Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου του Σαββάτου δίνει μια ευχάριστη ώθηση σε όλες τις σχέσεις σας, από τις περιστασιακές μέχρι τις πολύ στενές. Κάποια φιλία μπορεί να γίνει ερωτική σχέση ή ένας συνάδελφος μπορεί να σας προσφέρει μια ιδανική επαγγελματική συμφωνία, δίνοντάς σας πολλά να σκεφτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ζωή αποκτά ενδιαφέρον, Κριοί! Αν μια σχέση σας έχει μείνει στάσιμη, αυτό το τρίγωνο μπορεί να ανοίξει μια νέα οδό δεσμών μεταξύ σας. Θα είστε σε θέση να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας έξυπνα και αντικειμενικά, με ανοιχτό μυαλό αλλά και καρδιά.

Υπάρχει μαγεία στην συναναστροφή σας με άλλους ανθρώπους αυτή την Κυριακή, Κριέ, καθώς η Σελήνη και ο παθιασμένος Άρης μπαίνουν σε έναν συνεργατικό σχηματισμό. Αξιοποιήστε όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σας, είτε πρόκειται απλώς να κάνετε φίλους, είτε να δικτυωθείτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε να έλξετε μια πιθανή ερωτική σχέση. Έχετε κολλήσει με ένα σημαντικό έργο; Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της συνεργασίας. Κάποιος που θεωρούσατε ανταγωνιστή σας μπορεί να αποδειχθεί ο ιδανικός συνεργάτης σας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού για να ανταλλάξετε ιδέες. Τα μεγάλα μυαλά σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο -αλλά μπορoύν και να συμπληρώσουν το ένα το άλλο.

 Ταύρος

Το Σάββατο, η καλοπροαίρετη σύνδεση του Άρη με τον Κρόνο στα πιο πρακτικά μέρη του χάρτη σας, σας βοηθά να βρείτε μερικούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα. Τοποθετήστε εσείς τους παίκτες σε αυτή τη μεταφορική σκακιέρα. Ίσως σας δοθεί επίσης το κίνητρο να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα της σοφίτας, του γκαράζ ή ενός δωματίου του σπιτιού σας ή ίσως να μετατρέψετε έναν από αυτούς τους χώρους σε γραφείο. Θα μπορούσατε να βρείτε ένα ξεχασμένο χαρτονόμισμα στην τσέπη του παντελονιού που αναβάλλετε συνεχώς να πάτε στο καθαριστήριο. Την Κυριακή, κάντε απλές (και προσιτές) προσαρμογές στον τρόπο ζωής σας για χάρη της υγείας σας. Βέβαια, είναι πάντα ευχάριστο όταν μπορείτε να ξεγλιστρήσετε για ένα μάθημα γιόγκα ή να αγοράσετε θρεπτικούς φυτικούς χυμούς, αλλά δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε μερικές δραστικές αλλαγές.

Για άμεση ενεργειακή ώθηση, αντικαταστήστε τα επεξεργασμένα σάκχαρα και τους υδατάνθρακες με άπαχες πρωτεΐνες και φυλλώδη λαχανικά. Περιορίστε την πρόσληψη καφεΐνης ή αντικαταστήστε τον καφέ με πράσινο τσάι όταν χρειάζεστε λίγη έξτρα αναζωογόνηση. Η κατανάλωση μιας χούφτας ξηρών καρπών μπορεί να περιορίσει τον πειρασμό σας να φάτε μια ολόκληρη σακούλα πατατάκια. Βάλτε στόχο να κινήσετε το σώμα σας αυτή την Κυριακή, είτε κάνετε μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο είτε μια βόλτα στη γειτονιά.

Δίδυμοι

Το Σάββατο, όλα θα κυλήσουν ομαλά, όταν το “τυχερό τρίγωνο” μεταξύ Άρη και Κρόνου θα σας ευλογήσει με το χρυσό εισιτήριο. Μπορεί να σας κατακλύσει αγάπη, ρομαντισμός, δημιουργική έμπνευση και ενδεχομένως μια ευκαιρία για ένα ταξίδι. Ή μπορεί να αποκτήσετε μια φωτισμένη νέα προοπτική για τα προβλήματά σας, κάνοντάς τα να λυθούν ως δια μαγείας. Μετατρέψτε τα προβλήματα σε ευκαιρίες, αναλογιζόμενοι με ευγνωμοσύνη τα μαθήματα που πήρατε, ακόμη και αν κάποια από αυτά κερδήθηκαν με κόπο. Την Κυριακή είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί, χάρη στην ευθυγράμμιση της Σελήνης στους Ιχθύες και του τολμηρού Άρη.

Εκφραστείτε με τις στυλιστικές σας επιλογές σας και αφήστε την οπτική σας να μιλήσει. Αυτά τα μαξιμαλιστικά κομμάτια που συλλέγετε δεν σχεδιάστηκαν για να μένουν κρυμμένα στη ντουλάπα σας. Βγείτε έξω με ένα αντισυμβατικό σύνολο-ή συνδυάστε το τζιν σας με ένα φανταχτερό ζευγάρι παπούτσια. Αυτή η δόση κοσμικής αυτοπεποίθησης θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή ενός άλλου τολμηρού πνεύματος. Απόψε εξερευνήστε νέους χώρους όπου μπορείτε να κάνετε μια εντυπωσιακή είσοδο, να φλερτάρετε και να φύγετε από εκεί με νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Το Σάββατο, ένα ρέον τρίγωνο μεταξύ του ζωηρού Άρη και του δομημένου Κρόνου μπορεί να προκαλέσει κάποια τρικυμία στον ωκεανό των συναισθημάτων σας και ίσως χρειαστεί να χτίσετε ένα εσωτερικό φράγμα. Όταν το τσουνάμι των συσσωρευμένων συναισθημάτων σας χτυπήσει, θα χρειαστείτε ένα πολύ μεγάλο τείχος για να το συγκρατήσετε! Τα πιο προσωπικά κομμάτια της ζωής σας σας καλούν, οπότε παραλείψτε το ομαδικό μπραντς που έχει κανονιστεί για το πρωί του Σαββάτου και περάστε χρόνο με τον ερωτικό σας σύντροφο ή το κατοικιδιό σας. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και ασχοληθείτε με την οικογένεια, το σπίτι, την ερωτική σας ζωή και τη δημιουργικότητα. Σας αξίζει μια μέρα χωρίς να ακολουθήσετε το αυστηρό σας πρόγραμμα!

Το τρίγωνο Σελήνης-Άρη της Κυριακής δίνει έμφαση στην καλή διατροφή, υπενθυμίζοντάς σας ότι η τροφή αποτελεί φάρμακο. Ακόμα κι αν έχετε ήδη επιβιβαστεί στο βαγόνι της ευεξίας, υπάρχουν πάντα περισσότερα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την ενέργειά σας. Τρώτε αρκετά καλά λιπαρά, όπως ελαιόλαδο και αβοκάντο; Παίρνετε τις κατάλληλες ποσότητες βιταμίνης D για να διατηρείτε τον θυρεοειδή σας σε καλή λειτουργία; Κοιμάστε αρκετά καλά; Μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν μια γρήγορη ανανέωση!

Λέων

Το ρέον τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ του πικάντικου Άρη και του αυστηρού Κρόνου σας βοηθά να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της σκληρής πραγματικότητας και μιας πλούσιας φανταστικής ζωής. Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε και τα δύο, Λέων; Να είστε αυθόρμητοι και να ακολουθήσετε την πιο συναρπαστική διαθέσιμη επιλογή σήμερα. Κάντε το για να ζήσετε την απόλυτη περιπέτεια ή για να προσθέσετε άλλη μια ξεκαρδιστική ιστορία στο οπλοστάσιό σας – μια ιστορία με την οποία θα διασκεδάσετε την παρέα σας στον καφέ το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αλλά μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας για το με ποιον έχετε να κάνετε. Αν πρόκειται απλώς για μια προσωρινή συγκίνηση, μην προσπαθήσετε να το μετατρέψετε σε κάτι μακροχρόνιο. Η εκρηκτική σύνδεση της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και του αυθόρμητου Άρη ενθαρρύνει την αυτοέκφρασή σας. Είστε ιδιαίτερα παθιασμένοι αλλά μπορείτε να μεταφέρετε το μήνυμά σας με αξιοπρέπεια. Διαλύστε τους πιθανούς αντιπάλους απευθυνόμενοι σε όλο το σύνολο των ακροατών σας, υπερασπιζόμενοι παράλληλα τον σκοπό σας. Οπλιστείτε με επιχειρήματα και θα καταφέρετε ό,τι θελήσετε.

Παρθένος

Το Σάββατο σας βρίσκει σε παραγωγική διάθεση – αν όχι σε πλήρη επιδίωξη των πιο υψηλών στόχων σας. Ένα τυχερό τρίγωνο μεταξύ του παρακινητή Άρη και του σκληρά εργαζόμενου Κρόνου προσφέρει έναν συνδυασμό ζωντάνιας και οράματος. Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να χαρτογραφήσετε τα όνειρά σας σε ένα γενικό σχέδιο. Μια ιδέα θα μπορούσε να μετατραπεί από αδύνατη σε απόλυτα ρεαλιστική, υπενθυμίζοντάς σας ότι η αντίληψη είναι αυτή που καθοδηγεί την πραγματικότητά μας. Η φιλόδοξη γωνία της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και του Άρη σας θέτει σε μια γρήγορη τροχιά προς την επιτυχία. Παρακάμψτε τους μεσάζοντες, Παρθένε, και απευθυνθείτε στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά τη δύναμη της λήψης αποφάσεων.

Ο Άρης σας δίνει μια μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης, οπότε εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και χτυπήστε την κατάλληλη στιγμή. Αλλά κρατήστε τις παρουσιάσεις σας σύντομες και ουσιαστικές ό,τι κι αν αφορούν. Οι πολυάσχολοι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν τα οφέλη γι’ αυτούς, όχι μια μακρά ιστορική αναδρομή. Θα πρέπει να φυλάξετε αυτόν τον μονόλογο για αργότερα, όταν όλοι θα πίνετε στην υγειά της κοινής σας νίκης.

Ζυγός 

Το Σάββατο, μια ευνοϊκή γωνία μεταξύ του Άρη στον Ζυγό και του Κρόνου στον Υδροχόο σας βοηθάει να σχεδιάσετε στοχευμένα αλλά και κερδοφόρα. Με αυτούς τους δύο ισχυρούς πλανήτες στα ζώδια του αέρα, θα μπορούσατε να έχετε διανοητική έμπνευση, τόλμη και την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα μεγαλύτερο κοινό με το προσωπικό σας μήνυμα.

Ρίξτε ένα ευρύτερο δίχτυ αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί μπορεί να προσελκύσετε θαυμαστές από κάποιες μακρινές γωνιές του κόσμου. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, Ζυγέ, γι’ αυτό ρισκάρετε με την τολμηρή ευθυγράμμιση της Σελήνης και του ατρόμητου Άρη την Κυριακή. Η ευκαιρία μπορεί να πέσει κατευθείαν στην αγκαλιά σας – και μάλιστα με τον πιο τυχαίο τρόπο. Αλλά θα πρέπει να παραμείνετε παρόντες, ώστε να μη χάσετε τις πόρτες που ανοίγουν ενώ εσείς είστε απασχολημένοι με το να χαζεύετε στο ίντερνετ. Σύντομα μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς σκοπούς ή να αλληλεπιδράσετε ψηφιακά με ανθρώπους σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου.

Σκορπιός

Το να κυριεύεστε από τη ζήλεια δεν είναι καλή συνήθεια για κανέναν, Σκορπιέ. Δεδομένου ότι η σύγκριση του εαυτού σας με άλλους ανθρώπους οδηγεί σε αδιέξοδο, κάντε μια γρήγορη στροφή. Το Σάββατο, αντί να ασχολείστε με τις εντυπωσιακές φωτογραφήσεις ή τα αξιοζήλευτα ταξίδια κάποιων άλλων σε ένα ειδυλλιακό μέρος, επικεντρωθείτε στον εσωτερικό σας εαυτό. Τι θα ηρεμούσε την ψυχή σας αυτή τη στιγμή; Προγραμματίστε μια συνεδρία με έναν θεραπευτή στην περιοχή σας, συναντήστε την καλύτερή σας φίλη για ένα ραντεβού για μεσημεριανό γεύμα, ή γίνετε μέλος μιας ομάδας διαλογισμού. Αποκαταστήστε την ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος!

Κανείς δεν ποστάρει τις αποτυχίες του στο Instagram, γι’ αυτό να είστε χαλαροί με τον εαυτό σας αν περνάτε μια δύσκολη μέρα. Η Σελήνη ανταλλάσσει φιλικά πυρά με τον παθιασμένο Άρη την Κυριακή, δημιουργώντας το σκηνικό για μια καυτή νύχτα. Έχετε έντονη διάθεση για φλέρτ – απλώς προσπαθήστε να το κρατήσετε κρυφό σε επαγγελματικά πλαίσια. Είστε ελεύθεροι και σε αναζήτηση συντρόφου; Οι έντονοι τύποι θα μπορούσαν να μπουν στο στόχαστρό σας σήμερα. Ειδικά αν συνοδεύονται από τατουάζ, μοτοσικλέτες, μακριά μαλλιά και κιθάρες. Οι ζευγαρωμένοι Σκορπιοί μπορεί να είναι ευτυχείς με το να αποσυρθούν στο κρησφύγετο τους μαζί σήμερα, να ανοίξουν ένα μπουκάλι κρασί και να απολαύσουν τη βραδιά τους.

Τοξότης

Αν ζείτε σαν ερημίτης τελευταία, τα αστέρια του Σαββάτου σας καλούν να βγείτε από αυτή την απομόνωση. Χάρη στο υπέροχο τρίγωνο Άρη-Κρόνου στα ανθρωποκεντρικά μέρη του χάρτη σας, θα μπείτε με ευκολία σε κάθε κοινωνική σκηνή – ακόμα κι αν απλά συμμετάσχετε σε μια διαδικυτακή συνάντηση. Θα μπορούσαν να πυροδοτηθούν μακροχρόνιες σχέσεις: επαγγελματικές συνδέσεις, ειδύλλια ή εμπνευσμένες νέες φιλίες.

Είστε μαγνήτης για τους ανθρώπους της υψηλότερης τάξης, γι’ αυτό να έχετε έτοιμα αυτά που θέλετε να τους πείτε. Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε το Σάββατο θα μπορούσαν να σας ανοίξουν το δρόμο προς την ευημερία. Η συνεργατική σύνδεση της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και του ενεργοποιητή Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ομαδική εργασία. Μετά από πολλά μπρος-πίσω, θα μπορούσατε τελικά να καταλήξετε σε μια συμφωνία με την ομάδα σας. Το κόλπο είναι να διασφαλίσετε ότι όλοι ακούγονται. Αποφύγετε την “ομαδική σκέψη”, επιμένοντας ότι κάθε μέλος πρέπει να εκδηλώνει την άποψή του ξεχωριστά.

Αιγόκερως

Το καλοπροαίρετο τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ του ενεργοποιητή Άρη και του σταθεροποιητή Κρόνου σας βοηθά να πετύχετε τον στόχο της επιτυχίας σας κατευθείαν. Αυτό το “χρυσό τρίγωνο” στο σύμπαν συνδυάζει το αιθερικό με το αποτελεσματικό, δίνοντας στα πιο υψηλά σας οράματα αντοχή. Ίσως έχετε σοβαρούς λόγους να αφιερώσετε το ρεπό σας σε επαγγελματικά θέματα -και μάλιστα μετά χαράς. Αυτό που θα παράγετε το Σάββατο θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για μια προαγωγή, μια αύξηση ή έναν δημόσιο έπαινο. Κρατήστε τα μανίκια σας σηκωμένα, Αιγόκερε.

Η παραγωγική σύνδεση της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και του διεκδικητικού Άρη σας βοηθά να προετοιμαστείτε για τις εργασίες της ερχόμενης εβδομάδας. Εξορθολογίστε, συστηματοποιήστε και ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες. Και αν σας τελειώνει ο χρόνος, ζητήστε τη χάρη ενός φίλου ή προσλάβετε κάποιον να σας βοηθήσει για λίγες ώρες. Σήμερα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στην αποστολή σας. Πέρα από τις επιθυμίες της καρδιάς σας, μην αφήσετε κανέναν να σας αποσπάσει στο έργο του. Μπορείτε να τους βοηθήσετε μια άλλη φορά -αφού θα έχετε διαγράψει τις δικές σας προτεραιότητες από τη λίστα.

Υδροχόος

Το Σάββατο, θα είστε η φωνή της αισιοδοξίας και της ελπίδας καθώς βρίσκεστε υπο την επήρεια της γοητείας ενός τριγώνου που προκαλεί ευεξία μεταξύ του κινητήριου Άρη και του δομημένου Κρόνου. Αυτό το “τυχερό τρίγωνο” σας χαρίζει μια μεγάλη δόση θετικών δονήσεων και ένα ονειρικό χτύπημα πάθους. Ετοιμαστείτε να βγάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

Ο Έρωτας εισέρχεται στην τροχιά σας την Κυριακή και τα βέλη του μπορεί να χτυπήσουν με απροσδόκητους τρόπους. Απορρίψτε όλες τις προκαταλήψεις σχετικά με το τι σας ελκύει. Θα μπορούσατε εύκολα να ενδιαφερθείτε για κάποιον που ξεφεύγει από τον συνηθισμένο σας τύπο. Οι διαπολιτισμικές συνδέσεις φέρνουν μια επιπλέον σπίθα έλξης – ένας ακόμη λόγος για να έχετε ανοιχτό μυαλό. Είστε σε σχέση; Αποδράστε με τον σύντροφό σας και απολαύστε τη μέρα μαζί έξω από το σπίτι ή πέρα από τα όρια της πόλης.