Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Ίσως να συμβούν κάποιες δυναμικές αντιπαραθέσεις κάτω από την έντονη διαμάχη του Σαββάτου ανάμεσα στον δυναμικό Άρη (τον κυβερνήτη σας) και τον εκδικητικό Πλούτωνα. Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε πως βρίσκεστε στο στόχαστρο κάποιου ο οποίος ξεσπά τον θυμό του επάνω σας, μην το δεχτείτε. Φερθείτε στρατηγικά όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μετατοπίζετε αυτή την ενέργεια, ειδικά εφόσον ο επιθετικός Άρης σας κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτους.

Το να ξεκινήσετε έναν πόλεμο με το αντίπαλο στρατόπεδο θα σας προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα. Προσπαθήστε να μην ενισχύετε μια προσβλητική συμπεριφορά. Όταν οι άλλοι βλέπουν ότι δεν καταφέρνουν να σας προκαλέσουν, θα υποχωρήσουν.

Αν πρέπει να αλλάξετε γνώμη για κάτι αυτή την Κυριακή, επιλέξτε την τρυφερότητα αντί για την αυστηρότητα. Μια πιο γλυκιά προσέγγιση μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε τους ανθρώπους στο πλευρό σας! Και όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ετοιμάστε καφέ και πρωινό για το άλλο σας μισό ή σχεδιάστε μια ημερήσια εκδρομή σε ένα μέρος που και οι δύο θέλατε να επισκεφθείτε τελευταία.

Ταύρος

Ενώ μπορεί να σας ακούγεται κάπως αντιφατικό, είναι δυνατόν να τιμήσετε τις αρχές σας και ταυτόχρονα να αμφισβητήσετε τις πεποιθήσεις σας. Το Σάββατο, καθώς ο ανήσυχος Άρης στον τρίτο οίκο της περιέργειάς σας αντιτίθεται στον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας ενθαρρύνουμε να ανοίξετε το μυαλό σας σε άλλες προοπτικές – ακόμα κι αν νομίζετε ότι η άποψή σας είναι η σωστή. Και αν έχετε το κίνητρο για να κάνετε κάποιες αλλαγές, μην επιχειρήσετε τίποτα δραστικό μέχρι να διερευνήσετε όλες τις απόψεις.

Με την ένταση να εκτοξεύεται, να είστε προσεκτικοί καθώς θα μπορούσατε να μιλήσετε με θυμό στους άλλους. Την Κυριακή γίνεστε περισσότερο αυθόρμητοι αλλά ευτυχώς το κάνετε με προσεκτικό τρόπο. Με τη Σελήνη στον Ταύρο όλη την ημέρα, δεν θα το σκεφτείτε δύο φορές πριν μιλήσετε. Αλλά χάρη στη φιλική του σύνδεση με τον φιλοσοφικό Δία, θα έχετε μια ευρεία εικόνα της κατάστασης. Θέλετε πολύ να ακουστείτε, όμως βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είστε επίσης πρόθυμοι να τους ακούσετε!

Δίδυμοι

Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να είναι σε εγρήγορση αυτό το Σάββατο, χάρη στην έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Άρη και τον σκιώδη Πλούτωνα. Διαβάζετε όμως σωστά αυτήν την κατάσταση; Το ένστικτό σας σας δίνει ενδείξεις, αλλά πιθανώς όχι ολόκληρη την ιστορία. Μην βγάζετε συμπεράσματα και μην εκφράζετε τις παρατηρήσεις σας προς τα έξω, Δίδυμοι. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των ανθρώπων και μιλήστε τους προσωπικά για να μάθετε όλα τα γεγονότα.

Τα μικρά πράγματα είναι εξαιρετικά σημαντικά αυτήν την Κυριακή, Δίδυμοι, γι ‘αυτό επικεντρωθείτε στις μικρότερες λεπτομέρειες. Αν έχετε μια δουλειά να προετοιμάσετε πριν από τη Δευτέρα, αφιερώστε επιπλέον χρόνο τελειοποίησης οποιουδήποτε βήματος ή παρουσίασης. Τι είδους εντυπωσιακές λεπτομέρειες θα μπορούσατε να προσθέσετε για να κάνετε το έργο σας να ξεχωρίζει;

Η προσθήκη μερικών ευφάνταστων αξεσουάρ στο σημερινό σας ντύσιμο θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει και να προκαλέσει έμπνευση. Παρουσιάζοντας την δημιουργικότητα στην εμφάνισή σας, δεν θα τραβήξετε απλώς τα βλέμματα, αλλά μπορεί να καταφέρετε να σπάσετε και τον πάγο με άτομα που εκτιμούν το μοναδικό στυλ και την καλλιτεχνική σας φύση.

Καρκίνος

Μια ανεπίλυτη ένταση θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα σε μια σχέση αυτό το Σάββατο, όμως βλέπετε τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα; Πιθανώς όχι, λόγω της εμπρηστικής αντιπαράθεσης του μυστηριώδους Άρη στον Καρκίνο και του σκιώδους Πλούτωνα στη ζώνη των συνεργασιών σας.

Αν και η σημερινή κατάσταση είναι ιδιαίτερα ενοχλητική, θα μπορούσε να συμβαίνει και το να προβάλλετε κάποιους παλιούς φόβους σας στους ανθρώπους. Με τον οξύθυμο Άρη στο παιχνίδι, σίγουρα δεν θα προσέξετε τα λόγια σας. Κάντε μια παύση πριν αντιδράσετε, Καρκίνε και αναγνωρίστε ότι θα μπορούσατε να αναβιώνετε μια παλιά αρνητική σας στιγμή τώρα. Υποστηρίξτε την άποψή σας, αλλά μην θίξετε την αξιοπρέπεια κανενός όσο το κάνετε. Να είστε σαφείς όταν εκφράζετε τις επιθυμίες σας την Κυριακή, καθώς διαμορφώνεται μια γωνία μεταξύ της Σελήνης και του Δία.

Εάν κάποιος δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, μην προσπαθήσετε να διορθώσετε τα λάθη του. Αντ ‘αυτού, κάντε του λίγα εποικοδομητικά σχόλια. Υιοθετήστε την ίδια ενθαρρυντική στάση εάν προσπαθείτε να συγκεντρώσετε νέα μέλη σε ένα ομαδικό έργο. Εάν η ατμόσφαιρα της ομάδας είναι συνεργατική και διασκεδαστική, είναι πιο πιθανό να προσελκύσετε τους καλύτερους συμμάχους!

Λέων

Το μυαλό και το σώμα σας δεν είναι ξεχωριστές οντότητες. Αυτή είναι μια υπενθύμιση που έρχεται χάρη στην έντονη αντίθεση του Σάββατου ανάμεσα στον ανήσυχο Άρη στον υποσυνείδητο δωδέκατο οίκο σας και τον οργανωτικό Πλούτωνα στη ζώνη της υγείας σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση μεταξύ της ζωτικότητάς σας (ή της έλλειψης αυτής) και των σκέψεών σας.

Το να βρίσκεστε σε κατάσταση συνεχούς πίεσης μπορεί να οδηγήσει σε σωματικές παθήσεις. Εάν έχετε ατονία ή έναν επίμονο πόνο, η αιτία μπορεί να είναι συναισθηματική. Ανησυχείτε για ένα αγαπημένο πρόσωπο, αλλά το κρατάτε για τον εαυτό σας;

Προσεγγίστε αυτό το άτομο και μιλήστε μέσα από την καρδιά σας αντί να τους κάνετε κήρυγμα. Την Κυριακή, κάποιος που έχει περάσει μια αντίστοιχη φάση με εσάς θα μπορούσε να σας βοηθήσει να θέσετε μια ενοχλητική κατάσταση υπό έλεγχο. Εάν αναζητάτε συμβουλές, μην τις ψάχνετε μόνο στους συνομηλίκους σας. Τη σημερινή μέρα, ένας μεγαλύτερος είναι καλύτερα εξοπλισμένος για να σας δώσει μια αντικειμενικότερη άποψη σχετικά με αυτήν την κατάσταση. Άλλα και το αντίστροφο θα μπορούσε επίσης να ισχύει: κάποιος νεότερος μπορεί να έρθει σε εσάς ζητώντας καθοδήγηση. Διασχίστε αυτό το χάσμα γενεών και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί τους. Οι καλές συμβουλές είναι διαχρονικές!

Παρθένος

Ο υπερηρωικός εαυτός σας θα παρέμβει για να σώσει την κατάσταση; Όχι, αυτη τη φορα! Είστε προγραμματισμένοι εκ φύσεως για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά κάτω από τα αστέρια του Σαββάτου, αντισταθείτε στην επιθυμία να αναλάβετε το ρόλο του διασώστη. Με τον σκιώδη Πλούτωνα στον δραματικό πέμπτο οίκο σας, το να φορέσετε την υπερηρωική σας κάπα θα σας βγάλει εκτός παιχνιδιού. Και με τον αγχωτικό Άρη να επισκιάζει τη ζώνη της ομαδικότητάς σας, μερικοί άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο να προκαλέσουν συγκρούσεις παρά να βρουν μια λύση. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και μείνετε μακριά τους.

Την Κυριακή, επιθυμείτε μια αλλαγή περιβάλλοντος. Αλλά δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην άλλη άκρη της γης για αυτήν την περιπέτεια. Μια βόλτα σε μια νέα γειτονιά θα μπορούσε να ικανοποιήσει την εξερευνητική φύση σας. Ξεκινήστε μια συνομιλία με έναν ενδιαφέροντα ξένο και μπορεί να γίνετε γρήγορα φίλοι (ή κάτι περισσότερο) μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ζυγός 

Η δύσκολη αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ του μαχητικού Άρη και του ισχυρού Πλούτωνα στον οικογενειακό σας τομέα αποκαλύπτει κάποιους δεσμούς που μπορεί να είναι λίγο παραπάνω ασφυκτικοί. Εάν έχετε την τάση να θέλετε να ευχαριστείτε συνεχώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα είναι η ώρα να εξελιχθείτε.

Με τον αποφασιστικό Άρη στον δέκατο οίκο των ορίων σας, θέστε τους περιορισμούς σας χωρίς διαλλακτικότητα. Τολμήστε να πείτε την άποψή σας ή να ακολουθήσετε διαφορετικό δρόμο από αυτό που έχουν οι συγγενείς σας. Εσείς είστε υπεύθυνοι για την ευτυχία σας, Ζυγέ. Υιοθετήστε μια πιο ανέμελη φιλοσοφία από δω και στο εξής. Δώστε προσοχή στον τρόπο σας αυτή την Κυριακή.

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι διαταγές, οπότε μην αρχίσετε να απαιτείτε πράγματα μόνο και μόνο επειδή χρειάζεστε κάτι άμεσα ή έχετε ένα όραμα. Αντ ‘αυτού, ζητήστε την συμβολή τους. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να ενθουσιαστούν για μια αποστολή εάν αισθάνονται ότι σας ενδιαφέρει πραγματικά η προοπτική τους.

Σκορπιός

Το Σάββατο, μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των συν-κυβερνητών σας, του έντονου Πλούτωνα και του ανυπόμονου Άρη θα μπορούσε να μπερδέψει το μήνυμά σας. Οι άνθρωποι μπορεί να σας βλέπουν ως παθητικό, επιπόλαιο ή ακόμη και ασαφή στα λεγόμενά σας. Είτε κρατάτε μερικές βασικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας είτε όχι, είναι καλή ιδέα να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε να εκφράσετε πριν αρχίσετε να μιλάτε.

Με τον ανυπόμονο Άρη στον ένατο οίκο της ευθύτητάς σας, είναι πιθανό να πείτε κάτι πολύ άκομψα. Προσεγγίστε έναν έμπιστο φίλο, καταγράψτε τις σκέψεις σας στο ημερολόγιό σας ή δώστε μια ευκαιρία στον διαλογισμό. Ο παράγοντας του φλέρτ της Κυριακής είναι υψηλός, χάρη στην αισθησιακή γωνία μεταξύ του παιχνιδιάρη Δία και της Σελήνης. Τολμήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και πιθανότατα να λάβετε μια πολύ θερμή απάντηση. Δεν είστε ακόμα σίγουροι; Οι μικρές χειρονομίες που δείχνουν πόσα έχετε προσέξει θα σας πάνε μακριά. Αλλά μην είσαι πάρα πολύ διακριτικοί. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς όταν εμπλέκεται ο Δίας!

Τοξότης

Η αντίθεση του Σαββάτου ανάμεσα στον ανταγωνιστικό Άρη και τον ζηλόφθον Πλούτωνα θα μπορούσε να σας παρασύρει σε ένα άσκοπο παιχνίδι σύγκρισης και απογοήτευσης. Το να παλεύετε για followers και likes είναι πολύ εξαντλητικό, οπότε γιατί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία; Κάτι τέτοιο μπορεί ακόμη και να σας κάνει να μειώσετε τον πρωτοποριακό σας τρόπο έκφρασης με την ελπίδα να αποκτήσετε περισσότερη δημοτικότητα. Η συμμόρφωση με τους κανόνες δεν ήταν ποτέ η τακτική σας, Τοξότη!

Μείνετε αυθεντικοί και αναδείξτε τον υπέροχο εαυτό σας. Την Κυριακή, η Σελήνη στον συστηματικό έκτο οίκο σας συνεργάζεται με τον φιλόδοξο Δία στην οικιακή σας ζώνη. Ξεκινήστε να ασχολείστε με μια αλλαγή διακόσμησης που σχεδιάζατε καιρό ή απλώς σηκώστε τα μανίκια σας για μια γενική καθαριότητα.

zwdia-tarw-zodia-19Το περιβάλλον σας μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική πηγή δημιουργικής έμπνευσης. Τι ευφάνταστες πινελιές θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν το χώρο σας και το πνεύμα σας; Ίσως ήρθε η ώρα να αναθέσετε ένα πρωτότυπο έργο σε έναν καλλιτεχνικό φίλο ή να επενδύσετε σε μερικούς κρύσταλλους καθαρισμού ενέργειας.

Αιγόκερως

Στο σταθερό σας ζώδιο αρέσει να διατηρεί πάντα έναν βαθμό σιγουριάς, αλλά το Σάββατο δεν υπάρχει ιδιαίτερη τάξη στο γήπεδό σας. Μια δύσκολη αντιπαράθεση μεταξύ του αμετάκλητου Άρη στον οίκο των συνεργασιών σας και του έντονου Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια διαμάχη εξουσίας. Αυτή η δραματική αντίθεση μπορεί να φέρει άγχος από ένα βασικό άτομο στο περιβάλλον σας. Αντί να παλέψετε για το ποιος έχει δίκιο, μείνετε μόνοι για σήμερα και αναπτύξτε ανεξάρτητα σχέδια. Αύριο θα μπορέσετε να συγκρίνετε τις ιδέες σας καθώς θα επικρατεί περισσότερη ηρεμία.

Φλερτάρετε με τη ρομαντική ενέργεια αυτή την Κυριακή, καθώς σχηματίζεται μια παθιασμενη γωνία μεταξύ του Δία και της πολυτελούς Σελήνης του Ταύρου. Εάν σας αρέσει κρυφά κάποιος, κάντε του μερικές όχι και τόσο διακριτικές υποδείξεις και δείτε εάν το αντικείμενο του πόθου σας λαμβάνει το μήνυμα. Έχετε ήδη σχέση; Προσθέστε λίγη περιπέτεια στο κοινό σας πρόγραμμα και ακολουθήστε μια μέρα δραστηριοτήτων που είναι έξω από τα συνηθισμένα.

Υδροχόος

Τα σαφή όρια είναι απαραίτητα αυτό το Σάββατο, καθώς ο ανεξάρτητος Άρης στον δομημένο έκτο οίκο σας έρχεται αντιμέτωπος με τον έντονο Πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο των αναγκών σας. Εάν κάνετε μια ακόμη θυσία ή πείτε ναι σε μια εξαντλητική υποχρέωση, μπορεί να εκραγείτε από δυσαρέσκεια. Αποφύγετέ το με χάρη, Υδροχόε, ή κάντε μια αντιπρόταση. Να είστε εντελώς ξεκάθαροι σχετικά με τον χρόνο και την ενέργεια που θέλετε να μοιραστείτε με τους ανθρώπους.

Μην δεσμεύετε κανέναν και μην τους αφήνετε να σας περιμένουν. Αν δεν ενδιαφέρεστε, να είστε ευγενικοί αλλά άμεσοι. Η αυτοφροντίδα θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα αποστολή σας υπό την ηρεμιστική γωνία της Κυριακής ανάμεσα σε Σελήνη και Δία. Αποφύγετε την ανάμειξη σε οποιαδήποτε αγχωτική διαμάχη. Και μην σκέφτεστε καν να εμπλακείτε σε κάποια αντιπαράθεση μέσα στην παρέα σας! Φροντίστε να χαλαρώσετε στο σπίτι, να μαγειρέψετε κάτι νόστιμο, να διαβάσετε και να οργανώσετε τα πράγματά σας.

Ιχθύες

Σταματήστε να ζητάτε την άποψη από όλους γύρω σας, Ιχθύες. Και ενώ το κάνετε, σκεφτείτε διπλά πόσες λεπτομέρειες που αφορούν τον εσωτερικό κύκλο σας έχετε μοιραστεί με άλλους. Κάτω από την αντιπαράθεση του Σαββάτου ανάμεσα στον άμεσο Άρη και τον ιδιωτικό Πλούτωνα, η επιθυμία σας να εκτονωθείτε μπορεί να προκαλέσει κουτσομπολιά. Και αν μιλήσατε για το άλλο σας μισό ή έναν καλό σας φίλο με υπερβολές, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που είπατε.

300x300aΕάν έχετε πραγματικά ανάγκη να το βγάλετε από μέσα σας , μιλήστε με ένα ουδέτερο τρίτο άτομο. Κάτω από αυτά τα έντονα αστέρια, κάθε είδους εκμυστηρεύσεων θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια διαμάχη συμφερόντων. Όλα τα βλέμματα είναι επάνω σας αυτήν την Κυριακή, καθώς σχηματίζεται μια γωνία υψηλού προφίλ μεταξύ της Σελήνης και του τυχερού Δία στο ζώδιό σας.

Αυτή η διέλευση σηματοδοτεί την τέλεια στιγμή για να προωθήσετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας, να κάνετε μια σημαντική δημόσια ομιλία ή να ξεκινήσετε μια παρουσίαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι προσπάθειές σας είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν αναγνώριση. Αλλά για να αποκομίσετε τις ανταμοιβές αυτών των αστεριών, θα πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να δουλέψετε γι’ αυτό! Προσθέστε μερικές πινελιές της τελευταίας στιγμής στην παρουσίασή σας και έπειτα απελευθερώστε το όραμά σας στον κόσμο!