Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Είναι ανθρώπινο να μεταφέρετε συμπεριφορές που μάθατε στην παιδική σας ηλικία στις σχέσεις σας. Καθώς όμως η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα του Σαββάτου ενεργοποιεί τις γονικές σας ζώνες, μπορεί να επιστρέψετε σε παλιά, και ξεπερασμένα μοτίβα που είναι καλύτερα να αφήσετε πίσω σας. Αν και είναι αλήθεια ότι κάποιες από αυτές τις τακτικές μπορεί να λειτουργούσαν όταν ήσασταν πέντε ετών, δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικές στην ενήλικη ζωή σας, Κριέ.

Μείνετε σε εγρήγορση για να μην προβάλλετε τα ασυνείδητα προβλήματά σας σε έναν συνάδελφο, φίλο ή εραστή. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να κάνετε μια ενδοσκόπηση για να απομακρύνετε όσα σας βαραίνουν για τα καλά. Την Κυριακή, ο εκφραστικός Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο μέχρι τις 27 Ιουλίου. Είτε αισθάνεστε κλεισμένοι στον εαυτό σας, είτε πιο άνετοι, οι συζητήσεις θα γίνουν ιδιαίτερα κρίσιμες κάτω από τη στέγη σας.

Οι δύσκολες οικογενειακές συζητήσεις δεν μπορούν πλέον να κρύβονται κάτω από το χαλί. Αφήστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Προσπαθήστε να μην παίρνετε μεγάλες αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, ειδικά όταν αισθάνεστε εξαιρετικά ευαίσθητοι… πράγμα που θα συμβαίνει συχνότερα τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ταύρος

Μήπως μια προσφορά ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, Ταύρε; Σκεφτείτε ότι αυτό μπορεί και να συμβαίνει αυτό το Σάββατο, καθώς ο σκιώδης Πλούτωνας συναντά τη Σελήνη. Αν κάποιος σας παρουσιάσει μια “μοναδική ευκαιρία”, μην την πάρετε τοις μετρητοίς. Πάρτε λίγο χρόνο για να το ερευνήσετε πρώτα. Αν θέλετε να επιβεβαιώσετε πως πρόκειται για κάτι πραγματικό, θα πρέπει να ψάξετε λίγο. Μιλήστε με ανθρώπους που μπορούν να εγγυηθούν για την εγκυρότητα της πρότασης. Μπορεί τελικά να αξίζει τον κόπο, αλλά ακόμη κι έτσι, θα υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να διαπραγματευτείτε και να ρυθμίσετε.

Μόλις ο στρατηγικός Ερμής εισέλθει στον οίκο της επικοινωνίας και των συγγενικών πνευμάτων σας την Κυριακή, δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ελαφρύνετε το φόρτο εργασίας σας. Ο ικανός πλανήτης θα βρίσκεται εδώ μέχρι τις 27 Ιουλίου, ενισχύοντας τη μεταξύ σας σύνδεση. Για καλύτερα αποτελέσματα, δοκιμάστε να συνεργαστείτε με κάποιον λίγο πιο έμπειρο – και τότε θα μπορέσετε πραγματικά να αφεθείτε! Αυτό το πνεύμα συνεργασίας θα συνεχίσει να ανθίζει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, εμπνέοντάς σας να ξεκινήσετε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Δίδυμοι

Η αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα ρίχνει φως στον τομέα των χρημάτων σας. Αν θέλετε να εντοπίσετε τα πράγματα που σας εμποδίζουν να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει, ξεκινήστε με τον εντοπισμό των βασικών σας πεποιθήσεων. Αισθάνεστε οτι αξίζετε; Ίσως να είστε τρομοκρατημένοι ή απογοητευμένοι ή να έχετε παραιτηθεί – ή κάτι άλλο. Αν χρεώνετε λιγότερα χρήματα από όσα αξίζει η δουλειά σας ή προσφέρετε δωρεάν μια υπηρεσία που αξίζει αμοιβή, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

Αντί να αφήνετε τα συναισθήματα να σας καθοδηγούν, ερευνήστε την αγορά, επικοινωνήστε τις προσφορές σας και πάρτε το ρίσκο να ζητήσετε αυτό που σας αξίζει. Ώρα να εκδηλώσετε τις ανάγκες σας αυτή την Κυριακή, καθώς ο γαλαξιακός σας οδηγός, ο μεθοδικός Ερμής, επικεντρώνεται στην οικονομική σας γωνιά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

μελλοντολόγοςΤο να βγάλετε χρήματα δεν είναι προαιρετικό, είναι ο στόχος που πρέπει να δουλέψετε -και ίσως ένας ουσιαστικός τρόπος για να κρατήσετε τα οικονομικά σας ισορροπημένα. Αξιοποιήστε το χαρακτηριστικό χάρισμα του ζωδίου σας και μπείτε σε διαδικτυακές ομάδες ή συμμετέχετε σε θέματα όπου μπορείτε να εμπλακείτε και να επιδείξετε τις γνώσεις σας. Το να κάνετε πράξη τα λόγια σας είναι το καλύτερο επιχείρημα πώλησης εκεί έξω, οπότε από τώρα μέχρι τις 27 Ιουλίου, κάντε περισσότερα και πείτε λιγότερα.

Καρκίνος

Το Σάββατο, όλοι γύρω σας έχουν έντονες απόψεις και με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να βρίσκεται αντιμέτωπη με τον έντονο Πλούτωνα, δεν μπορείτε να εγγυηθείτε για τη δική σας ικανότητα να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Πριν αποφασίσετε να αντιδράσετε, εκτιμήστε αν αυτό θα κάνει τη διαφορά. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ στενόμυαλοι ή αδιάφοροι για να εξετάσουν πραγματικά την δική σας άποψη. Αν αυτό συμβαίνει, ενισχύστε την πανοπλία σας, Καρκίνε, και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάτι παραγωγικό.

Την Κυριακή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 27 Ιουλίου, τροφοδοτώντας την επιθυμία σας να πείτε όσα νιώθετε. Καθώς ο φλύαρος πλανήτης περνάει από εδώ, αισθάνεστε τη δύναμη να μοιραστείτε όλες αυτές τις κρυμμένες σκέψεις και τα συναισθήματα. Σας αρέσει να στηρίζετε τους άλλους, αλλά επαναφέρετε την προτεραιότητα στα δικά σας πάθη και τους στόχους. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης επισκέπτεται τον Καρκίνο μόνο μία φορά για φέτος και θέλετε να μεγιστοποιήσετε αυτόν τον τολμηρό και εκφραστικό κύκλο.

Λέων

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η ζωή σας είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Αλλά μπορεί να ξοδεύετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι εμμονικά το μέλλον και να φαντάζεστε τι θα μπορούσε να πάει στραβά. Πάρτε ένα διάλειμμα από το συλλογισμό σας, καθώς η Σελήνη στον γειωμένο έκτο οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με τον πνευματικό Πλούτωνα στον θεραπευτικό δωδέκατο οίκο σας. Διαλογιστείτε, γράψτε ημερολόγιο, ή χορέψτε. Αυτές οι δραστηριότητες διακόπτουν τις συνεχείς αρνητικές σκέψεις και σας κρατούν στο εδώ και το τώρα.

Την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής εγκαθίσταται ως “καλλιτέχνης” στον θεϊκά εμπνευσμένο δωδέκατο οίκο σας. Από τώρα και μέχρι τις 27 Ιουλίου, θα κινητοποιηθείτε για να εκφραστείτε με πιο πνευματικούς και ευφάνταστους τρόπους. Αποσυνδεθείτε από το ίντερνετ και αφοσιωθείτε σε ένα χόμπι που ενεργοποιεί το μυαλό σας. Με τον Ερμή σε αυτή τη συμπονετική γωνία, θα έχετε διάθεση συγχώρεσης. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάτε κακίες, οπότε απελευθερώστε αυτή την αρνητική ενέργεια!

Παρθένος

Ποιος είναι ο ρόλος σας στα γεγονότα του Σαββάτου, Παρθένε; Μπορεί να βλέπετε τον εαυτό σας ως κομπάρσο, αλλά ακόμα κι αν είστε απλός παρατηρητής, δεν παύετε να συμμετέχετε. Δεν πειράζει αν δεν είστε υπερβολικά ευγενικοί. Δεν είστε αναγκασμένοι να ακούτε με προσοχή τις υπερβολές κάποιου ατόμου ή να ανέχεστε την εγωκεντρική του συμπεριφορά. Αλλάξτε θέμα για να εξισορροπήσετε την ενέργεια. Από την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας, ο κοινωνικός Ερμής, ξεκινά ένα ταξίδι τριών εβδομάδων στον ενδέκατο οίκο της ομαδικής εργασίας σας. Θα βρίσκεστε σε κατάσταση πλήρους συνεργασίας μέχρι τις 27 Ιουλίου. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Η συγκρότηση μιας ομάδας θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο και επιμέλεια. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να μη σας καταβάλλει η διαδικασία. Επιπλέον, αφού εκπαιδεύσετε και προσανατολίσετε τους κατάλληλους ανθρώπους σύμφωνα με τις μεθόδους σας, θα έχετε πολύ περισσότερο χώρο για τα πράγματα που αγαπάτε να κάνετε.

Ζυγός 

Δώστε προσοχή, Ζυγέ! Το Σάββατο, μια σύγκρουση με έναν συγγενή ή στενό φίλο μπορεί να σας γεμίσει άγχος και να σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Παρά τις προσπάθειές σας, τα δυνατά κύματα των συναισθημάτων σας, σας εκτροχιάζουν από το να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Αντί να προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα με αυτές τις άσχημες συνθήκες, κάντε ένα διάλειμμα και ζητήστε υποστήριξη από έναν φίλο, ψυχολόγο ή θεραπευτή. Αν αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι, ξεκινήστε εξετάζοντας το παρελθόν σας.

Αναλογιστείτε ποιες πεποιθήσεις μπορεί να σας έχουν περάσει από την οικογένειά σας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε κάποια πράγματα. Την Κυριακή, καθώς ο πνευματικός Ερμής θα επικεντρωθεί στον δέκατο οίκο της καριέρας σας μέχρι τις 27 Ιουλίου, το μυαλό σας θα είναι εστιασμένο στα χρήματά σας.

Είτε έχετε σταθερή δουλειά είτε πρέπει να γίνετε εφευρετικοί για να τα βγάλετε πέρα, ο ικανός αγγελιοφόρος πλανήτης σας υπενθυμίζει ότι όλα εξαρτώνται από το ποιον γνωρίζετε. Σίγουρα, θα χρειαστεί λίγη δημιουργικότητα για να βρεθείτε μπροστά στους “σωστούς” ανθρώπους αυτές τις εποχές. Μην είστε καθαρά προσανατολισμένοι στους προσωπικούς στόχους σας – απλά βρείτε τρόπους να εμπλακείτε σε μια συζήτηση μαζί τους.

Σκορπιός

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αποκρύψετε την αλήθεια αυτό το Σάββατο, προκειμένου να επιβάλλετε ένα αποτέλεσμα που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για όλους. Ίσως να μην το θεωρείτε σαν μια μεγάλη παράβαση, αλλά είναι σίγουρα ένα ρίσκο. Αντί να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις της πειθούς σας, να είστε ειλικρινείς σχετικά με το τι θα θέλατε να πετύχετε.

Είναι λιγότερο περίπλοκο και πιο αποτελεσματικό. Από την άλλη πλευρά, κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει με τον δικό του επιδέξιο τρόπο. Είστε πολύ έξυπνοι για να σας ξεγελάσουν, Σκορπιέ, αλλά μην απορρίψετε κανέναν πριν ακούσετε όλη την ιστορία του. Οι βιαστικές κρίσεις θα μπορούσαν να σας κάνουν να χάσετε κάτι καλό.

Τοξότης

Κοιτάξτε πέρα από την επιφάνεια αυτό το Σάββατο, Τοξότη, ακόμα κι αν όλα φαίνονται πολλά υποσχόμενα – ή και το ακριβώς αντίθετο. Αντί να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, αφήστε στην άκρη την κρίση σας και ρίξτε μια πιο ισορροπημένη ματιά. Καμία κατάσταση δεν είναι μόνο καλή ή μόνο κακή, και όσο πιο γρήγορα βρείτε τη μέση λύση, τόσο πιο σταθεροί θα αισθάνεστε. Θα μπορούσατε επίσης να απορρίψετε ένα συναρπαστικό έργο λόγω των ανησυχιών σας για τα χρήματα. Βγείτε από το κουτί στο οποίο έχετε βάλει τον εαυτό σας.

Έχετε επιλογές, αλλά μόνο αν επιστρατεύσετε την επινοητικότητά σας. Από την Κυριακή που ο Ερμής χορεύει στον ερωτικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 27 Ιουλίου, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εντείνετε μια νέα σχέση προτού να έχετε καταλήξει στις πραγματικές δυνατότητές της. Κάντε ένα βήμα πίσω και γνωρίστε το άτομο που έχετε ανεβάσει στο βάθρο. Η εργασία μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό αντιπερισπασμό όταν χρειάζεστε να ηρεμήσετε, και με τον εγκεφαλικό Ερμή στο πλευρό σας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αφοσιωθείτε σε ένα περίπλοκο έργο.

Αιγόκερως

Μπράβο σας για όλη την προσωπική δουλειά που έχετε κάνει στη ζωή σας, Αιγόκερε, αλλά η αντιπαράθεση του Σαββάτου μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα δεν θα σας αφήσει να επαναπαυτείτε στις δάφνες σας. Το γεγονός ότι αποφασίσατε να αλλάξετε το παιχνίδι αντιδρώντας και δρώντας με νέους τρόπους, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι γύρω σας βρίσκονται επίσης στον ίδιο ρυθμό με εσάς. Ο μετασχηματισμός είναι μια αργή διαδικασία και θα πρέπει να συνεχίσετε να δείχνετε και να αποδεικνύετε πράγματα. Σήμερα, ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε είναι μια μέθοδος που αποτελείται από δύο μέρη.

Πρώτον, ζητήστε το άμεσα. Δεύτερον, ακούστε αντικειμενικά την κριτική που λαμβάνετε και να είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες των ανθρώπων μέσα από μια θέση κατανόησης. Την Κυριακή, ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο των δεσμευμένων σχέσεών σας, υπερφορτίζοντας τις ρομαντικές και δημιουργικές συνεργασίες μέχρι τις 27 Ιουλίου. Κάντε έναν απολογισμό όλων των σημαντικών συμμαχιών σας. Επικοινωνείτε αποτελεσματικά; Πώς θα μπορούσατε να είστε περισσότερο ευγνώμονες για τα πράγματα που το άλλο σας μισό κάνει σωστά; Ανοίξτε μια κατάλληλη συζήτηση. Επιθυμείτε να μετατρέψετε μια περιστασιακή σχέση σε κάτι σοβαρό; Μια σπίθα θα μπορούσε να γίνει πυρκαγιά τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Υδροχόος

Προσγειωθείτε, Υδροχόε. Η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα του Σαββάτου διεγείρει το υποσυνείδητό σας και θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες ανησυχητικές σκέψεις ή έντονα όνειρα. Αλλά ευθυγραμμίζονται πράγματι με ό,τι σας συμβαίνει στο παρόν; Προκειμένου να ανακτήσετε τη συγκέντρωσή σας, πρέπει να επαναφέρετε την προσοχή σας στο τώρα αντί να ξεφεύγετε με σκέψεις για το τι μπορεί να συμβεί μελλοντικά αλλά δεν είναι ούτε κατά διάνοια καθορισμένο. Ξεκινήστε εστιάζοντας στην αναπνοή σας και παίρνοντας μερικές βαθιές εισπνοές.

Αν μπορείτε να ξεγλιστρήσετε για έναν δεκαπεντάλεπτο διαλογισμό ή λίγη γιόγκα, κάντε το το συντομότερο δυνατό. Μόλις ηρεμήσει το μυαλό σας, μπορούν να εμφανιστούν θαυματουργές λύσεις. Ο Ερμής σας βοηθά να εξορθολογιστείτε από την Κυριακή, καθώς εισέρχεται στον Καρκίνο και τον συστηματικό έκτο οίκο σας μέχρι τις 27 Ιουλίου. Πού μπορείτε να απλοποιήσετε τα πράγματα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά; Κάντε έναν απολογισμό της διατροφής σας και αποτοξινωθείτε από την πρόσληψη πρόχειρου φαγητού.

Πάρτε το κράνος σας και ανεβείτε στο ποδήλατό σας. Αφαιρέστε τουλάχιστον μία δέσμευση που σας εξαντλεί την ενέργεια από το ημερολόγιό σας και αντικαταστήστε την με κάτι που ενισχύει την ευδαιμονία σας.

Ιχθύες

Τα κοινωνικά δράματα του Σαββάτου θα μπορούσαν να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους, και αν εμπλακείτε σε αυτά, Ιχθύες, θα μπορούσατε να παρασυρθείτε και να συμπεριφερθείτε υπερβολικά. Υποθέτουμε πως δεν θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε ανοίξτε τα μάτια σας πριν αντιδράσετε αντανακλαστικά.

Όντας η ευαίσθητη και στοργική ψυχή που είστε, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να αναλάβετε τον ρόλο του ήρωα. Όμως η “διάσωσή” σας μπορεί να σας βάλει σε μια ιστορία που καλύτερα να αποφύγετε. Ο έρωτας βρίσκεται στην ατμόσφαιρα αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ερμής διακτινίζεται στον Καρκίνο και τον φλογερό πέμπτο οίκο σας. Πρώτη σας προτεραιότητα: περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο και κάντε μια έρευνα της ντουλάπας σας, φέρνοντας τα πολύχρωμα κομμάτια στις μπροστινές κρεμάστρες.

Στα ερωτικά, το παιχνίδι σας θα είναι ασταμάτητο από τώρα μέχρι τις 27 Ιουλίου και θα μπορούσατε να προσελκύσετε ένα νέο σοβαρό ερωτικό ενδιαφέρον. Είστε ήδη σε σχέση; Ώρα για μια ρομαντική αναγέννηση. Κλείστε το κινητό και πηγαίνετε μαζί βόλτες ή γυμναστείτε για να θέσετε τη στάσιμη ενέργειά σας σε ροή.