Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Κριός 

Το κοφτερό μυαλό σας κάνει μια “επανεκκίνηση” από αυτό το Σάββατο καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής φτάνει στον Κριό μέχρι τις 19 Απριλίου. Ίσως να μην μπορείτε να συλλάβετε όλες τις καταιγιστικές ιδέες που σας πλημμυρίζουν κατά τη διάρκεια αυτής της ετήσιας μετατόπισης . Αλλά καταγράψτε ως όσο το δυνατόν περισσότερες και να τις αξιοποιήσετε αργότερα.

Το ειλικρινές σας ζώδιο είναι σπάνια διστακτικό στο να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά μην χάνετε το μέτρο στα λόγια σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Κάποια από τα ειλικρινή σχόλιά σας θα μπορούσαν να πληγώσουν κάποιον ανεπανόρθωτα.

Κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης της Κυριακής, ίσως να χρειαστεί να παλέψετε ώστε να πείσετε τους άλλους για τα πλεονεκτήματα ενός σχεδίου. Οι άνθρωποι μπορεί να απαιτήσουν πρακτικές αποδείξεις πριν συμφωνήσουν σε αυτό ή να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να το επεξεργαστούν.

Εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα επιχειρήματα για να ενισχύσετε τη θέση σας. Θα είναι κάτι κερδοφόρο, ευχάριστο, θα αποτελέσει καλή διαχείριση του χρόνου; Εάν είστε έτοιμοι να δώσετε απαντήσεις, η ανησυχία και η κριτική των ανθρώπων δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο, αντιθέτως θα βοηθήσουν στην έναρξη ενός διαλόγου.

Ταύρος

Ο εκφραστικός Ερμής μπαίνει στον Κριό αυτό το Σάββατο, ενεργοποιώντας τον ενδοσκοπικό και ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Η εργασία σε ήσυχους χώρους σάς βοηθά να αξιοποιήσετε την προσωπική σας πηγή δημιουργικότητας. Αλλά διατηρώντας ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τον έξω κόσμο θα μπορούσατε να έλξετε περισσότερες εμπνευσμένες ιδέες.

Όποια και αν είναι η δημιουργική ενασχόλησή σας – η ζωγραφική, η μουσική, ή η γραφή – κρατήστε τα εργαλεία της δουλειάς σας κοντά σας για να εκμεταλλευτείτε τις στιγμές έμπνευσης. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε έναν πρόγραμμα διαλογισμού διάρκειας 21 ημερών. Κάντε κράτηση για μια πνευματική θεραπεία με έναν επαγγελματία που εργάζεται εξ αποστάσεως.

Κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης της Κυριακής, θα μπορούσατε να πέσετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης, προτιμώντας να αγνοήσετε τις αρνητικές πτυχές κάποιου αντί να μπείτε στη διαδικασία να τις αντιμετωπίσετε.

Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι κανείς και τίποτα δεν θα είναι ποτέ «τέλειο». Οι ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας κάποιου μπορεί να είναι ελκυστικές και τα ελαττώματα ενός αντικειμένου μπορούν να το μετατρέψουν από κάτι συνηθισμένο σε τέχνη. Η αληθινή αγάπη σημαίνει να αποδεχόμαστε πραγματικά το άλλο άτομο για όλα όσα είναι – αλλά και όλα όσα δεν είναι!

 Δίδυμοι

Καθώς ο κυβερνητικός σας πλανήτης, ο ομιλητικός Ερμής, μπαίνει στον Κριό και τον ενδέκατο οίκο της ομαδικής σας δραστηριότητας αυτό το Σάββατο, λαχταράτε όλες τις πιθανές επικοινωνίες στη ζωή σας. Έχοντας την τεχνολογική σας ζώνη ενεργοποιημένη, ίσως θελήσετε να εκμεταλλευτείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διευρύνετε τις επαφές σας με τους ανθρώπους. Έχετε κάποια πράγματα που θέλετε να μοιραστείτε με τους άλλους μέσω του λογαριασμού σας;

Αφιερώστε χρόνο για να τα επεξεργαστείτε δίνοντας τους το προσωπικό σας στύλ είτε πρόκειται για φωτογραφίες, βίντεο ή κείμενα με τις σκέψεις σας. Οι Δίδυμοι που προτιμούν να δουλεύουν με τις πρακτικές τους ικανότητες θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα φωτογραφίας ή πληροφορικής. Παραμείνετε αληθινοί αυτή την Κυριακή.

Η ομάδα σας δεν χρειάζεται να δει ένα γενναίο προσωπείο αυτή τη στιγμή. Αντιθέτως θέλουν να μάθουν πώς αισθάνεστε πραγματικά. Εάν κρατάτε μέσα σας σημαντικά γεγονότα και συναισθήματα, συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία στην οποία θα εκφράσετε ό,τι σας απασχολεί στα κοντινά σας άτομα. Θα εκπλαγείτε με τις λύσεις που μπορούν να προκύψουν όταν μοιραστείτε όσα αντιμετωπίζετε με τους άλλους.

Καρκίνος

Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος Ερμής εισέρχεται στον Κριό και τη γωνιά της καριέρας σας μέχρι τις 19 Απριλίου, ενεργοποιώντας τον εσωτερικό σας επιχειρηματία. Θα μπορούσαν να εμφανιστούν καινοτόμοι τρόποι για να κερδίσετε έσοδα. Αυτός ο κύκλος κατανόησης, σας βοηθά να παραμείνετε ευέλικτοι σε αυτή τη «νέα οικονομία» των δεδομένων συνθηκών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δράτε σαν μαγνήτης για τους επιτυχημένους ανθρώπους, γι ‘αυτό το δικτυωθείτε συμμετέχοντας σε διαδικτυακές ομάδες ανταλλαγής ιδεών. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να επικοινωνήσετε με άτομα επιρροής που υπάρχουν στις επαφές σας. Μια απλή συνομιλία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια κερδοφόρα επαγγελματική συνεργασία.

Ωστόσο, προσέξτε να μην μπλέξετε τη δουλειά με την προσωπική σας ευχαρίστηση κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης της Κυριακής. Αντισταθείτε στον πειρασμό να κουτσομπολέψετε για ένα δράμα του εργασιακού σας περιβάλλοντος με έναν φίλο από τη δουλειά.

Εάν χρειάζεστε έναν συνεργάτη για ένα επαγγελματικό έργο, γράψτε μια περιγραφή της δουλειάς και κυκλοφορήστε την ανάμεσα στις επαφές του κλάδου σας την επόμενη εβδομάδα αντί να ζητήσετε από έναν φίλο που δεν έχει τις κατάλληλες δεξιότητες να το κάνει. Διατηρήστε τις σχέσεις σας ιερές – στην εργασία και την προσωπική σας ζωή – διαχωρίζοντας τους ανθρώπους ανάλογα με το ρόλο τους.

Λέων

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει, καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Κριό αυτό το Σάββατο, ενεργοποιώντας τον ένατο οίκο της διαφάνειάς σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Μοιραστείτε τα ειλικρινή σχόλιά σας σε κάθε ευκαιρία, αλλά φροντίστε να τα εκφράζετε με μια καλή δόση ευγένειας. Οι άνθρωποι είναι πολύ πιο ευαίσθητοι αυτές τις μέρες, και υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό.

Το να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τρόπο δεν σημαίνει ότι αποδυναμώνετε τα αυθεντικά σας συναισθήματα. Αυτή η ειλικρινής μετατόπιση μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα εύστροφους, αλλά να μην σπαταλάτε όλη αυτή την ενέργεια σε διαδικτυακές συνομιλίες.

Σχεδιάστε το συγγραφικό ή άλλου είδους καλλιτεχνικό έργο πάνω στο οποίο εργάζεστε ή δουλέψτε μια επιχειρηματική ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε από το σπίτι σας το προσεχές διάστημα. Κάτω από το μπερδεμένο τετράγωνο της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης, η προσοχή σας θα μπορούσε να αποσπαστεί από τις διάφορες λεπτομέρειες κάνοντάς σας να χάσετε τον κυρίαρχο στόχο σας.

Κρατήστε τα πράγματα απλά και μην αφήσετε τα μικρά πράγματα να σας αποσπάσουν από την ολοκλήρωση του έργου σας. Αν μη τι άλλο, βεβαιωθείτε ότι έχετε χειριστεί σωστά πρώτα όλα τα πρακτικά σας καθήκοντα και έπειτα βάλτε τις τελικές προσωπικές σας πινελιές.

Παρθένος

Το Σάββατο, ο κοσμικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, μπαίνει στον ερωτικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 19 Απριλίου, προσκαλώντας σας να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Είστε μακριά από αυτόν που αγαπάτε; Δοκιμάστε μια πιο δημιουργική συνομιλία εξ αποστάσεως στην οποία θα κάνετε κάτι όμορφο ή παθιασμένο μαζί.

Εάν ζείτε μαζί ευτυχισμένοι, μπορεί να σας ηρεμεί η παρουσία του συντρόφου σας στον χώρο . Όμως φροντίστε να βρείτε χρόνο για τους δύο σας σαν ζευγάρι. Δημιουργήστε μια φωλιά για να καταφεύγετε σε αυτήν όποτε το χρειάζεστε.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Αιγόκερω σας βάζει σε ρομαντική διάθεση, αλλά χάρη σε μια δυσκολία από την Αφροδίτη, το μικρόβιο της ζήλιας θα μπορούσε να σας επισκεφθεί.

Αποφύγετε να χάσετε την ψυχραιμία σας όταν αισθάνεστε ότι πρόκειται να παραφερθείτε λόγω αυτού. Οι συνέπειες αυτού του ξεσπάσματος δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Επιλέξτε να το συζητήσετε όταν θα έχετε ηρεμήσει και δεν θα είστε τόσο απότομοι και επικριτικοί απέναντι στον σύντροφό σας.

Ζυγός 

Εάν το ανοιξιάτικο ξύπνημά σας δεν έχει ακόμα συμβεί, κάντε υπομονή μέχρι το Σάββατο. Ο αγγελιοφόρος Ερμής ανάβει το φως της αγάπης σας, περνώντας μέσα από τον φλογερό Κριό και τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας μέχρι τις 19 Απριλίου.

Η αποστολή σας: βρείτε έξυπνους τρόπους να βρεθείτε με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε αλλά είναι μακριά σας. Ακόμα κι αν ζείτε κάτω από την ίδια στέγη, βρείτε επίσης τρόπους να περάσετε χρόνο μαζί.

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από κοινού με κάποιον, θα είναι καλό να θέσετε κάποιους γραπτούς όρους, ακόμα και αν έχετε μια προσωπική σχέση με αυτό το άτομο. Η διάθεσή σας μπορεί να αλλάζει απότομα αυτήν την Κυριακή, Ζυγέ, οπότε μην βιαστείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει να πείτε ναι (ή όχι) προτού ενημερωθείτε πλήρως για τις επιλογές σας.

Αν και αυτή η μέρα μπορεί να φέρει κάποια σκαμπανεβάσματα, λάβετε υπόψη σας το αντίκτυπο που έχουν τα ασταθή συναισθήματά σας σε αυτούς που αγαπάτε. Δεν θέλετε να τους δημιουργήσετε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, ή ακόμα χειρότερα, να τους αποπάρετε όταν το μόνο που προσπαθούν είναι να σας προσφέρουν υποστήριξη.

Σκορπιός

Είναι ώρα για έναν ανοιξιάτικο καθαρισμό αυτό το Σάββατο, καθώς ο προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια Ερμής φτάνει στον Κριό έως τις 19 Απριλίου. Προκαλώντας σας την επιθυμία να τακτοποιήσετε, να ξεκαθαρίσετε, να αναδιοργανώσετε και να επανεκκινήσετε τις ρουτίνες και τις τακτικές σας. Τις επόμενες εβδομάδες, θα δουλέψετε αποτελεσματικά και θα δημιουργήσετε πράγματα μόνοι σας. Μπορείτε να φέρετε είς πέρας την αποστολή σας με πλήρη επιτυχία αφήνοντας τη δημιουργική πλευρά σας να αυτοσχεδιάσει.

Ποιος είπε ότι η τακτοποίηση των ντουλαπιών δεν μπορεί να είναι μια μορφή τέχνης; Αυτή η φάση του Ερμή αναζωογονεί επίσης το κίνητρό σας για γυμναστική. Επιλέξτε μια πρόκληση εξάσκησης διάρκειας ενός μήνα και ξεκινήστε την σήμερα. Την Κυριακή, εξετάστε τις προσδοκίες σας. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να στοχεύετε στο καλύτερο . Αλλά μήπως έχετε θέσει τον πήχη τόσο ψηλά που κανείς – ακόμα κι εσείς οι ίδιοι – δεν μπορεί να τον φτάσει; Προσπαθήστε να βρείτε την ομορφιά στις ατέλειες και το χιούμορ στα αναπάντεχα γεγονότα. Σταθείτε με κατανόηση απέναντι στα πράγματα και μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας.

Τοξότης

Σίγουρα θα μπορούσατε να συνεχίσετε να φοράτε τις πυτζάμες σας όλη τη μέρα Τοξότη . Αλλά αυτό το Σάββατο, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής φτάνει στον πέμπτο οίκο της λάμψης σας μέχρι τις 19 Απριλίου, ίσως αποφασίσετε να αρχίσετε να ντύνεστε προσεγμένα λίγο πιο συχνά για την καλύτερη αυτοφροντίδα σας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ενίσχυσης του ρομαντισμού σας, κάντε αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν οι Τοξότες – συνεχίστε να καλλιεργείτε μια ισχυρή φιλία που εξελίσσεται σε κάτι πιο ιδιαίτερο. Αυτός ο κύκλος του Ερμή μπορεί επίσης να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων βοηθώντας σας να δημιουργήσετε μια ομάδα θαυμαστών.

Ένας λόγος περισσότερος λοιπόν για να προσέξετε την εμφάνισή σας! Λίγο shopping therapy μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σας, αλλά κάτω από το ανεξέλεγκτο τετράγωνο της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης, οι παρορμητικές αγορές μπορούν να σας προκαλέσουν οικονομικά προβλήματα.

Πριν προσθέσετε οτιδήποτε στο καλάθι σας, εξετάστε προσεκτικά αν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα προϊόν μεγάλης αξίας, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα εξοικονόμησης για να τα καταφέρετε. Εν τω μεταξύ, βρείτε αυτό που χρειάζεστε άμεσα στην κατηγορία “κομψό και οικονομικό”.

Αιγόκερως

Το σπίτι σας θα αποτελέσει την βάση για έντονη δραστηριοποίηση ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής βυθίζεται στον Κριό και στον τέταρτο οικιακό σας οίκο μέχρι τις 19 Απριλίου. Προτού ξεκινήσετε να ασχολείστε με δεκάδες έργα, ωστόσο, δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για χαλάρωση.

Καθίστε, ξεκουραστείτε, φάτε θρεπτικά γεύματα και παρακολουθήστε την αγαπημένη σας σειρά. Μόλις αισθανθείτε ήρεμοι, ανανεωμένοι και επικεντρωμένοι, τότε είναι ώρα να προχωρήσετε και ξεκαθαρίσετε τις ντουλάπες σας ή να ασχοληθείτε με τον κήπο.

Η συνομιλία με έναν παλιό φίλο ή συγγενή θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάθε είδους συναρπαστικές συζητήσεις σχετικά με το οικογενειακό σας ιστορικό ή για τα έργα στα οποία μπορείτε να συνεργαστείτε. Δώστε προσοχή στα ένστικτα που σας κάνουν να θέλετε να ευχαριστείτε τους πάντες γύρω σας αυτή την Κυριακή.

Καθώς η Σελήνη στον πρώτο οίκο της αυτοκυριαρχίας σας έρχεται σε σύγκρουση με την εναρμονιστική Αφροδίτη, θα μπορούσατε να κάνετε πολύ γρήγορα παραχωρήσεις απλά και μόνο επειδή θέλετε να μην διαταράξετε την ηρεμία. Ενώ το να εκφράσετε μια διαφορετική άποψη θα μπορούσε να προκαλέσει τριβές, μην φοβάστε να πείτε τις πραγματικές σας σκέψεις. Μια δημιουργική λύση που να λειτουργεί για όλους θα μπορούσε να εμφανιστεί μέχρι το τέλος της ημέρας.

Υδροχόος

Αυτό το Σάββατο, ο εκφραστικός Ερμής εισέρχεται στον Κριό και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, ενεργοποιώντας ακόμα περισσότερο το χάρισμα της ευφράδειάς σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Όλα αυτά τα σοφά και πνευματικά πράγματα που σκέφτεστε, είναι καιρός να τα καταγράψετε για να τα μοιραστείτε με τον κόσμο.

Ο Ερμής δίνει μια ιδιαίτερη ώθηση σε όλα τα έργα των μέσων δικτύωσης. Θα έχετε πολλή δημιουργική ενέργεια να αφιερώσετε σε ένα συγγραφικό έργο που πιθανώς δουλεύετε τον τελευταίο καιρό.

Δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος τρίτος οίκος κυβερνά επίσης την τοπική σας δραστηριότητα, σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα έρθετε σε ουσιαστική επαφή με τους γείτονές σας. Θα εμφανιστούν νέες ιδέες για κοινή σύμπραξη ανάμεσά σας. Προσοχή στην επιθυμία σας να αγοράσετε κάτι αυτήν την Κυριακή, Υδροχόε.

Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε ένα μπερδεμένο τετράγωνο με την γοητευτική Αφροδίτη, θα μπορούσατε να πέσετε “θύμα” μιας διαφημιστικής εκστρατείας χωρίς να το καταλάβετε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να καταλάβετε αν αυτό που σας πουλάνε πράγματι αξίζει τον κόπο.

Αν πρόκειται να διαθέσετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας, αναζητήστε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και περιμένετε μια ακόμα μέρα για να το επεξεργαστείτε. Αν είναι γραφτό να το αποκτήσετε μπορεί να σας περιμένει μέχρι αύριο το πρωί.

Ιχθύες

Οι παρορμητικές αγορές είναι μια συνηθισμένη κατάσταση για το αυθόρμητο ζώδιό σας, αλλά για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο αναλυτικός Ερμής ταξιδεύει στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σας, μπορείτε να περιορίσετε τις δαπάνες σας και να ασχοληθείτε σοβαρά με ένα σχέδιο εξοικονόμησης. Ξεκινήστε αφαιρώντας όλα τα περιττά έξοδα από το οικονομικό σας σχέδιο, και βάλτε τα χρήματα που δεν ξοδεύετε σε έναν ειδικό λογαριασμό ταμιευτηρίου.

Ορίστε έναν στόχο, αρκετό για να αγοράσετε αυτό το ακριβό κομμάτι “επένδυσης”, και προσπαθήστε να μην σπαταλήσετε αυτό το ποσόν μέχρι να φτάσετε σε αυτόν το στόχο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω της Κυριακής αναζωογονεί το ομαδικό σας πνεύμα, κάνοντάς σας πρόθυμους να συνεχίσετε μια συνεργασία, ακόμα κι αν είναι εξ αποστάσεως. Αλλά πριν μπείτε βαθύτερα σε αυτήν, βεβαιωθείτε ότι όλα όσα κάνετε μοιράζονται και διανέμονται ισότιμα μεταξύ των μελών.

Με την επικεντρωμένη στα χρήματα Αφροδίτη να δημιουργεί ένα τρίγωνο με τη Σελήνη, τα οικονομικά θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή τριβής μεταξύ μιας παρέας φίλων ή της ομάδας σας. Για να αποφύγετε να διαλυθεί η συνεργασία σας, ζητήστε διαφάνεια όσον αφορά τις ομαδικές σας δαπάνες . Βεβαιωθείτε ότι ο φόρτος εργασίας κατανέμεται εξίσου μεταξύ των συνεργατών σας. Ακόμα κι αν ο καθένας μπορεί να προσφέρει διαφορετικές δεξιότητες, θα πρέπει όλοι να ξοδεύουν ίση ποσότητα ενέργειας.