Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Αυτό το Σάββατο δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ να γίνετε ελκυστικοί, καθώς κατέχετε ήδη το παιχνίδι της αποπλάνησης, Κριέ. Το μυστικό είναι να είστε απλά ο εαυτός σας – τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Φυσικά, δεν θα μαγέψετε τους πάντες -αλλά δεν πειράζει. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας για να εντυπωσιάσετε κάποιο απόμακρο άτομο ή κάποιον που το παίζει δύσκολος. Στην πραγματικότητα, όταν σταματήσετε να προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή σε αυτούς τους τύπους, μπορεί να παρατηρήσετε ένα άτομο που σας προσεγγίζει διακριτικά και το οποίο αγνοούσατε μέχρι τώρα.

Την Κυριακή, με την εξισορροπητική Σελήνη που ακτινοβολεί στον Σκορπιό και τον έντονο, ερωτικό όγδοο οίκο σας, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τα δώσετε όλα σε μια νέα έλξη (ή αν είστε σε σχέση, να βιαστείτε να κάνετε ένα μεγάλο επόμενο βήμα).

Αλλά συγκρατήστε τα ένστικτα σας. Αν μη τι άλλο, αυτή η μετριοπαθής φάση της Σελήνης σας προτρέπει να κάνετε πίσω και να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο. Αυτά που δεν λέτε και οι επιβραβεύσεις που προσφέρετε είναι που θα δημιουργήσουν περισσότερο ενθουσιασμό και θα δώσουν στη σχέση σας μεγαλύτερη αντοχή. Εν τω μεταξύ, απολαύστε τη διαδρομή!

Ταύρος

Γιατί να κρατάτε όλο αυτό το πάθος που αισθάνεστε κρυφό; Το Σάββατο, αφήστε το ψύχραιμο ύφος σας και εκφράστε τις επιθυμίες σας. Αποκαλύπτοντας την αυθεντική σας προσωπικότητα, γίνεστε ιδιαίτερα επιθυμητοί. Μην περιμένετε όμως να διαβάσει το αντικείμενο του πόθου σας το μυαλό σας. Κάντε μια τολμηρή κίνηση, ώστε να μην υπάρχει καμία ασάφεια σχετικά με το ενδιαφέρον σας. Τα κολακευτικά λόγια, αν είναι αληθινά, θα σας βοηθήσουν επίσης.

Προχωρήστε, χωρίς περιορισμούς. Η εξισορροπητική Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό και το πεδίο των σχέσεών σας σας βοηθά να βρείτε τη δική σας σταθερότητα μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ως ζώδιο της γης, αποζητάτε σταθερές σχέσεις με ανθρώπους που δεν φοβούνται να μοιραστούν τα συναισθήματά τους. Αλλά όταν αυτά δεν είναι προφανή, μπορεί να αμφισβητήσετε τις δικές σας πεποιθήσεις. Αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία για να σκεφτείτε πόση δύναμη δίνετε όταν λαμβάνετε υπόψην τις απόψεις των άλλων περισσότερο από τις δικές σας. Θυμηθείτε ότι η αυτοπεποίθηση προέρχεται από το να μένεις πιστός στις αξίες σου, ακόμα και όταν η πλειοψηφία δεν συμφωνεί μαζί σου.

Δίδυμοι

Ώρα για ένα καλό ξεκαθάρισμα! Το Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για να σηκώσετε τα μανίκια σας και να ασχοληθείτε με ένα οικιακό ή επαγγελματικό έργο που έχει μείνει ημιτελές. Αλλά μην ξεκινήσετε αυτή την αποστολή μόνοι σας. Συγκεντρώστε τους συγγενείς σας, τους συγκατοίκους σας ή έναν φίλο που σας χρωστάει και μοιράστε τις ευθύνες. Δεν χρειάζεται να περάσουν όλα από το χέρι σας όταν μπορείτε να μοιράσετε τα καθήκοντα ισότιμα. Αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος και παράλληλα θα κρατήσει τη δυσαρέσκεια μακριά. Γεγονός που ισχύει διπλά την Κυριακή, καθώς οι εξισορροπητικές ακτίνες της Σελήνης στον Σκορπιό λάμπουν στον έκτο οίκο της αποτελεσματικότητας, της εργασίας και της εξυπηρέτησής σας. Θα θελήσετε να αποκλείσετε όλους τους περισπασμούς ώστε να συγκεντρωθείτε.

Αλλά επειδή πρόκειται για μια εξισορροπητική Σελήνη, δεν θα χάσετε τον στόχο σας. Έχετε πολλές υποχρεώσεις σας και υπάρχει αρκετός χρόνος για να τα κάνετε όλα – αν δεν κολλήσετε στις λεπτομέρειες. Βρείτε χρόνο για διαλείμματα στη φύση και μην αφήνετε κάθε κλήση να πηγαίνει στον τηλεφωνητή. Ένας φίλος μπορεί να σας καλεί σε μια στιγμή πανικού, γι’ αυτό ίσως πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο και γι’ αυτόν.

Καρκίνος

Το εμπνευσμένο εξάγωνο Σελήνης – Άρη του Σαββάτου δίνει ώθηση στις δημιουργικές σας δυνάμεις. Παρ’ όλο που εσείς μπορεί να νομίζετε ότι οι ιδέες σας είναι υπερβολικά εξωπραγματικές, ίσως οι άλλοι τις βρίσκουν ιδιοφυείς. Φροντίστε να καταγράψετε αυτές τις καινοτόμες εκλάμψεις, όσο “τρελές” ή ανορθόδοξες κι αν φαίνονται. Είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα αριστουργήματα – οπότε αφήστε την αυτολογοκρισία!

Με τη Σελήνη της Κυριακής στο ζώδιο του νερού, τον Σκορπιό, και τον θεατρικά εκφραστικό πέμπτο οίκο σας, ίσως νιώσετε την έμπνευση να φορέσετε τον μανδύα του αφηγητή και να διασκεδάσετε τους ανθρώπους με πολύχρωμες λεπτομέρειες ενός πρόσφατου γεγονότος. Αλλά συγκρατηθείτε, Καρκίνε! Πρόκειται για μια ήσυχη, εξισορροπητική Σελήνη, η οποία αν μη τι άλλο, σας προτρέπει στην αυτοσυγκράτηση. Ένα παράπλευρο πλεονέκτημα του να κρατάτε τα πράγματα σύντομα και περιεκτικά; Θα προκαλέσετε ίντριγκα και θα κάνετε τους ανθρώπους να σας ζητούν περισσότερα!

Λέων

Ξέρετε πώς να πείθετε τους ανθρώπους ώστε να τάσσονται με το μέρος σας, Λέων, αλλά η γωνία Σελήνης-Άρη του Σαββάτου σας κάνει εξαιρετικά πειστικούς. Χρησιμοποιήστε το χάρισμά σας να αγγίζετε τα πιο βαθιά συναισθήματα των ανθρώπων. Κερδίστε την προσοχή τους και στη συνέχεια μοιραστείτε ένα σημαντικό θέμα. Συνδέστε το με τη ζωή και τα ενδιαφέροντά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να μην αναρωτιούνται: “Τι σχέση έχει αυτό με εμένα;”. Αλλά μην αγχώνεστε για τη δημιουργία και την πρόβα μιας μεγαλειώδους ομιλίας. Απλά μιλήστε από καρδιάς, Λέων, και θα τους κάνετε να θέλουν να σας υποστηρίξουν.

Αν αισθάνεστε χαμηλών τόνων αυτή την Κυριακή, μην πιέζετε τον εαυτό σας να γίνει εξωστρεφής. Η εξισορροπητική Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πιο οικεία είδη δεσμών. Επειδή βρίσκεται στον οικογενειακό τέταρτο οίκο σας, θα εκτιμήσετε τις προσωπικές συζητήσεις και την παρέα του στενότερου κύκλου σας. Μια εξομολόγηση από καρδιάς θα σας βοηθήσει πολύ. Και αν θέλετε κάτι ακόμα πιο αποτελεσματικό δοκιμάστε τον διαλογισμό ή μια έντονη προπόνηση που θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε. Γιορτάζετε τα γενέθλιά σας; Επιμεληθείτε μια λίστα αναπαραγωγής και συνδεθείτε μέσω της μουσικής και του χορού.

Παρθένος

Ποιοι είναι οι άνθρωποι στη γειτονιά σας; Βγείτε από τη ρουτίνα σας αυτό το Σάββατο και δώστε προσοχή στα τεκταινόμενα στην περιοχή σας. Συστήστε τον εαυτό σας σε εκείνο το άτομο που βλέπετε παντού – από τον πρωινό σας καφέ μέχρι το βραδινό σας στέκι. Γίνετε μέλος του συνεταιρισμού τροφίμων, ή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου των παιδιών σας. Εκτός από το να ενισχύσετε την αίσθηση του ανήκειν στην κοινότητά σας, θα μπορούσατε να γνωρίσετε ομοϊδεάτες σας. Και μπορεί να αποκτήσετε ακόμη και έναν νέο φίλο που θα ποτίζει τα φυτά σας ενώ εσείς θα βρίσκεστε στις επόμενες διακοπές σας. Χάρη στην εξισορροπητική Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό, θα αποκτήσετε προοπτική σε μια ιδιαίτερα αγχωτική κατάσταση.

Ο αγώνας ενάντια στο χρόνο μοιάζει μάταιος, αλλά δεν είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε. Τι μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή για να προχωρήσουν τα πράγματα; Αρχικά, βάλτε σε προτεραιότητα αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα, και στη συνέχεια καταστρώστε ένα σχέδιο για να ολοκληρώσετε το έργο την ερχόμενη εβδομάδα. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να αναθέσετε σε κάποιον άλλο; Ίσως χρειαστεί να υποσχεθείτε μια μελλοντική χάρη για αυτή την υποστήριξη, αλλά θα αξίζει τον κόπο για τη βοήθεια που θα σας προσφερθεί.

Ζυγός 

Το Σάββατο, σκεφτείτε το δύο φορές πριν πείτε: “Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω αυτό”. Με τον μαγνητισμό και τη δημιουργικότητά σας, ίσως να μπορέσετε να κάνετε κάποια πολυτελή αγορά χωρίς να διαθέσετε όλο τον μισθό σας. Ίσως βρείτε αυτό που αναζητάτε σε καλύτερη τιμή κάπου αλλού, ή καταφέρετε να το αποκτήσετε με δόσεις.

Ίσως η ομάδα σας να έχει αποδιοργανωθεί το τελευταίο διάστημα και έτσι χρειάζεται προσπάθεια από μέρους σας για να βρεθείτε και πάλι σε κοινό έδαφος. Με την εξισορροπητική Σελήνη στον Σκορπιό και τον εργατικό δεύτερο οίκο σας, είναι σημαντικό να δώσετε στους ανθρώπους αυτονομία αλλά και ταυτόχρονα σαφείς οδηγίες.

Ακόμα και οι καλά λαδωμένες μηχανές χρειάζονται κάθε τόσο συντήρηση. Έτσι, αν χρειαστεί να πατήσετε το stop για μια ενημέρωση του συστήματος, μην αισθάνεστε άσχημα που θα σταματήσετε την παραγωγή. Αν τα κίνητρα της ομάδας έχουν μειωθεί, ανεβάστε τους την ψυχολογία με μια μίνι εμψυχωτική ομιλία. Με μερικές μικρές αλλαγές, δεν θα αισθάνεστε πλέον ότι το βάρος όλου του κόσμου βρίσκεται στους ώμους σας.

Σκορπιός

Αν μια πρόσφατη αναποδιά έχει ανακόψει την πορεία μιας συνεργασίας και η ομάδα σας χρειάζεται μια δόση έμπνευσης, ορίστε τον εαυτό σας επικεφαλής για την αλλαγή που απαιτείται. Το Σάββατο, επαναφέρετε αυτό το ακυβέρνητο τρένο στις ράγες του υπενθυμίζοντας σε όλους τον μεγαλύτερο στόχο σας. Ανεβάστε τους με το πάθος που σας ενέπνευσε όλους εξαρχής. Η αισιοδοξία είναι μεταδοτική, ειδικά αν προέρχεται από εσάς. Διαδώστε την αγάπη και η παρέα σας θα πάλλεται από θετικότητα πριν από το τέλος της ημέρας. Αν προτιμάτε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας, η εναρμονιστική Σελήνη της Κυριακής στο ζώδιό σας σας δίνει το πράσινο φως για να απολαύσετε λίγο απρόσκοπτο χρόνο αφιερωμένο στον εαυτό σας.

Το κόλπο είναι να βρείτε έναν τρόπο να τον εξισορροπήσετε με τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις σας απέναντι σε άλλους ανθρώπους. Ως συναισθηματικά κατευθυνόμενο ζώδιο του νερού, πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Ακόμη και μερικές ώρες μόνοι με τις σκέψεις σας μπορούν να είναι αναζωογονητικές -και παραγωγικές! Δώστε προτεραιότητα σε ένα προσωπικό σχέδιο αντί να απορροφηθείτε εξ ολοκλήρου σε άλλα πράγματα. Όταν ασχοληθείτε ξανά με τα κοινά, θα νιώσετε ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι.

Τοξότης

Δεν θα βρείτε την έμπνευση να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι σας αυτό το Σάββατο, αλλά ούτε και από το γραφείο σας. Πάρτε χρόνο από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και αφεθείτε στην ατρόμητη φύση σας. Βγαίνοντας από τον αυτόματο πιλότο, επιτρέπετε στη δημιουργική σας πλευρά να αναπνεύσει, η οποία με τη σειρά της θα εκκινήσει τη μηχανή των ιδεών στο μυαλό σας. Κάντε μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο ή ξεφυλλίστε σπάνιους τίτλους σε ένα βιβλιοπωλείο. Και αν πρέπει αναγκαστικά να δουλέψετε αυτό το Σαββατοκύριακο, μία ή δύο ώρες μακριά από τις υποχρεώσεις σας θα σας κάνουν διπλά παραγωγικούς όταν επιστρέψετε στη δουλειά.

Την Κυριακή, κάντε μια παύση για καλό σκοπό, ώστε να διαφυλάξετε το πνεύμα σας. Μπορεί να έχετε πάρα πολλές παράλληλες εργασίες, Τοξότη, και τώρα να κινείστε στα όρια της επαγγελματικής εξουθένωσης. Δεν σας αρέσει να υπαναχωρείτε από τον λόγο σας, αλλά αν δεν κάνετε κάτι γι’ αυτή την υπερφόρτωση, δεν πρόκειται να είστε καλοί σε τίποτα. Η εξισορροπητική Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό και τον αναζωογονητικό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να επιβραδύνετε και να τελειώσετε ό,τι έχετε αναλάβει. Πλησιάστε ανθρώπους στους οποίους έχετε δεσμευτεί και δείτε πώς μπορείτε να μειώσετε τον φόρτο εργασίας ή να υποχωρήσετε ευγενικά.

Αιγόκερως

Ό,τι ψάχνετε -και μερικά πράγματα που δεν ψάχνετε- θα είναι στα χέρια σας αυτό το Σάββατο, Αιγόκερε. Βάλτε τις ερευνητικές σας ικανότητες σε χρήση και βρείτε πώς να μετατρέψετε τους συλλογισμούς σας σε πραγματικότητα. Απλώς να έχετε το νου σας στο ρολόι (και στον σκοπό σας), αλλιώς τα 30 λεπτά μπορεί εύκολα να γίνουν τρεις ώρες. Γίνετε πιο δραστήριοι και στο διαδύκτιο. Αφήστε εποικοδομητικά σχόλια, ξεκινήστε μια συζήτηση με κάποιον με τις αναρτήσεις του οποίου συμφωνείτε, ή μοιραστείτε έναν σύνδεσμο για να βοηθήσετε μια φίλη σας να προωθήσει την τελευταία της προσπάθεια.

Αυτή η απλή χειρονομία μπορεί να σας συνδέσει με ένα συγγενικό πνεύμα που ζει σε ένα άλλο μέρος του κόσμου. Η Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό και στον κοινόχρηστο ενδέκατο οίκο σας αποκαθιστά την εξωστρέφεια σας. Αν περνάτε απαρατήρητοι -ή είστε πολύ απασχολημένοι για να κάνετε παρέες- βγείτε από την κρυψώνα σας και επανασυνδεθείτε με τους ανθρώπους. Συμπτωματικά (ή όχι), οι φίλοι σας θα σας τηλεφωνήσουν, θα σας στείλουν μηνύματα και θα λάβετε προσκλήσεις για διασκέδαση. Αυτή είναι μια εξισορροπητική Σελήνη, οπότε επανέλθετε στην κοινωνική σφαίρα αργά και μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μαζί. Δεν χρειάζεται να πείτε ναι σε κάθε πρόσκληση!

Υδροχόος

Είστε απόλυτα ικανοί να ηγηθείτε αυτό το Σάββατο, Υδροχόε, γι’ αυτό μην αφήσετε τις ανασφάλειές σας να σας πείσουν για το αντίθετο. Οι άνθρωποι προφανώς πιστεύουν στις ικανότητές σας, αλλιώς δεν θα σας ενθάρρυναν να αναλάβετε τον ρόλο του διοικητή. Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να είστε μόνοι στην κορυφή. Στην πραγματικότητα, οι καλύτεροι ηγέτες είναι εκείνοι που συγκεντρώνουν μια σταθερή ομάδα συμβούλων για να τους καθοδηγήσουν στην πορεία.

Καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια να συνδεθείτε με τους συνεργάτες σας. Και αν δεν έχετε ανέβει ακόμη στην πρώτη θέση, αρχίστε να δημιουργείτε έξυπνες διασυνδέσεις που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε το δρόμο προς την κορυφή. Με την Σελήνη στη ζώνη της καριέρας σας την Κυριακή, επανεξετάστε μερικούς από τους πιο μεγαλεπήβολους στόχους σας.

Ο στενός σας κύκλος είναι ζωτικής σημασίας για εσάς, Υδροχόε, αλλά υπάρχει μια υγιής ισορροπία ανάμεσα στο πόσα δίνετε και πόσα παίρνετε από ορισμένες σχέσεις. Ένα ή δύο άτομα στη ζωή σας μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή από το να πετύχετε τους στόχους σας το συντομότερο δυνατό. Αυτή η εξισορροπητική Σελήνη μπορεί να ρίξει φως στο πώς “διαρρέετε” ενέργεια δίνοντάς την υπερβολικα. Η εστίαση στον εαυτό σας δεν είναι εγωισμός, αλλά σωστή αξιολόγηση των προτεραιότήτων σας.

Ιχθύες

Αισθάνεστε μελαγχολία, Ιχθύες; Αν αυτά που συνήθως σας φτίαχνουν το κέφι δεν αρκούν αυτό το Σάββατο, ήρθε η ώρα αναλάβετε δραστικά μέτρα. Ξεφύγετε από τη ρουτίνα και εξερευνήστε μια νέα προοπτική, ειδικά κάποια που σας συνδέει με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες ή υπόβαθρα. Μπείτε κατευθείαν στα βαθιά και ασχοληθείτε με αυτό τον νέο κύκλο ατόμων. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και δεν θα απογοητευτείτε. Κάποιος από αυτούς που θα γνωρίσετε μπορεί να έχει ακόμη και ρομαντικές ή επαγγελματικές προοπτικές.

Ενημερωθείτε για τα γεγονότα πριν αντιδράσετε αυτή την Κυριακή, ανεξάρτητα από το πόσο ενεργοποιημένοι αισθάνεστε. Είστε συσπειρωμένοι και έτοιμοι να επιτεθείτε, αλλά δεν θα ωφελήσει κανέναν αν χτυπήσετε πολύ νωρίς ή αν χάσετε το στόχο σας. Κάτω από την εξισορροπητική Σελήνη στον Σκορπιό και τον οραματιστικό ένατο οίκο σας, θέλετε να συλλέξετε ολόκληρη την ιστορία και όχι μόνο μερικές προκατειλημμένες εκδοχές της. Ακόμα κι αν αυτό σας καθυστερεί, κάντε μια μικρή παύση και προχωρήστε σε μια ερευνητική αποστολή. Με αυτόν τον τρόπο, όταν έρθει η στιγμή να επεκταθείτε, θα έχετε όλα τα βασικά κομμάτια έτοιμα.