Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαβατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαβατοκυρίακο 22-23/05 
Κριός 

Νιώθετε κάπως επιθετικοί, Κριέ; Το Σάββατο, ο επικοινωνιακός Ερμής εμπλέκεται σε μια διαμάχη με τον Ποσειδώνα, γεγονός που θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια μια κρυμμένη δυσαρέσκεια. Μην επιμένετε ότι “όλα είναι εντάξει” εάν μέσα σας βράζετε. Ίσως να πρόκειται για μια μεγάλη παρανόηση, αλλά αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια καλή έρευνα. Για να είστε σίγουροι, ζητήστε από τους ανθρώπους να επαναλάβουν αυτά που τους είπατε και μην εκπλαγείτε αν τα έχουν καταλάβει διαφορετικά!

Την Κυριακή, ο αυστηρός Κρόνος γίνεται ανάδρομος, περνώντας από τον Υδροχόο και τη ζώνη της κοινότητας και των συνεργασιών σας έως τις 10 Οκτωβρίου. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της δόμησης και αυτή η αναδρομή απαιτεί ισχυρή ηγεσία. Βεβαιωθείτε ότι όλοι στην ομάδα σας έχουν ένα σαφές σύνολο ευθυνών. Αφήστε τις ξεπερασμένες μεθόδους και δοκιμάστε μια νέα ροή εργασίας. Ξεκινήστε συνοψίζοντας τους κοινούς στόχους σας και στη συνέχεια, προγραμματίστε τις απαραίτητες διαδικτυακές συνεδρίες ανταλλαγής ιδεών.

Ταύρος

Ετοιμαστείτε για μερικά μπερδεμένα σήματα γύρω από τα χρηματικά σας θέματα αυτό το Σάββατο, χάρη στο τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που επηρεάζει τα οικονομικά σας. Ίσως να προτείνατε μια έξοδο και το άλλο άτομο υπέθεσε ότι θα πληρώσετε και για τους δύο. Εάν βρεθείτε σε δύσκολη θέση ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε την παρεξήγηση, διαφορετικά αν πρόκειται για λίγα μόνο χρήματα αφήστε το να περάσει. Αργότερα δεν θα θυμάστε ότι δώσατε αυτά τα χρήματα, αλλά ο φίλος σας θα θυμάται αυτή τη στιγμή.

Απλώς δεσμευτείτε στο να είστε σαφέστεροι όσον αφορά τις προσδοκίες τους την επόμενη φορά. Την Κυριακή, ο Κρόνος οδηγείται στην ετήσια αναδρομή του έως τις 10 Οκτωβρίου. Αυτή η αναδρομή λαμβάνει χώρα στη ζώνη της καριέρας σας, βοηθώντας σας να αναλογιστείτε και να υπολογίσετε τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Αυτή η επιβράδυνση μπορεί να είναι κάπως ενοχλητική, όμως η συνέργεια με τον Κρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε έναν τύπο επιτυχίας που να ανταποκρίνεται στις αξίες σας. Ένας πρώην συνεργάτης μπορεί να εμφανιστεί ξανά και να δώσει νέα ώθηση σε ένα παλιό έργο. Κλείστε όλες τις συμφωνίες σας γραπτώς!

Δίδυμοι

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για εσάς να αλλαζετε ταυτότητα Δίδυμοι, αλλά καθώς ο ομιχλώδης Ποσειδώνας δημιουργεί τετράγωνο με τον Ερμή στον Δίδυμο αυτό το Σάββατο, μπορεί να αμφισβητήσετε ολόκληρη την πορεία της ζωής σας! Προσοχή: Οποιεσδήποτε κινήσεις κάνετε είναι σίγουρο ότι θα μπερδευτούν. Πριν στείλετε ένα γράμμα παραίτησης μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή διαγράψετε τις παλίες σας γνωριμίες, πάρτε μια βαθιά ανάσα για να το σκεφτείτε.

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εξερευνήσετε την ψυχή σας και να μειώσετε τον φόρτο εργασίας σας εάν είστε αγχωμένοι. Αλλά σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάβετε αμετάκλητες αποφάσεις για το μέλλον σας.

μελλοντολόγοςΔώστε στον εαυτό σας μια μέρα περιθώριο, Δίδυμοι – ή ίσως χρειαστεί να πάρετε ένα πνευματικό ρεπό ξεκινώντας την Κυριακή καθώς ο Κρόνος περιστρέφεται στην ετήσια αναδρομή του έως τις 10 Οκτωβρίου. Αυτή η αναδρομή λαμβάνει χώρα στον Υδροχόο και τον επεκτατικό, επιχειρηματικό ένατο οίκο σας.

Εάν θέλετε να βελτιωθείτε σε κάτι, η μελέτη ή η προπόνηση μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές σας. Επωφεληθείτε από όλα τα διαδικτυακά μαθήματα και τις πιστοποιήσεις που προσφέρονται. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, αναπτύξτε την επιχείρησή σας στα παρασκήνια. Η δημοσίευση και η δημιουργία μέσων διαφήμισης ενδέχεται να αποτελούν μέρος του γενικού σχεδίου!

Καρκίνος

Το Σάββατο, το τεταμένο τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θέτει τον ήδη πολυμήχανο εγκέφαλό σας σε υπερλειτουργία. Αλλά μήπως έχετε υπερφόρτωση πληροφοριών; Αλεπάλληλες κλήσεις, e-mail και άλλες αποσπάσεις θα μπορούσαν να εισβάλουν στην ημέρα σας. Σκεφτείτε το δύο φορές πριν σηκώσετε το τηλέφωνο σε εκείνο τον φίλο που έχει μόνιμα λόγους να παραπονιέται.

Αυτό το άτομο μπορεί να θέλει να σας κάνει να ασχοληθείτε με ένα εντελώς διογκωμένο από τη μεριά του, αλλά αντικειμενικά μικρής σημασίας πρόβλημα. Αν δεν σας αρέσει να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο, σας προτείνουμε να μείνετε μακριά από αυτές τις κλήσεις σήμερα.

Μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα εκτίμηση για τους τρόπους αυτοφροντίδας σας, καθώς ο στωικός Κρόνος γίνεται ανάδρομος από την Κυριακή έως τις 10 Οκτωβρίου – υποστηρίζοντας τον Υδροχόο και τον όγδοο οίκο της οικειότητας, σεξουαλικότητας και των μυστικών σας. Αυτή η ετήσια αναθεώρηση απαιτεί βαθύ αυτο-προβληματισμό.

Μην ανησυχείτε, Καρκίνε: Το να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας δεν θα επηρεάσει μια σχέση αγάπης που αναπτύσσεται τώρα. Στην πραγματικότητα, αυτός ο πολύτιμος χώρος θα σας επιτρέψει να βάλετε σε μια σειρά τα συναισθήματά σας. Φέρτε τυχόν καταπιεσμένες ανάγκες στο φως, ειδικά αυτές που επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή. Όταν κοντρολάρετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας στις σχέσεις σας.

Λέων

Με το μπερδεμένο τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τα συναισθήματα των άλλων. Το ένστικτό σας θα μπορούσε να σας φέρει κοντά με ένα φλέρτ ή ένα άτομο με το οποίο θα έχετε ιδιαίτερη χημεία. Αλλά μήπως παίζετε παιχνίδια μαζι τους Λέων; Λίγη δυναμική ένταση φέρνει περισσότερο πάθος μεταξύ σας, αλλά μην μπερδεύετε το μυαλό των ανθρώπων. Είστε σε σχέση; Εφαρμόστε μια αισθησιακή θεραπεία ανάμεσά σας.

Οι στοργικές χειρονομίες μπορούν να διαλύσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Επιπλέον, οι σχέσεις σας τίθενται υπό έλεγχο από την Κυριακή, καθώς ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, υποστηρίζοντας τον Υδροχόο και τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας. Σε όλους τους σημαντικούς δεσμούς σας, δημιουργήστε πιο ειλικρινείς γραμμές επικοινωνίας καθώς βρίσκετε έναν τρόπο εξισορρόπησης των μεταξύ σας ευθυνών.

zwdia-zodia-33Η αναδρομή του Κρόνου μπορεί να σβήσει την αίσθηση του χιούμορ σας, οπότε προσπαθήστε να μην πάρετε τα πράγματα τόσο σοβαρά! Ένας πρώην συντροφός μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ή μπορεί να υπογράψετε συμβόλαιο με έναν συνεργάτη από το παρελθόν. Ενώ ορισμένες συμφωνίες μπορεί να φαίνονται υπερβολικά λεπτομερείς χωρίς λόγο, η ταξινόμηση όλων των στοιχείων τώρα θα σας κρατήσει όλους ευχαριστημένους μακροπρόθεσμα.

Παρθένος

Έχετε κοινά σχέδια και επιθυμίες με ένα ξεχωριστό άτομο της ζωή σας; Αν και θέλετε να σχεδιάσετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα αυτό το Σάββατο, οι άλλοι μπορεί να διστάζουν να δεσμευτούν σε κάτι τέτοιο. Θα είναι δύσκολο να μείνετε επικεντρωμένοι, ωστόσο, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ένα παλιό δυσάρεστο συναίσθημα εγκατάλειψης ή την αίσθηση ότι είστε αόρατοι. Καταγράψτε τα συναισθήματά σας ή κάντε μια ενθαρρυντική συζήτηση με έναν συμπονετικό φίλο. Όμως, ενώ επεξεργάζεστε αυτήν την προσωρινή σας ανασφάλεια, είναι καλύτερο να βάλετε αυτές τις συνομιλίες που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια στην άκρη.

Η ανοιξιάτικη προπόνησή σας ξεκινά την Κυριακή, καθώς ο επιτυχημένος Κρόνος γίνεται ανάδρομος, περνώντας μέσω του Υδροχόου και του οίκου της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Συνδυάστε τις προπονήσεις σας με παρακολούθηση βίντεο στο σπίτι σας ή με φίλους στην ύπαιθρο.

Οργανώστε τη διατροφή σας και τρώτε περισσότερα φυτικά γεύματα. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε να φορτώνεστε επιπλέον δουλειά στο εργασιακό σας περιβάλλον. Παραμείνετε δυνατοί, Παρθένε και διοχετεύστε την πίεση που ίσως δέχεστε σας σε αυτές τις αθλητικές προπονήσεις!

Ζυγός 

Η σύγκρουση του Σαββάτου μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή και του ομιχλώδους Ποσειδώνα θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες απόψεις. Μην παριστάνετε τους ειδικούς εάν δεν γνωρίζετε σε βάθος ένα θέμα. Εάν μοιράζεστε πληροφορίες, κάντε το με υπευθυνότητα. Αν κάτι λειτούργησε για σας μπορείτε να το εκφράσετε, όμως μην το παρουσίασετε σαν κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους πάντες.

Αυτή η συμβουλή είναι αμφίδρομη: Προσοχή στους αυτοαποκαλούμενους γκουρού που σας προτείνουν μαγικές θεραπείες. Δεν θα θέλατε να επενδύσετε σε μια απάτη. Από την Κυριακή, ο σοβαρός Κρόνος ξεκινά την ετήσια ανάδρομη πορεία του. Η αναδρομή μέσω του Υδροχόου φέρνει κάποια τριβή στον πέμπτο οίκο της φήμης και του ρομαντισμού σας έως τις 10 Οκτωβρίου.

Απολαύστε το χειροκρότημα από τους θαυμαστές σας, αλλά μην αναλώνεστε στο αν αρέσετε ή όχι στους πάντες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε τις αξιολογήσεις των τρίτων να σας αποσπάσουν από τους πραγματικούς σας στόχους. Η αναδρομή του Κρόνου μπορεί επίσης να σας δείξει πού χρειάζεστε ένα πιο σταθερό πλαίσιο στην ερωτική σας ζωή.

Ακόμη και οι πιο ευτυχισμένες σχέσεις απαιτούν σκληρή δουλειά. Επικοινωνήστε ειλικρινά και βρείτε κοινό έδαφος αντί να δίνετε τελεσίγραφα. Η καθιέρωση ενός ανοιχτού διαλόγου θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σχέση διαρκείας.

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας είναι σαν ένα τρενάκι του λούνα πάρκ αυτό το Σάββατο, Σκορπιέ – και αν δεν σταματήσετε για να τα ακούσετε, θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε μια απρόβλεπτη βόλτα. Και αυτό χάρη σε ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του εκφραστικού Ερμή και του Ποσειδώνα, του κυβερνήτη του υποσυνείδητου νού σας. Χαλαρώστε και απολαύστε το σαββατοκύριακο σας και ξεκινήστε να αξιοποιείτε τους πόρους γύρω σας, ειδικά τους ανθρώπινους.

Η προσπάθεια του να τα κάνετε όλα μόνοι σας μπορεί να είναι η πηγή του άγχους σας. Από αυτή την Κυριακή, το σπίτι και τα οικογενειακά σας σχέδια μπαίνουν σε πρώτο πλάνο καθώς ο πειθαρχημένος Κρόνος γίνεται ανάδρομος. Αυτή η αναδρομή θα αναζωογονήσει την οικακή ζώνη σας έως τις 10 Οκτωβρίου. Για να αποφύγετε συγκρούσεις που σχετίζονται με το σπίτι σας, χωρίστε τις ευθύνες σας με σαφήνεια.

κρυσταλλομαντείαΈνας συγγενής θα μπορούσε να απαιτήσει επιπλέον υποστήριξη, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να καταναλώσει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας αυτό το καλοκαίρι. Αλλά θέστε τα προσωπικά σας όρια! Δεν μπορείτε να είστε δυνατοί για τους άλλους εάν δεν φροντίζετε πρώτα τον εαυτό σας. Ονειρεύεστε ένα νέο σπίτι; Η αναδρομή του Κρόνου θα μπορούσε να επιβραδύνει την αναζήτηση ακινήτων. Όμως τυχόν καθυστερήσεις θα σας δώσουν περισσότερο χρόνο για να βρείτε το ιδανικό μέρος στην καλύτερη τιμή.

 Τοξότης

Η δημιουργία ενοχών δεν είναι κάτι που σας αρέσει σε μια σχέση, Τοξότη. Αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει κάποιον να σας το κάνει αυτό το Σάββατο. Μια δύσκολη γωνία μεταξύ του επιδέξιου Ερμή και του θυσιαστικού Ποσειδώνα θα μπορούσε να βάλει κάποιον να παίξει με τα συναισθήματά σας. Μην τους αφήσετε να σας πείσουν με τα κροκοδείλια δάκρυά τους. Δεν χρειάζεται να τους φερθείτε άκαρδα, απλά προσπαθήστε να διακρίνετε όταν κάποιος παριστάνει πως έχει πληγωθεί και μην τον αφήσετε να υποκρίνεται. Την Κυριακή, ο περιοριστικός Κρόνος περιστρέφεται στην πεντάμηνη αναδρομή του, ταξιδεύοντας μέσω του τομέα των επικοινωνιών σας.

Επειδή τα λόγια σας θα μπορούσαν να είναι λίγο βαριά, αφιερώστε λίγο χρόνο για να τα ξανασκεφτείτε προτού προβείτε σε δημόσιες δηλώσεις. Ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να καθυστερήσει κάποια γραπτά ή ψηφιακά έργα σας, αλλά γιατί να βιαστείτε; Επιβραδύνετε και απολαύστε τη δημιουργική διαδικασία από τώρα έως τις 10 Οκτωβρίου. Αυτή η οπισθοδρόμηση μπορεί να εμποδίσει την πρόοδο μιας συνεργασίας ή να προκαλέσει ρήξη με έναν φίλο. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για την επίλυσή της, αλλά αυτό ξεκινά από εσάς και το πόσο καλά ακούτε – ή όχι τους άλλους!

Αιγόκερως

Η δύσκολη γωνία του Σαββάτου μεταξύ του στρατηγικού Ερμή και του υπερβολικού Ποσειδώνα θα μπορούσε να αναδείξει την πλευρά του εαυτού σας που λατρεύει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Αλλά πάνω σε τι ακριβώς δουλεύετε; Εάν σταματήσετε και το σκεφτείτε, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Η υπερπροσπάθεια για τα μικρά πράγματα δεν αξίζει ποτέ την ενέργειά μας.

Χαλαρώστε και παρατηρήστε τα πρήγματα γύρω σας χωρίς να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Μια έξυπνη λύση θα εμφανιστεί. Η υπερβολική επέκταση των πιστώσεών σας δεν είναι ποτέ σοφή, Αιγόκερε – και ακόμη περισσότερο καθώς ο περιοριστικός Κρόνος γίνεται ανάδρομος στους οίκους της εργασίας και των χρημάτων σας την Κυριακή.

μελλοντολόγοςΑυτή η αναδρομή που περιορίζει τα έξοδά σας θα μπορούσε να μειώσει τον προϋπολογισμό σας για τους επόμενους πέντε μήνες, αλλά υπάρχει και θετική πλευρά: αν και ο Κρόνος δεν θα αλλάξει την πορεία του έως τις 10 Οκτωβρίου, αυτός ο κύκλος θα σας εμπνεύσει να είστε πιο επινοητικοί με αυτά που έχετε. Καταγράψτε τα υπάρχοντά σας: Υπάρχει κάτι στην αποθήκη σας που θα μπορούσατε να πουλήσετε; Ερευνήστε καινοτόμους τρόπους για να αποταμιεύσετε χρήματα ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

Υδροχόος

Ώρα για έλεγχο των οικονομικών σας! Το μπερδεμένο τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα του Σαββάτου σας υπενθυμίζει ότι η ευτυχία έρχεται συχνά σε υψηλή τιμή. Είτε σας αρέσει να αγοράζετε ιδιαίτερα φαγητά ή μοντέρνα ρούχα, ακόμη και τα μικρά έξοδα θα μπορούσαν να σας θέσουν εκτός προϋπολογισμού σήμερα. Μήπως προσπαθείτε να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη εικόνα ξοδεύοντας συνεχώς χρήματα;

Δεν χρειάζεται να στερήσετε πράγματα στον εαυτό σας, αλλά γίνετε πιο επιλεκτικοί. Μια μοντέρνα μπλούζα που θα φορέσετε μια φορά και θα την δώσετε; Ένα ακριβό γεύμα σε ένα έθνικ εστιατόριο με όχι και τόσο καλή γεύση;

Σίγουρα δεν είναι ανεκτίμητα πράγματα. Την Κυριακή, όταν ο οργανωτικός Κρόνος γίνεται ανάδρομος έως τις 10 Οκτωβρίου στο ζώδιό σας, βρείτε τρόπους βελτιστοποίησης και ισορροπίας της ζωής σας. Είστε σε θέση να χειριστείτε τον τρέχοντα φόρτο εργασίας σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας; Αποδεχτείτε την πρακτική μαγεία του Κρόνου για να καταφέρετε με επιτυχία τους στόχους σας.

Καταγράψτε τις προτεραιότητές σας και χαρτογραφήστε ένα πιο έξυπνο πρόγραμμα. Ακυρώστε τα περιττά ραντεβού και χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για δραστηριότητες που τρέφουν την ψυχή σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τους ειδικούς, αναζητήστε εκπαιδευτές και συμβούλους που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μια προσωπική πορεία προς την επιτυχία.

Ιχθύες

Δεν είναι δύσκολο να κάνει κανείς τους Ιχθύες να νιώθουν ενοχές, αλλά η σύγκρουση του Σαββάτου μεταξύ του εκφραστικού Ερμή και του Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει μια συναισθηματική χειραγώγηση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Προετοιμαστείτε για μια δύσκολη φάση που ίσως σας πληγώσει. Η συμπονετική σας πλευρά θα θελήσει να σπεύσει για να σώσει τους άλλους, αλλά προσέξτε μήπως πρόκειται για μια αναληθή συμπεριφορά. Εαν θέλετε πραγματικά να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση που σας εξαντλεί συναισθηματικά, μπορείτε να το κάνετε!

Θυμηθείτε να δίνετε και το όχι σαν απάντηση όταν χρειάζεται. Την Κυριακή, ο νηφάλιος Κρόνος ξεκινά την πεντάμηνη αναδρομή του, υποχωρώντας στον ανακλαστικό δωδέκατο οίκο σας. Θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο για να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας από τώρα έως τις 10 Οκτωβρίου.

Ο χρόνος που περνάτε στη φύση θα είναι αποκαταστατικός, οπότε αναζητήστε υπέροχα μονοπάτια πεζοπορίας και πάρτε μαζί το στρώμα της γυμναστικής σας για να εξασκηθείτε στη γιόγκα στο πάρκο. Εμποδίζετε την πρόοδό σας σκεπτόμενοι συνεχώς το παρελθόν;

Με τον Κρόνο να είναι ανάδρομος στον τομέα της ολοκλήρωσης και της συγχώρεσής σας, εργαστείτε πιο σκληρά για να αφήσετε πίσω σας τοξικά συναισθήματα και μνησικακίες. Εξετάστε το προσωπικό σας ιστορικό και εντοπίστε τυχόν κακές συνήθειες που πρέπει να σταματήσετε. Ένας θεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια και με τον Κρόνο ανάδρομο, η υποστήριξη από τους επαγγελματίες θα επιταχύνει αυτή τη διαδικασία.