Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Αν ήσασταν έτοιμοι για να περάσετε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο, αναπροσαρμόστε τις προσδοκίες σας, Κριοί. Το Σάββατο, ο προσγειωτικός Κρόνος σχηματίζει ένα σπάνιο και αρμονικό τρίγωνο με τον Ερμή στους πιο κοινωνικούς σας τομείς.

Το να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι, μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας θα μπορούσε να είναι αδύνατο. Αντίθετα, θα είστε η ψυχή της παρέας σας και θα ηγηθείτε σε οτιδήποτε κανονιστεί. Και με τον ενεργητικό ενδέκατο οίκο σας φωτισμένο, οι αλληλεπιδράσεις σας δεν θα αφορούν μόνο τη διασκέδαση.

Συγκεντρώστε την ομάδα σας -και όποιον πετύχετε στην πορεία- για κάποιες δραστηριότητες με νόημα. Την Κυριακή, η Αφροδίτη στον Ζυγό και στον οίκο των σχέσεών σας έρχεται αντιμέτωπη με τον σκιώδη Πλούτωνα. Αν είστε έτοιμοι να πάτε μια συνεργασία στο επόμενο επίπεδο, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν θέματα που πρέπει πρώτα να διευθετηθούν.

Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το ξεκαθάρισμα μιας παλιάς διαφωνίας μέχρι κάτι πιο σοβαρό. Όπως η επίλυση θεμάτων από την παιδική σας ηλικία που εξακολουθούν να επηρεάζουν τις αλληλεπιδράσεις σας. Αξίζει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για τη θεραπεία, Κριέ. Θα νιώσετε πιο ανάλαφροι μόλις αποτινάξετε αυτό το βάρος.

Ταύρος

Ο συνδυασμός του συμβατικού με το καινοτόμο θα σας δώσει ένα σαφές πλεονέκτημα αυτό το Σάββατο, Ταύρε. Σκεφτείτε έξω από κανόνες και περιορισμούς, και στη συνέχεια, διαμορφώστε τις ιδέες με πρακτικά κριτήρια, όπως ο προϋπολογισμός σας και ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας. Ένα σπάνιο και ισχυρό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο, σε συνδυασμό με τη σπάνια διαίσθησή σας, ανεβάζει τα επίπεδα της ιδιοφυΐας σας στα ύψη. Ξέρετε ακριβώς ποιοι κανόνες μπορούν να παραβιαστούν, και πότε πρέπει να συμμορφωθείτε με αυτούς (όταν πρέπει να το κάνετε οπωσδήποτε).

Αν αυτή τη στιγμή είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας όταν πρόκειται για την υγεία σας, η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να μπείτε στον σωστό δρόμο. Καθώς η ζωογόνος Αφροδίτη στον οίκο της ευεξίας σας σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, θα νιώσετε μια έλξη προς τους πειρασμούς της ζωής. Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας κυβερνά το ασυνείδητο, δεν έχει να κάνει τόσο με το τι τρώτε όσο με το τι σας τρώει. Ψάξτε βαθιά και φτάστε στη συναισθηματική ή ψυχολογική ρίζα οποιωνδήποτε αυτοκαταστροφικών συνηθειών. Η αντιμετώπιση των φόβων σας είναι το πρώτο βήμα προς την πραγματική θεραπεία.

Δίδυμοι

Αυτό το Σάββατο, δεν θα μπορείτε να λογοκρίνετε τον εαυτό σας, καθώς ο Ερμής στη ζώνη της αυτοέκφρασής σας συνδέεται με τον σταθερό Κρόνο στον ειλικρινή ένατο οίκο σας. Αυτό το σπάνιο και ισχυρό τρίγωνο σας δίνει τη σαφήνεια και τη δομή για να προσεγγίσετε ένα δύσκολο θέμα που αποφεύγατε. Πριν προφέρετε έστω και μια συλλαβή, ωστόσο, αποφασίστε να μιλάτε μόνο με ευγένεια. Από την άλλη πλευρά, η ειλικρίνεια κάποιου άλλου θα μπορούσε να σας βγάλει από τα ρούχα σας.

Όμως το ευθύβολο ζώδιό σας μπορεί να το χειριστεί, και, όταν αυτή η συζήτηση μείνει επιτέλους πίσω σας, πιθανότατα να νιώσετε ανακούφιση. Η Αφροδίτη στον παιχνιδιάρικο πέμπτο οίκο σας σας κάνει να επικεντρώνεστε στη διασκέδαση την Κυριακή. Αλλά η μπερδεμένη γωνία της με τον σκιώδη Πλούτωνα στον οικείο όγδοο οίκο σας θα μπορούσε να απαιτήσει να περάσετε χρόνο τετ-α-τετ με έναν στενό φίλο ή ερωτικό σύντροφο. Ίσως εσείς οι δύο πρέπει να ξεκαθαρίσετε ένα άλυτο ζήτημα ή ο σύντροφός σας χρειάζεται να σας εκμυστηρευτεί κάτι. Μην παρασύρεστε από τις εναλλαγές της διάθεσης κανενός, αλλά αν έχετε παραμελήσει τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, χαρίστε τους λίγο ποιοτικό χρόνο.

Καρκίνος

Αν αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή τη σχέση σας, ο κινητήριος αστρικός χάρτης του Σαββάτου θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ριζική αλλαγή. Μια σπάνια και ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ του Ερμή στον οικιακό σας τομέα και του δομημένου Κρόνου στον οικείο όγδοο οίκο σας μπορεί να ταρακουνήσει τα πράγματα στα θεμέλιά τους. Αλλά δεν μπορείτε να καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένετε να ξεδιπλωθεί ένα εντελώς νέο σενάριο.

Έχετε σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα προκύψει. Συναντήστε το σύμπαν στα μισά της διαδρομής, παίρνοντας ένα ρίσκο ή ορθώνοντας το ανάστημά σας σε κάποιον που συμπεριφέρεται αυταρχικά ή ανώριμα. Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα συναισθηματικούς οίκους, οπότε προετοιμαστείτε για την έκρηξη κάποιων ισχυρών συναισθημάτων. Ενδεχομένως να νιώθετε άβολα, αλλά ο μόνος τρόπος για να το ξεπεράσετε είναι να το αντιμετωπίσετε!

Την Κυριακή, η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο της οικίας σας έρχεται αντιμέτωπη με τον έντονο Πλούτωνα και μπορεί να νιώσετε κάποιο θυμό ή ένταση με έναν συγγενή ή φίλο του στενού σας κύκλου. Το συγκεκριμένο ζήτημα μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά αν ψάξετε λίγο βαθύτερα, θα φτάσετε στην καρδιά αυτού που πραγματικά σας ενοχλεί. Μην παρασυρθείτε σε μια ασήμαντη διαφωνία ή, ακόμα χειρότερα, μην αποσυρθείτε στο καβούκι σας για να μελαγχολήσετε παθητικά. Λύστε το ζήτημα μια για πάντα, ώστε να το αφήσετε οριστικά πίσω σας.

Λέων

Υπάρχουν μέρες που πρέπει να επιβάλλετε τη θέλησή σας, και αυτό το Σάββατο είναι μια από αυτές, Λέων. Ο ακλόνητος Κρόνος δέχεται μια ενεργοποιητική ώθηση από τον Ερμή – και οι δύο αυτοί ισχυροί πλανήτες βρίσκονται στους οίκους των ανθρώπων σας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ειδικά αν ανταποκριθείτε στην πρόκληση να ενημερώσετε κάποιον για τη γνώμη σας όσον αφορά τις πράξεις του. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει να καταλάβετε τι ακριβώς σας ενοχλεί στη σχέση σας ή τι χρειάζεται να ισορροπήσετε. Αλλά πριν ξεσπάσετε, εξετάστε τον δικό σας ρόλο στην κατάσταση. Θα μπορούσε ενδεχομένως να φταίει ότι δεν έχετε εκφράσει με σαφήνεια ή ειλικρίνεια τις δικές σας ανάγκες.

Και πόσο εύλογες είναι αυτές οι επιθυμίες εξ αρχής; Την Κυριακή, η συμπαθητική Αφροδίτη στον Ζυγό, και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, αντιτίθεται με τον αιχμηρό Πλούτωνα. Θα μπείτε στον πειρασμό να εμπλακείτε σε κάποιο κουτσομπολιό . Ειδικά αν ακούσετε κάτι πολύ σκανδαλώδες για να το κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Αλλά το να μιλάτε για τους ανθρώπους πίσω από την πλάτη τους οδηγεί σε κακό κάρμα -και σίγουρα σε μια κακή φήμη! Αντί να μιλήσετε για όσα γνωρίζετε χωρίς πολλή σκέψη, αναρωτηθείτε γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα μυστικά κάποιου. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να δεθείτε με τους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι δεν θίγουν κανέναν.

Παρθένος

Αυτό το Σάββατο είναι ώρα να μιλήσετε για τα οικονομικά σας θέματα. Προγραμματίστε να κάνετε μια ενδεχομένως αμήχανη συζήτηση στην οποία θα αναφέρετε αυτό το λεπτό ζήτημα. Κατά βάθος, ξέρετε ότι αυτός ο διάλογος πρέπει να γίνει κάποια στιγμή – και μπορείτε κάλλιστα να το φέρετε εις πέρας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Ερμής στον οικονομικό σας τομέα συναντά τον σταθερό Κρόνο στον σκληρά εργαζόμενο έκτο οίκο σας. Μπορείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες σε μια άνιση σχέση ή να βρείτε έναν ιδιοφυή τρόπο για να αυξήσετε τα δικά σας έσοδα.

Αν έχετε τον σπόρο μιας ιδέας, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να τον καλλιεργήσετε, απευθυνθείτε σε φίλους επιχειρηματίες για συμβουλές. Την Κυριακή, με την Αφροδίτη στον πρακτικό δεύτερο οίκο σας να έρχεται αντιμέτωπη με τον ψυχαναγκαστικό Πλούτωνα . Μπορεί να επαναστατήσετε ενάντια στη δική σας υπερβολική διαχείριση της ζωής σας.

Ένας φίλος θα μπορούσε να σας ζητήσει μια χάρη της τελευταίας στιγμής που θα σπαταλήσει όλο σας το χρόνο, ή μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να διαχειριστείτε μια αγχωτική μέρα κάνοντας λίγα ψώνια. Καμία στιγμιαία ικανοποίηση δεν αξίζει να εκτροχιάσει την πρόοδό σας, Παρθένε, αλλά αυτή η μίνι κρίση θα μπορούσε να είναι ένα κάλεσμα για λίγη περισσότερη ισορροπία. Σκεφτείτε με όρους μετριοπάθειας, ώστε να μπορείτε να να εργάζεστε και ταυτόχρονα να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Ζυγός 

Αφήστε στην άκρη την αναλυτική σας φύση και αξιοποιήστε το νόμο της έλξης, καθώς ξέρετε ήδη τι μπορείτε να εκδηλώσετε όταν θέσετε κάποιες προθέσεις!

Το Σάββατο είναι ιδανικό γι’ αυτό, Ζυγέ, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας σχηματίζει μια ισχυρή και υποστηρικτική γωνία με τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο σας, τον οίκο της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και της φήμης.

Πατήστε παύση για αρκετό διάστημα ώστε να επικεντρωθείτε σε κάτι που πραγματικά, θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Κλείστε τα μάτια σας και δείτε το να παίρνει μορφή! Φανταστείτε ότι το έχετε ήδη και πώς σας κάνει να νιώθετε. Στη συνέχεια, σκεφτείτε δύο ή τρία απτά βήματα που μπορείτε να κάνετε πριν τελειώσει η μέρα για να έρθετε πιο κοντά στο στόχο σας. Προσέξτε όμως αυτή την επίμονη και αποφασιστική στάση την Κυριακή.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έρχεται αντιμέτωπη με τον ελεγκτικό Πλούτωνα, προκαλώντας σας να είστε πεισματάρηδες και επαναστάτες με τους στενούς σας φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Μήπως πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποιες άλυτες δυσαρέσκειες; Μπορεί να απεχθάνεστε τις αντιπαραθέσεις, αλλά οι αγαπημένοι σας θα αντιπαθήσουν ακόμα περισσότερο την εριστική σας στάση. Αντιμετωπίστε το με διπλωματικό και άμεσο τρόπο – και να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τις δικές σας ευθύνες σε τυχόν συγκρούσεις.

Σκορπιός

Αγαπάτε τις ανέσεις και τις συνήθειές σας, αλλά κάτω από την ανατρεπτική ενέργεια του Σαββάτου, θα είστε ανοιχτοί σε νέους τρόπους με τους οποίους θα κάνετε τα πράγματα. Ο Ερμής βρίσκεται στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας και ευθυγραμμίζεται με τον γειωμένο Κρόνο στον οικιακό σας τομέα. Αν νιώσατε στατικοί το τελευταίο διάστημα, μπορείτε να ξεκολλήσετε από αυτό το τέλμα και να μπείτε σε μια πιο ενεργητική κατάσταση ή νοοτροπία. Ακούστε ομιλίες ή παρακολουθήστε βίντεο από ανθρώπους που έκαναν τα πράγματα “διαφορετικά” και δείτε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε τις συμβουλές τους στη δική σας ζωή.

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλα όσα κάνατε ως τώρα, αλλά ίσως μερικά πράγματα να είναι καλύτερα να τα αποβάλλετε. Δεν σας αρέσει καθόλου να εισβάλλουν άλλοι στην περιοχή σας ή να παίρνουν τα εύσημα για τις ιδέες σας, Σκορπιέ. Με την Αφροδίτη στον οίκο των κρυφών σχεδίων σας να σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Πλούτωνα την Κυριακή, θα είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας απέναντι σε κάθε αντιληπτή απειλή. Μια σύγκρουση με έναν συνάδελφο, φίλο ή αδελφό μπορεί να προκύψει και ο μόνος τρόπος να την αντιμετωπίσετε είναι να φτάσετε στη ρίζα της. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η αντίληψή σας είναι λανθασμένη, αλλά αν δεν είναι, πάρτε την απόφαση να αντιμετωπίσετε το ζήτημα.

Τοξότης

Αυτό το Σάββατο δεν θα έχετε χρόνο για να κλειστείτε στον εαυτό σας, καθώς σήμερα, ο διανοητικός Ερμής και ο δομημένος Κρόνος συναντιούνται στους πιο κοινωνικούς σας τομείς. Μην μπείτε καν στον κόπο να βάλετε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο. Αντ’ αυτού, αγκαλιάστε την φλύαρη ενέργεια της ημέρας και επικεντρωθείτε στους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους της καριέρας σας. Οργανώστε μια συνάντηση ανταλλαγής ιδεών, καλέστε έναν πελάτη να ακούσει την πρότασή σας, ή συμμετέχετε σε μια εκδήλωση δικτύωσης μέσω Zoom. Μια μοιραία συζήτηση μπορεί να ανοίξει τις πύλες της ευημερίας!

Με τη δημιουργική Αφροδίτη στον Ζυγό και τον ελεύθερο ενδέκατο οίκο σας την Κυριακή, θα είστε γεμάτοι μεγάλες ιδέες. Αλλά ένα έντονο τετράγωνο το οποίο σχηματίζεται με τον σκιώδη Πλούτωνα στον σταθερό δεύτερο οίκο σας σας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Δεν είναι ότι δεν πρέπει να έχετε μεγάλα όνειρα, Τοξότη, αυτά τα ταξίδια, οι επιχειρηματικές ιδέες και τα οραματικά σχέδια είναι όλα εφικτά. Το θέμα είναι ότι τίποτα δεν θα συμβεί χωρίς ένα σωστό σχέδιο. Αφιερώστε χρόνο για να το σκεφτείτε από κάθε πιθανή οπτική γωνία.

Αιγόκερως

Το Σάββατο, ο Ερμής από τη γωνία της καριέρας σας έρχεται αντιμέτωπος με τον Κρόνο στον οικονομικό σας τομέα, τροφοδοτώντας τις φιλοδοξίες σας. Για ποιους στόχους εργάζεστε και τι μένει να κάνετε για να τους πετύχετε; Αναλογιστείτε τη νοοτροπία σας: Αν δεν προσελκύετε αρκετή ενέργεια στον κόσμο σας, μπορεί να προσκρούετε σε ένα ασυνείδητο μπλοκάρισμα. Η αλλαγή ξεκινά με την επίγνωση και συνεχίζεται με τη θετική αναδιαμόρφωση. Για παράδειγμα, σταματήστε να λέτε στον εαυτό σας ότι “δεν θα μπορέσετε ποτέ να αντέξετε οικονομικά” κάτι, και αρχίστε να υποστηρίζετε μια θετική διαβεβαίωση, όπως “έχω πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζομαι και ακόμη περισσότερα”.

Προστατεύστε τον εαυτό σας αυτή την Κυριακή, όταν το δίκοπο κομπλιμέντο κάποιου μπορεί να σας χτυπήσει κάτω από τη ζώνη. Και χάρη σε μια μπερδεμένη γωνία μεταξύ της διπλωματικής Αφροδίτης και του εκδικητικού Πλούτωνα, θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πατρονάρει με συγκαταβατικές προτάσεις που αφορούν την καριέρα σας ή επιχειρήσει να σας κατευθύνει, θα προσβληθείτε. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας και να ακούσετε τι σας λένε – μπορεί να χάσετε κάποιες θεμιτές συμβουλές αν δεν έχετε ανοιχτό μυαλό.

Υδροχόος

Το Σάββατο, ο Ερμής από τον οραματιστικό ένατο οίκο σας θα βρεθεί σε ένα σπάνιο και ισχυρό τρίγωνο με τον εστιασμένο στο μέλλον Κρόνο, στο ζώδιό σας. Αν έχετε παίξει εκ του ασφαλούς, αυτός ο αστρικός χάρτης σας ωθεί να πάρετε ένα ρίσκο. Τη στιγμή που δεν θα το περιμένετε καθόλου, μπορεί να έχετε μια επιφοίτηση που θα αλλάξει την πορεία σας για κάτι σημαντικό . Όπως την πορεία ολόκληρης της καριέρας σας ή τον σκοπό της ζωής σας. Και δεδομένης της ρεαλιστικής επιρροής του Κρόνου, αυτή η λήψη θα μπορούσε να έρθει μαζί με οδηγίες βήμα προς βήμα.

Κρατήστε σημειώσεις, Υδροχόε – και μετά αναλάβετε δράση! Την Κυριακή, η αναζωογονητική Αφροδίτη στον Ζυγό, και τον ένατο οίκο αναζήτησης της ψυχής σας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον έντονο Πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο της θεραπείας σας. Η παρόρμηση να φύγετε από μια δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να σας καταβάλλει. Μπορεί να αναρωτηθείτε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω ή τι μπορεί να χάνετε. Όμως ο βαθιά καταδυόμενος Πλούτωνας σας αναγκάζει να εξετάσετε το πραγματικό ζήτημα, μπαίνοντας στον ψυχισμό σας. Από τι προσπαθείτε πραγματικά να ξεφύγετε, Υδροχόε; Βρείτε το πριν ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για αναχώρηση.

Ιχθύες

Το Σάββατο θα έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, καθώς ο καρμικός Κρόνος συναντά τον Ερμή στους πιο μεταφυσικούς και φανταστικούς οίκους σας. Αυτό το ρέον τρίγωνο ενισχύει τα διαισθητικά σας κανάλια, αλλά μπορεί επίσης να σας αποπροσανατολίσει. Οι λέξεις δεν θα είναι η καλύτερη μορφή επικοινωνίας κάτω από αυτούς τους ασαφείς ουρανούς. Επικεντρωθείτε στη γλώσσα του σώματος και στις λεπτές ενδείξεις.

Θα έχετε ελάχιστη έως καθόλου υπομονή για όσους παίζουν μαζί σας, και θα είναι εύκολο να τους ξεφύγετε. Μπορείτε επίσης να απελευθερωθείτε από μια περιοριστική ή τοξική σχέση χωρίς να κοιτάξετε πίσω.

Αν αναζητάτε έμπνευση, μπορεί να σας δοθεί ένα δημιουργικό σχέδιο για να υλοποιήσετε το όραμά σας. Αδειάστε την αντζέντα σας για το βράδυ και πηγαίνετε κατευθείαν στο σπίτι για να δουλέψετε επάνω σε αυτό! Όσοι σας γνωρίσουν σας λατρεύουν, αλλά δεν είναι εύκολο να μπεί κανείς στον εσωτερικό σας κύκλο, Ιχθύες.

Καθώς η φιλόξενη Αφροδίτη στον όγδοο οίκο της οικειότητάς σας έρχεται αντιμέτωπη με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα αυτή την Κυριακή, δεν πρόκειται να ανοιχτείτε σε κανέναν που δεν εμπιστεύεστε πλήρως. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σχετικά με έναν νέο φίλο ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αναρωτώμενοι αν αξίζει να εκτεθείτε συναισθηματικά. Μπορεί επίσης να ανησυχείτε για την απόδοση μιας οικονομικής επένδυσης. Βρείτε την αιτία του δισταγμού σας και επεξεργαστείτε τα θέματα εμπιστοσύνης – ακόμα κι αν είναι μια αργή διαδικασία, θα αξίζει τον κόπο.