Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Το Σάββατο μπορεί να σας γεννηθούν έντονα συναισθήματα, καθώς ο Ερμής και ο καλοπροαίρετος Ποσειδώνας ενώνονται στις πιο συναισθηματικές ζώνες του χάρτη σας. Αφήστε τη νοσταλγία να σας καθοδηγήσει. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που επισκεφτήκατε την οικογένειά σας ή τηλεφωνήσατε σε έναν παλιό σας φίλο; Αν κάποιος έρχεται στο μυαλό σας, προσεγγίστε τον και κανονίστε μια συνάντηση.

Οι συνομιλίες σας μπορεί να οδηγήσουν σε μια αυθόρμητη επίσκεψη και διανυκτέρευση ή ένα διασκεδαστικό οδικό ταξίδι. Πηγαίνετε νωρίς στο σπίτι για να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας και ξεκινήστε! Να είστε προσεκτικοί με τους δύσκολους ανθρώπους την Κυριακή, ωστόσο, καθώς ο Ερμής σχηματίζει μια περίπλοκη αντίθεση με τον διεισδυτικό Πλούτωνα.

Αυτή η διέλευση που γίνεται μία φορά το χρόνο θα μπορούσε να υποκινήσει μια σύγκρουση εγωισμών ή μια μάχη επιθυμιών στην ομάδα σας. Ένας συγγενής μπορεί να γίνει υπερβολικά εγωιστής ή μπορεί να βρεθείτε στη μέση μιας σύγκρουσης, προσπαθώντας γενναία να μεσολαβήσετε. Μην παρασυρθείτε στο συναισθηματικό δράμα. Παρόλο που είναι Σαββατοκύριακο, το αφεντικό ή ένας πελάτης σας θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Μήπως πρόκειται για ένα τεστ αφοσίωσης όπως διαισθάνεστε; Γιατί ναι, Κριέ, μάλλον είναι, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

Ταύρος

Τα φτερά της κοινωνικής σας πεταλούδας ανοίγουν αυτό το Σάββατο, χάρη στην παιχνιδιάρικη σύνδεση του Ερμή με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Αυτή η ρέουσα ενέργεια είναι ιδανική για την οργάνωση μιας ομαδικής συγκέντρωσης ή για να συμμετάσχετε σε ένα δημιουργικό έργο που ωφελεί την κοινότητα. Μια συζήτηση μέσω μηνυμάτων ή ένα πρωινό γεύμα με φίλους θα μπορούσε να σας βυθίσει στη νοσταλγία. Καθώς αναπολείτε τις όμορφες αναμνήσεις σας, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε να στείλετε μήνυμα σε μερικές παλιές επαφές και να τις προσκαλέσετε να συμμετάσχουν στις δραστηριότητές σας αργότερα.

Την Κυριακή, η ετήσια αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα φορτίζει τις επικοινωνίες σας με έναν αέρα έντασης. Πρόκειται για συζήτηση ή για ανάκριση, Ταύρε; Δεδομένου ότι ο εσωστρεφής Πλούτωνας μπορεί να αποκρύψει τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων, είναι έξυπνο να μελετάτε τη γλώσσα του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου τους – ταιριάζουν με τα λόγια που ακούτε; Απλά σταματήστε να εκτοξεύετε κατηγορίες, γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορεί ποτέ να αποβεί παραγωγικό.

Δίδυμοι

Θέλετε να συνδυάσετε το πάθος σας με το επάγγελμά σας και να εξακολουθείτε να έχετε κέρδος; Η ευοίωνη γωνία του Σαββάτου μεταξύ του Ερμή και του οραματιστή Ποσειδώνα σας βοηθά να ονειρευτείτε νέους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα. Αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε τις επιλογές και, μιας και είναι Σαββατοκύριακο, βάλτε και λίγη ευχαρίστηση στο πλάνο. Πραγματοποιήστε μια επαγγελματική συνάντηση κατά τη διάρκεια ενός γεύματος ή σε μια βόλτα στο πάρκο. Αυτή η ανεπίσημη συνάντηση θα μπορούσε γρήγορα να εξελιχθεί σε μια δημιουργική συνεργασία – και μάλιστα με αλτρουιστικό σκοπό.

Την Κυριακή, μια τεταμένη αντιπαράθεση μεταξύ του εκφραστικού Ερμή και του εκδικητικού Πλούτωνα θα μπορούσε να κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας. Αυτή η αγχωτική αντίθεση μπορεί επίσης να αναμοχλεύσει έντονα συναισθήματα, χωρίς να έχετε καμία διάθεση να προσποιηθείτε ότι όλα πάνε καλά. Μιλήστε για τα δύσκολα με τους φίλους σας, αλλά να είστε συνειδητοποιημένοι ότι δεν πρέπει να αφήσετε αυτό το άσχημο συναίσθημα να σας παρασύρει. Αν διαπιστώσετε ότι μετατρέπεται σε μια εμμονική κατάσταση, αποσπάστε την προσοχή σας άμεσα!

Καρκίνος

Το Σάββατο, Καρκίνε, εμπιστευθείτε την κρίση σας, ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι για το πού θα προσγειωθείτε. Με τον Ερμή και τον γοητευτικό Ποσειδώνα σε συνεργασία, χαλαρώστε τα άκαμπτα όριά σας. Ίσως ήρθε η ώρα να εκφράσετε μια φαντασίωση ή να δείξετε τα ταλέντα σας στον κόσμο.

Θα μπορούσατε επίσης να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με μια ημερήσια εκδρομή σε μια χαριτωμένη παραθαλάσσια πόλη. Δεν μπορείτε να φύγετε από εκεί που βρίσκεστε; Ενώ το πνεύμα σας είναι ανοιχτό, αναζητήστε νέους χώρους και συναναστραφείτε με ανθρώπους που είναι συναρπαστικοί!

Σταματήστε να θέλετε να τους ευχαριστήσετε όλους αυτή την Κυριακή. Το να προσπαθείτε να διαχειρίζεστε την ευτυχία των άλλων θα σας χαλάσει τη διάθεση. Καθώς ο Ερμής συγκρούεται με τον Πλούτωνα, η καλύτερη μορφή αυτοφροντίδας είναι να αφήνετε τους ανθρώπους να κάνουν τα πράγματα όπως θέλουν. Μείνετε έξω από τις συγκρούσεις τους και θα τα βρουν μόνοι τους. Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε με το χρόνο σας, όπως το να αναπτύξετε μια συζήτηση για ένα θέμα που έχει σημασία στη ζωή σας.

Λέων

Η διαίσθησή σας βρίσκεται σε σπάνια φόρμα αυτό το Σάββατο, καθώς ο πνευματικός Ερμής συναντά τον μάντη Ποσειδώνα. Είστε απόλυτα ενημερωμένοι και διαισθάνεστε τι χρειάζονται οι άλλοι πριν καν σας το ζητήσουν. Αν και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά τα ψυχικά σήματα, να είστε εκεί για τον πιο στενό σας κύκλο. Θα μπορούσε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να χρειαστεί λίγη ευθυμία; Συναντηθείτε για δεκατιανό ή μια βόλτα στο πάρκο. Έχετε υπόψη σας ότι σε αυτή την αυξημένη συναισθητική κατάσταση, είστε επιρρεπείς στο να απορροφάτε τα συναισθήματα των ανθρώπων. Καθαρίστε το ενεργειακό σας πεδίο μετά, κάνοντας κάτι χαλαρωτικό.

Μπορεί να προτιμήσετε μια πιο οικεία παρέα κατά τη διάρκεια της αντίθεσης του Ερμή και του ιδιωτικού Πλούτωνα την Κυριακή. Είναι η εποχή των γενεθλίων σας και αν έχετε προγραμματίσει μια ξέφρενη γιορτή, ίσως χρειαστεί να συγκρατηθείτε. Μπείτε σε ήσυχες ζώνες για συζητήσεις ένας προς έναν. Πάρτε έναν μεσημεριανό υπνάκο και μην πιέζετε τον εαυτό σας να μείνει έξω όλη την ημέρα (και τη νύχτα). Το πιο σημαντικό είναι να μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, όχι να πηγαίνετε από το ένα μέρος στο άλλο.

Παρθένος

Είστε τελειομανείς από τη φύση σας, Παρθένε, και αυτό μπορεί να σας κάνει να δυσκολεύεστε να ελέγξετε τον εσωτερικό σας κριτική. Όμως η γενναιόδωρη ευθυγράμμιση του Ερμή και του Ποσειδώνα το Σάββατο σας κάνει πιο επιεική απέναντι στα “ελαττώματα”. Κάτω από αυτούς τους ανεκτικούς ουρανούς, μπορεί να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, βλέποντας με άλλο μάτι τις δυνατότητες των ανθρώπων. Προσέξτε όμως να μην υπερβάλλετε σε αυτό το θέμα. Αν οι άνθρωποι δεν έχουν δουλέψει πραγματικά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, μην τους ανεβάζετε σε βάθρο. Αντιθέτως, κοιτάξτε την πλήρη εικόνα.

Την Κυριακή, μια καυτή αντίθεση του Ερμή με τον έντονο Πλούτωνα πυροδοτεί την σαγηνευτική πλευρά σας. Απλά προσέξτε να μην στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον που έχει ήδη δεσμό. Η δυναμική των ομάδων που συμμετέχετε μπορεί επίσης να γίνει έντονη. Κάποιος ξερόλας ή ναρκισσιστής μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Ή ίσως ένα άτομο προσπαθεί να προκαλέσει έναν μικρό ανταγωνισμό μαζί σας. Μην τσιμπήσετε το δόλωμα. Αν δεν καταφέρνετε να ηρεμήσετε, επιλέξτε να απομακρυνθείτε από την κατάσταση.

Ζυγός 

Η ευθυγράμμιση του θεραπευτή Ποσειδώνα και του πνευματικού Ερμή σας κάνουν να θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την “ευεξία” αυτή τη μέρα. Αλλά με το μαλακό! Κάποιες από αυτές τις τάσεις μπορεί να είναι μια απλή μόδα που δεν έχει στην πραγματικότητα κανένα όφελος για την υγεία.

Μια καλή ιδέα είναι να απολαύσετε ένα δείπνο σε ένα βιολογικό καφέ ή ένα γκουρμέ πικνίκ στην κορυφή ενός γραφικού μονοπατιού. Η έντονη αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα την Κυριακή θα μπορούσε να αναστατώσει την τελειομανία σας . Αλλά το να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα “ακριβώς όπως πρέπει” θα σας στερήσει όλη την ευχαρίστηση της ημέρας.

Μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο, Ζυγέ; Μοιράστε τις ευθύνες σας αντί να τρέχετε πανικόβλητοι. Υπάρχει και το “αρκετά καλό” – και μερικές φορές, πρέπει να το ακολουθείτε. Δουλέψτε στο να αναθέτετε αρμοδιότητες και να χωρίζετε τις υποχρεώσεις σας σε μερικά βήματα για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη.

Σκορπιός

Το Σάββατο, ο ονειροπόλος Ποσειδώνας στέλνει ένα ερωτικό σημείωμα στον Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στον κοσμικό ένατο οίκο σας. Ο έρωτας θα μπορούσε να φτάσει με μια ακαταμάχητη προφορά, ή θα μπορούσατε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα κάποιο αξιολάτρευτο άτομο από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Έχετε ήδη σχέση; Ελέγξτε τα Airbnbs ή τα ξενοδοχεία στην περιοχή σας. Ένα αυθόρμητο ολονύκτιο ραντεβού θα μπορούσε να ανάψει τα αίματα!

Μήπως κάποιος σας έχει υπονομεύσει, Σκορπιέ; Καθώς ο ευέξαπτος Ερμής έρχεται αντιμέτωπος με τον κυβερνήτη σας, τον επιθετικό Πλούτωνα, αυτή την Κυριακή, θα έχετε μερικά καυστικά λόγια γι’ αυτούς (και όχι μόνο). Όμως το να επιτίθεστε παρορμητικά μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ κάτω από αυτή την έντονη διέλευση. Σκεφτείτε δύο φορές την τακτική σας. Ναι, μπορεί να χρειαστεί να συγκρατήσετε τα λόγια σας, καθώς βρίσκετε την πιο στρατηγική διαδρομή για τη διευθέτηση των θεμάτων. Περιμένετε… και ερευνήστε μέχρι να καταλάβετε τα κίνητρά τους. Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι μια τεράστια παρεξήγηση. Αξίζει να το ανακαλύψετε.

Τοξότης

Πικνίκ στο πάρκο… ή ίσως μια μέρα στην παραλία; Μετά από μια κουραστική εβδομάδα, είστε έτοιμοι να ξαπλώσετε σε μια αιώρα και να χαλαρώσετε! Και με τον ονειρικό Ποσειδώνα και τον Ερμή να είναι ψυχικά δεσμευμένοι το Σάββατο, θα εκτιμούσατε την παρέα ενός ερωτικού συντρόφου -αρκεί να μπορεί να κατανοήσει την έννοια της σιωπηλής παρέας. Αν ο έρωτας δεν είναι στα χαρτιά σας αυτή τη στιγμή, χαρείτε την ησυχία σας, απολαμβάνοντας τον ήλιο με έναν στενό φίλο ή τον σκύλο σας. Η ευελιξία είναι το ζητούμενο την Κυριακή, καθώς ο Ερμής σχηματίζει μια δύσκολη αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Αυτή η αναταραχή θα μπορούσε να ανατρέψει ακόμη και τα καλύτερα σχέδια. Ενώ εσείς μπορεί να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε, δεν παραχωρείτε πάντα την ίδια περίοδο χάριτος στους άλλους. Αν η πλευρά του εαυτού σας που έχει εμμονή με τον έλεγχο κάνει την σπάνια εμφάνισή της, προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε σε άτομα που δεν φταίνε. Όταν έχετε βάλει την ψυχή σας σε κάτι, δεν εκτιμάτε το ότι οι άνθρωποι το χαλούν. Αλλά αν χρειάζεστε από τους άλλους να είναι στην ώρα τους (και να βάλουν τον καλύτερό τους εαυτό) φροντίστε να τους το πείτε αυτό εκ των προτέρων!

Αιγόκερως

Αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ερμής στη ζώνη των συνεργασιών σας δέχεται μια δόση τύχης από τον εκδηλωτικό Ποσειδώνα, το όραμά σας για μια δυναμική συνεργασία θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Ίσως γνωρίσετε κάποιον που είναι “στο επίπεδό σας”, και ας το παραδεχτούμε, αυτός είναι ένας πολύ υψηλός πήχης για να τον φτάσει κανείς. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα πρέπει να ανεβάσουν τα επίπεδα γοητείας τους, γιατί μια πνευματώδης συζήτηση θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια ερωτική σπίθα. Αυτή η κοσμική σύνδεση μπορεί να έρθει από το πουθενά .Αλλά με τον καρμικό Ποσειδώνα να εμπλέκεται, μπορεί να νιώσετε σαν να γνωρίζεστε μια αιωνιότητα.

Η αντιπαράθεση Ερμή-Πλούτωνα την Κυριακή μπορεί να σας βρει να προσπαθείτε να το παίξετε ήρωας για κάποιον που βρίσκεται σε “κίνδυνο”. Αλλά είναι αυτό το σήμα S.O.S. μια πραγματική αναζήτηση βοήθειας ή μήπως μια απόπειρα να σας τραβήξουν την προσοχή; Αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σας για να σπάσετε μια δυναμική εξάρτησης. Όσο δύσκολο κι αν είναι να αντισταθείτε στο να το παίξετε σωτήρες, δείτε τι συμβαίνει όταν δεν το κάνετε. Σίγουρα, πιθανότατα θα συναντήσετε κάποια αντίσταση, αλλά μείνετε σταθεροί στη δέσμευσή σας να σταματήσετε να επιτρέπετε κάποιες συμπεριφορές!

Υδροχόος

Το Σάββατο, ο πνευματικός Ερμής και ο καρμικός Ποσειδώνας χορεύουν μαζί στις οικονομικές σας ζώνες. Αν τα χρήματα δεν έχουν πέσει βροχή, μια αποσυμφόρηση μπορεί να βοηθήσει να ανοίξει αυτή η ροή. Από ενεργειακής άποψης, το να κρατάτε πράγματα που δεν χρειάζεστε ή δεν χρησιμοποιείτε πλέον μπορεί να είναι σαν ένα φράγμα που εμποδίζει αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Απομακρύνετε από την ντουλάπα τα σπάνια φορεμένα ρούχα σας και αποχαιρετήστε κάποια από αυτά τα “συναισθηματικά αντικείμενα” που συνωστίζονται στο γραφείο σας.

Η επόμενη πρόκληση; Όταν έρχονται αναπόφευκτα νέες ευκαιρίες, να λέτε “ναι” μόνο σε αυτές που είναι κατάλληλες για εσάς. Ο ανεφοδιασμός των μπαταριών σας είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα την Κυριακή, αλλά μην αποκοπείτε εντελώς. Με μια έντονη αντίθεση Ερμή και Πλούτωνα, οι σχέσεις σας θα μπορούσαν να υποστούν πλήγμα αν δεν ενημερώσετε μερικούς σημαντικούς ανθρώπους για το πού πηγαίνετε ή ποια είναι η κατάσταση της δουλειάς σας τώρα.

Ελέγξτε ξανά την ατζέντα σας. Το να αποποιηθείτε ευθύνες δεν θα είναι καλό σημάδι αν οι άλλοι βασίζονται σε εσάς (ειδικά αν μια προθεσμία είναι κοντά ή έχει ήδη παρέλθει). Αν χρειάζεστε λίγο παραπάνω χρόνο, εκπονήστε μαζί ένα νέο σχέδιο. Ίσως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάποια υποστήριξη – ζητήστε την λοιπόν!

Ιχθύες

Το Σαββατοκύριακο ξημερώνει με μια ρομαντική νότα, καθώς ο Ερμής ενώνεται με τον κυβερνήτη σας, τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε τον εαυτό σας να είναι ευάλωτος – είτε πρόκειται για τον αγαπημένο σας είτε για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον που περιμένει στα παρασκήνια. Γίνετε πιο εκδηλωτικοί με τα συναισθήματά σας – και αφεθείτε στα ποιητικά χαρίσματα του Ποσειδώνα. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε ένα ονειρικό σκηνικό για τα σαββατιάτικα σχέδιά σας, όπως ένα εστιατόριο στην ταράτσα ή ένα πικνίκ στην παραλία.

Η ισχυρή αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα την Κυριακή είναι βέβαιο ότι θα ταρακουνήσει τα πράγματα, ειδικά αν βρεθ είτε στην παρέα μερικών τύπων που μιλάνε δυνατά και φέρονται έντονα. Μια ανταγωνιστική ενέργεια μπορεί να βγει στην επιφάνεια με κάποιον που κλέβει την παράσταση, ή μπορεί να γίνετε όμηροι ενός απαιτητικού ατόμου. Η λύση;

Η αίσθηση του χιούμορ σας σώζει την κατάσταση. Μια εύστοχη ατάκα ή ένα απλό αστείο μπορεί να κάνει θαύματα στη διάλυση της έντασης.

Αλλά καλύτερα να φυλάξτε το σαρκασμό για μια άλλη μέρα. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να γεννηθεί μια σπίθα με κάποιον που βρίσκεται στη ζώνη των φίλων σας. Παραμείνετε δεκτικοί – αλλά μην ξεπεράσετε τα όρια αν κάποιος από τους δύο σας είναι ήδη δεσμευμένος. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας δημιουργικής συνεργασίας.