Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός 

Πρόκειται να μπείτε στον πειρασμό να εναντιωθείτε στην εξουσία σήμερα καθώς το παθιασμένο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα του Σαββάτου αναδεικνύει την επαναστατική πλευρά σας . Ελέγξτε προσεκτικά την κατάσταση Κριέ. Υπάρχει πράγματι κάποιος που προσπαθεί να σας επιβληθεί; Εκφράστε ανοιχτά την άποψή σας για τυχόν προβλήματα που παρατηρείτε πως υπάρχουν στο σύστημα, αλλά κάντε το διπλωματικά.

Καταγράψτε τι παρατηρείτε και προτείνετε μια λύση. Και για να είστε ακόμα πιο ασφαλείς, ζητήστε τη γνώμη μερικών ατόμων πριν κοινοποιήσετε τις σκέψεις σας και κάνετε κάτι μη αναστρέψιμο. Το σύνθημα της Κυριακής: Όταν βλέπετε κάτι, πείτε το. Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε με ευκολία τα λόγια σας καθώς ο ομιλητικός Ερμής και ο λαμπερός Ήλιος συγχρονίζονται στο ζώδιό σας και ενεργοποιούν τον πρώτο οίκο του αυθορμητισμού σας.

Τα ένστικτά σας θα είναι έντονα, αλλά η ευγένεια και οι τρόποι σας, ίσως όχι και τόσο πολύ. Όπως και να έχει, είναι καλύτερο να πείτε αυτά που σκέφτεστε από το να τα κρατήσετε μέσα σας και αργότερα να ξεσπάσετε σκεπτόμενοι τι θα γινόταν αν το είχατε κάνει νωρίτερα. Μην αφήσετε αναπάντητες ερωτήσεις, Κριέ. Απλά κάντε ό, τι μπορείτε για να τις εκφράσετε διπλωματικά αντί να είστε απότομοι.

Ταύρος

Τί είναι αυτό που σας ενοχλεί, Ταύρε; Το ακανόνιστο τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα του Σαββάτου θα μπορούσε να αναδείξει την επιθετική πλευρά σας. Μήπως έχετε πάρει κάτι προσωπικά ή έχετε αντιληφθεί ένα περίεργο κλίμα από την πλευρά κάποιου και τώρα είστε έτοιμοι να υψώσετε τους τόνους; Αν ναι, μην βιαστείτε να το κάνετε. Εξετάστε τα γεγονότα προτού πείτε ή κάνετε οτιδήποτε το οποίο δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω αργότερα.

Η διαίσθησή σας μπορεί να μην είναι τόσο ακριβής όσο υποθέτετε. Ελαφρύνετε την ατζέντα των υποχρεώσεών σας και αφήστε λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στην Κυριακή σας. Με τον Ήλιο και τον προσεκτικό Ερμή στον δωδέκατο οίκο της ψυχής σας, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε πολύ έντονα ενώ γράφετε, διαβάζετε ή ερευνάτε κάτι. Αναζητάτε κάτι διασκεδαστικό; Ασχοληθείτε με τη μουσική ή τη γυμναστική. Μπορείτε να κανονίσετε μια διαδικτυακή συνάντηση με φίλους που παίζουν μουσικά όργανα ή τραγουδούν. Ή να παρακολουθήσετε ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό μάθημα γιόγκα μέσω Zoom.

Δίδυμοι

Το Σάββατο φέρνει μια σύγκρουση εξουσίας μεταξύ του κυβερνήτη σας, του Ερμή και του υπερβολικού Πλούτωνα. Όσο και αν μιλάτε για ισότητα και υποστηρίζετε πως είστε δίκαιοι και δημοκρατικοί, οι ενέργειές σας μπορεί να μοιάζουν περισσότερο με αυτές ενός δικτάτορα. Ίσως νομίζετε ότι κανείς δεν μπορεί να το κάνει τόσο καλά όσο εσείς. Και μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά αυτή η στάση είναι σίγουρο ότι θα σας εξαντλήσει εκτός των άλλων.

Κάντε μια παύση για να δείξετε στους άλλους κάποια πράγματα και έτσι να ελαφρύνετε και τον δικό σας φόρτο εργασίας. Την Κυριακή, ο Ήλιος συγχρονίζεται με τον Ερμή στον κοινόχρηστο ενδέκατο οίκο σας. Μια προσωπική σας κλήση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια συνεδρία ανταλλαγής ιδεών. Όσο περισσότερα σχόλια λάβετε τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς αυτή την Κυριακή, και μην ανησυχείτε ότι θα αποπροσανατολιστείτε. Μόλις τα ακούσετε όλα, μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτά τα νέα δεδομένα και να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε. Σήμερα, ωστόσο, είναι καλύτερο να αφήσετε το μυαλό και τη φαντασία σας να χαλαρώσουν.

Καρκίνος

Μια σημαντική σχέση θα μπορούσε να κλονιστεί λόγω μιας έντασης αυτό το Σάββατο, ακόμα κι αν αυτή η ένταση δεν είναι τελείως φανερή. Το βασικό ζήτημα: Δεν είστε σίγουροι αν έχετε τις ίδιες αξίες ή ένα κοινό όραμα για το μέλλον. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα θα μπορούσε να σας ωθήσει σε μια δύσκολη αλλά απαραίτητη συζήτηση. Ο συμβιβασμός δεν θα έρθει εύκολα καθώς ίσως και οι δύο να είστε πολύ σταθεροί στις πεποιθήσεις σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα άνετο κλίμα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα – και εν τέλη ίσως συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε.

Με τον Ήλιο και τον λεπτομερή Ερμή να ανταλλάσσουν φιλικά πυρά στη ζώνη καριέρας σας την Κυριακή, ενδέχεται να έχετε πρόβλημα να ξεφύγετε από την ενασχόλησή σας με τη δουλειά. Αλλά φροντίστε να κάνετε μερικά διαλείμματα και να δώσετε στον εαυτό σας λίγο ελεύθερο χρόνο. Επίσης προσπαθήστε να ολοκληρώσετε ό,τι κάνετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Είναι εύκολο να εμμείνετε στις λεπτομέρειες καθώς προσπαθείτε να τελειοποιήσετε το έργο σας. Αλλά αν βρεθείτε σε απόγνωση λόγω της υπερβολικής επεξεργασίας, τότε ζητήστε την άποψη κάποιου που μπορεί να σας βοηθήσει για να το ολοκληρώσετε.

Λέων

Η αντιπαράθεση του Σάββατου μεταξύ του διανοητικού Ερμή και του δυναμικού Πλούτωνα θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια πνευματική αναμέτρηση. Είστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο, Λέων, και θα μπορούσατε να έχετε πράγματι. Το μόνο πρόβλημα, είναι πως το ίδιο πιστεύει και το άλλο άτομο.

Αντί να προσπαθείτε να πείσετε με επιχειρήματα ο ένας τον άλλο, προσπαθήστε να καταλάβετε τι τους κάνει να εμμένουν με τόσο πάθος στην άποψή τους – και εκφράστε και τις δικές σας ειλικρινείς πεποιθήσεις. Η κατανόηση των βαθύτερων συναισθημάτων και κινήτρων πίσω από αυτήν τη σύγκρουση θα είναι ο μόνος τρόπος για την επίλυσή της. Με τον Ήλιο και τον ατρόμητο Ερμή να συγχωνεύονται στον νομαδικό ένατο οίκο σας, θα έχετε μια έντονη επιθυμία για περιπλάνηση αυτή την Κυριακή.

Βάλτε στόχο την εξερεύνηση, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να φορέσετε τη μάσκα σας και να πάτε για μια βόλτα με το ποδήλατο για να ανακαλύψετε μερικά νέα αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση. Σήμερα είστε ο εξερευνητής του ζωδιακού κύκλου και αυτή η διέλευση εγείρει την πνευματική σας περιέργεια.

Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να βυθιστείτε στην ανάγνωση αυτού του μυθιστορήματος για το οποίο μιλούν όλοι. Εάν επιθυμείτε την κοινωνική αλληλεπίδραση, εγγραφείτε σε μια διαδικτυακή λέσχη ανάγνωσης όπου θα μπορείτε να διαβάζετε παράλληλα και να συζητάτε ανταλλάσσοντας απόψεις.

Παρθένος

Τι σας κρατάει πίσω, Παρθένε; Το έντονο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα του Σαββάτου θα μπορούσε να σας προκαλέσει κάποια βαθιά ζητήματα εμπιστοσύνης. Κάποιος μπορεί να λέει (ή ακόμη και να κάνει) όλα τα κατάλληλα πράγματα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, ωστόσο μια εσωτερική δύναμη σας κάνει να αντιστέκεστε. Πρόκειται μάλλον για ασυνείδητους φόβους από το παρελθόν σας παρά για κάτι που κάνει αυτό το άτομο λάθος, αλλά και πάλι πρέπει να είστε σίγουροι. Κρατήστε ημερολόγιο, διαλογιστείτε, και συζητήστε με κάποιον που σας καταλαβαίνει. Θα είναι δύσκολο για εσάς να απαλλαγείτε από αυτό μέχρι να το κατανοήσετε πλήρως.

Το πρωινό στο κρεβάτι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που συστήνει ο γιατρός την Κυριακή. Με τον Ήλιο και τον ερωτικό Ερμή να ενώνονται στον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, θα σας είναι δύσκολο να μείνετε επικεντρωμένοι στα συνήθη θέματα. Εάν δεν έχετε κάποιον σύντροφο για να στείλετε τρυφερά μηνύματα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα μπορούσατε να έχετε μια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική έμπνευση. Αφεθείτε σε ένα αγαπημένο σας έργο πέρα από τις δουλειές σας και προετοιμαστείτε για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ζυγός 

Μήπως οι παραδοσιακές δυναμικές της οικογένειάς σας εισχωρούν στις τωρινές σχέσεις σας; Το τεταμένο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα του Σαββάτου θα μπορούσε να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε μερικά πράγματα. Έχετε γίνει “ακριβώς όπως οι γονείς σας” με τον σύντροφό σας ή φοβάστε να γνωρίσετε κάποιον χωρίς την έγκρισή τους; Τα σημερινά αστέρια θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια κλήση αφύπνισης. Ήρθε η ώρα να ανεξαρτητοποιηθείτε λίγο περισσότερο. Η παρουσία του Πλούτωνα μπορεί να μας φέρει την τάση να προβάλλουμε τα προβλήματά μας σε άλλα άτομα.

Εάν έχετε ενεργήσει με αυτοπροστατευτικό τρόπο, αλλά αναρωτιέστε γιατί κάποιος δεν ανοίγεται, ορίστε η απάντησή σας. Για να παραφράσουμε τον επίσης Ζυγό, Γκάντι, «Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στη ζωή σας». Αυτή θα είναι μια γλυκομίλητη Κυριακή για τους Ζυγούς καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνονται στον οίκο των συνεργασιών σας και σας ευλογούν με ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες πειθούς.

Λίγοι θα μπορέσουν να σας πουν όχι όταν ενεργοποιήσετε αυτή την παιχνιδιάρικη και σίγουρη γοητεία σας. Αλλά να θυμάστε: εάν κάνετε τους ανθρώπους να συμφωνήσουν σε κάποια πράγματα, δείξτε υπευθυνότητα απέναντί τους ώστε να μην τους απογοητεύσετε. Δείξτε τους τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να συνεργαστείτε και αδράξτε την ευκαιρία για να έρθετε κοντά με κάποιον που θα θέλατε πολύ.

Σκορπιός

Λέτε αυτό που εννοείτε και εννοείτε αυτό που λέτε; Πρόκειται να μπείτε σε μια δύσκολη φάση που θα ξεκινήσει αυτό το Σάββατο, καθώς ένα μυστήριο τετράγωνο μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή και του υπερβολικού Πλούτωνα μπερδεύει τα μηνύματα όλων. Η ανήσυχη γλώσσα του σώματος κάποιου θα μπορούσε να προδώσει την σταθερή ομιλία του, για παράδειγμα – αλλά είναι επειδή λένε ψέματα ή είναι απλά νευρικοί; Δεν θα έχετε την παραμικρή ιδέα, οπότε μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Θα μπορούσαν να προκύψουν ζητήματα ελέγχου, δημιουργώντας ένταση στις επικοινωνίες σας.

Κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε να δείξετε αμυντική στάση και μην επιρρίπτετε έυκολα κατηγορίες στους άλλους. Μια Κυριακή γεμάτη ζωντάνια είναι γραμμένη στα αστέρια καθώς ο ζωηρός Ήλιος συγχρονίζεται με τον κοινωνικό Ερμή στην γωνιά της ευεξίας σας. Αντί να κοιμάστε ή να κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας όλη τη μέρα, συναντηθείτε με φίλους για μια προπόνηση, μια βόλτα ή μια εξόρμηση με τα ποδήλατα. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνο σήμερα. Ο Ερμής αγαπά τον προγραμματισμό, γι’ αυτό ορίστε ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης.

Τοξότης

Μήπως τα ζητήματα της αυτοπεποίθησής σας σας εμποδίζουν από το να εκφραστείτε ελεύθερα; Ένα κομμάτι σας επιθυμεί να χαλαρώσει και να μιλήσει ανοιχτά, αλλά ορισμένες περιοριστικές (και ασυνείδητες) πεποιθήσεις σας εμποδίζουν να μοιραστείτε τις πρωτότυπες ιδέες σας. Το τεταμένο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα του Σαββάτου επιδεινώνει αυτήν την εσωτερική σύγκρουση. Ενώ είναι σοφό για το αναλυτικό ζώδιό σας να σκέφτεστε καλά προτού μιλήσετε, μην φτάνετε στο αντίθετο άκρο της υπερανάλυσης.

Μερικές φορές χρειάζεται απλά να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω αντί να επικεντρώνεστε στο αν θα αρέσουν στους ανθρώπους αυτά που λέτε και κάνετε. Σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα εντυπωσιαστούν από τις ξεχωριστές ιδέες σας. Καθώς ο Ήλιος και ο αγγελιοφόρος Ερμής συγχωνεύονται στον θεατρικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας αυτήν την Κυριακή, η οδηγία τους είναι ξεκάθαρη: όταν δείχνετε ωραίοι, νιώθετε και ωραία. Πριν ξεκινήσετε να ασχολείστε με τα καθήκοντά σας, αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας δίνοντάς σας λίγη έξτρα περιποίηση συγκριτικά με τις υπόλοιπες μέρες. Έτσι θα καταφέρετε να νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την νέα εβδομάδα.

Αιγόκερως

Υπάρχει ένα ευαίσθητο θέμα που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί, Αιγόκερε. Πρέπει να το προσεγγίσετε προσεκτικά ή να μπείτε απευθείας στο ψητό; Εκεί βρίσκεται το δίλημμα του αγχωτικού τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα του Σαββάτου. Ο επικοινωνιακός Ερμής βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, και σας δελεάζει να φερθείτε με τρυφερότητα ή να ζητήσετε συγγνώμη που μιλήσατε με ευθύτητα -όμως μην το κάνετε-. Από την άλλη, ο διεισδυτικός Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενισχύει την αποφασιστικότητά σας.

Ξέρετε τι θέλετε, οπότε γιατί να μην είστε ξεκάθαροι γι ‘αυτό; Μάλλον επειδή η διαίσθησή σας σας λέει ότι θα μπορούσατε να βλάψετε τα συναισθήματα κάποιου κάνοντάς το. Αντί να το διακινδυνεύσετε κάτω από αυτούς τους τεταμένους ουρανούς, περιμένετε μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα προτού πείτε κάτι. Η Κυριακή είναι μια υπέροχη μέρα για να συναντήσετε την οικογένειά σας καθώς ο Ήλιος συναντά τον κοινωνικό Ερμή στον οίκο των κοντινών και αγαπημένων σας. Ίσως ήρθε η ώρα να τα ξαναβρείτε με έναν συγγενή με τον οποίο μπορεί να ανεβάσατε τους τόνους σε μια πρόσφατη συνομιλία. Συμφιλιωθείτε μαζί τους, Αιγόκερε, ειδικά αν γνωρίζετε ότι οι προθέσεις τους ήταν αγνές.

Υδροχόος

Η συνομιλία και η επικοινωνία είναι δύο διαφορετικά πράγματα, Υδροχόε. Οι λέξεις που λέτε μπορεί να κρύβουν ένα βαθύτερο άλυτο ζήτημα που δεν γνωρίζετε καν – ειδικά κάτω από το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα του Σαββάτου. Εάν η συζήτηση για μια κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά, δοκιμάστε να διαλογιστείτε, να γράψετε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή να ακούσετε μουσική. Θυμηθείτε επίσης ότι τα λόγια σας μπορούν να δημιουργήσουν την πραγματικότητά σας. Εάν οι προτάσεις σας είναι γεμάτες φόβο και ανησυχία, κάντε μια προσπάθεια να τις επαναδιατυπώσετε με έναν πιο δυναμικό τρόπο.

Η δημοτικότητά σας αυξάνεται αυτή την Κυριακή καθώς ο λαμπερός Ήλιος συμμαχεί με τον κοινωνικό Ερμή. Μια πρόσκληση -ή παραπάνω- για μια βόλτα με φίλους, θα μπορούσε να φέρει μια ριζική αναβάθμιση στην εαρινή κοινωνική σας ατζέντα. Η συναναστροφή με νέα άτομα είναι ένας από τους καλύτερους και ταχύτερους τρόπους για να επεκτείνετε τις επαφές σας. Νιώθετε ήδη συνέργεια με κάποια νέα γνωριμία σας; Αυτή η εκκολαπτόμενη σύνδεση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα δυναμικό ντουέτο μέχρι το τέλος της μέρας, εάν ξεκινήσετε με τόλμη τη συνομιλία σας.

Ιχθύες

Κάποιος θα μπορούσε να προσπαθήσει να σας υπονομεύσει αυτό το Σάββατο – ή ίσως να φαίνεται οτι το κάνει. Το σκιώδες τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα της ημέρας μπορεί να δημιουργήσει περίεργο κλίμα και επικοινωνίες, προκαλώντας δυναμικές που έχουν μια αλλοπρόσαλλη αίσθηση. Εάν έχετε δανειστεί ή δανείσει χρήματα σε έναν φίλο – ή εάν ο ένας από εσάς πληρώνει πάντα το λογαριασμό – τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν άβολα. Αυτή η ασυμφωνία πρέπει να αντιμετωπιστεί, αλλά το σημερινό κοσμικό κλίμα το καθιστά επικίνδυνο. Σημειώστε τι θέλετε να πείτε ή οργανώστε ένα πρόγραμμα πληρωμών εάν έχετε κάποιο χρέος και αφήστε την ημέρα να περάσει. Είστε έτοιμοι να βάλετε στην άκρη τη λίστα υποχρεώσεών σας την Κυριακή;

Μην βιαστείτε να το κάνετε. Η εργατική συνάντηση του Ήλιου και του ζωηρού Ερμή σας δίνει δύναμη να ολοκληρώσετε αυτές τις εκκρεμείς εργασίες. Και θα νιώσετε τεράστια ανακούφιση καθώς το κάνετε! Επιπλέον, ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε λόγο πιο διασκεδαστικό φέρνοντας παρέα. Βρείτε έναν φίλο που θα περάσει πρόθυμα τη μέρα μαζί σας βοηθώντας σας να τελειώσετε αυτά που χρειάζεται.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κριός  Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε ευκαιρίες παντού. Υπάρχουν όμως πολλοί …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Μετανιώνουμε συχνά γι’ αυτά που δεν κάναμε, …