Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός 

Χρειάζεστε ένα έργο για το Σαββατοκύριακο; Καθώς ο καινοτόμος Ουρανός συναντά την άνετη Σελήνη του Καρκίνου, μπορείτε να περάσετε το Σάββατο γεμίζοντας το σπίτι σας με φυτά ή να φτιάξετε τον κήπο σας. Εάν πιστεύετε ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε κάποια πράγματα στο οικιακό σας περιβάλλον, σήμερα μπορείτε να αναλάβετε δράση. Ακόμα και ένας ενθουσιώδης τύπος όπως εσείς χρειάζεται να αισθάνεται που και που την ασφάλεια του σπιτιού.

Τα αστέρια της Κυριακής σας ενθαρρύνουν να χαλαρώσετε την αυστηρή στάση σας και να αφεθείτε στην ροή των γεγονότων. Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας (και τους άλλους ανθρώπους) στο να είστε παραγωγικοί και αφιερώστε χρόνο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αν νιώθετε πολλή νευρικότητα για να διαλογιστείτε, κάντε μια βόλτα σε ένα χαλαρό περιβάλλον όπου θα μπορείτε πραγματικά να ακούσετε τις σκέψεις σας. Καταγράψτε τις στο ημερολόγιό σας ή εκφράστε όσα νιώθετε και σας βαραίνουν σε κάποιον που εμπιστεύεστε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνετε πράγματα για να φροντίσετε τον εαυτό σας, Κριέ. Ετοιμαστείτε για ανανέωση!

Ταύρος

Αυτό το Σάββατο, αισθάνεστε απόλυτη αυτοπεποίθηση χάρη στον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, και ο πρώτος οίκος του εαυτού σας και της ταυτότητάς σας, λαμβάνει υποστήριξη από τη Σελήνη του Καρκίνου. Είστε φτιαγμένοι για να πετύχετε, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει μέσα σε μια νύχτα, Ταύρε. Με τον Ουρανό στο παιχνίδι, μπορείτε να αρχίσετε να πειραματίζεστε με νέους ορισμούς της προσωπικής σας επιτυχίας. Ό, τι κι αν κάνετε πρέπει να νιώθετε πως έχει νόημα και πρόκειται για κάτι σύγχρονο. Για παράδειγμα, πώς μπορείτε να κάνετε κάτι αξιοθαύμαστο με ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο;

Περάστε το Σάββατο καταγράφοντας ιδέες και κάνοντας έρευνα. Στοιχηματίζουμε ότι έχετε ένα σταθερό δίκτυο υποστήριξης και την Κυριακή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθειά τους για να προωθήσετε τους στόχους σας. Η τουλάχιστον, μπορούν να σας προσφέρουν την απαραίτητη έμπνευση. Μην φοβάστε να δείτε τι ακριβώς κάνουν οι «ανταγωνιστές» σας. Εάν ανοίξετε τα μάτια και τα αυτιά σας, θα προκύψουν πολλές δυνατότητες. Αντί να προσπαθήσετε να κάνετε κατι από το μηδέν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα έχουν ήδη αναπτύξει για να προωθήσετε το δικό σας όραμα.

Δίδυμοι

Ώρα για αλλαγές, Δίδυμοι! Καθώς η Σελήνη λαμβάνει μια ώθηση από τον ανανεωτικό Ουρανό αυτό το Σάββατο, οι νέες ιδέες για την απόκτηση χρημάτων θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα έντονο θέμα στον πρωινό σας καφέ. Παρόλο που δεν σας προτείνουμε να αλλάξετε τους δοκιμασμένους και ρεαλιστικούς τρόπους σας για να κερδίζετε τα προς το ζην, μπορείτε να αρχίσετε να αναζητάτε μια έξυπνη λύση για ένα οικονομικό ζήτημα – ή απλά να βρείτε έναν νέο τρόπο για να κερδίσετε κάτι παραπάνω. Ίσως μια δεύτερη απασχόληση ή ένας νέος πελάτης να έρθει στο δρόμο σας.

Για ό,τι κι αν πρόκειται, ο ενθουσιασμός σας για αυτές τις νέες προοπτικές θα είναι αισθητός. Δουλέψτε το! Την Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει μια ευοίωνη γωνία με τον εκδηλωτικό Ποσειδώνα, θέτοντας τη βάση για περισσότερα οικονομικά ή επαγγελματικά κέρδη. Να έχετε το βιογραφικό σας και τα διαδικτυακά προφίλ σας ενημερωμένα και έτοιμα! Εάν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε μια εργασία, κρατήστε τις ειδοποιήσεις σας στο αθόρυβο, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ολοκλήρωση οποιωνδήποτε έργων δουλεύετε. Εργαστείτε με τον κλασικό και ορθό τρόπο, καθώς το να παραλείψετε πράγματα πιθανότατα θα έχει επιπτώσεις. Και μην ανησυχείτε: οι προσπάθειές σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Καρκίνος

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς η Σελήνη αιωρείται στο ζώδιό σας, και χάρη σε μια ώθηση από τον αντισυμβατικό Ουρανό αυτό το Σάββατο, μπορεί ακόμη και να βρείτε την ευκαιρία να μιλήσετε ουσιαστικά τους ανθρώπους. Εκφραστείτε στο βήμα που θα σας δοθεί με τη μέγιστη αυτοπεποίθηση! Οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν τις έξυπνες ιδέες και τις απόψεις σας: Τι σας απασχολεί, τι σας παρακινεί, τι ενεργοποιεί την πνευματική σας δύναμη;

Μην διστάσετε να μοιραστείτε πληροφορίες για τα έργα στα οποία έχετε αφιερωθεί. Θα μπορούσατε να δώσετε το έναυσμα για σημαντικές συνομιλίες, απλά λέγοντας αυτά που σκέφτεστε. Την Κυριακή, η Σελήνη συνδέεται με τον δεκτικό Ποσειδώνα, φέρνοντας τα αστέρια στη γωνία σας όσον αφορά την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου. Στο πρώτο μισό της ημέρας, λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να μετατρέψετε μια ιδέα σε κάτι πιο συγκεκριμένο. Ένα τεράστιο ρίσκο θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις, αλλά ένας υπολογισμένος κίνδυνος μπορεί να σας φέρει εκεί που θέλετε!

Λέων

Αυτό το Σάββατο, ένας φύλακας άγγελος βρίσκεται στο πλευρό σας – και μπορεί να έχει κάποια σημαντική καθοδήγηση για να “μοιραστεί” μαζί σας όσον αφορά την καριέρα σας. Έφτασε το Σαββατοκύριακο, οπότε γιατί να μην αφήσετε τη διαίσθηση και την τύχη να καθοδηγήσουν την άνοδο σας; Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να συνδεθείτε με έναν συνάδελφο επίσης, επικοινωνώντας με ένα φιλικό email ή προσφέροντας τις ικανότητές σας για ένα έργο. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσει μια τέτοια σύνδεση.

Σίγουρα, θα μπορούσατε να επιβαρυνθείτε με έξτρα δουλειά μέσω αυτού, αλλά αν το κάνετε να ξέρετε πως τα άστρα θα σας προσφέρουν διπλούς πόντους στο κάρμα σας! Η σύνδεση της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα επιβραδύνει το ρυθμό σας. Μην αποθαρρύνεστε από τα βαριά συναισθήματα που μπορεί να εμφανιστούν το πρωί. Μέχρι το απόγευμα, το σύμπαν μπορεί να σας προσφέρει σημάδια πως οδεύετε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μια βοηθητική γυναίκα θα μπορούσε να παίξει ρόλο σε αυτό που ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Περάστε το βράδυ της Κυριακής χαλαρώνοντας με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα ή στην άνεση του σπιτιού σας.

Παρθένος

Θα έχετε όλο το Σαββατοκύριακο για να αξιοποιήσετε τα κοινωνικά σας χαρίσματα, Παρθένε, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον ευχάριστο, κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Είτε μαζεύετε άτομα για μια διαδικτυακή συνάντηση είτε διοργανώνετε μια μικρή, υπαίθρια εκδήλωση, θα έχετε την ικανότητα να δείτε ποιες νέες συνδέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μεταξύ των ανθρώπων και θα τους φέρετε κοντά. Και ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε και να εντυπωσιάσετε με το αυθεντικό σας στυλ. Να είστε ο εαυτός σας και τα υπόλοιπα θα συμβούν από μόνα τους.

Κάτω από το τρίγωνο της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και του ευφάνταστου Ποσειδώνα, μια σχέση με έναν φίλο θα μπορούσε να κινηθεί προς μια κατεύθυνση που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ενθουσιασμένοι είστε και οι δύο σχετικά με ένα καινοτόμο όραμα, μην εκπλαγείτε αν θελήσουν και άλλα άτομα να συμμετέχουν στη δράση σας. Κάτι ακόμα που θα μπορούσε να συμβεί, είναι αυτός ο φίλος να μετατραπεί σε συγκάτοικο ή σύντροφο πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο!

Ζυγός 

Το Σάββατο, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα πως να ασκήσετε περισσότερη επιρροή στην επαγγελματική σας ζωή και στην κοινωνική σας σφαίρα. Η πορεία σας προς μια προαγωγή, ή και πέρα από αυτήν, είναι στρωμένη με έξυπνη στρατηγική – και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μάθει ο καθένας. Ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες, ευρηματικές λύσεις.

Εάν πιστεύετε ότι αξίζετε κάτι παραπάνω, είστε υποχρεωμένοι να αποκομίσετε τις ανταμοιβές των προσπαθειών σας. Τα φιλόδοξα αστέρια της Κυριακής ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας για να επιστρέψετε σε ένα δύσκολο έργο. Αντιμετωπίστε τις τελικές λεπτομέρειες, διασφαλίζοντας ότι κάθε αντικείμενο που πρέπει να διαχειριστείτε ταιριάζει στο ευρύτερο όραμά σας. Εάν προκύψουν συζητήσεις που αφορούν τα χρήματα, θα πρέπει να βγείτε μπροστά. Να είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε να κερδίσετε (ή να ξοδέψτε) και μην διαπραγματευτείτε πέρα από το κατώτατο όριό σας.

Σκορπιός

Όταν πρόκειται για μια περιπέτεια, δύο άτομα είναι καλύτερα από ένα αυτό το Σάββατο χάρη στην ευχάριστη σύνδεση μεταξύ της Σελήνης και του αυθόρμητου Ουρανού. Αλλά μην εστιάζετε μόνο στο Σαββατοκύριακο. Θέλετε να κάνετε ένα οδικό ταξίδι; Ή να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τη δουλειά για να ξεκινήσετε να γράφετε το μυθιστόρημα σας;

Μιλώντας για τα μεγάλα σχέδιά σας με έναν φίλο θα μπορούσατε πραγματικά να καταλήξετε με μια έξυπνη ιδέα ικανή να σας αλλάξει τη ζωή – μια ιδέα που είναι πολύ δελεαστική για να μην την δοκιμάσετε. Την Κυριακή, δεσμεύεστε να περάσετε καλά, ανεξάρτητα από τον όγκο της εργασίας που πρέπει να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Μια θετική στάση είναι ιδιαίτερα θελκτική, και σας βοηθά να τραβήξετε κοντά σας τους ομοϊδεάτες αισιόδοξους. Επιπλέον, θα μπορούσατε να έλξετε έναν ερωτικό σύντροφό ή ένα άτομο με επιρροή μέσω της ενέργειάς σας. Όμως φροντίστε να επιβραδύνετε για να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν.

Τοξότης

Η πρόκληση του Σαββατοκύριακου για εσάς: βρείτε τρόπους εφαρμογής θεραπευτικών συνηθειών που να είναι διασκεδαστικές και ανανεωτικές. Αυτό είναι απολύτως εφικτό και όχι μόνο επειδή η Σελήνη του Καρκίνου ενισχύει την ευημερία σας. Το Σάββατο, ο καινοτόμος Ουρανός έρχεται στο προσκήνιο, οδηγώντας σας στην εύρεση καταπληκτικών καθηγητών γυμναστικής ή εύκολων τρόπων παρακολούθησης των γευμάτων και των θερμίδων σας.

Μικρές τροποποιήσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, η συμμετοχή σε ένα ομαδικό μάθημα γυμναστικής που συμβαίνει κοντά στο σπίτι σας ή διάθεση μερικών επιπλέον χρημάτων για να προμηθευτείτε βιολογικά προϊόντα θα μπορούσε πραγματικά να σας εμπνεύσει να ασκηθείτε και να τρώτε πιο υγιεινά για μεγαλύτερο διάστημα.

Την Κυριακή, ο ονειρικός Ποσειδώνας δημιουργεί τρίγωνο με τη Σελήνη, πράγμα που θα βοηθήσει στη νοοτροπία σας. Το να πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε, είναι περισσότερο από το ήμισυ της εξίσωσης όσον αφορά την επίτευξη της αυτοφροντίδας σας. Αν αισθάνεστε κολλημένοι σε μια αρνητική ρουτίνα, παρακολουθήστε ένα ενθαρρυντικό βίντεο ή περάστε χρόνο με έναν υποστηρικτικό φίλο που είναι ειδικός στο να αλλάζει τη διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Ζήστε έντονα, Αιγόκερε! Το Σάββατο, θα μπορούσατε να αισθανθείτε εμπνευσμένοι στο να δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο θεμέλιο γύρω από την αυτο-έκφρασή σας. Αντί να βασίζεστε σε μικρές στιγμές έμπνευσης για να πείτε όσα αισθάνεστε ή να δημιουργήσετε τέχνη, βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε αυτά τα ένστικτα μακροπρόθεσμα. Όπως συνειδητοποιείτε, το να είστε αυθεντικοί, εξακολουθεί να απαιτεί δέσμευση χρόνου και προσπάθειας, κάτι που πρόκειται να αποδώσει υπέροχα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε απλώς προγραμματίζοντας δύο ώρες αφιερωμένες στην ανακάλυψη νέων πλευρών του εαυτού σας. Διαβάστε, παρακολουθήστε ομιλίες, δοκιμάστε νέες συνταγές ή μουσικά όργανα. Το κλειδί είναι απλώς να ξεκινήσετε! Ένα ελκυστικό άτομο που δεν περιμένατε θα μπορούσε να σας μαγέψει την Κυριακή, οπότε μην βιάζεστε να απομακρύνετε τους ανθρώπους.

Όποια και αν είναι η προσωπική σας κατάσταση, φέρτε περισσότερη δημιουργικότητα και ρομαντική φαντασία στα σχέδιά σας. Η συνεργασία σας σε ένα μικρό έργο θα μπορούσε να είναι ο τέλειος τρόπος για να δοκιμάσετε τη συνέργεια με κάποιο νέο άτομο και να δείτε εάν υπάρχει δυνατότητα για κάποια συνεργασία μεγαλύτερης εμβέλειας.

Υδροχόος

Το Σάββατο, ο Ουρανός στον Ταύρο, και τον τέταρτο οικιακό σας οίκο, σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τη Σελήνη στον Καρκίνο, κάνοντάς σας να λαχταράτε ένα άνετο περιβάλλον. Αυτή η χαλαρή διάθεση διπλασιάζεται την Κυριακή όταν ονειροπόλος ο Ποσειδώνας μπαίνει στο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να απολογηθείτε αν θέλετε να μείνετε σπίτι, να φτιάξετε ένα υγιεινό γεύμα και να χαλαρώσετε στον καναπέ με ένα υπέροχο βιβλίο ή την αγαπημένη σας σειρά.

Οποιαδήποτε προσπάθεια φροντίδας και χαλάρωσης του εαυτού σας θα σας καταπραΰνει στη στιγμή και θα ανοίξει το δρόμο για διαρκή αλλαγή καθώς συνειδητοποιείτε ότι η τροφοδότηση της ψυχής σας είναι υψίστης σημασίας – και αποτελεί την ιδανική θεραπεία για τη μοναξιά. Τι θα λέγατε για ένα χαλαρωτικό μπάνιο με άλατα, Υδροχόε. Μόλις ξεκουραστείτε, φροντίστε να βάλετε λίγη κίνηση στο Σαββατοκύριακο σας. Κάντε μια βόλτα με έναν φίλο ή δοκιμάστε μια νέα προπόνηση με βάση το χορό – ή ίσως ένα πάρτι με μουσική και χορό στο τέλος της ημέρας!

Ιχθύες

Διαδώστε τις ιδέες σας, Ιχθύες! Το Σάββατο, ο Ουρανός στον Ταύρο και τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία προς τη Σελήνη. Ακόμα κι αν το μήνυμά σας είναι λίγο αντισυμβατικό, θα μπορούσατε να αισθανθείτε εμπνευσμένοι να το μοιραστείτε με άλλους. Το να είστε 100 τοις εκατό ο εαυτός σας είναι συχνά η καλύτερη πολιτική που μπορείτε να ακολουθήσετε. Τώρα έχετε την πρακτική επιρροή που χρειάζεστε για να διατυπώσετε ρεαλιστικά μερικές από τις ιδέες σας και να τις κάνετε πραγματικότητα.

Η γλυκιά γωνία της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα θα μπορούσε να εμπνεύσει μια αναβάθμιση του στυλ σας. Ρίξτε μια ματιά στα καταστήματα ρούχων ή κλείστε ραντεβού για το μοντέρνο κούρεμα το οποίο σκεφτόσασταν να κάνετε καιρό. Το να φαίνεστε καλά σημαίνει να νιώθετε υπέροχα σήμερα, μετατρέψτε τον εαυτό σας σε ένα άτομο γεμάτο αυτοπεποίθηση.