Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Η παθιασμένη σας πλευρά ενεργοποιείται από αυτό το Σάββατο, καθώς ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη φτάνει στους πνευματικούς Δίδυμους και τον εκφραστικό τρίτο οίκο σας και παραμένει μέχρι τις 2 Ιουνίου. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το μεγαλύτερο αφροδισιακό θα είναι μια έξυπνη και ενθαρρυντική συνομιλία. Ακόμα περισσότερο από μια ελκυστική εμφάνιση, θα σας τραβήξουν άτομα που είναι εύγλωττα και άνετα στο να μοιράζονται τις απόψεις τους.

Είστε σε σχέση; Ο χρόνος σύνδεσής σας με τον σύντροφό σας σίγουρα θα αναζωπυρώσει τη φλόγα ανάμεσά σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε ένα από κοινού έργο. Χάρη στη σύνδεση Σελήνης – Δία της Κυριακής, οι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις καινοτόμες ιδέες σας, γι ‘αυτό να είστε τολμηροί με τις δηλώσεις σας.

Απλώς επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας. Μια ακτίνα από τον ζωηρό Δία μπορεί να περιπλέξει την επικοινωνία σας. Πριν δημοσιεύσετε μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση, σκεφτείτε την πιθανή αντίδραση του διαδικτύου. Διευκρινίζετε σωστά το μήνυμά σας; Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είστε προκλητικοί… και το να είστε προσβλητικοί. Βεβαιωθείτε ότι η ανάρτησή σας είναι ικανή να ενδυναμώσει τους άλλους.

Ταύρος

Το Σάββατο, ο πλανητικός σας προστάτης, η Αφροδίτη, αφήνει το ζώδιό σας, και φτάνει στους ερωτικούς Δίδυμους και τον δεύτερο οίκο του αισθησιασμού και της ασφάλειάς σας για τρεις εβδομάδες. Εάν έχετε κουραστεί να ανταλλάσσετε μηνύματα με διάφορα άτομα που δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο, είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε το έδαφος δημιουργώντας χώρο για κάποιον που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Ακόμα κι αν ξεκινήσει διαδικτυακά – και παραμένει έτσι περισσότερο από το συνηθισμένο – θα μπορούσατε να βρείτε κάποιον με μακροχρόνιες δυνατότητες από τώρα έως τις 2 Ιουνίου.

Βοηθήστε τη σχέση σας να εξελιχθεί μοιραζόμενοι μαζί τους πράγματα που σας αρέσουν, όπως ένα αγαπημένο σας μουσικό playlist. Χαλαρώστε αυτή την Κυριακή καθώς η Σελήνη στον Κριό περνάει μέσα από τον δωδέκατο οίκο της αποκατάστασής σας, απενεργοποιώντας τις μπαταρίες σας. Διατηρήστε την ατζέντα σας όσο το δυνατόν πιο ανάλαφρη. Προγραμματίστε εκ νέου τυχόν μη ουσιώδεις υποχρεώσεις και εστιάστε στην φροντίδα του εαυτού σας. Μετά από μια μέρα επαναφόρτισης, αναζητήστε την παρέα σας καθώς ο Δίας σας στέλνει μια δέσμη εξωστρεφούς ενέργειας. Όμως προσέξτε να θέσετε τα όριά σας, καθώς σε αυτή την αστρική φάση μπορεί εύκολα να το παρακάνετε.

Δίδυμοι

Η προκλητική Αφροδίτη φτάνει στο ζώδιό σας αυτό το Σάββατο, ενεργοποιώντας τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου επαναφόρτισης, θα βρίσκεστε στο καλλιτεχνικό σας στοιχείο. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να φλερτάρετε, να συνδεθείτε με τους ανθρώπους και να επικοινωνήσετε τη δουλειά σας στον κόσμο. Εάν είστε σε σχέση, πάρτε την πρωτοβουλία για να διατηρήσετε τα πράγματα ανανεωμένα, συναρπαστικά και παιχνιδιάρικα αναμεσά σας. Η συνεργασία είναι το θείο δώρο της Κυριακής χάρη στην ενισχυτική επιρροή της Σελήνης του Κριού στην ομάδα σας.

Αλλά μια απαλή ώθηση από τον Δία σας υπενθυμίζει να καλωσορίζετε τις διαφορετικές απόψεις στην πορεία σας. Kαθοδηγήστε τα πράγματα με αγάπη και ακούστε με ανοιχτό μυαλό καθώς οι άνθρωποι εκφράζουν τις απόψεις τους. Μήπως μερικά μέλη της ομάδας σας παίρνουν αυτήν την αποστολή πολύ στα σοβαρά; Ενθαρρύνετέ τους όλους να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της συνεισφοράς τους!

Καρκίνος

Ίσως νιώσετε την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση πιο συχνά ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο καθώς η Αφροδίτη περνάει μέσα από τον δωδέκατο οίκο της νοσταλγίας σας μέχρι τις 2 Ιουνίου. Με τον πλανήτη της αγάπης στη ζώνη των ονείρων και του μυστικισμού σας, ίσως να μην μπορείτε να διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, η οποία μπορεί να σας προφυλάξει από λάθος καταστάσεις.

Εάν ήρθε η ώρα να προχωρήσετε από μια όχι και τόσο ιδανική σχέση, έχετε την κοσμική υποστήριξη για να το κάνετε με συμπόνια. Εάν ανακαλύψετε πως είστε ερωτευμένοι, προχωρήστε το αργά και βεβαιωθείτε ότι αυτά που σας λένε συμβαδίζουν με τον τρόπο που ενεργούν. Η συμβουλή της Κυριακής: Μην σταματήσετε πέντε λεπτά πριν τα καταφέρετε! Ναι, μπορεί να είναι Κυριακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε λίγη έξτρα δουλειά. Εάν μερικές επιπλέον ώρες εργασίας πρόκειται να σας φέρουν στη γραμμή τερματισμού, συνεχίστε! Απλά φροντίστε να αφήσετε λίγη ώρα για χαλάρωση πριν τον βραδινό σας ύπνο.

Λέων

Αν ψάχνετε για την αγάπη, ο καλύτερος τρόπος να την βρείτε τον επόμενο μήνα είναι να σταματήσετε να ψάχνετε τόσο πολύ! Η ρομαντική Αφροδίτη φτάνει στους Δίδυμους και τον ενδέκατο οίκο της κοινωνικοποίησης και της τεχνολογίας σας από το Σάββατο έως τις 2 Ιουνίου. Η δικτύωση και η τεχνολογία ενδέχεται να συνενωθούν για μεγάλο μέρος αυτής της περιόδου, Λέων. Χρησιμοποιήστε τη ζωηρή φαντασία σας για να κανονίσετε κοινωνικά και ρομαντικά ραντεβού. Κάποιος πολύ εκτός του τύπου σας μπορεί ξαφνικά να φαίνεται πολύ ελκυστικός.

Όταν είστε χαλαροί και διασκεδάζετε, παρουσιάζετε τον καλύτερο εαυτό σας. Οι εφαρμογές γνωριμιών θα μπορούσαν να βοηθήσουν, οπότε δώστε τους μια ευκαιρία. Την Κυριακή καθώς η Σελήνη του Κριού φτάνει στον εμπνευσμένο ένατο οίκο σας και παίρνει μια ώθηση από τον εκτεταμένο Δία, οι ιδέες σας είναι ιδιαίτερα στιβαρές, γι ‘αυτό συνεχίστε να προσπαθείτε μέχρι να τις αξιοποιήσετε. Κάτω από αυτά τα διερευνητικά άστρα, μπορεί να εμπνευστείτε στο να διευρύνετε το πνεύμα σας. Εγγραφείτε για μια σειρά διαλέξεων ή ξεκινήστε ένα νέο ανεξάρτητο πρόγραμμα.

Παρθένος

Η πολύτιμη Αφροδίτη εισέρχεται στη γωνιά της καριέρας σας αυτό το Σάββατο και σας πλημμυρίζει με θεϊκά εμπνευσμένες ιδέες για την επαγγελματική σας ζωή. Παρά την ανησυχητική κατάσταση της οικονομίας, αυτός ο κύκλος υποστηρίζει τις αναζητήσεις σας όσο αναφορά τη φήμη και τα κέρδη. Ο πλανήτης της λάμψης και της σύνδεσης θα βρίσκεται εδώ μέχρι τις 2 Ιουνίου. Απολαύστε τη διαδικασία και να είστε υπομονετικοί καθώς δοκιμάζετε και τεστάρετε νέα πράγματα.

Όταν μπεί και επίσημα το καλοκαίρι, θα μπορούσατε να βρίσκεστε σε μια κερδοφόρα νέα διαδρομή. Αποσυρθείτε από τον έξω κόσμο την Κυριακή καθώς η Σελήνη ακτινοβολεί στον εσωστρεφή και οικείο όγδοο οίκο σας. Ακυρώστε τυχόν περιττά ραντεβού και κάντε ό, τι χρειάζεστε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ένας μεσημεριανός διαλογισμός ή μια βόλτα με το ποδήλατο μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε αυτήν την ισορροπία νου – σώματος. Εάν αισθάνεστε αναζωογονημένοι μετά την ατομική σας περιήγηση, σκεφτείτε μήπως θέλετε να βγείτε και πάλι στον κόσμο. Με τον περιπετειώδη Δία στο προσκήνιο, ένα οδικό ταξίδι θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ζυγός 

Η αγάπη πλανάται στον αέρα – και για τον επόμενο μήνα, απλώνεται σε όλο τον κόσμο για τους Ζυγούς. Η Αφροδίτη, ο ουράνιος πρωταθλητής, μπαίνει στους πρωτοποριακούς Δίδυμους και τον κοσμικό ένατο οίκο σας από το Σάββατο έως τις 2 Ιουνίου. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να επεκτείνετε την εμβέλεια σας; Εάν έχετε κάτι να διδάξετε, μάθετε πως να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα.

Είστε σε σχέση; Τι θα λέγατε να συμμετέχετε σε ένα διαδικτυακό μάθημα μαζί; Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από τεχνικές μασάζ έως και κηπουρική. Αν αγωνίζεστε να διατηρήσετε την ηρεμία μεταξύ σας, ο συγχρονισμός του Δία – Σελήνης της Κυριακής μπορεί να σας βοηθήσει.

Μιλήστε, αλλά κάντε το καλύτερο δυνατό για να εντοπίσετε τα βασικά ζητήματα. Υπάρχει ανισορροπία σε ορισμένες πτυχές της σχέσης σας; Εκφράστε τα παράπονά σας, αλλά αποφύγετε να τους ρίξετε ευθύνες. Ακόμα κι αν τεχνικά, είναι δικό τους λάθος, μπορείτε να το επισημάνετε διπλωματικά.

Σκορπιός

Η επιθυμία για συνένωση εντείνεται για τους Σκορπιούς αυτό το Σάββατο, καθώς η ένθερμη Αφροδίτη βυθίζεται στους Δίδυμους και τη ζώνη του ερωτισμού και της οικειότητάς σας μέχρι τις 2 Ιουνίου. Ακόμα και αν συναντιέστε εξ αποστάσεως με κάποιους ανθρώπους, θα είστε ακόμα στο σαγηνευτικό σας στοιχείο. Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ότι η απόσταση κάνει το πάθος να φουντώνει, αυτός είστε εσείς! Εκφράστε το ενδιαφέρον σας, ακόμα κι αν το στείλετε με ένα ρομαντικό μήνυμα.

Τα ζευγάρια πρέπει να βρουν χρόνο τον επόμενο μήνα για να μιλήσουν για τα σχέδιά τους τους για ένα κοινό μέλλον. Μερικά μεγάλα βήματα μπορεί να βρίσκονται πολύ κοντά. Μπαίνετε σε οργανωτική λειτουργία την Κυριακή καθώς η Σελήνη ενεργοποιεί τον συστηματικό έκτο οίκο σας. Βελτιώστε τη ροή της εργασίας σας και ξεκινήστε! Θα μπορούσατε να επιτύχετε έναν σημαντικό στόχο πριν από το τέλος της ημέρας. Αλλά μην προσπαθήσετε να τα ολοκληρώσετε όλα σήμερα. Χωρίστε έναν μεγάλο στόχο σε μικρότερες, πιο απλές εργασίες.

Τοξότης

Βγείτε έξω και διασκεδάστε, Τοξότη! Αυτό το Σάββατο, η ερωτική Αφροδίτη κατευθύνεται στους Δίδυμους, ενισχύοντας τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας μέχρι τις 2 Ιουνίου. Είτε ψάχνετε για την αγάπη ή απλώς απολαμβάνετε τη σπίθα σε ένα φλέρτ, κάθε συνομιλία σας θα μπορούσε να κρύβει υπονοούμενα. Οι δημιουργικές συνεργασίες ευδοκιμούν υπό το οραματιστικό ξόρκι της Αφροδίτης. Για να αποφύγετε να κάνετε λάθος διασυνδέσεις, συνεργαστείτε με άτομα των οποίων τα ταλέντα συμπληρώνουν τα δικά σας. Αφήστε την Κυριακή σας χαλαρή καθώς η Σελήνη χορεύει μέσα από τον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας και παίρνει μια ώθηση από τον κυβερνήτη σας, τον τυχερό Δία. Εργαστήκατε πολύ σκληρά τελευταία;

Καλέστε την παρέα σας και κανονίστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα για το Σαββατοκύριακο. Βγείτε και περάστε χρόνο με κάποιον ξεχωριστό για εσάς. Προσοχή όμως στους χώρους με πολύ κόσμο, μετά από μια κουραστική εβδομάδα μπορεί να μην έχετε την ενέργεια να το αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως

Όταν αισθάνεστε καλά, φαίνεστε και καλά, και επιπλέον καταφέρνετε να δουλεύετε αποδοτικά. Έτσι, όταν η λαμπερή Αφροδίτη μπαίνει στους Δίδυμους και στον τομέα της ευεξίας σας το Σάββατο, ετοιμαστείτε να εφαρμόσετε νέες τεχνικές αυτοφροντίδας. Ίσως η κοινωνικοποίηση εξακολουθεί να μην επιστρέφει στο «φυσιολογικό», αλλά αυτός δεν είναι λόγος να ξεφεύγετε μέσω του φαγητού. Η Αφροδίτη εδώ σας βοηθά να λάβετε συνειδητές αποφάσεις για να αντικαταστήσετε τις «κακές» σας συνήθειες με καλές που θα ενισχύσουν την υγεία σας. Δοκιμάστε νέες προπονήσεις μέσω εφαρμογών ή διαδικτυακές συνεδρίες με έναν προπονητή εάν χρειάζεστε παραπάνω ώθηση.

Κρατήστε το πρόγραμμά σας ελεύθερο την Κυριακή καθώς η Σελήνη δίνει προσοχή στην οικιακή ζώνη σας. Με τον Δία να σας γεμίζει ενέργεια, θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με όλες τις δουλειές του σπιτιού που αναβάλλατε όλη την εβδομάδα. Ακούστε ενδιαφέρουσες ομιλίες ενώ εργάζεστε. Το μυαλό σας θα είναι ενεργό και έτοιμο να λάβει νέες πληροφορίες!

Υδροχόος

Η παθιασμένη Αφροδίτη απογειώνεται στους ερωτικούς Δίδυμους και τον ένθερμο πέμπτο οίκο σας σήμερα – ένας κύκλος που θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου. Ακόμα κι αν πλέον οι ρομαντικές γνωριμίες συμβαίνουν αρκετά μέσω διαδικτύου δεν χρειάζεται να αποβάλλετε κάθε ερωτικό στοιχείο από τη ζωή σας. Υιοθετήστε μερικές κλασικές τεχνικές, όπως το να στείλετε ένα ερωτικό γράμμα ή να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο.

Ο πέμπτος οίκος καθορίζει τη φήμη και τη γοητεία, που ορισμένους Υδροχόους θα μπορούσαν να σας μετατρέψουν σε αστέρες καλλιτεχνικής έκφρασης. Μην ξεπερνάτε τον εαυτό σας αυτή την Κυριακή. Θα έλξετε τους ανθρώπους με τη λάμψη σας και ως αποτέλεσμα αυτού θα μπορούσατε να βρείτε στο δρόμο σας πολλές ευκαιρίες. Προτού αναλάβετε νέες ασχολίες, αξιολογήστε τον τρέχοντα φόρτο εργασίας σας. Έχετε πραγματικά τον απαιτούμενο χρόνο; Διαλέξτε τις πιο συναρπαστικές επιλογές. Μπορείτε να είστε επιλεκτικοί!

Ιχθύες

Η ειρηνική Αφροδίτη μπαίνει στον οικιακό σας τομέα αυτό το Σάββατο, φέρνοντας γαλήνη στο χώρο σας. Από τώρα έως τις 2 Ιουνίου, τα ένστικτά σας για χαλάρωση στο σπίτι θα εξελιχθούν. Πώς μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπνευσμένες ιδέες σας με τον κόσμο; Οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να έχει την αίσθηση ενός πραγματικά ιερού χώρου.

Εκκαθαρίστε την ακαταστασία, κρεμάστε κάποια νέα έργα τέχνης – και ίσως να δημιουργήσετε έναν χώρο για εσάς σε μια ήσυχη, ιδιωτική γωνιά. Κάντε μια δημοσίευση στο διαδίκτυο με συμβουλές. Τα δημιουργικά σας χαρίσματα θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως έμπνευση για τα άτομα που είναι λιγότερο έμπειρα στο να απολαύσουν το χρόνο που έχουν με τον εαυτό τους. Η Σελήνη ταξιδεύει μέσα από τον πρακτικό δεύτερο οίκο σας την Κυριακή.

Δημιουργήστε μια λίστα υποχρεώσεων και ελέγξτε κάθε εργασία καθώς την ολοκληρώνετε. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο ενεργητικός Δίας σας τραβά μακριά για μίνι διαλείμματα. Συναντήστε έναν φίλο για μια βόλτα το πρωί και έναν άλλο για έναν απογευματινό καφέ.