Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Αυτό το Σαββατοκύριακο σας καλεί να επιστρέψετε στο δρόμο της ευεξίας σας – και όχι, δεν χρειάζεται να το κάνετε σε υπερβολικό βαθμό. Απλά ξεκινήστε με μικρές αλλαγές, όπως το να σταματήσετε να πίνετε ατελείωτα φλιτζάνια καφέ ή το να τρώτε συνεχώς γλυκά ως σνακ.

Εναλλακτικά προτιμήστε μερικά ωμά αμύγδαλα ή στίκς καρότου με χούμους και επαναφορτιστείτε εισπνέοντας καθαρό αέρα. Οι δεκάλεπτοι περίπατοι κάθε δύο ώρες φέρνουν στον εγκέφαλο την οξυγόνωση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Τι θα λέγατε για μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο;

Νωρίς την Κυριακή, η Σελήνη περνά από τον σταθερό Ταύρο και τον εργατικό δεύτερο οίκο σας. Ξεκινήστε αυτό το έργο που αναβάλλετε συνέχεια και βάλτε στόχο να το κάνετε μια και καλή! Αν πρέπει να αναλάβετε μια σειρά εξωτερικών υποχρεώσεων, καλέστε έναν φίλο να έρθει μαζί σας για τη βόλτα. Αργότερα, όταν η Σελήνη μετατοπιστεί στους κοινωνικούς Διδύμους και στον εκφραστικό τρίτο οίκο σας για τις επόμενες ημέρες, συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και οργανώστε μερικές διασκεδαστικές εξόδους ή ίσως μια μικρή συγκέντρωση στο σπίτι σας.

Ταύρος

Η τολμηρή γωνία του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης στον Ταύρο και του Άρη στον επιδεικτικό πέμπτο οίκο σας, σας κάνει να υπερβάλλετε στην έκφρασή σας. Όταν ξεδιπλώνετε αυτή την αφιλτράριστη πλευρά σας, οι αντιδράσεις των ανθρώπων θα κυμαίνονται από ελαφρώς διασκεδαστικές έως εντελώς σοκαρισμένες. Απολαύστε το! Η προθυμία σας για εξωστρέφεια θα μπορούσε να σας οδηγήσει κατευθείαν στην αγκαλιά κάποιου που έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να διαχειριστεί την έντασή σας.

Ή θα μπορούσατε να βρεθείτε σε μια συναρπαστική καλλιτεχνική σκηνή ανθρώπων που δεν φοβούνται να πρωτοτυπήσουν. Αυτή την Κυριακή, με τη Σελήνη να διασχίζει το ζώδιό σας, αντισταθείτε στην παρόρμηση να ρωτήσετε τους φίλους σας για τη γνώμη τους. Πάρτε το χρόνο σας και μην απολογηθείτε. Αν αξίζει να το κάνετε, πάρτε χρόνο για να εξετάσετε κάθε λεπτομέρεια! Η ψυχή σας είναι πάντα η μεγαλύτερη πηγή καθοδήγησής σας. Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και στον γειωμένο δεύτερο οίκο σας, κάνοντας ένα οικονομικό θέμα πρώτης προτεραιότητας. Ασχοληθείτε με αυτό και ολοκληρώστε το, ακόμα κι αν τελικά χρειαστεί να διαθέσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν.

Δίδυμοι

Καθώς το τρίγωνο Σελήνης-Άρη του Σαββάτου ενεργοποιεί τους παρατηρητικούς, εσωτερικούς σας οίκους, θα μπορούσατε να ξυπνήσετε έτοιμοι να εξετάσετε τη σχέση μεταξύ διατροφής και ευεξίας. Η τροφή μπορεί να αποτελέσει φάρμακο και αυτός ο αστρικός χάρτης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία του πεπτικού σας.

Προτιμήστε μη επεξεργασμένες, εύπεπτες τροφές. (Όσο λιγότερα συστατικά, τόσο το καλύτερο.) Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε μερικά προβιοτικά για τα “καλά βακτήρια” τους που υποστηρίζουν ένα υγιές στομάχι ή να τα βρείτε σε προϊόντα όπως το γιαούρτι και το κεφίρ. Σε μεταφορικό πλαίσιο, τι έχετε δυσκολευτεί να καταπιείτε ή να κρατήσετε μέσα σας; Από ανθυγιεινές συμμαχίες μέχρι αγχωτικές δεσμεύσεις, καθαρίστε το τοξικό άγχος από τη ζωή σας.

Με τη Σελήνη να φτάνει στον αισθησιακό Ταύρο και τον υπναρά δωδέκατο οίκο σας για το πρώτο μέρος της Κυριακής, καλείστε να λειτουργήσετε με τη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα. Σε μια σχεδόν διαλογιστική κατάσταση, φτιάξτε το τσάι ή τον καφέ σας, απολαύστε το αγαπημένο σας πρωινό και περάστε με την ησυχία σας από τα εισερχόμενα μηνύματά σας, διαβάζοντας με προσοχή τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν αντί να τα αφήνετε να συσσωρεύονται. Όταν έρθει το απόγευμα και η Σελήνη έχει μετακινηθεί στο υπερκινητικό σας ζώδιο, θα έχετε άφθονη συσσωρευμένη ενέργεια να δαπανήσετε!

Καρκίνος

Οι πλανήτες του Σαββάτου ανοίγουν το δρόμο για την αυτοέκφραση χωρίς λογοκρισία, οπότε νιώστε ελεύθεροι να πείτε αυτά που σκέφτεστε! Το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να εκφράσετε. Αν ακούσετε για μια ευκαιρία, αδράξτε την άμεσα ώστε να την εκμεταλλευτείτε. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να γίνει αυτό που θέλετε ακόμη κι αν χρειαστεί να ζητήστε συγγνώμη αργότερα αν ξεπεράσετε τα όρια. Αυτό είναι σίγουρα προτιμότερο από το να είστε διακριτικοί και να χάσετε την ευκαιρία σας εξαιτίας αυτού.

Καθώς ξημερώνει η Κυριακή, η Σελήνη ολοκληρώνει τη μηνιαία της πορεία στον αισθησιακό Ταύρο και στον ενδέκατο οίκο των ομαδικών σας δραστηριοτήτων, θέτοντάς σας σε κίνηση. Τι θα λέγατε για μια πρωινή πεζοπορία, ένα μάθημα yoga στη φύση ή να πάρετε πρωινό με την παρέα σας; Ίσως θελήσετε, μαζί με μερικούς φίλους, να επισκεφθείτε ένα πανηγύρι ή ένα φεστιβάλ.

Απολαύστε τη μέρα, αλλά κρατήστε τα απογευματινά σας σχέδια λίγο ρευστά, καθώς η Σελήνη θα εισέλθει στους απρόβλεπτους Διδύμους και στον δωδέκατο οίκο της χαλάρωσής σας. Πιθανότατα δεν θα έχετε όρεξη για ένα δείπνο μέχρι αργά. Αλλά μια ήσυχη βραδιά με ένα πολύ ξεχωριστό άτομο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Λέων

Βάλτε προτεραιότητες, Λέων! Το ενεργητικό τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ Σελήνης και Άρη σας βοηθά να κάνετε το άλμα σε ένα μεγαλύτερο έργο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να ξεπεράσετε τους μεσάζοντες και να πάτε κατευθείαν στους υπεύθυνους. Περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία για να πιάσετε κουβέντα και μετά κάντε την κίνησή σας! Μόλις έχετε την προσοχή τους, θα κρέμονται από την κάθε σας λέξη. Αν υπάρχει ένα μικρό πράγμα που δεν τελειώσατε κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης εβδομάδας, θέστε το ως στόχο την Κυριακή!

Καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει τη μηνιαία επίσκεψή της στον σταθερό Ταύρο και τον επαγγελματικό σας τομέα, θα νιώσετε αδικημένοι αν αγνοήσετε αυτό το έργο. Αφιερώστε χρόνο για να τακτοποιήσετε αυτές τις τόσο σημαντικές λεπτομέρειες, και όταν πραγματικά τελειώσει, επικοινωνήστε με φίλους και δείτε τι συναρπαστικά απογευματινά σχέδια ετοιμάζονται. Μέχρι τότε, η Σελήνη θα έχει μεταφερθεί στους αισιόδοξους Διδύμους και στον ενδέκατο οίκο της κοινωνικής σας δραστηριότητας, όπου θα περάσει τις επόμενες δύο και πλέον ημέρες. Τι θα λέγατε για μια μικρή εξόρμηση στα μαγαζιά ή απλά ένα χαλαρό δείπνο;

Παρθένος

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτό το Σάββατο, Παρθένε, οπότε πάρτε το ρίσκο. Η ρουλέτα της ζωής μπορεί να σας φέρει στην αγκαλιά ενός ελκυστικού αγνώστου ή να σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθείτε έναν φίλο σε μια άλλη πόλη. Αν νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε ένα τολμηρό αίτημα, μην συγκρατηθείτε. Το θράσος σας μπορεί να ενοχλεί τους ανθρώπους κάποιες μέρες, αλλά κάτω από τη σημερινή συμμαχία Σελήνης-Άρη, θα το βρουν γοητευτικό και αξιολάτρευτο. Μια αυθόρμητη απόδραση μπορεί να φέρει απροσδόκητα οφέλη και περιπέτεια για όλο το Σαββατοκύριακο.

Σταματήστε να αγχώνεστε για το δρομολόγιο. Απλά ετοιμάστε τον σάκο σας και φύγετε! Ακόμα και η εξερεύνηση ενός νέου μέρους της πόλης σας και το δείπνο σε ένα μέρος με ένα ιδιαίτερο μενού θα μπορούσε να σας γεμίσει ενθουσιασμό. Από το απόγευμα της Κυριακής, η Σελήνη πλέει στους Διδύμους και στη ζώνη της καριέρας σας για τις επόμενες δύο και πλέον ημέρες. Όχι, Παρθένε, δεν θα είστε βαρετοί αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε το επόμενο βήμα στην πορεία σας προς την επιτυχία!

Ζυγός 

Το παθιασμένο τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ Σελήνης και Άρη φέρνει ένα ερωτικό ξεκίνημα στο Σαββατοκύριακό σας. Το φλερτ με οποιονδήποτε μπορεί να σας προσφέρει έναν απολαυστικό αντιπερισπασμό, αλλά όταν πρόκειται να προχωρήσετε σε κάτι περισσότερο, δημιουργήστε μια ιδιαίτερη λίστα επιλογών. Ένας λαμπρός καλλιτέχνης, ή ένας έξυπνος προγραμματιστής θα μπορούσαν να σας κάνουν το κλικ που αποζητάτε.

Είστε σε σχέση; Δημιουργήστε ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας και φέρτε στην επιφάνεια την ερωτική σας πλευρά. Πιθανότατα δεν θα θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί της Κυριακής, είτε είστε μόνοι είτε με έναν σύντροφο. Με την αισθησιακή Σελήνη στον Ταύρο να παραμένει στον όγδοο οίκο της οικειότητας και των έντονων συναισθημάτων σας, έχετε περισσότερη διάθεση για μια ψυχική σύνδεση -ή τουλάχιστον για μια καταγραφή των σκέψεων και των ονείρων σας και ίσως έναν διαλογισμό που θα διαρκέσει περισσότερο από το συνηθισμένο.

Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στους χαλαρούς Διδύμους και τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Το μυαλό σας θα επανέλθει σε πλήρη ταχύτητα πλεύσης στον Ζυγό και θα είναι πρόθυμο να βγει έξω και να εξερευνήσει. Απλά πηγαίνετε οπουδήποτε! Τα καλύτερα ταξίδια είναι συχνά τα αυθόρμητα.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν δεν είστε ιδιαίτερα ομαδικοί παίκτες, το τρίγωνο Σελήνης-Άρη του Σαββάτου σας προσκαλεί σε μια δυναμική συνεργασία. Τι είναι μια ομάδα, άλλωστε, παρά μια συλλογή ατόμων; Αν αναρωτιέστε πώς να σπάσετε τον πάγο, μην προσπαθήσετε να συναναστραφείτε με όλους ταυτόχρονα. Προωθήστε τις συνδέσεις ένας προς έναν με μερικά από τα πιο φιλικά σας πρόσωπα. Είναι καλό να αρχίσετε με τα άτομα που είναι ήδη ζεστά και φιλόξενα και μπορούν να πουν μια καλή κουβέντα για λογαριασμό σας. Ξεκινήστε την Κυριακή σας με την παρέα ενός αγαπημένου συντρόφου σας, είτε πρόκειται για μια κολλητή σας είτε για ένα ξεχωριστό πρόσωπο στην αγκαλιά του οποίου ξυπνάτε. Βγείτε έξω και περάστε χρόνο μαζί, γιατί η κοινή σας ενέργεια θα σας ανανεώσει.

Είστε ελεύθεροι και ψάχνετε κάποιον; Μόλις η Σελήνη περάσει στους Διδύμους και τον οικείο όγδοο οίκο σας το μεσημέρι, θα μπορούσατε να μαγνητίσετε κάποιον με δυνατότητες διάρκειας. Απλά να είστε προετοιμασμένοι ότι η κοινωνική σας ενέργεια θα μειωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιωτικής σεληνιακής μετατόπισης. Γι’ αυτό, έχετε έτοιμη μια σίγουρη δικαιολογία σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σας δελεάσει να μείνετε έξω, ενώ εσείς επιθυμείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Τοξότης

Μια σύνδεση μεταξύ της Σελήνης και του Άρη ανοίγει το δρόμο για ένα παραγωγικό Σάββατο. Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τις δραστηριότητές σας ώστε να μην απασχοληθείτε υπερβολικά με τις εργασίες σας και χάσετε όλη τη διασκέδαση του Σαββατοκύριακου. Να είστε προετοιμασμένοι να απορρίψετε απαιτήσεις από ανθρώπους που περιμένουν να είστε στη διάθεσή τους. Μπορεί να νομίζετε ότι θα σας πάρει “μόνο ένα λεπτό” να βοηθήσετε, αλλά δεν έχετε την πολυτέλεια να μετατοπίσετε την προσοχή σας μακριά από τη μεγάλη νίκη που επιδιώκετε.

Νωρίς την Κυριακή, η σταθερή Σελήνη στον Ταύρο διατρέχει τον έκτο οίκο της οργάνωσης, υγείας και αυτοφροντίδας σας. Ξέρετε τι είναι καλύτερο για το μοναδικό σώμα και το και το πνεύμα σας, οπότε δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τους σκληροπυρηνικούς σας φίλους στην ρουτίνα της γυμναστικής τους και να εξουθενώσετε τον εαυτό σας, αν δεν είναι αυτό το φόρτε σας. Ίσως να προτιμάτε έναν μακρύ και αργό περίπατο που να ακολουθείται από ένα φρέσκο και υγιεινό δεκατιανό. Ό,τι κι αν κάνετε για την αυτο-φροντίδα σας, κάντε το νωρίς, γιατί το μεσημέρι, η Σελήνη μπαίνει στους ζωηρούς Διδύμους και στη ζώνη των δυναμικών ζευγαριών σας. Ένα πικάντικο ραντεβού -με ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή με τον επί χρόνια αγαπημένο σας- μπορεί να σας δώσει ρομαντική διορατικότητα!

Αιγόκερως

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, Αιγόκερε. Εκεί που είστε έτοιμοι να ξεγράψετε τους ανθρώπους, αυτοί κάνουν μια κίνηση που λιώνει την καρδιά σας. Τους κρίνατε με ασυνήθιστα σκληρά κριτήρια ή μήπως ευθύνεται η δική τους συμπεριφορά για τη στάση σας; Οι γλυκές χειρονομίες θα χάσουν τη λάμψη τους αν δεν συνοδεύονται από συνέπεια. Από την άλλη, με το να μαλακώσετε τη στάση σας, μπορεί απλώς να συνειδητοποιήσετε ότι απαιτείτε πάρα πολλά από τους άλλους.

Με τη Σελήνη στον Ταύρο να αναδεύει διασκεδαστικές και φλέρτι διαθέσεις νωρίς το Σάββατο, μπορείτε να περιμένετε σχεδόν τα πάντα – εκτός από το να είναι τα πράγματα βαρετά! Αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόσκληση για να παρασυρθείτε στο δράμα κάποιου. Σίγουρα, όλοι περνούν κάτι, αλλά δεν χρειάζεται να διασχίσετε μαζί τους αυτό το αδιέξοδο. Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους και στον έκτο οίκο σας που σχετίζεται με θέματα υγείας. Μπορεί αυθόρμητα να αρχίσετε να κάνετε μερικές στάσεις γιόγκα ή να φτιάξετε ένα υγιεινό ρόφημα. Μεταβείτε στην ρεαλιστική σας στάση και προετοιμαστείτε για την εβδομάδα ευεξίας που έρχεται!

Υδροχόος

Η ζωή δεν είναι πάντα χαρούμενη και ανάλαφρη, Υδροχόε. Στην πραγματικότητα, το να παραδεχτείτε ότι κάτι σας ενοχλεί μπορεί να είναι υγιές και παραγωγικό. Αν αισθάνεστε ότι θέλετε να φωνάξετε, να κλάψετε ή να σπάσετε τη σιωπή σας για ένα θέμα που σας απασχολεί, κάντε το. Τα σύννεφα θα διαλυθούν αμέσως μετά, επιστρέφοντας και πάλι την γαλήνη γύρω σας. Προτιμήστε πιο οικείες συγκεντρώσεις απόψε, αυτές που προάγουν την καλή συζήτηση και σας βοηθούν να εμβαθύνετε τους δεσμούς σας. Μια βραδιά με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα μπορούσε να είναι ό,τι πρέπει.

Με τη Σελήνη να ολοκληρώνει το μηνιαίο της κύκλο μέσα από τον οικιακό τέταρτο οίκο σας νωρίς την Κυριακή, μείνετε σπίτι για καφέ και στείλτε μήνυμα σε έναν φίλο που έχετε καιρό να δείτε. Αν υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία πρέπει να ταξινομήσετε, βάλτε μια μουσική λίστα αναπαραγωγής που σας παρέχει έμπνευση και ξεμπερδέψτε με αυτές τις δουλειές! Θα εξασφαλίσετε έτσι ένα ξέγνοιαστο απόγευμα χωρίς να υπάρχουν πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Με τη Σελήνη να περνάει στους Διδύμους τότε, θα έχετε παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση, οπότε ντυθείτε καλά και επικοινωνήστε με τους ανθρώπους όπου κι αν βρεθείτε.

Ιχθύες

Το να πείσετε τον εαυτό σας ότι δεν είστε υπερβολικά κοινωνικοί είναι μια άκαρπη αποστολή αυτό το Σάββατο. Χάρη στη ζωηρή συνένωση Σελήνης-Άρη, θα γεμίσετε ενθουσιασμό μπροστά σε μερικές γοητευτικές νέες επαφές. Αλλά αντί να μένετε στο περιθώριο παρατηρώντας τη δράση, μπείτε στο παιχνίδι. Μη φοβάστε, Ιχθύες. Το να σχηματίσετε συμμαχίες με νέους ανθρώπους δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε τον πολύτιμο προσωπικό σας χρόνο. Ξεκινήστε τις δουλειές σας και την κοινωνικοποίησή σας από νωρίς την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνάει στον ρεαλιστικό Ταύρο και στον τρίτο οίκο της τοπικής σας δράσης. Προσκαλέστε έναν νέο φίλο να έρθει μαζί σας στον πρωϊνό σας καφέ ώστε να γνωριστείτε βαθύτερα.

Ποιες εκδηλώσεις γίνονται στη γειτονιά σας και μπορείτε να περάσετε από εκεί στο δρόμο για το σπίτι; Προγραμματίστε τις υπαίθριες περιπέτειές σας έως το μεσημέρι, γιατί μόλις η Σελήνη διακτινιστεί στους Διδύμους και στον τέταρτο οίκο του σπιτιού σας από το απόγευμα, μπορεί να χάσετε την όρεξη για κουβεντούλα και περιπέτειες, προτιμώντας να είστε μόνοι ή να συναναστραφείτε αποκλειστικά με τον στενότερο κύκλο σας.