Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Τα αστέρια του Σαββάτου θα μπορούσαν να φέρουν απροσδόκητα έξοδα ή την ξαφνική συνειδητοποίηση ότι το εισόδημά σας χρειάζεται να αυξηθεί. Μην ανησυχείτε διαρκώς όμως Κριέ. Με λίγο προγραμματισμό και πειθαρχία, μπορείτε να τα καταφέρετε. Κάνετε την απαραίτητη μείωση των εξόδων σας, ή σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά μερικής απασχόλησης για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα αυξάνοντας τα χρέη σας. Φυλάξτε τις κάρτες σας και μην τις χρησιμοποιείτε ασύστολα μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας. Το μυαλό σας μπορεί να ταξιδεύει στα σύννεφα την Κυριακή, χάρη στον ονειρικό Ποσειδώνα στη ζώνη φαντασίας σας. Αλλά μια κλήση αφύπνισης από τον Ήλιο στον εγκεφαλικό Δίδυμο και τη γωνιά των επικοινωνιών σας είναι βέβαιο ότι θα διακόψει την γλυκιά σας ονειροπόληση.

Ελέγξτε το ημερολόγιό σας: Μήπως έχετε παραβλέψει μια σημαντική δέσμευση ή κάποιο ραντεβού; Θα θέλατε πολύ να μείνετε αναπόσπαστοι σήμερα, όμως υπάρχουν μέρη που πρέπει να πάτε και άτομα για να συναντήσετε. Φυλάξτε τις φαντασιώσεις για αργότερα μέσα στην ημέρα, όταν θα μπορείτε πραγματικά να τις αναπτύξετε!

Ταύρος

Θέλετε να επανεκκινήσετε μια σχέση; Αντί να θέτετε συνεχώς τις ίδιες ερωτήσεις, να ή να δίνετε έμφαση σε ασήμαντες λεπτομέρειες και να επαναφέρετε ένα παλιό σας παράπονο, αλλάξτε το θέμα! Ξεκινήστε έναν διάλογο για ένα επίκαιρο θέμα, ίσως κάτι που είδατε στις ειδήσεις ή διαβάστε στο διαδίκτυο. Ίσως να έχετε πολλά να πείτε, αλλά δώστε στους άλλους χώρο να απαντήσουν χωρίς να διακόπτετε.

Εάν θέλετε πολύ να βελτιώσετε το δεσμό σας, δοκιμάστε αυτό: πριν δώσετε μια αυθόρμητη και αντιδραστική απάντηση, επιβεβαιώστε την προοπτική τους και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να την κατανοήσετε. Ένα χρηματικό ζήτημα θα μπορούσε να εμφανιστεί μεταξύ φίλων ή συναδέλφων καθώς ο Ήλιος στον οίκο των οικονομικών σας έρχεται αντιμέτωπος με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στον κοινωνικό σας τομέα την Κυριακή. Ίσως κάποιος να ξεχνάει το χρέος που σας οφείλει ή ένας φίλος να επιμένει να μπείτε σε έξοδα εκτός του προϋπολογισμού σας. Μην υποκίπτετε στην πίεση. Ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς και πρέπει να υπερασπιστείτε τις προτιμήσεις σας.

Δίδυμοι

Κάντε ό, τι μπορείτε για να ακολουθήσετε τα σχέδιά σας, Δίδυμοι, αλλά όχι εις βάρος της ενσυναίσθησης σας. Η ένωση Σελήνης-Ουρανού του Σαββάτου σάς θέτει ως το ιδανικό άτομο για την επίλυση προβλημάτων. Ακριβώς τη στιγμή που βρίσκετε τη ροή της δουλειάς σας, ένας φίλος σας καλεί έτοιμος να κλάψει ή ένας συγγενής σας στέλνει μηνύματα εν μέσω πανικού. Αντί να τους δώσετε συμβουλές, βοηθήστε τους να ηρεμήσουν παίρνοντας μερικές βαθιές ανάσες.

Μετά από αυτό, κάντε τους ερωτήσεις για να δείτε αν δεν έχουν ήδη σκεφτεί μια λύση από μόνοι τους. Ίσως το μόνο που χρειάζονται είναι μια ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης. Την Κυριακή, ένα αμφιλεγόμενο τετράγωνο ανάμεσα στον σίγουρο Ήλιο στο ζώδιό σας και τον αναποφάσιστο Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο της φιλοδοξίας σας θα μπορούσε να καθυστερήσει μια συμφωνία λίγο πριν κλειστεί. Ξέρετε τι θέλετε, Δίδυμοι και είστε σίγουροι ότι οι ιδέες σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Αλλά τις επόμενες μέρες, ίσως χρειαστεί να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά για να αποκτήσετε το έδαφος που σας αναλογεί. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας για άλλη μια εβδομάδα, οι δυνάμεις της πειθούς σας θα είναι δυνατές. Το κόλπο είναι να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας με υπομονή.

Καρκίνος

Μπορείτε να αφήσετε χώρο στη ζωή σας για έναν ακόμη φίλο; Ο απροσδόκητος συνδυασμός του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη στον Καρκίνο και τον εξωστρεφή Ουρανό θα μπορούσε να αποκαλύψει έναν αξιόλογο υποψήφιο για την παρέα σας. Μια ομάδα στην οποία ελπίζατε να συμμετέχετε θα μπορούσε να σας ανοίξει τις πόρτες της σήμερα. Αυτή μπορεί να είναι μια διαδικτυακή κοινότητα ή ένας οργανισμός που δρά για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Το μαχητικό σας πνεύμα θα μπορούσε να κάνει μια ισχυρή εμφάνιση μπροστά στην αδικία σήμερα. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσετε την ευαισθητοποίηση επάνω στο θέμα και να συγκεντρώσετε υποστηρικτές για αυτό το σημαντικό ζήτημα. Ίσως χρειαστεί να αναδιατάξετε τις προτεραιότητες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δημιουργικό πλαίσιο σκέψης που θα έχετε την Κυριακή.

Με τον Ήλιο στον δωδέκατο οίκο της φαντασίας σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη Ποσειδώνα στον εκτεταμένο ένατό σας, δεν δεσμεύεστε ακριβώς από τα γεγονότα. Επιπλέον, τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να θολώσουν τη γραμμή μεταξύ της επιθυμίας και της πραγματικότητας, ωθώντας σας να πείτε ναι σε κάτι που καλύτερα να μείνει ανεκπλήρωτο. Εργαστείτε στο οραματιστικό κομμάτι ενός έργου και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα για μια άλλη μέρα.

Λέων

Ακόμα και ο πιο εξωστρεφής Λέων πρέπει να υποχωρεί στο κρησφύγετό του μια στο τόσο. Αλλά υπάρχει μια κατάλληλη στιγμή για όλα τα πράγματα, και το Σάββατο οι συμπαίκτες σας χρειάζονται από εσάς να είστε πλήρως παρόντες. Αντισταθείτε στην επιθυμία να αποσυνδεθείτε πνευματικά και, αντίθετα, συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας. Αντί να προσπαθήσετε να απομακρύνετε κάποια άβολα συναισθήματα, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για την επίλυση των προβλημάτων σας με τη βοήθεια ενός έμπιστου ατόμου.

Η εξωτερική προοπτική τους θα μπορούσε να δημιουργήσει νέες λύσεις. Θα εκπλαγείτε με το πόσο αποτελεσματικότεροι είστε όταν δεν επιβαρύνεστε από όλες αυτές τις ανησυχίες. Την Κυριακή, οι γραμμές μεταξύ φίλου – αντιπάλου, ή ακόμη και φίλου – εραστή μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Μην βιάζεστε να προχωρήσετε, ή να σταματήσετε, κάτι τη στιγμή που μια σύγκρουση μεταξύ Ήλιου-Ποσειδώνα καθιστά δύσκολη τη σαφή ανάγνωση των ανθρώπων. Η αισιοδοξία σας θα μπορούσε να σας κάνει να παραβλέψετε την ύποπτη συμπεριφορά κάποιου – ή ίσως να μην μπορείτε να πείτε εάν τα συναισθήματά σας βρίσκουν ανταπόκριση. Δεδομένου ότι τώρα δεν πρόκειται να λάβετε μια σαφή απάντηση, ίσως χρειαστεί να ξαναπροσπαθήσετε με αυτό μια άλλη μέρα.

Παρθένος

Το να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο δεν θα είναι εύκολο κάτω από τα αστέρια του Σαββάτου τα οποία ενισχύουν τη δημοτικότητά σας. Ενώ η κινητικότητα των επικοινωνιών μπορεί να εκνευρίσει τους Παρθένους που σχεδιάζουν να είναι παραγωγικοί, θα είναι προς το συμφέρον σας να είστε ευέλικτοι. Οι άνθρωποι μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας με νέα που σχετίζονται με την κατεύθυνση του έργου σας. Ακόμη και νέα που είναι ικανά να σας μεταφέρουν στη γραμμή τερματισμού πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, η ομαδική εργασία δεν σημαίνει να θυσιάζετε όλο τον προσωπικό σας χρόνο. Φροντίστε πρώτα τον εαυτό σας, και μετά από αυτό θα είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε το κομμάτι της αποστολής σας. Η αυτονομία είναι το προνόμιο σας την Κυριακή.

Δεν είναι ότι δεν θέλετε να συνεργαστείτε με άλλους – απλώς δεν μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να σας κατανοήσουν στο πιο κρίσιμο σημείο ενός έργου. Καθώς ο σίγουρος Ήλιος εκτοξεύεται στον δέκατο οίκο της επαγγελματικής σας επιτυχίας, θα μπορούσατε να δείτε μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία να γράφει το όνομά σας. Ωστόσο, ένα απρόβλεπτο τετράγωνο από τον νεφελώδη Ποσειδώνα στη ζώνη των συνεργασιών σας υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι μπορεί να μην ανταποκρίνονται στα λεγόμενά τους. Μην το ρισκάρετε, Παρθένε. Στραφείτε σε κάποιον πιο αξιόπιστο, ή κάντε το μόνοι σας!

Ζυγός 

Η παράδοση ενός ξεκάθαρου μηνύματος είναι πολύ πιο σημαντική από το να μοιραστείτε κάθε λεπτομέρεια της ιστορίας αυτό το Σάββατο – και ιδιαίτερα όταν μιλάτε σε πολυάσχολους, σημαντικούς ανθρώπους. Ακόμα κι αν προτιμάτε να εμπλουτίσετε τα λόγια σας για ένα πιο θεαματικό αποτέλεσμα, ας είναι η συντομία η ουσία του πνεύματός σας. Κάντε την έρευνά σας!

Μάθετε τι είναι σημαντικό για το άτομο με το οποίο πρόκειται να μιλήσετε πριν από τη συζήτηση. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στους στόχους τους. Την Κυριακή, είναι δύσκολο να αποφασίσετε αν θα πραγματοποιήσετε τα μεγάλα σας όνειρα ή θα επικεντρωθείτε στο να τελειοποιήσετε τις λεπτομέρειες.

Αυτή η ερώτηση θα μπορούσε να σας ακολουθεί όλη την ημέρα χάρη σε ένα μπερδεμένο τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου στη ζώνη του οράματός σας και του ομιχλώδη Ποσειδώνα στο κέντρο της διαχείρισης σας. Αλλά αντί να επικεντρωθείτε στο να βρείτε τη «σωστή» απάντηση, κάντε κάτι! Εάν πραγματικά δεν μπορείτε να αποφασίσετε, ακολουθήστε τα όνειρά σας και βάλτε τα στον σχεδιασμό σας αργότερα. Απλά κρατήστε πολύ καλές σημειώσεις!

Σκορπιός

Ο δυναμικός συνδυασμός Σελήνης-Ουρανού του Σαββάτου φέρνει μια σειρά από καινοτόμες ιδέες στο πεδίο σας – και όσο πιο πρόθυμοι θα είστε να ανοίξετε το μυαλό σας, τόσο το καλύτερο! Βγείτε έξω από τα όριά σας και εξερευνήστε. Θα μπορούσατε να μάθετε πολλά από κάποιον που μιλά μια άλλη γλώσσα ή μεγάλωσε σε μια πόλη που δεν έχετε ξανακούσει. Ένας ακόμα τρόπος για να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενέργεια, είναι να παρακολουθήστε μια ομιλία με ένα θέμα που σας αφορά και να ζητήστε από τους φίλους σας να προτείνουν ενδιαφέροντα βιβλία που έχουν διαβάσει ενώ βρίσκονταν στην περίοδο της καραντίνας.

Κάτω από το μπερδεμένο τετράγωνο της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα, μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλετε, αλλά το επόμενο λεπτό, να αλλάζουν τα δεδομένα. Ή θα μπορούσε το αντικείμενο του πόθου σας να σας στέλνει μπερδεμένα σήματα. Ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε για μια μέρα πριν να επικοινωνήσετε. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τις επιχειρήσεις: δεν θέλετε να φανείτε υπερβολικά ανυπόμονοι, αλλά αν είστε ενθουσιασμένοι για κάποιες δυνατότητες, μην το αποκρύψετε εξ ολοκλήρου.

Τοξότης

Όλοι έχουν μια γνώμη, Τοξότη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις λάβετε όλες υπόψη. Σίγουρα, μπορεί να υπάρχουν μερικές χρήσιμες συμβουλές από τα σχόλια που λαμβάνετε. Απλά μην τα αφήσετε να πνίξουν τη δική σας διαίσθηση. Εάν πιστεύετε ότι θα τα πάτε καλά με κάτι, προχωρήστε την έρευνά σας. Διακόψτε τις συνομιλίες που αποθαρρύνουν το πνεύμα σας προτού χάσετε την υπομονή σας. Η διατήρηση μιας θετικής στάσης είναι εξίσου σημαντική για να μάθετε πώς να βελτιώσετε τον εαυτό σας – και δεν χρειάζεστε το είδος της “βοήθειας” που καταστρέφει την αυτοεκτίμηση σας. Προσέξτε τα λόγια που θα πείτε αυτή την Κυριακή.

Κάτω από την αναμέτρηση του ανυπόμονου Ήλιου και του παραπλανητικού Ποσειδώνα, οι λάθος λέξεις μπορεί να σας ξεφύγουν. Ίσως να μην είστε σίγουροι αν είναι ευγενέστερο να μιλήσετε από την καρδιά σας ή να κρατήσετε κάτι κρυφό. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι τα αγαπημένα σας άτομα μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητα σήμερα, μην τους κρύψετε αυτό που πρέπει να ακούσουν μόνο και μόνο από ανησυχία. Βρείτε τη χρυσή τομή ώστε να πείτε την ειλικρινή σας άποψη αλλά και ταυτόχρονα να μην τους πληγώσετε.

Αιγόκερως

7Τι συνέβη με αυτή σπίθα που αισθανόσασταν σε μια σχέση; Οι Αιγόκεροι είναι σπουδαίοι πρωταθλητές για τους άλλους, αλλά χάρη στον υπερβολικό ζήλο σας, οι σχέσεις που ήταν κάποτε ισότιμες μπορούν να μεταμορφωθούν σε μονόπλευρες εξαρτήσεις. Αλλάξτε τη δυναμική ισχύος αυτό το Σάββατο κάνοντας κάτι ιδιαίτερα άβολο: ζητήστε από κάποιον στη ζωή σας να δώσει εκείνος υποστήριξη σε εσάς για αλλαγή. Προσπαθήστε να καταπολεμήστε τη φωνή μέσα σας που σας λέει ότι δεν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε για να τα καταφέρουν ή ότι τους επιβαρύνετε με το αίτημά σας. Το πιθανότερο είναι, πως θα είναι εξίσου χαρούμενοι να κάνουν και αυτοί κάτι για εσάς!

Την Κυριακή, τα καλύτερα προγραμματισμένα σχέδιά σας θα μπορούσαν να αλλάξουν. Ακριβώς τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι να ρυθμίσετε μια χαοτική κατάσταση, ο διαυγής Ήλιος περιστρέφεται σε ένα περίπλοκο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που σας αποσπά. Καθώς το τηλέφωνό σας χτυπά αδιάκοπα λαμβάνοντας ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, ενδέχεται να μην έχετε την κατάλληλη εστίαση για να εξετάσετε τα οικονομικά σας ή να ασχοληθείτε με τον κήπο. Αλλά αν εκμεταλλευτείτε με τα πλεονεκτήματα του συντροφικού Ποσειδώνα, θα μπορούσατε να πετύχετε κάτι καλό. Σκεπτόμενοι με πρωτοτυπία και αφήνοντας τα πράγματα να ξεδιπλωθούν φυσικά αντί να προσπαθείτε να τα ελέγξετε όλα!

Υδροχόος

Μην συγχέετε τον «προϋπολογισμό» με την «στέρηση» αυτό το Σάββατο, Υδροχόε. Εάν αισθάνεστε την επιθυμία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, επενδύστε σε κάτι που θα κρατήσει την αξία του μέσα στο χρόνο. Αν ήσασταν πιο σφιχτοχέρηδες από το συνηθισμένο τον τελευταίο καιρό, αφήστε λίγα παραπάνω χρήματα στα tips όσων σας εξυπηρετούν.

Η γενναιοδωρία γεννά γενναιοδωρία. Το δίλημμα της Κυριακής είναι: να ακολουθήσετε την ευδαιμονία σας ή να συγκεντρωθείτε και να ολοκληρώσετε μια σημαντική προθεσμία; Θα μπορούσατε να αισθανθείτε πως σας τραβούν δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Καθώς ο Ποσειδώνας στα επαγγελματικά σας και τη ζώνη των χρημάτων σας αντιμετωπίζει τον Ήλιο στον παιχνιδιάρικο πέμπτο οίκο σας. Τι θα λέγατε να αφιερώσετε μερικές ώρες για να ασχοληθείτε με τη δουλειά και μετά να απολαύσετε την υπόλοιπη μέρα. Μπορείτε να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα το πρωί για να διαχειριστείτε όσα απαιτούνται.

Ιχθύες

Το μυαλό σας τρέχει ένα εκατομμύριο μίλια το λεπτό το Σάββατο, οπότε αυτή δεν είναι η καλύτερη μέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Κρατήστε την αναθεώρηση του προϋπολογισμού ή τον προγραμματισμό των διακοπών σας για άλλη μια φορά και βάλτε τον εαυτό σας σε μια δημιουργική διαδικασία. Αφιερώστε χρόνο για να εκφραστείτε μέσα από ότι σας αρέσει. Είτε γράφετε, ζωγραφίζετε, χορεύετε ή συνθέτετε, ακολουθήστε την έμπνευσή σας χωρίς επιφυλάξεις. Αφεθείτε να φλερτάρετε επίσης, αλλά να γνωρίζετε τα όριά σας. Εσείς φτιάχνετε τους κανόνες, Ιχθύες.

Μην αφήνετε τους πιεστικούς συγκατοίκους ή τους συγγενείς σας να παρεμβαίνουν στον πολυπόθητο προσωπικό χρόνο σας την Κυριακή. Με τον εγωιστή Ήλιο στον οίκο των συγγενών σας να αμφισβητεί τον κυβερνήτη σας, το ονειροπόλο Ποσειδώνα, στους Ιχθύες, θα μπορούσαν να σας δημιουργηθούν απαιτήσεις από πολλές κατευθύνσεις. Εναπόκειται σε εσάς να θέσετε ορισμένα όρια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χωρίσετε την ημέρα σας μεταξύ αγγαρείας και ευχαρίστησης.