Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός 

Αυτό το Σάββατο φέρνει μια πολλά υποσχόμενη σύνδεση της συναισθηματικής Σελήνης και του θεραπευτή Χείρωνα στο ζώδιο και τον οίκο της ταυτότητάς σας. Γεγονός το οποίο μπορεί να σας κινητοποιήσει σε ένα ζήτημα όπου αισθάνεστε κολλημένοι. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας, Κριέ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πάντα εκεί για εσάς. Ωστόσο, για να κάνετε το πρώτο δύσκολο βήμα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια ομάδα υποστήριξης ή ανταλλαγής ιδεών για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα πρώτα εμπόδια.

Η Κυριακή φέρνει τη μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιό σας, πράγμα που σας παρέχει πολύ ξεχωριστή ενέργεια στη συγκεκριμένη φάση. Κάθε νέα Σελήνη αφορά τις νέες εκκινήσεις και τις νέες αρχές, οπότε προτού ενεργοποιηθείτε για τα καλά, κάντε μια μικρή παύση για να ονειρευτείτε για λίγο το μέλλον σας. Ποιοι είναι οι τρεις κύριοι στόχοι που θέλετε να πετύχετε πριν από το καλοκαίρι; Έχετε καταστρώσει το ιδανικό σχέδιο για να τους φτάσετε; Εάν υπάρχουν κάποιες προσαρμογές που πρέπει να κάνετε, τότε κάντε το τις επόμενες δύο εβδομάδες, γιατί θα είναι μια φάση αιχμής!

Ταύρος

Εάν ακόμα κρατάτε κακία σε κάποιον λόγω μιας παρεξήγησης από τα παλιά, αυτό το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να αντιμετωπίσετε αυτό που πραγματικά συμβαίνει και να προχωρήσετε! Μπορεί να αισθάνεστε οτι έχετε κάθε λόγο να θυμώνετε, αλλά αυτό το συναίσθημα επιβαρύνει την ενέργειά σας. Καθώς η συναισθηματική Σελήνη συγχρονίζεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον δωδέκατο οίκο της βαθύτερης επεξεργασίας σας, μπορεί να είστε σε θέση να το συζητήσετε με την “αντίπαλη πλευρά”.

Αλλά αν δεν μπορείτε, τότε καταγράψτε κάπου τα συναισθήματά σας και φροντίστε να τα βγάλετε από μέσα σας. Στη συνέχεια, ανακατευθύνετε αυτή σας την ενέργεια προς κάτι θετικό και δημιουργικό. Την Κυριακή, η μοναδική νέα Σελήνη στον Κριό για τη φετινή χρονιά περνά μέσω του ίδιου δωδέκατου οίκου ενδοσκόπησης, θεραπείας και αναζωογόνησής σας. Αυτό σας προσφέρει μια σπάνια και ισχυρή ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις εξαντλημένες μπαταρίες σας. Εάν έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια και δεν είχατε χρόνο να ανακάμψετε, θεωρήστε αυτή τη στιγμή ιδανική για να επανέλθετε. Για όσο διαρκέσει αυτή η φάση, σίγουρα μπορείτε να βρείτε μισή ώρα μέσα στην ημέρα σας ώστε να την αφιερώσετε κάνοντας ό, τι θέλετε – ή, ακόμα καλύτερα, μην κάνοντας τίποτα!

Δίδυμοι

Το Σάββατο, καθώς η συναισθηματική Σελήνη συνδέεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον ενδέκατο οίκο της δυναμικής σας ομαδικότητας, δοκιμάστε ένα μικρό κοινωνικό πείραμα. Προτού απαντήσετε με θυμό ή απογοήτευση, αφιερώστε ένα λεπτό για να συντονιστείτε με αυτό που μπορεί να αισθάνονται οι άλλοι άνθρωποι.

Ακόμα κι αν νιώθετε ότι σας φτάνουν στα άκρα, ο καλύτερος τρόπος για να το χειριστείτε είναι με υπομονή και συμπόνια αντί για επιθετικότητα. Κάντε μαζί τους μια συζήτηση και ρωτήστε τι έχουν στο μυαλό τους και πώς μπορείτε να βοηθήσετε. Η ενσυναίσθηση σας είναι το μυστικό σας όπλο! Νιώθετε ευγνωμοσύνη που ήρθε το σαββατοκύριακο, Δίδυμοι, επειδή νιώθετε ήδη την επιθυμία να συγκεντρώσετε τους φίλους σας για κάποια κοινή δραστηριότητα.

Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι θέλετε να αξιοποιήσετε την σπάνια κοινωνική ενέργεια της μοναδικής νέας Σελήνης του 2021 στον Κριό αυτή την Κυριακή, μια έλευση η οποία ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο της φιλίας και της ομαδικότητάς σας. Θα μπορούσατε να οργανώσετε μια μικρή συγκέντρωση, και να βρεθείτε με φίλους για ένα ποτήρι κρασί ή μια βόλτα στο πάρκο. Και δεδομένου ότι αυτός ο τομέας του αστρικού χάρτη κυβερνά την τεχνολογία, ο ψηφιακός κόσμος μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε κάποια συγγενικά σας πνεύματα – ερωτικά ή φιλικά!

Καρκίνος

Το Σάββατο, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο μιας κατάστασης στα χέρια σας και να οδηγήσετε τα πράγματα σε μια πιο δυναμική κατεύθυνση . Αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε κάποια πιθανά επικριτικά σχόλια πάνω σε αυτό. Με τη Σελήνη και τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον δέκατο επαγγελματικό σας οίκο, ενημερώστε τους ανθρώπους ότι θα κάνετε ό, τι χρειάζεται για να φτάσετε τα πράγματα σε μια ολοκλήρωση.

Μείνετε ταπεινοί και, στη συνέχεια, λάβετε τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα. Παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, Καρκίνε – και μην αμφιταλαντεύεστε. Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Κριό, είναι η μοναδική του έτους, και ενισχύει τον δέκατο οίκο της φιλοδοξίας και της επιτυχούς σταδιοδρομίας σας.

Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι ο γαλαξιακός σας φύλακας και ο Κριός είναι ο πρωτοπόρος του ζωδιακού κύκλου, θα μπορούσατε να κάνετε μια στρατηγική κίνηση σήμερα ή τις επόμενες δύο εβδομάδες που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε έναν σημαντικό επαγγελματικό στόχο. Στην πραγματικότητα, αυτή η σεληνιακή ανύψωση θα διαρκέσει έξι μήνες, αλλά είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τις διαδικασίες από τώρα!

Λέων

Οι συναισθηματικά δύσκολες αντιπαραθέσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν αυτό το Σάββατο, αλλά θα έχετε αρκετή κοσμική υποστήριξη για την διαχείρισή τους. Καθώς η προσανατολισμένη στο συναίσθημα Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον Κριό, είστε πρόθυμοι να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Εάν είστε ευγενικοί με τους ανθρώπους – και ξέρετε γιατί το κάνετε αυτό – θα καταλήξετε πολύ πιο ευτυχισμένοι και ανάλαφροι όταν τελειώσει. Την Κυριακή, καταφθάνει η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στον Κριό, ενεργοποιώντας μερικές από τις πιο περιπετειώδεις φαντασιώσεις σας.

Είστε έτοιμοι να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσετε να εξερευνάτε αυτό το θέμα πιο σοβαρά. Αναζητήστε μαθήματα και εργαστήρια στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για ένα πτυχίο είτε απλά μελετάτε για να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας γύρω από κάτι που σας αρέσει πολύ. Έχετε κάτι να διδάξετε; Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για ξεκινήσετε την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής τάξης.

Παρθένος

Πλανάται ένα ερωτικό κλίμα στον αέρα αυτό το Σάββατο, αλλά αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από έναν διασκεδαστικό σύντροφο είναι κάποιος με τη δυνατότητα να γίνει το άλλο σας μισό. Χάρη στη σύνδεση της ευαίσθητης Σελήνης και του τραυματισμένου θεραπευτή Χείρων στον Κριό και τον όγδοο οίκο των έντονων συναισθημάτων σας, σας ενδιαφέρει περισσότερο μια σοβαρή δέσμευση από μια επιφανειακή επαφή. Είστε σε σχέση;

Τι σας εμποδίζει να πλησιάσετε ακόμη περισσότερο; Θέστε το ως θέμα συζήτησης! Και αν είστε αδέσμευτοι, διατηρήστε τις προσδοκίες σας υψηλές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ίσως αργήσετε να βρείτε αυτό που αναζητάτε. Αξίζει να περιμένετε! Μήπως δεν είστε ιδιαίτερα ενεργοί σε αυτόν τον τομέα το τελευταίο διάστημα, Παρθένε;

Αυτό πρόκειται να αλλάξει, ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή καθώς η μοναδική νέα Σελήνη του Κριού για φέτος, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο της αποπλάνησης και της οικειότητάς σας. Ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας, μπορείτε να ενεργοποιηθείτε με εντυπωσιακό ρυθμό κάτω από την επιδέξια κατεύθυνση αυτής της παθιασμένης σεληνιακής φάσης. Μην περιμένετε κάποιον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα. Εάν θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού, κρατήστε οι ίδιοι τα ηνία.

Ζυγός 

Το Σάββατο, η συναισθηματική Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον θεραπευτή Χείρων στον Κριό και τον τομέα των σχέσεών σας. Εάν προσπαθείτε να αγνοήσετε τον ελέφαντα στο δωμάτιο, ήρθε η ώρα να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ξεκινήστε εξετάζοντας τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες. Εάν δεν είστε ξεκάθαροι με αυτές, πώς μπορείτε να ελπίζετε ότι κάποιος θα τις εκπληρώσει;

Θα νιώσετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε ένα δυναμικό ντουέτο κάτω από την ετήσια νέα Σελήνη της Κυριακής στον Κριό και τον έβδομο οίκο της αφοσιωμένης συνεργασίας σας. Το ζώδιό σας είναι ο φυσικός κυβερνήτης αυτού του οίκο και αυτή η σεληνιακή φάση των «νέων εκκινήσεων» είναι καλή για όλους τους Ζυγούς, είτε βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση είτε όχι. Είστε μόνοι;

Οι επόμενοι έξι μήνες πρόκειται να φέρουν κάποιες ενδιαφέρουσες επαφές, οπότε μείνετε ανοιχτοί σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Και αν έχετε σχέση, σε ποιους τομείς θα θέλατε να δείτε μια αλλαγή ή ανάπτυξη; Ξεκινήστε μια ευχάριστη συνομιλία όσον αφορά αυτά τα σχέδια, αρχικά περιγράφοντας όλα τα πράγματα που λατρεύετε στον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Η αφοσίωσή σας στη δουλειά – και στους φίλους σας – είναι αξιοθαύμαστη, Σκορπιέ αλλά τα αστέρια του Σαββάτου σας ωθούν να δώσετε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας! Με τη διαισθητική Σελήνη να είναι ευθυγραμμισμένη με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον έκτο οίκο της ευημερίας σας, δώστε προσοχή σε μια πιθανή αδιαθεσία ή κάποιους πόνους που ίσως νιώσατε, πριν να μετατραπούν σε ένα μεγαλύτερο ζήτημα. Κλείστε οποιαδήποτε απαραίτητα ραντεβού για εξετάσεις ή σε γιατρούς.

Η πρόληψη είναι πολύ σημαντικότερη της θεραπείας. Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Κριό – η μοναδική του έτους – προσγειώνεται στον έκτο οίκο της ευεξίας, της αυτοεξυπηρέτησης και της οργάνωσής σας και θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό σημείο καμπής σε έναν, ή σε όλους αυτούς τους τομείς. Αλλά η αλλαγή δεν συμβαίνει από μόνη της, Σκορπιέ, και αν το έχετε πάρει σοβαρά πρέπει να κάνετε περισσότερα από ένα απλό πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Για να διατηρήσετε αυτές τις βελτιώσεις που θα συμβούν, πρέπει να ενεργήσετε με ενθουσιασμό. Ευτυχώς, αυτή η σεληνιακή επιρροή διαρκεί έξι μήνες, και έτσι έχετε αρκετό χρόνο για να βρείτε τον κατάλληλο ρυθμό.

Τοξότης

Η έλευση ενός δράματος θα μπορούσε να διαταράξει τα σχέδιά σας για ένα ήρεμο και χαλαρό Σάββατο – αλλά μη βιαστείτε να κατηγορήσετε κάποιον άλλο γι’ αυτό. Μια ευθυγράμμιση της ευαίσθητης Σελήνης και του πληγωμένου θεραπευτή Χείρων στον Κριό και τον πέμπτο οίκο της θεατρικότητάς σας μπορεί να ενεργοποιήσει την αγάπη σας για ανεβασμένη αδρεναλίνη.

Εάν κάποιος στη ζωή σας, σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα, μην πέφτετε στην παγίδα. Μιλήστε τους ανοιχτά γι’ αυτή την συμπεριφορά και ξεκαθαρίστε τους οτι δεν έχετε πρόβλημα με ό,τι κι αν πρόκειται να συμβεί τελικά μεταξύ σας – αλλά το μόνο πράγμα που δεν πρόκειται να αποδεχτείτε είναι η σκόπιμα ασαφής στάση τους.

Η μοναδική νέα Σελήνη στον Κριό για τη φετινή χρονιά ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του πάθους σας την Κυριακή, ξυπνώντας την Άνοιξή σας. Οι ελεύθεροι Τοξότες μπορεί να συναντήσετε κάποιον που σας εμπνέει να σταματήσετε να ζείτε σαν «ελεύθερο πουλί» και να σας προσγειώσει σε μια αναπαυτική φωλιά. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα μεταξύ σας, δώστε σε ένα ενδιαφέρον άτομο την ευκαιρία να δείξει την αληθινή (και ακαταμάχητη) προσωπικότητά του. Τα ζευγάρια θα απολαύσουν την προσθήκη λίγης περισσότερης διασκέδασης στην καθημερινότητά τους οργανώνοντας κάτι μαζί.

Αιγόκερως

Το Σάββατο, εάν δεν αισθάνεστε εντελώς καλά, δεν θα φταίει ο καιρός. Στην πραγματικότητα είστε ό,τι τρώτε Αιγόκερε, οπότε εξετάστε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο τρέφεστε. Με την ευαίσθητη και αντιδραστική Σελήνη και τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων να ευθυγραμμίζονται στην οικιακή σας σφαίρα, αυτή θα μπορούσε να είναι μια κλήση αφύπνισης για καλύτερη φροντίδα του εαυτού σας. Το να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία υγιεινών γευμάτων και το να πέφτετε για ύπνο νωρίς θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή.

Εάν η ανοιξιάτικη καθαριότητα είναι το κύριο πράγμα στο μυαλό σας αυτήν την Κυριακή, ίσως χρειαστεί να αναλάβετε δράση! Η μοναδική νέα Σελήνη του Κριού για φέτος πυροδοτεί τον τέταρτο οίκο της κατοικίας σας και γνωρίζετε καλά πως εάν το σπίτι σας δεν βρίσκεται σε τάξη (κυριολεκτικά ή μεταφορικά), δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως και αναπόσπαστα στην εργασία σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο – και όσο παραπάνω χρειάζεστε για τις επόμενες δύο εβδομάδες – για να βελτιώσετε την οικία σας. Ποιος ξέρει; Ίσως βρείτε και εκείνο το σημαντικό έγγραφο το οποίο ψάχνετε εδώ και καιρό!

Υδροχόος

Το Σάββατο, η ευαίσθητη Σελήνη συνεργάζεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στη γωνιά της επικοινωνίας σας. Μήπως υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε σε κάποιον; Ίσως να αναγνωρίζετε κάτι που έχει κάνει για εσάς ή να του δίνετε την άποψή σας για ένα έργο του. Το να νοιάζεστε για κάποιον σημαίνει να μοιράζεστε πράγματα μαζί του, οπότε μην διστάζετε να προσφέρετε τρυφερά λόγια στους γύρω σας ή ίσως απλά να χρειαστεί να αναλάβετε τον ρόλο ενός ειλικρινούς ακροατή.

Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Κριό φωτίζει τον τομέα των επικοινωνιών σας, οπότε ετοιμαστείτε να καταγράψετε όλες τις σοφές και πνευματώδεις ιδέες που σας πλημμυρίζουν. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα blog ή να δοκιμάσετε το ταλέντο σας στην δημιουργική γραφή. Θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας σε κάτι που αγαπάτε πολύ; Αναζητήστε ένα κατάλληλο διαδικτυακό μάθημα γιατί τους επόμενους έξι μήνες θα καταφέρετε πολλά πάνω σε αυτό.

Ιχθύες

Το Σάββατο, καθώς η ευαίσθητη Σελήνη και ο πληγωμένος θεραπευτής Χείρων συγχρονίζονται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών και των αξιών σας, αξιολογήστε αν δείχνετε στους ανθρώπους πως αισθάνεστε και αν λαμβάνετε αυτό που χρειάζεστε από αυτούς σε αντάλλαγμα. Αν υποτιμάτε το χρόνο σας, στέλνετε στους άλλους το μήνυμα ότι δεν αξίζει και τόσο πολύ – πράγμα το οποίο δεν ισχύει! Η Κυριακή σηματοδοτεί τη μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στον Κριό και τον δεύτερο οίκο των χρημάτων και της ασφάλειάς σας, και αυτή τη φορά, είστε έτοιμοι να φερθείτε ώριμα και να πάρετε όλα αυτά τα θέματα στα σοβαρά.

Προϋπολογισμοί, σχέδια εξοικονόμησης, ή επενδυτικές στρατηγικές, για ό,τι κι αν πρόκειται αυτή τη στιγμή νιώθετε έτοιμοι να τα διαχειριστείτε. Ίσως να έχετε έναν συναρπαστικό μεγάλο στόχο που διεγείρει το ενδιαφέρον σας ή απλά μια επιθυμία να παρακολουθήσετε τα οικονομικά σας να αναπτύσσονται. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, ρωτήστε τους φίλους σας για κάποιον έξυπνο και οικονομικά προσιτό σύμβουλο.