Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Αν κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας (αντί να τα εκφράζετε), το μόνο που θα καταφέρετε είναι να νιώθετε απογοητευμένοι. Και με τη Σελήνη στον Λέοντα να τροφοδοτεί τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να ξεσπάσετε. Ωστόσο, προσθέστε λίγη επιπλέον διπλωματία στην προσέγγισή σας το Σάββατο, καθώς μια συγκρατημένη δόνηση του Κρόνου ελέγχει τη Σελήνη. Το να μιλήσετε άσχημα στους άλλους δεν θα καταφέρει να λύσει τίποτα. Ταυτόχρονα, δεν θέλετε να ωραιοποιήσετε την άποψή σας. Βρείτε τη μέση λύση, με στόχο να είστε και ευθείς και ευαίσθητοι.

Η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στον Λέοντα φτάνει την Κυριακή, επανεκκινώντας τα πάθη σας με κάθε τρόπο. Μια υποβόσκουσα έλξη μπορεί να ξυπνήσει ξανά, ή ίσως ένα νέο άτομο τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Αυτή η νέα σελήνη σηματοδοτεί την έναρξη ενός εξαμηνιαίου κύκλου, οπότε αναλάβετε δράση για να αναζωπυρώσετε το πνεύμα του έρωτα. Μπορείτε να το κάνετε συμβολικά, αδειάζοντας χώρο στη ντουλάπα σας για έναν μελλοντικό σύντροφο, ή να κάνετε μια κίνηση που αφορά κάποιον συγκεκριμένο. Στείλτε εσείς το πρώτο μήνυμα σε αυτόν που σας ενδιαφέρει ή οργανώστε κάτι ξεχωριστό για το Σαββατοκύριακο με τον αγαπημένο σας.

Ταύρος

Προβλήματα στο οικιακό σας περιβάλλον; Κατά τη διάρκεια της αντίθεσης Σελήνης – Κρόνου αυτό το Σάββατο, μπορείτε να επιβάλλετε τους κανόνες σας στους ανθρώπους που ζουν κάτω από τη στέγη σας. Ίσως ο σύντροφός σας δεν σταματάει να σκορπάει τα ρούχα του παντού ή μια συγκάτοικος χρησιμοποιεί τα πράγματά σας χωρίς να σας ρωτήσει. Αποφύγετε να κρατήσετε κρυφή τη δυσαρέσκειά σας και αντιμετωπίστε το πρόβλημα κατά μέτωπο. Ζείτε μόνοι σας;

Αυτό είναι το ιδανικό Σαββατοκύριακο για να ασχοληθείτε με τις βελτιώσεις στο σπίτι, όπως η αλλαγή κάποιων χαλασμένων αντικειμένων ή το βάψιμο ενός τοίχου στο υπνοδωμάτιό σας. Θα έχετε ακόμα περισσότερα κίνητρα για αυτές τις αποστολές την Κυριακή, καθώς η νέα Σελήνη στον Λέοντα φορτίζει την ίδια οικιακή ζώνη. Αν έχετε ανάγκη να αλλάξετε σελίδα με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, η συμπόνια θα αποκατασταθεί. Μείνετε σε εγρήγορση γιατί κάποιες αλλαγές που έχουν καθυστερήσει από καιρό μπορεί να ξεκινήσουν ξαφνικά. Από μια ανακαίνιση μέχρι μια μετακόμιση, αυτή η νέα Σελήνη ανοίγει ένα τυχερό παράθυρο έξι μηνών για τη δημιουργία ενός χώρου που θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Δίδυμοι

Καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον περιοριστικό Κρόνο το Σάββατο, ένα σοβαρό εμπόδιο θα μπορούσε να εμφανιστεί και να εκτροχιάσει τους στόχους σας. Πριν τα παρατήσετε, τουλάχιστον προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Μια δημιουργική λύση θα προκύψει, ειδικά αν επιστρατεύσετε τους ιδιοφυείς φίλους και συμβούλους σας για προτάσεις και ιδέες. Ο πειραματισμός θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις, αρκεί να μην το παρακάνετε. Και μην ξεχνάτε: μερικές φορές η μόνη διέξοδος από ένα “πρόβλημα” είναι να το περάσετε σταδιακά.

Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα ξυπνά την αναζήτησή σας για συγγενικά πνεύματα. Είστε ιδιόρρυθμοι, ευμετάβλητοι και αξιολάτρευτοι, Δίδυμοι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι τόσο εύκολο για τους ανθρώπους να γίνουν το άλλο σας μισό. Μην προσπαθείτε να ταιριάξετε με όλους και πηγαίνετε εκεί όπου νιώθετε αποδεκτοί. Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε να ψάχνετε; Ξεκινήστε από τα μέρη κοντά στο σπίτι σας. Με τον τοπικό τρίτο οίκο σας να λούζεται από αυτές τις φεγγαροαχτίδες, θα μπορούσατε να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους στα τραπέζια ενός κοντινού καφέ ή συμμετέχοντας σε τοπικές πρωτοβουλίες και ακτιβιστικές δράσεις.

Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον αυστηρό Κρόνο στον άξονα των χρημάτων σας αυτό το Σάββατο, χαλιναγωγεί τα έξοδα του Σαββατοκύριακου. Η συγκεκριμένη διέλευση αναβοσβήνει ένα προειδοποιητικό φως όταν πρόκειται για υπερβολικές δαπάνες. Κάποιος από τη φιλική σας παρέα μπορεί να αισθάνεται πιεσμένος να κρατήσει τα προσχήματα -ή ίσως είστε εσείς αυτός που αισθάνεται αμήχανα λέγοντας “δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω αυτό”. Αποφύγετε να έρθετε σε δύσκολη θέση και επιλέξτε σχέδια που είναι (σχεδόν) δωρεάν.

Τι θα λέγατε για ένα πικνίκ στην παραλία; Η νέα σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στη στήλη των εσόδων σας. Αφιερώστε χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτά που στοχεύετε, Καρκίνε, είτε ψάχνετε για νέους πελάτες, είτε για μια νέα απασχόληση, είτε για ένα πιο ευχάριστο έργο με το οποίο θα ασχοληθείτε. Αναβαθμίστε τα επαγγελματικά σας προφίλ και ενημερώστε το βιογραφικό σας.

Λέων

Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα τα μεγάλα νέα του Σαββατοκύριακου. Την Κυριακή, η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στον Λέοντα είναι σαν δεύτερα γενέθλια και κοσμική Πρωτοχρονιά μαζί για εσάς. Αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τότε για να νιώσετε ότι επιστρέψατε στο μεγαλοπρεπές σας στοιχείο. Ο λόγος; Η χαμηλής ενέργειας Σελήνη του Σαββάτου, μπορεί να σας δυσκολέψει να βρείτε το κίνητρο που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε εντατικά με οτιδήποτε. Και με τον περιοριστικό Κρόνο να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Λέοντα, η πρακτική φωνή στο μυαλό σας θα μπορούσε να νικήσει την αυθόρμητη. Μην αντιστέκεστε στη ροή των πραγμάτων, Λέων.

Θα αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο την Κυριακή, όταν ο πρώτος οίκος σας, ο οίκος των νέων ξεκινημάτων, θα ενεργοποιηθεί. Αν οι βαρύτατες υποχρεώσεις σας σας κρατούσαν καθηλωμένους, ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να αποχωρήσετε, αλλά μήπως θα μπορούσατε να επενδύσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη και εξέλιξη; Από διαδικτυακά σεμινάρια μέχρι ιδιωτικές συνεδρίες συμβουλευτικής και μια μοναδική εμπειρία που περιλαμβάνεται στη λίστα με τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, επιδιώξτε κάτι τολμηρό για να ανανεωθείτε.

Παρθένος

Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια κυκλοθυμική αντίθεση με τον νηφάλιο Κρόνο. Αν παλεύετε με ένα συναισθηματικό ζήτημα, ίσως τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή. Ή ίσως απλά νιώθετε ευερέθιστοι και αγχωμένοι. Αποφύγετε τους ανθρώπους που σας κάνουν να χάνετε την υπομονή σας και πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν αντιδράσετε σε κάποιον που θεωρείτε ότι δεν είναι διακριτικός. Αντί να ενδώσετε στην αρνητική ενέργεια ή στις παρανοϊκές σκέψεις, διοχετεύστε αυτό το άγχος σε ένα λεπτομερές έργο ή βυθιστείτε σε μια καταπραϋντική δημιουργική προσπάθεια.

Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο της παράδοσής σας. Προτού κρατήσετε πιο σφιχτά κάτι που ξεφεύγει από τα χέρια σας, σκεφτείτε: πρόκειται για κάτι που σας εξυπηρετεί πραγματικά; Θα μπορούσε να είναι μια τοξική σχέση, μια επιβλαβής συνήθεια, ακόμη και μια φοβική πεποίθηση που σας περιορίζει. Αν και είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσετε, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να το απομακρύνετε από τη ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας τον κατάλληλο χρόνο να θρηνήσει αυτή την απώλεια. Και ποτέ μην υποτιμάτε την αξία της αυτοφροντίδας. Ίσως ήρθε η ώρα για μια μονοήμερη αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και γιατί όχι ένα 90λεπτο μασάζ!

Ζυγός 

Κάποιος στη ζωή σας απορροφά λίγο παραπάνω από τη γενναιοδωρία σας και δεν έχει προσφερθεί ακριβώς για να σας ανταποδώσει τη χάρη. Το Σάββατο, λάβετε μια απόσταση από αυτά τα άτομα και επικεντρωθείτε στις δικές σας επιθυμίες. Καθώς η Σελήνη στη γωνία της ομαδικότητάς σας βρίσκεται σε αντίθεση με τον ευαίσθητο Κρόνο, δεν υπάρχει λόγος να ανάψουν τα αίματα. Απλά θέστε υγιή όρια. Ζητήστε ευγενικά από αυτό το άτομο να χαλαρώσει τις απαιτήσεις του από εσάς ή ισοφαρίστε το παιχνίδι ζητώντας τους υποστήριξη σε αντάλλαγμα.

Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα ανάβει τον κοινωνικό σας προβολέα, δίνοντάς σας ώθηση να κάνετε νέες κοινωνικές και επαγγελματικές γνωριμίες. Ακόμα κι αν λατρεύετε την παρέα σας, θέλετε να αναπτύξετε δεσμούς με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Αυτή η νέα Σελήνη ενθαρρύνει επίσης και τα τελευταία ψηφιακά σας ενδιαφέροντα: λάβετε μέρος στο σεμινάριο για ένα νέο λογισμικό, ξεκινήστε την ανάπτυξη ενός διαδικτυακού εγχειρήματος, ή αγοράστε τεχνολογικά αντικείμενα που θα κάνουν τη ζωή σας να κυλάει με μεγαλύτερη ευκολία.

Σκορπιός

Το να επικεντρώνεστε απόλυτα στη δουλειά και να μην αφιερώνετε χρόνο στη διασκέδασή σας μπορεί να είναι ο τρόπος του ζωδίου σας όταν έχετε εμμονή με την επίτευξη ενός στόχου. Και τον τελευταίο καιρό, περνάτε αρκετό χρόνο εργαζόμενοι. Η αντίθεση Κρόνου – Σελήνης του Σαββάτου σας βγάζει από κάθε ρουτίνα που κουράζει την ψυχή σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και εξερευνήστε τις επιλογές σας. Ποιες μη απαραίτητες εργασίες θα μπορούσατε να αναβάλλετε για λίγες μέρες -ή ακόμα και να τις αναθέσετε σε κάποιον άλλο που θα μπορούσε να τις φέρει εις πέρας; Αν θέλετε πραγματικά να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας, τα τακτικά διαλείμματα είναι απαραίτητα. Όχι ότι δεν μπορείτε να σκεφτείτε τους στόχους σας ενώ χαλαρώνετε στην παραλία.

Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν θα μπορούσε να σας σταματήσει αυτή την Κυριακή, καθώς η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στον Λέοντα ενεργοποιεί τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Βγείτε από τη λειτουργία του “πράττειν” και δοκιμάστε μια άσκηση οραματισμού. Πού θα θέλατε να βρίσκεται η καριέρα σας (ή ένα σημαντικό έργο) σε έξι μήνες από τώρα; Καταγράψτε το λεπτομερώς, από τον τρόπο που θα διαμορφώσετε τον χώρο εργασίας σας μέχρι το πόσα επιπλέον χρήματα θα κερδίζετε. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί, Σκορπιέ!

Τοξότης

Η Σελήνη έρχεται σε αναμέτρηση με τον προσεκτικό Κρόνο αυτό το Σάββατο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα γύρω από μια απόφαση. Λοιπόν, Τοξότη, θα μπορούσατε μήπως να κάνετε ένα μικρό βήμα έξω από τη ζώνη άνεσης σας; Ο πρακτικός Κρόνος θέλει να είστε ενεργοί. Ίσως εγγραφείτε σε ένα απογευματινό μάθημα ή κανονίσετε μια συνεδρία με έναν επαγγελματία που σας αφορά. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε σε κάτι σημαντικό- απλά δοκιμάστε νέες επιλογές και δείτε τι ταιριάζει στα γούστα σας. Η παγκόσμια επέκταση μπορεί να είναι περισσότερο μεταφορική παρά κυριολεκτική έννοια το 2021. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να σας σταματήσει από το να προωθηθείτε σε νέα εδάφη.

Καθώς η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα ενεργοποιεί τον κοσμικό ένατο οίκο σας, μια ευκαιρία σας χτυπά την πόρτα από έναν ξένο ταχυδρομικό κώδικα. Έχετε έξι μήνες στη διάθεσή σας για να εκδηλώσετε ό,τι δημιουργείται τώρα. Ιδέες για μια επιχείρηση, ένα ιστολόγιο ή ένα βιβλίο θα μπορούσαν να εισρεύσουν. Αρπάξτε τις, Τοξότες! Σύντομα θα ξέρετε ποιες αξίζει να αναπτύξετε.

Αιγόκερως

Έχετε τη διάθεση να δεθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα γλιστράει στον όγδοο οίκο της οικειότητας και της συγχώνευσής σας Αλλά το Σάββατο, μπορεί να ντρέπεστε να πάρετε πρωτοβουλίες, καθώς ο περιοριστικός Κρόνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Σελήνη. Αφήστε τους φίλους σας να σας κανονίσουν ένα ραντεβού στα τυφλά ή κανονίστε μια συνάντηση με μια πιθανή επαγγελματική επαφή. Μόλις κάνετε το πρώτο βήμα, θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση!

Όταν η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα ενεργοποιήσει τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, οι ισχυρές δυνάμεις της έλξης σας θα αναζωογονηθούν και πάλι. Αν λαχταράτε την προσοχή, το άγγιγμα ή απλώς ένα φλερτ, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε πρόθυμους συμπαίκτες. Κάντε χώρο στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να χαλαρώσετε σε έναν ρομαντικό χώρο. Η χημεία θα μπορούσε να αναθερμανθεί, είτε με έναν υπάρχοντα σύντροφο είτε με κάποιο απροσδόκητο νέο άτομο.

Υδροχόος

Καθώς ο νηφάλιος Κρόνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Σελήνη το Σάββατο, μπορεί ξαφνικά να έχετε αμφιβολίες για μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Αντί να πατήσετε φρένο, προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε τους όρους. Αν μπορείτε να συμφωνήσετε σε πράγματα όπως η στρατηγική, τα χρονοδιαγράμματα και το πόσο θα πληρωθεί ο καθένας, τότε μπορείτε να προχωρήσετε ελεύθερα και να συν-δημιουργήσετε. Και όταν η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα ενεργοποιήσει τον οίκο των σχέσεών σας, θα είστε πραγματικά σε συνεργατικό πνεύμα.

Μην εκπλαγείτε αν άνθρωποι με δυνατότητες συνεργασίας αρχίσουν να εμφανίζονται παντού! Κάποιοι από αυτούς μπορεί να ανήκουν ήδη στον κύκλο σας, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, προετοιμαστείτε για μια επανεκκίνηση. Σταματήστε να κρατάτε το παρελθόν του συντρόφου σας εναντίον του και επικεντρωθείτε στα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες. Σίγουρα αυτό δεν θα εξαφανίσει τα προβλήματα, αλλά θα είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσετε γι’ αυτά όταν θα έχετε μια νοοτροπία αγάπης!

Ιχθύες

Η ζωή έχει να κάνει με την ισορροπία, Ιχθύες, και με την πολυτελή Σελήνη στον Λέοντα να ελέγχεται από τον νηφάλιο Κρόνο, σκεφτείτε να κάνετε κάτι για να επανέλθετε σε αρμονία με την αυτοφροντίδα σας αυτό το Σάββατο. Αν είστε εξαντλημένοι, κλείστε μια θεραπεία σώματος, όπως βελονισμό ή χειροπρακτική, ή συναντήστε φίλους για μια πεζοπορία αντί για κοκτέιλ. Δεν είναι κακό να απολαμβάνετε κάτι όμορφο αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά τι θα λέγατε να διαλέξετε κάτι που είναι ευχάριστο και ταυτόχρονα ενεργοποιητικό; Όπως και να έχει, δεν μπορείτε να αποφύγετε τη συζήτηση για την ευεξία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα ενεργοποιεί τη διάθεσή σας για γυμναστική, βάζει στην άκρη τις κακές σας συνήθειες και σας εμπνέει να φροντίσετε καλύτερα το σώμα σας. Η επαγγελματική σας ζωή δέχεται επίσης μια επανεκκίνηση και θα θελήσετε επειγόντως να ανανεώσετε τα συστήματά σας, να προσλάβετε νέους παρόχους υπηρεσιών ή να μετακινηθείτε σε μια καλύτερη θέση στην υπάρχουσα εργασία σας.