Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός 

Το Σάββατο, ένα λαμπερό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του ομιλητικού Ερμή διακοσμεί τα πιο επικοινωνιακά μέρη του χάρτη σας.

Απολαύστε τις συζητήσεις με τα πιο έξυπνα μυαλά στο περιβάλλον σας. Όμως η πραγματική δράση συμβαίνει την Κυριακή – ή πιο σωστά, η αδράνεια. Μιας και καθώς ο Ήλιος αποχωρεί από τον υπερδραστήριο τρίτο οίκο σας, δίνει τη θέση του στον οικιακό Καρκίνο και τον τέταρτο οίκο του σπιτικού σας μέχρι τις 22 Ιουλίου.

Χρησιμοποιήστε το θερινό ηλιοστάσιο ως αφετηρία για να δώσετε προτεραιότητα στα προσωπικά έργα σας αντί για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και βάλτε τον εσωτερικό σας κύκλο πρώτα από τις αλληλεπιδράσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Ο Δίας μπαίνει στην ετήσια αναδρομή του από την Κυριακή έως τις 18 Οκτωβρίου.

Εάν τελευταία ξεμείνατε από καύσιμα (μεταφορικά και κυριολεκτικά), θα λάβετε τώρα ένα πολύ απαραίτητο διάλειμμα. Με το πρώτο μέρος της αναδρομής (μέχρι τις 28 Ιουλίου) να συμβαίνει στον δωδέκατο οίκο της ανάπαυσης, επούλωσης και ολοκλήρωσής σας, θα έχετε πράγματα τα οποία χρειάζονται να διευθετηθούν. Αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη, Κριέ. Αυτή η διαδικασία πρέπει να είναι κάθε άλλο παρά αγχωτική!

Ταύρος

Είστε έξτρα παραγωγικοί αυτό το Σάββατο χάρη στο ευοίωνο τρίγωνο Σελήνης-Ερμή στα πιο φιλόδοξα μέρη του χάρτη σας. Θέστε μια σταθερή βάση για τον τελικό σας στόχο χαρτογραφώντας όλα τα απαραίτητα βήματα για να φτάσετε εκεί. Βελτιώστε τα οικονομικά σας προγραμματίζοντας έναν σταθερό προϋπολογισμό – θα χαρείτε πολύ που το κάνατε αργότερα!

Την Κυριακή, εκδηλώστε την πρόθεσή σας να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας ανοιχτό και προσαρμόσιμο για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Με τον Ήλιο να φτάνει στον Καρκίνο και τον τρίτο οίκο της ανάπτυξής σας για την ετήσια επίσκεψή του, μπορεί να βρεθείτε στο κέντρο ενός ιστού δραστηριοτήτων. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τις πολύτιμες ρουτίνες σας, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόση ενέργεια έχετε διαθέσιμη για νέες δράσεις!

Όμως, προσπαθήστε να μην αγνοείτε τα καλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας ψάχνοντας συνεχώς κάτι καινούργιο. Ο Δίας γίνεται επίσης ανάδρομος την Κυριακή, δημιουργώντας έναν καλό λόγο για να επανασυνδεθείτε με τους απομακρυσμένους φίλους σας από τώρα έως τις 18 Οκτωβρίου. Η εκμάθηση μιας νέας τεχνολογίας – και η υιοθέτηση μιας ομαδικής προσέγγισης – θα μπορούσε να αποφέρει μεγάλη απόδοση μόλις ο Δίας επιστρέψει στη ζώνη καριέρας σας από τις 28 Ιουλίου έως τις 28 Δεκεμβρίου!

Δίδυμοι

Κάντε πράξη τα λεγόμενά σας και να εννοείτε όσα λέτε αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας συνδέεται με τον ομιλητικό Ερμή. Ίσως μοιραστείτε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούν. Η τόλμη σας θα εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν. Η σεζόν των γενεθλίων σας τελειώνει την Κυριακή, αλλά μπορείτε να βάλετε αυτήν την εμπνευσμένη ενέργεια σε παραγωγική χρήση καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και την οικονομική σας ζώνη. Εάν ήσασταν λίγο περισσότερο άνετοι με τις δαπάνες σας, αυτή η μετακίνηση διάρκειας ενός μήνα μπορεί να αποτελεί μια κλήση αφύπνισης στην οποία δεν μπορείτε να πατήσετε αναβολή.

Θα μπορούσατε να εξασφαλίσετε μια αύξηση, να αποκτήσετε μια νέα δουλειά . Να βρείτε μια κερδοφόρα απασχόληση που δεν θα σας τρώει τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτετε στους φίλους σας. Αλλά μην αναλάβετε πάρα πολλά μαζί!

Ο Δίας γίνεται ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 18 Οκτωβρίου, ξεκινώντας την πορεία του (έως τις 28 Ιουλίου) στους Ιχθύες και τη ζώνη της καριέρας σας. Διαμορφώστε το ρυθμό και τη ροή σας και μπείτε σε μια πιο εύκολα διαχειρίσιμη πορεία. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές στις οποίες θα κάνετε ένα βήμα μπροστά, και δύο βήματα πίσω, αλλά για τους επόμενους τέσσερις μήνες, με αργή και σταθερή κίνηση θα κερδίσετε τον αγώνα!

Καρκίνος

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με μια μεταφυσική νότα καθώς η Σελήνη στον τέταρτο οίκο της κατανόησής σας ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή στον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητού σας. Αυτή η ονειρική ατμόσφαιρα μπορεί να μην εμπνέει μεγάλη παραγωγικότητα, αλλά έχετε τον χρόνο να την επεξεργαστείτε. Το να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει θα μπορούσε να πυροδοτήσει το επόμενο πνευματικό σας δημιούργημα ή ακόμα θα μπορούσε να βοηθήσει το ένστικτό σας να δράσει.

Την Κυριακή, επιτέλους ξεκινά η σεζόν του Καρκίνου! Ο φωτεινός Ήλιος εκρήγνυται στο ζώδιό σας μέχρι τις 22 Ιουλίου, δίνοντάς σας την κοσμική άδεια για να δώσετε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας. Αυτό είναι το θερινό ηλιοστάσιο . Είναι μια από τις καλύτερες μέρες – και νύχτες – του έτους για τον καθορισμό νέων προθέσεων. Τι θέλετε να ολοκληρώσετε μέσα στους επόμενους 12 μήνες και τι θέλετε να διακόψετε; Αισθανθείτε πραγματικά κάθε έναν από αυτούς τους στόχους καθώς τους καταγράφετε.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια λίστα με τα βήματα δράσης που μπορείτε να κάνετε για να αρχίσετε να τους εκδηλώνετε! Έχετε κατά νου ότι ο Δίας περιστρέφεται επίσης στην ετήσια αναδρομή του εκείνη την ημέρα, περνώντας από την παγκόσμια ζώνη σας έως τις 28 Ιουλίου και τελειώνοντας την ανάδρομη πορεία του στον όγδοο οίκο της οικειότητάς σας στις 18 Οκτωβρίου. Τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ίσως χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού . Πριν από αυτό, δοκιμάστε για να διευθετήσετε τυχόν θέματα που αντιμετωπίζετε στις βασικές σας σχέσεις. Σας υπενθυμίζουμε αυτό, Καρκίνε: οι ανάγκες σας μετράνε!

Λέων

Αξιοποιήστε το πνεύμα του συμβιβασμού καθώς η Σελήνη και ο Ερμής συγχρονίζονται σε ένα συνεργατικό, επικοινωνιακό τρίγωνο αυτό το Σάββατο.

Ζητήστε συμβουλές, ακόμα κι αν είστε εσείς ο ηγέτης ενός έργου. Επιτρέποντας στους ανθρώπους να έχουν λόγο όσον αφορά τη διαδικασία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους κάνετε να χτίσουν την πίστη τους σε αυτό το έργο. Το να παραδοθείτε γίνεται ακόμα πιο απλό από την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος κατευθύνεται στον Καρκίνο και τον δωδέκατο οίκο της ψυχής σας μέχρι τις 22 Ιουλίου.

Ελαφρύνετε τις υποχρεώσεις σας και αφήστε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε εκείνες τις επιθυμίες που δεν γίνονται πάντα σεβαστές. Θα πρέπει επίσης να επεξεργαστείτε πολλά, ειδικά επειδή ο Δίας γίνεται ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 18 Οκτωβρίου. Μέχρι τις 28 Ιουλίου, η αναδρομή πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο της οικειότητάς σας και στη συνέχεια ολοκληρώνεται στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας.

Για τους επόμενους τέσσερις μήνες, έχετε επανειλημμένες ευκαιρίες για να αξιολογήσετε ξανά μερικές από τις κοντινότερες συνδέσεις σας. Οι Λέοντες μπορεί να πάνε τα πράγματα σε ένα βαθύτερο επίπεδο με ένα ξεχωριστό άτομο, εφόσον είστε και οι δύο έτοιμοι. Βελτιώστε οποιαδήποτε συνεργασία περιλαμβάνει κοινούς πόρους τώρα. Όσο περισσότερη προσοχή δίνετε, τόσο περισσότερη ικανοποίηση μπορείτε να αποσπάσετε.

Παρθένος

Το Σάββατο, η Σελήνη στον χρηματοπιστωτικό σας τομέα δημιουργεί ένα τρίγωνο ευημερίας με τον τυχερό Ερμή στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ναί, μπορεί να είναι Σαββατοκύριακο, αλλά αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς φαίνεται η επόμενη εβδομάδα για την καριέρα σας. Αφιερώστε μία ή δύο ώρες για να χαρτογραφήσετε μια κερδοφόρα και παραγωγική πορεία. Μόλις επιδείξετε τη δέουσα επιμέλεια, δώστε προτεραιότητες και προχωρήστε.

Την Κυριακή, ο Ήλιος βγαίνει από τη ζώνη της καριέρας σας και ταξιδεύει για πολύ πιο ελκυστικά λιμάνια καθώς μπαίνει στον Καρκίνο και τον καινοτόμο, εκλεκτικό ενδέκατο οίκο σας. Από τώρα έως τις 22 Ιουλίου, έχετε την κοσμική άδεια να αποχωρήσετε από οποιοδήποτε έργο σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι ή μη δημιουργικοί.

Κάντε μια δοκιμή και δείτε τι θα μπορούσατε να καταφέρετε όταν δεν αισθάνεστε περιορισμένοι από κανόνες και δεν σας κρίνουν μη ειδικευμένα άτομα. Δεδομένου ότι σήμερα είναι το θερινό ηλιοστάσιο, απελευθερώστε τον εσωτερικό σας οραματισμό και αναζητήστε κι άλλους ονειροπόλους! Ο Δίας γίνεται ανάδρομος την Κυριακή έως τις 18 Οκτωβρίου. Δίνοντάς σας τέσσερις μήνες για να αξιολογήσετε την κατάσταση των πιο σημαντικών σας δεσμών.

Εάν είστε σε μια σοβαρή σχέση, ελέγξτε όσα δίνετε και λαμβάνετε από το άλλο μέλος . Στη συνέχεια, προτείνετε τυχόν προσαρμογές που θεωρείτε απαραίτητες. Είστε μόνοι; Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τις πιο σημαντικές αξίες που αναζητάτε . Έπειτα, δεσμευτείτε πως δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο!

Ζυγός 

Ξεχάστε τις πρόβες όσον αφορά αυτά που θα πείτε. Το γρήγορο τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή σάς παροτρύνει να μιλήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Όμως αφήστε χώρο και για άλλους να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Όταν η αλήθεια λέγεται σωστά, είναι απελευθερωτική για όλους! Την Κυριακή, καθώς ο λαμπερός Ήλιος ακτινοβολεί στον Καρκίνο και τον δέκατο οίκο της επαγγελματικής επιτυχίας σας μέχρι τις 22 Ιουλίου, θα μπορέσετε να κάνετε μεγάλα πράγματα.

Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας στον κόσμο και να δείτε πως τους φαίνονται. Μην ανησυχείτε για την αποκάλυψη της φιλόδοξης πλευράς σας, Ζυγέ. Σε τελική ανάλυση, το ζώδιό σας είναι ένα από τα τέσσερα προσανατολισμένα στον στόχο ζώδια, και είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, οι άνθρωποι σας θαυμάζουν και ακολουθούν το προβάδισμά σας.

Αλλά να είστε απαιτητικοί! Αφού είπατε «ναι» σχεδόν σε όλα από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι τώρα, είστε έτοιμοι για μερικά «όχι ευχαριστώ», καθώς ο απέραντος Δίας γίνεται ανάδρομος μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Για τους επόμενους τέσσερις μήνες, θα έχετε τον χρόνο και πιθανώς το χώρο για να οδηγήσετε τα πράγματα πίσω και να εξισορροπήσετε τις βασικές συνδέσεις σας. Επιπλέον, οι σαφείς συμφωνίες ανοίγουν το δρόμο για ένα νέο φλέρτ!

Σκορπιός

Το μυαλό σας βρίσκεται στα σύννεφα το Σάββατο καθώς η Σελήνη επιπλέει σε ένα φωτεινό τρίγωνο με τον πνευματικό Ερμή. Ακούστε το υποσυνείδητό σας: κάντε διαλογισμό, κρατήστε ημερολόγιο, και δώστε προσοχή στα σημάδια του σύμπαντος. Η διαίσθησή σας είναι σωστή και οι άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν την θεϊκά διοχετευμένη καθοδήγησή σας. Την Κυριακή, ο ανήσυχος Ήλιος εκτοξεύεται στον Καρκίνο και τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας έως τις 22 Ιουλίου.

Εάν έχετε κλειστεί στον εαυτό σας ή έχετε βυθιστεί σε κάποιο υπερβολικά συναισθηματικό δράμα, μπορεί τώρα να αποφασίσετε πως θέλετε απλά να απομακρυνθείτε από όλο αυτό και να συνδεθείτε με τον έξω κόσμο. Εάν εργάζεστε μόνοι σας και μπορείτε να μεταφέρετε το “γραφείο” σας οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο, γίνετε δημιουργικοί. Μια αλλαγή περιβάλλοντος θα σας έκανε πολύ καλό. Αλλά ερευνήστε προσεκτικά! Ο νομαδικός Δίας γίνεται ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 18 Οκτωβρίου και προειδοποιεί να μην ρομαντικοποιείτε πράγματα όπως το κάμπινγκ στην άγρια φύση. Μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία, αλλά απαιτεί κάποιες δεξιότητες. Εναλλακτικά μπορείτε να επιστρέψετε σε ένα μέρος που έχει ιδιαίτερο νόημα για εσάς – πιθανώς σχετικό με τη αγάπη ή την οικογενειά σας!

Τοξότης

Το φιλικό τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή στα πιο κοινωνικά μέρη του χάρτη σας, σας παρακινεί να αξιοποιήσετε τη δυναμική των συνεργασιών με ένα η περισσότερα άτομο! Αν αφήσετε τον εαυτό σας να απορροφηθεί σ’ έναν τεράστιο όγκο δουλειάς θα μπορούσατε να έχετε χάσει μια συνεργατική – και ιδιαίτερα σημαντική – σύνδεση. Αξιοποιήστε την ομαδική εργασία! Το καλοκαίρι της αγάπης σας ξεκινά την Κυριακή με το θερινό ηλιοστάσιο, γνωστό και ως την πρώτη ημέρα της εποχής του Καρκίνου!

Με τον Ήλιο να πυροδοτεί τον όγδοο οίκο της οικειότητάς σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες . Μπορείτε να εμβαθύνετε μια ξεχωριστή σχέση ή να προσελκύσετε κάποιον με δυνατότητα διάρκειας. Αυτή είναι η σωστή στιγμή για να ρίξετε τις άμυνές σας και να δημιουργήσετε βαθιές συνδέσεις. Αλλά ο κυβερνήτης σας, ο απεριόριστος Δίας, γίνεται επίσης ανάδρομος έως τις 18 Οκτωβρίου, υποστηρίζοντας τους Ιχθείς (έως τις 28 Ιουλίου) και έπειτα τον Υδροχόο. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στην κατάσταση της διαβίωσής σας. Μήπως ήρθε η ώρα για περισσότερη ειλικρίνεια στην προσωπική σας ζωή, Τοξότη;

Αιγόκερως

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά δυναμικά χάρη σε ένα δομημένο τρίγωνο μεταξύ της τακτικής Σελήνης και του πνευματικού Ερμή. Χαρτογραφήστε την πορεία σας και ό, τι θέλετε να αντιμετωπίσετε, από σχέδια εκκαθάρισης έως δημιουργικά έργα. Ξεκινήστε έχοντας κατά νου τον τελικό σας στόχο και εργαστείτε προς τα πίσω, ώστε κάθε βήμα – ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι – να μπορεί να επιτευχθεί με εφικτό τρόπο. Η Κυριακή σηματοδοτεί το θερινό ηλιοστάσιο καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, δίνοντας προτεραιότητα στις σχέσεις σας. Σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε να πετύχετε έως τις 22 Ιουλίου.

Είναι εύκολο για εσάς να προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας . Αλλά αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μερικά από τα μεγάλα όνειρά σας, χρειάζεστε ταλαντούχους ανθρώπους στο πλευρό σας! Ο Δίας ξεκινά επίσης στην ετήσια αναδρομή του την Κυριακή, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει μερικές αναταραχές στο τμήμα επικοινωνιών σας από τώρα έως τις 18 Οκτωβρίου. Με το άμεσο στυλ σας, μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει ορισμένους ανθρώπους με λάθος τρόπο. Τώρα, με τον ειλικρινή πλανήτη να κινείται αντίθετα, θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε: είτε προφορικά, είτε γραπτώς, προσωπικά και μέσω διαδικτύου. Εάν πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη, κάντε το με αγάπη και ειλικρίνεια!

Υδροχόος

Προτιμάτε την αυθεντικότητα αυτό το Σάββατο από το να λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν. Όμως διατηρήστε την αξιοπρέπεια σας ανέπαφη και εκφράστε τις ανησυχίες σας μέσα από την καρδιά σας . Ώστε οι άλλοι να μην αισθάνονται ότι τους επιτίθεστε. Την Κυριακή είναι το θερινό ηλιοστάσιο, και η ατομική σας φροντίδα γίνεται κορυφαία προτεραιότητα καθώς ο φωτεινός Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και στον έκτο οίκο της ευεξίας σας έως τις 22 Ιουλίου. Το πιο υγιεινό για εσάς, είναι να επιλέξετε τα τρόφιμα, τα συμπληρώματα και τις ασκήσεις που θα σας δώσουν την περισσότερη ενέργεια, καθαρότητα και ηρεμία.

Ορίστε κάποιους στόχους στα μέσα του έτους για τη βελτίωση της ζωτικότητάς σας, εστιάζοντας σε μικρές, πρακτικές δράσεις που μπορείτε να διατηρήσετε για μια ζωή! Καθώς ο Δίας γίνεται ανάδρομος την Κυριακή, η εργασία βάσει σχεδίου είναι ολοένα και πιο σημαντική για τη λήψη αποτελεσμάτων. Και το ίδιο ισχύει για τον προγραμματισμό των δαπανών σας! Πριν ο Δίας επανέλθει στην ευθεία πορεία του στις 18 Οκτωβρίου, θα επιστρέψει στον Υδροχόο (στις 28 Ιουλίου), φορτίζοντας τον συναρπαστικό πρώτο οίκο σας μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Οι προσωπικές αποστολές που βάλατε στην άκρη στα μέσα Μαΐου μπορούν να επανέλθουν δυναμικά σε ένα μήνα. Απλά κάντε λίγη υπομονή!

Ιχθύες

Το Σάββατο, ο λογικός Ερμής σχηματίζει ένα τυχερό τρίγωνο με τη συναισθηματική Σελήνη. Μπορείτε να διαβάζετε τα μυαλά των άλλων ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα εξετάζετε τα επιφανειακά γεγονότα. Αντί να τους δίνετε βιαστικές συμβουλές, ακούστε τους προσεκτικά και μην τους διακόψετε! Την Κυριακή συμβαίνει το θερινό ηλιοστάσιο, όπου ο λαμπερός, τολμηρός Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και τον πέμπτο οίκο της αίγλης, της γοητείας και τη διασημότητάς σας μέχρι τις 22 Ιουλίου. Και ενώ αυτή η μετατόπιση σας φέρνει το επίκεντρο, όλη αυτή η προσοχή μπορεί να σας δημιουργεί πολλή πίεση . Ειδικά από τον απεριόριστο Δία (τον συγκυβερνήτη σας) ο οποίος γίνεται ανάδρομος μετά την έναρξη των πρώτων τριών διαδρομών του μέσω των Ιχθύων στις 13 Μαΐου.

Εάν αισθανθήκατε ότι η ζωή σας έχει προχωρήσει πολύ γρήγορα τον τελευταίο μήνα, αυτή τη στιγμή θα καταφέρετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να σημειώσετε πρόοδο στη δουλειά και τα προσωπικά σας έργα. Απλά επιτέλους θα ελέγχετε περισσότερο το πρόγραμμά σας! Και όταν ο Δίας επιστρέψει στο ζώδιό σας από τις 28 Δεκεμβρίου έως τις 10 Μαΐου του 2022, θα έχετε κάτι ξεχωριστό να αποκαλύψετε στον κόσμο.