Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Ίσως να μην είστε σε θέση να περάσετε το Σάββατο σας με την τυπική ενέργεια του Κριού. Ο λόγος; Ο συγχρονισμός της Σελήνης στον Σκορπιό και του ευαίσθητου Ποσειδώνα στους πιο ευάλωτους τομείς του χάρτη σας, που προκαλεί συμπόνια, σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς. Όσο κι αν προσπαθήσετε, δεν θα μπορέσετε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Δεν είναι δουλειά σας να το παίζετε ψυχολόγος, αλλά δεν θα σας έκανε κακό να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να τους ακούσετε και να ασχοληθείτε. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να συνδεθείτε με κάποιον με βαθύτερο και πιο αυθεντικό τρόπο!

Δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά τα όνειρά σας την Κυριακή, Κριέ, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ενέργεια στο έπακρο! Με την απελευθερωμένη Σελήνη στον Τοξότη να δίνει το έναυσμα στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, θα μπορούσατε να βιώσετε ιδιαίτερη ανάπτυξη χωρίς καν να προσπαθήσετε. Απλά και μόνο με το να μείνετε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες μπορείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα!

Επιπλέον διευρύνετε το σκόπευτρό σας, καθώς αυτές οι ευκαιρίες θα μπορούσαν να έρθουν από άλλες γωνιές του πλανήτη. Ενώ δεν χρειάζεται να μετακομίσετε σε άλλο μέρος εσείς οι ίδιοι, ο πελάτης των ονείρων σας θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί!

Ταύρος

Κρατήστε ανοιχτές τις επαφές σας αυτό το Σάββατο και μπορεί να πετύχετε πολλά περισσότερα από ό,τι αν δουλεύατε μόνοι σας. Κάτω από τον ψυχικό συγχρονισμό της ευαίσθητης Σελήνης και του Ποσειδώνα στους οίκους των ανθρώπων σας, περάστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια ή τους συγκατοίκους σας στο σπίτι. Αυτό όχι μόνο θα κάνει ευκολότερη (και πιο ευχάριστη) τη συγκατοίκηση και τη σύνδεσή σας, αλλά μπορεί να πυροδοτήσετε και μια εμπνευσμένη συνεργασία. Αν είστε μόνοι στο σπίτι, φροντίστε να κάνετε κάποια σχέδια για να συναναστραφείτε με φίλους έξω και να κυκλοφορήσετε όσο ο καιρός είναι ακόμα καλός.

Μπορεί να μην είστε σε θέση να κρατήσετε κρυφό ένα μυστικό την Κυριακή, χάρη στη θαρραλέα Σελήνη του Τοξότη που περνά μέσα από τον ιδιωτικό όγδοο οίκο σας. Αλλά προσέξτε για τυχόν αυθόρμητες παρορμήσεις που θα οδηγήσουν να το αποκαλύψετε στο πρώτο άτομο που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Αυτό σίγουρα δεν θα ήταν καλό, Ταύρε. Αντίθετα, σκεφτείτε ποιον ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε, και μετά προσεγγίστε τον και δείτε αν είναι ελεύθερος για μια συνάντηση. Περιμένατε τόσο καιρό, οπότε ναι, μπορείτε να αντέξετε λίγο ακόμα!

Δίδυμοι

Το σαββατιάτικο συνονθύλευμα των πιο διαισθητικών πλανητών, της Σελήνης και του Ποσειδώνα, στους επαγγελματικούς σας οίκους σας ωθεί να δουλέψετε πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά – και να δώσετε ψυχή στους στόχους σας! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσετε τις φιλοδοξίες σας ή να εγκαταλείψετε ένα όνειρο. Είναι απλώς μια υπενθύμιση ότι δεν χρειάζεται να κάνετε υπερπροσπάθεια για να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερη ευκολία και άνεση μπορείτε να φέρετε στην ημέρα σας, τόσο πιο πιθανό είναι οι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Πειραματιστείτε!

Την Κυριακή θα βρίσκεστε στο εξωστρεφές στοιχείο σας, καθώς η ανεμπόδιστη Σελήνη στον Τοξότη περνάει από τον έβδομο οίκο των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η έναρξη συζητήσεων με ενδιαφέροντα άτομα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτική. Μην βάζετε τεχνητά όρια -εκτός αν είστε σε σχέση και διαισθάνεστε ότι κάποιος θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα φλερτάροντάς σας. Οι ελεύθεροι, από την άλλη πλευρά, έχουν την άδεια για να φλερτάρουν ελεύθερα με οποιονδήποτε! Αν είστε δεσμευμένοι και πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, βρείτε έναν χιουμοριστικό τρόπο να την ξεκινήσετε και εμπιστευτείτε ότι θα πάει καλά.

Καρκίνος

Έχετε μια σοβαρή προθεσμία να προλάβετε αυτό το Σαββατοκύριακο, Καρκίνε; Αντί να αγχώνεστε γι’ αυτό, προκαλέστε τον εαυτό σας να βρει τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές πτυχές αυτού του έργου. Κάτω από έναν ευαισθητοποιητικό συγχρονισμό του Ποσειδώνα και του κυβερνήτη σας, της συναισθηματικής Σελήνης, ξεχάστε το παλιό πρότυπο που υποστηρίζει ότι μια δουλειά πρέπει να είναι δύσκολο να γίνει, και προσεγγίστε το θέμα σαν να είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Καθορίστε ανταμοιβές για τον εαυτό σας σε κάθε μικρό στόχο για να διατηρήσετε το κίνητρό σας και φροντίστε να κάνετε τακτικά διαλείμματα για να ξεμουδιάσετε και να πάρετε καθαρό αέρα. Αργά και σταθερά θα φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού!

Αφιερώστε χρόνο την Κυριακή για να κάνετε κάτι που σας βοηθάει να νιώθετε καλά από μέσα προς τα έξω. Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον έκτο οίκο της ευεξίας και της αυτοφροντίδας σας, λίγη περιποίηση μπορεί να είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσετε το πιάσιμο στο σώμα σας – αλλά και στο μυαλό σας. Αν έχετε πιεστεί με μια προθεσμία ή μια δύσκολη κατάσταση, αφιερώστε μια-δυο ώρες για γιόγκα ή πεντικιούρ σπα. Το να καθαρίσετε το μυαλό σας έστω και για λίγο μπορεί να επαναφέρει την ηρεμία σας και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος.

Λέων

Επιβραδύνετε αρκετά αυτό το Σάββατο για να μπορέσετε να παραμείνετε ανοιχτοί στα πράγματα που θα έρθουν. Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας ευθυγραμμισμένη με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στον μεταφυσικό όγδοο οίκο σας, είστε έτοιμοι να λάβετε κάποιες πνευματικές εκλάμψεις – αλλά θα μπορούσατε να τις χάσετε αν είστε πολύ απασχολημένοι με τις εργασίες σας. Ξεκινήστε χαλαρά την ημέρα σας, μείνετε συντονισμένοι με το περιβάλλον σας και αφεθείτε σε όλες τις αισθήσεις σας. Και αν κάποιος έρθει στο μυαλό σας, απλώστε του το χέρι σας.

Μπορεί να έχει μια ανάγκη που μόνο εσείς μπορείτε να ικανοποιήσετε. Την Κυριακή, η Σελήνη στον Τοξότη σας ωθεί στην μη παραγωγικότητα. Είναι μια τέλεια μέρα για να χαλαρώσετε στο σπίτι, στο σαλόνι ή, το δωμάτιό σας. Δείτε αν μπορείτε να αναδιαμορφώσετε τις όποιες υποχρεώσεις σας, ώστε να έχετε άπλετο χρόνο για να επικεντρωθείτε στα ευφάνταστα σχέδιά σας. Με τον πέμπτο οίκο σας φωτισμένο, θα γίνετε μέτρ της δημιουργικότητας!

Παρθένος

Σας αρέσει να μένετε ενήμεροι για ό,τι συμβαίνει – παντού και με όλους . Αλλά το να επικοινωνείτε υπερβολικά με τους ανθρώπους αυτό το Σάββατο μπορεί να μην σας κάνει καλό τελικά. Κάτω από τον διεγερτικό συγχρονισμό της συναισθηματικής Σελήνης και του υπερευαίσθητου Ποσειδώνα στους οίκους των ανθρώπων σας, τα φίλτρα σας θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο διαπερατά από το συνηθισμένο. Αν και είστε πρόθυμοι για τα σχόλια των άλλων, μπορεί τελικά να σας προκαλέσουν μόνο σύγχυση. Γι’ αυτό κλείστε την πόρτα σας, φορέστε τα ακουστικά σας και κρατήστε την ψυχική επαφή για αργότερα μέσα στην ημέρα.

Με την αυθόρμητη Σελήνη στον Τοξότη να σταθμεύει στον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, την Κυριακή, μπορεί να σας γεννηθεί η επιθυμία να περάσετε από ένα συγγενή που έχετε να δείτε πολύ καιρό, ή απλά να σηκώσετε το τηλέφωνο και να συνδεθείτε με έναν παλιό συγκάτοικο από τη σχολή. Αισθάνεστε συναισθηματικοί αλλά και τολμηροί, γεγονός που καθιστά αυτή τη μέρα ιδανική για να κάνετε κάτι για το οποίο διαφορετικά θα περιμένατε -και μετά, μάλλον δεν θα το κάνατε ποτέ. Λίγη παρορμητικότητα μπορεί να κάνει πολύ καλό στο δομημένο ζώδιό σας!

Ζυγός 

Μήπως θα μπορούσατε να λάβετε λίγη έμπνευση στον τομέα του υγιεινού τρόπου ζωής σας, Ζυγέ; Τα αστέρια του Σαββάτου μπορούν να σας βοηθήσουν ακριβώς σε αυτό! Ένας διεγερτικός συγχρονισμός των πιο διαισθητικών πλανητών, της Σελήνης (στον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας) και του Ποσειδώνα, στη ζώνη ευεξίας σας, σας ενθαρρύνει να σταματήσετε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο!

Όπως κι αν επιλέξετε να συνδυάσετε τις προπονήσεις ή τα γεύματά σας, έχει λιγότερη σημασία από το γεγονός ότι ξεφεύγετε από τις ρουτίνες που σας κουράζουν πνευματικά, αναζωογονώντας το σώμα σας και προκαλώντας τον εγκέφαλό σας. Με την ανεμπόδιστη Σελήνη στον Τοξότη να περνάει από τον εκφραστικό τρίτο οίκο σας την Κυριακή, θα βρίσκεστε στο φλύαρο στοιχείο σας, σαν ζώδιο του αέρα.

Μπορεί να γίνετε πέρα για πέρα ανήσυχοι αν μείνετε κολλημένοι στο σπίτι . Οπότε δείτε αν μπορείτε να συνδυάσετε πράγματα από τη λίστα των εργασιών σας και να πάτε ένα δημιουργικό έργο σε ένα καφέ ή, αν ο καιρός το επιτρέπει, στο πάρκο. Ή ίσως να κάνετε ένα τηλεφώνημα σε έναν φίλο με τον οποίο έχετε να μιλήσετε καιρό -ενώ κάνετε μια βόλτα!

Σκορπιός

Ένα δυναμωτικό συνονθύλευμα της Σελήνης στο ζώδιό σας και του δημιουργικού Ποσειδώνα στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας πρακτικά επιμένει να κάνετε αυτό που σας εκφράζει . Αντί να ακολουθήσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα του Σαββατοκύριακου. Είτε επιλέξετε να φορέσετε τα αθλητικά σας ρούχα για ολόκληρη την ημέρα, είτε να βγείτε για ένα χαλαρωτικό γεύμα, είτε να στείλετε ένα τολμηρό μήνυμα στον πιθανό σύντροφό σας, θα αναθερμάνετε το μυαλό σας με νέους τρόπους, πράγμα που θα μπορούσε να πυροδοτήσει ένα ντόμινο δημιουργικότητας και ενθουσιασμού.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει ενδιαφέρον! Έχετε την πολυτέλεια να χαλαρώσετε έστω και λίγο τα έξοδά σας την Κυριακή, Σκορπιέ; Με την αυθόρμητη Σελήνη στον Τοξότη να στροβιλίζεται στον δεύτερο οίκο της πρακτικής πολυτέλειάς σας, μια μικρή αναβάθμιση θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της άνεσής σας. Κάντε μια γρήγορη ανασκόπηση της τρέχουσας οικονομικής σας κατάστασης. Αν είστε σε καλό δρόμο αυτό το μήνα, γιατί να μην κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας; Δεν μιλάμε για μια υπερβολική σπατάλη, απλά κάποιες μικρές πολυτέλειες που θα σας κάνουν χαρούμενους.

Τοξότης

Πριν βγείτε από την πόρτα βιαστικά για να ξεκινήσετε τις δουλειές του Σαββατοκύριακου σήμερα, κάντε μια παύση για μια νοερή απογραφή των χώρων διαβίωσής σας. Ένας ψυχικός συγχρονισμός των πιο ευαίσθητων πλανητών, της Σελήνης (στον ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας) και του Ποσειδώνα, στον οικιακό σας τομέα, μπορεί να εμπνεύσει κάποιες δημιουργικές αναβαθμίσεις στην οικία σας. Το περιπετειώδες ζώδιό σας μπορεί να είναι περισσότερο επικεντρωμένο στο πού θα πάτε μετά παρά στο σπίτι σας . Αλλά μερικές προσωπικές πινελιές μπορούν να μετατρέψουν τον χώρο σας σε ένα πραγματικό καταφύγιο!

Δεν θα μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας την Κυριακή, Τοξότη, οπότε μην το προσπαθήσετε καν. Είστε υπέρ της αυθεντικής αυτοέκφρασης, και με τη Σελήνη να φωτίζει το απελευθερωμένο ζώδιό σας, ανυπομονείτε να ξεδιπλώσετε την καρδιά σας σε κάποιον. Μια μικρή πρόταση: Θυμηθείτε ότι και οι άλλοι άνθρωποι έχουν πράγματα που θέλουν να επικοινωνήσουν, οπότε μην μονοπωλείτε την συζήτηση. Και μην είστε τόσο πρόθυμοι να μοιραστείτε τα επόμενα τα νέα σας, ώστε να χάσετε κάτι σημαντικό που μόλις σας είπε κάποιος άλλος.

Αιγόκερως

Εξίσου σημαντικό για την επιτυχία της καριέρας σας με την δουλεία σας, είναι το να κρατάτε τους τροχούς των επαγγελματικών σας σχέσεων λαδωμένους, Αιγόκερε! Ακόμα και οι πιο “σοβαρές” εργασιακές καταστάσεις πάνε καλύτερα όταν γνωρίζετε τους συναδέλφους σας και όλοι νιώθουν ότι συνεργάζεστε ως ομάδα. Το Σάββατο, υπάρχει ένας ψυχικός συγχρονισμός των πιο συμπονετικών πλανητών, της Σελήνης (στη ζώνη της ομαδικής σας εργασίας) και του Ποσειδώνα, στον τρίτο οίκο της κοινωνικοποίησης και επικοινωνίας σας, που σας ενθαρρύνει να προσεγγίσετε και να συνδεθείτε με τους ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο. Ενωμένοι μπορείτε να διαπρέψετε! Χαλάρωσε από τον επαγγελματικό επιταχυντή αυτή την Κυριακή.

Δεν χρειάζεται να είστε πάντα “πράττοντες”, ξέρετε. Υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει κανείς με το να υπάρχει απλώς. Για το ζώδιό σας, ωστόσο, αυτό μπορεί να χρειάζεται κάποιες οδηγίες. Αν πρέπει να εργαστείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, φροντίστε να ενσωματώσετε μίνι διαλείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να πάρετε λίγο καθαρό αέρα και ίσως να βάλετε τα ακουστικά σας και να ακούσετε έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό. Ή απλά αφιερώστε χρόνο για τα αγαπημένα σας άτομα, ιδιαίτερα αυτά που σας έλειψαν μέσα στη βδομάδα.

Υδροχόος

Έχετε μεγάλη αξιοπιστία αυτό το Σάββατο . Οπότε αν υπάρχει μια κίνηση καριέρας που θέλετε να κάνετε, αυτή μπορεί να είναι η στιγμή σας. Με την εστιασμένη Σελήνη στον Σκορπιό να φωτίζει τον δέκατο οίκο των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας, ευθυγραμμισμένη με τον αλχημιστή Ποσειδώνα στο οικονομικό σας πεδίο, το μυστικό της επιτυχίας σας είναι να συνδυάσετε το έμφυτο ταλέντο σας για οργάνωση με τον δημιουργικό (και παθιασμένο) οραματισμό. Μην εστιάζετε στα εμπόδια, Υδροχόε: Εκεί που οι άλλοι βλέπουν προκλήσεις, το όραμά σας βρίσκει δυναμική.

Την Κυριακή, με την παιχνιδιάρικη Σελήνη στον Τοξότη να διατρέχει τον κοινωνικό σας τομέα, δώστε έμφαση στην εύκολη ροή μεταξύ των πραγματικών σας φίλων ή στη φιλική πτυχή μιας συνεργασίας σας. Δεν χρειάζεται να δουλεύετε για τη σχέση σας κάθε λεπτό της κάθε ημέρας, Υδροχόε. Μερικές φορές, τα πιο συναρπαστικά πράγματα συμβαίνουν όταν δεν προσπαθείτε να ελέγξετε τα πάντα. Το να προσκαλέσετε κάποιους κοινούς φίλους σας να σας συνοδεύσουν σε μια έξοδο ή μια βόλτα μπορεί να σας απαλλάξει από την πίεση ενός θέματος που σας απασχολεί.

Ιχθύες

Μην αποθαρρύνεστε αν δεν έχετε υλοποιήσει ακόμα αυτό το τεράστιο όνειρο, Ιχθύες. Τα αστέρια του Σαββάτου μπορούν να γεμίσουν τις δεξαμενές σας με καύσιμα υψηλής ποιότητας και να σας βοηθήσουν να κινητοποιηθείτε. Με τον εμπνευσμένο Ποσειδώνα στο ζώδιό σας ευθυγραμμισμένο με την αποφασιστική Σελήνη στον Σκορπιό και τον ατρόμητο ένατο οίκο σας, μην αφήνετε μικρά εμπόδια ή αναποδιές να σας καταβάλλουν. Σηκωθείτε, δώστε στον εαυτό σας τον εμψυχωτικό λόγο που θα δίνατε σε έναν φίλο σας, και μετά πατήστε το γκάζι και δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση! Την Κυριακή, η Σελήνη θα πλέει στον απελευθερωμένο Τοξότη και στον φιλόδοξο τομέα της καριέρας σας . Θα αποκτήσετε σαφήνεια γύρω από έναν επαγγελματικό στόχο και θα έχετε το ξεκάθαρο όραμα για να τον πετύχετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν την ευγενική, συνεργάσιμη φύση σας, Ιχθείς . Αλλά λίγοι γνωρίζουν την έντονη συναισθηματική πυριτιδαποθήκη που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια. Και ακόμα λιγότεροι καταλαβαίνουν ότι όταν έχετε έναν ισχυρό προσωπικό στόχο, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να τον πετύχετε. Βάλτε μπρος και ξεκινήστε!