πριν αποφασίσετε οτιδήποτε για να το σκεφτείτε. Με αυτόν τον τρόπο, αν διαθέσετε τα χρήματά σας (ή συμφωνήσετε να αναλάβετε μια ευθύνη), μπορείτε να αποφύγετε τις τύψεις ότι το κάνατε παρορμητικά.

Η απλότητα είναι το κλειδί της ευτυχίας την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας σχηματίζει ένα ρέον τρίγωνο με τον Δία στον δομημένο έκτο οίκο σας. Περάστε την ημέρα αποσυμφορίζοντας και εξορθολογίζοντας τον προσωπικό σας χώρο, κάτι που θα σας βοηθήσει να αδειάσετε το μυαλό σας. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με κάποιον στη ζωή σας; Αυτός ο πρακτικός αστρικός χάρτης ανοίγει το δρόμο για μια απλή και παραγωγική συζήτηση.

Ζυγός 

Η αντιπαράθεση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία στους κοινωνικούς σας τομείς θα μπορούσε να προκαλέσει μια αναθεώρηση στις παρέες σας. Υπάρχουν άνθρωποι που σας καλύπτουν χωρίς καμία αμφιβολία. Όμως παράλληλα, υπάρχουν και εκείνοι των οποίων το ιστορικό είναι στην καλύτερη περίπτωση αμφίβολο.

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας κάνει πιο ανυπόμονους, γι’ αυτό κάντε μια παύση πριν διαλύσετε έτσι απλά μια φιλία. Περάστε τους άστατους τύπους στην κατηγορία των “φιλικών γνωριμιών”. Αν εμφανιστούν με μια αυθόρμητη πρόσκληση, μπορείτε πάντα να δεχτείτε. Αλλά μην περιμένετε να είναι εκεί όταν χρειάζεστε ένα άτομο για να στηριχθείτε.

Αν σκοπεύετε να ρισκάρετε για τον έρωτα αυτή την Κυριακή, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας διαθέσιμο. Ο περιπετειώδης Δίας στη ρομαντική σας ζώνη φλερτάρει με τον Ερμή, ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Γλυκά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, αλλά μην αφήσετε τις φαντασιώσεις να ξεφύγουν. Ενώ τα λόγια κάποιου μπορεί να είναι αληθινά, περιμένετε να δείτε τι πράξεις θα ακολουθήσουν. Από την πλευρά σας, μην δίνετε υποσχέσεις που δεν είστε τουλάχιστον κατά 90% σίγουροι ότι μπορείτε να τηρήσετε.

Σκορπιός

Φέρνετε τη δουλειά στο σπίτι μαζί σας και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο, Σκορπιέ; Με τη Σελήνη στον Λέοντα να περιφέρεται στον οίκο της καριέρας σας το Σάββατο, δεν θα μας εξέπληττε. Έχετε μια αυτοκρατορία να χτίσετε! Και το να είστε μπροστά στο παιχνίδι σας διατηρεί σε καλό κλίμα με τους παράγοντες του κλάδου σας. Αλλά μην αγνοείτε τον στενό σας κύκλο! Καθώς ο ελεύθερος Δίας στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας αντιτίθεται στη Σελήνη, τα διαλείμματα θα ανανεώσουν τις δημιουργικές σας απασχολήσεις. Φορτίστε τις δυνάμεις σας κατά τη διάρκεια ενός δεκατιανού ή ενός διαλείμματος για καφέ.

Κρατήστε κοντά σας τους παρηγορητικούς σας έμπιστους ανθρώπους αυτή την Κυριακή. Κάθε συναίσθημα θα μεγεθυνθεί χάρη στον μεγαλοπρεπή Δία που συναντά τον ανάδρομο Ερμή. Πρέπει να ανοιχτείτε όσον αφορά τα βαθύτερα συναισθήματά σας, αυτά που κρατάτε κρυφά τις περισσότερες μέρες. Η ενσυναίσθηση είναι μεταδοτική, γι’ αυτό φροντίστε να ακούσετε κι εσείς τους άλλους. Αυτή η σύνδεση θα είναι ιδιαίτερα ανανεωτική – αρκεί να εστιάζετε σε ένα άτομο κάθε φορά.

Τοξότης

Πείτε όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια αυτό το Σάββατο! Με τη Σελήνη να φτάνει στον Λέοντα και τον ένατο οίκο σας, θα μπορούσατε να μεταδώσετε μια δόση ωμής, ακόμη και σκληρής ειλικρίνειας. Αλλά φροντίστε να μετριάστε αυτό το διάβημα με διακριτικότητα. Με τον κυβερνήτη σας, τον ειλικρινή Δία, να ακυρώνει την ευαισθησία της Σελήνης, θα μπορούσατε να πληγώσετε τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Ηγηθείτε με αγάπη την Κυριακή, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο απεριόριστος Δίας, συναντά τον εκφραστικό Ερμή, ο οποίος είναι σήμερα ανάδρομος. Τα μηνύματα μπορούν και παρερμηνεύονται πολύ εύκολα -και ακόμα και η παραμικρή σκιά που θα ρίξετε θα μεγεθυνθεί σε γιγαντιαίες διαστάσεις. Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, αποχωρήστε από τη συζήτηση.

κρυσταλλομαντείαΠριν πάρετε θέση για ένα θέμα, οπλιστείτε με γεγονότα. Αυτό θα κρατήσει κάθε διάλογο παραγωγικό και γειωμένο στην πραγματικότητα. Αν ανακαλύψετε ότι είχατε παραπληροφορηθεί, ζητήστε συγγνώμη και διορθώστε τα λεγόμενά σας.

Αιγόκερως

Η σαγηνευτική σας πλευρά βγαίνει στην επιφάνεια αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη φτάνει στον Λέοντα και τον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Η φαντασία μπορεί να σας ξεσηκώσει από τον συνήθη προσγειωμένο σας χαρακτήρα – και χάρη στην αντίθεση Σελήνης-Δία, κινδυνεύετε να δράσετε βιαστικά αντί να παίξετε τα χαρτιά σας στρατηγικά. Δεν θέλετε να φανείτε υπερβολικά πρόθυμοι ή αδιάφοροι. Αλλά αν εσείς ξεκινήσατε μια συζήτηση, δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να προχωρήσουν προς το μέρος σας! Αυτό θα σας πει τα πάντα για την προσπάθεια που είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν.

Βάλτε στο τραπέζι τα οικονομικά θέματα αυτή την Κυριακή, καθώς ο Δίας παρέχει ώθηση αυτοπεποίθησης στον εκφραστικό Ερμή. Όμως ο αγγελιοφόρος πλανήτης είναι ανάδρομος, προειδοποιώντας σας να θίγετε τέτοια θέματα αποκλειστικά με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Αν είστε έξαλλοι για ένα γραμμάτιο ή φοβάστε για το πώς θα πληρωθεί ένας κοινός λογαριασμός, μην προσποιείστε ότι δεν είστε. Φροντίστε να ηρεμήστε κάνοντας μια γυμναστική προπόνηση ή διαλογισμό πριν από την κουβέντα.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Λέοντα να πυροδοτεί τη ζώνη των συνεργασιών σας αυτό το Σάββατο, οι συνδέσεις σας λαμβάνουν ενέργεια. Πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο; Η αντίθεση Σελήνης-Δία σας εμπνέει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Μια ειλικρινής συζήτηση θα μπορούσε να αποκαλύψει κοινό έδαφος ή συμβατές συνέργειες.

Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός πραγματικά δυναμικού διδύμου. Βαθύτερες ιδέες για το σύμπαν εισρέουν την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με τον φιλοσοφικό Δία στο ζώδιό σας. Κανένα θέμα δεν είναι πολύ παράξενο για να το αγγίξετε σήμερα. Μπορεί να βρεθείτε να αμφισβητείτε πεποιθήσεις που διατηρούνται εδώ και καιρό, αλλά δεν πειράζει! Ξεκινήστε ένα πνευματικό ταξίδι… ή ένα κυριολεκτικό ταξίδι σε μια εμπνευσμένη τοποθεσία.

Ιχθύες

Καθώς η Σελήνη στον Λέοντα περνάει από τον συστηματικό έκτο οίκο σας, αφιερώστε το Σάββατο στην οργάνωση του σπιτιού σας, στην πληρωμή λογαριασμών και στην καταγραφή του προγράμματός σας. Αλλά μην περάσετε όλη την ημέρα τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις σας. Η αντίθεση της Σελήνης και του Δία που προκαλεί μια επιθυμία για περιπλάνηση σας παρασύρει για λίγη περιπέτεια. Ευχαριστήστε τον εαυτό σας με ένα οδικό ταξίδι, αφήνοντας χώρο για αυθόρμητες στάσεις και παρακάμψεις στη διαδρομή. Αν πρέπει να βγάλετε κάτι από μέσα σας την Κυριακή, μην το κάνετε χωρίς να δώσετε στους άλλους την ευκαιρία να προετοιμαστούν.

Είναι δελεαστικό να ξεσπάσετε με τον αφιλτράριστο Δία να βρίσκεται σε αντίθεση με τον εκφραστικό Ερμή. Αλλά με τον αγγελιοφόρο πλανήτη να είναι ανάδρομος, η συναισθηματική σας παρόρμηση θα μπορούσε να φέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ιδανικά αποφύγετε οτιδήποτε ακούγεται έστω και λίγο σαν κατηγορία και μιλήστε αποκλειστικά για τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ακόμα καλύτερα, οδηγήστε τη συζήτηση σε μερικές δημιουργικές λύσεις.