Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Ηρεμήστε και πάρτε το χρόνο σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες και στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Έχετε την κοσμική άδεια να πάρετε έναν απογευματινό υπνάκο ή να χαλαρώσετε, κάνοντας ό,τι θέλησετε.

Αλλά αν αρχίσει να σας δημιουργείται “κακή διάθεση”, φροντίστε να βγείτε έξω. Αλλάξτε την ενέργειά σας με μια βόλτα κοντά στο νερό ή με ένα μπάνιο στη θάλασσα αν έχει ακόμα αρκετή ζέστη για βουτιές! Τα αστέρια της Κυριακής σας φέρνουν καλή τύχη . Καθώς η διαισθητική Σελήνη στους Ιχθύες σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με τον Ουρανό, τον πλανήτη των εκπλήξεων.

Αυτό μπορεί να φέρει ένα αναπάντεχο συμβάν, όπως το να βρείτε ένα ξεχασμένο χαρτονόμισμα στην τσέπη του τζιν σας. Ή ίσως να συνδεθείτε από το πουθενά με έναν πρώην συνάδελφο που θα σας μιλήσει για μια ιδανική θέση εργασίας. Σε οτιδήποτε μοιάζει πολύ τυχαίο για να είναι απλή σύμπτωση αξίζει να δώσετε προσοχή!

Ταύρος

Αυτό το Σάββατο θα είναι “όλοι για έναν και ένας για όλους” με την ήπια Σελήνη στους Ιχθύες να βρίσκεται στον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας. Ενώ προφανώς θα υπάρχουν ορισμένες πτυχές του έργου που μπορείτε να κάνετε εσείς και μόνο εσείς, σίγουρα υπάρχουν και κάποια στοιχεία που θα επωφεληθούν με τη συμβολή άλλων ατόμων. Όχι, Ταύρε, δεν σημαίνει ό,τι έχετε κολλήσει αν απευθυνθείτε στο κοινωνικό σας δίκτυο και ζητήσετε ιδέες.

Μπορεί να πετύχετε ένα δημιουργικό τζακπότ! Αν δεν έχετε όρεξη να συμβαδίσετε με την ομάδα σας την Κυριακή, μην το σκεφτείτε διπλά σε περίπτωση που χρειαστεί να παρεκκλίνετε από την κοινή γραμμή. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της κοινότητάς σας, αλλά και στους συναισθηματικούς Ιχθύες, και επιπλέον είναι ευθυγραμμισμένη με τον απελευθερωμένο Ουρανό στο ζώδιό σας, γεγονός που σας ενθαρρύνει να βαδίζετε με τους δικούς σας ρυθμούς. Χωρίς να αισθάνεστε την ανάγκη να υποκύψετε στην πίεση των άλλων, θα μπορούσατε να βρείτε μια λαμπρή λύση σε ένα ζήτημα. Αν πραγματικά χρειάζεστε συντροφιά, απευθυνθείτε σε ανθρώπους που δεν απαιτούν συνεχή συζήτηση για να νιώσετε συνδεδεμένοι.

Δίδυμοι

Μην περιμένετε ή αναβάλλετε ούτε δευτερόλεπτο αυτό το Σάββατο! Με την ποιητική Σελήνη στους Ιχθύες να περνάει μέσα από τον δέκατο οίκο των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας, απλά και μόνο αν ασχοληθείτε με την πιο δημιουργική εργασία στη λίστα με τις εκκρεμότητές σας μπορεί να θέσετε σε κίνηση τους τροχούς της καινοτομίας.

Ως ένας από τους “υπερβολικούς στοχαστές” του ζωδιακού κύκλου, μερικές φορές προσπαθείτε να σχεδιάσετε ένα έργο στο μυαλό σας πριν το ξεκινήσετε. Αλλά κάτω από την εμπνευσμένη σεληνιακή ενέργεια του Σαββάτου, είναι προτιμότερο να τολμήσετε και να δράσετε, και μετά να δείτε πού σας οδηγεί η φαντασία σας. Σκεφτείτε πολύ έξω από τα συνηθισμένα την Κυριακή, καθώς η δημιουργική Σελήνη στους Ιχθύες ευθυγραμμίζεται με τον ριζοσπαστικό καινοτόμο Ουρανό. Μήπως νιώθετε οτι εξαντλείτε τις δυνάμεις σας; Αντί να τρέχετε προς το στόχο σας, πώς μπορείτε να κυλήσετε προς τη γραμμή του τερματισμού χωρίς να πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας;

Καρκίνος

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να λέτε την πλήρη αλήθεια σας -η οποία μπορεί να πληγώσει ή να προσβάλει βαθιά κάποιον που σας ενδιαφέρει- και στο να είστε ειλικρινείς αλλά και συμπονετικοί. Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύες τροφοδοτεί τον ειλικρινή ένατο οίκο σας, θα είναι εύκολο να το παρατραβήξετε με την “εποικοδομητική κριτική”. Δεν υπάρχει λόγος να αποκρύψετε σημαντικά σχόλια – απλώς δώστε προσοχή στο πως ακούγεστε όταν τα εκφράζετε. Το συμπέρασμα είναι ότι, ακόμα κι αν το πιστεύετε 100%, δεν παύει να είναι απλώς η γνώμη σας.

Την Κυριακή, αυτή η ίδια ενσυναισθητική Σελήνη στους Ιχθύες ευθυγραμμίζεται με τον αλχημικό Ουρανό στον κοινόχρηστο ενδέκατο οίκο σας. Μπορείτε να καταφέρετε συμαντικά πράγματα απλά και μόνο ενώνοντας ανθρώπους με ριζικά αντίθετες απόψεις. Δεν χρειάζεται να διαιτητεύσετε ανάμεσά τους- απλώς αναφέρετε ένα θέμα και δείτε τι συμβαίνει όταν συναντιούνται τόσο διαφορετικοί τύποι. Η συζήτηση επάνω σε αμφιλεγόμενα θέματα θα μπορούσε να σας προσφέρει μια νέα οπτική. Και μην ντρέπεστε να μοιραστείτε τις δικές σας μοναδικές απόψεις.

Λέων

Φροντίστε να προσγειωθείτε πριν βγείτε από το σπίτι σας ή πριν κάνετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα αυτό το Σάββατο, Λέων. Με τη μεταβλητή Σελήνη στους Ιχθύες να διατρέχει τον όγδοο οίκο των έντονων συναισθημάτων σας, μπορεί να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο των αντιδράσεών σας και των όσων ξεστομίζετε ως αποτέλεσμα αυτού. Ιδανικά, πριν πάρετε το πρωινό ή τον καφέ σας, πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές ή ακούστε λίγη χαλαρωτική μουσική. Το να είστε απλώς παρόντες μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι.

Μπορεί να έχετε μια επιφοίτηση για τη μελλοντική σας πορεία από το πουθενά αυτή την Κυριακή. Καθώς η διαισθητική Σελήνη στους Ιχθύες ευθυγραμμίζεται με τον μεταμορφωτικό Ουρανό στη ζώνη των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από την καθημερινή σας δουλειά ή να κάνετε κάτι ριζοσπαστικό (όσο κι αν ο Ουρανός σας παρακινεί) . Αλλά ίσως αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τις πιθανότητες για κάτι που σας ενθουσιάζει πραγματικά. Αν μη τι άλλο, αυτό μπορεί να σας διατηρίσει το κίνητρο για όλη την ημέρα!

Παρθένος

Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν χαθείτε για λίγο στις ονειροπολήσεις σας αυτό το Σάββατο! Η οραματιστική Σελήνη στους Ιχθύες πλέει όλη την ημέρα στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, πυροδοτώντας τη μία φαντασίωση μετά την άλλη. Αυτό συμβαίνει μόνο για μερικές ώρες το μήνα, οπότε εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο. Όμως, όταν θα χρειαστεί να επιστρέψετε στην πραγματικότητα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει γύρω σας. Και αν βρίσκεστε στην αφετηρία μιας ολοκαίνουργιας ένωσης, απολαύστε οπωσδήποτε αυτές τις σπάνιες, μοναδικές στιγμές. Αν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα μικρό τέλμα -είτε σε μια σημαντική σχέση, είτε στην καθημερινή σας ρουτίνα- ο αστρικός χάρτης της Κυριακής μπορεί να σας βγάλει από αυτό.

Η διαισθητική Σελήνη στους Ιχθύες ταλαντεύεται σε έναν υποστηρικτικό συγχρονισμό με τον Ουρανό που αλλάζει το παιχνίδι στον αυθόρμητο, επεκτατικό ένατο οίκο σας. Χωρίς να σκέφτεστε υπερβολικά κάτι συγκεκριμένο, βρείτε νέες πηγές πληροφοριών και διευρύνετε τους πνευματικούς ή πολιτιστικούς σας ορίζοντες. Ελέγξτε ένα διαφορετικό μέρος της πόλης ή απλά τηλεφωνήστε σε κάποιον του οποίου η συζήτηση σας ανοίγει πάντα το μυαλό σε νέες ιδέες.

Ζυγός 

Κάθε βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας, Ζυγέ. Γι’ αυτό μην υποτιμάτε τη δύναμη κάθε έξυπνης επιλογής!

Το Σάββατο, καθώς η οραματική Σελήνη στους Ιχθύες περνά από τον έκτο οίκο σας. Τον οίκο της υγιεινής διαβίωσης, θα σας παρακινήσει να τρώτε ελαφρύτερα. Να κινείτε το σώμα σας και να δουλέψετε για να μειώσετε αυτά τα ύπουλα επίπεδα άγχους!

Αντί για κρέας με πατάτες παραγγείλτε κρέας με σαλάτα αν βρεθείτε σε ένα εστιατόριο. Και αν μπορείτε να κάνετε μίνι διαλείμματα διαλογισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό θα είναι το ιδανικό! Αν κάποιος πει κάτι που δεν σας αρέσει αυτή την Κυριακή, μην παίρνετε τα λόγια τους τοις μετρητοίς. Μπορεί να αποκρύπτει σκόπιμα πληροφορίες ή να προσπαθεί να σας παραπλανήσει. (Φυσικά, θα μπορούσε να είναι ένα ειλικρινές λάθος, ή μπορεί να είστε υπερβολικά καχύποπτοι).

Από την άλλη, με τη Σελήνη στους θολούς Ιχθύες να ευθυγραμμίζεται με τον αλχημικό Ουρανό στον τομέα των μυστικών σας, μπορεί να συμβαίνει κάτι πολύ ύποπτο που θα πρέπει να αποκαλύψετε. Αν βρίσκεστε σε λάθος δρόμο, τουλάχιστον θα το διαπιστώσετε με βεβαιότητα διερευνώντας το.

Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο με τη γοητευτική Σελήνη στους Ιχθύες να ενεργοποιεί τον γοητευτικό πέμπτο οίκο σας, θα σας προσέξουν όπου κι αν πάτε. Αν έχετε κάτι να παρουσιάσετε ή να αναφέρετε, ή κάτι εμπνευσμένο να μεταδώσετε στους ανθρώπους, φροντίστε να δείχνετε όπως πρέπει. Και ίσως χρειαστεί να είστε λίγο παραπάνω δραματικοί. Εσείς ξέρετε καλά ότι αυτό δεν σημαίνει να επιδεικνύετε τον εγωισμό σας ή να προσπαθήσετε να ασκήσετε εξουσία .Αλλά ότι λειτουργώντας στρατηγικά θα καταφέρετε να περάσετε ένα σημαντικό μήνυμα!

Η Κυριακή είναι μια ιδανική μέρα για να κάνετε συνδέσεις -σε όσο βαθύ επίπεδο κι αν σας ενδιαφέρει- καθώς η ενσυναισθητική Σελήνη στους Ιχθύες και τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον μετασχηματιστικό Ουρανό στον οίκο των σχέσεών σας. Όσο κι αν σας αρέσει να πιστεύετε ότι είστε αυτόνομοι, τα καταφέρνετε καλύτερα όταν συνδέεστε με κάποιον που σας καταλαβαίνει και σας σέβεται. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να έχετε μια σπάνια ευκαιρία να συνεργαστείτε με κάποιον για επαγγελματικούς ή ρομαντικούς λόγους. Μην αναρωτιέστε πάρα πολύ. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και έπειτα μπορείτε να κάνετε την αξιολόγησή σας.

Τοξότης

Ξεκινήστε με την ησυχία σας αυτό το Σάββατο. Με την ονειρική σελήνη στους Ιχθύες να εισέρχεται στο οικιακό σας βασίλειο, έχετε την κοσμική άδεια να χαλαρώσετε στο σπίτι και να κάνετε ό,τι θέλετε – με όποιον θέλετε, ή ακόμα και μόνοι σας! Θα μπορούσατε να κατεβάσετε μερικές χρήσιμες ιδέες για το πώς να προχωρήσετε με ένα δύσκολο θέμα στη δουλειά ή να παρακινήσετε κάποιον που αντιμετωπίζει κάποιο εμπόδιο. Εμπιστευτείτε τη διαισθητική σας κρίση και μεγιστοποιήστε την καταγράφοντας όλα όσα σας έρχονται στο μυαλό.

Ακόμα και το αισιόδοξο ζώδιό σας σκέφτεται αρνητικά μερικές φορές, Τοξότη. Και αν αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει πραγματικά αυτό που νιώθετε την Κυριακή, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρόκειται για λύπη – μπορεί απλώς να σας έχει κυριεύσει ο συναισθηματισμός. Ίσως αυτός να μην είναι ο συνηθισμένος τρόπος δράσης σας, αλλά το να δείτε βαθιά μέσα σας και να γίνετε ευάλωτοι είναι κάτι καλό για εσάς. Αφήστε τα τείχη σας να πέσουν, ανοίξτε την καρδιά σας και μοιραστείτε κάτι με έναν έμπιστο ή νέο φίλο. Το να μιλάτε με αυτό το είδος αυθεντικότητας μπορεί να σας προσφέρει διορατικότητα επάνω σε ένα θέμα- και παράλληλα να βοηθήσει στο να εδραιώσετε αυτόν τον δεσμό μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Δεν είναι κάθε μέρα ιδανική για να ασχοληθείτε με τις πιο δύσκολες δουλειές σας, Αιγόκερε. Και το Σάββατο, καθώς η νωχελική σελήνη στους Ιχθύες κατεβαίνει στον τρίτο οίκο σας, αυτόν της κοινωνικοποίησης και της συνεργασίας, στην πραγματικότητα σας ενθαρρύνει να αφήσετε τη δύσκολη δουλειά για την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για να αφιερωθείτε σε πιο δημιουργικές και διαδραστικές εργασίες. Συναντήστε έναν φίλο για καφέ και αφήστε τις κουβέντες και τον καταιγισμό ιδεών να κυλήσουν! Κανονικά σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Αλλά τα άστρα της Κυριακής μπορεί να χαλαρώσουν αρκετά τα χείλη σας ώστε να χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Με την ομιχλώδη Σελήνη στους Ιχθύες και τη γωνιά της επικοινωνίας σας ευθυγραμμισμένη με τον αυθόρμητο Ουρανό στον οίκο της έκφρασής σας, μπορεί να εκπλαγείτε με αυτά που βγαίνουν από το στόμα σας. Αν κρατούσατε κάτι μέσα σας που έπρεπε να βγει, αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή. Αλλά αν πρέπει να διατηρήσετε κάποια διακριτικότητα και ευπρέπεια, προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε!

Υδροχόος

Αυξήστε την αυτοπειθαρχία σας αυτό το Σάββατο και θα κατορθώσετε να κατακτήσετε μια εργασία που σας παιδεύει εδώ και καιρό. Παρόλο που η Σελήνη ξεκινάει την ημέρα στο ζώδιό σας, γλιστράει στους Ιχθύες πριν την ώρα του δεκατιανού. Εκεί, θα περάσει από τον παραγωγικό δεύτερο οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, δίνοντάς σας ώθηση για να αντιμετωπίσετε κάποιες εργασίες που σας βαραίνουν. Χωρίστε τις σε μικρότερα έργα και αφού τελειώσετε το καθένα, ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα φλιτζάνι τσάι ή έναν γρήγορο περίπατο.

Στη συνέχεια, επιστρέψτε και ολοκληρώστε τη δουλειά! Όποια κι αν ήταν η χρηματική σας διαχείριση τους τελευταίους μήνες, η Σελήνη της Κυριακής στον οίκο των οικονομικών και της ασφάλειάς σας, σας καλεί να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον προϋπολογισμό σας. Έχετε αρκετή ρευστότητα για να τα βγάλετε πέρα για έναν μήνα, τρεις μήνες – ή ακόμα και έξι; Αν και κανείς δεν κάνει συγκεκριμένες προβλέψεις για το μέλλον των παγκόσμιων αγορών ή των τοπικών επιχειρήσεων, μόνο προς όφελός σας μπορεί να είναι το να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο. Ζητήστε από τους σοφότερους οικονομικούς σας συμβούλους την αξιόπιστη συμβολή τους. Με τον ριζοσπαστικό Ουρανό να συναντάει τη Σελήνη, ποιος ξέρει; Μπορεί να βρείτε νέους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στο συμπονετικό σας ζώδιο την Κυριακή, η γενναιοδωρία σας θα είναι δύσκολο να κρυφτεί! Μερικές φορές είναι εύκολο να δείχνετε αδιαφορία και να αγνοείτε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας – και πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος γι’ αυτό -πολλή δουλειά, οικογενειακές υποχρεώσεις, ή οτι δεν αισθάνεστε καλά . Αλλά αν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι σημαντικό, αναζητήστε γύρω σας κάτω από αυτές τις συνεργατικές και βελτιωτικές σεληνιακές ακτίνες. Οτιδήποτε σας ενδιαφέρει πραγματικά θα είναι ιδανικό.

Μην κάνετε υποθέσεις αυτή την Κυριακή,γιατί αυτό θα σας κουράσει πνευματικά χωρίς αποτέλεσμα! Η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τον αυθόρμητο και εκπληκτικό Ουρανό στον οίκο των ιδεών και της επικοινωνίας σας. Μπορεί να σκέφτεστε ή να διαβάζετε για κάτι όταν κάποιος κάνει ένα σχόλιο που τα βάζει όλα στη σωστή τους διάσταση ή αλλάζει εντελώς τα δεδομένα. Στη δουλειά, μια απλή συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε έναν εντελώς νέο τρόπο επίλυσης των προβλημάτων σας, οπότε κρατήστε ανοιχτό μυαλό!